Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέραααα

Μπραβο βρε Αγγελικη για το κοριτσάκι σου !!! Παντα χαρες να σας δινει !!! Για τα καλαμαρια δεν εχω ακούσει για το φούρνο εχω δει ομως στα μαγειρογκρουπ στο φβ για χταποδι με πατατες στο φουρνο αλλα δεν ξερω νομιζω θα στεγνωνουν πολυ τα θαλασσινα ψητα ,πρπ να εισαι μαστορας να τα μαγειρεψεις.

Ιωαννακι ιδιο φαγητό έχουμε !!

Εμεις σημερα μακαρόνια με κιμά. Κοριτσια χτες το βραδυ ο μικρος εφαγε 1,5 πιάτο !!!! Δεν το πιστέυαμε με τον αντρα μου.Στο σχολείο τρώει τα πάντα αλλα στο σπιτι κανει νερά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ναι κοριτσια ουτε γω το πιστευω !! εχουμε βεβαια πολυ δρομο ακομα μπροστα μας αλλα ομως υπαρχει μεγάλη βελτίωση . Οσο ηταν η μαμα μου εδω δεν δοκιμαζε τιποτα τωρα ομως ζηταει κ απο μονος του, για να δούμε !

Tα έχουμε ξαναπεί αυτά...

Όταν είναι κοντά οι γιαγιάδες που τα κυνηγούν κα τα χαδεύουν στο θέμα του φαγητού χαζά είναι να τρώνε αδιαμαρτύρητα ότι τους δίνουμε???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές και κρέμα γάλακτος και ρύζι για συνοδεία. Χτες είχα κόκκινα φασόλια και προχτές μακαρόνια με σάλτσα από γιαούρτι και καρύδια.

Σήμερα είχα πάει στην εκκλησία να βοηθήσω στην καθαριότητα να ευπρεπίσουμε λίγο το χώρο γιατί την Κυριακή θα έρθει να λειτουργήσει ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος και μετά θα προσφέρουν καφέ και γλυκό στο πνευματικό κέντρο που βρίσκεται στον πάνω όροφο της εκκλησίας.

Ίσως να φτιάξω κάποιο γλυκό κι εγώ, θα το κοιτάξω.

Κατά τα άλλα έχουμε καλές μέρες αυτή τη βδομάδα και ειδικά χτες ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος κι ο ήλιος αστραφτερός. Μεθαύριο πέφτει πάλι η θερμοκρασία και μάλλον θα έχουμε μέχρι 9. Καιρός της είναι να αρχίσει να κατεβαίνει.

Εμεις ωραια περασαμε στο χωριο ! Πηραμε κ τα παιδια κ πηγαμε βολτα στο δασος για μανιταρια πολυ ωραια ηταν .

Αχ τι ωραία!!!!!! Πόσο μου αρέσουν τέτοιες βόλτες/εκδρομές!!!

Α δεν σας είπα: φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε μία προσπάθεια για λαχανικά στον κήπο μας, οπότε φυτέψαμε μαρούλια, μπρόκολο, μαιντανό και καρότα... προς το παρόν μεγαλώνουν με αργούς ρυθμούς... για να δούμε, θα φάμε τίποτα?:-)

Και κάνατε πάρα πολύ ωραία σκέψη και πράξη. Εύχομαι να τρώτε όλο το χρόνο ατελείωτα.

Η αλήθεια είναι οτι την αγαπω πολυ την ζουζουνα μου !

Χρόνια πολλά για την ανηψούλα, να τη χαίρεσαι.

Τις προάλλες μου είπαν για ένα φαί, που δεν έχω ξανακούσει, οπότε σας το λέω μήπως το έχει κάνει κανείς: πατάτες φούρνου με καλαμάρια από πάνω. Το έχετε κάνει?

Τι καλαμάρια όμως; Κονσέρβας ή φρέσκα/κατεψυγμένα; Αν είναι κονσέρβας δεν το έχω ακούσει αλλά εγώ που είχα φτιάξει τέτοια με ρύζι μια χαρά νόστιμα μου βγήκαν και άλλη μια φορά τα έβαλα σε σαλάτα και μας άρεσε πολύ.

Τα άλλα καλαμαράκια γίνονται μια χαρά με πατάτες στο φούρνο.

Χυθυκε ο καφες στα ρουχα μου λετε να παρω λεφτα ή τσαμπα κυκλοφορω ολη μερα λεκιασμενη?

Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα Ιωάννα μου αλλά η ελπίδα. Έλπιζε εσύ και βλέπουμε.

Για άλλη μιά φορά άκουσα πολύ καλά λόγια από τους καθηγητές της!

Μπράβο, χίλια μπράβο στο αστέρι μας. Άξια μαθήτρια.!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Παρασκευη και 13 σημερα! Τι μου κανετε;

Αγγελικη παντα τετοια για την κορουλα σου! Ήμουν σιγουρη οτι θα ακουγες πολυ καλά λογια αφου ειναι αστερι. Χαλάλι η ταλαιπωρια. Πως παει ο πονοκεφαλος;

Νινα κι εγω δεν το εχω ακουσει αυτο το φαγητο. Αλλά για αν το λενε θα υπαρχει.

Τζενη τι ευχαριστα νεα για τον μικρο σου. Ειδες βρισκει σιγα σιγα τους ρυθμους του. Όσον αφορα το θεμα γιαγια ευτυχως που δεν ειναι συνεχεια κοντα του για να τον κακομαθαινει σε αυτον τον τομεα. Προχτες το βραδυ ο μικρος μου ζητησε μακαρονακια βιδες που ειχα φτιαξει για τη μεγαλη για το σχολειο. Του εβαλα στο μπολακι του, εκατσε στην κουζινα στο τραπεζι και το εφαγε ολο μονος του, ησυχα κι ωραια. Εγω ημουν απλά διπλα και "κουβεντιαζαμε". Χτες το βραδυ που ειχαν περισσεψει κι αλλα τα ζητησε απο τη γιαγια κι εκεινη εκατσε και τον ταισε γιατι το παιδι μονο του δεν μπορει, λερωνει και λερωνεται. Τι αλλο να πω; Χτες η μικρη ειχε κανονικα ολοημερο ενω ο παιδικος ηταν κλειστος απο το Δημο. Εσεις τι κανατε τελικα;

Ιωαννα σε χασαμε. Πηρες τα λεφτα κι εφυγες;

Εβιρι κι εμεις εδω καλο καιρο εχουμε. Ευτυχως γιατι πολυς κοσμος δεν κρυωνει.

Χτες ειχαμε τραχανα σουπιτσα για τους μεγαλους (εφαγε ομως κι ο μικρος). Για σηεμρα φασολαδα αν κι ο καιρος δεν το πολυτραβαει αλλά μας ελειψε το οσπριο.

Φιλακια σε ολους

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε κι εμείς φασολάδα αλλά με λουκάνικα μέσα. Φωτεινή έχουμε ταύτιση!

2 εβδομάδες τώρα κάνει πολύ ωραίο καιρό! Θα μας κακοφανεί όταν χαλάσει! Έχω στεγνώσει του κόσμου τα ρούχα αλλά δεν τα έχω σιδερώσει ακόμη! Θα αναστενάξει η σιδερώστρα όταν ξεκινήσω!

Εβιράκι έχετε κι εσείς ωραίο καιρό διαβάζω. Μακάρι να κρατήσει μέχρι την Κυριακή που έχετε την λειτουργία. Βοήθεια σας να είναι όλα όσα προσφέρεις στην εκκλησία σας!

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Τα λέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερααααα

Τι ωραια μερα που εχουμε κ σημερα !!! για να δουμε, λενε οτι απο την Κυριακη κ μετα θα χαλασει πολυ ο καιρος, θα ερθουν κρυα κ χιονια ακομα ...

Αγγελικη το τι ρουχο εχω ασιδερωτο δεν λεγεται .... Εβαλα την Δευτερα 2 πλυντηρια ,ενα χτες κ εχω κ αλλα δυο.... πως θα τα σιδερωσω ολα....

Ωραια ειναι η φασολαδιτσα !!!Ειδικα αν ειναι χυλωμενη ωραια ωραια με φρεσκο ψωμακι κ ελιτσες δεν συγκρινεται απο τα καλύτερα φαγητα.

Φωτεινη εμεις χτες ειχαμε κανονικα ευτυχως δεν ειχαμε απεργιες.Αλλα ειχαν απεργια στην δουελια του συζυγου οπότε τα πηρε νωρις.

Εβιρακι καλα εκανες που πηγες κ βοηθησες. Για το γλυκακι θα το δεις αν σου βγει μια χαρα θα ειναι να το κανεις αλλιως δε τρεχει κ τιποτα . Το κοτοπουλο με πιπεριες μου εκανε κλικ !!!

