Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Βρε παιδια τι Χριστουγεννα ειναι αυτά; Πραγματικά δεν έχω πετυχει ανθρωπο που να εχει τρελο κέφι αυτη την χρονια. Μονο τα παιδια δινουν μια νοτα αισιοδοξιας αλλά κι αυτα βλέποντας εμας μαλλον μαζευονται. Κι εγω δεν ειμαι μες στην τρελή χαρά αλλά αυτο κραταει πολυ καιρο οπότε ελπίζω στα ταξιδακι μου για να ηρεμησω.

Βρε Στρουμφιτα τι ξενυχτι ηταν αυτο; Κουραγιο.

Τζενακι δεν σου εφτανε το τρεξιμο που ειχες φορτωθηκες κι αλλο. Τουλάχιστον θα παρεις κι εσυ λίγη άδεια.

Ιωαννα πως πηγε η επιχείρηση κουραμπιε;

Για σημερα σκετα μακαρονάκια μπας και φαει κι η μικρη κατι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα κοριτσια!

Η επιχειρηση κουραμπιε εγινε και πετυχε:D. Τα φτιαξαμε παρεα με το παλικαρι μου!

Τζενη ανημερα των Χριστουγεννων γιορταζει αλλα την μερα που θα κλεισουν σκεφτομαι να τους παω γλυκα

Φωτεινη αντε να ερθεις και να καταφερουμε να συναντηθουμε

Στρουμφιτα τι τρελα ωραρια ειναι αυτα? Αντε να ξεκουραστεις γιατι σε βλεπω να πεφτεις κατω

Εχτες που ειχαμε συναντηση δεν χαρηκα κιολας γιατι απ οτι φαινεται ο κανακαρης μου ειναι λιγο τεμπελακος και χαζευει. Μονο στο παιχνιδι περναει καλα και αυτο μονο με τον κολλητο του . Ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσει γιατι δεν μας βλεπω καλα

Αγγελικη τι κανεις?

Εβιρι χαθηκες καλε!!!

Νινακι πως πανε τα κεφια?

Κορίτσια υπέροχα!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σας σκέφτομαι συνεχώς αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα! όλα τρέχουν τόσο γρήγορα και ταυτόχρονα γράφω γράφω γράφω! τώρα βρίσκομαι σε ραντεβού και έχω λαπτοπ μπροστά μου και 20 λεπτά χρόνο και θα αδράξω την ευκαιρία!

Την Εβίρι μας την βλέπω από το blog και την smurfita στο fb.

Φωτεινή μου, Αγγελική,Νίνα μου γλυκιά,Ιωάννα,τζενάκι όλα τα κορίτσια εύχομαι καλές γιορτές από τώρα γιατί μάλλον θα πρέπει να πάω έξω για λίγο καιρό όποτε θα χαθώ πάλι! γενικά είμαι οκ (ακόμα έχω το πόδι μου απ την μέση κτλ φάρμακα και ιστορίες) αλλά ελπίζω να βρω τον χρόνο να σας γράψω και για αυτά κάπια στιγμή. περιπέτειες πολλές...είναι τόσα που θέλω να σας πω...φιλιααααα

Καλησπέρα σε όλους.

Από ότι βλέπω, τα κέφια καλά κρατούν;)... ευτυχώς που είναι Χριστούγεννα και λίγο οι στολισμοί, λίγο τα μαζώματα σε σπίτια, θα αλλάξει η διάθεση...πιστεύω:|

Σήμερα έχω τραπέζι στον καλό μου, έκπληξη... κλείνουμε κάμποσα χρόνια γνωριμίας ( θα μου πείτε επέτειο γάμου συνήθως γιορτάζουμε, αλλά είπα να αδράξω την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό) και είπα να κάνω κάτι ξεχωριστό για δείπνο (να αλλάξει λίγο και η διάθεση). Οπότε ψήνω αρνάκι στη γάστρα, κρέπες με κοτόπουλο, τυροκροκέτες, μανιτάρια γεμιστά, τυροκαυτερή και ανάμικτη σαλάτα... μόνο γλυκό δεν θα κάνω, γιατί δεν έχω καμία έμπνευση...

