Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Φωτεινή όσο η μικρή βλέπει ότι ασχολείστε πολύ με το φαγητό της δεν πρόκειται να κάνει βήματα προόδου. Πες στην μαμά σου να μην σχολιάζει τίποτα σχετικά με το φαγητό μπροστά της και κυρίως να μην κάνει αρνητικά σχόλια για κανένα φαγητό! Αυτό έχω πει κι εγώ στην πεθερά και την κόρη μου, οι οποίες κάνανε διάφορα σχόλια μπροστά του και είδα βελτίωση. Να φανταστείς ο μικρός δεν τρώει τις μελιτζάνες και φυσικά όποτε έιχαμε, η πεθερά μου έλεγε μπροστά του διάφορα σχόλια αμφιβολίας σχετικά με το αν θα φάει. Όταν λοιπόν της έβαλα χέρι να το σταματήσει αυτό, ο μικρός ζήτησε να φάει μελιτζάνες που τηγάνιζε η πεθερά μου και έφαγε 2 φετούλες. Γι΄αυτόν που δεν τις ακουμπούσε ήταν μεγάλη πρόοδος και η πεθερά μου κατάλαβε το λάθος που έκανε! Αυτό τουλάχιστον θέλω να πιστεύω!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ Αγγελικη μου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τα λεω αυτα αλλά δεν... Η μουρμουρα εγκειται στο οτι εγω δεν προσεχω το παιδι και δεν το ταιζω. Θα επρεπε να της δωσω λεει βιταμινες για να της ανοιξουν την ορεξη (το εχουν κανει γνωστοι μου και δεν απεδωσε αλλά αφου ειχε αποδωσει στην κατοχη τι ξερουμε εμεις τωρα;) λες κι αυτο θα την κανει να δοκιμασει φαγητα. Απο την αλλη ολοι μα ολοι οι παιδιατροι που εχω ρωτησει λενε ακριβως τα ιδια με εσενα κι εμενα κλπ αλλά δεν τους πιστευουν.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Σε καταλαβαίνω Φωτεινή! Η ισχυρογνωμοσύνη των παππούδων σε τσακίζει! Υπομονή βρε κορίτσι μου κι επιμονή από την δική σου την πλευρά τουλάχιστον! Αλήθεια το θέμα της μετάθεσης πως πάει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φωτεινη σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ ομως ! τα ιδια δεν σας έλεγα κ εγω με τα γεμιστά; ολο το καλοκαιρι που φτιαχναμε με φρεσκοτατα λαχανικα απο τον κηπο μας δεν αφηνε η μαμα μου να φαει του εφτιαχνε χωριστα σουπα κατακαλοκαιρο γιατι δεν τα ετρωγε.Οταν αρχισε ο μικρος παλι σχολειο απο Σεπτεμβριο κ μια μερα ειχαν γεμιστα κ εφαγε δεν το πιστευε.Ετυχε εκεινη την μερα κ ειχαμε κ στο σπίτι γεμιστα κ τα ειδε ο μικρος κ ζητησε.Η γιαγια δε το πιστευε του ελεγε σιγα μην φας εσυ γεμιστα κ οταν τον ειδε ν ατρωει 2 ντοματες δεν εβγαλε ουτε λεξη !! Ε οχι οτι εβαλε μυαλο μην νομιζετε κ τις προαλλες δεν τον αφηνε να φαει φασολακια του εφτιαξε τραχανα .... Ελπιζω τωρα να μπουμε σε προγραμμα.

Καλως η κακως απο την στιγμη που χρειαζομαστε την βοηθεια τους δυστυχως θα τα εχουμε αυτα ...εγω αν τον αφηνα ακομα αλεσμενα θα ετρωγε ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ κοριτσακι .... Λιγοι ειναι αυτοι οι παπουδες που ρωτανε τα παιδια κ για το παραμικρο αν επιτρεπεται ν αδωσουν στο παιδι.Εχουν την εντυπωση πς τα παιδια ειναι δικα τους κ εμεις οτι δεν ξερουμε ...