Κοριτσια εχω στο ψυγειο μια κρεμα γαλακτος για μαγειρικη κ φοβαμαι μην ληξει.Για πειτε καμια ιδεα πως να την χρησιμοποιησω.

Εμεις σημερα τρωμε απο καταψυξη.Φακες τα παιδια κ εμεις ρεβυθια κοκκινα με κριθαράκι.

Χτες το βραδυ μαγειρεψε ο αντρας μου , εφτιαξε αυγα ματια κ πατατες για τα παιδια κ για μας αυγα βραστα κ μπρόκολο. Εκοψα κ εγω ενα μεγαλο μπωλ σαλάτα πολιτικη κ θα μας βγαλει 2-3 μερες.Τι φασαρια αυτη η σαλατα βρε κοριτσια! Οσο νοστιμη ειναι τοσο πολυ λερωνεις την κουζινα για να την φτιαξεις !!!

Τωρα το βραδυ δεν ξερω τι να φτιαξω θα δουμε ....

Τζενάκι το Εβιράκι μας στο μπλογκ της έχει μία πανεύκολη συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών κατσαρόλας. Είναι πεντανόστιμο.

Περιττό να σου πω πως τα τηγανιτά αυγά και οι πατάτες είναι από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα σας!

Ο καιρός άκουσα και εγώ ότι χαλάει πολύ από βδομάδα... να σας πω την αλήθεια, δεν θα είναι και άσχημα, γιατί νομίζω θα λιγοστέψουν και οι ιώσεις... από την άλλη αυτός ο υπέροχος ήλιος ανεβάζει την διάθεση στα ουράνια... όλα δικά μας τα θέλουμε:P

Σήμερα θα κάνω σουφλέ με κοφτό μακαρονάκι με λίγο κοτόπουλο που περίσσεψε από προχτές.

Τζένη και εγώ θα σου έλεγα κάτι σε σουφλέ να κάνεις... πάντως οι κρέμες γάλακτος έχουν μεγάλη διάρκεια... μήπως αργεί ακόμα να λήξει?

Αγγελική συγχαρητήρια για την κόρη... πάντα να σε κάνει περήφανη!:D Τελικά δεν πρόλαβες με τίποτα καφεδάκι τις προάλλες, αφού περίμενες τόση ώρα στο σχολείο:|.. μα καλά, δεν μπορούν να το οργανώσουν λίγο καλύτερα, να μην πέφτουν όλοι οι γονείς μαζί? Μπορεί ο καθένας να είναι τόσες ώρες εκεί?!

Εβιράκι να είσαι πάντα καλά, με την ευλογία του Θεού, που βοηθάς στην εκκλησία. Ο χειμώνας άργησε λίγο φέτος και για εσάς... δεν είναι κακό όμως, ε?

Φωτεινή το παιδί μία χαρά τρώει, απλά η γιαγιά το κακομαθαίνει... θα μου πεις, για νέο σου το λέω! Απλά να μη στενοχωριέσαι ότι δεν τρώει. Είσαι προληπτική για σήμερα? Εγώ γενικώς δεν είμαι, αλλά ρίξαμε ένα πρωινό τσακωμό με τον σύζυγο, οπότε μπορεί να αρχίσω να γίνομαι!:|

Ιωάννα αν θες να σε βοηθήσω να χαλάσουμε τα λεφτά, πες μου...είναι εύκολο.:tongue: Όλα καλά?

Μάρα πού είσαι? Σμουρφίτα, Νίκο, παρουσιαστείτε!:D

Διαφημίσεις

Νινάκι συνήθως δεν δίνω σημασία σε μέρες σαν την σημερινή αλλά μου έχει τύχει να γίνουν πολλά στραβά στην δουλειά στο παρελθόν!