Κορίτσια υπέροχα!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σας σκέφτομαι συνεχώς αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα! όλα τρέχουν τόσο γρήγορα και ταυτόχρονα γράφω γράφω γράφω! τώρα βρίσκομαι σε ραντεβού και έχω λαπτοπ μπροστά μου και 20 λεπτά χρόνο και θα αδράξω την ευκαιρία!

Την Εβίρι μας την βλέπω από το blog και την smurfita στο fb.

Φωτεινή μου, Αγγελική,Νίνα μου γλυκιά,Ιωάννα,τζενάκι όλα τα κορίτσια εύχομαι καλές γιορτές από τώρα γιατί μάλλον θα πρέπει να πάω έξω για λίγο καιρό όποτε θα χαθώ πάλι! γενικά είμαι οκ (ακόμα έχω το πόδι μου απ την μέση κτλ φάρμακα και ιστορίες) αλλά ελπίζω να βρω τον χρόνο να σας γράψω και για αυτά κάπια στιγμή. περιπέτειες πολλές...είναι τόσα που θέλω να σας πω...φιλιααααα

Νικόλα, σε καταλαβαίνουμε ότι τρέχεις και δεν φτάνεις... αλλά είναι για καλό σκοπό... καλό κουράγιο και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Καλημερα κοριτσια!

Η επιχειρηση κουραμπιε εγινε και πετυχε:D. Τα φτιαξαμε παρεα με το παλικαρι μου! Μπράβο!! και του χρόνου!!:tongue:

Τζενη ανημερα των Χριστουγεννων γιορταζει αλλα την μερα που θα κλεισουν σκεφτομαι να τους παω γλυκα

Φωτεινη αντε να ερθεις και να καταφερουμε να συναντηθουμε

Στρουμφιτα τι τρελα ωραρια ειναι αυτα? Αντε να ξεκουραστεις γιατι σε βλεπω να πεφτεις κατω

Εχτες που ειχαμε συναντηση δεν χαρηκα κιολας γιατι απ οτι φαινεται ο κανακαρης μου ειναι λιγο τεμπελακος και χαζευει. Μονο στο παιχνιδι περναει καλα και αυτο μονο με τον κολλητο του . Ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσει γιατι δεν μας βλεπω καλα. Άστο το παιδί να χαρεί την ηλικία του:).. έχει χρόνο για να στρωθεί αργότερα.

Αγγελικη τι κανεις?

Εβιρι χαθηκες καλε!!!

Νινακι πως πανε τα κεφια? Όχι καλά, αλλά το παλεύω!

Καλημέρα!

Βρε παιδια τι Χριστουγεννα ειναι αυτά; Πραγματικά δεν έχω πετυχει ανθρωπο που να εχει τρελο κέφι αυτη την χρονια. Μονο τα παιδια δινουν μια νοτα αισιοδοξιας αλλά κι αυτα βλέποντας εμας μαλλον μαζευονται. Κι εγω δεν ειμαι μες στην τρελή χαρά αλλά αυτο κραταει πολυ καιρο οπότε ελπίζω στα ταξιδακι μου για να ηρεμησω. Και εγώ περιμένω πως και πως να δω τη βαπτιστήρα μου να παίξουμε λίγο και να ξεχαστώ... πόσο καλό μας κάνουν τα παιδιά τελικά!

Βρε Στρουμφιτα τι ξενυχτι ηταν αυτο; Κουραγιο.

Τζενακι δεν σου εφτανε το τρεξιμο που ειχες φορτωθηκες κι αλλο. Τουλάχιστον θα παρεις κι εσυ λίγη άδεια.

Ιωαννα πως πηγε η επιχείρηση κουραμπιε;

Για σημερα σκετα μακαρονάκια μπας και φαει κι η μικρη κατι.

Φιλια

Γειά σας κορίτσια και από εμένα!

Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Πήρα δουλειά για το σπίτι χθες, και τελικά έμεινα ξύπνια μέχρι τις 5 το πρωί. Ε μετά δεν άντεξα και κοιμήθηκα μέχρι τις 7.30 που έπρεπε να ξυπνήσω για να ετοιμαστώ για το γραφείο. Πω πω τρελά ωράρια βρε κορίτσι μου... έχουν πέσει περικοπές στο προσωπικό και φορτώθηκες τόση δουλειά ή απλά πολλή δουλειά?

Και για εμένα 1 εβδομάδα έμεινε και μετά άδεια!!! Άντε με το καλό!:p

Μαγειρικά χθες φάγαμε χοιρινό πρασοσέλινο και σήμερα μάλλον μας βλέπω για τραχανά.

Ιωάννα νομίζω ότι με κάλυψε η Αγγελική και μαζί με τις κοτομπουκιές θα είσαι μια χαρά για την γιορτή. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να πεις τα παράπονά σου. Στην τελική για το παιδί σου πρόκειται.

Φωτεινή μου με το καλό να έρθεις!

Νίνα μου τι έπαθες; Ποιός σε πείραξε; Με τη ρημάδα την τύχη μου τα έχω, που δεν λέει να μου χαμογελάσει λίγο...πάνω που σκάει το χειλάκι μου λίγο, κάτι γίνεται και με ρίχνει στα τάρταρα πάλι...άστα καλύτερα, μη σας μαυρίσω.

Κορίτσια με το καλό να καμαρώσετε τα παιδάκια σας στις σχολικές γιορτές!

Αν κανονίσετε για συνάντηση στείλτε μου κι εμένα μηνυματάκι. Θα χαρώ πολύ να σας δω!!!

Βρε παιδιά, τι ατμόσφαιρα είναι αυτή τα βράδια από την καπνίλα των φουγάρων?! Δεν το πίστευα τις προάλλες που πήγα στο Ηράκλειο... με το που βγήκα από το σπίτι φίλων, ήταν αποπνικτικά! Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο πάνω σε εμάς έχουμε τόση καπνίλα, αλλά τελικά όσο πλησιάζει κανείς στην πόλη, είναι πολύ χειρότερα!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Έχω αρκετή δουλίτσα σήμερα και τώρα μπήκα λίγο...

Τα νέα από το σχολείο της κόρης μου είναι καλά σε γενικές γραμμές. Βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προσαρμογής αλλά οι καθηγητές της βλέπουν τις δυνατότητές της και πιστεύουν ότι θα τα πάει καλά. Διαγωνίσματα γράφουν επιστρέφοντας από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, οπότε τότε θα δείξει...

Έκανα και το καθιερωμένο εμβολιάκι της ανοσοθεραπείας μου χτες και σήμερα επέστρεψα στην δουλειά.

Νινάκι μου πολύ όμορφη η ιδέα της σημερινής έκπληξης στον αντρούλη σου! Θα σου φτιάξει σίγουρα και την διάθεση!

Φωτεινούλα δεν το βλέπω να καταφέρνουμε να τα πούμε εμείς αφού θα επιστρέψουμε απο το χωριό 31 του μήνα :(. Θα μιλήσουμε όμως οπωσδήποτε στο τηλέφωνο.

Ιωαννάκι και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις κουραμπιέδες με το αντράκι σου!

Στρουμφιτούλα τι ώρες τρελές εργασίες είναι αυτές? Πρόσεξε λιγάκι μην πάθεις καμία υπερκόπωση. Άντε πλησιάζει η αδειούλα σου να ξεκουραστείς λιγάκι...

Τζενάκι δεν πειράζει που δεν βρήκες χρόνο να τα πούμε απο κοντά. Ελπίζω να μας ξαναδωθεί η ευκαιρία σύντομα!

Νικόλα μας χαίρομαι που είσαι σε γενικές γραμμές καλά! Θα χαρώ να διαβάσω τα νέα σου αναλυτικότερα κάποια στιγμή...

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!! Καλή και εορταστική εβδομάδα να έχουμε!

