Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Από το Σάββατο αργά το βράδυ άρχισε να χιονίζει εδώ. Την Κυριακή χιόνισε περισσότερο και σήμερα το πρωί το είχε στρώσει για λίγες ώρες αλλά μόνο στα κεραμίδια των σπιτιών, στα βουνά και σε ελάχιστα αυτοκίνητα. Στο δρόμο δεν το έστρωσε γιατί ήταν βρεγμένος. Σήμερα έριξε λίγο ακόμη και μετά σταμάτησε.

Μαγειρικά, είχα φαγητό από χτες για τους δύο της οικογένειας δηλαδή, κοτόπουλο κοκκινιστό με πουρέ και για μένα που νηστεύω έφτιαξα μια σαλατάρα με παντζάρια, βραστές πατάτες, τόνο, κρεμμύδι και ελιές.

Φωτεινή Τι ήταν κι αυτό με το σεισμό!!!!!!! Το χειρότερο για σένα φαντάζομαι ήταν η αγωνία που είχες επειδή ήσουν πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα παιδιά και μέχρι να βρεθείς μαζί τους....

Λυπάμαι πολύ τους κατοίκους της Λευκάδας για όσα τους συνέβησαν. Όπως έγραψε και η Νίνα ήταν συγκλονιστικό το βίντεο με τη σκόνη που σηκώθηκε από τις κατολισθήσεις στην παραλία το οποίο είχε τραβήξει ένας ψαράς.

Αγγελική Για την αναμονή των δασκάλων που έλεγες τις προάλλες ότι είχε μεγάλη ουρά να πω με την ευκαιρία τι σύστημα έχουν εδώ. Καταρχήν, υπάρχουν 2 πεντάμηνα κι όχι 3 τρίμηνα. Παίρνουν βαθμούς κάπου το Φεβρουάριο και μετά ξανά τον Ιούλιο που τελειώνουν.

Τους βαθμούς τους δίνουν αποκλειστικά στα παιδιά κι όχι στους γονείς. Δίνουν επίσης, στα παιδιά ένα χαρτί τυπωμένο με τα ονόματα των καθηγητών και τα μαθήματα που διδάσκουν στο κάθε τμήμα. Στο κουτάκι που υπάρχει δίπλα οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν το όνομά τους ώστε να κλείσουν ραντεβού. Δεν μπορεί ο κάθε γονιός να κλείσει ραντεβού με περισσότερους από 4 καθηγητές.

Μετά φτιάχνουν οι καθηγητές μία λίστα με τα ονόματα των επιθέτων των γονιών και δίπλα την ακριβή ώρα προσεύλευσής τους η οποία δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά. Δηλαδή, τα κλείνουν ανά 10λεπτο. Κάθε καθηγητής παραμένει σε μία τάξη η οποία αναγράφεται στη λίστα με την αρίθμηση της πόρτας του τμήματος.

Αν ο γονιός θέλει να δει περισσότερους από 4 καθηγητές τότε θα πρέπει να γράψει ένα γράμμα να το στείλει στη γραμματέα και να κλείσει ραντεβού μια άλλη μέρα που θα συμφωνηθεί. Με αυτό τον τρόπο δε συνωστίζονται έξω από κάθε τμήμα πολλοί γονείς.

Όμως, αν σε ένα γονιό έχουν βάλει πρώτο και τελευταίο ραντεβού σε μια λίστα, θα περιμένει μέχρι να δει τους επιλεγμένους καθηγητές γύρω στις 3 - 4 ώρες βάσει των ραντεβού. Επίσης, θα είναι υποχρεωμένος να ανεβοκατεβαίνει στους ορόφους και στις αίθουσες από ραντεβού σε ραντεβού.

Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα σαν σύστημα. Το μόνο καλό που έχει είναι η αποσυμφόρηση σε κάθε τμήμα.

Γεια σου κι εσένα Νιμρόντελ καλώς ήρθες στην παρέα μας. Βεβαίως και θα μας λες τι μαγείρεψες. Τέλεια τα φαγητά που έγραψες. Όσο για τις προσφορές συμφωνώ κι επαυξάνω. Είναι πολύ καλή τακτική να ψωνίζει κάποιος τα τρόφιμα που υπάρχουν σε προσφορά και να προσαρμόζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού βάσει αυτών. Συγχαρητήρια και για τον κήπο.

