Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα και καλη βδομαδα. Σαν να εχετε χαθει ή ειναι η ιδεα μου?

Το Σαββατο φαγαμε ρολο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες και ειχε μεινει και για χθες. Για σημερα εκανα φασολαδα.

Πηρα και χαρτι περιτυλιγματος ν αρχιζω να φτιαχνω τα δωρο του αγοριου μου. Σκεφτομαι να κανω τη Δευτερα σοκολατακια για να παει στο σχολειο για κερασμα κι αν δεν τα πετυχω να εχω και μια μερα περιθωριο να αγορασω τιποτα. Δεν ξερω στη γιορτη του τι να φτιαξω γιατι ολοι ερχονται φαγωμενοι απο το μεσημεριανο γευμα οποτε κατι ελαφρυ θα ηταν καλη ιδεα, περιμενω προτασεις

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Ελπίζω να περάσατε ένα καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

Εγώ είχα 3ήμερο Συνέδριο και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πήρα και την μικρή τη μια μέρα μαζί μου για λίγο και έκατσε ήσυχη-ήσυχη στη θεσούλα της και ζωγράφιζε.

Μαγειρικά τώρα, έκανα κοτόπουλο στιφάδο, μοσχαράκι κοκκινιστό και ένα κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι.

Επιστρέφω στη δουλειά και ίσως τα ξαναπούμε αργότερα.

Φιλιά σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλό απόγευμα στην μαγειροπαρέα!

Πήζω από το πρωί και τώρα κάθησα να διαβάσω τα νέα σας, τα οποία δεν είναι καθόλου πολλά!

Το Σαββατοκύριακο δεν μαγείρεψα και πολύ μιά και το ανέλαβαν άλλοι! Το μεσημέρι του Σαββάτου φάγαμε γαριδομακαρονάδα. Είχε φτιάξει και η πεθερά μου πατζάρια και σκορδαλιά και μας έδωσε και από αυτά. Το βράδυ φάγαμε στην αδερφή του άντρα μου ρολό κιμά, πατάτες φούρνου, ψητές στα κάρβουνα πανσετούλες και σουβλάκια, λουκάνικα και κεμπάπ. Είχε και τηγανιτές πατάτες, τζατζίκι και σπιτική μαγιονέζα. Α! είχε και κρέπες ζαμπόν τυρι. Ρημαδοφάγαμε δηλαδή!!!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου αρνάκι κατσαρόλας με μακαρόνια. Το απόγευμα έφτιαξα για σήμερα χτένι στην γάστρα από την συνταγή της Τζένης. Το συνόδεψαν με πουρέ απο ότι έμαθα.

Ιωαννάκι ψήσε 1-2 πίτσες τις οποίες θα κόψεις σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια, φτιάξε και κάνενα τυροπιτάκι και λουκανικοπιτάκι, φτιάξε και μία δροσερή σαλατούλα ζυμαρικών και νομίζω ότι είσαι καλυμένη με την ελαφριά μεζεδοκατάσταση που θες.

Στρουμφιτούλα η κορούλα σου ήταν κυρία στο Συνέδριο διαβάζω! Μπράβο της!

Πολλά φιλάκια και στα υπολοιπα μέλη της παρεούλας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Χαθηκαμε! Εγω εχω πελαγωσει με κατι αλλαγες στη δουλεια και το ζορι δυστυχως το τραβαω μονη μου... Δεν πειραζει τελευταια εβδομαδα και μετα διακοπουλες οπότε εχω κατι καλό να περιμενω.

Στρουμφιτα μου κυρια η κορουλα σου βλεπω στο συνεδριο. Πολλή δουλεια κι εσυ ε;

Ιωαννα μου το δικο μου μυαλο εχει σταματησει αλλά αυτα που προτεινε η Αγγελικη ειναι καλές και σταθερες αξιες.

Αγγελικη βλέπω περασατε απο γαστριμαργικής απόψεως χαλια το ΣΚ... Απ'ολα δεν θα το πιστεψεις ζηλεψα τις κρεπες.

Την Κυριακη και χτες φαγαμε σουπα απο κρέας. Για σημερα φτιαξαμε για την μικρη μπιφτέκια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Ελπίζω να περάσατε ένα καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

Εγώ είχα 3ήμερο Συνέδριο και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πήρα και την μικρή τη μια μέρα μαζί μου για λίγο και έκατσε ήσυχη-ήσυχη στη θεσούλα της και ζωγράφιζε.

