Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σας! Πως τα περασατε χτες; Ελπίζω όμορφα.

Εδω ειχε πολυ ωραιο καιρο και ηλιο που βοηθησε την παρελαση των παιδιων.

Ιωαννα μου ευχομαι να ειναι μια απλη μολυνσουλα και να πανε ολα καλά με τον μικρουλη σου! Οποτε μπορεις ενημερωσε μας.

Μαρα ευχομαι τελικα οι τυφλες ελπιδες να γινουν πραγματικοτητα! Αλλά και παλι ειπαμε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.

Αγγελικη αλήθεια πως της φαινεται της κορης σου στο καινουριο της σχολειο;

Νινα κι εγω που βγηκα εξω για δουλειες της υπηρεσίας ηταν πολύ ωραια και ζηλεψα το καφεδακι που επιναν εξω. Τουλάχιστον βγηκα χτες. Κατι ειναι κι αυτο.

Χτες φαγαμε σε φιλικο σπίτι μπακαλιαρο σκορδαλιά, χταποδοπιτα, σαλατουλα, πατατουλες κλπ. Όλα ηταν πολύ ωραια και γενικα περασαμε ωραια

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι:tongue:

Χτες τελικά πήγαμε μία ωραία βολτούλα σε κοντινή παραλιακή πόλη και περάσαμε όμορφα:P...και με την πεθερά μαζί παρακαλώ!...πολύς κόσμος είχε βγει έξω πάντως, βοήθησε και ο καιρός σίγουρα! Οπότε φάγαμε ψαράκι και το τσούξαμε λίγο με κρασάκι κόκκινο!:D Σήμερα θα φτιάξω κοτόσουπα... με ενοχλεί ο λαιμός μου τις τελευταίες μέρες: ένα παράξενο πράγμα, να ξυπνάω κάθε μέρα με πονόλαιμο!:rolleyes:

τρίτη φορά που γραφω ελπίζω να μην με πετάξει πάλι έξω.... Εγώ πλέον ξέρεις τι κάνω? γράφω λίγα, τα κάνω αποθήκευση και μετά ξαναμπαίνω και συνεχίζω... έτσι τουλάχιστον αν με πετάξει έξω, δεν θα έχω χάσει όλο το κατεβατό!

φωτεινή μου αφου του αρεσε κιόλας το ευχαριστήθηκα ακομα περισσότερο!!!

αγγελικη κ εγώ της ίδιας αποψης είμαι...

το λέω συχνά το συγκεκριμένο ρητό.....

Ιωάννα δεν σε ξέρω αλλα ελπίζω κ εγώ

να μην είναι κάτι σοβαρό....

νινα εργασιομανής κ εσύ??? Δυστυχώς δεν έχω σταθερό ωράριο εγώ, αλλά βγαίνουν συχνά και άλλες δουλειές, οπότε υπάρχουν μέρες που τρέχω και δεν φτάνω;)

κ εγώ όλη μέρα στο δρομο που ειμαι αν έχει λίγο ήλιο βγαινουν όλοι για καφέδες κ ζηλεύω....

έχω κ καλά νέα όχι σίγουρα όμως κ όχι ακομα..

συνεβει κάτι περίεργο με τον κύκλο μου κ ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί κ να είμαι...

με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες!!!!

όπως λέει κ το τραγουδάκι....

αντε πάλι υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!!

Μακάρι κορίτσι!! Άντε να ακούσουμε ευχάριστα νέα!

πάλι ξέχασα ότι το θέμα μας είναι το φαγητό....

σαρδέλες στο φούρνο με κουνουπίδι

κ ατομικά τσουρεκάκια με σοκολάτα για τη δουλειά.... Εσύ τα έφτιαξες?:D

Καλημέρα σας! Πως τα περασατε χτες; Ελπίζω όμορφα.

Εδω ειχε πολυ ωραιο καιρο και ηλιο που βοηθησε την παρελαση των παιδιων.

Ιωαννα μου ευχομαι να ειναι μια απλη μολυνσουλα και να πανε ολα καλά με τον μικρουλη σου! Οποτε μπορεις ενημερωσε μας.

Μαρα ευχομαι τελικα οι τυφλες ελπιδες να γινουν πραγματικοτητα! Αλλά και παλι ειπαμε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.

Αγγελικη αλήθεια πως της φαινεται της κορης σου στο καινουριο της σχολειο;

Νινα κι εγω που βγηκα εξω για δουλειες της υπηρεσίας ηταν πολύ ωραια και ζηλεψα το καφεδακι που επιναν εξω. Τουλάχιστον βγηκα χτες. Κατι ειναι κι αυτο.

Χτες φαγαμε σε φιλικο σπίτι μπακαλιαρο σκορδαλιά, χταποδοπιτα, σαλατουλα, πατατουλες κλπ. Όλα ηταν πολύ ωραια και γενικα περασαμε ωραια

Πολλούς άκουσα να τρώνε μπακαλιάρο σκορδαλιά χτες... ωραίο φαγάκι, το κάνω καμία φορά μέσα στον χρόνο, αλλά τελευταία που το έκανα με κατεψυγμένο μπακαλιάρο, ήταν άνοστος... μάλλον ο παστός είναι καλύτερος...

