Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ιωαννάκι ήρθατε προς τα μέρη μας ε? Για να είμαι ειλικρινής, Μικρολίμανο δεν κατεβαίνουμε ποτέ για φαγητό γιατί είναι πανάκριβο! Μία φορά στο τόσο για καφέ και αν.

Φωτεινή όντως περάσαμε πολύ ωραία στο γάμο αλλά περισσότερο το χάρηκε ο μικρός μου. Είχαν φέρει έναν κλόουν για να απασχολεί τα παιδιά και την καταβρήκε ο μπομπιράς μου! Μόλις και μετά βίας έφαγε 3 μπουκιές φαγητό γιατί δεν ήθελε να διακόψει το παιχνίδι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρες και καλή εβδομάδα!!

Νίκοοοο χρόνια πολλά!! σε ξέχασα και εγώ... κάνε και καμία εμφάνιση, όπως λέει και η Φωτεινή, να μας πεις τα νέα σου.:tongue:

Αγγελική να χαίρεσαι τις εορτάζουσες! Ωραία φαγητάκια είχες και πήρες και τα ταπεράκια σου για σήμερα... τυχερή!:D

Φωτεινή τα ίδια και εδώ με τον καιρό... αλλά κρύο κρύο δεν έχει πιάσει, για να λέμε την αλήθεια.

Ιωάννα βολτούλα στο μικρολίμανο βλέπω... πού πήγες? εμείς φάγαμε το καλοκαίρι σε ένα καλό και οικονομικό, αλλά οι σερβιτόροι ήταν λίγο παράξενοι;) Πάντως χαίρομαι που σε "ακούω" καλά!:D

Σήμερα φακές έχει το μενού... αλλά δεν ξεχνάω το χθεσινό μεζεδάκι που μου έκανε ο καλός μου, για να μου φτιάξει το κέφι, με ψητές πίτες, και άλλα μεζεδάκια και μου έκανε έκπληξη!

Φιλιά σε όλους:tongue:

Νικοοο χιλια συγγνωμη σε ξεχασα:oops::oops::oops::oops::oops: Πολύχρονος να εισαι και ο,τι επιθυμεις! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου! Μπες λιγακι να σε "δουμε" λιγακι βρε παιδι.

Αγγελικη μου πρεπει να περασατε πολυ ωραια! Κριμα που δεν γλιτωσες το αερολιν τελικά... Να χαιρεσαι ανιψια και πεθερα!

Ιωαννα μου εδω κανει κρυο το πρωι και το βραδυ ενω το μεσημερι εχει ωραιοτατες μερες. Πως εισαι κατα τα αλλα;

προσπαθω Φωτεινη μου, εχω πλεον συμβιβαστει με καποιες καταστασεις ετσι ωστε να μην με χαλανε πολυ

Καλημέρες και καλή εβδομάδα!!

Νίκοοοο χρόνια πολλά!! σε ξέχασα και εγώ... κάνε και καμία εμφάνιση, όπως λέει και η Φωτεινή, να μας πεις τα νέα σου.:tongue:

Αγγελική να χαίρεσαι τις εορτάζουσες! Ωραία φαγητάκια είχες και πήρες και τα ταπεράκια σου για σήμερα... τυχερή!:D

Φωτεινή τα ίδια και εδώ με τον καιρό... αλλά κρύο κρύο δεν έχει πιάσει, για να λέμε την αλήθεια.

Ιωάννα βολτούλα στο μικρολίμανο βλέπω... πού πήγες? εμείς φάγαμε το καλοκαίρι σε ένα καλό και οικονομικό, αλλά οι σερβιτόροι ήταν λίγο παράξενοι;) Πάντως χαίρομαι που σε "ακούω" καλά!:D

Σήμερα φακές έχει το μενού... αλλά δεν ξεχνάω το χθεσινό μεζεδάκι που μου έκανε ο καλός μου, για να μου φτιάξει το κέφι, με ψητές πίτες, και άλλα μεζεδάκια και μου έκανε έκπληξη!

Φιλιά σε όλους:tongue:

Στην παραγκα πηγαμε, ωραιο φαγακι ειχε, κρεατικα διπλα στη θαλασσα. Προσπαθω να φτιαχνω τις μερες μου, δεν μπορω να ειμαι μονιμα στη μαυριλα, μια ετσι μια αλλιως

καλημέρααα τι κανετε;

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!! Μπηκα κ χτες εγραψα ενα κατεβατο κ το εχασα ....

Χρονια πολλα κ απο μενα Νικο , να εισαι γερος κ δυνατος κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Ιωαννακι μου καλα εκανες κ βγηκες.Το συνεχεια μεσα μονο καλο δεν μας κανει !!!

Νινακι μπραβο στο συζυγο για την εκπληξη !!!

Φωτεινη μου πως πατε; θα αναινεις καθολου Αθήνα;

Αγγελικη μου οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε καλα εκανες κ δεν πουασχοληθηκες, σιγα μην αφηνες τον γαμο για τις δουλειες. Να τους χαιρεσαι κ εσυ τους εορταζοντες!