Τζένη ελπίζω να μη σου πήγε ακριβά η επισκευή του αυτοκινήτου.

Νίνα τα προσφυγάκια είναι σαν τα μικρά μπακαλιαράκια. Έπαιρνα από τη λαϊκή (της Ελλάδας) κάποιες φορές που δεν έβρισκα άλλα μικρά ψάρια. Είναι πολύ νόστιμα.

Τα φιλιά μου σε όλες και όλους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα θα φάμε μία ψευτοτηγανιά με σουβλάκια και πανσετούλες που είχαν περισσέψει από το προηγούμενο Σάββατο. Τα έιχα βάλει στην κατάψυξη και σήμερα το πρωί τα έβγαλα να ξεπαγώσουν και θα τα ετοιμάσει η πεθερά μου λίγο πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο. Θα τα συνοδέψουν με μακαρόνια που έφτιαξα χτες για να πάρει μαζί του και ο μικρός στο σχολείο.

Τζενάκι ήταν ωραίες οι μελιτζάνες ε? Μωρέ το σκέφτομαι αν είναι να πω του άντρα μου να πάρει λίγες το Σάββατο από την λαική.

Εβιράκι στο Λύκειο κι εμείς 2 φορές τον χρόνο παίρνουμε βαθμούς. Αυτό που έκαναν είναι ότι μας έδωσαν μία λίστα με τις ώρες και μέρες που δεχεται ο καθένας κι έτσι νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Θα δείξει...

Νινάκι, όπως σου είπε και το Εβιράκι μας, τα προσφυγάκια είναι μικρά μπακαλιαράκια στην ουσία, τα οποία είναι πεντανόστιμα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια!

Πωπω κι εγώ πρώτη φορά άκουσα τα προσφυγακια..

Μου γεννήθηκε η επιθυμία να φάω ψάρι..άκουσα και τις κουτσομούρες της Νίνας...οποτε σήμερα ψαράκι..μάλλον μπακαλιάρο αν βρω με μια ωραία σκορδαλιά..

Χθες φάγαμε μπριζόλες με πατατοσαλάτα..

Eviri..πολύ περίεργο σύστημα..αν κ συμφωνώ με το να δίνουν τη βαθμολογία στα παιδιά..παρολαυτα μου φαίνεται κάπως περίεργο. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου βαθμολόγηση κ η αξιολόγηση να γινόταν με διαφορετικό τροπο. Δε νομίζω ουι συμφωνώ με την περιορισμένη πρόσβαση των γονιών στους εκπαιδευτικούς πάντως..

nimrodel καλημέρα!

Τα προσφυγάκια είναι πολύ νόστιμα ψάρια, πιό νόστιμα από τον μπακαλιάρο. Εκτός από αυτό όμως δεν έχουν πολλά κόκαλα κι αυτό για μένα είναι προτέρημα

καθώς βαριέμαι απίστευτα να καθαρίζω ψάρια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημεραααα !!! Τι κανετε;

Εβιρακι αρχισε επισημα ο χειμωνας ε; περιεργο το συστημα με το σχολειο οντως αλλα δεν ειναι το μονο σε αυτη την χωρα. Πολυ ωραια η σαλαταρα σου! Εχψ μερες πουα τα σκεφτομαι τα πατζαρια θα πω στον αντρα μου να παρει το Σαββατο στην λαικη.Ασχετο, ο τονος ειναι νηστισιμος; Παντα το είχα απορία.

Με το αυτοκινητο παλι καλα φτηνα την γλιτωασ,λιγα πληρωσα.

Για τα προσφυγακια εγινει πληρη αναλυση! Στην ουσια δεν τα ξεχωριζεις κ ευκολα απο τα μπακαλιαρακια νομιζω, εκτος κ αν ειναι πολυ καλος γνωστης των ψαριων ! Πολλοι ψαραδες μαλιστα τα "πασαρουν" κ για μπακαλιαρακια αν σε δουν οτι δεν πολυξερεις κ τα πληρωνεις κ αναλογα.

Αγγελικη μια χαρα σου εκατσε με τα Σαββατιατικα περισυεματα !!! Οντως οι μελιτζανες ηταν πεντανοστιμες ! Μακαρι να το ξερα να παιρναμε περισσοτερες να εβαζα 1-2 φαγητα στην καταψυξη.

Νινακι πολυ ωραιος κ ο αρακας! Τον εχω στο μενου της ερχομενης εβδομαδας.

