Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ιωαννα μου ξεχασα τις προηγουμενες μερες να σου ευχηθω να χαιρεσαι τον μπαμπα σου! Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι αστα.

Νινα κι εγω το ιδιο με σενα σκεφτομαι. Χαιρομαι και για τον ηλιακο αλλά και για το στεγνο δρομο γιατι δεν εχω αλλάξει ακομα λαστιχα στο αυτοκινητο. Οι ελιες ειναι και λιγο θεμα γουστου. Πιστευω οτι σε λιγες μερες θα ειναι ΟΚ.

Τζενη, Αγγελικη κι εγω ευχομαι να μη γινω ετσι μεγαλωνοντας αλλά μεγαλη κουβεντα δεν λεω. Τελικα τι θα κανει με την εκδρομη της το αστερι μας;

Εβιρι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Περαστικά σας! Ειναι λογικο εκει να αρχισε το κρυο νωριτερα.

Χτες τελικά ειχαμε και φακες τις οποιες τιμησε ο γιοκας μου. Εβαλα στη μικρη για το σχολειο της σημερα αλλά δεν της το εχω πει για να μην εχω γκρινιες. Τον αρακά φυσικα δεν τον εφαγε. Για σημερα ειπαμε να μην μαγειρεψουμε αφου εχουμε διαφορα περισσευματα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με κιμά. Για αύριο μάλλον δεν θα μαγειρέψω καθώς έχει κάτι υπόλοιπα στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες.

Μάρα είχα μείνει με την εντύπωση ότι έχετε τζάκι, γι΄αυτό σε ρώτησα.

Εβιράκι περαστικά σας! Η πολύ υγρασία δεν είναι και ότι καλύτερο.

Τελικά η κόρη μου δεν θα πάει μάλλον. Της είπαμε τα υπέρ με τον μπαμπά της αλλά εκείνη δεν θέλει. Την έχει πιάσει και η εφηβεία και έχει ξεροκεφαλιάσει κομματάκι, οπότε κι εγώ δεν επιμένω.

Φωτεινή όλη η εβδομάδα κύλησε με τόσο ωραίο καιρό κι εγώ εδώ κάτω που δουλεύω ζήτημα να χάρηκα τον ήλιο 1 ώρα την ημέρα! Την ώρα που σχολάω έχει ήδη αρχίσει να πέφτει ο ήλιος οπότε ότι προλαβαίνω το πρωί την ώρα που έρχομαι. Μου την δίνει στα νεύρα αυτό το πράγμα! Άσε που είμαι πιο συχνά με πονοκεφάλους! :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερααααα !!

Αντε κ σχεδον περασε κ αυτη η εβδομάδα !!!

Εβιρακι μου !!!! Την τιματε την σογια ε; εγω την φοβαμαι με τοσα που διαβαζω κ δεν την εχω κανει καθόλου.Να μου πεις τωρα δεν υπαρχει κ τροφιμο που να μην εχουν πει κατι...

Φωτεινη μια χαρα ειναι οι φακες !καλα εκανες κ δεν της το ειπες να αποφυγεις κ την γκρινια.Εγω το εβαλα στην καταψυξη το μπωλ με τις φακες που έμεινε απο προχτες κ ετσι μια μερα την δυσκολη ερχομενη εβδομαδα θα εχω ετοιμο φαγακι.

Αγγελικη μου πολυ ωραιο φαγητο!! Το εχω κ εγω στα υποψιν για την ερχόμενη εβδομάδα !!

Μαρα μου τι τελειο φαγακι ειναι αυτο σημερα !!!! μιαμ μιαμ μιαμ !!! Το τζακι ειναι τελειο μεσα στο σπισι.Ζεστη συντροφια ολα.Αλλα κ απο αυτο δεν εχουμε , δεν πειραζει καλη καρδια !!

Ιωαννακι να τον χαιρεσαι τον μπαμπα σου, δεν το ηξερα πως γιορταζε !!!

Εμεις σημερα σουτζουκακια απο χτες.Επειδη το απογευμα μου ετυχαν παλι εξωτερικες δουλειες που δεν μπορω να αναβαλλω για αλλη μερα εκατσα χτες το βραδυ κ εφτιαξα ενα μπριαμακι να φανε τα παιδια σημερα το βραδυ κ ολι μας αυριο το μεσημερι κ ξενοιασα απο φαγητο. Τωρα που υοαρχουν ακομα τα καλοκαιρινα λαχανικα υπαρχουν πολλες επιλογες φαγητου κ τα περισσοτερα ευκοιλα γρηγορα κ οικονομικα.Το χειμωνα εχω την εντυπωση πως ειναι πιο δυσκολα,δεν εχει κ τοσα λαχανικα κ αυτα που εχει ειναι χρονοβορα στο μαγειρεμα πχ το σπανακι για να κανεις ενα σπανακορυζο θες μια ωρα πλυσιμο κ καθαρισμα.