Ακους εκει βιταμινες ... στην κατοχη πες της κ πετρες τρωγαν απο την πεινα τους οι αμοιροι να ευχομαστε να μην ζησουμε κ εμεις τετοιες μερες ....

Διαφημίσεις

Λοιπόν θα σας πω ένα κουλό της πεθεράς μου. Όταν κάναμε την συνάντηση με τις δασκάλες την πρώτη μέρα στο νηπειαγωγείο μας είπαν σε όσους γονείς είχαμε τα παιδιά μας στο ολοήμερο πως τα φαγητά θα τα ζέσταιναν σε ηλεκτρική κουζίνα και όχι σε φούρνο μικροκυμάτων. Για τον λόγο αυτό μας υπέδειξαν να αγοράσουμε συγκεκριμένο τύπο μεταλλικών σκευών που ασφαλίζουν αλλά και μπορούν να μπουν στον φούρνο. Επιπλέον συμφωνήσαμε να δίνουμε 5 ευρώ τον μήνα στην καθαρίστρια η οποία, εκτός των άλλων, θα ζέσταινε τα φαγητά των παιδιών στον φούρνο.

Χτες το απόγευμα λοιπόν μιλούσαμε σχετικά με το τι συνοδευτικό θα έστελνα στο σχολείο μαζί με μπιφτέκια. Είπα λοιπόν πως μάλλον θα έφτιαχνα πατατούλες φούρνου και μου λέει " μα καλά πως θα τις φάει κρύες? " Και της απαντάω " Εδώ δίνουμε 5 ευρώ τον μήνα κι έχουμε πάρει ειδικά σκεύη γι΄αυτό τον λόγο " Κι εξακολουθούσε να αμφισβητεί ότι ζεσταίνουν τα φαγητά....

Και η πλάκα είναι ότι το 5ευρο το δίνει εκείνη κάθε μήνα στην εκπροσωπο του συλλόγου γονέων που τα μαζεύει! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες!:P

Μου έχει φτιάξει η διάθεση με αυτόν τον καιρό, παρόλο που τελικά άρπαξα κρύωμα! Ελπίζω να περάσει ελαφρά, γιατί ο καλός μου ταλαιπωρείται αρκετές μέρες:(

Χτες τελικά έκανα ψαρόσουπα και την ευχαριστηθήκαμε πολύ... οι κρέπες αντικαταστάθηκαν (προς το παρόν:D) με μηλόπιτα και σήμερα θα χτυπήσουμε μακαρονάδα.

Δεν σας είπα για τις ελιές μου! Λοιπόν είναι έτοιμες, αλλά εμένα δεν με ικανοποιούν... είμαι βέβαια και λίγο περίεργη με τις ελιές... δεν έχουν ξεπικρίσει εντελώς, αλλά έτσι του αρέσουν του συζύγου, απλά εμένα όχι ιδιαίτερα... τώρα έβαλα τις επόμενες, τις οποίες θα αλλάξω τρόπο και θα δούμε πώς θα πάνε.;)

καλημέραααα !!!

κ εγω σημερα ξυπνησα κ ειμαι λιγο καπως.Λιγο μπουκωμα λιγο τα ματια τσουζουν ,λιγο ο λαιμος για να δουμε ... Τις "τσιμπήσαμε" τις ιώσεις μου φαίνεται Τζένη τελικά;)... πώς είσαι σήμερα?

Φωτεινη μου αν τα θελετε πιο αγλυκα αφαιρεσαι λιγη ζαχαρη την επομενη φορα. Κ εγω τα ηθελα λιγο λιγοτερο γλυκα αλλα οι αντρες διαφωνησαν. Οποτε αοφυ τα περισσοτερα υτοι τα τρωνει συμβιβαστηκα.