Μαγειρικά τώρα, έκανα κοτόπουλο στιφάδο, μοσχαράκι κοκκινιστό και ένα κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι.

Επιστρέφω στη δουλειά και ίσως τα ξαναπούμε αργότερα.

Φιλιά σε όλες!!!

Κυρια η μικρη ε? μπραβο, ετσι να μαθαινει πως ειναι οι δουλειες.

Νοστιμα φαγακια!!!!

Καλό απόγευμα στην μαγειροπαρέα!

Πήζω από το πρωί και τώρα κάθησα να διαβάσω τα νέα σας, τα οποία δεν είναι καθόλου πολλά!

Το Σαββατοκύριακο δεν μαγείρεψα και πολύ μιά και το ανέλαβαν άλλοι! Το μεσημέρι του Σαββάτου φάγαμε γαριδομακαρονάδα. Είχε φτιάξει και η πεθερά μου πατζάρια και σκορδαλιά και μας έδωσε και από αυτά. Το βράδυ φάγαμε στην αδερφή του άντρα μου ρολό κιμά, πατάτες φούρνου, ψητές στα κάρβουνα πανσετούλες και σουβλάκια, λουκάνικα και κεμπάπ. Είχε και τηγανιτές πατάτες, τζατζίκι και σπιτική μαγιονέζα. Α! είχε και κρέπες ζαμπόν τυρι. Ρημαδοφάγαμε δηλαδή!!!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου αρνάκι κατσαρόλας με μακαρόνια. Το απόγευμα έφτιαξα για σήμερα χτένι στην γάστρα από την συνταγή της Τζένης. Το συνόδεψαν με πουρέ απο ότι έμαθα.

Ιωαννάκι ψήσε 1-2 πίτσες τις οποίες θα κόψεις σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια, φτιάξε και κάνενα τυροπιτάκι και λουκανικοπιτάκι, φτιάξε και μία δροσερή σαλατούλα ζυμαρικών και νομίζω ότι είσαι καλυμένη με την ελαφριά μεζεδοκατάσταση που θες.

Στρουμφιτούλα η κορούλα σου ήταν κυρία στο Συνέδριο διαβάζω! Μπράβο της!

Πολλά φιλάκια και στα υπολοιπα μέλη της παρεούλας μας!

Αγγελικη βλεπω φαγατε ελαφρια το σ/κ. Προφανως δεν θα εχετε χωνεψει ακομα:P

Κατι τετοιο λεω να κανω και ισως και καμμια κοτομπουκια που τρωνε ολα τα παιδια

Καλημέρα!

Χαθηκαμε! Εγω εχω πελαγωσει με κατι αλλαγες στη δουλεια και το ζορι δυστυχως το τραβαω μονη μου... Δεν πειραζει τελευταια εβδομαδα και μετα διακοπουλες οπότε εχω κατι καλό να περιμενω.

Ιωαννα μου το δικο μου μυαλο εχει σταματησει αλλά αυτα που προτεινε η Αγγελικη ειναι καλές και σταθερες αξιες.

Αγγελικη βλέπω περασατε απο γαστριμαργικής απόψεως χαλια το ΣΚ... Απ'ολα δεν θα το πιστεψεις ζηλεψα τις κρεπες.

Την Κυριακη και χτες φαγαμε σουπα απο κρέας. Για σημερα φτιαξαμε για την μικρη μπιφτέκια.

Φιλια

Φωτεινη πραγματικα χαθηκαμε ολες! Επιτελους θα ξεκουραστεις και θα δεις και τα παιδακια σου και τον αντρα σου!

Σημερα θα φαμε μπιφτεκια απο κοτοπουλο, τελικα ειναι πολυ ευκολα και κριμα που τοσο καιρο τα επαιρνα ετοιμα απο τον χασαπη αλλα δεν τρωγοντουσαν απο τα πολλα μπαχαρικα

Για να εμφανιστειτε και οι υπολοιπες

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα είμαι με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο και ψιλοζαλίζομαι. Θα βάλω έναν συνάδελφο να με ξεματιάσει διαφορετικά είναι από τον καιρό.

Αύριο έχω γονική άδεια και θα πάω στο σχολείο της κόρης μου για ενημέρωση. Την Πέμπτη έχω το κεθιερωμένο εμβολιάκι της ανοσοθεραπείας μου. Οπότε επιστρέφω στην δουλειά Παρασκευή.