Τον γιορτασαμε κ εμεις τον μικρο μας ,πολυ το χαρηκε.Ειχα 10 μεγαλους κ 6 μικρους καλεσμενους.Εφτιαξα αρνακι ψητο στην λαδοκολα,μοσχαρι κοκκινιστο,κεφτεδακια,πατατες φουρνου, λαζανια με σπανακι κ τυρια στο φουρνο, μια σαλατα με τα παντα ολα μεσα, κοτοπιτα,τυροκροκετες κ τυρακια.Απο γλυκα πορτοκαλοπιτα κ εκμεκ κανταιφι.Για το σχολειο εκανα ατομικα ποτηρακια με μπισκοτοτουρτα.

Σημερα τρωμε λιγο μοσχαρι που εμεινε απο την γιορτη κ με μακαρονια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε σπανακόρυζο.

Σήμερα έχει περισσότερο κρύο από χτες νομίζω, αλλά τουλάχιστον έχει τον ήλιο και είναι ευχάριστα όταν κυκλοφορείς έξω! Κάτι άκουσα πως την Παρασκευή θα είναι η πιό κρύα μέρα της εβδομάδας.

Τζενάκι μου χαίρομαι που περάσατε καλά στην γιορτή του αγοριού σου! Και του χρόνου να τον γιορτάσεις ξανά! Για τα φαγητά τι να πω.... το ένα καλύτερο από το άλλο!

Φιλάκια στο παρεάκι τα ξαναλέμε αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζενακι δεν καταλαβα οτι γιορταζε ο μικρος, αν και καθυστερημενα να τον χαιρεσαι παντα καλα να ειναι! Παλι εγραψες με τα φαγητα

Αγγελικη κι εγω ακουσα οτι την Παρασκευη θα εχει αρκετο κρυο, το θεμα ειναι οτι εχει πολυ ανομβρια.

Σημερα θα φαμε σπιτικα χαμπουργκερ

Καλημέρα!

Κι εδω εχει ξαστερια και αρκετο κρυο το πρωι και το βραδυ.

Ιωαννα μου καλά εκανες και βγηκες. Η κλεισουρα δεν κανει καλό. Εμενα με εχει ανανεωσει πολυ το γεγονος οτι παω για καφε την ωρα του μπαλετου της μικρης, ξελαμπικαρω που λενε. Ανομβρια; Τι ειναι αυτο;:tongue::tongue::tongue::tongue: Ζηλευω τα σπιτικα χαμπουργκερ- δεν ξερω να κανω.

Τζενη καλά τα φαγητα σου ηταν απαιχτα. Για πες για το μπισκοτογλυκο στα ποτηρακια. Ναι θα ανεβω Αθηνα για 2 εβδομαδες. Τι λετε κανονιζουμε να βρεθουμε;

Αγγελικη ηλιος με δοντια εδω. Χτες το βραδυ δεν μπορουσα να ζεσατθω με τιποτα. Αφυσικο ηταν. Δεν εχω ακουσει κατι ιδιαιτερο για την Παρασκευη.

Νινα φοβερη η εκπληξη του συζυγου! Παντα τετοια!!

Για σημερα μαλλον φασολαδα απο καταψυξη. Θα σας πω αυριο. Η κορη ζητησε να μην της ξαναφτιαξω τορτελινια γιατι δεν της αρεσουν. Ξανασφραγισε το στομα της τις τελευταιες μερες.

Φιλια

Καλέ που χαθηκατε οι υπόλοιποι;

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Παρεούλα.....τσααααα...να'μαι κι εγώ!

Το ξέρω ότι έχω χαθεί όλες αυτές τις εβδομάδες, αλλά ούτε το σπίτι μου δεν βλέπω καλά-καλά.

Τα νέα μας εν συντομία, η ανακαίνιση στο σπίτι έχει τελειώσει, μένουν κάτι λίγα, αλλά θα περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές να ξεκουραστούμε και να ησυχάσουμε.

Η μικρή έχει μεγαλώσει πολύ και έχει ζουζουνέψει απίστευτα!

Στη δουλειά δουλεύω 9-9 περίπου καθημερινά και πολλές φορές και Σάββατο.

Μαγειρικά δεν έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, αφού για αρκετές μέρες είμασταν χωρίς κουζίνα και άλλες μέρες γυρνούσα τόσο αργά που δεν είχα κουράγιο. Μόνο για τη μικρή έφτιαχνα συστηματικά φαγητό.

Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα στολίσουμε δέντρο και θα φτιάξουμε μελομακάρονα-κουραμπιέδες. Ανυπομονώ!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Θα διαβάσω τα νέα σας και θα τα ξαναπούμε!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι στιφάδο με πουρέ.

Στρουμφιτάκι σαν τα χιόνια!!! Δεν πειράζει που χάθηκες αρκεί που είστε καλά! Ανανεωθήκατε διαβάζω στο σπίτι! Με το καλό να το στολίσετε με τα χριστουγεννιάτικα! Πολλά φιλιά στην ζουζούνα σου!

Που είστε το υπόλοιπο παρεάκι? Εγώ σήμερα έχω αρκετή δουλίτσα.