Η Ιωαννα που χαθηκε ;

Φωτεινη ολα καλα;

Nimorodel με τοσο ψαρι που διαβασες λογικο να το ζηλεψεις! Πολυ ωραια επιλογη ομως εκανες!

Εμεις σημερα φασολακια λαδερα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!

Εβιρι ξεκινησαν τα χιονια ε; Επιβάλλεται πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Προχτες που πηγα σε γνωστο σουπερ μαρκετ πηρα ενα πακετακι λεμπκουχεν ετσι για το καλό (παλια αγαπημενη οικογενειακη συνηθεια που δεν εκτιμουν τα νεωτερα μελη της οικογενειας ομως). Τα υπολοιπα συστηματα του σχολειου δεν τα σχολιαζω- γενικως εχουν σε ολο το εκπαιδευτικο συστημα διαφορετικη νοοτροπια οπότε ειναι μη συγκρισιμα μεγεθη. Όσο για τους σεισμους συνηθισαμε να ζουμε μαζι τους, χωρια που τα πιτσιρικια το εχουν δει σαν παιχνιδι. Σωστα επισημανες οτι η εγνοια μου ηταν που ημουν μακρια κι οχι τιποτε αλλο. Όσο για το βιντεο που λετε εμενα μου φανηκε συνηθισμενο λογω της περιοχης που μενω. Μου αρεσε ομως πολυ αυτη η παραλία και στενοχωρηθηκα. Θα περασει λιγος καιρος μεχρι η φυση να κανει τη δουλεια της και να την ξαναφτιαξει.

Τζενη κανεις πολλα πραγματα στην κουζινα. Κανεις συχνα δυο και τρια πραγματα, δηλαδη και κουλουρακια και φαγητα και πιτακια κλπ. Πιστευω παντως πως οταν μαγειρευεις οσπρια ή λαδερα θα σε βόλευε ισως να φτιαχνεις μεγαλυτερη ποσοτητα για να βαζεις κατευθειαν στην καταψυξη και καποια αλλη εβδομαδα να εχεις ετοιμο φαγητο καποια μερα. Θα μειωνονταν ισως οι μερες μαγειρεματος.

Αγγελικη ωραια ιδεα αυτη με τα περισσευματα. Κι εγω βαριεμαι να καθαριζω ψαρια.

Nimrodel σε τρελλαναμε με το ψαρι ε; Συνηθως ολες μαγειρευουμε το ΣΚ για να τρωνε και τα παιδια. Η ιδεα σου παντως ειναι αγαπημενο φαγητο του πατερα μου που εχει λυσσαξει να του το φτιαξουμε τωρα τελευταια.

Νινα τις σεφταλιες τις πηρα ετοιμες απο τον κρεοπωλη. Εγω απλώς τις εψησα....

Χτες ειχαμε φασολαδα. Για σημερα εφτιαξα τορτελινια για να παρει η μικρη μαζι της και θα φαμε κι εμεις.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Τζένη τα πατζάρια μου αρέσουν κι εμένα πολύ αλλά θα είναι γλυκά τώρα? Η άνοιξη δεν είναι η εποχή τους?

Φωτεινή από ότι διαβάζω το κούνημα καλά κρατεί στα μέρη εκεί! Ευτυχώς που τα παιδιά το έχουν δει ως παιχνίδι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας παιδιά,

τι κάνετε σήμερα; Στην κουζίνα έφτιαξα σπανακόρυζο με σάλτσα και χωριστά κίτρινο ρύζι για την Εβιρίνα που δεν τρώει λαχανικά. Αχ αυτό το παιδί πότε θα αλλάξει συνήθειες!!!!

Δε σας κρύβω τη μεγάλη ανησυχία μου για τα τεκταινόμενα των ημερών. Από το γεγονός της Παρασκευής έως και το σημερινό.

Εβιράκι στο Λύκειο κι εμείς 2 φορές τον χρόνο παίρνουμε βαθμούς. Αυτό που έκαναν είναι ότι μας έδωσαν μία λίστα με τις ώρες και μέρες που δεχεται ο καθένας κι έτσι νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Θα δείξει...

Ναι Αγγελική σίγουρα θα είναι καλύτερα.

