Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα και χρόνια πολλα σε ολους!

Τζενακι αν και καθυστερημενα χρονια πολλα αλλα δεν προαλαβα καθολου να μπω αυτες τις μερες.

Αγγελικη να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου και σας ευχαριστω για τις ευχες σας

Αυριο που λετε να πατε? Δεν ξερω αν βρω καποιον να μου κρατησει το παιδι. Αν ειστε κοντα μπορει να ερθω με το παιδι αν και δεν θα καταφερω να κατσω καθολου στο τραπεζι αν ερθει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κι απο μενα!

Χρονια Πολλά σε όλους και όλες!

Κοριτσια το mall με βολευει κι εμενα. Ιωαννα μου θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω - φερε και τον μικρο σου δεν πειραζει ολες θα βοηθησουμε. Στειλτε sms με το τελικο ραντεβου γιατι αυριο δεν προκειται να μπω καθολου λογω επισκεψεων.

Και για να ειμαστε στο θεμα μας σημερα κρεατοσουπα και μακαρονακια σκετα για τον μικρο που ειναι λιγο αδιαθετος με την κοιλιτσα του.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κορίτσια γύρισα! Σήμερα τι ωραία που ψώνισα... χωρίς τον χθεσινό χαμό, ήσυχα και απλά... το ευχαριστήθηκα, αλλά πιο πολύ γιατί βρήκα αυτά που ήθελα για τα ανιψάκια μας και την βαπτιστήρα μας.

Σας έστειλα μηνύματα για αύριο... άντε να βρεθούμε φέτος περισσότερες:D

Για να μη ξεφεύγω και εγώ, σήμερα τρώμε ανάμεικτα λαχανικά κοκκινιστά και χτες φάγαμε μακαρονάδα, να στρώσει το στομάχι από τις τελευταίες κραιπάλες.;)

Καλημέρα!

Μετα τη χτεσινη αναβολη της συναντησης λογω της γαστρεντεριτιδας (γκαντεμια) που περασα τι θα λεγατε να το κανονισουμε για Σαββατο πρωι - προς μεσημερακι ωστε να βολευτουμε καλυτερα οι περισσοτερες; Κυριακη φευγω γιαυτο λεω για το Σαββατο.

Και στο θεμα μας σπανακορυζο για τον αντρα μου, μπιφτεκια για τα καμαρια μου, διαιτα για εμενα (μπας και χασω τιποτε ακομα)

Φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε; Χρόνια πολλά πάντα χαρές να έχετε!

Σας ευχαριστώ κ για τις ευχές να είστε όλες καλά !

Εμείς χτες βράδυ γυρισαμε από χωριό κ προσπαθώ να μαζευτουμε.ολο το απόγευμα σιδέρωνα,έφτιαξαν μπακλαβά κ δύο σαλάτες για αύριο βράδυ που θα μαζευτουμε εδώ έβαλα κ το κουνέλι στην μαριναδα κ αυτά .

Κορίτσια με έχει πιάσει ένας απίστευτο πόνος στο γόνατο ,άλλο πάλι κ τουτο!

Εγώ προς το παρών είμαι οκ για το Σάββατο !

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά να έχετε όλες κι εσύ Νίκο μας!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την γιορτή του Χρηστάκου μου!

Επιστρέψαμε από το χωριό την Πέμπτη το βραδάκι. Περάσαμε πολύ ωραία, μας έκανε απίστευτα τέλειο καιρό! Να φανταστείτε τρώγαμε τα μεσημέρια στην αυλή και ήταν λες και είχαμε Πάσχα!

Είμαι στην δουλειά σήμερα, ήρθαμε να κλείσουμε το '15 και να ανοίξουμε την νέα χρονιά.

Θα επανέλθω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα!

Χρόνια Πολλά και σε όσους γιορταζαν αυτες τις μέρες!

Επιστρεψαμε κι εμεις στο νησί και στη γνωστη μας βροχουλα. Πεφτουμε ο ενας μετά τον άλλο απο τη γαστρεντεριτιδα αλλά που θα παει θα περασει.

Χτες φαγαμε φακες.

Φιλια

Καλημέρα και από μένα!

Φωτεινή καταρχήν περαστικά σας! Αυτός ο καιρός είναι ότι χειρότερο για τις ιώσεις....:? Πολύχρονη να είσαι για αύριο, γιατί δεν ξέρω αν θα μπω απο το σπίτι στην παρέα μας. Πάντως έχω σκοπό να σε πάρω τηλέφωνο και να σου τα πω έστω κι έτσι.

