Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρες!

Σήμερα μου φαίνεται σαν να ξεκινάει η νέα χρονιά...μάλλον επειδή είχε άδεια ο καλός μου αυτές τις μέρες και ξεφύγαμε από την συνηθισμένη ροή των ημερών.

Μην ξεχάσω να σας πω τις ευχές της Εβίρι για τον νέο χρόνο σε όλους και με την πρώτη ευκαιρία θα μπει να τα πει και η ίδια... εντωμεταξύ στο μπλογκ της έχει κάνει θαύματα... υπέροχες συνταγές και ιδέες:P Μπείτε να δείτε!

Ιωάννα μου χρόνια πολλά και από εδώ για χτες.... ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς:D

Και να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες τους χθεσινούς!

Από φαί χθες φάγαμε παστίτσιο, που αντί για κυμά χρησιμοποίησα λίγο ψητό κρέας που είχα στη κατάψυξη ψιλοκομμένο και έκανα τρουφάκια σοκολάτας και καρύδας, από την υπόλοιπη πρωτοχρονιάτικη πίτα... έγιναν μούρλια! Σήμερα θα φάμε αρακά με πατάτες... τα κιλάκια μου αποχωρούν σταθερά, οπότε είμαστε καλά:)

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εδώ είμαι κι εγώ!

Ήλιος σήμερα κι επιτέλους θα στεγνώσει και κανένα ρούχο! Τον χθεσινό αέρα δεν θα τον σχολιάσω.... αφού οι γλάστρες του μπαλκονιού έμειναν όρθιες κάνω τον σταυρό μου!

Σήμερα τρώμε μακαρονάκια ορφανά.

Νινάκι ευχαριστούμε που μας έδωσες τις ευχές της Εβιρούλας μας! Το τι έχει φτιάξει αυτές τις μέρες το έχω δει κι εγώ αφού έχω γραφτεί στο μπλογκ της και μου έρχονται news letters κάθε φορά που αναρτά κάτι νέο. Χρυσοχέρα και αυτή και οι κόρες της!

Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσακια μου καλη χρονια με υγεια ,αγαπη,ευτυχια ,χαρα ,δουλεια κ οτι αλλο ποθειτε !!

Χρονια πολλα κ στα δυο κοριτσακια μας την Φωτεινη & την Ιωαννα που γιορταζανε! Πολυχρονες κ ευτυχισμενες κοριτσια ! Συγνωμη που δεν σας τα ειπα εγκαιρα αλλα δυστυχως τρεχωωωωω...

Εγω επεστρεψα Δευτερα στο γραφειο κ η χρονια ξεκινησε με 12ωρα ... καταλαβαινετε ...

Απο φαγητο φαγαμε του σκασμου αυτες τις μερες πφφφφ αρχισαν κ στενευουν τα παντελονια χαχαχα

Αγγελικη κ εμεις τις μερες που ειμασταν στο χωριο εξω καθομασταν,οντως σαν Πασχα !

Φωτεινη πως εισαι,συνηλθες;

Νινακιοπως ηρθαν θα φυγουν τα κιλα μην αγχωνεσαι!

Το μπλογκ της Εβιρουλας ολο το ξεχναω !! Ειναι ολη η οικογενια προκομενη !!

Απο φαγητα φαγαμε πολλα κ διαφορα αυτες τις μερες, χτες σουτζουκακια σημερα γεμιστα .

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ;

Νινα ευχαριστουμε που μας μετεφερες τις ευχες της Εβιρι. Ειδα κι εγω το μπλογκ της - ειναι απιστευτες κι αυτη κι οι κορες της. Μπραβο και για τα κιλάκια -εμ δυο μετρα κοριτσαρος εχεις φοβερο μεταβολισμο!