Καλημέρες σε όλους!:P

Υπέροχη μέρα και σήμερα!

Κοτόπουλο γεμιστό με συνοδεία πατάτας σήμερα. Αποφάσισα να στρώσω και χαλιά, οπότε ξεκίνησα από τα μικρά της κρεβατοκάμαρας και το Σ/Κ είναι η σειρά του σαλονιού.

Εγώ κορίτσια δεν έχω πείρα από τη μουρμούρα των γονιών για τα παιδιά, αλλά βλέπω από τους γύρω μου, ότι με το που θα γεννηθεί το παιδί, κυρίως η μαμά, θέλει να έχει λόγο για όλα! Βλέπω και τη δική μου πώς γκρινιάζει συνέχεια ότι η νύφη μου δεν ταίζει καλά τον μικρό και διάφορα άλλα. Τυχερή η Αγγελική που το έχει γλιτώσει!

Αγγελική με την κλεισούρα στην δουλειά, πιστεύεις ότι αυξήθηκαν οι πονοκέφαλοι σου? Το κακό είναι ότι μόνο το πρωί φαντάζομαι προλαβαίνεις λίγο τον ήλιο.:mad:

Εβίρι μου το ξέρουμε ότι είσαι εδώ και ας μην εμφανίζεσαι συχνά! Μπισκότα φουντουκιού βλέπω... θα μπω στο μπλόγκ να δω.

Τζένη χτες έκοψα σπανάκι για σαλάτα και μου πήρε τόσηηηη ώρα! Τι καλά που είναι οι ντοματούλες που γίνονται ταχύτατα!

Φωτεινή τα λάστιχα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω φέτος και εγώ, αλλά είναι τσουχτερό έξοδο... δεν σταματούν ποτέ τα έξοδα τελικά, όσο και να τα υπολογίζουμε!

Ιωάννα πώς είναι το γρομπαλάκι του παιδιού? υποχώρησε καθόλου?

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Ninaki καλο κουραγιο με τις δουλειες !!! Το πιστευεις οτι θελω εδω κ μερες να κανω σαλάτα σπανακι κ το σκεφτομαι? λεω γι αμια σαλάτα δεν αξιζει τον κοπο τοση φασαρια !! Ωραιο κ το φαγακι σου !!!

Αγγελικη ναι ειναι πολυ ωραια τα σουτζουκακια ! Εμας βγηκαν μπολικα χτες κ κρατησα κ για μια φορα στην καταψυξη για την ερχομενη εβδομάδα. Με αυτα κ με εκεινα τις εβγαλα 2 μερες με την καταψυξη !

Αγγελικη μπορει να εχεις και δικιο για τους πονοκεφαλους γιατι εισαι σε χωρο που δεν αεριζεται καθολου φυσικά. Αφου η κορη σου επελεξε να μεινει εδω τι αλλο μπορεις να κανεις; Εκτος αν επιτρεπεται να πας εσυ στη θεση της (καλά θα ηταν ε; )

Τζενη ειδες με αυτα και με αυτα τακτοποιηθηκες 2 μερες την επομενη εβδομαδα. Για το σπανακι εχεις δικιο αλλά μου αρεσει τοσο πολύ. Εδω βεβαια ακομα ειναι απλησιαστο. Κι εγω τη σογια δεν τη μαγειρευω.

Νινα αστα αυτο το διαστημα με εχουν τσακισει τα εξτρα εξοδα. Πριν από 10 ημερες αναγκάστηκα να αλλάξω μπαταρία. Και βγηκε ενα τρελλο κονδυλι σε κατι αλλο και μου ηρθε κολπος.

Μαρα ηθελα κι εγω να σου πω οτι το φαγητο σου ηταν ουαου! Ταπερακι στελνεις;

Κουκου, να μαι κι εγω. Λοιπον κοριτσια πηρα 2 ωρες αδεια και πηγα στο mall για ψωνια με μια φιλη μου. Εχω αρχισει την αναδομηση μου χιχι! Πηρα μια ωραια μπλουζα και καινουργια εσωρουχα , απο μαγαζι επιτελους και οχι απο λαικη. Πηρα και του παιδιου κατι φορμες τωρα που εχει εκπτωσεις. Η αληθεια ειναι οτι εχω χαλασει καποια χρηματα απο κατι οικονομιες που ειχα αλλα νιωθω ωραια βε κοριτσια που ασχολουμαι λιγο με τον εαυτο μου.

Σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζι

Η μερα ειναι ομορφη, εχει ηλιο καθαρη ατμοσφαιρα, τελεια ειναι

Αγγελικη κριμα που δεν θα παει στην εκδρομη, φοβαμαι μηπως τελικα το μετανιωσει. Εισαι σιγουρη οτι οι πονοκεφαλοι οφειλονται στο μπουντρουμι?

Τζενη εισαι αστερι στην κουζινα, θα τα καταφερεις την αλλη βδομαδα με τα φαγητα, περνα καλα το σ/κ και μην σκεφτεσαι τιποτα

Εβιρακι μου καλως την, μη σε απορροφα τοσο η χωρα του σκοτους, να μπαινεις να μιλαμε να σου στελνουμε ελλαδιτικη διαθεση, περαστικα σας κιολας

Φωτεινη κι εμενα καπως ετσι με βλεπουν οι γονεις, για προνοια αλλα δεν πτοοουμε. Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις, ειναι σημαντικο που σε βοηθανε και τα αλλα μην τα βαζεις μεσα σου!

Νινα θελω ενα βαζακι ελιτσες με ξυδι γιαμ γιαμ χρυσοχερα. Απορω πως δεν ειχες στρωσει, εχετε κρυο εκει!

Μαρα τι ωραιο φαγακι εχεις!! κρατα πιατο κι ερχομαι

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μπαμπα μου. Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και σημερα εκανε τη δραστηριοτητα που ηθελε και μου ειπε η δασκαλα οτι τον ειχε υπο παρακολουθηση και περασε πολυ καλα! Αχ τελικα να το παιδακι μου ειναι καλα εχω τρελα κεφια! Δοξα το Θεο!!

Φωτεινή αυτά τα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν είναι δράμα! Σε βγάζουν εκτός προυπολογισμού και ψάχνεσαι! Όσο για την εκδρομή στην Βιέννη και τι δεν θα έδινα να πήγαινα!

Ιωάννα με γειά τα ρουχαλάκια και των δυό σας! Είδες πως αλλάζει η διάθεση βρε παιδί μου! Όσο για τους πονοκεφάλους δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

ιωαννακι !!! επιτελους σε διαβαζω χαρουμενη !!! YESSS !!! που χαιρομαι για σενα μπραβοοο!!! Μεγεια τα νεα σας πραγματάκια !!!

Αχ κοριτσια μην λετε γι αεκτακτα εξοδα , ολο λεμε το μαζευουμε κ ολο προκειπτουν κ αλλα !!! Λαστιχα αλλαξαμε κ στα 2 το καλοκαιρι κ μας ζορισε.Τωρα ηταν το ΚΤΕΟ κ για τα 2, το ενα το ξεχασε ο συζυγος κ πληρωσαμε κ προστιμο κ περιμενουμε τελη ... εκτος αφτου ειναι κ η εποχη με τα πιο πολλα γεννεθλια κ γιορτες ( παιδιων εννοειται σε μεγαλους τα εχουμε κοψει αυτα) κ εχουμε λαλησει ...

Πηγα κ εβγαλα την καρτα απο το γνωστο μαγαζι με 30 ευρω που εχεις εκπτωση 50% ολο το χρονο κ κατι γλιτωσα κ απο εκει ,πιστευω να τα βγαλει τα λεφτα της με τοσα δωρα.Βασικα ολα απο εκει θα τα παιρνω τα δωρα δεν γινεται διαφορετικα.

Αγγελικη εγω απο οταν αρχισα γυμναστηριο εδω κ δυο χρονια εχω υσηχασει με το θεμα πονοκεφαλος.Με πιανει μονο οταν ειναι να αδιαθετησω ... Εγω το πιστευω πως ισως ωφειλετα κ στο σκοταδι.Αν δουλευεις κ σε Η/Υ τοτε ακοαμ χειροτερα ....

Νινα εσενα που σου αρεσουν πικρουτσικες οι ελιες οπως κ εμενα μην τις χαραξεις.Δοκιμασε σε ενα μπουκαλι λιγες κ θα δεις. Παιρνουν βεβαια περισσοτερο χρονο να ξεπικρισουν καμια σχεση με τις χαραχτες αλλα ειναι σκληρες κ πεντανοστιμες.