Κοριτσια απο αυριο αρχιζουμε ολοημερο .... για να δουμε κραταω μικρο καλαθι μη μας το κοψουν ξαφνικα,τοσα κ τοσα κουμε καθε μερα. Ιωαννακι να δω που θα βρω χρονο για ολα.Φετος εχει αλλαξει ο χρονος διαβασματος γιατι εχουμε περισσοτερα, ειναι κ ο μικρος ,σπιτι,δουλειες,γυμναστηριο δεν βαριεσαι καλα να ειμαστε κ δεν θα παθουμε κ τιποτα αν εχουμ κ λιγη σκονιτσα χαχαχα Έτσι είναι Τζένη... δεν έγινε και τίποτα αν κάτι μείνει πίσω στο σπίτι... με τόσο τρέξιμο που έχεις, εγώ σε χαίρομαι που πας γυμναστήριο.... πραγματικά!:P

Νινακι εισαι η υπερπροκομενη της παρεας , τελος !!! Με δουλεύεις βρε? εσύ με παιδιά, δουλειά και σούπερ φαγητά και γλυκά κάθε μέρα, τι είσαι? Και οι υπόλοιπες της παρέας επίσης!

Μαρα τωρα αν σου πω οτι ζηλεψα τα ψητα σας !! πωωωω μακαρι να ειχαμε κ εμεις χωρο για ψησταρια !!! Καλα αποτελεσματα να εχεις !!

Αγγελικη τρεχουμε τωρα τρεχουμε !! Η αληθεια ειναι πως παρολο που εχει ηλιο κανει κρυο ρε παιδια! κ εγω δεν ηθελα να στρωσω με τιποτα ακομα ελεγα μετα τα μεσα Νοεμβρη αλλα ο αντρας μου φοβοταν για τα παιδια που ειναι συνεχως στο πατωμα,ειδικα ο μικρος ολη μερα κυλιεται οποτε τα στρωσαμε . Μιση κατσαρολα φακη μας περισεψε απο χτες να το ξερα να σας κερναγαμε !! ειπαμε φτιαχνουμε για ενα λοχο

Ιωαννακι συμφωνω με οσα γραφεις χαθηκαν πολλα κοριτσια ...

Σημερα εμεις τρωμε γεμιστα απο τα οποια θα φαμε κ αυριο !!

Εμεις σημερα γιουβαρλακια να πανε κατω τα φαρμακια....

Χαχαχα

No news good news!!!!

Καλα οχι ακριβως γιατι δεν ηταν τιποτα αλλα

ακουσαμε αυτο που δεν θελουμε...

Να μπουμε σε ποιο βαθια νερα

Τι να πω κορίτσι?! Επειδή έχω περάσει από τα τέτοια στάδια, σε καταλαβαίνω... ελπίζω να μείνεις αισιόδοξη όσο μπορείς, για την επόμενη κίνηση.

Geny να σου πω οτι εχουμε ενα τεραστιο σπιτι το πατρικο μου ωραιοτατο με κηπο..

Ζηλευεις ε?

Δυο ατομα λειπουμε ολη μερα, τετοια εποχη ειδικα δεν συντηρειται με τιποτα

Χειμωνιαζει κ πρεπει να βαζω καλοριφερ σε ολο το σπιτι για να μην μας πεσει στο κεφαλι

Για μια βασικη γενικη θελω ενα εξαωρο χαλαρα, κηπος πεζοδρομιο καμια δυο ωρες...

Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΖΑΚΙ..

Μου το ελεγε η μανα μου καποτε

τα μεγαλα σπιτια θελουν κ μεγαλα πορτοφολια....

Κ νιωθω τοσο αχρηστη ολη μερα ή δουλευω ή καθαριζω ή μαγειρευω

κ ακομα δεν εχω καταφερει να παρω εναν αφυγραντηρα μια τραπεζαρια κ βασικα τιποτα.

Ειμαι με ενα στρωμα στο πατωμα δυο καναπεδες μια τηλεοραση ενα πλυντηριο ψυγειο κ κουζινα κ σκοτωνομαστε ολη μερα στη δουλεια..

