Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες. Τζένη να κρατήσω μερίδα?

Φωτεινή χτες πολύ βροχή και αέρα είχαμε από το απόγευμα και μετά. Ξεκίνησε κατά τις 6,30 και γύρω στις 11 είχε πιά ηρεμήσει ο καιρός. Το πρωί είχαμε ήλιο... τώρα δεν ξέρω τι γινεται...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τι μου κανετε? Ωραια η βροχη εχτες, σημερα για την ωρα εχει ηλιο.

Φαγητο δεν εχουμε σημερα, ο μικρος θα λειπει ολη μερα οποτε για μενα δεν μαγειρεψα, θα φαμε στην δουλεια ομελετα αν καταφερουμε και την φτιαξουμε ετσι οπως τη μαγειρευουμε.

Τα φιλια μου σε ολες!

Καλημέρα!

Καλοκαιρία προς το παρόν σήμερα, μετά από την πολλή βροχή που έριξε χτες!

Σήμερα τρώμε λίγη φασολάδα που έμεινε από χτες, με κάποιο συμπλήρωμα, που δεν έχω σκεφτεί ακόμα:D... ανεπρόκοπη,ε?

Κορίτσια τα γεγονότα με την Ρωσία και την Τουρκία, κατά τη γνώμη μου, είναι πάρα πολύ ανησυχητικά! Δεν ξέρω πού θα φτάσει όλο αυτό, γιατί παίζονται πολλά παιχνίδια από πίσω, αλλά σίγουρα δεν θα είναι για καλό.... ίσως το μόνο καλό, εάν δεν γίνει τίποτα χειρότερο εντωμεταξύ, είναι ότι θα έχουμε περισσότερους Ρώσους τουρίστες φέτος, αφού ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλον τις διακοπές τους στην Τουρκία. Θα δούμε πώς θα πάει...

Φιλιά σε όλους!

Καλημερα!!

Λοιπον, εχτες στη δουλεια φτιαξαμε ομελετα φουρνου στην ηλεκτρικη ψηστιερα. Αυγα-λουκανικα που ψηθηκαν στην τοστιερα-κρεμμυδια -πιπερια-φετα-ντοματα. Τη βαλαμε σε ταψακι και σε ενα τεταρτο ειχε ψηθει. Εγινε πεντανοστιμη!

Διαφημίσεις

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα φαγητών από τις προηγούμενες μέρες. Εγώ θα τσιμπήσω κάτι στην δουλειά γιατί σχολάω αργά σήμερα.

Ο καιρός σήμερα αναποφάσιστος είναι. Το πρωί ξεκίνησε με ψιλόβροχο, μετά έβγαλε ήλιο και τώρα από ότι μαθαίνω ξανασυννέφιασε.

Το απόγευμα θα κατεβάσω και τα Χριστουγεννιάτικα από το πατάρι για να στολίσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

Εδω βρεχει κι εχει αερα εδω απο προχτες. Επιστρεψαμε στα φυσιολογικα μας. Την επομενη εβδομαδα θα σταματησει λενε.

Ιωαννα μου τι ωραια που ψηνετε στη δουλεια. Εγω ποτε δεν πετυχα μερακληδες. Δεν πειραζει αφου χτες παραγγειλαμε τελικά σουβλακια.

Νινα εσυ ανεπροκοπη; Τι να πω τοτε εγω η ανεπροκοπη;

Σημερα χυλοπιτες μακριες με κιμά. Αυτες τις μερες θα πεσει αρκετο μαγειρεμα γιατι θα ερθει ο αντρας μου και θα παρει προμηθειες για εκεινον και τον αδελφο μου.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Εχουμε κανεναν εορταζοντα σημερα;

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις καλά αφου ειχε ερθει ο μπαμπας μας.

Το Σαββατο ειχαμε ψαροσουπα και το βραδυ φαγαμε σουβλάκια σε ενα φιλικο σπιτι που πηγαμε. Χτες μπιφτεκια στο φουρνο με πατατες. Για σημερα εχουν περισσεψει κι απο τα δυο οποτε βολευομαστε. Βαλαμε και στην καταψυξη διαφορα κι απο αυτα που εφτιαξα για τους Αθηναιους μας οπότε εχω τακτοποιησει και τη μικρη μεσοβδομαδα κι ησυχασε το κεφαλακι μου.

Φιλακια σε ολη την παρεα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Χειμώνιασε νομίζω μιας και σήμερα έχει κρύο. Άντε για να καταλάβουμε λιγάκι χειμώνα και να μπούμε και στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Το Σαββατοκύριακο στολίσαμε κιόλας!

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε λαχανοντολμάδες που είχα στην κατάψυξη. Το βράδυ είχαν έρθει κάποιοι φίλοι και ψήσαμε σουβλάκια και κεμπάπ. Τα συνοδέψαμε με πιτούλες, πατάτες τηγανιτές και μία σως γιαουρτιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου παστίτσιο και μανιταρόπια. Μου έδωσε και ταπεράκι για το σπίτι. Η πεθερά μου είχε φτιάξει παπουτσάκια για έναν λόχο οπότε μαντέψτε τι θα φάμε σήμερα! Καλά βολεύτηκα!!!

Φωτεινή πήρες δόση από αντρούλη αυτό το Σαββατοκύριακο. Για γιορτές θα έρθει εκείνος στο νησί ή θα έρθετε εσείς προς Αθήνα?

