Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεάκι:P

Σήμερα έχει φασολάδα μαζί με τα όλα τα σχετικά, ελιές, φέτα, πιπεριές ψητές και φυσικά ξερό κρεμμύδι. Οι ελιές τελικά κορίτσια έγιναν φανταστικές και έχουμε κάνει πειράματα με τον σύζυγο βάζοντας χυμό πορτοκάλι και λεμόνι σε μερικές... για να δούμε πώς θα είναι.

Τα κέφια είναι λίγο καλύτερα... χτες έκανα μελομακάρονα με τη μαμά και μας έφτιαξε η διάθεση... μύρισε και το σπίτι Χριστούγεννα επιτέλους:D

Αγγελική με το καλό να φύγετε και να περάσετε όμορφα!

Εβίρι ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σου! Με το καλό να υποδεχτείς την κόρη σου και να περάσετε όμορφα όλοι μαζί με αγάπη και χαμόγελα!

Ιωάννα το δώρο μέχρι πότε μπαίνει? Αναρωτιέμαι και εγώ, γιατί ακόμα δεν το έβαλαν στο σύζυγο και δε μας αρέσει καθόλου:mad: Ελπίζω να προλάβεις τα ψώνια σου, εφόσον πέσει και το χρήμα βέβαια!

Smurfita πολύτιμη οι γονείς σε τέτοιες καταστάσεις... και όχι μόνο βέβαια. Αδειούλα και εσύ? Τέλεια, γιατί χρειάζεσαι ξεκούραση, μετά από το τελευταίο διάστημα!

Τζένη χάθηκες, αλλά τώρα με την άδεια θα σε βλέπουμε πιο συχνά:D. Και του χρόνου με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σου, με υγεία!

Κορίτσια τι θα γίνει? Θα βρεθούμε τώρα στις γιορτές? Τι λέτε να λέγαμε για την ερχόμενη βδομάδα και αν έχετε άδεια, μπορούμε και πρωί? Για δηλώστε προτάσεις, μπας και τα καταφέρουμε:P

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε ;

Βρε καλώς το Εβιρακι μας! Με το καλό να έρθει ή κορούλα !

Ιωαννακι μου εύχομαι να πήρες το δώρο κ να έκανες τα ψώνια σου !

Νινακι κ του χρονου!

Αγγελική το ίδιο φαγητό είχαμε σήμερα,αύριο λέω σπανακορυζο εσύ;

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

1 και σήμερα έμειναν και ξεκινάει η αδειούλα μου! Περιμένω πως και πως.....

Σήμερα θα έρθουν οι γονείς μου να δουν τα παιδιά και να τους δώσουν τα δώρα τους για τα Χριστούγεννα. Εγώ εντωμεταξύ θα φτιάχνω σακβουαγιάζ. Έλεγα να σιδερώσω και κάποια ρούχα αλλά μάλλον θα τα πάρω μαζί μου να τα σιδερώσω στο χωριό. Έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου αυτές τις μέρες με τις ετοιμασίες για το χωριό που σήμερα το πρωί ξέχασα να πω στην πεθερά μου να περάσουν από τον φούρνο και να πάρει για τον μικρό ένα κουλουράκι για να το φάει μαζί με 2 τρίγωνα τυράκια που του είχα βάλει μαζί του :?. Ελπίζω να μην τον κόψει η πείνα μέχρι το μεσημέρι που θα φάει το φαγητό του.

Τζενάκι μάντεψε....για σήμερα έχει και σπανακόρυζο που έμεινε από προηγούμενη μέρα!!!!

Ιωάννα σας το έδωσαν τελικά το δώρο? Ελπίζω πως ναι...

Νινάκι μου και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις γλυκάκια με την μανούλα! ¨Οσο για την συνάντηση στείλτε μου μήνυμα πότε θα βρεθείτε για να σας πάρω τηλέφωνο και να τα πούμε έστω κι έτσι λιγάκι.

Πολλά φιλιά σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια!

Δεν μας εδωσαν δωρο εχτες οποτε εχει παει πισω το προγραμμα μου γιατι δεν ειχα λεφτα για ψωνια. Αν δεν το βαλουν και σημερα απλα θα ακυρωσω οτι ειχα σκοπο να κανω.

Ευχομαι να περασετε ολοι καλα, να εχετε καλο ταξιδι οσες φευγετε και να προσεχετε!

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι! Ηρθα κι εγω στην πρωτευουσα χτες.

Με το καλο να γιορτασουμε ολες και ολοι!

Εβιρι μου πρεπει να εχεις ηδη υποδεχτει τη μεγαλη σου Εβιρινα! Ευχομαι να περασετε υπεροχα τις αγιες τουτες μερες!

Ιωαννα μου ευχομαι να λυθει το θεμα με το δωρο. Κριμα να ανατρεψεις ολα σου τα σχεδια.

