Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αχ κι εδω εχει κρυο αλλα τουλάχιστον σημερα δεν εχει βρεξει ακομα.

Κοπελες κι εμεις το ιδιο αναρωτιομασταν: τι παραπανω ξερει το παιδι; Ειναι και ξανθος ο μικρος κι εμπαιναν ιδεες για τουριστες βορειοευρωπαιους...

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Νινάκι ωραία η ιδέα σου για το στόλισμα! Ελπίζω να καταφέρεις να πείσεις τον αντρούλη σου!

Φωτεινή από παιδί κι από τρελό δεν λένε μαθαίνεις την αλήθεια? χαχαχαχα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα σε όλους.

Να πω καθυστερημένες ευχές για τους Στέλιους και τις Στέλλες και για τον Αντρέα και την Αντριάνα που γιορτάζουν σήμερα.

Η Εβιρίνα η μικρή δεν κρατιέται και θέλει να στολίσουμε. Χτες έβγαλε μερικά στολίδια για τα τραπεζάκια του σαλονιού, για τα τζάμια, κάτι φωτάκια για ένα ραφάκι πάνω από την τηλεόραση και μάλλον αύριο θα στολίσει μόνη της το δέντρο επειδή έχει τη χαρά.

Έφτιαξα κοτόπουλο λεμονάτο με χυλοπίτες και επίσης, σπανάκι στο ταψί με κρέμα γάλακτος, τυριά και ντοματάκια. Για μένα είχα περίσσειο από την Κυριακή σολομό με κρούστα ψητό στο φούρνο με συνοδεία ζυμαρικών με άσπρη νηστίσιμη σάλτσα.

Την Παρασκευη θα πανε εκδρομη στο εργοστασιο σοκολατας.

Αυτό θα πει τύχη!!!!!!! Αχ, δε γινόταν να μας πάνε κι εμάς εκεί όταν ήμασταν στο σχολείο; Ακόμη εκεί θα ήμουν, θα είχα βγάλει γενειάδα μέσα στον κάδο με τη σοκολάτα.

Ρε κοριτσια σας ανησυχει καθολου το γεγονος μεταξυ Τουρκιας και Ρωσιας? Βραζει ο τοπος ρε παιδια τι θα γινει?

Δυστυχώς δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλό από τις εξελίξεις. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Ιωαννάκι κι εμείς θα στολίσουμε το Σαββατοκύριακο. Όσο για το θέμα Ρωσίας - Τουρκίας δεν νομίζω ότι θα το αφήσουν να εξελιχθεί σε γενικότερη σύρραξη. Αλλά και να γίνει κάτι δεν νομίζω ότι θα εμπλακούμε ως χώρα. Προσωπικές εκτιμήσεις...

Αγγελική μου η Ρωσία δε θα αφήσει έτσι εύκολα ατιμώρητους τους Τούρκους, θα τους ταΐσει κρύα χυλόπιτα (εκδίκηση). Έχει κατεβάσει S400 στα σύνορα και νομίζω ότι δε θα αφήσει να πάνε χαμένα τα οδοιπορικά.

Η Τουρκία έχει στήσει βαλλιστικούς πυραύλους και απειλεί να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου κι αυτό αποτελεί casus belli για τη Ρωσία.

καλημερα καλη βδομαδα!

Το Σαββατο στολισαμε και μαλιστα 2 φορες γιατι ειχα ενα μικρο δεντρακι και αφου τα ειχα ετοιμασει ολα και πηγα σουπερ βρηκα δεντρο 1,80 σε απιστευτα χαμηλη τιμη οποτε το πηρα και ξαναστολισα. Κουραστηκα πολυ αλλα χαλαλι.

Ναι δεν πειράζει ο κόπος αφού βρήκες κάτι που άρεσε πολύ και μάλιστα τόσο οικονομικό. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου.

Εύχομαι και του χρόνου σε όσα κορίτσια στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε καλαμαράκια κοκκινιστά με ρυζάκι.