Τελειως ψυχρα θα μας περιεγραφα ως την απολυτη ξεφτυλα....

(καλα! μεταξυ σοβαρου κ αστειου!)

Εγω πλεον γελαω με την εποχη που ζουμε....!

Περαστικα μου!!!

Ποιος ειπε σουπα κ ζηλεψα τωρα που το θυμηθηκα? Εγώ!! έλα!

Καλημερα σας!

Μαρα μην σε παιρνει απο κατω, ξεκουρασου και βουτα στα βαθεια και ολα θα γινουν. Τα επιπλα να ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει, εσεις να ειστε καλα. Απο αποψη μεγεθους δεν μπορω να πω οτι ζηλευω ακριβως γιατι θελει ωρες για καθαρισμα.

Τζενη περαστικα. Το προγραμμα σου οντως ειναι βαρυ αλλα εσενα δεν σε φοβαμαι

Αγγελικη ωραια τα γιουβαρλακια, βαλε ενα πιατο ακομα κι ερχομαι

Νινα μου τι δημιουργησες εχτες? Προλαβες με τις δουλειες που ειχες? Το δύσκολο ήταν να ξεπαγώσουν τα ψάρια Ιωάννα, για να ξεκινήσω την σούπα... κατά τα άλλα, πιο πολύ με εκνεύρισε η κίνηση που έφαγα, αλλά όταν μπήκα στην κουζίνα, ηρέμησα!

Φωτεινουλα τι κανεις? Εχετε ομορφο καιρο?

Ειχα διαθεση για μαγειρεμα εχτες κι εκανα κοτοπουλο φιλετο με κρεμα γαλακτος, πουρε και ρυζι για συνοδευτικο, τυροπιτα και ζελε που ηθελε το παλικαρι μου. Ω ναι ασχοληθηκα!!!!!

Ουάου! Ζωγράφισες χτες! Για την τυρόπιτα έχεις κάποια εύκολη συνταγή?

καλημέραααα !!!

Καλυτερα είμαι σήμερα κορίστια μου σας ευχαριστώ πολυ !!!

Μαρα βουτηξτε στα βαθια κ μην φοβαστε τιποτα. Οσο για τα έπιπλα μην σε νοιαζει καθόλου, αοφυ οπως λες λειπετε ολη μερα κ να τα είχες δεν θα μπορούσες να τα χαρείς οπως θα ήθελες.Αγαπη κ υγεια να υπαρχει κ τα αλλα ολα έρχονται.Κ εμεις μην νομιζεις εχουμε ενα σωρο ελειψεις στο σπίτι μας κ ας είμαστε κ 13 χρονια παντρεμένοι κ ειλικρινα καθόλου δεν με νοιαζει κ το σπιτι δεν ειναι καν δικό μας, με ενοίκιο είμαστε.

Αγγελικη μια χαρα το γιυβαρλάκια ωραιότατα!

Ιωαννακι επεστρεψες δυναμικά βλέπω.Μιας κ θα ετοιμασεις το ταπεράκι της Αγγελικη , βαλε μου κ εμενα λιγη τυρόπιτα !!! μιαμ μιαμ μιαμ

Φωτεινη μου τι κανεις; τα παιδια ολα καλα με τα σχολεια μπήκατε σε σειρά ;

Εβιρακι μου ξενιτεμένο ολα καλα;

Νινακι πως πηγες χτες το τρέξιμο; τι καλο εφτιαξες;

Εμεις σήμερα σουτζουκάκια με πιλαφι ,θα τα φτιαξει η μαμα κ θα φύγει.Οποτε θα μείνουν κ για άυριο.

Εβγαλα κ απο την καταψυξη τα τελευταια τυροπιτάκια κουρου απο το στοκ να τα ψησω το βραδυ να παρουν μαζι για δεκατιανο αυριο.