Σήμερα τρώμε αρακά.

Φωτεινή κάνε υπομονή 3 μερούλες μείνανε. Θα έρθεις Αθήνα?

Ιωαννάκι μπιφτέκια κοτόπουλου έχει και ο δικός μας χασάπης αλλά δεν έχουν πολλά μπαχαρικά μέσα. Περισσότερα μυρωδικά έχουν και είναι πολύ νόστιμα. Αλλά αφού τα φτιάχνεις εσύ ακόμη καλύτερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα είμαι με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο και ψιλοζαλίζομαι. Θα βάλω έναν συνάδελφο να με ξεματιάσει διαφορετικά είναι από τον καιρό.

Αύριο έχω γονική άδεια και θα πάω στο σχολείο της κόρης μου για ενημέρωση. Την Πέμπτη έχω το κεθιερωμένο εμβολιάκι της ανοσοθεραπείας μου. Οπότε επιστρέφω στην δουλειά Παρασκευή.

Σήμερα τρώμε αρακά.

Φωτεινή κάνε υπομονή 3 μερούλες μείνανε. Θα έρθεις Αθήνα?

Ιωαννάκι μπιφτέκια κοτόπουλου έχει και ο δικός μας χασάπης αλλά δεν έχουν πολλά μπαχαρικά μέσα. Περισσότερα μυρωδικά έχουν και είναι πολύ νόστιμα. Αλλά αφού τα φτιάχνεις εσύ ακόμη καλύτερα!

Κι εμεις αυριο εχουμε ενημερωσει και το σαββατο γιορτη. Ειμαι περιεργη να δω τι θα πουν για το παιδακι μου γιατι εγω εχω να τους πω πολλα και δεν ξερω αν πρεπει. Φετος δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη απο το σχολειο

Αγγελικη μου ναι θα ερθω την Τριτη Αθηνα. Αν μπορείτε να συναντηθουμε. Θα χαρω παρα πολύ.

Εμεις την Παρασκευη θα εχουμε στον παιδικο αλλά δεν θα ειμαι και τη Δευτερα στο νηπιο οπου θα παρευρισκομαι.

Ιωαννα εδω δεν εχουν ετοιμα μπιφτεκια αλλά του κοτοπουλου τα εφτιαξα κατοπιν παροτρυνσης της παρεουλας μας και μου αρεσαν πολυ.

Ιωάννα είμαι της άποψης ότι τα κακώς κείμενα θα πρέπει να τονίζονται, ειδικά στον χώρο του σχολείου. Που ξέρεις μπορεί και άλλοι γονείς να έχουν θέματα. Κάνε τα παράπονά σου για να μην σας θεωρούν και χαζούς στο κάτω κάτω...

Φωτεινή μέχρι πότε θα είσαι Αθήνα? Έμείς θα πάμε κάποιες μέρες στο χωριό. Οπότε θα μιλήσουμε τηλεφωνικά για να μπορέσουμε να συντονιστούμε.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεούλα.

Χάθηκα λίγο, αλλά δεν είμαι και πολύ καλά τελευταία... και δυστυχώς χειροτέρεψαν τα πράγματα, οπότε δεν έχω καμία διάθεση για τίποτα... χαίρομαι όμως που είσαστε καλά όλες. Σήμερα έβαλα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες.

Καλημέρα!

Χαθηκαμε! Εγω εχω πελαγωσει με κατι αλλαγες στη δουλεια και το ζορι δυστυχως το τραβαω μονη μου... Δεν πειραζει τελευταια εβδομαδα και μετα διακοπουλες οπότε εχω κατι καλό να περιμενω. Θα μας έρθεις Φωτεινούλα? λες να τα καταφέρουμε να βρεθούμε αυτή την φορά?:D

Φιλια

Κι εμεις αυριο εχουμε ενημερωσει και το σαββατο γιορτη. Ειμαι περιεργη να δω τι θα πουν για το παιδακι μου γιατι εγω εχω να τους πω πολλα και δεν ξερω αν πρεπει. Φετος δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη απο το σχολειο

Να τους τα πεις Ιωάννα... γιατί όχι? Αν έχουν και άλλοι γονείς παράπονα, σίγουρα θα αλλάξει κάτι.

Καλημέρα!

Κρυο εχει αυτες τις μερες.

