Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Νινάκι μου έχεις δίκιο, κόσμος μπαίνει κόσμος βγαίνει αλλά λίγες είμαστε οι σταθερές της παρέας! ;)

Σήμερα τρώμε γιουβαρλάκια. Για αύριο λέω να φτιάξω χορτοσανακόρυζο με χορταρικά από το χωριό.

Φιλάκια παρεάκι μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλε τιερημιες σημερα; Εφερα την κορη στο μπαλετοτης σε διπλανο χωριο κι εχω κατσει για καφεδακι-χιχι. Ηρρεμα ειναι τα πραγματα αλλα με ολα αυτα που γραφονται υπαρχει μια διαχυτη ανησυχια. Σιγουρα στη Λευκαδα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα. Κι εμεις σημερα δυσκολο φαγητο. Μακαρονια. Γιαυριο προλαβα να βαλω ρολο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο πουζητησε η κορη. Για να δουμε τι θα φαει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ησυχίες βλέπω...ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χτες ήμουνα τόσο κουρασμένη που κοιμήθηκα από τις 9,45! Αν και πιστεύω ότι με επηρεάζει πολύ ο χώρος που δουλεύω σε συνδιασμό με την υγρασία που έχει...

Σήμερα τρώμε σπανακοχορτόριζο με χορταρικά που είχα στην κατάψυξη από το χωριό.

Φωτεινή καλά έκανες και κάθισες για καφεδάκι! Χρειάζεται κι αυτό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Αχ τι ωραίο θέμα και τι ωραία παρέα οι είστε!

Να γράφω κι εγώ τα φαγητάκια μας?

Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόπουλο στο φούρνο φιλέτο με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος με τα μπροκολακια που μου έφερε ο αδερφός μου απο τον κήπο μας..

καλημεράαααα!!

Τι κανετε κοριτσια; Φωτεινη πως ειναι τα πραγματα εκει σημερα; Η καλυτερη παρέα ειμαστε κ ας μην γνωριζομαστε -τουλαχιστον οχι λες-απο κοντα!!

Καλα εκανες κ καθισες για καφεδακι,ευκαιρία να χαλαρώσεις !!! Ωραιο το ρολο απο τα αγαπημένα μου !!

Αγγελικη σιγουρα επιρεαζει το κλιμα ,ειδικα στον πονοκέφαλο αλλα κ στην διαθεση !!

Καλως κ την nimrodel !! Ωραιο κ το δικο σου φαγακι !! Φυσικα κ μπορεις να γραφεις, δεν χρειάζεται καν να ρωτας!!

Νινακι απλο αλλα λατρεμενο το φαγακι σου !!!

Εγω ειχα τρεχαματα αυτες τις μερες επαθα ζημια με το αυτοκινητο αλλα ευτυχως χτες το βραδυ το πηρα παλι.

Απο φαγητο σημερα τρωμε μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια ο συζυγος κ σπανακορυζο εγω με τα παιδια που περισεψαν απο χτες κ προχτες.Ειχα κανει μπολικα ζυμαρικα κ αυτα που περίσεψαν τα εκανα σουφλε για το βραδυ.Ειχα κ αλλαντικα κ τυρια που θα χαλαγανε κ ηταν ευκαιρία.

Διαφημίσεις

nimrodel όλοι οι καλοί χωράνε! Καλώς μας ήρθες λοιπόν!

Τζενάκι χρησιμοποιούσες καθημερινά το αυτοκίνητο για την δουλειά? Τότε σίγουρα σου είχε δυσκολέψει την ζωή που δεν το είχες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ναι Αγγελικη μου !! οχι μονο για την δουλεια για τα παντα! Πηγαινω τα παιδια στα σχολειο ,ψωνια κλπ ασε δυσκολα πολυ χωρις αυτοκινητο.Εμεινα τοσο λιγο χωρις κ καταλαβα ποσο πολυτιμο μου ειναι !!

Καλημέρες!

Σήμερα κάνω κοτόπουλο στο φούρνο (το έχω στην μαρινάδα τώρα) και μελιτζάνες με πατάτες γιαχνί... λίγο άσχετα μεταξύ τους, αλλά έχω μελιτζάνες που θα μου χαλάσουν στο τέλος...

Φωτεινή ελπίζω να έχετε τουλάχιστον καλό καιρό, ώστε να απόλαυσες τον καφέ σου:P... ρολό κοτόπουλο μιαμ μιαμ.... φοβερό!:D

καλημεράαααα!!

