Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ωχχ βρε Νινακι περαστικα !!! ακουω πολυ κοσμο ομως που περναει κατι παρομοιο κ πανω που λενε να συνελθουν ξανακυλανε. Τυχαιο?

Εδω στο γραφειο ολοι σχεδον ειναι ετσι ...αρχισαμε

Αγγελικη μου η ανηψια γιορταζε αλλα ως γνωστο η μαμα της δεν ειναι κ πολυ της κουζινας κ επεσαν σε εμας οι ετοιμασιες ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ευχαριστώ Νινάκι μου κι από εδώ για τις ευχές!

Μήπως να πας να σε δει γιατρός? Έχεις καθόλου δέκατα? Αφού επιμένει στην θέση σου θα το τσέκαρα με τον γιατρό. Όπως και να έχει περαστικά σου!

Τζενάκι να την χαίρεσαι την ανηψιά! Με τόσα που της έφτιαξες θα πρέπει να σε υπεραγαπάει! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέραααα

Τι να κανω βρε Ιωαννακι ειναι που ντρεπομαι να πω οχι.Κακως βεβαια γιατι ορισμενες φορες γινομαι και κοροιδο αλλα τελωσπαντων ...

Νινακι πως εισαι σημερα;

Αγγελικη μια την εχουμε την να την κανουμε !!

Σημερα τρωμε μπουτακια κοτοπουλο με πατατες μαγειρεμενα με χυμο πορτοκάλι κ μελι που αρέσουν στο μεγαλο μου το αγοράκι . Για αυριο εβγαλα τα σουτζουκακια απο την κατάψυξη κ θα βρασω κ ρυζακι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε αρακά που έμεινε από χτες αλλά και λίγο κοτόπουλο με πατατούλες. Για αύριο θα φτιάξω χορτόρυζο, με διάφορα χορταρικά και αρωματικά που έφερε ο άντρας μου από το χωριό.

Αύριο μάλλον δεν θα μπω στο παρεάκι μας γιατί έχω άδεια για το καθιερωμένο εμβολιάκι μου αλλά και για την πρώτη ενημέρωση από το σχολείο της κόρης μου. Οπότε θα σας πω τα νέα την Πέμπτη.

Νινάκι πως είσαι σήμερα?

Τζένη, Εβιράκι, Μάρα, Φωτεινή, Ιωαννάκι πολλές καλημέρες!

Στρουμφιτούλα, Αφροδιτάκι και Νίκο ελπίζω να είστε καλά και απλώς να μην προλαβαίνεται να μπείτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Νινα πως εισαι? μακαρι να μην ειναι γριπη

Αγγελικη τι χορτα βαζεις?

Εμεις σημερα θα φαμε παπουτσακια και τυροπιτα

Εχω πολυ δουλεια σημερα αν προλαβω θα ξαναμπω. Δεν σας ειπα, μας εβαλαν και καμερες για να μας παρακολουθουν και παρολο που σε καποια σημεια ειναι παρανομες δεν πτοηθηκαν. Εχω μια που ειναι ακριβως απεναντι μου

Να σου πω Ιωάννα, είναι διάφορα που φυτεύει η θεία του άντρα μου στον κήπο της. Έχει σίγουρα σπανάκι, φρέσκο κρεμύδι, άνηθο, κάποια άλλα χόρτα που δεν ξέρω πως τα λένε. Η πεθερά μου τα καθάρισε και τα έπλυνε και τώρα είναι έτοιμα για μαγείρεμα.

Ζείτε στιγμές big brother βλέπω! Βγάλε γλώσσα στην κάμερα απέναντι να τους κουφάνεις! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες:D

Καλύτερα είμαι σήμερα κορίτσια και ευχαριστώ για τα περαστικά σας... μάλλον εισακούστηκαν:P... βέβαια το τι ρόφημα έχω πιει αυτές τις μέρες, δε λέγεται... θα κάνω μήνες να ξαναπιώ:?... αλλά βοηθάει αρκετά... όσο για γιατρό, τον αποφεύω ακόμα, αφού δεν κάνω και δέκατα... τι θα κάνει, θα περάσει κάποια στιγμή;)

Το κοτόπουλο έχει την τιμητική του σήμερα βλέπω:P... και εγώ λοιπόν! κοκκινιστό θα το κάνω με τηγανιτές πατάτες.

Αγγελική αδειούλα για εμβόλιο για αύριο, αλλά σε βλέπω μετά, να αράζεις στον ήλιο για καφεδάκι:P... πονηρό κορίτσι! χα, χα, χα!

