Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημεραααααααααααα,χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εμεις θα φαμε στην μανουλα μου,να της δωσω κ τα φιλακια μου απο κοντα(δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει αλλα ειμαι τρελλος μαμακια...) κ φυσικα να της παω κ τα λουλουδακια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλαααααααα σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ. Χρόνια πολλά στις μανούλες να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και να τα χαίρεστε κι εσείς. Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάσουν και τα κορίτσια που δε γιορτάζουν σήμερα ακόμη.

Φτιάχνω μοσχαράκι γιουβετσάκι, μήπως θέλει κανείς;

Καλημέρα! Χθες έφαγα πρώτη φορά σαργό πλακί, καταπληκτικό ψάρι, να το δοκιμάσετε!

Για σήμερα στην πεθερά μου, μπριζολίτσες χοιρινές με πατάτες.

Ωραία αυτή η ιδέα με τα αβγά, είχα κι εγώ την ίδια απορία. Φιλιά σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλησσπερα και χρονια πολλα σε ολες της μανουλες1!!!!!!!!!

σημερα φαγαμε εξω,οποτε δεν μαγειρεψα τι-πο-τα!!!!!!!!:P

αυριο παλι!!!!!!!

eviri,δεν θα ελεγα οχι για ενα πιατο γιουβετσακι.........μιαμιαμιαμ.............που μου αρεσει κι ολας!!!!!!!:D:D:D:D:D

αννα, μια χαρα ,ειναι κοντα η μανουλα σου και θα την δεις σημερα.

εγω θα της δωσω την γλαστρα με τα λουλουδακια που της πηρα οταν παμε!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα. Θα φάμε ό,τι περίσσεψε από χτες και μου έρχεται βολικά έτσι, γιατί θέλω σε λίγο να πάω στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια.

dwraki το πιατάκι σου είναι φυλαγμένο στο ψυγείο.

Αχ Σέβη κι εσένα δε γιόρταζε η μαμά σου χθες; Να τη χαίρεσαι βρε! Κι εσύ του χρόνου με μια Ειρηνούλα!:D

Χαθήκαμε....

ευχαριστώ πολύ πολύ! μακάρι Παναγία μου!!!!!!!:D

ναι, πλάκωσε πολλή δουλειά στο γραφείο...;)

τί κάνουν οι λεβέντες σου;

τι ωραιοοοοο,και το ιδιο ακριβως σου ευχομαι κ εγωωωωωω.!!!να γεμισουμε παντου μικρες Ρηνουλες χαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:DΑμήν!!!!!!

Γεια σας κορίτσια.

Σεβούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ, χρόνια πολλά και για τη δική σου μαμά (δεν ήξερα ότι τη λένε Ειρήνη).

ευχαριστώ Ρούλα μου!:D

Ειρήνη λένε τη μαμά μου κ Εβελίνα την ανεψιά μου την λατρεμένη!

είδες; έχουμε κοινά!

καλησπέρα νομίζω δε χαλάνε τα αυγά τα κόκκινα (η παράδοση τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει!!!) ωστόσο εγω επειδή κι εμένα μου στείλαν αρκετά τα έκανα μια ωραιότατη πατατοσαλάτα.Έβρασα δηλ. λίγες πατατούλες έκοψα φρέσκο κρεμμυδάκι και άνιθο έκοψα και τ'αυγουλάκια μέσα και έβαλα λίγο λαδάκι και σπιτική μαγιονέζα κι έγινε μια χαρά φαί!!!!!

σπιτική μαγιονέζα δεν ξέρω να κάνω. πες συνταγή!;)

ωραιότατη ιδέα πάντως η αβγοπατατοσαλάτα!!!!!:eek::):)

εμεις σημερα φαγαμε σνιτσελ κοτοπουλο ο αντρουλης και εγω ομελετιτσα με σαλατα..

για το βραδυ δεν ξερω τι θα του κανω, εγω θα φαω γιαουρτακι.

