Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλό μήνα!!!!!

αγγελικη ναι σήμερα σε καμια ώρα θα πάμε...

έχω τρελαθεί στην ιδέα ότι θα δω αδεια κοιλιά...

δεν πειράζει!!!

Ιωάννα καλή κ η ανανέωση! Χρειάζεται!!!!

εμείς το Σάββατο φάγαμε ωραιότατα σουβλάκια στις 22:00 που τελειώσαμε απο τις δουλειες κ τις καθαριότητες.....

κ την Κυριακή μαζεύτηκαν φίλοι κ συναδελφοι κ ψήσαμε μπριζόλες παϊδακια λουκάνικα κοτόπουλα πανσετες χαμός...

όλα μαριναρισμένα με διαφορετικό τρόπο απο την προηγούμενη μέρα.

κ έφτιαξα ένα μωσαϊκό τεραστίων διαστάσεων....

σήμερα λαζάνια με μπεσαμελ μπεικον κ φέτα στο φουρνο.

κ μετά το γιατρο θα παίξουν κ τα μηλοπιτακια για το αγοράκι μου που γυρισε...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλό μήνα!

Πως τα περνατε; Εδω εχει κρυο πλεον το πρωι και το βραδυ αλλά τουλάχιστον το μεσημερι εχει ηλιο και δεν βρεχει. Ευτυχια! Καλοριφερ αναψαμε δυο φορες την ωρα του μπανιου των παιδιων. Ο αφυγραντηρας δουλευει 24 ωρες το 24ωρο και μαζευει καμποσο. Χαλια εστρωσα στο παιδικο αλλά οχι στο υπολοιπο σπιτι ακομα αν και θα το ηθελα.

Αχ βρε Νινα εισαι πολυ λογικη και ψυχουλα τελικά.

Μαρα τι ωραια φαγητακια εγραψες. Μη φοβασαι τιποτα. Χαλαρα ειπαμε.

Ιωαννα ειδες τι ωραια αισθανεσαι που ανανεωθηκες; Με γεια τα ψωνια. Όσον αφορα το μικρο ήρεμα και σταθερα και θα επανελθει η ορεξη του. Χαιρομαι που ειχατε ενα γεματο ΣΚ.

Αγγελικη ειμαι σιγουρη οτι το αστερι σου θα κανει νεες φιλες αλλά εχεις δικιο οτι ειναι κριμα να χανει ευκαιριες μεχρι να αποκτησει τις παρεες της. Τι ωραιο αυτο εκανες την Παρασκευη! Γιαυτο που λες για τον μικρο και τη χαρα του να τον παιρνεις εσυ απο το σχολειο το εζησα κι εγω τοτε με την αδεια που ειχα. Τι να κανουμε ομως που πρεπει να δουλευουμε εκεινες τις ωρες;

Τζενη κι εγω τηγανητα τα κανω αλλά ελεγα μηπως ηξερες κανενα αλλο κολπο. Εκανα το cookies που ειχες γραψει. Μου βγηκαν πολυ γλυκα για τα γουστα μας. Κατα τα αλλα γελουσα απο μεσα μου που καθε φορα που κοιταζα τη συνταγη κι ελεγα "μωρε να το εκανα ετσι;" απαντουσα στον εαυτο μου οτι για να γραφει η Τζενη κατι αυτο πρεπει να ακολουθησουμε.

Την Κυριακη ειχαμε παπουτσακια μελιτζανες και μακαρονια με σαλτσα με λουκανικο για κατι φιλους των παιδιων που ηρθαν. Φυσικα περισσεψαν κι απο τα δυο. Χτες φαγαμε τη μακαροναδα κι οι μελιτζανες πηγαν καταψυξη. Για σημερα κοτοσουπα αφου ο μικρος μου εκανε χτες κατι δεκατακια, μπας και προλαβουμε καταστασεις.

Φιλια σε ολο το παρεακι!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε φακές. Για αύριο θα αφήσω κιμά στην πεθερά μου να φτιάξει γιουβαρλάκια.