Νινα μου γιατι δεν εισαι καλά; Ποιος σε πειραξε να τον κανονισω;

Ιωαννα μου πιστευω οτι με τροπο πρεπει να πεις καποια πραγματα. Έτσι εκανα εγω φετος που υπηρχαν καποια θεματακια στο σχολειο της κορης κι ας μην την επηρεαζαν αμεσα. Πρεπει να καταλαβαινουν κι οι δασκαλοι οτι ειμαστε ενημεροι για το τι γινεται στο χωρο τους (στα πλαισια της λογικης βεβαια - οχι να φτασουμε και στο αλλο ακρο).

Λοιπον παιδακια θα ανεβω Αθηνα για τις γιορτες κι αν ολα πανε καλά θα μεινω μεχρι και την Πρωτοχρονια. Θα χαρω πολυ να σας δω. Αν μπορειτε το κανονιζουμε. Όποια θελει να ανταλλάξουμε τηλεφωνα με πμ.

Για σημερα χυλοπιτες με κοτοπουλο απο χτες.

Φιλια

Καλησπερα κοριτσια!

Θα χαρω να συναντηθουμε , αν κανονισετε θελω να με υπολογισετε

Σημερα τρωμε σουβλακια κοτοπουλο και πρασσοπιτα και θα γινει και η επιχειρηση κουραμπιε.

Νινακι ελπιζω να ειστε καλα και να εχει αλλαξει η διαθεση σου μεχρι τις γιορτες

Γειά σας κορίτσια και από εμένα!

Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Πήρα δουλειά για το σπίτι χθες, και τελικά έμεινα ξύπνια μέχρι τις 5 το πρωί. Ε μετά δεν άντεξα και κοιμήθηκα μέχρι τις 7.30 που έπρεπε να ξυπνήσω για να ετοιμαστώ για το γραφείο.

Και για εμένα 1 εβδομάδα έμεινε και μετά άδεια!!!

Μαγειρικά χθες φάγαμε χοιρινό πρασοσέλινο και σήμερα μάλλον μας βλέπω για τραχανά.

Ιωάννα νομίζω ότι με κάλυψε η Αγγελική και μαζί με τις κοτομπουκιές θα είσαι μια χαρά για την γιορτή. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να πεις τα παράπονά σου. Στην τελική για το παιδί σου πρόκειται.

Φωτεινή μου με το καλό να έρθεις!

Νίνα μου τι έπαθες; Ποιός σε πείραξε;

Κορίτσια με το καλό να καμαρώσετε τα παιδάκια σας στις σχολικές γιορτές!

Αν κανονίσετε για συνάντηση στείλτε μου κι εμένα μηνυματάκι. Θα χαρώ πολύ να σας δω!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Μαλλον οχι κ πολυ καλα οι περισσοτερες για τον χψ λογω η καθεμια απο οτι διαβαζω. Κ εγω στο κλαμπ λοιπον λογω μεγαλου ογκου δουλειας κ αλλαγων.

Δυο μερες ελειπα σε σεμινάριο κ μετα μας κραταγανε εκει για να βγαλουμε μερος της δουλειας οποτε Αγγελικη μου δεν σε πηρα καν να κανονισουμε γιατι μας πηγαινε αργαμιση.

Ιωαννακι μου χρονια πολλα για το παλικαρακι σου να τον χαιρεσαι!!

Νινακι μου ευχομαι οτι κ να ειναι αυτο που σε στεναχωρησε να περασει γρηγορα !!

Στρουμφιτακι υπομονη με την δουλεια!!!

Φωτεινη εγω θα ηθελα πολυ να κανονισουμε συνταντηση κ επιτελους να καταφερω να σας γνωρισω! Εγω παιρνω αδεια απο Τριτη που ειναι η γιορτη του μεγαλου. Θα φυγουμε Παραμονη για χωριο κ θα γυρισουμε μαλλον Τεταρτη.

Αγγελικη καλη επιτυχια με το εμβολιο !!

Εμεις εχουμε την Παρασκευη γιορτη στον παιδικο!

Απο φαγητα το Σαββατο το μεσημερι προχειρα μακαρονια με σαλτσα κ το βραδυ σουβλακια.Τηνν Κυριακη κ Δευτερα κοτοπουλο ρολο με πατατες ,Τριτη αρακα κ σημερα παστιτσιο απο το οποιο θα φαμε κ αυριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...