του εχω υποσχεθει και σπιτικα κρουασαν, να δω ποτε θα τα κανω..

κάνεις κ κρουασάν;;;;;:eek::-o

είσαι θησαυρός!:)

εμείς έχουμε από τη μανούλα μου ένα ταψί αρνί με πατάτες για 2 μέρες, κοτόσουπα για μένα. με βλέπω να μαγειρεύω ξανά κατά την Πέμπτη, βαριά Τετάρτη, γιατί έχω καταψύξει κ μπιφτέκια που ετοίμασα το Σάββατο.

τί χαζός καιρός!!!!!!!!:( βρέχει, έχει συννεφιά κ κάνει κρύο.

ζωπυράκι, καιρό έχουμε να τα πούμε. είστε καλά; τί νέα από το ζωπυρόπαιδο;

εγώ έχω να σιδερώσω 8 πουκάμισα το απόγευμα κ να βάλω ένα χιουτζ πλυντήριο με σκούρα.

Σάββατο σηκώνω χαλιά. δεν αντέχονται άλλο...

ήδη σήκωσα τα της κρεβατοκάμαρας κ του δωματίου της Χρύσπας.

εσείς πότε μαζεύετε χαλιά;

έχω να τακτοποιήσω κ τις ντουλάπες...

γενικά έχω πολλή δουλειά κ στο γραφείο κ στο σπίτι. ουφ!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααα!!!!τι χαζος καιρος δεν λες τιποτα Σεβουλα μου,παλι βρεχερος,παλι μουντος...αλλα δεν μασαμε λεμε,λιγο εμεινε κ ερχετε το καλοκαιρακι κ τα μπανακια στην Χαλκιδικη,διοτι ως γνωστο ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

οσον αφορα τα χαλια εγω καθε χρονο τα μαζευω 21/5 κ τα ξαναβαζω 26/10 αλλα φετος δεν αντεχω αλλο,μεχρι την Τεταρτη(μιας την Πεμπτη εχω κανονισει να τα παρουν για πλυσιμο κ φυλαξη) θα εχουν εξαφανιστειιιιιιι!!!!!!!

σημερα θα κανω σπανακορυζο!!!

υσ.αρνουμε ακομα κ να ακουω για σιδερο...πονεμενη ιστορια...

9892a30fbd.png

Καλημέρα!!!

Για σήμερα έφτιαξα γίγαντες, αλλά μόνο 2 κουτάλες δικαιούμαι να φάω (κλαψ!).

Και μετά το όργιο με το banoffe το σ/κ, δε με παίρνει για άλλες παρασπονδίες....

Κι εγώ λέω να ξεστρώσω αυτή την εβδομάδα καιρού επιτρέποντος, έχουν βρωμίσει τα χαλιά, δεν τα αντέχω άλλο. Το Σάββατο πατζούρια και ντουλάπια κουζίνας και θα στρώσω τα καινούρια μου ριχτάρια επιτέλους!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετή τι είναι το banoffe;

Εγώ έβγαλα τα 2 πρώτα χαλιά την Παρασκευή, επειδή δε γινόταν να σηκώσω μόνη μου τα κρεβάτια που πατάνε πάνω. Αλλιώς θα έπρεπε να βάζω άλλους συγγενείς να κάνουν αυτή τη δουλειά (κάτι που δεν το θέλω). Τα υπόλοιπα θα τα σηκώσω μαζί με την κόρη μου μόλις σταθεροποιηθεί ο καιρός.

Ρούλα μου είναι ένα γλυκό με μπανάνα και καραμέλα (banana + toffee=banofee).

Το ήξερα από παλιά αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να το φτιάξω. Θέλεις συνταγούλα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ευτυχως Αρετη που δεν το τρωω καθολου μιας κ ημπανανα δεν μου αρεσει καθολου,αλλιως παλι θα με κολλαζες πρωινιατικα,χιχιχιχιχι!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...