Μάρα τι σας είπε ο γιατρός? Καλά για το Κυριακάτικο τσιμπούσι δεν έχω λόγια! Κι εμείς κάνουμε κάτι τέτοια συχνά πυκνά!

Φωτεινή κι εγώ χτες το βράδυ σκεφτόμουν ότι πρέπει να στρώσω άμεσα και το υπόλοιπο σπίτι γιατί κρύωνα!

Πολλά φιλάκια σε όλο το υπόλοιπο παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα στην ομορφη παρεα!

Φωτεινη τι καλα που εχετε ηλιο. Κι εδω εχτες ειχε πολυ καθαρο καιρο αλλα ειχε κρυο. Λιγουρευτηκα τα παπουτσακια, μου δινεις ιδεες!

Μαρα περιμενουμε νεα σου. Πολυ ωραιο το μενου που ειχατε!

Αγγελικη εγω απο την ωρα που εστρωσα νιωθω καλυτερα, οποτε μη δισταζεις και προχωρα

Τζενη απο ποτε ξεκιναει το ολοημερο? Θ αρχισεις παλι να βαζεις τα δυνατα σου στην κουζινα ε?

Νινα μου τι κανεις? Που εισαι καλε?

Η στρουμφιτα παλι χαθηκε, θα ηθελα επισης και την Εβιρι πιο συχνα στην παρεα μας! Αχ την τρωει η ξενιτια

Για σημερα εχουμε φακες!

Καλημέρες σε όλους!

Τι τεράστιο κενό έχει σήμερα το πάρεντς πριν τις απαντήσεις! Ελπίζω να το φτιάξουν, γιατί είναι περίεργο..

Χτες έκανα αρακά με πατάτες και σήμερα κάποια σούπα θα παίξει, γιατί ο καλός μου είναι κρυωμένος και εμένα με ενοχλεί πολλές μέρες ο λαιμός μου... χτες είδα μία συνταγή με κρέπες πικάντικες και την λιμπίστικα, οπότε ίσως κάνω και μερικές για μεζεδάκι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλό μήνα!

Είχα αδειούλα από την Πέμπτη και γι΄αυτό δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.

Φέτος η κόρη μου δεν έκανε παρέλαση καθώς επελέγησαν παιδιά από την 2α και την 3η Λυκείου. Κατέβηκαν όμως μαζί με τον αδερφό της και τον άντρα μου και είδαν την παρέλαση ως θεατές. Ακόμη είναι σε περίοδο προσαρμογής στο σχολείο της καθώς και οι καθηγητές πρέπει να την γνωρίσουν αλλά και να κάνει και νέες παρέες. Για την ώρα ψιλοκάνει παρέα με την διπλανή της. Τον Απρίλιο οργανώνουν εκδρομή η 1η και η 2α Λυκείου στην Βιέννη και δεν θέλει να πάει καθώς δεν έχει κάνει παρέες. Στεναχωριέμαι λιγάκι γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις. Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να πάει τελικά.

Πέμπτη και Παρασκευή πηγαινοέφερνα τον μικρό στο σχολείο και είχε τόση χαρά! Έλαμπε το προσωπάκι του κάθε φορά που με έβλεπε έξω από την τάξη να τον περιμένω! Έχω πολλές τύψεις που δεν το κάνω καθημερινά αλλά δυστυχώς το ωράριο μου δεν το επιτρέπει...:(

Νινάκι ανάψατε ξυλόσομπα ε? Χρειάζεται εκεί στα Βόρεια Προάστεια! Το Σάββατο το πρωί έστρωσα το παιδικό δωμάτιο. Ο μικρός παίζει πολύ στο πάτωμα και τα πλάκακια είναι κρύα πιά! Διάβασα και εκδρομούλα με τα της πεθερούλας! Καλά κάνεις και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες! Δεν γίνεται αλλιώς Αγγελική, αλλιώς θα γίνουμε ψυχοπαθείς! Όσο για την ζεστασιά, ανάβουμε τα καλοριφέρ μέρες τώρα, απλά η ξυλόσομπα έχει άλλη ομορφιά:)

Ιωάννα δεν είναι απίθανο να είναι ψυχοσωματικά αυτά που σου βγάζει το παιδί. Η περιόδος που διανύει δεν είναι κι εύκολη! Ελπίζω να ηρεμήσετε σύντομα!