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλη βδομαδα!

Το Σαββατο στολισαμε και μαλιστα 2 φορες γιατι ειχα ενα μικρο δεντρακι και αφου τα ειχα ετοιμασει ολα και πηγα σουπερ βρηκα δεντρο 1,80 σε απιστευτα χαμηλη τιμη οποτε το πηρα και ξαναστολισα. Κουραστηκα πολυ αλλα χαλαλι. Το Σαββατο φαγαμε παστιτσιο, την Κυριακη κοτοπουλο ρολο και για σημερα εχουμε κεφτεδακια με σαλτσα. Κρυο σημερα αλλα το χρειαζομασταν.

Αγγελικη και Ιωαννα και του χρονου! Ωραια χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα που πιστευω οτι μας χρειαζεται λιγο.

Αγγελικη οπως το ειπες- πηρα δοση! Ο γιος φυσικα ειπε την ατακα του ΣΚ "παππου, κοιτα τι μου εφερε ο μπαμπας της Αθήνας!". Γελάγαμε και ψαχναμε την καταγωγη των υπολοιπων μπαμπαδων... Για τις γιορτες δεν ξερω ακομη. Θελω να ερθουμε εμεις επανω αλλά θα εξαρτηθει απο το αν θα μου δωσουν αδεια.

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια!!

Μπρρρ τι κρύο είναι αυτό σήμερα? Ξεγελάστηκα με τον ήλιο και βγήκα έξω και ξεπάγιασα!

Εμείς το Σ/Κ φάγαμε πατάτες τηγανιτές με σαλάτα το Σου και το Κου στην πεθερά κρέας στο φούρνο με πατάτες και κυμαδόπιτα... πήραμε και εμείς ταπεράκι, οπότε έχουμε συνοδεία με τα ρεβύθια που έχω σήμερα.

Το ερχόμενο Σ/Κ λέμε να στολίσουμε εμείς και ίσως να το κάνουμε σαν γιορτούλα με φίλους... θα δούμε αναλόγως τα κέφια, γιατί το πρότεινα χτες στον καλό μου, αλλά δεν του άρεσε πολύ η ιδέα:(

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα φαγητών από τις προηγούμενες μέρες. Εγώ θα τσιμπήσω κάτι στην δουλειά γιατί σχολάω αργά σήμερα.

Ο καιρός σήμερα αναποφάσιστος είναι. Το πρωί ξεκίνησε με ψιλόβροχο, μετά έβγαλε ήλιο και τώρα από ότι μαθαίνω ξανασυννέφιασε.

Το απόγευμα θα κατεβάσω και τα Χριστουγεννιάτικα από το πατάρι για να στολίσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωραία!! Και του χρόνου Αγγελική μου! :P

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Εχουμε κανεναν εορταζοντα σημερα; Και εγώ αναρωτιέμαι, αλλά φαίνεται πως δεν έχουμε..

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις καλά αφου ειχε ερθει ο μπαμπας μας. Ήμουν σίγουρη Φωτεινή!:tongue:

Το Σαββατο ειχαμε ψαροσουπα και το βραδυ φαγαμε σουβλάκια σε ενα φιλικο σπιτι που πηγαμε. Χτες μπιφτεκια στο φουρνο με πατατες. Για σημερα εχουν περισσεψει κι απο τα δυο οποτε βολευομαστε. Βαλαμε και στην καταψυξη διαφορα κι απο αυτα που εφτιαξα για τους Αθηναιους μας οπότε εχω τακτοποιησει και τη μικρη μεσοβδομαδα κι ησυχασε το κεφαλακι μου. Τέλεια!:P

Φιλακια σε ολη την παρεα

καλημερα καλη βδομαδα!

Το Σαββατο στολισαμε και μαλιστα 2 φορες γιατι ειχα ενα μικρο δεντρακι και αφου τα ειχα ετοιμασει ολα και πηγα σουπερ βρηκα δεντρο 1,80 σε απιστευτα χαμηλη τιμη οποτε το πηρα και ξαναστολισα. Κουραστηκα πολυ αλλα χαλαλι. Καλά έκανες Ιωάννα μου... δεν έφτιαξε και το κέφι σου έτσι? Φαντάζομαι το παιδί, πόσο θα του άρεσε!:D Το Σαββατο φαγαμε παστιτσιο, την Κυριακη κοτοπουλο ρολο και για σημερα εχουμε κεφτεδακια με σαλτσα. Κρυο σημερα αλλα το χρειαζομασταν. Επιτέλους, να χειμωνιάσει λίγο!:P

Αγγελικη και Ιωαννα και του χρονου! Ωραια χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα που πιστευω οτι μας χρειαζεται λιγο.

Αγγελικη οπως το ειπες- πηρα δοση! Ο γιος φυσικα ειπε την ατακα του ΣΚ "παππου, κοιτα τι μου εφερε ο μπαμπας της Αθήνας!". Γελάγαμε και ψαχναμε την καταγωγη των υπολοιπων μπαμπαδων... χα χα το παιδί κάτι εννοούσε... τι συμβαίνει Φωτεινή?:P Αστειεύομαι βέβαια!:D Για τις γιορτες δεν ξερω ακομη. Θελω να ερθουμε εμεις επανω αλλά θα εξαρτηθει απο το αν θα μου δωσουν αδεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...