Από χτες κάτι με γυροφέρνει και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί... Η μύτη μου είναι κάπως και τα μάτια μου με τσούζουν. Ελπίζω να μείνει εκεί... Ήπια ντεπονάκι το πρωί για να με κρατήσει λιγάκι.

Εβιράκι καλά κάνει η Εβιρίνα και θέλει να στολίσει. Αλλάζει η διάθεση παιδί μου....

Σήμερα έχει γενέθλια το Τζενάκι μας! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τζενουλα χρονια σου πολλά! Να εισαι πολύχρονη, γερη, ευτυχισμενη περιτριγυρισμένη με ανθρωπους που σε αγαπουν και αγαπας!

Αγγελικη ελπιζω να μην ειναι κάτι. Πως εισαι τωρα; Ωραια τα καλάμαρακια κι εχω πολυ καιρο να κανω.

Εβιρι εχει δικιο η μικρη που θελει να στολισετε. Εμεις πρεπει να μαθουμε τα ποιηματα μας αλλά ο μικρος δεν καθεται με τιποτα (ειναι μικρουλης ακομα και ντλεπεται).

Για σημερα δεν ειμαι σιγουρη τι θα φαμε. Ή θα βγει το γιουβετσι που εχω στην καταψυξη ή θα φτιαχτει ομελετα. Θα δειξει.

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
Προσθηκη

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Ναι σημερα γεννεθλιαζω !! Γινομαι 36 !!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας κ εσεις να ειστε καλα ,γερες ,ευτυχισμένες κ να χαιρεστε όσους αγαπάτε!!

Αυτές τις μερες κατι τρεχουμε στην δουλεία κ εχω λαλήσει,αφού δούλευα κ την Κυρακή !! Εχω αγχωθει απιστευτα γιατι στο ηδη πιεσμενο μου προγραμμα στο γραφειο μου αναθεσανε κ νεα καθηκοντα κ δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα ....

Το Σαββατο φαγαμε κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ κ την Κυριακη λαχανοντολμαδες.Χτες μπαμιες κ λιγα κανελονια κ σημερα αρακα.

Χτες το βραδυ εφτιαξα κ μια τουρτιτσα black forest για να σβησουμε το κερακι μου για το καλο !

Φωτεινή καλύτερα δεν είμαι, ξαναχαπακώθηκα! Είναι και το περιβάλλον εδώ μέσα που δεν έχουμε επαρκή εξαερισμό του χώρου....

Τζενάκι μου τι ωραίο φαγάκι που είχες το Σάββατο! Καλό κουράγιο στην δουλειά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Καλέ τι ερημιες ειναι αυτες;

Τζενακι καλό κουραγιο με τα νεα δεδομενα στη δουλεια. Βρε παιδια πως εχουμε καταντησει ετσι στον εργασιακο τομεα... Μου αρεσουν πολυ τα κανελονια αλλά οι υπολοιποι στραβομουτσουνιαζουν- προτιμουν παστιτσιο.

Αγγελικη πως εισαι; Το ξεπερασες ή σε έριξε;

Χτες ειχαμε ζυμαρικα φιογκακια. Για σημερα δεν ξερω. Η γιαγια δεν δειχνει προθυμη να βγαλει το γιουβετσι. Θα δειξει.

Φιλια πολλά

Σήμερα τρώμε χοιρινή τηγανιά μάλλον με πατάτες τηγανιτές.

Φωτεινή μου το παλεύω ακόμη. Είμαι με σπρέι για να ξεβουλώνει η μύτη μου και πίνω κι ένα ντεπονάκι το πρωί για να βγει η μέρα στην δουλειά.

Το απόγευμα θα πάω επιτέλους να βάψω μαλλί γιατί η άσπρη τρίχα κάνει αισθητότατη την παρουσία της.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Τι κάνετε? Πού χαθήκαμε τελευταία?