Φωτεινή είναι ωραίο να ξεφεύγεις που και που. Την Παρασκευή το πρωί κατέβηκα στο κέντρο του Πειραιά για μία δουλίτσα και κέρασα τον εαυτό μου ένα καφεδάκι κι ένα κρουασάν σοκολάτας! Είχα πάρει κι ένα περιοδικό το οποίο όμως δεν διάβασα γιατί σερφάριζα στο διαδύκτιο! Τέλεια!:P Καλά έκανες! Κρίμα που δεν είμαστε πιο κοντά, να πηγαίναμε μαζί!

Μάρα σήμερα θα έχεις νέα από τον γιατρό? Ελπίζω να είναι καλά!

Τζενάκι ούτε κι εμείς τρώμε μπακαλιάρο την 28η Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια έφτιαξα και φάγαμε τα ζυμαρικά με κόκκινη και λευκή σάλτσα από τις συνταγούλες στο μπλόγκ την Έβιρι.

Εβιράκι πως είναι ο καιρός εκεί? Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε με ήλιο αλλά στο βάθος είδα πολλά σύννεφα οπότε υποψιάζομαι πως θα εξελιχθεί η μέρα...

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

Καλημερα καλο μηνα και καλη βδομαδα να εχουμε. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν.

Ειχα ενα πολυ γεματο σ/κ, πηγα το Σαββατο σε μια εκθεση με καλλυντικα και ψωνισα καινουργια παραγματα και χαρηκα πολυ. Μετα σε μια φιλη μου και επαιξε το παιδι παρα πολυ το καταχαρηκε. Εχτες γιορταζε ο μπαμπας μου και φαγαμε εκει, το μεσημερι εστρωσα ολο το σπιτι και τα καλοριφερ αναψαν και το βραδυ πηγαμε στη Πεντελη με τα πεθερικα μου για φαγητο. Καλα ηταν

Ειπα το παιδιου οτι δεν θα ξαναπαει κολυμβητητριο και εφαγε καπως καλυτερα αυτες τις μερες και ηταν πιο ηρεμος, να δουμε πως θα παει. Το γρομπαλακι υπαρχει αλλα μου φαινεται ενα κλικ μικροτερο

Σημερα θα φαμε κρεατοσουπα.

Αγγελικη εχει καιρο μεχρι την εκδρομη, μπορει να εχει αλλαξει γνωμη μεχρι τοτε και να κανει παρεα με καποια παιδια

Νινα την αγαπας την κουζινα ε? Ολο και κατι φτιαχνεις περιεργο

Την καλημερα μου σε ολες , εχω λιγη δουλιτσα

Χαίρομαι που πέρασες όμορφα το Σ/Κ Ιωάννα, γιατί σου αξίζει να ξεφύγεις με όλα αυτά που περνάς! Την κουζίνα όντως την αγαπάω... ίσως γιατί μου βγαίνει το δημιουργικό από μέσα μου, ίσως γιατί μαγειρεύω για αγαπημένα πρόσωπα, δεν ξέρω... γενικώς μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, όχι μόνο στην κουζίνα, από μικρή.

καλό μήνα!!!!!

αγγελικη ναι σήμερα σε καμια ώρα θα πάμε...

έχω τρελαθεί στην ιδέα ότι θα δω αδεια κοιλιά...

δεν πειράζει!!!

Περιμένουμε νέα, ότι και να είναι... μακάρι να είναι θετικά, βέβαια!