Νινα και του χρονου να ξαναφτιαξετε γλυκακια. Εμενα παρτε με τηλεφωνο για τη συναντησδη γιατι δεν μπαινω καθε μερα λογω τεκνων.

Αγγελικη μου καλο τσξιδι κσι σε εσας!

Τζενη πανικος ε; Τι ωραια που ειναι η αδεια.

Εγω δεν εχω κανει πολλα στη μαγειρικη. Σημερα μακαροναδσα με μοσχαρακι κοκκινιστο που υπηρχε στην κσταψυξη. Προσπαθω να κανω ενα εργενικο σπιτι πιο οικογενειακο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα! Να τα πούμε????

Καλήν ημέρα άρχοντες, κι αν είναι ορισμός σας, Χριστού τη θεία γέννηση, να πω στο αρχοντικό σας.....

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλη την μαγειροπαρέα μας! Εύχομαι να περάσατε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Σήμερα το μεσημεράκι, πρώτα ο Θεός, φεύγουμε για χωριό. Νοερά είμαι ήδη εκεί!

Φωτεινούλα μου καλώς μας ήρθες! Λυπάμαι που δεν θα σε δω αλλά σίγουρα θα μλήσουμε στο τηλέφωνο.

Σας φιλώ για την ώρα....Ελπίζω να προλάβω να ξαναμπώ πριν σχολάσω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολη την παρεα μας!

Τζενακι χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου! Να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου ανθρωποι και να σε χαιρομαστε κι ειμεις!

Αγγελικη, Ιωαννα να χαιρεστε αυριο τα παλικαρακια σας! Να ειναι γερα και τυχερα σε ολη τους τη ζωη!

Ολοι οι υπολοιποι να χαιρονται τους δικους τους ανθρωπους τις αγιες αυτες ημερες με ηρεμια!

Φιλακια!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινούλα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογενειά σου!

Τζενάκι μου πολύχρονη να είσαι! Ξεχάστηκα πριν και μου το θύμησε η Φωτεινή με το μήνυμά της.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!:P

Τζένη χρόνια πολλά για την γιορτή σου, να σε χαιρόμαστε!!

Πώς θα τα περάσετε αυτές τις μέρες? Εμείς σήμερα σπίτι μας, αύριο στους γονείς μου και μεθαύριο, αν έχει αυτόν τον υπέροχο καιρό, λέμε για εκδρομούλα με την μηχανή στα πέριξ. Επειδή δεν βλέπω καμία οργανωτική προσπάθεια:D, τι λέτε να βρεθούμε Τρίτη απόγευμα?

Οπότε σας εύχομαι από τώρα: Χρόνια πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, με υγεία πρώτα από όλα και αγάπη! Εύχομαι να περάσετε όμορφα όλοι, όπου και αν είστε και μη ξεχνάτε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μία κουβέντα, μία αγκαλιά ή ένα χαμόγελο αυτές τις μέρες.

Φιλιά σε όλους!

Έκανα μια στάση για να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι καλύτερη για όλους και φυσικά Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία.

Φιλιά!

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Χρόνια πολλά, με υγεία! Να χίρεατε τις όμορφες οικογένειές σας και τους/τις εορτάζοντες/εορτάζουσες.

Προχθές και χθες φάγαμε στους γονείς μου, ενώ σήμερα θα είμαστε σπιτάκι μας, αφού ο μπαμπάς μας έχει υπηρεσία.

Ξεκίνησε και η δική μου άδεια, αλλά η τελευταία ημέρα ήταν εξοντωτική...

Από γλυκά τελικά έκανα κουραμπιέδες και γεμιστά σύκα με καρύδι και επικάλυψη σοκολάτας.

Για την Τρίτη κι εγώ μέσα είμαι, εκτός απροόπτου φυσικά.

Καλά να περνάτε και θα τα ξαναπούμε. Φιλιά σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλήμερα σας!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους... να χαίρεστε όσους γιορτάζαν αυτές τις μέρες, Χρήστους, Χριστίνες (Νίκο να χαίρεσαι την γυναίκα σου!!:D), Μανώληδες, Εμμανουέλες!

Μπήκα να δω συμμετοχές για αύριο και είμαστε 3 ήδη... Τζένη θα μπορέσεις? Στην Ιωάννα έστειλα μήνυμα και περιμένω... νομίζω ότι είναι η μόνη που δουλεύει, οπότε να δούμε τι ώρα σχολάει για να κανονίσουμε? τι λέτε οι υπόλοιπες? ίσως γύρω στις 5 με 6? Στο mall στο Μαρούσι, όπως συνήθως? Θα μπω το μεσημέρι ξανά να τα πούμε.

Φεύγω για τελευταία ψώνια, μη πέσω σε κίνηση.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...