Φιλιά στην Φωτεινή, Εβίρι, Μάρα, Σμουρφίτα, Νίκο.

Α δεν σας είπα: φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε μία προσπάθεια για λαχανικά στον κήπο μας, οπότε φυτέψαμε μαρούλια, μπρόκολο, μαιντανό και καρότα... προς το παρόν μεγαλώνουν με αργούς ρυθμούς... για να δούμε, θα φάμε τίποτα?:)

Νινάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Με τόσα υγρά φαντάζομαι και πόσες θα είναι οι επισκέψεις σου στην τουαλέτα!

Δεν ξέρω αν θα προλάβω να πιώ καφεδάκι στον ήλιο αύριο αφού μετά το εμβόλιο θα φύγω κατευθείαν για το σχολείο της κόρης μου. Θα σας ενημερώσω την Πέμπτη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Πως τα περνατε;

Νινα χαιρομαι που εισαι καλύτερα. Πιστευω οτι τα λαχανικά σου θα προκοψουν μια χαρά γιατι εχεις καλό χερι που λενε. Ο καιρος μονο να βοηθησει. Κι εδω εχουν αργησει να βγουν τα λαχανικα. Δεν βοηθησαν οι πρωτες βροχες απ'οτι λενε.

Τζενη να χαιρεσαι την ανηψια. Ειναι η ανηψουλα που φιλοξενουσες τη μαμα της για να γεννησει; Φανταζομαι ποσο την αγαπας για να κανεις τοσα.

Ιωαννα δελεαστικο ακουγεται εκεινο το κοτοπουλο αλλα εγω δεν μπορω με καμια δυναμη να δοκιμασω ροκφορ για να σου πω την αλήθεια. Λεφτα να σας πληρωσουν δεν εχουν για καμερες εχουν. Εχω σιχαθει πια με αυτα που ακουω και βλεπω.

Αγγελικη ειμαι σιγουρη οτι σημερα θα ακουσεις παλι τα καλυτερα για το αστερι μας.

Παιδια σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μπαμπα μου. Χτες ειχαμε σουπιες κοκκινιστες με ρυζι και περισσεψε και για σημερα.

Φιλια σε ολους!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Φωτεινη μου ναι αυτη ειναι !! Η αλήθεια είναι οτι την αγαπω πολυ την ζουζουνα μου !

Πολυ μου αρεσουν οι σουπιες ,ειδικα με σπανακι αλλα κ κοκκινιστες.Τα παιδια όμως δεν τις πολυτρωνε .

Τωρα που ειπες για λαχανικα το προηγουμενο Σαββατο που πηγε ο αντρας μου λαικη σε θυμηθηκα.Πρωτη φορα γυρισε κ μου ειπε οτι ολα ηταν πανακριβα κ το απογευμα που ηρθε μια φιλη για καφε κ αυτη τα ιδια ... Σκεψου οτι εχουν το μπρόκολο 2,5 ευρω το κιλό κ το περισσοτερο το πετας αφου είναι κοτσάνι.

Εμεις σήμερα τρωμε σουτζουκάκια με ρυζακι κ για αυριο εχω βγαλει κιμα να κανω με μακαρονια.Δυο μερες συνεχομενα κιμα ,σημερα τεταρτη αλλα ειπαμε αυτη την εβδομαδα εχω χασει λιγο την σειρα μου.

Κοριτσια αυριο τα σχολεια θα εχουν απεργία ; σας εχουν πει κατι σχετικο;

Αγγελικη μου ειμαι σιγουρη πως παλι θα ακουσεις τα καλυτερα λογια για την κορακλα σου !!!

Καλημέρες!:P

Σήμερα έχουμε λίγο κοτόπουλο από χτες και θα κάνω κάτι συμπληρωματικό.. μια χαρά θα βγει και σήμερα.

Τις προάλλες μου είπαν για ένα φαί, που δεν έχω ξανακούσει, οπότε σας το λέω μήπως το έχει κάνει κανείς: πατάτες φούρνου με καλαμάρια από πάνω. Το έχετε κάνει?

Νινάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Με τόσα υγρά φαντάζομαι και πόσες θα είναι οι επισκέψεις σου στην τουαλέτα! Άστα να πάνε! Δεν φαντάζεσαι:D

Δεν ξέρω αν θα προλάβω να πιώ καφεδάκι στον ήλιο αύριο αφού μετά το εμβόλιο θα φύγω κατευθείαν για το σχολείο της κόρης μου. Θα σας ενημερώσω την Πέμπτη.

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Φωτεινη μου ναι αυτη ειναι !! Η αλήθεια είναι οτι την αγαπω πολυ την ζουζουνα μου !

