Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μακαρόνια με κιμά.

Το απόγευμα θα πάω μία βόλτα στα μαγαζιά για να κάνω κάτι αλλαγές από δώρα που μου έφεραν για την γιορτή μου. Σχολάω νωρίς και είπα να το εκμεταλλευτώ!

Φωτεινή κουνηθήκατε κι εσείς από τον σεισμό στην Λευκάδα? Καλά έκανες και προτίμησες το παιχνίδι από το μαγείρεμα! Όσο κρατάει ο καιρός ρίχτε το έξω!

Που είστε η υπόλοιπη παρεούλα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Οχι φυγαμε απο τη δουλεια. Ειχε μεγαλη διαρκεια. Τωρα ειμαι σπιτι. Κοιτα εδω τα εχουμε αυτα. Το θεμα ηταν να πανε τα παιδια απο τα σχολεια στο σπιτι.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παιδιά.

Μπήκα να δω τι γίνεται με τη Φωτεινή λόγω του σεισμού που το έμαθα πριν λίγο.

Φωτεινή μου ελπίζω όλα να είσαι καλά. Να επαγρυπνείς μαζί με τα παιδιά μέχρι να περάσει το φαινόμενο και να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Φωτεινή σε σκέφτηκα αμέσως, μόλις άκουσα τον σεισμό. Αφού είσαστε καλά, χαίρομαι... αλλά είχατε καμία ζημιά εκεί?

Από φαί σήμερα έχουμε και εμείς μακαρονάδα, όπως η Αγγελική και χτες είχαμε ρολό κυμά γεμιστό, οπότε λίγο που έχει μείνει, θα κάνει παρέα στα μακαρόνια:D

Καλό απόγευμα.

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας. Ειναι πολυ συγκινητικο ολο αυτο. Τελικασ ειμαστε μια δεμενη παρεα. Εδω ειμαστε συνηθισμενοι με τους σεισμους. Ζουμε με αυτους. Λυπαμαι πολυ για τις γυναικες που χαθηκαν. Τα σχολεια θα λειτουργησουν κανονικα αυριο εδω.

Καλημερα κοριτσια!

Φωτεινη εχτες μολις εμαθα για το σεισμο μπηκα διαβασα οτι εισαι καλα και ηρεμησα. Τι πραγμα αυτοι οι σεισμοι.

Σημερα θα φαμε ψαροσουπα, νυσταζω τοσο πολυ που δεν μπορω να συγκεντρωθω στη δουλεια μου. Θα πεσω πανω στο γραφειο

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι εχω δουλιτσα

Σήμερα τρώμε διάφορα που έχει στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Γύρισα στο σπίτι κατά τις 5 και το έριξα στο σιδέρωμα. Σταμάτησα κατά τις 7,30 κι έχω άλλα τόσα!!! Και τα πλυντήρια δεν έχουν τελειώσει!

Φωτεινή είμαστε όλες δεμένες όντως! Μπορεί να μην βλεπόμαστε όσο συχνά θέλουμε αλλά νοιαζόμαστε η μία για την άλλη!

Ιωαννάκι τι έκανες χθες βράδυ και νυστάζεις σήμερα? Ε????? :tongue:

Νινάκι τον καταλάβες τον σεισμό? Πολύς κόσμος τον κατάλαβε στην Αθήνα.

Κορίτσια έχω δουλίτσα...Τα λέμε πιό μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Φωτεινη μου ανησυχησα για σας χτες! Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα .Να προσεχετε όλοι πολυ. Μπορει να ειναι συνηθισμενο το φαινομενο αλλα τωρα νομιζω παραηταν μεγαλος ε;

Αγγελικη μου καλο κουραγιο ! Κ εγω σιδερωσα τα απειρα το Σαββατο κ χτες παλι εβαλα πλυντηριο κ εχω για σημερα σιδερωμα.Να δω ποτε θα προλαβω.. το βραδυ μαλλο.

