Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με κιμά που έμειναν από χτες και κάτι άλλα υπόλοιπα της εβδομάδας.

Λέω να στρώσω το σαλόνι και την τραπεζαρία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την κουζίνα και το δωμάτιό μου θα τα στρώσω το επόμενο ΣΚ.

Τζενάκι τα ξέρω τα καταστήματα που αναφέρεις αλλά για να είμαι ειλικρινής μία φορά που είχα πάει δεν ενθουσιάστηκα από την εξυπηρέτηση! Εντωμεταξύ έχω διαβάσει και από άλλες κοπέλες του φόρουμ παράπονα για τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Ιωάννα καρτούλα από τα prenatal είχα βγάλει κι εγώ όταν ψώνιζα για τον μικρό μου. Το είχα ξεχάσει και τώρα μου την θύμησες! Θα την χρησιμοποιώ στο εξής! Μεγειά και τα καινούρια παπούτσια!

Εβιράκι μεγάλη ευκολία το GPS! Σε γλιτώνει από κακοτοπίες!

Φωτεινή μεγειά οι μπλουζίτσες! Μπράβο στην ζουζούνα σου που έχει και απόψη!

Πολλά φιλιά και καλημέρες και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Πάω να δουλέψω και τα ξαναλέμε μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Στο αλλο καταστημα που αναφερετε η Τζενη αν πηγαινα στο ταμειο με την καρτα και ανοιγε το πορτοφολι η μανα μου δεν το δεχοντουσαν και ειχα τσακωθει ασχημα καποια στιγμη. Τι τους ενδιαφερει αν θελει να τα πληρωσει η μανα μου. Επειδη λοιπον πηγαιναμε και ψωνιζαμε και με την πεθερα μου και με την μανα μου, μου εδιναν τα λεφτα πριν το ταμειο και καναμε τη συναλλαγη. Ειχαν απιστευτο υφος σε ολα τα καταστηματα κι αναρωτιεμαι μηπως ηταν αυτη πολιτικη της εταιριας, δεν μπορει να μην υπηρχε πουθενα ενας καλος υπαλληλος. Απλα πηγαινα εκει γιατι ηταν καλη η ποιοτητα και ειχε στενες γραμμες. Με την καρτα που βγαλαμε τωρα που ειναι στο ονομα του αντρα μου παω και δεν μου ζητανε ουτε ταυτοτητα. Τους βαρεθηκα τους αλλους

καλημέραααα

Τι καλα που είναι σημερα Παρασκευη !! Ο μικρος ανυπομονει να περάσει η ωρα νεα παμε στο χωριο ! Εχει πολυ καιρο να παει κ το ζητάει !!

Κοριτσια εγω δεν εχω τέτοια θέματα.Πηγαινω κ βρισκω μονη μου οτι θέλω. Επισης σε ενα αλλο υποκαταστημα που επισης πηγαινω συχνα η εξυοηρετηση ειναι αψογη, ερχεται κοπελα με το που σε βλεπει κ πλησιαζεις προς τα εκει. Ειναι κ διπλα στην δουλεια κ μονο κ μονο για τα δωρα οχι μονο τα βγαζει τα λεφτα της τα παραβγαζει θα ελεγα.Τωρα κ εγω την ερχομενη εβδομαδα θα παρω τον μεγαλο μου γιο κ θα παμε να του παρω τζιν τα οποια τα προτιμω απο εει μιας κ εχουν πολυ μαλακο υφασμα κ οσα εχουμε παρει εχουν βγει σκυλια κ δεν θα δωσω κ μια περιουσια.

Για τα πρεναταλ δεν το ηξερα,παλη ετησια ειναι η καρτα? Για τα orchestra λεω Φωτεινη μου,ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση.

Παντως περσυ νομιζω σας το ειχα ξαναγραψει, ειχα παει να παρω ενα μπουφαν κ διαλεγαμε μαζι με μια αγνωστη κοπελα που έιχε καρτα κ της εδωσα τα λεφτα κ μου το πηρε κ μου το εδωσε βγαινοντας.Μας ειδε η πωλητρια αλλα δεν ειπε τπτ.Κ οι αλλοι που ψωνισαν πριν απο μενα απλα την καρτα εδειξαν χωρις ταυτοτητα.αν θυμαμαι καλα παλιοτερα σε φωτογραφιζαν κιολας τωρα οχι.Ισως εχουν αλλαξει τα πραγματ, η να εξαρταται κ το καταστημα.