Το ΣΚ θα φυγουμε μετα απο πολυ καιρο θα παμε χωριο λογω γιορτης της ανηψιας μου κ θα πανε ολα πισω.Βασικα το μαγειρεμα σκεφτομαι αλλα τι να κανουμε θα την βρουμε την ακρη. Δεν πειράζει! Η απόδραση νομίζω, θα σε αποζημιώσει... εξάλλου εσύ είσαι τσάκαλος... θα τα κάνεις όλα στο πιτς φυτίλι!:D

Φιλακια πολλα κοριτσια

Καλημέρα!

Μαρα δεν πειραζει. Βουτα στα βαθια κι ολα θα πανε καλά. Όσον αφορα το μεγαλο σπιτι εχει τα υπερ του εχει και τα κατα του. Δεν πειραζει για τα επιπλα και τη σκονη. Υγεια και αγαπη να υπαρχει κι ολα γινονται. Άλλωστε η μινιμαλ αισθητικη τις περισσοτερες φορες ειναι η καλύτερη. Ωραια τα γιουβαρλακια κι εχω καιρο να κανω.

Ιωαννα τι οιστρος ηταν αυτος! Θελω κι εγω τυροπιτα αλλά πεφτω κομματακι μακρια. Το πρωι εχουμε 7-8 βαθμους το μεσημερι ειναι πολυ καλύτερα κι εχουμε και δυο συνεχομενες μερες ηλιο!!!! Και εμείς Φωτεινή, τα ίδια... αλλά σίγουρα έχει διαφορά να ακούω για ήλιο εκεί! Ξέρεις τι σκέφτομαι όταν έχει ήλιο τις τελευταίες μέρες? άντε να γεμίσει ο ηλιακός καμιά φορά! χα χαχα ο καθένας με τον πόνο του!:D

Αγγελικη γιουβαρλάκια κι εσυ! Εγω εβαλα στη μικρη σημερα αρακα με ψωμακι και φετα μπας και δεησει και φαει καμια πηρουνια αν και δεν το πολυελπιζω. Οι δικοι μου ξεκινησαν ξανα τη μουρμουρα να το κοιταξω το παιδι γιατι ειναι πολυ λιγοφαγο και αδυνατο και θα μας παθει τιποτα. Λες και δεν την εχω παει σε αρκετους παιδιατρους... Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα.

Τζενη φευγει η μαμα; Κριμα γιατι σε ξεκουραζε αρκετα. Εμεις προσαρμοστηκαμε, τι αλλο μπορουσαμε να κανουμε; Ευτυχως κι ο μικρος προσαρμοστηκε γρηγορα και καλά. Χαιρομαι που εισαι καλά και δεν ηταν τιποτα τελικα. Για το μαγειρεμα θα την βρεις την ακρη. Δεν κανεις τιποτα στο χωριο να φερεις μαζι;

Εβιρι σε εφαγαν τα μαυρα ξενα;

Χτες τελικα εκτος απο σουπα η γιαγια εκανε και αρακα με αποτελεσμα ο μικρος να φαει αρακα κι οχι σουπα. Για σημερα δεν ξερω γιατι εχουν περισσεψει φαγητα και δεν ξερω τι θα αποφασισει.

Φιλια σε ολη την παρεα

Το ξερω οτι με καταλαβαινετε γιαυτο τα λεω. Ο ισχυρογνωμων ειναι ο παππους κι οχι η γιαγια. Η γιαγια αν και καμμενη απο τον αδελφο μου, επιμενει να της συμπεριφερεται σαν μωρο δηλαδη να την ταιζει στο στομα, να την ντυνει εξ ολοκληρου (οχι κατι στενό ή περιεργο πχ). Κανω υπομονη αφου βοηθουν τοσο πολυ παρα την ηλικια τους αλλά να ακουω οτι αδιαφορω για το παιδι από τους δικους μου με εκνευριζει λιγο. Η πεθερα μου με λυπαται που μου ετυχε κακοφαγο παιδι σαν το γιο της οταν ηταν μικρος και δεν λεει αλλη κουβεντα ενω οι δικοι μου μονο την Προνοια δεν εχουν φωναξει.