Φιλια

καλημεραααααα!!!

χτες δεν πρόλαβα να κάνω τπτ αργησα να ξυπνήσω κ φάγαμε μια ομελέτα με πατάτες μπεικον κ πιπεριές

σήμερα το μενού έχει κοτομπουκιτσες με μεξικάνο ρύζι.... αν ξεπαγώσει το κοτόπουλο..

νινα μόνη μου τα φτιάχνω, τη ζύμη για το κλασσικό τσουρέκι κάνω κ τα φτιάχνω πιο μικρά κ βαζω λίγη μερεντα λίγη κουβερτούρα..

το σχήμα τους να μην το περιγράψω... χαχαχα

απο το κινητό μπαίνω κ δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή ευκολα.....

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημερα, τι κανετε? Πωπω τι μαυριλα ειναι παλι αυτη?

Με το μικρο δεν εχουμε βγαλει ακρη ακομα, καναμε εχτες κι εναν υπερηχο και ειναι πρησμενοι οι αδενες του αλλα απο εκει κι επειτα ειμαστε παλι στο μηδεν. Ειπε η παιδιατρος οτι θα περιμενουμε και το σ/κ μηπως ξεπρηστει και ηταν απο μια ιωση που ειχε περασει αλλιως απο Δευτερα παμε για εξετασεις αιματος. Παντως ρε κοριτσια απο τοτε που τον εγραψα κολυμβητητριο και δεν του αρεσει ασπρη μερα δεν εχουμε δει, ολο αρρωστος ειναι κι αρχιζω να πιστευω μηπως ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα.

Για σημερα θα μαγειρεψει η μαμα οποτε δεν ξερω τι θα φαμε, μαλλον κανα μπιφτεκι υποψιαζομαι μηπως και λιγουρευτει ο μικρος.

Στην παρελαση πηγαμε αλλα παγωσαμε, ειχε και αερα και αναψαμε και καλοριφερ, δεν πηγαινε αλλο.

Αυτα τα νεα μας και θα τα ξαναπουμε

Διαφημίσεις

καλημέραααα

Χαυηκα αυτες τις μερες γιατι επεσε μαζεμενη δουλεια κ δεν προλαβαινω καθολου.

Ιωαννακι περαστικα στον μικρουλη σου !!! Εχει βαση αυτο που υποψιαζεσαι να ειναι ολα αυτα ψυχοσωματικα,γιατι δεν τον σταματας να δεις αν θα υπαρξει διαφορα, αφου δεν του αρέσει κιόλας γιατι να πηγαίνει μωρε κ να στεναχωριέται. Εξαλλου για να χαρουν δεν τα παμε σε δραστηριότητες;

Μαρα ευχομαι ολα να πανε καλα !!!

Νινακι μια χαρα σε κοβω!! Εκδρομουλα αν κ με πεθεριξ μπραβοοο !!! Εγω δεν το ηξερα οτι κ 28η τρωνε μπακαλιάρο,νομιζα μονο την 25η Μαρτιου.

Φωτεινη μου πολυ χαιρομαι που διαβαζω οτι περάσατε καλα κ μάλιστα ειχατε κ ήλιο.

Αγγελικη μου τι κάνεις; παρέλασε προχτές η κορακλα σου;

Σημερα τρωμε σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές.Χτες φάγαμε φασολάκια κ προχτες κοκορα με μακαρόνια.

Νινα πηγες εκδρομη με πεθερικο και περασες καλα? Μπραβο βρε, τι εκπληξη!

Τζενη πειναω και λιγουρευτηκα τα σνιτσελ. Τον ξεγραψα σημερα απο το κολυμβητηριο και τον εγραψα στη γυμναστικη που ζητησε αλλα αρνητικα πεισματικα να φαει

Φωτεινη τι κανετε? ολα καλα? Εμεις στην παρελαση ειχαμε μαυριλα και κρυο με αερα

Μαρα μην το βαζεις κατω, ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα

Αγγελικη τι κανεις?

Πουειναι η εβιρι και η στρουμφιτα μας?

Καλησπέρα! Παει ο ηλιος μας, τον ματιασαμε. Βρεχει απο τα ξημερωματα εδω κι εχει κατεβει αρκετα η θερμοκρασια. Το ΣΚ πρεπει να στρωσω οπωσδηποτε.

Ιωαννα μου λες να ειναι ψυχοσωματικο; Δεν εχεις και πολυ αδικο. Θα δειτε. Για το φαγητο δεν ξερω τι να σου πω. Ζω με ενα πολυ κακοφαγο παιδι που στην ηλικια του δικου σου ηταν ικανο να μη φαει τιποτα για μερες οπότε... μονο υπομονη μπορω να συστησω. Θα δειτε μηπως επανελθει η ορεξη οταν περασει κι εντελως η ιωσουλα που ειχε.