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τι κανετε?

Φωτεινη ειναι ευκολα τα χαμουργκερ, ψηνεις τα μπιφτεκια στην ψηστιερα, ψηνω και στρογγυλα ψωμακια, βαζουμε ντοματα, κρεμμυδι, κετσαπ, μουσταρδα κι αν θες και μαρουλι

Smurfita δεν πειραζει που χαθηκες, φτανει που ανανεωθηκατε. Με το καλο να στολισεις κι ελπιχω να ξεκουραστεις στις γιορτες

Οι υπολοιπες που εισαστε?

Σημερα θα φαμε ψαροσουπα και αυριο λεω να κανω παπουτσακια γιατι εχω ετοιμο κιμα στην καταψυξη, μου εχουν μεινει και κατι μελιτζανες

Θελω καμμια συνταγη για σοκολατακια χωρις ξηρους καρπους και για κουραμπιεδες

Καλημέρα! Ευτυχως Παρασκευη σημερα! Στη δουλεια εχουμε κατι αλλαγες και γινεται χαμος.

Για σημερα καλαμαρακια με μακαρονακι κοφτο εξαιτιας της μικρης.

Στρουμφιτα μου δεν πειραζει αν χαθηκες αρκει που ειστε καλά. Ανανεωθηκες με την ανακαινιση αλλά πρεπει να κουραστηκατε! Ευχομαι καλες γιορτες και καλά μαγειρεματα στη νεα κουζινα!

Ιωαννα μου ευχαριστω για τη συνταγη. Μου φαινεται οτι τα μπιφτεκια δεν ψηνω καλά κι ετσι δεν εχω τολμησει να φτιαξω ποτε. Εδω φυσικα βρεχει απο χτες.

Φιλια σε ολο το παρεακι και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Χαθηκα κ εγω αυτες τις μερες αλλα δεν προλαβαινω να παρω ανασα ....

Χαρηκα πολυ ομως που διαβασα νεα για την Στρουμφιτα μας !! Καλη επιτυχια στα γλυκα σου κ καλη ξεκουραση στις γιορτες!

Ιωαννα εχω πολυ καλη συνταγη για κουραμπιεδες σπιτι, ποτε θες να τους φτιαξεις;

Για σοκολατακια δεν εχω συνταγη αλλα εχω βαλει στο ματι τις καριοκες που βλεπω απο τις συνταγες παρεας χωρις το καρυδι μεσα.Ειναι μια συνταγη με περισευμα απο κεικ κ πρεπει να ειναι πολυ ωραια.

Φωτεινη μου φαση ειναι θα της περασει της μικρης.Τα τορτελινια ουτε εμενα δεν τα τρωνε τους μυριζει το τυρι ...

Αγγελικη μου εβαλες ιδεες με το στιφαδο ....Δεν το τρωνε ομως τα παιδια.Θα το βαλω στο προγραμμα ομως κ θα κανω πατατες η ζυματικα να φανε με το κρεατακι αντι για κρεμμυδια.

Νινακι,Εβιρουλα που ειστε καλε;

Εμεις σημερα τρωμε φασολια χαντρες που ειχα απο τον κηπο στην καταψυξη.

Χτες φαγαμε κατι κεφτεδακια που ειχα κρατησει απο την γιορτη στην καταψυξη κ τα εκανα κοκκινιστα με ρυζι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και από μένα!

Σήμερα τρώμε φακές και κάτι υπόλοιπα από προηγούμενες μέρες.

Καλημέρα! Ευτυχως Παρασκευη σημερα!

Ευτυχώς δεν λες τίποτα!

Στη δουλεια εχουμε κατι αλλαγες και γινεται χαμος.

Ελπίζω να μην σε επηρεάζει αρνητικά αυτό...

Ιωαννα μου ευχαριστω για τη συνταγη. Μου φαινεται οτι τα μπιφτεκια δεν ψηνω καλά κι ετσι δεν εχω τολμησει να φτιαξω ποτε. Εδω φυσικα βρεχει απο χτες.

Εμείς βροχούλα δεν έχουμε αλλά κρύο έχουμε κάμποσο!

Φιλια σε ολο το παρεακι και καλό ΣΚ

Φιλάκια Φωτεινούλα μου!

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Γειά σου Τζενάκι!

Αγγελικη μου εβαλες ιδεες με το στιφαδο ....Δεν το τρωνε ομως τα παιδια.Θα το βαλω στο προγραμμα ομως κ θα κανω πατατες η ζυματικα να φανε με το κρεατακι αντι για κρεμμυδια.

Ούτε εμένα τα τρώνε ολόκληρα τα κρεμμύδια. Οπότε η τα ψιλοκόβω με το μαχαίρι ή τα περνάω στο μούλτι και γίνεται μία πηχτή σαλτσούλα μούρλια!

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα! Σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα, βαρεθηκα να κανω παουτσακια

Τζενη ελεγα την αλλη βδομαδα να κανω κουραμπιεδες

Που ειστε οι υπολοιπες?

Εχτες εβρεχε και σημερα ειχε ψιλοβροχο αλλα πολυ κρυο βρε παιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...