Παντως βρε παιδια τζην ωραιοτατο με λιγοτερο απο 6 ευρω δεν βρισκεις πουθενα.

Εβιρακι μου τι φαγητο κολασμενο ειναι αυτο !!! πωωωωωω !!!! καλυτερα που ερχεται η δασκαλα σπιτι πιστευω απο ολες τις αποψεις!!

Φωτεινη μου ζηλευω !!! Τι ωραια που ειναι να ψωνιζεις μαζι με το κοριτσακι σου !!! Φανταζομαι την χαρα της μικρης !!! Με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη σου !!

Ιωαννακι καλοφορετα τα παπουτσάκια σου !!! καλες βόλτες !!! Κ εγω θελω γενικη ανανεωση ντουλάπας !!! κ στα προχειρα κ στ ατης δουλειας!!

Αγγελικη μου καλες δουλιτσες το ΣΚ !! Παρασκευη συνηθως κ εγω ετσι καπως την βγαζω με περισευματα , κατι εναι και αυτο!

Εμεις σημερα το μπριαμακι.Πηρα κ ανθότυρο μια χαρα θα την βγαλουμε.

Παλι καλα που το ειχα κανει απο προχτες γιατι δεν θα προλαβαινα με τιποτα χτες το βραδυ.Μετα την δουλεια πηγα για κατι ψωνια που ουτε τα υπολογιζα.Μας δωσαν νεα λιστα απο το σχολειο κ κατι πραγματα που θελαν για το χωριο.Επι την ευκαιρια των εκπτώσεν πηρα κ του αντρα μου 2 φουτερακια κ ενα ζευγαρι αθλητικα που δεν είχε.

Μετα γυρισα σπιτι τελειωσα με το παιδια το διαβασμα, εβαλα απλωσα 2 πλυντηρια ,επιμασα τα πραγματα μιας για το ταξιδι,τα ταπερακια για σημερα ,μαζεψα λιγο τα γυρω γυρω κ ισα που προλαβα κ εκατσα μιση ωριτσα με τα παιδια κ μετα τα κοιμησα. Πολυ με εκνευριζει οταν καθημερινη πρεπει να βγω για εξωτερικες δουλειες γιατι δεν προλαβαινω μετα να δω τα παιδια γρρρρρ...

Ιωάννα αυτό ακριβώς διάβασα και από άλλα κορίτσια. Οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να βγάλω κάρτα. Έχω βολευτεί με τα H&M. Έτσι κι αλλιώς με τους ρυθμούς που μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας δεν φοριούνται και 2η σεζόν.

Τζενάκι προφανώς έπεσες στην εξαίρεση στο κατάστημα που πας! Πάλι καλά! Καλό ταξίδι για το απόγευμα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες.

Ρεβύθια έχει σήμερα το μενού και τώρα κάνω κέικ ζέμπρα, που το έχω ζηλέψει καιρό τώρα. Η ίωση καλά κρατεί... έχω και σέξι φωνή σήμερα, που έκλεισε ο λαιμός μου!:)

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι από τώρα και μετά, έχουμε πολλές γιορτές και γενέθλια, οπότε ζορίζουν τα πράγματα... δεν ήξερα ότι υπάρχει κάρτα για το H & M, οπότε πρέπει να το κοιτάξω οπωσδήποτε. Ακούστε τι έγινε την προηγούμενη βδομάδα, για να καταλάβετε πόσο ακριβά είναι εδώ τα μαγαζιά, που είναι ελάχιστα στην περιοχή μου: πήγα λοιπόν να πάρω ρούχα για την βαπτιστήρα μου που είχε γενέθλια σε ένα τοπικό μαγαζί. Βρήκα ένα ωραίο σετάκι, μπλούζα και κολάν στα 40 ευρώ. Δεν το παίρνω και πάω Ν.Ερυθραία σε ένα μικρό μαγαζάκι που είχα ανακαλύψει και το ίδιο σετ είχε 27 ευρώ! Φοβερό? Και όχι μόνο της το πήρα, αλλά πήρα και μπουφάν μαζί!

Νινάκι δεν το έχω γλυτώσει γιατί έχω την πεθερά η οποία μένει από κάτω!:rolleyes:

Μπερδεύτηκα μωρέ... η μαμά σου είχες πει ότι δεν είναι έτσι, όχι η πεθερά!