Ιωαννακι κανει νυστα ε;

Νινακι ωραιο το ρολο κ εγω το σκεφτομαι.Εχω στο προγραμμα μπιφτεκια αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα το φανε τα μικρα .πφφφ

Εβιρακι τι κανεις;

Εμεις χτες φαγαμε σντιτσελ κοτοπουλο με τηγανιτες πατατες κ καβουροσαλάτα ( επιθυμια του γιου ) μιας κ ειχα παρει αδεια λογω της ημερας που ηταν κλειστο το σχολειο κ αυτο το φαγητο δεν τρωγεται ζεσταμενο.

Εφτιαξα κ για σημερα σπανακορυζο κ μοσχαρι κοκκινιστο για αυριο.Οποτε σημερα μονο τα ζυμαρικα θα βρασω.

Χτες εκμεταλευτηκα την αδεια κ πηρα τον μεγαλο κ πηγαμε μαζι για ψωνια για ρουχα κ παπουτσια που του ελειπαν. Πολυ το χαρηκα ! Μετα γυρισαμε σπιτι εκανα το φαγητο κ πηγα κ πηρα νωρις το μικρουλη μου κ μαζευτηκαμε σαν ανθρωποι μια μερα φυσιολογικη σπιτι μας . Τι ταλαιπωρια τραβανε τα καημενα τα παιδακια μου ...

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Τι κάνετε κορίτσια σήμερα? Πάλι επεισόδια χτες στην Αθήνα, αν και αναμενόμενο είναι κάθε χρόνο... αλλά σκέφτομαι τους ανθρώπους που μένουν και έχουν επιχειρήσεις εκεί, τι τραβάνε συνέχεια!

Φακές σήμερα με ωραίες ελίτσες, που αρχίζουν τελικά και γλυκαίνουν... επιτέλους!

Σήμερα τρώμε διάφορα που έχει στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Γύρισα στο σπίτι κατά τις 5 και το έριξα στο σιδέρωμα. Σταμάτησα κατά τις 7,30 κι έχω άλλα τόσα!!! Και τα πλυντήρια δεν έχουν τελειώσει! Εγώ έχω αρχίσει και λιγοστεύω πλέον το σίδερο... πετσέτες, φόρμες και πυτζάμες φυλάσσονται κατευθείαν, οπότε χαμηλώνει το βουνό του σίδερου. Εσύ τα σιδερώνεις όλα?

Φωτεινή είμαστε όλες δεμένες όντως! Μπορεί να μην βλεπόμαστε όσο συχνά θέλουμε αλλά νοιαζόμαστε η μία για την άλλη!

Ιωαννάκι τι έκανες χθες βράδυ και νυστάζεις σήμερα? Ε????? :tongue:

Νινάκι τον καταλάβες τον σεισμό? Πολύς κόσμος τον κατάλαβε στην Αθήνα. Κατά περίεργο λόγο, δεν τον κατάλαβα... εσύ?

Κορίτσια έχω δουλίτσα...Τα λέμε πιό μετά...

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Φωτεινη μου ανησυχησα για σας χτες! Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα .Να προσεχετε όλοι πολυ. Μπορει να ειναι συνηθισμενο το φαινομενο αλλα τωρα νομιζω παραηταν μεγαλος ε;

Αγγελικη μου καλο κουραγιο ! Κ εγω σιδερωσα τα απειρα το Σαββατο κ χτες παλι εβαλα πλυντηριο κ εχω για σημερα σιδερωμα.Να δω ποτε θα προλαβω.. το βραδυ μαλλο.

Ιωαννακι κανει νυστα ε;

Νινακι ωραιο το ρολο κ εγω το σκεφτομαι.Εχω στο προγραμμα μπιφτεκια αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα το φανε τα μικρα .πφφφ

Εβιρακι τι κανεις;

Εμεις χτες φαγαμε σντιτσελ κοτοπουλο με τηγανιτες πατατες κ καβουροσαλάτα ( επιθυμια του γιου ) μιας κ ειχα παρει αδεια λογω της ημερας που ηταν κλειστο το σχολειο κ αυτο το φαγητο δεν τρωγεται ζεσταμενο.