Eviri..πολύ περίεργο σύστημα..αν κ συμφωνώ με το να δίνουν τη βαθμολογία στα παιδιά..παρολαυτα μου φαίνεται κάπως περίεργο. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου βαθμολόγηση κ η αξιολόγηση να γινόταν με διαφορετικό τροπο. Δε νομίζω ουι συμφωνώ με την περιορισμένη πρόσβαση των γονιών στους εκπαιδευτικούς πάντως..

Ναι δεν είναι καλύτερο το δικό τους σύστημα από το δικό μας σε πολλά πράγματα.

Εβιρακι αρχισε επισημα ο χειμωνας ε;

Ναι Τζένη, έκανε ένα διάλειμμα λίγων ημερών που είχαμε καλό καιρό και μας ξανάρχισε στα χαμηλά και τώρα και στο χιόνι.

περιεργο το συστημα με το σχολειο οντως αλλα δεν ειναι το μονο σε αυτη την χωρα.

Ναι σωστά.

Ασχετο, ο τονος ειναι νηστισιμος; Παντα το είχα απορία.

Όχι αντιθέτως, ο τόνος δεν είναι νηστίσιμος. Να εξηγήσω: η νηστεία των Χριστουγέννων δεν είναι αυστηρή όπως του Πάσχα και του Δεκαπενταύγουστου. Επιτρέπεται από τις 15/11 που ξεκινάει η Σαρακοστή μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου να τρώμε ψάρι, εκτός από τις ημέρες της Τετάρτης και της Παρασκευής που νηστεύουμε έτσι κι αλλιώς όλο το χρόνο. Από τις 18/12 μέχρι και τις 24/12 σταματάμε να τρώμε ψάρι και κάνουμε την νηστεία πιο αυστηρή.

Ο λόγος που είναι πιο ελαστική η νηστεία αυτή την περίοδο είναι επειδή περιμένουμε το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Χριστού, ενώ το Πάσχα οι μέρες είναι πιο θλιβερές λόγω των μαρτυρίων και της Σταύρωσης. Έτσι γίνεται πιο πολυήμερη και πιο αυστηρή νηστεία.

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει νηστίσιμο ψάρι παρά μόνο τα θαλασσινά που δεν έχουν αίμα.

Εβιρι ξεκινησαν τα χιονια ε; Επιβάλλεται πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Προχτες που πηγα σε γνωστο σουπερ μαρκετ πηρα ενα πακετακι λεμπκουχεν ετσι για το καλό (παλια αγαπημενη οικογενειακη συνηθεια που δεν εκτιμουν τα νεωτερα μελη της οικογενειας ομως).

Ξεκινήσαμε Φωτεινή μου. Σε λίγο θα έχουμε τα φτυάρια ανά χείρας. Τα λεμπκούχεν αν είχαν λιγότερο γαρύφαλο θα τα προτιμούσα. Είναι όμως πολύ έντονο και με κάνουν να μην τα αγοράζω.

Όσο για το βιντεο που λετε εμενα μου φανηκε συνηθισμενο λογω της περιοχης που μενω. Μου αρεσε ομως πολυ αυτη η παραλία και στενοχωρηθηκα. Θα περασει λιγος καιρος μεχρι η φυση να κανει τη δουλεια της και να την ξαναφτιαξει.

Ναι μωρέ κρίμα που χάλασε εκείνη η πλευρά και σίγουρα θα έχει απώλειες το νησί σε τουρισμό. Δεν ξέρω τι θα κάνουν τώρα που έρχεται ο χειμώνας και μέχρι να επισκευαστούν τα σπίτια τους.

Nimrodel σε τρελλαναμε με το ψαρι ε;

Μύριζε το κομπιούτερ ψαρίλα.:-D:grin:

Τζένη τα πατζάρια μου αρέσουν κι εμένα πολύ αλλά θα είναι γλυκά τώρα? Η άνοιξη δεν είναι η εποχή τους?

Εγώ έχω ακούσει ότι είναι χειμωνιάτικα αλλά στην πραγματικότητα δε γνωρίζω ποιο μήνα βγαίνουν και μέχρι πότε διαρκούν. Εννοώ πάντα από τη φύση τους κι όχι από θερμοκήπιο.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε φακές. Για αύριο έχω βγάλει να ξεπαγώσω κοτόπουλο. Μάλλον στον φούρνο με πατάτες θα το φτιάξω.

Εβιράκι έκανα μια έρευνα για τα πατζάρια και τελικά η εποχή τους είναι από τον Γενάρη έως τον Μάιο. Οπότε έιμαστε και οι δύο μέσα!!!