Ninaki καλο κουραγιο με τις δουλειες !!! Το πιστευεις οτι θελω εδω κ μερες να κανω σαλάτα σπανακι κ το σκεφτομαι? λεω γι αμια σαλάτα δεν αξιζει τον κοπο τοση φασαρια !! Ναι μωρέ, πολλή φασαρία το σπανάκι και νομίζω ότι θα το αποφεύγω πλέον... άσε που το μισό το πέταξα! Μετά από 4 μέρες είχε αρχίσει να χαλάει:mad: Ωραιο κ το φαγακι σου !!!

Αγγελικη ναι ειναι πολυ ωραια τα σουτζουκακια ! Εμας βγηκαν μπολικα χτες κ κρατησα κ για μια φορα στην καταψυξη για την ερχομενη εβδομάδα. Με αυτα κ με εκεινα τις εβγαλα 2 μερες με την καταψυξη ! Σούπερ!:P

Κουκου, να μαι κι εγω. Λοιπον κοριτσια πηρα 2 ωρες αδεια και πηγα στο mall για ψωνια με μια φιλη μου. Εχω αρχισει την αναδομηση μου χιχι! Πηρα μια ωραια μπλουζα και καινουργια εσωρουχα , απο μαγαζι επιτελους και οχι απο λαικη. Πηρα και του παιδιου κατι φορμες τωρα που εχει εκπτωσεις. Η αληθεια ειναι οτι εχω χαλασει καποια χρηματα απο κατι οικονομιες που ειχα αλλα νιωθω ωραια βε κοριτσια που ασχολουμαι λιγο με τον εαυτο μου. Μπράβο και πάλι μπράβο!! Πολύ καλά έκανες! Για αυτό και σου έχει φτιάξει η διάθεση!

Σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζι

Η μερα ειναι ομορφη, εχει ηλιο καθαρη ατμοσφαιρα, τελεια ειναι. Ναι!! Σήμερα απόλαυσα καφεδάκι στον ήλιο επιτέλους!:D

Αγγελικη κριμα που δεν θα παει στην εκδρομη, φοβαμαι μηπως τελικα το μετανιωσει. Εισαι σιγουρη οτι οι πονοκεφαλοι οφειλονται στο μπουντρουμι?

Τζενη εισαι αστερι στην κουζινα, θα τα καταφερεις την αλλη βδομαδα με τα φαγητα, περνα καλα το σ/κ και μην σκεφτεσαι τιποτα

Εβιρακι μου καλως την, μη σε απορροφα τοσο η χωρα του σκοτους, να μπαινεις να μιλαμε να σου στελνουμε ελλαδιτικη διαθεση, περαστικα σας κιολας

Φωτεινη κι εμενα καπως ετσι με βλεπουν οι γονεις, για προνοια αλλα δεν πτοοουμε. Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις, ειναι σημαντικο που σε βοηθανε και τα αλλα μην τα βαζεις μεσα σου!

Νινα θελω ενα βαζακι ελιτσες με ξυδι γιαμ γιαμ χρυσοχερα. Ευχαρίστως! Φτάνει να τις τρως λίγο πικρούτσικες.;) Απορω πως δεν ειχες στρωσει, εχετε κρυο εκει!

Μαρα τι ωραιο φαγακι εχεις!! κρατα πιατο κι ερχομαι

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μπαμπα μου. Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και σημερα εκανε τη δραστηριοτητα που ηθελε και μου ειπε η δασκαλα οτι τον ειχε υπο παρακολουθηση και περασε πολυ καλα! Αχ τελικα να το παιδακι μου ειναι καλα εχω τρελα κεφια! Δοξα το Θεο!! :tongue::tongue::tongue:

Φωτεινή αυτά τα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν είναι δράμα! Σε βγάζουν εκτός προυπολογισμού και ψάχνεσαι! Όσο για την εκδρομή στην Βιέννη και τι δεν θα έδινα να πήγαινα!

Ιωάννα με γειά τα ρουχαλάκια και των δυό σας! Είδες πως αλλάζει η διάθεση βρε παιδί μου! Όσο για τους πονοκεφάλους δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι:rolleyes:Μήπως εκτός από την κλεισούρα, έχει αλλάξει και κάτι στο γραφείο? όπως για κάποιο λόγο έχετε περισσότερη ακτινοβολία από μηχανήματα ή κάτι παρόμοιο? για κοίταξε το!