Τι κανετε κοριτσια; Φωτεινη πως ειναι τα πραγματα εκει σημερα; Η καλυτερη παρέα ειμαστε κ ας μην γνωριζομαστε -τουλαχιστον οχι λες-απο κοντα!!

Καλα εκανες κ καθισες για καφεδακι,ευκαιρία να χαλαρώσεις !!! Ωραιο το ρολο απο τα αγαπημένα μου !!

Αγγελικη σιγουρα επιρεαζει το κλιμα ,ειδικα στον πονοκέφαλο αλλα κ στην διαθεση !!

Καλως κ την nimrodel !! Ωραιο κ το δικο σου φαγακι !! Φυσικα κ μπορεις να γραφεις, δεν χρειάζεται καν να ρωτας!!

Νινακι απλο αλλα λατρεμενο το φαγακι σου !!! χα χα σταθερή αξία:tongue:

Εγω ειχα τρεχαματα αυτες τις μερες επαθα ζημια με το αυτοκινητο αλλα ευτυχως χτες το βραδυ το πηρα παλι. Όντως έχουμε εξαρτηθεί τόσο πολύ από το αυτοκίνητο! Αλλά με τις συγκοινωνίες που έχουμε, δεν γίνεται και αλλιώς! Εδώ ειδικά που περνάνε κάθε μισή ώρα και το πιο κοντινό μαγαζί είναι ο φούρνος, 15 λεπτά από το σπίτι, φαντάζεσαι πόσο το χρειάζομαι εγώ!

Απο φαγητο σημερα τρωμε μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια ο συζυγος κ σπανακορυζο εγω με τα παιδια που περισεψαν απο χτες κ προχτες.Ειχα κανει μπολικα ζυμαρικα κ αυτα που περίσεψαν τα εκανα σουφλε για το βραδυ.Ειχα κ αλλαντικα κ τυρια που θα χαλαγανε κ ηταν ευκαιρία.

Καλημέρα!

Αχ τι ωραίο θέμα και τι ωραία παρέα οι είστε!

Να γράφω κι εγώ τα φαγητάκια μας?

Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόπουλο στο φούρνο φιλέτο με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος με τα μπροκολακια που μου έφερε ο αδερφός μου απο τον κήπο μας..

Καλώς ήρθες! Φυσικά να γράφεις! μπροκολάκια από κήπο βλέπω... τυχερή γυναίκα!:D

Με την Σμουρφίτα, βρε παιδιά, έχει μιλήσει κανείς? έχουμε καιρό να την ακούσουμε. Ιωάννα πού είσαι καλέ?

Φιλιά!

Καλησπέρα!

Απο σημερα το βραδυ λεει χαλάει ο καιρος εδω. Ό,τι χαρηκαμε χαρηκαμε. Χτες για να ειμαστε ειλικρινεις ηταν φανταστικά. Καμια σχεση με Νοεμβρη.

Τζενη το αυτοκινητο εχει γινει σημαντικο. Όσο για το τι τραβανε τα παιδακια το εχω σκεφτει πολλες φορες εδω. Στην Αθηνα και στις μεγαλες πολεις ο κοσμος ειναι ηρωες αυτο μονο εχω να πω. Στα μικρα μερη η διαχειριση του χρονου ειναι πολυ καλύτερη και δυστυχως βλεπω οτι δεν το εκτιμουν κι εστιαζουν μονο στα αρνητικα. Εισαι φοβερη με το σουφλε που εκανες.

Αγγελικη η πολυ υγρασια φερνει νυστα (μονο στους μεγαλους δυστυχως - τα παιδια duracel). Ωραια τα σπιτικα χορταρακια. Χτες κοιταξα για σπανακι αλλά δεν ηταν πολυ καλο και δεν πηρα. Πηρα κουνουπιδι και λαχανο. Θα σας ενημερωσω τι θα φτιαξουμε με αυτα.

Νινα εγω δεν τρωω αυγα γιαυτο δεν σχολιασα το αγαπημενο φαγητο σχεδον ολου του κοσμου. Δεν πειραζει που ειναι ασχετα - ολα τρωγονται.

Nimrodel καλως μας ηρθες! Φυσικα και να γραφεις, θελει ρωτημα; Μ'αρεσει η κρεμα γαλακτος.