Αγγελικη κι η δικη μας γιαγια τα ιδια πιστευει. Η μεταθεση δεν προκειται να γινει φετος και να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι θα γινει και συντομα. Προβληματιζομαι γενικως για το τι θα κανω.

Τζενη εχεις δικιο μακαρι κανενα παιδακι να μην περνα ασχημα αλλά τι να τα κανουμε και τα νευρα μας ωρες ωρες.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ιωάννα μου φτύνω τον κόρφο μου κι ελπίζω πως όχι!!!!

Νινάκι περαστικά! Έχεις δίκιο αυτός ο καιρός σου φτιάχνει πραγματικά την διάθεση! Αν κι εγώ στην υπόγα που δουλεύω δεν τον χαίρομαι :rolleyes:

Φωτεινή ελπίζω να γίνει το θαύμα και να έρθεις Αθήνα σύντομα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσια τελικα ολες ιδιες είναι !!

Κ εμενα ακριβως τα ιδια. Αμφισβητει τα παντα, πιστευει οτι όλοι μας λενε ψεματα, οτ στο ολοημερο τα παιδια μενουν νηστικα, το ιδιο κ στον παιδικο σταθμο κ εννοειται πως εμεις δεν ξερουμε να τα μεγαλωσουμε , ειμαστε ανευθυνοι κ αναισθητοι κλπ κλπ κλπ. Χτες τα εβαψε μαυρα που θα φυγει κ πως θα μεινουν μονα τους τα παιδια κ πως θα τρωνε που αυτη τ αταιζει στο στομα μπουκια μπουκια κ τους βαζει φρεσκοκομμενη σαλάτα κ που θα ξεσκεπαζονται κ δεν θα εχουν κανεναν να τα σκεπασει κ θα κρυωνουν κ θα τρωνε μπαγιατι φαγητο της προηγουμενης μερας κλπ κλπ κλπ .Ειμαστε ολες για την ΠΡΟΝΟΙΑ

Ωχ κοριτσια τελικα ολες ιδιες είναι !!

Κ εμενα ακριβως τα ιδια. Αμφισβητει τα παντα, πιστευει οτι όλοι μας λενε ψεματα, οτ στο ολοημερο τα παιδια μενουν νηστικα, το ιδιο κ στον παιδικο σταθμο κ εννοειται πως εμεις δεν ξερουμε να τα μεγαλωσουμε , ειμαστε ανευθυνοι κ αναισθητοι κλπ κλπ κλπ. Χτες τα εβαψε μαυρα που θα φυγει κ πως θα μεινουν μονα τους τα παιδια κ πως θα τρωνε που αυτη τ αταιζει στο στομα μπουκια μπουκια κ τους βαζει φρεσκοκομμενη σαλάτα κ που θα ξεσκεπαζονται κ δεν θα εχουν κανεναν να τα σκεπασει κ θα κρυωνουν κ θα τρωνε μπαγιατι φαγητο της προηγουμενης μερας κλπ κλπ κλπ .Ειμαστε ολες για την ΠΡΟΝΟΙΑ

Κοριτσια αυτο λεω κ εγω στις φιλες μου αν δειτε μεγαωνοντας νε εχω τετοια σημαδια να με επαναφερεται στην λογικη κ να μου θυμησετε τι ελεγα κ τι περναγα ..

χαχαχαχαχα όλες το ίδιο λέμε λοιπόν...

μεγάλο σπίτι δυσκολο το καθαρισμα

κ τα έπιπλα ειλικρινά δεν με νοιαζουν

όποιος θέλει έρχεται για εμάς όχι για τα πράγματα....

καλά κ για τη μαγειρική μου....

νινα ψαρόσουπα ε??? τρεχωωωωωω!!

μπιφτέκια γεμιστά με μπεικον Φιλαδέλφεια κ ημισκληρο τυρί με πατάτες φούρνου για σήμερα...