ιωαννακι !!! επιτελους σε διαβαζω χαρουμενη !!! YESSS !!! που χαιρομαι για σενα μπραβοοο!!! Μεγεια τα νεα σας πραγματάκια !!!

Αχ κοριτσια μην λετε γι αεκτακτα εξοδα , ολο λεμε το μαζευουμε κ ολο προκειπτουν κ αλλα !!! Λαστιχα αλλαξαμε κ στα 2 το καλοκαιρι κ μας ζορισε.Τωρα ηταν το ΚΤΕΟ κ για τα 2, το ενα το ξεχασε ο συζυγος κ πληρωσαμε κ προστιμο κ περιμενουμε τελη ... εκτος αφτου ειναι κ η εποχη με τα πιο πολλα γεννεθλια κ γιορτες ( παιδιων εννοειται σε μεγαλους τα εχουμε κοψει αυτα) κ εχουμε λαλησει ...

Πηγα κ εβγαλα την καρτα απο το γνωστο μαγαζι με 30 ευρω που εχεις εκπτωση 50% ολο το χρονο κ κατι γλιτωσα κ απο εκει ,πιστευω να τα βγαλει τα λεφτα της με τοσα δωρα.Βασικα ολα απο εκει θα τα παιρνω τα δωρα δεν γινεται διαφορετικα.

Αγγελικη εγω απο οταν αρχισα γυμναστηριο εδω κ δυο χρονια εχω υσηχασει με το θεμα πονοκεφαλος.Με πιανει μονο οταν ειναι να αδιαθετησω ... Εγω το πιστευω πως ισως ωφειλετα κ στο σκοταδι.Αν δουλευεις κ σε Η/Υ τοτε ακοαμ χειροτερα ....

Νινα εσενα που σου αρεσουν πικρουτσικες οι ελιες οπως κ εμενα μην τις χαραξεις.Δοκιμασε σε ενα μπουκαλι λιγες κ θα δεις. Παιρνουν βεβαια περισσοτερο χρονο να ξεπικρισουν καμια σχεση με τις χαραχτες αλλα ειναι σκληρες κ πεντανοστιμες. Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά... του συζύγου του αρέσουν λίγο πικρούτσικες, εμένα το αντίθετο. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.

Εβίρι τόση κίνηση βρήκες?! Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και το gps και δεν χάνουμε άλλη τόση ώρα να ψάχνουμε! Τι να πει και η Μάρα, που είναι όλη μέρα στους δρόμους?!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Νίνα το Η&Μ δεν έχει τέτοιου είδους κάρτα εκπτωτική. Απλά έχει μία χαρά ρουχαλάκια τα οποία έχω βολευτεί! Έχουν και κάτι ακόμη εκεί...Αν έχεις παλιά ρούχα ή υφάσματα που δεν φοράς ή χρησιμοποιείς τα πηγαίνεις εκεί κι έχεις έκπτωση 15%. Αλλά δεν είναι για να το κάνεις δώρο γιατί πρέπει αν αλλαχτεί να πάρεις το ίδιο ρούχο σε άλλο χρώμα ή μέγεθος. Εγώ το χρησιμοποιώ αυτό για δικές μου αγορές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

να το ξέρω την επόμενη φορά να σας στείλω...

εβγαλα κιμά για το τρίτο τάγμα πεζικού...

δυο μέρες τρώγαμε γεμιστά μπιφτέκια

(όχι ότι με χάλασε)

κ σήμερα είχα κι αλλο κιμά ξεπαγωμενο κ έκανα σουτζουκάκια σμυρναίικα με πουρέ καρότου

κ για να καταλάβετε για πόσο κιμά 15 μου βγήκαν!!!!!

δεν έχω το θεό μου δλδ!!!

πάλι καλά βεβαια γιατι σκ δουλεύουμε όλη μερα

οπότε γλυτώνω αλλη μια μέρα το μαγείρεμα...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Αγγελική μου χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα, να σε χαιρόμαστε όλες μας στο μαγειροκαφέ και περισσότερο από μας η οικογένειά σου. Σου στέλνω τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου.

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Αγγελικη μου Χρονια σου Πολλά κι απο εδω! Να ζεις παντα ευτυχισμενη και να σε χαιρομαστε ολοι!

Χρονια Πολλά και στους σημερινούς εορτάζοντες!

Μαρα μου δεν πειραζει για τον κιμα. Αφου βολευτηκατε αυτο μετραει.