Εμεις σχετικα πιο ηρεμα αν και δεν μας ξεχνα το φαινομενο. Η Λευκαδα μετακινηθηκε 36 εκ. ειπαν πριν λιγο. Το Ληξουρι ειχε μετακινηθει 20εκ. Στο τελος με βλεπω σε αλλη χωρα ετσι οπως παει!!!

Χτες ειχα κεφια κι εψησα σεφταλιες και κεμπαπ για το βραδυ μπας και φαει τιποτα η μεγαλη. Δοκιμασε δεν εχω παραπονο αλλά μονο μια μπουκια. Στο τελος εφαγα εγω που δεν πεινουσα γιατι τα λυπομουν (μου αρεσουν κιολας για να λεμε και τη μαυρη αλήθεια).

Φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Όντως ο καιρός χάλασε λιγάκι..επιτέλους δλδ, να κανουμε νορμαλ Χριστούγεννα..δεν αντέχω πάλι Χριστούγεννα με μαγιώ σαν τους Αυστραλούς!!

Αποφάσισα να μαγειρεύω όπως οι δυο σεφ που διαφημίζουν το Λίντλ..δλδ με προσφορές!!

Λοιπόν..πήγα σουπερμάρκετ και τωρα φτιάχνω λαζάνια με τυρί,μανιτάρια,πιπεριές κ μπέικον στο φούρνο κ μια σαλάτα με μαρούλι κ ρόδι και τα δυο απο τον κήπο μας..

Νινα, τρελαίνομαι για μελιτζάνες!! Ειδικά άσπρες κ τσακώνικες.. Αν εχεις πολλές δοκίμασε να τις τηγανισεις κομμένες σαν πατάτες τηγανιτες με κουρκούτι απλό. Γίνονται τέλειες κ τρώγονται πανεύκολα!

Ο κήπος ήταν του παππού μου κ μια μέρα ο μικρός μου αδερφός ( 15 χρόνων) αποφάσισε ότι θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει γεωπόνος..κ ξεκίνησε την πρακτική! Εχουμε λοιπόν πατάτες, μπρόκολα, κουνουπιδια,μαρούλια,κρεμμύδια,λάχανα,καρότα,πιπεριές,μελιτζάνες,πωπω πολλά ειναι που να τα γράψω ολα...τεσπα..φρούτα κ λαχανικά δεν αγοράζω!!(μονο τα καρπούζια δεν πιάσαν φέτος και τα ντοματίνια μας τα φάγανε οι βρωμουσες..)

Καλημέρα και καλή εβδομαδα! Εμεις απο το Σάββατο επανηλθαμε στα φυσιολογικά μας μετα απο τρεις περιπου εβδομαδες καλοκαιριας: βρεχει. Χρειαζομασταν λιγη ενυδατωση βρε παιδι μου. Ευτυχως δεν κανει πολυ κρυο - υγρασια εχει μονο.

Αγγελικη φοβερη ατακα! Δεν ξερω μηπως με βολευει να αλλαξω χωρα όμως;

Nimrodel όλοι καπως ετσι μαγειρευουμε. Ψωνιζουμε με τις προσφορες και τα φτιαχνουμε οταν ερθει η ωρα. Φοβερος ο αδερφος - μπραβο του! Τυχεροι κι εσεις που τον εχετε βασικο προμηθευτη.

Η μικρη τελικα εφαγε 2 πηρουνιες απο το ρολο κοτοπουλο. Κι ο μικρος προτιμησε γεμιστα απο το κοτοπουλο. Αβυσσος η ψυχη των παιδιων. Το Σαββατο φαγαμε διαφορα περισσευματα και το βραδυ το ριξαμε εξω, πηραμε σουβλακια. Την Κυριακη ψαρι (παγκασιους και κοκκινοψαρο) με κουνουπιδι σαλάτα. Παρα τον καιρο κανονισα συναντησεις με παρεες των παιδιων, περασα κι εγω την ωρα μου με τις μαμαδες. Προσπαθω να γεμιζω τα ΣΚ τους γιατι βλεπω οτι το εχουν πολυ αναγκη - κυριως η μεγαλη.

Για παρουσιαστειτε σιγα σιγα!

Φιλια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι περίεργος καιρός...Εδώ τουλάχιστον είχαμε πολύ αέρα κι ένα 3λεπτο ψιλόβροχο χθες το μεσημέρι...Η χαρά των ιώσεων!!!!