Εφτιαξα κ για σημερα σπανακορυζο κ μοσχαρι κοκκινιστο για αυριο.Οποτε σημερα μονο τα ζυμαρικα θα βρασω.

Χτες εκμεταλευτηκα την αδεια κ πηρα τον μεγαλο κ πηγαμε μαζι για ψωνια για ρουχα κ παπουτσια που του ελειπαν. Πολυ το χαρηκα ! Μετα γυρισαμε σπιτι εκανα το φαγητο κ πηγα κ πηρα νωρις το μικρουλη μου κ μαζευτηκαμε σαν ανθρωποι μια μερα φυσιολογικη σπιτι μας . Τι ταλαιπωρια τραβανε τα καημενα τα παιδακια μου ...

Δεν γίνεται και αλλιώς Τζενάκι, με τα παιδιά νομίζω... αλλά σίγουρα όποτε μπορείτε, περνάτε χρόνο μαζί τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Φιλιά σε όλους!

Καλησπέρα!

Κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω πολυ που με σκεφτεστε! Μου ζεσταινει την καρδια. Λοιπον πιο ηρεμα σημερα μεχρι στιγμης. Τζενακι ο σεισμος ηταν και μεγαλος αλλά το χειροτερο ηταν η μεγαλη διαρκεια του. Ατελειωτος ηταν. Η αρχικη μου ανησυχια ηταν που εγω ημουν 30 χιλιομετρα μακρια απο τα παιδια (μικρα και μεγαλα). Ευτυχως μαζευτηκαν γρηγορα σπιτι. Φοβομουν και για κατολισθησεις στο δρομο αλλά ευτυχως συνηθισμένα πραγματα. Τελικά τα σχολεια δεν λειτουργησαν σημερα. Εγω δουλευω κανονικά. Το μονο κακο ειναι οτι ειπαν οι σεισμολογοι οτι δεν εξελισσεται κανονικά η μετασεισμική δραστηριοτητα και αναμενουν σε εμας κι αλλους αρκετα μεγαλους σεισμους. Αλλά ειπαμε ειμαστε συνηθισμένοι.

Για σημερα δεν ξερω τι εχουμε. Οτι θελουν οι αλλοι. Κατι ελεγε για γεμιστα η γιαγια αλλά δεν ξερω αν μπορεσε να τα φτιαξει αφου τα μικρα ειναι σπίτι.

Φιλια σε ολες! Θα επανελθω δριμυτερη τις επομενες μερες

Φωτεινή μου ελπίζω να μην γίνει τίποτα από αυτά που φοβούνται οι σεισμολόγοι. Όπως και να έχει η ψυχραιμία είναι το βασικότερο όλων στην παρούσα φάση. Κι εσύ διαθέτεις πολύ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες.

Σαν να χαθήκαμε τελευταία μου φαίνεται... τι γίνεται?

Φωτεινή γνωριζόμαστε τόσα χρόνια πια... είναι σαν να είμαστε τόσο κοντά η μία στην άλλη και ας μην βλεπόμαστε ή να μην έχουμε καν συναντηθεί με κάποιες ή να είμαστε τόσο μακρυά όπως με εσένα και την Εβίρι... αλλά νομίζω ότι έχουμε δέσει πολύ καλά σαν παρέα όλες μας... ίσως και για αυτό ενώ έχουμε συχνά νέα μέλη, δεν συνεχίζουν. Πώς είναι σήμερα τα πράγματα? Συνεχίζει να κουνάει? Είδα ένα βίντεο από τις παραλίες την ώρα του σεισμού και τα σύννεφα σκόνης που είχαν σηκωθεί και ανατρίχιασα!

Σήμερα έχουμε δύσκολο φαγητό: τηγανιτές πατάτες με αυγά! χα χα!

Εσείς τι μαγειρεύετε? Για παρουσιαστείτε!

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...