Από το μεσημέρι και μετά περιμένουν στην Αθήνα πολύ ισχυρές βροχές και ανέμους. Τουλάχιστον να προλάβουμε να γυρίσουμε σπίτια μας ...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημεραααα!! τι κανετε;

Ευχαριστω Εβιρακι για τις πληροφοριες !! Κ εγω ετσι ηξερα οτι δεν ειναι νηστισιμα τα ψαρια μονο τα θαλασσινα.

Ενταξει λοιπον κοριτσια θα περιμενω μεχρι τον γεναρη κ μετα θα παρω πατζαρια !! Αυτα κ το σπανακι με μοερδευουν ποτε ειναι η εποχη τους !!!

Αγγελικη αυριο δεν θα ερθω θα φτιαξω κ εγω κοτοπουλο με πατατες !!!

Εμεις σημερα τρωμε μουσακα απο την Κυριακη.Ειναι Τεταρτη κ θα επρεπε να μην φαμε κρεας αλλα δυστυχως χτες δεν προλαβαινα με τιποτα να φτιαξω κατι.

Για αυριο ειπα στον αντρα μου να παρει γυρνωντας σπιτι μπουτακια κοτοπουλο να κανω στο φουρνο με πατατες .

Διαφημίσεις

Καλημερα, τι κανετε? Ειχα λιγη δουλιτσα αυτες τις μερες, εχω και κατι τρεχαματα με την εφορια και μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ακρη δεν βρισκω. Σημερα θα φαμε κρεατοσουπα, εχτες ειχαμε σπανακοπιτα και μπουτια κοτοπουλου στο φουρνο και αντιπροχτες φακες. Το Σαββατο λεω να στολισουμε, μου το ζηταει και ο μικρος οποτε δεν θελω να του χαλασω χατιρι. Την Παρασκευη θα πανε εκδρομη στο εργοστασιο σοκολατας.

Ρε κοριτσια σας ανησυχει καθολου το γεγονος μεταξυ Τουρκιας και Ρωσιας? Βραζει ο τοπος ρε παιδια τι θα γινει?

Τζενάκι τι ταύτιση έχουμε με τα φαγητά?

Ιωαννάκι κι εμείς θα στολίσουμε το Σαββατοκύριακο. Όσο για το θέμα Ρωσίας - Τουρκίας δεν νομίζω ότι θα το αφήσουν να εξελιχθεί σε γενικότερη σύρραξη. Αλλά και να γίνει κάτι δεν νομίζω ότι θα εμπλακούμε ως χώρα. Προσωπικές εκτιμήσεις...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα! Εδω αστραφτει, βρονταει και φυσαει. Φυσικα εβρεχε τις προηγουμενες μερες και τωρα εχει ξεκινησει σε αλλες περιοχες κι ερχεται και εδω.

Εγω κοριτσια τα εχω απολοποιησει τα πραγματα. Παντζαρι ξερω απο το Φεβρουαριο και μετα, στη νηστεια ολα τα ψαρια απαγορευονται ενω τα θαλασσινα οχι κ.ο.κ. Δεν ψανχομαι πολυ οπως καταλαβαινετε.

Ιωαννα μου τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Τρεχαματα ε; Εγω εδω δεν θα στολισω καθολου, στην Αθηνα αν και οταν ερθουμε. Βεβαια εχω κανονισει ολο και κατι να κανουμε με τα παιδια στο πνευμα των ημερων. Ευχομαι το θεμα με την εφορια να ληξει γρηγορα και ανωδυνα.

Αγγελικη, Τζενη φοβερη ταυτιση.

Εβιρι δεν ξερω τα σχεδια τους και δεν ξερω τι να περιμενω. Λυπαμαι τον αθωο κοσμο που χανεται σε τετοιες περιπτωσεις παντα.

Ζηλεψα το σπανακι που ολες αναφερετε. Εδω στα μαναβικα δεν ειναι καλό και ειναι πανακριβο. Αγοραζω κι απο ενα παιδι που εχει κηπο αλλα επειδη ηταν στις μερες της για να γεννησει η γυναικα του αυτο το διαστημα δεν τον ενοχλω.

Για σημερα δεν ξερω τι εβγαλε η γιαγια απο καταψυξη. Χτες το απογευμα ψησαμε κατι μπιφτεκια για τα παιδια και για το σχολειο σημερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...