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε προσφυγάκια τηγανιτά με χόρτα. Το βράδυ το ρίξαμε κι εμείς έξω και παραγγείλαμε σουβλάκια.

Την Κυριακή το μεσημέρι μαγείρεψε η πεθερά μου μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες και είχε φτιάξει και κοτόπιτα.

Για σήμερα έχω φτιάξει από χτες φασολάκια.

nimrodel μεγάλη υπόθεση ο δικός σας λαχανόκηπος! Καταρχήν ξέρετε τι τρώτε και κάνετε και οικονομία! Υποθέτω πως μένεις επαρχία ε?

Φωτεινή γυρίσατε στα συνηθισμένα καιρικά φαινόμενα! Ε μην κακομαθαίνετε κιόλας!!!

Πολλλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε κοριτσια !!!

Αλλαγη σκηνικου στον καιρο σιγα σιγα , ε καλυτερα να στολισουμε κιολας σε λιγο μην στολισουμε με κοντομανικα !

Nimrodel αλλη αισθηση τα original λαχανικα.Εχουν κ εμενα οι δικοι μοθ λαχανόκηπο κ οποτε τους επικσεπτομαστε κ μας προμηθευουν καταλαβαινεις γευση !!

Φωτεινη καλα κανεις κ κανονιζεις διαφορα τα ΣΚ. Κ εμεις μια απο τα ιδια. Γεμιζεις μπαταριες κ περναει η εβδομαδα νομιζω λιγο καλυτερα.Ασε που εχεις κ την αισθηση οτι κατι εκανες ανεξαρτητα αν ηταν πολυ λιγο . Τι να πως για τα παιδια πραγματικα αβυσσος.Φαγητα που αλλες φορες τα τρωνε με λαιμαργια μπορει να τα ξαναφτιαξεις κ να μην τα ακουμπησουνε!

Αγγελικη μου, πως τα καταφερνουμε καθε Σαββατο κ τρωμε τα ιδια ψαρακια δεν ξερω !!! Πολυ ωραιο το ΣΚ σας διατροφικα μμμμμ !!!

Εμεις το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε προσφυγακια με μπροκολο κ βραστες πατατες κ το βραδυ εφτιαξα πιτσα.Ο γιος μου ο μεγαλος γυρισε ςπο το ποδοσφαιρο το απογευμα κ δεν τον κρατησανε καλα τα ψαρια κ δεν ηξερε τι ετρωγε κ οταν ηρθε ηη ωρα της πιτσας μετα δεν ειχε ορεξη ,ουτε ενα κομματακι δεν εφαγε καλα καλα ... Ειδες Φωτεινη ;

Χτες φαγαμε μουσακα.Μου εφερε ο συζυγος απο την λαικη μελιτζανες οι οποίες ηταν γλυκισμα.Τετοια εποχη κ ηταν λουκουμι, ουτε καν τις ξεπικρισα κ το εχα αγχος αλλα παλι καλα.Εμεινε κ για αλλη μια μερα μεσα στην εβδομαδα.

Σημερα τρωμε κοκορα κοκκινιστο με ρυζακι κ εχω φτιαξει κ φασολακια λαδερα για την Τετάρτη.Οποτε οπως το εχω υπολογισει την Τεταρτη θα ξαναμαγειρεψω.

Εκανα κ λιγα τυροπιτακια κουρου κ πηραμε μαζι σημερα κ τα υπολοιπα τα φυλαξα αψητα στην καταψυξη για αλλη φορα.

Το Σαββατο το βραδυ αφου μειναμε σπιτι, εκανα κ λιγα μουστοκουλουρα.

Γενικα κουραστηκα με το σπιτι κ ολα αυτα το ΣΚ κ νομιζω πως πρεπει κ με την κουζινα να χαλαρωσω λιγο γιατι μου τρωει πολυ χρονο.Πραγματικα δεν ξερω πως να το οργανωσω ...

Καλησπέρες!

Ωραίο Σ/Κ περάσαμε, μέσα σε τρελό αέρα και ήλιο μαζί:D... η χαρά της μπουγάδας, που στέγνωσε στο πιτς φυτίλι!

Εμείς φάγαμε το Σάββατο κουτσομούρες τηγανιτές με κουνουπίδι, καρότα και πατάτες και την Κυριακή ντολμαδάκια... για σήμερα μπήκε αρακάς με πατάτες στη χύτρα.