εγω εβγαλα καρτα οχι απο κει που λες αλλα απο τα prenatal Που εχει 15 η καρτα και 30% μειον και σε περιοδο εκπτωσεων εως και 50%, ευτυχως δεν ζητανε ταυτοτητες οπως οι αλλοι γιατι δεν μπορουσα ουτε τη μανα μου να στειλω για ψωνια ουτε τον αντρα μου

Γεια σας κι από μένα.

Έφτιαξα κομματάκια χοιρινιού και μοσχαρίσιου κρέατος ανάμεικτα στη γάστρα μαζί με λαχανικά όπως πατάτες ντοματάκια μανιτάρια.

Είχαμε και ωραίο καιρό σήμερα, ηλιόλουστο και με καλή θερμοκρασία όπως χτες και το ίδιο λένε και για αύριο. Φοβάμαι μην κακομάθουμε και ζητάμε συνέχεια.

Το απόγευμα πήγα με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δασκάλας πιάνου της κόρης μου. Ξέχασα να σας πω ότι το σταματήσαμε το ωδείο. Δεν συνέφερε γιατί ήταν πιο ακριβό και το παιδί έμενε στάσιμο σε γνώσεις. Έτσι γλιτώσαμε το πηγαινέλα κι έρχεται η δασκάλα με τα ιδιαίτερα στο σπίτι μας.

Αυτή τη βδομάδα όμως που τα σχολεία έχουν διακοπές εκείνη μένει μακριά και δεν έχει μαθήματα προς τη δική μας περιοχή έτσι μας ζήτησε να πάμε εμείς. Το κακό είναι ότι για μια απόσταση 25' έκανα ακριβώς 1 ώρα. Είχε πολύ κίνηση και στο δρόμο πολλά έργα σε πολλά διαφορετικά σημεία. Αγχώθηκα που πήγα σε μια άγνωστη περιοχή με το GPS, αλλά τελικά το βρήκα μια χαρά.

Βασικά, δεν έχω τι να γράψω και σας γράφω βλακείες.

Εβιρι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Περαστικά σας!

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου.

Ειναι λογικο εκει να αρχισε το κρυο νωριτερα.

Πάντως τις προηγούμενες χρονιές δεν ήταν έτσι.

Εβιράκι περαστικά σας! Η πολύ υγρασία δεν είναι και ότι καλύτερο.

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου.

Τελικά η κόρη μου δεν θα πάει μάλλον. Της είπαμε τα υπέρ με τον μπαμπά της αλλά εκείνη δεν θέλει. Την έχει πιάσει και η εφηβεία και έχει ξεροκεφαλιάσει κομματάκι, οπότε κι εγώ δεν επιμένω.

Δεν πειράζει θα τύχουν κι άλλες ευκαιρίες.

Εβιρακι μου !!!! Την τιματε την σογια ε; εγω την φοβαμαι με τοσα που διαβαζω κ δεν την εχω κανει καθόλου.Να μου πεις τωρα δεν υπαρχει κ τροφιμο που να μην εχουν πει κατι...

Πιστεύω ότι η βιολογική που αγοράζω δεν είναι μεταλλαγμένη, αλλά λέω και ο Θεός βοηθός.

Εβίρι μου το ξέρουμε ότι είσαι εδώ και ας μην εμφανίζεσαι συχνά!

:-D:grin::-D:grin::-D

Κουκου, να μαι κι εγω. Λοιπον κοριτσια πηρα 2 ωρες αδεια και πηγα στο mall για ψωνια με μια φιλη μου. Εχω αρχισει την αναδομηση μου χιχι! Πηρα μια ωραια μπλουζα και καινουργια εσωρουχα , απο μαγαζι επιτελους και οχι απο λαικη. Πηρα και του παιδιου κατι φορμες τωρα που εχει εκπτωσεις. Η αληθεια ειναι οτι εχω χαλασει καποια χρηματα απο κατι οικονομιες που ειχα αλλα νιωθω ωραια βε κοριτσια που ασχολουμαι λιγο με τον εαυτο μου.

Σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζι

Η μερα ειναι ομορφη, εχει ηλιο καθαρη ατμοσφαιρα, τελεια ειναι

Αχ τελικα να το παιδακι μου ειναι καλα εχω τρελα κεφια! Δοξα το Θεο!!