Σήμερα το μενού μας έχει φακές.

Φιλάκια σε όλην την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και καλη χρονια! Ονεος χρονος να ειναι πιο ελπιδοφορος και δημιουργικος και γεματος υγεια! Χρονια πολλα και οσους εχουν την ονομαστικη τους εορτη.Και εμεις εχουμε εορταστικο διημερο λογω γιορτων συζυγου κορης και δικων μου γενεθλιων! Ειχα σκασει τι να κανω αυριο για τους καλεσμενους και τελικα ειπα να να κανω πιτσες, διαφορα σφολιατοειδη.ατομικα παστιτσακια, κεφτεδακια, κοτοπουλο πανε, μακαρονοσαλατα και σαλατα του σεφ! Ελπιζω να τα τιμησουν!

Καλα να περασετε ολοι σας!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

VGI καλή χρονιά και σε σένα με τις καλύτερες ευχές!

Χρόνια πολλά και για τις γιορτούλες αλλά και τα γενέθλιά σου!

Εγώ πάντως αν ήμουν καλεσμένη σου σίγουρα θα τιμούσα τα φαγητάκια σου! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

VGI χρονια σας πολλά καια σε εσας και για τις γιορτες αλλά και για τα γενεθλια σου! Πολυ ωραιο μενου!

Εχουμε κι εμεις τραπεζι αυριο (πρωτα ο Θεος!) και θα κανουμε αρνακι ή κατσικακι στο φουρνο, κεφτεδακια, σφολιατοειδη και θα δουμε για σαλάτες. Αυτα εχουμε αποφασισει κι ελπιζω η γιαγια να μην ξαναλλάξει γνωμη. Για γλυκο αμυγδαλοπιτα που ειναι εδω παραδοσιακο. Σκεφτομουν να μαγειρεψω τα μισα σημερα αλλά το βραδυ με καλεσαν σε τραπεζι (μια που ειναι ο αντρας μου εδω) κι ετσι να δω πως θα το οργανωσω γιατι εχω και τα ψωνια.

Αγγελικη μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! Σιγουρα θα τα πουμε με καποιο τροπο.

Φιλια

Καλησπέρα παρεούλα.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες:P

Φωτεινή μου πολύχρονη για σήμερα... θα σου τα έλεγα τηλεφωνικώς, αλλά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, είμαστε σε τραπέζια σήμερα. Καλά να περάσετε και ότι και να μαγειρέψετε, φτάνει η παρέα να είναι καλή!

Αυτές τις μέρες έχουμε φάει πάρα πολύ! Τσίμπησα και 3 κιλάκια, να τα έχουμε για τον νέο χρόνο:P

Θα τα λέμε καλύτερα από αύριο, που χαλαρώνουμε σιγά σιγά.

Καλά να περνάτε.

Φιλιά!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά Ιωαννάκι μας! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και κάθε καλό για σένα εύχομαι!

Χρόνια Πολλά και στους δικούς σας που πιθανόν γιορτάζουν σήμερα κορίτσια!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά στις/στους σημερινές/νούς εορτάζουσες/οντες! Κι ειναι πολλοί γιατι σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει που λένε!

Ιωαννα ιδιατερες ευχες σε εσενα! Να πανε ολα καλά στη ζωη σου φετος!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Νινακι σημασια εχει να περναμε και να ειμαστε καλά!

Εμεις τελικά περασαμε πολύ ωραια. Φτιαξαμε τελικά κατσικακι στο φουρνο, πατατες ψητες με μουσταρδα και λεμονι, σφολιατοειδη, τζατζικι, κεφτεδακια, μακαρονοσαλάτα, και σαλάτες μαρουλι και λάχανο. Να'ναι καλά η VGI που μου θυμισε τη μακαρονοσαλάτα και την εκανα. Ευχαριστηθηκαν ολοι.

Εγω απο κιλά ειμαι μειον κι αυτο οφειλεται στην γαστρεντεριτιδα. Ακομα δεν μπορω να φαω κανονικά, σαν να μην μπορει να χωνεψει το στομαχι μου. Οπότε η κατιουσα στα κιλά συνεχιζεται (μου αρεσει να σας πω την αλήθεια)

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
Συμπληρωση

Καλησπερα κοριτσια!

Φωτεινη μου χρονια σου πολλα και καλα παντα ευτιχισμενη να εισαι!

Χρονια πολλα σε οσους εχουν εορταζοντες κι ευχαριστω για τις ευχες σας!

Σημερα τρωμε κιμαδοπιτα κι εχει μεινει και λιγη ψαροσουπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...