Ιωάννα καλή κ η ανανέωση! Χρειάζεται!!!!

εμείς το Σάββατο φάγαμε ωραιότατα σουβλάκια στις 22:00 που τελειώσαμε απο τις δουλειες κ τις καθαριότητες.....

κ την Κυριακή μαζεύτηκαν φίλοι κ συναδελφοι κ ψήσαμε μπριζόλες παϊδακια λουκάνικα κοτόπουλα πανσετες χαμός... Αυτά είναι τα ωραία!!:tongue:

όλα μαριναρισμένα με διαφορετικό τρόπο απο την προηγούμενη μέρα.

κ έφτιαξα ένα μωσαϊκό τεραστίων διαστάσεων....

σήμερα λαζάνια με μπεσαμελ μπεικον κ φέτα στο φουρνο.

κ μετά το γιατρο θα παίξουν κ τα μηλοπιτακια για το αγοράκι μου που γυρισε...

Διαφημίσεις

καλημέραααα !!!

κ εγω σημερα ξυπνησα κ ειμαι λιγο καπως.Λιγο μπουκωμα λιγο τα ματια τσουζουν ,λιγο ο λαιμος για να δουμε ...

Φωτεινη μου αν τα θελετε πιο αγλυκα αφαιρεσαι λιγη ζαχαρη την επομενη φορα. Κ εγω τα ηθελα λιγο λιγοτερο γλυκα αλλα οι αντρες διαφωνησαν. Οποτε αοφυ τα περισσοτερα υτοι τα τρωνει συμβιβαστηκα.

Κοριτσια απο αυριο αρχιζουμε ολοημερο .... για να δουμε κραταω μικρο καλαθι μη μας το κοψουν ξαφνικα,τοσα κ τοσα κουμε καθε μερα. Ιωαννακι να δω που θα βρω χρονο για ολα.Φετος εχει αλλαξει ο χρονος διαβασματος γιατι εχουμε περισσοτερα, ειναι κ ο μικρος ,σπιτι,δουλειες,γυμναστηριο δεν βαριεσαι καλα να ειμαστε κ δεν θα παθουμε κ τιποτα αν εχουμ κ λιγη σκονιτσα χαχαχα

Νινακι εισαι η υπερπροκομενη της παρεας , τελος !!!

Μαρα τωρα αν σου πω οτι ζηλεψα τα ψητα σας !! πωωωω μακαρι να ειχαμε κ εμεις χωρο για ψησταρια !!! Καλα αποτελεσματα να εχεις !!

Αγγελικη τρεχουμε τωρα τρεχουμε !! Η αληθεια ειναι πως παρολο που εχει ηλιο κανει κρυο ρε παιδια! κ εγω δεν ηθελα να στρωσω με τιποτα ακομα ελεγα μετα τα μεσα Νοεμβρη αλλα ο αντρας μου φοβοταν για τα παιδια που ειναι συνεχως στο πατωμα,ειδικα ο μικρος ολη μερα κυλιεται οποτε τα στρωσαμε . Μιση κατσαρολα φακη μας περισεψε απο χτες να το ξερα να σας κερναγαμε !! ειπαμε φτιαχνουμε για ενα λοχο

Ιωαννακι συμφωνω με οσα γραφεις χαθηκαν πολλα κοριτσια ...

Σημερα εμεις τρωμε γεμιστα απο τα οποια θα φαμε κ αυριο !!

Εμεις σημερα γιουβαρλακια να πανε κατω τα φαρμακια....

Χαχαχα

No news good news!!!!

Καλα οχι ακριβως γιατι δεν ηταν τιποτα αλλα

ακουσαμε αυτο που δεν θελουμε...

Να μπουμε σε ποιο βαθια νερα

Geny να σου πω οτι εχουμε ενα τεραστιο σπιτι το πατρικο μου ωραιοτατο με κηπο..

Ζηλευεις ε?