Σήμερα έχει υπέροχη μέρα... ότι πρέπει για βόλτα!:D

Μην ξεχάσω να ευχηθώ χρόνια πολλά στους Νίκους και Νικολέτες! Έχουμε κανένα εδώ? Εγώ έχω ένα βαπτιστήρι, που έχω να το δω 15 χρόνια δυστυχώς... ελπίζω να είναι καλά.

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι και χτες είχαμε ψητό στο φούρνο με πατάτες. Τα κέφια μου δεν είναι και ιδιαίτερα καλά τελευταία, αλλά ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να αλλάξουν.

Φιλιά σε όλους και καλή Κυριακή να έχετε!:P

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Χρονια Πολλά στους εορταζοντες τις προηγουμενες ημερες!

Τζενακι να χαιρεσαι το γιο σου και τον μπαμπα σου απ'οτι θυμαμαι! Υποθετω οτι το καψατε το πελεκουδι παλι. Προσαρμοστηκες στα νεα δεδομενα;

Νινα τα κεφια δεν μπορουν να ειναι καλα με ολα οσα ζουμε αλλά το παλευουμε.

Αγγελική πως εισαι; Συνηλθες καθολου ή σε εριξε;

Το Σαββατο φτιαξαμε μια σπανακοπιτα και την Κυριακη φτιαξαμε επιτελους το γιουβετσι. Εφτιαξα και τορτελινια για την κορη οπότε για σημερα εχουμε φαγητο.

Φιλια

Καταρχήν Τζενάκι να χαίρεσαι το αντράκι σου! Πολύχρονος να είναι!

Νίκοοοοοοοο! Χρόνια Πολλά και σε σένα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα δημιουργικός!

Χρόνια Πολλά και σε όσους εορτάζοντες είχαμε από το παρεάκι μας και δεν θυμάμαι!

Το Σαββατοκύριακο δεν πολυασχολήθηκα με την κουζίνα. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε τηγανιτά μπακαλιαράκια με χόρτα. Το βράδυ έψησαν ο άντρας μου μαζί με τον άντρα της αδερφής του διάφορα κρεατικά για να γιορτάσουμε και την ανηψιά αλλά και την πεθερά μου.

Την Κυριακή το μεσημέρι είχαμε γαμοβάφτιση και μετά μας είχαν καλέσει και στο τραπέζι. Το βραδάκι που γυρίσαμε είχε φτιάξει η πεθερά μου γιουβαρλάκια και ρολάκια με κιμά και μας έδωσε ταπεράκια για σήμερα.

Α! Το Σάββατο το απόγευμα έφτιαξα ένα κείκ με γιαούρτι για να έχουν τα παιδιά για το πρωινό τους και το σχολείο.

Φωτεινούλα καλύτερα είμαι αφού όμως ξεκίνησα και αερολίν!

Νινάκι πιστεύω πως όσο θα πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα η διάθεσή σου θα γίνεται και καλύτερη!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα καλη βδομαδα!

Το Σαββατο φαγαμε προχειρα γιατι ειχα πολλες δουλειες και το παιδι θα ελειπε και το βραδυ βγηκα για φαγητο στο μικρολιμανο.

Την Κυριακη φαγαμε μπριζολες χοιρινες και για σημερα εχουμε φακη την οποια εβραζα πανω απο μια ωρα μπας και μαλακωσει

Εχουμε χαθει πολυ τις τελευταιες μερες.

Εχει πολυ κρυο ή μου φαινεται?

Ελπιζω ολες να ειστε καλα

Νικοοο χιλια συγγνωμη σε ξεχασα:oops::oops::oops::oops::oops: Πολύχρονος να εισαι και ο,τι επιθυμεις! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου! Μπες λιγακι να σε "δουμε" λιγακι βρε παιδι.

Αγγελικη μου πρεπει να περασατε πολυ ωραια! Κριμα που δεν γλιτωσες το αερολιν τελικά... Να χαιρεσαι ανιψια και πεθερα!

Ιωαννα μου εδω κανει κρυο το πρωι και το βραδυ ενω το μεσημερι εχει ωραιοτατες μερες. Πως εισαι κατα τα αλλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...