Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

http://www.sintagespareas.gr/sintages/banoffee.html

Το βρήκα από το δίπλα φόρουμ. Το ήξερα από παλιά αλλά δεν το είχα φτιάξει ποτέ. Εγώ εφτιαξα την καραμέλα με το ζαχαρούχο γάλα, γιατί δε βρήκα έτοιμη. Αν θες, υπάρχει αυτή της bonnen mamma στα μεγάλα σ/μ σε βαζάκι. Είναι πολύ εύκολο, δροσιστικό και καθόλου λιγωτικό. Σίγουρη επιτυχία σου λέω!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετούλα φαίνεται ωραίο κ εύκολο, αλλά 3 ώρες βράσιμο πάει πολύ... πού τέτοια πολυτέλεια.;):(

όταν έρθω Καρδίτσα, να μου κάνεις να φάω λίγο. μπατζίνα για φαγητό κ αυτό για γλυκό. εεεεε; φανταστική μου φιλενάδα!:P:)

Άννα εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα, αλλά το σίδερό μου τα έχει φτύσει κ ακόμα δεν βρήκα χρόνο να πάω να αγοράσω άλλο.:( έτσι, πεδεύομαι όμως, γιατί σκέψου ότι για να σιδερώσω πουκάμισα, βάζω τόση δύναμη, σαν να παλεύω σούμο!!!!:P:lol::lol:

κατά τα άλλα, επειδή δεν βρήκα γυναίκα να με βοηθήσει με τα χαλιά κ τη γενική, θα έρθει η μανούλα μου να δώσει ένα χέρι βοηθείας. η πεθερά μου θα κρατήσει την κοράκλα κ έτσι θα ξεμπερδέψω!

κι εγώ του Αγίου Δημητρίου στρώνω ή κ λίγο νωρίτερα, αναλόγως του καιρού κ ξεστρώνω των Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης. αλλά δεν αντέχω αυτή τη μπίχλα των χαλιών άλλο. θέλω να καθαρίσω:cool:

μαζεύεται πολύ μαλλί κ δεν μου αρκεί πια η ηλεκτρική.

χαχαχα... μπίχλα! Την ίδια γλώσσα μιλάμε Σεβούλα μου! (Α θες και μπατζίνα ε;)

Εκείνο το χαλί της κουζίνας έχει απογίνει. Το τι έχουν ρίξει τα παιδιά δε λέγεται... Άντε να ανοίξει ο καιρός, να σφουγγαριστεί όλο το σπίτι, να μυρίσει φρεσκάδα και καθαριότητα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετούλα φαίνεται ωραίο κ εύκολο, αλλά 3 ώρες βράσιμο πάει πολύ... πού τέτοια πολυτέλεια.;):(

όταν έρθω Καρδίτσα, να μου κάνεις να φάω λίγο. μπατζίνα για φαγητό κ αυτό για γλυκό. εεεεε; φανταστική μου φιλενάδα!:P:)

Άννα εμένα μου αρέσει το σιδέρωμα, αλλά το σίδερό μου τα έχει φτύσει κ ακόμα δεν βρήκα χρόνο να πάω να αγοράσω άλλο.:( έτσι, πεδεύομαι όμως, γιατί σκέψου ότι για να σιδερώσω πουκάμισα, βάζω τόση δύναμη, σαν να παλεύω σούμο!!!!:P:lol::lol:

κατά τα άλλα, επειδή δεν βρήκα γυναίκα να με βοηθήσει με τα χαλιά κ τη γενική, θα έρθει η μανούλα μου να δώσει ένα χέρι βοηθείας. η πεθερά μου θα κρατήσει την κοράκλα κ έτσι θα ξεμπερδέψω!

κι εγώ του Αγίου Δημητρίου στρώνω ή κ λίγο νωρίτερα, αναλόγως του καιρού κ ξεστρώνω των Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης. αλλά δεν αντέχω αυτή τη μπίχλα των χαλιών άλλο. θέλω να καθαρίσω:cool:

μαζεύεται πολύ μαλλί κ δεν μου αρκεί πια η ηλεκτρική.