Καλησπέρα!

Απο σημερα το βραδυ λεει χαλάει ο καιρος εδω. Ό,τι χαρηκαμε χαρηκαμε. Χτες για να ειμαστε ειλικρινεις ηταν φανταστικά. Καμια σχεση με Νοεμβρη.

Τζενη το αυτοκινητο εχει γινει σημαντικο. Όσο για το τι τραβανε τα παιδακια το εχω σκεφτει πολλες φορες εδω. Στην Αθηνα και στις μεγαλες πολεις ο κοσμος ειναι ηρωες αυτο μονο εχω να πω. Στα μικρα μερη η διαχειριση του χρονου ειναι πολυ καλύτερη και δυστυχως βλεπω οτι δεν το εκτιμουν κι εστιαζουν μονο στα αρνητικα. Εισαι φοβερη με το σουφλε που εκανες.

Αγγελικη η πολυ υγρασια φερνει νυστα (μονο στους μεγαλους δυστυχως - τα παιδια duracel). Ωραια τα σπιτικα χορταρακια. Χτες κοιταξα για σπανακι αλλά δεν ηταν πολυ καλο και δεν πηρα. Πηρα κουνουπιδι και λαχανο. Θα σας ενημερωσω τι θα φτιαξουμε με αυτα.

Νινα εγω δεν τρωω αυγα γιαυτο δεν σχολιασα το αγαπημενο φαγητο σχεδον ολου του κοσμου. Δεν πειραζει που ειναι ασχετα - ολα τρωγονται.

Nimrodel καλως μας ηρθες! Φυσικα και να γραφεις, θελει ρωτημα; Μ'αρεσει η κρεμα γαλακτος.

Εμεις σχετικα πιο ηρεμα αν και δεν μας ξεχνα το φαινομενο. Η Λευκαδα μετακινηθηκε 36 εκ. ειπαν πριν λιγο. Το Ληξουρι ειχε μετακινηθει 20εκ. Στο τελος με βλεπω σε αλλη χωρα ετσι οπως παει!!! Όχι, στρίψε το τιμόνι προς τα εδώ!:tongue:

Χτες ειχα κεφια κι εψησα σεφταλιες και κεμπαπ για το βραδυ μπας και φαει τιποτα η μεγαλη. Δοκιμασε δεν εχω παραπονο αλλά μονο μια μπουκια. Στο τελος εφαγα εγω που δεν πεινουσα γιατι τα λυπομουν (μου αρεσουν κιολας για να λεμε και τη μαυρη αλήθεια). Και δύσκολο φαγητό οι σεφταλιές νομίζω από ότι έχω δει... δεν τις έχω κάνει ποτέ.

Φιλια

Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Όντως ο καιρός χάλασε λιγάκι..επιτέλους δλδ, να κανουμε νορμαλ Χριστούγεννα..δεν αντέχω πάλι Χριστούγεννα με μαγιώ σαν τους Αυστραλούς!!

Αποφάσισα να μαγειρεύω όπως οι δυο σεφ που διαφημίζουν το Λίντλ..δλδ με προσφορές!!

Λοιπόν..πήγα σουπερμάρκετ και τωρα φτιάχνω λαζάνια με τυρί,μανιτάρια,πιπεριές κ μπέικον στο φούρνο κ μια σαλάτα με μαρούλι κ ρόδι και τα δυο απο τον κήπο μας.. Ωραιότατα και τα δύο!:D

Νινα, τρελαίνομαι για μελιτζάνες!! Ειδικά άσπρες κ τσακώνικες.. Αν εχεις πολλές δοκίμασε να τις τηγανισεις κομμένες σαν πατάτες τηγανιτες με κουρκούτι απλό. Γίνονται τέλειες κ τρώγονται πανεύκολα! Δεν είχα πολλές, αλλά την επόμενη φορά,ελπίζω να θυμηθώ την πρόταση σου... φαίνεται καλή!