Δεν το ηξερα το θεμα αυτο για τις καρτες γιατι σχεδον από οταν εκανα παιδια ζω εδω. Νινα μεγαλη διαφορα παντως για το ιδιο ρουχο. Ότι να'ναι χρεωνουν και νοιωθεις οτι σε θεωρουν κορόιδο.

Το ΣΚ ειχε ερθει ο αντρας μου. Το Σαββατο φτιαξαμε τσιπουρες με σαλατουλα. Την Κυριακη ειχαμε αρνι στο φουρνο με πατάτες με σαλατουλα και τζατζικακι. Καθως γιορταζε ο παππους μας φτιαξαμε και μιλφειγ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με κάποιες από εσάς τα είπαμε και τηλεφωνικά αλλά και μέσω facebook. Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Σάββατοκύριακο έστρωσα σαλόνι - τραπεζαρία. Μου έχει μόνο η κουζίνα και το δικό μου δωμάτιο το οποίο πάει για το επόμενο ΣΚ.

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα. Το απόγευμα πήγαμε σε πάρτυ με τον μικρό και το βράδυ που γυρίσαμε παραγγείλαμε σουβλάκια.

Χτες το μεσημέρι έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Τζενάκι έμεινε μία μερίδα, να σου στείλω? Το συνοδέψαμε με χορταράκια από το χωριό που έφερε ο άντρας μου. Είχα επίσης τζατζικάκι και τυροσαλάτα.

Το απόγευμα ήρθαν η νονά της κόρης μου και παραγγείλαμε ξανά σουβλάκια. Βασικά δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι χτες γιατί λόγω χαλιών δεν είχα χρόνο για μαγειρέματα αλλά κι επειδή η επόμενη ήταν καθημερινή και τα παιδιά κοιμούνται νωρίς. Έτσι ήρθαν οι κουμπάροι μου κατά τις 7 και στις 10 έφυγαν. Ωραία ήταν όμως γιατί είχαμε να τους δούμε και κάμποσο καιρό.

Σήμερα τρώμε αρακά ο οποίος βγήκε μπόλικος και θα μείνει και για αύριο.

Αυτά τα ολίγα! Πάω να δουλέψω και τα λέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!

Αγγελικη χρονια πολλα και απο δω να εισαι παντα καλα!

Φωτειμη τι καλα που ηρθε ο αντρουλης σου και τα περασατε ομορφα

Μαρα για λοχο μαγειρεψες?

Εμεις σημερα θα φαμε φασολαδα κατι μου λεει οτι ο μικρος θα μεινει νηστικος!

Τζενη πως περασατε στο χωριο? Ξεκιναει απο σημερα ο αγωνας με την κουζινα?

Νινα μου τι κανεις?

Κοριτσια εφαγα ενα πολυ ωραιο κοτοπουλο το Σαββατο. Ηταν φιλετο το οποιο το τσιγαρισε και εριξε μανιταρια, τ αφησε να ψηθουν λιγο παρεα και εριξε κρεμα γαλακτος και ροκφορ και εδεσε μια ωραια σαλτσα τι να σας λεω. Φανταστειτε οτι δεν τρωω ουτε ροκφορ ουτε μανιταρια και ηταν παρα πολυ νοστιμο

καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε κοριτσια !!

Αγγελικη μου Χρονια πολλα κ απο εδω. Να ειναι γερη κ ευτυχισμενη !!!

Κ το ρωτας? Φυσικα κ να το κρατησεις λατρευω κοτοπουλακι !! Κ εμεις αρακα θα φαμε σημερα.

Φωτεινη μου χρονια πολλα κ σε σενα για τον μπαμπα σου να τον χαιρεσαι ! Τι καλα που ήρθε κ ο αντρουλης σου !! Αντε να σε δουμε κ εσενα στην Αθηνα. !!

Ιωαννακι λαχταριστο ακουγεται το κοτοπουλάκι !!

Μαρα μου τουλαχιστον ξενοιασες λιγο με το μαγειρεμα.Εξαλλου το φαγητο που εκανες ειναι πολυ ωραιο κ τρωγεται ευχαριστα!

Εβιρακι,Νινακι τι κανετε ?

Εμεις ωραια περασαμε στο χωριο ! Πηραμε κ τα παιδια κ πηγαμε βολτα στο δασος για μανιταρια πολυ ωραια ηταν . Μετα εμπλεξα εγω με μαγειρεματα κ με διαβασμα του παιδιου μεχρι το βραδακι αλλα μετα πηγαμε βολτιτσα κ αναπληρωσα.