Τι τιτιβίσματα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!! Σε θαύμασα.!!!! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να σε ακούσω έτσι. Μήπως το πουλάκι είναι ερωτευμένο;

Εβιρακι μου καλως την, μη σε απορροφα τοσο η χωρα του σκοτους, να μπαινεις να μιλαμε να σου στελνουμε ελλαδιτικη διαθεση, περαστικα σας κιολας

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου, και όντως μου τη φτιάχνετε τη διάθεση.

Πηγα κ εβγαλα την καρτα απο το γνωστο μαγαζι με 30 ευρω που εχεις εκπτωση 50% ολο το χρονο κ κατι γλιτωσα κ απο εκει ,πιστευω να τα βγαλει τα λεφτα της με τοσα δωρα.Βασικα ολα απο εκει θα τα παιρνω τα δωρα δεν γινεται διαφορετικα.

Μπα!!!! ποιο μαγαζί είναι αυτό;

εγω εβγαλα καρτα οχι απο κει που λες αλλα απο τα prenatal Που εχει 15 η καρτα και 30% μειον και σε περιοδο εκπτωσεων εως και 50%, ευτυχως δεν ζητανε ταυτοτητες οπως οι αλλοι γιατι δεν μπορουσα ουτε τη μανα μου να στειλω για ψωνια ουτε τον αντρα μου

Ούτε και γι' αυτή την κάρτα γνώριζα.

Καλημέρα! Παρασκευη σημερα με ωραιο καιρο! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθει κι ο αντρας μου για ΣΚ οπότε ξεκινησαμε καλά.

Ιωαννα μου μεγεια τα πραγματακια που πηρες! Καλά κανεις κι ανανεωνεσαι! Σε "ακουω" καλύτερα κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Χαιρομαι αφανταστα που ο μικρος βελτιωνεται. Ειδες; Όλα θα πανε καλύτερα από εδω και περα.

Εβιρι διαβασα τη συνταγη σου με το αναμεικτο κρεας και θυμηθηκα το χαμο που εγινε εδω με το ΦΠΑ στον αναμεικτο κιμα.

Τζενη ποιο μαγαζι ειναι αυτο; (η επαρχιωτισσα της παρεας ρωτα). Και σε εμας τωρα αρχιζει αυτη η περιοδος των εορτων αλλά δεν πειραζει, τα παιδακια μας να περνανε καλά. Εγω κοιταζω απο τωρα στο ιντερνετ τι προσφορες βγαζουν για συμβολικα δωρακια των Χριστουγεννων (π.χ. στις δασκάλες κλπ). Καλό ταξιδι να εχετε σημερα.

Αγγελικη κι εγω θελω εκδρομουλα αλλά δεν μου καθεται. Δεν πειραζει.

Για σημερα θα βγαλουμε εκεινα τα παπουτσακια απο την καταψυξη. Η μικρη φυσικα χτες δεν εφαγε φακες και μου δηλωσε οτι πρεπει να της φτιαχνω μακαρονια καθε μερα να τρωει στο σχολειο. Φρικαρησαν οι παππουδες. Μετα πηγα για ψωνια μαζι της να επωφεληθω των εκπτωσεων και πηρα 2 πλεκτες μλπουζες. Πολυ το χαρηκα κι εγω γιατι η γκαρνταρομπα μου ειναι σε κακη κατασταση. Γελουσα απο μεσα μου που η μικρη προσπαθουσε να μου διαλεξει ρουχα.

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλημερα κοριτσια!

Εβιρι σιγα μη και δεν εβρισκες το δρομο, δεν μασας εσυ σε τετοια καλε!

Τζενη καλο ταξιδι και καλα να περασετε!

Φωτεινη μεγεια τα ρουχαλακια! Ειδες βρε η κορη? Θελει κοκετα μαμα. Παντως μου φαινεται οτι οταν εισασταν μια βδομαδα μονες ετρωγε καλυτερα

Νινα, Αγγελικη , Μαρα τι κανετε?

Σημερα μαλλον καμμια μακαροναδα θα φαμε. Γυρισα εχτες αργα στο σπιτι γιατι πηγα με τον μικρο στο εκπτωτικο χωριο και πηρα και 3 ζευγαρια παπουτσια που δεν ειχα, 1 καφε καλο, 1 μαυρο καλο και 1 ζευγαρι μποτακια καφε καθημερινο. Ανακαλυψα οτι δεν ειχα ουτε ενα καλο παπουτσι αν θελω να βγω οποτε τωρα ειμαι ενταξει με τις αγορες μου, παταω φρενο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...