Ο κήπος ήταν του παππού μου κ μια μέρα ο μικρός μου αδερφός ( 15 χρόνων) αποφάσισε ότι θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει γεωπόνος..κ ξεκίνησε την πρακτική! Εχουμε λοιπόν πατάτες, μπρόκολα, κουνουπιδια,μαρούλια,κρεμμύδια,λάχανα,καρότα,πιπεριές,μελιτζάνες,πωπω πολλά ειναι που να τα γράψω ολα...τεσπα..φρούτα κ λαχανικά δεν αγοράζω!!(μονο τα καρπούζια δεν πιάσαν φέτος και τα ντοματίνια μας τα φάγανε οι βρωμουσες..) Πολύ ωραίος ο λαχανόκηπος σου:P... υποθέτω και εγώ ότι είσαι επαρχία..

καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε κοριτσια !!!

Αλλαγη σκηνικου στον καιρο σιγα σιγα , ε καλυτερα να στολισουμε κιολας σε λιγο μην στολισουμε με κοντομανικα !

Nimrodel αλλη αισθηση τα original λαχανικα.Εχουν κ εμενα οι δικοι μοθ λαχανόκηπο κ οποτε τους επικσεπτομαστε κ μας προμηθευουν καταλαβαινεις γευση !!

Φωτεινη καλα κανεις κ κανονιζεις διαφορα τα ΣΚ. Κ εμεις μια απο τα ιδια. Γεμιζεις μπαταριες κ περναει η εβδομαδα νομιζω λιγο καλυτερα.Ασε που εχεις κ την αισθηση οτι κατι εκανες ανεξαρτητα αν ηταν πολυ λιγο . Τι να πως για τα παιδια πραγματικα αβυσσος.Φαγητα που αλλες φορες τα τρωνε με λαιμαργια μπορει να τα ξαναφτιαξεις κ να μην τα ακουμπησουνε!

Αγγελικη μου, πως τα καταφερνουμε καθε Σαββατο κ τρωμε τα ιδια ψαρακια δεν ξερω !!! Πολυ ωραιο το ΣΚ σας διατροφικα μμμμμ !!!

Εμεις το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε προσφυγακια με μπροκολο κ βραστες πατατες κ το βραδυ εφτιαξα πιτσα.Ο γιος μου ο μεγαλος γυρισε ςπο το ποδοσφαιρο το απογευμα κ δεν τον κρατησανε καλα τα ψαρια κ δεν ηξερε τι ετρωγε κ οταν ηρθε ηη ωρα της πιτσας μετα δεν ειχε ορεξη ,ουτε ενα κομματακι δεν εφαγε καλα καλα ... Ειδες Φωτεινη ;

Χτες φαγαμε μουσακα.Μου εφερε ο συζυγος απο την λαικη μελιτζανες οι οποίες ηταν γλυκισμα.Τετοια εποχη κ ηταν λουκουμι, ουτε καν τις ξεπικρισα κ το εχα αγχος αλλα παλι καλα.Εμεινε κ για αλλη μια μερα μεσα στην εβδομαδα.

Σημερα τρωμε κοκορα κοκκινιστο με ρυζακι κ εχω φτιαξει κ φασολακια λαδερα για την Τετάρτη.Οποτε οπως το εχω υπολογισει την Τεταρτη θα ξαναμαγειρεψω.

Εκανα κ λιγα τυροπιτακια κουρου κ πηραμε μαζι σημερα κ τα υπολοιπα τα φυλαξα αψητα στην καταψυξη για αλλη φορα.

Το Σαββατο το βραδυ αφου μειναμε σπιτι, εκανα κ λιγα μουστοκουλουρα.

Γενικα κουραστηκα με το σπιτι κ ολα αυτα το ΣΚ κ νομιζω πως πρεπει κ με την κουζινα να χαλαρωσω λιγο γιατι μου τρωει πολυ χρονο.Πραγματικα δεν ξερω πως να το οργανωσω ...

Τζένη μου η αλήθεια είναι ότι κάνεις πάρα πολλά στην κουζίνα και δεν είναι ότι τον υπόλοιπο χρόνο κάθεσαι... μήπως να κοιτάζεις να ξεκουράζεσαι λίγο, αντί να κάθεσαι να μαγειρεύεις... για παράδειγμα,αφού το Σάββατο μείνατε μέσα, γιατί έπρεπε να κάνεις μουστοκούλουρα?? Δεν μπορούσες να αράξεις ή να κάνεις κάτι άλλο? Σε μαλώνω από αγάπη, φυσικά έτσι?:tongue::tongue:

Τα προσφυγάκια τι ψάρι είναι βρε κορίτσια και δεν το έχω δει? σαν γαύρος ή πιο μεγάλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...