Την Παρασκευη που φτασαμε φαγαμε γιουβετσακι κ χειροποιητο τυροπιταρι κ το Σαββατο κοκορα με μακαρονια κ τυροπιτούλα . Χτες στην γιορτη ειχαμε ψητα,πιτες,σαλατες,πατατες, μακαρονια κ διαφορα γλυκα.σκασαμε στο φαι.

Γειά σας κορίτσια και αγόρι. Καλή βδομάδα!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζαν χτες και ήταν αρκετές οι γιορτές!

Σήμερα τρώμε ομελέτα με σαλάτα. Το κρύωμα μου χειροτερεύει, αντί να καλυτερεύει και μου κάνει εντύπωση... μήπως δεν είναι απλή ίωση και είναι καμία γρίπη άραγε?:eek:

Νίνα το Η&Μ δεν έχει τέτοιου είδους κάρτα εκπτωτική. Απλά έχει μία χαρά ρουχαλάκια τα οποία έχω βολευτεί! Έχουν και κάτι ακόμη εκεί...Αν έχεις παλιά ρούχα ή υφάσματα που δεν φοράς ή χρησιμοποιείς τα πηγαίνεις εκεί κι έχεις έκπτωση 15%. Αλλά δεν είναι για να το κάνεις δώρο γιατί πρέπει αν αλλαχτεί να πάρεις το ίδιο ρούχο σε άλλο χρώμα ή μέγεθος. Εγώ το χρησιμοποιώ αυτό για δικές μου αγορές. Πολύ ωραία ιδέα, ειδικά με τα ρούχα που έχουμε χρόνια και τα έχουμε βαρεθεί. Ευχαριστώ Αγγελική και χρόνια πολλά και από εδώ!:P
Καλημέρα και καλή εβδομαδα! Επίσης!:D

Αγγελικη μου Χρονια σου Πολλά κι απο εδω! Να ζεις παντα ευτυχισμενη και να σε χαιρομαστε ολοι!

Χρονια Πολλά και στους σημερινούς εορτάζοντες!

Μαρα μου δεν πειραζει για τον κιμα. Αφου βολευτηκατε αυτο μετραει.

Δεν το ηξερα το θεμα αυτο για τις καρτες γιατι σχεδον από οταν εκανα παιδια ζω εδω. Νινα μεγαλη διαφορα παντως για το ιδιο ρουχο. Ότι να'ναι χρεωνουν και νοιωθεις οτι σε θεωρουν κορόιδο.

Το ΣΚ ειχε ερθει ο αντρας μου. Το Σαββατο φτιαξαμε τσιπουρες με σαλατουλα. Την Κυριακη ειχαμε αρνι στο φουρνο με πατάτες με σαλατουλα και τζατζικακι. Καθως γιορταζε ο παππους μας φτιαξαμε και μιλφειγ. Να τον χαίρεσαι τον παππού!

Φιλια

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε! :P:p

Αγγελικη χρονια πολλα και απο δω να εισαι παντα καλα!

Φωτειμη τι καλα που ηρθε ο αντρουλης σου και τα περασατε ομορφα

Μαρα για λοχο μαγειρεψες?

Εμεις σημερα θα φαμε φασολαδα κατι μου λεει οτι ο μικρος θα μεινει νηστικος!

Τζενη πως περασατε στο χωριο? Ξεκιναει απο σημερα ο αγωνας με την κουζινα?

Νινα μου τι κανεις? Άστα Ιωάννα, βραχνή σέξι φωνή, βήχας, μπούκωμα! Και να έχει έξω αυτόν τον υπέροχο καιρό, αλλά να μην μπορώ να τον απολαύσω!:mad:

Κοριτσια εφαγα ενα πολυ ωραιο κοτοπουλο το Σαββατο. Ηταν φιλετο το οποιο το τσιγαρισε και εριξε μανιταρια, τ αφησε να ψηθουν λιγο παρεα και εριξε κρεμα γαλακτος και ροκφορ και εδεσε μια ωραια σαλτσα τι να σας λεω. Φανταστειτε οτι δεν τρωω ουτε ροκφορ ουτε μανιταρια και ηταν παρα πολυ νοστιμο. Τρέχουν τα σάλια μου! Ούτε εγώ τρώω ροκφόρ, αλλά νομίζω δεν θα με χάλαγε σε αυτή την περίπτωση!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...