Λοιπόν, περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου, αλλά περάσαμε καλά. Είχα συνέχεια την μικρή και την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Μαγειρικά, ευτυχώς κατέφθασαν ταπεράκια από τη μαμά, και λέω ευτυχώς γιατί ήταν πολύ νόστιμα! Έτσι, φάγαμε μοσχαράκι γιουβέτσι και γιουβαρλάκια (για την μικρή).

Παραμονή Χριστουγέννων είχαμε κανονίσει να μαζευτούμε όλοι στο σπίτι μας, αλλά τελικά θα πάμε στης μαμάς. Δεν πειράζει, λιγότερη κούραση για εμένα...

Στις γιορτές δεν θα πάμε πουθενά, θα κάτσουμε εδώ να ευχαριστηθούμε λίγο το σπιτάκι μας. Ξεκινάει και η άδειά μου από τις 24 έως τις 7 και έχω τρελά κέφια!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και θα τα πούμε! Φιλιά σε όλες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημερα και καλη εορταστικη βδομαδα να εχουμε!

Αντε να ξεκουραστειτε οσες εχετε αδεια, να πατε στα χωρια σας να περασατε ομορφα κι εμεις εδω να ζηλευουμε!

Αυτη τη βδομαδα εχω πολυ πολυ τρεξιμο κι ελπιζω να μην τυχει κατι απροοπτο και με βγαλει εκτος προγραμματος. Θελω να ετοιμασω τα γλυκακια του παιδιου για το σχολειο και να ετοιμασω και τη γιορτη του ανημερα και να παμε και στην Παιανια που εχει τα χριστουγεννιατικα, να βγω για δωρα και ψωνια σουπερ μαρκετ για το τραπεζι και πολλα αλλα και δνε το βλεπω σε 3 απογευματα να προλαβαινω.

Σημερα το παιδι θα φαει στη γιαγια κι εμενα με βλεπω για ετοιμο αν και απ οτι φαινεται δεν θα μαγειρεψω πριν την Πεμπτη καλα που εχουμε και τις γιαγιαδες.

Μακαρι να φτιαξουν τα κεφια ολων κοριτσια, πολυ δυσκολη χρονια η φετινη μακαρι να ειναι πιο ηρεμα την επομενη

Καλημερα και καλη εορταστικη εβδομαδα!

Νικο τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε. Καλο κουραγιο με το τρεξιμο! Και καλα να περασετε!

Ιωαννα μου εχεις δικιο. Δυσκολη χρονια η φετινη. Ας ελπισουμε η επομενη να ειναι καλυτερη -που δεν το βλεπω- αλλα η ελπιδα παντα υπαρχει. Εχεις πολλα να κανεις- ευχομαι να τα προλαβεις ολα.

Στρουμφιτα μπραβο που χαρηκεσ την μικρη σου!

Αγγελικη τα νεα για τη μικρη πιστευω οτι ειναι καλα αν σκεφτεις οτι αλλαξε περιβαλλον στην εφηβεια. Ολα καλα θα πανε. Σιγουρα θα τα πουμε στο τηλεφωνο.

Νινα υπομονη. Στο τελος θα γυρισει ο τροχος. Τοση καπνα;

Χτες εφυγε η πρωτη φουρνια κι αυριο ταξιδευω με την κορη. Ποσο αναγκη το εχω δεν λεγεται. Λογω της μικρης το μενου εχει ζυμαρικα αχιβαδες οου απ'οτι μου ανακοινωσε δεν τα θελει...

Φιλια σε ολο το παρεακι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλή εβδομάδα και από μένα!

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες και την Πέμπτη να φύγουμε για χωριό, πρώτα ο Θεός! Το Σαββατοκύριακο ψώνισα όλα τα δώρα των ημερών μιας και δεν θα μπορέσω να το κάνω κάποια άλλη μέρα μέχρι το τέλος του μήνα. Το ευχαριστήθηκα γιατί έιχε και πολύ ωραίο καιρό!