Δυο ατομα λειπουμε ολη μερα, τετοια εποχη ειδικα δεν συντηρειται με τιποτα

Χειμωνιαζει κ πρεπει να βαζω καλοριφερ σε ολο το σπιτι για να μην μας πεσει στο κεφαλι

Για μια βασικη γενικη θελω ενα εξαωρο χαλαρα, κηπος πεζοδρομιο καμια δυο ωρες...

Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΖΑΚΙ..

Μου το ελεγε η μανα μου καποτε

τα μεγαλα σπιτια θελουν κ μεγαλα πορτοφολια....

Κ νιωθω τοσο αχρηστη ολη μερα ή δουλευω ή καθαριζω ή μαγειρευω

κ ακομα δεν εχω καταφερει να παρω εναν αφυγραντηρα μια τραπεζαρια κ βασικα τιποτα.

Ειμαι με ενα στρωμα στο πατωμα δυο καναπεδες μια τηλεοραση ενα πλυντηριο ψυγειο κ κουζινα κ σκοτωνομαστε ολη μερα στη δουλεια..

Τελειως ψυχρα θα μας περιεγραφα ως την απολυτη ξεφτυλα....

(καλα! μεταξυ σοβαρου κ αστειου!)

Εγω πλεον γελαω με την εποχη που ζουμε....!

Περαστικα μου!!!

Ποιος ειπε σουπα κ ζηλεψα τωρα που το θυμηθηκα?

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Γιουβαρλάκια κι εμείς σήμερα. Τα έφτιαξε η πεθερά μου χτες το απόγευμα για να πάρει και ο μικρός μαζί του στο σχολείο.

Μάρα αν έχεις την ψυχολογία που χρειάζεται προχώρα στα βαθιά! Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτήν την αίσθηση έχω! Σχετικά με το τεράστιο σπίτι δεν σε ζηλεύω καθόλου έτσι όπως το περιγράφεις! Τζάκι γιατί δεν μπορείς να ανάψεις? Σχετικά με τα έπιπλα αν υπάρχει αγάπη στο ζευγάρι όλα γίνονται σιγά σιγά!

Τζενάκι πως είσαι σήμερα? Ελπίζω καλύτερα!

Φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Πάω να δουλέψω και τα λέμε πιό μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Μαρα μην σε παιρνει απο κατω, ξεκουρασου και βουτα στα βαθεια και ολα θα γινουν. Τα επιπλα να ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει, εσεις να ειστε καλα. Απο αποψη μεγεθους δεν μπορω να πω οτι ζηλευω ακριβως γιατι θελει ωρες για καθαρισμα.

Τζενη περαστικα. Το προγραμμα σου οντως ειναι βαρυ αλλα εσενα δεν σε φοβαμαι

Αγγελικη ωραια τα γιουβαρλακια, βαλε ενα πιατο ακομα κι ερχομαι

Νινα μου τι δημιουργησες εχτες? Προλαβες με τις δουλειες που ειχες?

Φωτεινουλα τι κανεις? Εχετε ομορφο καιρο?

Ειχα διαθεση για μαγειρεμα εχτες κι εκανα κοτοπουλο φιλετο με κρεμα γαλακτος, πουρε και ρυζι για συνοδευτικο, τυροπιτα και ζελε που ηθελε το παλικαρι μου. Ω ναι ασχοληθηκα!!!!!

καλημέραααα !!!

Καλυτερα είμαι σήμερα κορίστια μου σας ευχαριστώ πολυ !!!

Μαρα βουτηξτε στα βαθια κ μην φοβαστε τιποτα. Οσο για τα έπιπλα μην σε νοιαζει καθόλου, αοφυ οπως λες λειπετε ολη μερα κ να τα είχες δεν θα μπορούσες να τα χαρείς οπως θα ήθελες.Αγαπη κ υγεια να υπαρχει κ τα αλλα ολα έρχονται.Κ εμεις μην νομιζεις εχουμε ενα σωρο ελειψεις στο σπίτι μας κ ας είμαστε κ 13 χρονια παντρεμένοι κ ειλικρινα καθόλου δεν με νοιαζει κ το σπιτι δεν ειναι καν δικό μας, με ενοίκιο είμαστε.