Πολυ μου αρεσουν οι σουπιες ,ειδικα με σπανακι αλλα κ κοκκινιστες.Τα παιδια όμως δεν τις πολυτρωνε .

Τωρα που ειπες για λαχανικα το προηγουμενο Σαββατο που πηγε ο αντρας μου λαικη σε θυμηθηκα.Πρωτη φορα γυρισε κ μου ειπε οτι ολα ηταν πανακριβα κ το απογευμα που ηρθε μια φιλη για καφε κ αυτη τα ιδια ... Σκεψου οτι εχουν το μπρόκολο 2,5 ευρω το κιλό κ το περισσοτερο το πετας αφου είναι κοτσάνι. Και εγώ βρήκα ακριβή την λαική πριν 2 βδομάδες, αλλά την προηγούμενη βδομάδα ήταν αρκετά φτηνή... δεν πήγα όμως στην ίδια.

Εμεις σήμερα τρωμε σουτζουκάκια με ρυζακι κ για αυριο εχω βγαλει κιμα να κανω με μακαρονια.Δυο μερες συνεχομενα κιμα ,σημερα τεταρτη αλλα ειπαμε αυτη την εβδομαδα εχω χασει λιγο την σειρα μου. Δεν πειράζει... συμβαίνει καμία φορά... αλλά άμα τα τρώνε όλοι όμως, είναι μία χαρά!

Κοριτσια αυριο τα σχολεια θα εχουν απεργία ; σας εχουν πει κατι σχετικο;

Αγγελικη μου ειμαι σιγουρη πως παλι θα ακουσεις τα καλυτερα λογια για την κορακλα σου !!!

Γεια σας κοριτσια! Σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα γιατι ειχε μεινει κιμας απο τα παπουτσακια.

Απο οτι βλεπω ειστε ολοι καλα! Χυθυκε ο καφες στα ρουχα μου λετε να παρω λεφτα ή τσαμπα κυκλοφορω ολη μερα λεκιασμενη?

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες πήγα κι έκανα το εμβολιάκι μου και μετά έφυγα σφαίρα για το σχολείο της κόρης μου. Για άλλη μιά φορά άκουσα πολύ καλά λόγια από τους καθηγητές της! Αλλά βρε παιδιά μεγάλη ταλαιπωρία...3 ώρες ήμουν στο σχολείο όρθια. Ενημέρωση είχε και για τις 3 τρείς τάξεις. Δεδομένου ότι το σχολείο έχει περίπου 450 μαθητές υπολογίστε τι ουρές υπήρχαν σε κάθε καθηγητή. Γύρισα στο σπίτι και πονούσαν τα πόδια μου. Αλλά χαλάλι η κούραση αφού άκουσα καλά νέα!

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με σαλτσούλα, παραγγελιά του μικρόυλη μου.

Φωτεινή οι σουπίες είναι πολύ ωραίο φαγάκι! Ούτε κι εγώ μπορώ να φάω ροκφόρ.

Τζενάκι σχετικά με τα σχολεία και τις απεργίες το νηπιαγωγείο του μικρού μου λειτουργεί κανονικά, ακόμη και το ολοήμερο. Η κόρη μου από ότι μου είπε θα έχει κάποια κενά μάλλον από καθηγητές που απεργούν.

Νινάκι δεν το έχω ξαναακούσει αυτό με τα καλαμάρια και τις πατάτες. Πάντως δεν θα το ρίσκαρα να το κάνω γιατί αν δεν μας αρέσει θα είναι κρίμα να πάει χαμένο.

Ιωαννάκι έχεις βαθιές τσέπες για να βάλεις τα λεφτά που θα πάρεις? :tongue:

Πολλές καλημέρες και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέραααα

Μπραβο βρε Αγγελικη για το κοριτσάκι σου !!! Παντα χαρες να σας δινει !!! Για τα καλαμαρια δεν εχω ακούσει για το φούρνο εχω δει ομως στα μαγειρογκρουπ στο φβ για χταποδι με πατατες στο φουρνο αλλα δεν ξερω νομιζω θα στεγνωνουν πολυ τα θαλασσινα ψητα ,πρπ να εισαι μαστορας να τα μαγειρεψεις.

Ιωαννακι ιδιο φαγητό έχουμε !!

Εμεις σημερα μακαρόνια με κιμά. Κοριτσια χτες το βραδυ ο μικρος εφαγε 1,5 πιάτο !!!! Δεν το πιστέυαμε με τον αντρα μου.Στο σχολείο τρώει τα πάντα αλλα στο σπιτι κανει νερά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...