αγγελικη δεν έχω καθόλου κ δεν μπορώ να βαλω γιατι η καμινάδα δεν έχει που να πάει...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Τι κάνετε; Αν και καθυστερημένα να πω καλό μήνα.

Σήμερα έφτιαξα σόγια με κίτρινο ρύζι και μπισκότα φουντουκιού.

Μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες και νύχτες με ομίχλη επιτέλους είχαμε μια ηλιόλουστη μέρα. Μέχρι και η θερμοκρασία ανέβηκε, πιάσαμε τους 18.

Οπότε αν δεν κάνω εγώ κάτι να βελτιώσω τα πράγματα μεταξύ μας, δεν περιμένω και πολλά από την ίδια.

Μπράβο Νίνα, είσαι θησαυρός.!!!!!!!!!!

Ακόμη είναι σε περίοδο προσαρμογής στο σχολείο της καθώς και οι καθηγητές πρέπει να την γνωρίσουν αλλά και να κάνει και νέες παρέες. Για την ώρα ψιλοκάνει παρέα με την διπλανή της. Τον Απρίλιο οργανώνουν εκδρομή η 1η και η 2α Λυκείου στην Βιέννη και δεν θέλει να πάει καθώς δεν έχει κάνει παρέες. Στεναχωριέμαι λιγάκι γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις. Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να πάει τελικά.

Κοίτα Αγγελική, αν το παιδί κι εσείς θέλετε να πάει στην εκδρομή τότε ασυζητητί να δηλώσει συμμετοχή γιατί μέχρι τον Απρίλιο είναι φύσει αδύνατον να μην έχει κάνει παρέες. Η κόρη σου είναι καλό παιδί και εφόσον είναι και άριστη μαθήτρια θα γίνει πόλος έλξης όλων των παιδιών της τάξης.

Άρα ας μη διστάζει και ας δηλώσει συμμετοχή. Η Βιέννη είναι πανέμορφη.

Εβιράκι πως είναι ο καιρός εκεί? Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε με ήλιο αλλά στο βάθος είδα πολλά σύννεφα οπότε υποψιάζομαι πως θα εξελιχθεί η μέρα...

Τις τρεις τελευταίες μέρες πολύ ομίχλη και υγρασία με μέτριες θερμοκρασίες γύρω στους 12 - 13 βαθμούς. Ενώ σήμερα μια χαρά. Αλλά σε γενικές γραμμές ήρθε πολύ γρήγορα το κρύο φέτος. Τα καλοριφέρ τα ανάψαμε από το τέλος Σεπτεμβρίου και τα χαλιά τα στρώσαμε γρήγορα και τις κουβέρτες τις βάζουμε δύο δύο εδώ και πολύ καιρό.

Εχτες γιορταζε ο μπαμπας μου και φαγαμε εκει, το μεσημερι εστρωσα ολο το σπιτι και τα καλοριφερ αναψαν και το βραδυ πηγαμε στη Πεντελη με τα πεθερικα μου για φαγητο.

Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά, να είναι πολύχρονος.

Το γρομπαλακι υπαρχει αλλα μου φαινεται ενα κλικ μικροτερο

Μη φοβάσαι αυτό θα φύγει.

Εβιράκι μου πολυ καιρο ειχαμε να σε διαβάσουμε !! Τις ζηλεψα τις πατατουλες σου σαν γνωστη πατατου που είμαι !!

:-D:grin::-D

Για σημερα κοτοσουπα αφου ο μικρος μου εκανε χτες κατι δεκατακια, μπας και προλαβουμε καταστασεις.

Περαστικά του Φωτεινή μου κι εύχομαι να σταματήσει στα δεκατάκια.

Περάσαμε και περνάμε κι εμείς τις συνηθισμένες ιώσεις. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα κυρίως ήμουν για τα μπάζα από βήχα και λίγο συνάχι. Αφού με άκουγε ο Έβιρος κι έλεγε: "τι στο καλό, πνευμονία έχεις;". Η μικρή Εβιρίνα μη σου πω ότι είναι η τρίτη φορά που έχει πάλι το λαιμό της. Πού και πού βήχει και από χτες έχει βραχνιάσει.