Τζενη ευχαριστω για τις ευχες! Εχω συνελθει - λιγο το στομαχι να στρωσει ακομα. Δεν σου εφτανε ολο το τρεξιμο εχεις και 12ωρα ε; Με τα παιδια τι εχεις κανει;

Ιωαννα μου ευχαριστω για τις ευχες σου! Κι εσυ ο,τι επιθυμεις να σου συμβει! Πως εισαι;

Αγγελικη χαμογελασα οταν διαβασα τη λεξη "ηλιος". Σε εμας δεν εχει κρυο αλλά εχει συννεφια, υγρασια και τη ριχνει την ψιχαλα του όποτε του ερθει.

Εμεις το ΣΚ περασαμε καλά. Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε μπιφτεκια με πατατες, τηγανητα και τα δυο. Το βραδυ ημαστε καλεσμενοι κι εκει ειχε του κοσμου τα καλουδια: κοντοσουβλι, κρεατοπιτα, κεφτεδακια, πιτσα, διαφορες σαλάτες, γλυκα. Καταλαβαινετε κακοπερασαμε. Χτες χορτα με μπαρμπουνια. Για σημερα καποιο ζυμαρικο (μαλλον μακροστενες χυλοπιτες) με κιμα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα ξύπνησα απότομα το πρωί καθώς είχε κλείσει το κινητό μου την νύχτα από μπαταρία και δεν το άκουσα που φώναζε...Ανοιξα τα μάτια μου από το φως που έμπαινε από το παράθυρο και διαπιστώνω ότι είχε πάει 7,30! Ξύπνησα άρον άρον τα παιδιά, σηκώθηκε και ο άντρας μου και ανέλαβε τον μικρό μέχρι εγώ να τους φτιάξω γάλα και να ετοιμάσω το δεκατιανό του μικρού για το σχολείο. Περισσότερο αγχώθηκα για την κόρη μου, την οποία αφήνουμε σε ένα σημείο με τον άντρα μου φεύγοντας για την δουλειά, κι εκείνη συνεχίζει για το σχολείο της. Ευτυχώς καθυστέρησε μόνο 5 λεπτά....

Το Σαββατοκύριακο πέρασε με δουλειές κι εξόδους. Από την Παρασκευή το απόγευμα ξεκινήσαμε το ξεστόλισμα δέντρου και σπιτιού. Το Σάββατο το πρωί με βοήθησε πολύ και η κόρη μου και μαζέψαμε τα τελευταία χριστουγεννιάτικα και καθαρίσαμε το σπίτι. Το βράδυ είχαμε έξοδο οι γυναίκες του σπιτιού! Η κόρη μου με τις φίλες της κι εγώ με τα ξαδέρφια μου. Το ευχαριστήθηκα γιατί είχα πολύ καιρό να βγω. Την Κυριακή το πρωί είχαμε παιδικό πάρτυ και το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου. Και το απόγευμα σιδέρωσα 2 πλυντήρια κι έχουν μείνει ακόμη 2.

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα. Την Κυριακή η πεθερά μου είχε φτιάξει παστίτσιο που έμεινε κιόλας κι έτσι μας έδωσε και 3 κομμάτια. Οπότε για σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί στο ψυγείο έχει και κάτι υπόλοιπα των προηγούμενων ημέρων και θα βολευτούμε με αυτά.

Αυτά τα νέα του Σαββατοκύριακου. Τα ξαναλέμε πιό μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Το Σαββατο καναμε και μια εκδρομουλα προς τη Σπαρτη, ειχε καλο καιρο και περασαμε ωραια, δεν κατσαμε καθολου μεσα.

Χθες φαγαμε κοτοπουλο ρολο που ειχε μεσα φετα και λιαστη ντοματα, λουκουμι ηταν και για σημερα εχουμε φακες!

Πανε και οι γιορτες, τα κεφαλια μεσα λοιπον!

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Καλή κι ευλογημένη χρονιά σας εύχομαι.

Θα ήθελα πρώτα να πω χρόνια πολλά, αρχικά σε όλους, και κυρίως σε όσους γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες κι εγώ δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχηθώ.