Όσο για το σχολείο, τι να πω... Κανονικά θα έπρεπε να ορίζουν μία μέρα ανά τάξη. Βέβαια μας έδωσαν πρόγραμμα με το κάθε πότε δέχονται οι καθηγητές, μέρες και ώρες δηλαδή. Οπότε ίσως ο μεγάλος χαμός έγινε επειδή ήταν η πρώτη συνάντηση. Θα δείξει...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ευχαριστω πολυ Αγγελικη θα μπω τωρα να δω !! Η αληθεια κοριτσια ειναι οτι δεν κοιταξα ποτε ληγει, την εχω παρει ηδη εδω κ 2 εβδομαδες γι αυτο φοβηθηκα. Απλα ελεγα σημερα μιας κ δεν εχω κ τι να μαγειρεψω το βραδυ μπας κ την αξιοποιήσω.Βασικα ζυμαρικο φαγανε κ χτες ομως πφφφφ βασανο αυτο το φαγητο.Το πολυ πολυ να παρουμε κατι απ εξω κ να τους κανω αυριο το βραδυ κρεπες αρμυρες κ να την βαλω εκει !!!

Ουτε εγω πιστευω σ αυτα αλλα ποτε δεν ξερεις.ΣΤην δουλεια δεν χρειαζεται εμας να ειναι Τριτη κ 13 απο αναποδιες αλλο τπτ !!!

καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε,οσο γιεται δηλαδη γιατι αυτα που εγιναν το Σκ μονο καλα δεν τα λες.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε ψαροσουπα .Το απογευμα περιμενα επισκεψεις ετσι εφτιαξα μυρμηγκατο κ λουκουμάδες.Κοριτσια καταπληκτικο γλυκο το συστηνω ενεπιφυλακτα !!

Χτες το μεσημερι φαγαμε σε φιλους κ μαγειρεψα μονο για σημερα γεμιστα κ σπανακοτυροπιτα με ετοιμο φυλλο.Αυτη την Κυριακη δεν εκανα πολλες προετοιμασιες για μεσοβδομαδα μιας κ αυριο που ειναι κλειστο το σχολειο θα εχω αδεια και θα μαγειρεψω κ για την Τεταρτη.

Φιλια πολλα σε ολες!

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Αυτό το Σαββατόκυριακο πέρασε χωρίς να το καταλάβω μιας και δεν έκατσα καθόλου!

Το Σάββατο το βράδυ ήρθαν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και η αδερφή του άντρα μου με την οικογένειά της και ψήσαμε για την γιορτή μου. Οπότε το πρωινό πέρασε καθαρίζοντας το σπίτι και βάζοντας πλυντήρια. Το πρωινό της Κυριακής περασε μαζεύοντας τήν κουζίνα! Αλλά χαλάλι γιατί περάσαμε ωραία!

Στα μαγειρικά μας...

Το μεσημέρι του Σαββάτου φάγαμε τηγανιτές κουτσομούρες με χορταράκια. Το βράδυ ο άντρας μου έψησε πανσέτες, σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα. Εγώ έφτιαξα τζατζίκι, το σουφλέ ζυμαρικών κατσαρόλας της Έβιρι, σαλατούλα λάχανο. Είχε φέρει και η μαμά μου και ψήσαμε κι ένα σουφλέ με ψωμάκι του τόστ. Φάγαμε του σκασμού κι έμειναν και για μεσοβδόμαδα άλλα έβαλα λίγες πανσετούλες στην κατάψυξη για να τις ξεπαγώσω και να τις περάσω στην κατσαρόλα με λίγο λεμονάκι και μουστάρδα και να φάμε κάποια μέρα.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου. Είχε φτιάξει χοιρινό στο φούρνο με πατάτες και ένα αυτοσχέδιο σουφλέ. Κατέβασα κι εγώ το τζατζίκι που έιχε μείνει από το βράδυ και κουτσοφάγαμε!!!!!

Την Κυριακή το απόγευμα έφτιαξα κιμά για να έχω έτοιμο να τον φάμε με μακαρόνια αύριο.

Σήμερα τρώμε φασολάδα απο την Παρασκευή γιατί βγήκε μπόλικη.

Αυτά για την ώρα! Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα και καλή εβδομαδα αν και ξεκινησε δυσκολα.

Το ΣΚ ήταν ηρεμο με ωραιο καιρο τον οποίο εκμεταλλευτηκαμε δεοντως γιατι δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει.

Το Σαββατο φαγαμε προχειρα γενικα γιατι προτιμησα τις βολτες για παιχνιδι. Την Κυριακη εφτιαξα κρεατοσουπα με πεπονακι. Ειχα λιγο μοσχαρι ακομα το οποιο προετοιμασα για γιουβετσι και μπηκε καταψυξη και προετοιμασα και κιμα για να εχουμε για μακαρονια. Για σημερα γιουβαρλακια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...