Η στρουμφιτα παλι χαθηκε, θα ηθελα επισης και την Εβιρι πιο συχνα στην παρεα μας! Αχ την τρωει η ξενιτια

Αχ, αυτή η μαύρη ξενιτιά !!! :-D

Χτες έκανα αρακά με πατάτες και σήμερα κάποια σούπα θα παίξει, γιατί ο καλός μου είναι κρυωμένος και εμένα με ενοχλεί πολλές μέρες ο λαιμός μου...

Περαστικά σας Νίνα μου.

Την κουζίνα όντως την αγαπάω... ίσως γιατί μου βγαίνει το δημιουργικό από μέσα μου, ίσως γιατί μαγειρεύω για αγαπημένα πρόσωπα, δεν ξέρω... γενικώς μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, όχι μόνο στην κουζίνα, από μικρή.

Ίσως γιατί είσαι χρυσοχέρα...

κ εγω σημερα ξυπνησα κ ειμαι λιγο καπως.Λιγο μπουκωμα λιγο τα ματια τσουζουν ,λιγο ο λαιμος για να δουμε ...

Περαστικά σου Τζένη μου.

No news good news!!!!

Καλα οχι ακριβως γιατι δεν ηταν τιποτα αλλα

ακουσαμε αυτο που δεν θελουμε...

Να μπουμε σε ποιο βαθια νερα

Να σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό κι ότι το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.

Τα δικά μου παιδιά έχουν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Όλοι μου έλεγαν ότι επειδή έχω άγχος και εμμονή και το σκέφτομαι διαρκώς δεν πρόκειται να πιάσω δεύτερο παιδί. Είχαν δίκιο. Συνέλαβα το δεύτερο ή μάλλον άλλο ένα έμβρυο που αποβλήθηκε αυτόματα πριν τη δεύτερη κόρη μου, όταν το πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να κάνω άλλο παιδί. Δηλαδή, παραιτήθηκα και συμβιβάστηκα με τη σκέψη ότι δε θα ξανακάνω παιδί.

Θα σου συνιστούσα να μην ξανασκεφτείς το θέμα του παιδιού για να μη σου γίνεται άγχος η κάθε επαφή με τον άντρα σου.

Επίσης, προσευχήσου στο Θεό ή στον προστάτη Άγιό σου να σου στείλει αν και όταν κρίνει απαραίτητο χρονικά ένα παιδάκι. Δηλαδή, άφησε τις ελπίδες σου αλλού, Εκείνος ξέρει.

Ειχα διαθεση για μαγειρεμα εχτες κι εκανα κοτοπουλο φιλετο με κρεμα γαλακτος, πουρε και ρυζι για συνοδευτικο, τυροπιτα και ζελε που ηθελε το παλικαρι μου. Ω ναι ασχοληθηκα!!!

Ααααααα τι ωραία πραματάκια ακούω!!!!!!!!!!!!!!

Εβιρακι μου ξενιτεμένο ολα καλα;

Όλα καλά Τζένη μου, σ' ευχαριστώ πολύ.

Εβιρι σε εφαγαν τα μαυρα ξενα;

Χαχα η χώρα του σκότους να λες!!!

Δεν σας είπα για τις ελιές μου! Λοιπόν είναι έτοιμες, αλλά εμένα δεν με ικανοποιούν... είμαι βέβαια και λίγο περίεργη με τις ελιές... δεν έχουν ξεπικρίσει εντελώς, αλλά έτσι του αρέσουν του συζύγου, απλά εμένα όχι ιδιαίτερα... τώρα έβαλα τις επόμενες, τις οποίες θα αλλάξω τρόπο και θα δούμε πώς θα πάνε.:wink:

Γεια στα χέρια σου Νίνα μου είμαι σίγουρη ότι σε λίγες μέρες θα γίνουν ακόμα πιο τέλειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...