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε λίγο από όλα...δηλαδή γίγαντες με λουκάνικα στην γάστρα, πατατούλες τηγανιτές, λαχανοντολμάδες που είχε φτιάξει η πεθερά μου. Το βράδυ είχαμε κατέβει στην αδερφή του άντρα μου γιατί είχε τα γενέθλιά της η ανιψιά μου. Είχε φτιάξει κεφτεδάκια, πίτσα, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια και μακαρονάκια σαλάτα με μαγιονέζα. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου κοτόπουλο γεμιστό και πατατούλες τηγανιτές. Για σήμερα έχω φτιάξει σπανακόρυζο και μαγείρεψα και μοσχαράκι κοκκινιστό για αύριο.

Στρουμφιτούλα χαίρομαι που πέρασες χρόνο με την ζουζούνα σου! Άντε και πλησιάζει η αδειούλα σου...

Ιωαννάκι εύχομαι να σου βγει το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα! Όσο για την χρονιά που φεύγει ήταν όντως δύσκολη αλλά δεν πτοούμαι! Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος!

Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Κοριτσακια μου χαθηκα αυτες τις μερες αλλα τρεχω κ δεν φτανω.

Απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου λογω γιορτης στο σχολειο κ την περιμενω πως κ πως!

Φωτεινη μου καλο ταξιδι ,με το καλο να ερθετε!

Νικο πολυ χαρηκα που σε διαβασα.

Ιωαννακι καλο τρεξιμο !! Πηγαμε κ εμεις το Σαββατο Παιανια ,ξεσαλωσανε τα παιδια!

Νινακι μπραβο σου που εχιες διαθεση κ κανονιζεις ομορφες στιγμες!

Αγγελικη μου συγχαρητηρια κ παλι για την κορη!

Στρουμφιτακι αντε να παρεις αδεια να ηρεμησεις λιγο!

Εμεις την Παρασκευη φαγαμε φασολαδα τρομερη , το Σαββατο ψαροσουπα κ το βραδυ σουβλακια κ χτες κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο.Σημερα τρωμε φασολακια.

Εφτιαξα κ εγω κουραμπιεδες κ μελομακαρονα,πολυ ωραια εγιναν.Τα μελομακαρονα σχεδον τελειωσανε κιολας .

Καλησπέρα σε όλους.

Άργησα αλλά δίνω και πάλι το παρόν.

Δε διάβασα ακόμα τα νέα σας, που φαντάζομαι μετά από τόσες μέρες θα είναι και πολλά, αλλά μπήκα για να σας ευχηθώ από τώρα καλά Χριστούγεννα με την ευχή να σας αγγίξει η ζεστή αχτίδα της αγάπης του Χριστού μας που γεννιέται σε λίγες μέρες και να σας γεμίσει με αυτή καθώς και με υγεία και ειρήνη.

Αύριο Τρίτη περιμένω τη μεγάλη μου Εβιρίνα να έρθει να περάσουμε όλοι μαζί τις άγιες αυτές μέρες.

Κατά τα άλλα σήμερα έφτιαξα απλά μακαρόνια, ενώ χτες είχα χταποδάκι στη λαδόκολλα που το συνόδευσα με ψητές πατάτες. Αύριο θα κάνω παντζάρια σκορδαλιά.

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι, σας φιλώ και σας καληνυχτίζω.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια.

Εβιράκι με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Κι εσύ να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες και να χαρείς όλες τις στιγμές με την οικογένειά σου!

΄

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια! εγραφα, εγραφα, εγραφα και τα εχασα:mad:

Εν περιληψει λοιπον

Φωτεινη καλο ταξιδι, με το καλο να μας ερθεις

Εβιρι κι εσυ με το καλο να δεχτεις το παιδακι σου!

Σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα.

Θελω να βγω για ψωνια σημερα αλλα δωρο δεν εχουν βαλει και ουτε ξερω τι θα γινει, αλλα λεφτα δεν εχουμε παρει οποτε δεν ξερω πως θα βγει το προγραμμα μου.

Τα λεμε αργοτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...