σου χω λυση για το σιδερο,βρε ελα απο εδω το δικο μου ειναι φοβερο θα κανεις τα δικα σου πανευκολα ε κ επειδη σιγουρα θα θελεις θα σε αφησω να κανεις κ τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

παντως καποτε αυτες ηταν οι ημερομ που βαζαμε κ αντιστοιχα μαζευαμε τα χαλια,αλλα πλεον ο καιρος τα χει παιξει οποτε τα κανουμε οπως μας βολευει.και τωρα που το σκεφτομαι αλλη μια αποδειξη πως πανε οι εποχες ειναι κ τα χαλια!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

σημερα θα κανω ρολο κιμα με γεμιση τυρακι.

Σεβουλα μου, καλα εισαι? ναι κανω και κρουασαν, πολυ ευκολα και πολυ νοστιμα..

παρε συνταγουλα

Σπιτικα κρουασαν

Συστατικά

• 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

1. Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
  2. Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα
  3. Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω)
  4. Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά)

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε λαδόκολλα

καλημερα!

σημερα θα κανω ρολο κιμα με γεμιση τυρακι.

Σεβουλα μου, καλα εισαι? ναι κανω και κρουασαν, πολυ ευκολα και πολυ νοστιμα..

παρε συνταγουλα

Σπιτικα κρουασαν

Συστατικά

• 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

1. Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
  2. Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα
  3. Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω)
  4. Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά)

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε λαδόκολλα

αχ τελεια θα την κανω κ εγω!!!!το γαλα να ειναι ζεστο ή απλα σε θρμοκρασια δωματιου?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

αχ τελεια θα την κανω κ εγω!!!!το γαλα να ειναι ζεστο ή απλα σε θρμοκρασια δωματιου?

αυτο δεν το διευκρινιζει η συνταγη, εγω χτες τελικα που τα εκανα δεν ειχα φρεσκο και εβαλα εβαπορε αραιωμενο με νερο βρυσης.

αν ειχα φρεσκο ομως θα το εβγαζα λιγο πριν απο το ψυγειο.

Την εκτύπωσα ήδη!

δοκιμασε την και με γεμιση μαρμελαδα..

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες νυν και μέλλουσες για εχθές!

Αχ! Τι πονεμένη συζήτηση πιάσατε για τα χαλιά....

Το πως το σκέφτομαι, άλλο πράγμα... Ωραιότατο το αποτέλεσμα αλλά μέχρι να γίνει...

Αννούλα το ιδιο φαγητό έχουμε σήμερα! Σπανακοριζο λοιπον κι εμείς!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημεραααααα.

(βεβαια αν παρουμε απο τον καιρο,μονο καλη δεν ειναι!!!!!!!!:mad:)

εγω τα χαλια τα εχω σηκωσει ηδη,εκτος απο το δωματιο του μωρου που ειναι αρκετα καθαρο και το αφησα!!!!!!!!!

εγω τα στρωνω κατα του αγιου δημητριου και μετα τα μαζευω βαση καιρου.....και βρωμας!!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

μαρια ελπιδα,σουπερ τα κρουασαν.....θα τα φτιαξω σιγουρα μεσα στην εβδομαδα!!!!!!

αρετουλα,το γλυκο ειναι γιαμι γιαμι.......θα το προγραμματισω κι αυτο μεσα στην εβδομαδα.

και σε αντιθεση με την αννουλα εγω ψωφαω για μπανανα!!!!

σεβηηηηη,θες μπατζινα;;;;;

σημερα κανω!!!!!!!!!!

λοιπον,σημερα φτιαχνω μπατζινα,εκανα χοιρινο τηγανια και κοτοπουλο τραχανα για τον θησαυρουλη μου.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

λοιπον,σημερα φτιαχνω μπατζινα,εκανα χοιρινο τηγανια και κοτοπουλο τραχανα για τον θησαυρουλη μου.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

Τι είναι η μπατζίνα που ακουμε τόσο καιρό Δωρα;

Καλέ δεν κρυώνετε και σηκώνετε τα χαλιά σας με τέτοιο καιρό;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...