Στη Τζένη για τις 24/12, στο γιο της Αγγελικής, στο γιο της Ιωάννας, στη Χριστίνα του Νίκου, στη Φωτεινούλα, στην Ιωάννα, να σας χαιρόμαστε κι εμείς και οι οικογένειές σας.

Ελπίζω παιδιά να μην ξεχνάω κανένα, αλλά κι αν ξεχνάω εύχομαι χρόνια πολλά σε όποιον εορτάζοντα και εορτάζουσα δεν ανέφερα.

Σε γενικές γραμμές περάσαμε όμορφα, ήσυχα και άκρως οικογενειακά. Δεν πήγαμε πουθενά, ενώ υπολογίζαμε να κάνουμε εκδρομή στο Βερολίνο, στο Ντύσσελντορφ, στη Βόννη και σε μερικές ακόμη πόλεις της Β. Γερμανίας τελικά, τα ακυρώσαμε όλα λόγω των απειλών από τους τρομοκράτες και μείναμε στο σπίτι.

Αυτό που έκανα φέτος και δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου, είναι ότι πήγαμε πρώτη φορά όλοι μαζί στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων. Άλλη μία φορά είχαν ξαναπάει ο άντρας μου με τη μεγάλη Εβιρίνα όταν είχα μωρό τη μικρή Εβιρίνα. Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Φέτος το ευχαριστήθηκα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε καλεσμένους στο σπίτι, αφού δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση, και γιορτάσαμε όλοι μαζί την έλευση του νέου χρόνου.

Πέρασαν γρήγορα, όπως πάντα, οι μέρες των γιορτών. Η μεγάλη μου Εβιρίνα έφυγε και μπήκαμε όλοι στους συνήθεις ρυθμούς.

Ο καιρός ήταν σκανδαλωδώς καλός και μόνο τώρα τις δύο αυτές μέρες αρχίζει να κατεβαίνει η θερμοκρασία στους 6 βαθμούς η ανώτερη και θα συνεχίσει την κάθοδο.

Το σχολείο της μικρής ξεκίνησε σήμερα στις 11/01 κι αυτό σας το αναφέρω γιατί ενώ η τελευταία μέρα μαθήματος ήταν στις 18/12 μετρήστε πόσες μέρες διακοπών είχαν μέχρι σήμερα οι προκομένοι Γερμανοί. Για να ξέρετε, επιπλέον, αυτοί δε γιορτάζουν τη μέρα του Αϊ - Γιαννιού όπως εμείς, αλλά την έχουν κανονικά σχολική. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θα διαβάσω σιγά σιγά και τα δικά σας τα νέα γιατί τόσες μέρες που δεν μπήκα.....

Μέχρι να τα ξαναπούμε σας εύχομαι καλό βράδυ, καλή κι ευτυχισμένη νέα χρονιά και να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα που κάνετε και οι επιθυμίες σας.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μοσχαράκι στιφάδο το οποίο θα συνοδευτεί με πουρέ. Ο μικρός δήλωσε ότι θέλει πατάτες τηγανιτές οπότε θα του φτιάξει λίγες η γιαγιά του μόλις επιστρέψει από το σχολείο.

Εβιράκι χάρηκα που διάβασα ότι περάσατε όμορφα τις μέρες των Χριστουγέννων. Με το καλό να ξαναανταμώσετε όλη η οικογένεια το Πάσχα υποθέτω ε?

Όσο για την προκοπή των Γερμανών, ξέρω ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς, ούτε πιο εργατικοί. Κομπλεξικοί είναι, μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαίους! Αλλά ζήλια ψώρα, αυτοί δεν έχουν μεσογειακό κλίμα ούτε και τις παραλίες και τις ομορφιές της χώρας μας!

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα τι κανετε?

Εβιρι χαρηκα πολυ που σε διαβασα, να εισαι κι εσυ καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου και καλη χρονια με υγεια να εχετε!