Αγγελικη μια χαρα το γιυβαρλάκια ωραιότατα!

Ιωαννακι επεστρεψες δυναμικά βλέπω.Μιας κ θα ετοιμασεις το ταπεράκι της Αγγελικη , βαλε μου κ εμενα λιγη τυρόπιτα !!! μιαμ μιαμ μιαμ

Φωτεινη μου τι κανεις; τα παιδια ολα καλα με τα σχολεια μπήκατε σε σειρά ;

Εβιρακι μου ξενιτεμένο ολα καλα;

Νινακι πως πηγες χτες το τρέξιμο; τι καλο εφτιαξες;

Εμεις σήμερα σουτζουκάκια με πιλαφι ,θα τα φτιαξει η μαμα κ θα φύγει.Οποτε θα μείνουν κ για άυριο.

Εβγαλα κ απο την καταψυξη τα τελευταια τυροπιτάκια κουρου απο το στοκ να τα ψησω το βραδυ να παρουν μαζι για δεκατιανο αυριο.

Το ΣΚ θα φυγουμε μετα απο πολυ καιρο θα παμε χωριο λογω γιορτης της ανηψιας μου κ θα πανε ολα πισω.Βασικα το μαγειρεμα σκεφτομαι αλλα τι να κανουμε θα την βρουμε την ακρη.

Φιλακια πολλα κοριτσια

Καλημέρα!

Μαρα δεν πειραζει. Βουτα στα βαθια κι ολα θα πανε καλά. Όσον αφορα το μεγαλο σπιτι εχει τα υπερ του εχει και τα κατα του. Δεν πειραζει για τα επιπλα και τη σκονη. Υγεια και αγαπη να υπαρχει κι ολα γινονται. Άλλωστε η μινιμαλ αισθητικη τις περισσοτερες φορες ειναι η καλύτερη. Ωραια τα γιουβαρλακια κι εχω καιρο να κανω.

Ιωαννα τι οιστρος ηταν αυτος! Θελω κι εγω τυροπιτα αλλά πεφτω κομματακι μακρια. Το πρωι εχουμε 7-8 βαθμους το μεσημερι ειναι πολυ καλύτερα κι εχουμε και δυο συνεχομενες μερες ηλιο!!!!

Αγγελικη γιουβαρλάκια κι εσυ! Εγω εβαλα στη μικρη σημερα αρακα με ψωμακι και φετα μπας και δεησει και φαει καμια πηρουνια αν και δεν το πολυελπιζω. Οι δικοι μου ξεκινησαν ξανα τη μουρμουρα να το κοιταξω το παιδι γιατι ειναι πολυ λιγοφαγο και αδυνατο και θα μας παθει τιποτα. Λες και δεν την εχω παει σε αρκετους παιδιατρους... Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα.

Τζενη φευγει η μαμα; Κριμα γιατι σε ξεκουραζε αρκετα. Εμεις προσαρμοστηκαμε, τι αλλο μπορουσαμε να κανουμε; Ευτυχως κι ο μικρος προσαρμοστηκε γρηγορα και καλά. Χαιρομαι που εισαι καλά και δεν ηταν τιποτα τελικα. Για το μαγειρεμα θα την βρεις την ακρη. Δεν κανεις τιποτα στο χωριο να φερεις μαζι;

Εβιρι σε εφαγαν τα μαυρα ξενα;

Χτες τελικα εκτος απο σουπα η γιαγια εκανε και αρακα με αποτελεσμα ο μικρος να φαει αρακα κι οχι σουπα. Για σημερα δεν ξερω γιατι εχουν περισσεψει φαγητα και δεν ξερω τι θα αποφασισει.

Φιλια σε ολη την παρεα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...