Σημερα μενου δεν εχω γιατι δεν θα εχω ουτε το παιδι οποτε για μενα δεν με νοιαζει, μπορει να κανω λιγα μακαρονια να φαω.

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!

Γεια σου Εβιρακι μου καλη χρονια !!! Ευχαριστουμε για τις ευχες!!

Ιωαννακι εκδρομουλα διαβαζω, περασαμε σουπερ διαβαζω,αποχη απο μαγειρεμα διαβαζω,ανεβασμενη διαδεση αντιλαμβάνομαι κ πολυ χαιρομαι !!!! μπραβοοοο βρε κοριτσι !!

Αγγελικη τι καλα που βγήκες !!! Κ εμεις ξεστολισαμε παει κ αυτο !! απο φαγακια παντως πολυ ωραια φαγατε!!

Φωτεινη μου σας περιποιηθηκαν πολυ οι φιλοι σας ε; μπραβοοοο

Εμεις το Σαββατο φαγαμε γιουβαρλακια κ το βραδυ απ'εξω.Την Κυριακη ψαρι στο φουρνο με πατατες κλπ λουκουμι εγινε μαζι με σαλάτα μπρόκολο κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ ειχα κανει μεζεδακια κ μηλοπιτα.Χτες φαγαμε κανελονια με κιμα κ σημερα αρακά.

Το βραδυ εβγαλα κ ξεπαγωσε μοσχαρι κ το εβρασα το πρωι στην χυτρα κ το απογευμα που θα παω σπιτι θα το κανω σουπα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα την παρέα!

Καλώς την Εβίρι:P Καλή χρονιά και από εδώ! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα στις γιορτές και όσο για τους Γερμανούς, ξέρω από πρώτο χέρι πόσες διακοπές έχουν;)... ατέλειωτες! Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος να καταγράψει και να συγκρίνει με τις ελληνικές!

Ιωάννα έγινες Σπαρτιάτισα για λίγο βλέπω... κανένα γλυκό έκανες με τις φράπες?:D τι φρούτο είναι αυτό αλήθεια? σαν πορτοκαλογκρέιπφρουτ μοιάζει.

Αγγελική φουλ Σαββατοκύριακο διαβάζω:P... μάλλον για αυτό δεν χτύπησε το ξυπνητήρι χθες: σας κράτησε μούτρα!:tongue:

Φωτεινούλα αυτό το κακοπεράσατε μου άρεσε πολύ! Πάντα τέτοια! Όσο για τα κιλάκια, λίγο παραπάνω περπάτημα ήθελε και μικρό φερμουάρ και πέφτουν.

Αυτές τις μέρες είμαι να σκάσω βρε παιδιά:( ... χάσαμε την σκύλα μας από την Κυριακή και έχω καταστενοχωρηθεί... το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν την έχουν κλέψει, θα γυρίσει... ήταν βλέπετε σε οίστρο και την κοπάνησε σαν τρελή... το τι δρομολόγια έχουμε κάνει για να τη βρούμε, δε λέγεται... ευτυχώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις κοινοποιήσεις που έχω κάνει στο φέις και ενδιαφέρον απίστευτο. Μακάρι να βρεθεί, γιατί μετά από τόσα χρόνια, είναι σαν να χάνεις άνθρωπο... την έχουμε αγαπήσει πολύ!

Για φαί σήμερα έχω φασολάδα, χτες φάγαμε τηγανιτές πατάτες με αυγά και προχτές σουβλάκια... μη ξεφεύγω εντελώς από το θέμα μας.

Αχ βρε Νινα δικο σου ηταν το σκυλακι? Μακαρι να το βρειτε, ξερω πως ειναι να χανεις σκυλο πραγματικα δενεσαι πολυ μαζι τους.

Θα κανει η μαμα γλυκο με τις φραπες, εγω δεν εχω φαει ποτε για να ξερω πως ειναι

Νινάκι μου ελπίζω να βρεθεί σύντομα η σκυλίτσα σας! Έχεις δίκιο όταν λες ότι την νοιώθετε σαν δικό σας άνθρωπο...

Ιωαννάκι χαίρομαι που περάσατε καλά το Σάββατο! Σήμερα που θα είσαι home alone ασχολήσου με τον εαυτό σου χαλαρώνοντας.

Τζενάκι καλή εβδομάδα και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κορίτσια μου καλήσπέρα κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα ένα σουφλέ ζυμαρικών στο φούρνο παραγγελιά της Εβιρίνας.

Νίνα, Αγγελική και Φωτεινή σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το μπλογκ μου.

Τελικά δεν έγινε η συνάντησή σας απ' ότι κατάλαβα. Κρίμα γιατί θα ήταν πολύ όμορφα μέσα στο εορταστικό κλίμα.

Ιωάννα, χαίρομαι πολύ για την εκδρομή που πήγες και πέρασες όμορφα. Τελικά τι απέγινε με το δώρο από τη δουλειά σου, σου το δώσανε;

Αγγελική, συμφωνώ σε όσα λες για τους Γερμανούς. Για την επόμενη συνάντηση με την Εβιρίνα, η αρχική σκέψη είναι να συναντηθούμε το Πάσχα, αλλά πιο Πάσχα δεν ξέρω. Φέτος το καθολικό είναι στις 27 Μαρτίου και το δικό μας 1 Μαΐου. Επίσης, αν όλα πάνε καλά και η Εβιρίνα περάσει το μάθημα που χρωστάει θα πρέπει να βρει μια θέση για να κάνει την πρακτική της προκειμένου να πάρει το πτυχείο της. Αυτό ίσως να την εμποδίσει να έρθει στις διακοπές του Ορθόδοξου Πάσχα γιατί πολύ πιθανόν να μην της δίνουν άδεια. Έτσι ίσως έρθουμε εμείς στην Ελλάδα το Μάρτιο, αναγκαστικά επειδή τότε θα έχει διακοπές η μικρή από το σχολείο. Όλα είναι αλληλένδετα και θα δείξουν οι περιστάσεις τι μέλλει γεννέσθαι.

Νίνα μου, πολύ λυπάμαι που χάθηκε η σκυλίτσα σας. Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και να μην έχει κλαπεί ή χαθεί οριστικά. Τάξε φανουρόπιτα.

Η φράπα είναι λεμόνι.

Αυτή τη στιγμή ακούω Λουντοβίκο Εινάουντι και χάνομαι μέσα στις νότες και τα όμορφα κομμάτια του. Αρέσει σε κάποια από σας;

Την καλησπέρα μου στη Φωτεινή, τη Τζένη, στη Στρουμφίτα, στη Ρίκολα, στο Νίκο και στα κορίτσια VGI, Αφροδιτάκι και σε όσα κορίτσια έχουν μπει κατά καιρούς στο μαγειροκαφέ.

Καλημέρα!

Εβιρι μου καλή χρονια! Τι ωραια που σε ξανακουσαμε! Μας ελειψες! Φετος πεφτει αβολα το Πασχα ε; Εφτασε η ωρα για την πρακτική της μεγαλης; Σαν χτες μου φαινεται που συζητουσαμε οτι ηταν πρωτοετης!

Ιωαννα τι ωραια που πηγες εκδρομουλα! Φροντισες καθολου τον εαυτο σου που ησουν μονη σου;

Αγγελικη το ξαφνικο ξυπνημα και να μη σηκωθω με ηρεμια μου χαλάει ολη την ημέρα!

Νινα ευχομαι να βρεθει η σκυλιτσα σας! Με το σκυλι πραγματικα δενεσαι σαν να ειναι ανθρωπος!

Για να ειμαστε και στο θεμα μας χτες φαγαμε σουπιτσα και περισσεψε για σημερα και θα βγαλουμε και λιγες φακες απο την καταψυξη και θα περασει η μερα.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...