Τζενη τα σνιτσελ τα κανεις ψητα; Πως πατε ξεκινησατε τα μαηθηματα κανονικά;

Χτες τελικα ειχαμε ομελετα και σουπιτσα με κοφτο μακαρονακι. Για σημερα δεν ξερω. Πρεπει να καταστρωσω παλι προγραμμα φαηγτου γιατι αλλιως δεν βγαινει.

Φιλια σε ολο τα παρεακι και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα πατάτες φούρνου με πορτοκάλι και μουστάρδα και σαλάτα με παντζάρια, αβοκάντο και κρεμμύδι. Χτες είχα φτιάξει κρεατόσουπα με ζυμαρικά και μακαρόνια με κιμά.

Όσο για την ομιχλη αν καθομου σπιτι δε θα με πειραζε αλλά οταν οδηγω μεσα σε αυτην με κουραζει.

Εγώ δεν τη θέλω πουθενά. Ούτε από το παράθυρο ούτε απ' έξω.

Εδω χτες το πρωι ειχε 9 βαθμους και σημερα 12.

Φαίνεται ότι αυτές τις τελευταίες μέρες έχουμε περισσότερους βαθμούς από την Ελλάδα.

Δεν ξύπνησα και πολύ καλά σήμερα καθώς ξάπλωσα χτες βράδυ με πονοκέφαλο και σηκώθηκα το πρωί πάλι με πονοκέφαλο! Έχω πάρει παυσίπονο και περιμένω να δράσει...

Αυτό μου συμβαίνει συχνά, όταν κάθομαι πολλές ώρες στο κομπιούτερ. Βέβαια, μπορεί να φταίει και η αλλαγή του καιρού.

Η κόρη μου θα πάει στο παλιό της σχολείο να παρακολουθήσει εκεί την γιορτή και να πάρει και το αριστείο της για την περσινή χρονιά.

Περήφανη μαμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο στο αστέρι σου και αστέρι της παρέας, πάντα τέτοια καμάρια να έχετε.

ειμαστε σε γενικες γραμμες καλα, εχω καποια θεματα με το μικρο και ανησυχω, στο σχολειο εχουν πεσει οι επιδοσεις του, ειναι μια βδομαδα που τρωει και τα φτυνει τα φαγητα κι εχει βγαλει ενα μεγαλο γρομπαλακι στη κατω γναθο, σημερα θα παμε γιατρο και ο θεος βοηθος.

Μην ανησυχείς Ιωάννα μου, κάποια ίωση περνάει ή είναι σε φάση ανάρρωσης ο μικρός και γι' αυτό πρήστηκαν οι αδένες του. Να δεις ότι δε θα του βρει τίποτα ο γιατρός. Περαστικά του.

συνεβει κάτι περίεργο με τον κύκλο μου κ ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί κ να είμαι...

Εύχομαι να έχεις καλά νέα.

Σήμερα θα φτιάξω κοτόσουπα... με ενοχλεί ο λαιμός μου τις τελευταίες μέρες: ένα παράξενο πράγμα, να ξυπνάω κάθε μέρα με πονόλαιμο!:rolleyes:

Περαστικά σου Νίνα μου.

Πολλούς άκουσα να τρώνε μπακαλιάρο σκορδαλιά χτες...

Ίσως συγχέει ο κόσμος το ότι η γιορτή αφορά την Παναγία και φτιάχνουν ψάρι όπως του Ευαγγελισμού, ενώ δεν ισχύει αυτό και συγκεκριμένα επειδή ήταν Τετάρτη δεν ισχύει ακόμη περισσότερο.

ωραίο φαγάκι, το κάνω καμία φορά μέσα στον χρόνο, αλλά τελευταία που το έκανα με κατεψυγμένο μπακαλιάρο, ήταν άνοστος... μάλλον ο παστός είναι καλύτερος...

Είναι ζήτημα προτίμησης στη γεύση.

Τον ξεγραψα σημερα απο το κολυμβητηριο και τον εγραψα στη γυμναστικη που ζητησε αλλα αρνητικα πεισματικα να φαει

Χρειάζεται υπομονή και αναμονή Ιωάννα μου. Αυτή τη στιγμή περνάει αυτή την ιωσούλα που τον ταλαιπωρεί και ενώ φαινομενικά δεν έχει συμπτώματα ίσως του βγαίνει με την ανορεξία. Αργότερα θα επανέλθει και θα δεις διαφορά.

Καλησπέρες!

Πολύ κρύο και σήμερα... ανάψαμε και τη ξυλόσομπα από χτες... μόνο τα χαλιά λείπουν από το σαλόνι, που αρνούμαι ακόμα να στρώσω:|

Χτες φάγαμε κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο και σήμερα είχαμε πάει σε παιδικό πάρτυ, οπότε φάγαμε εκεί το μεσημέρι και το βράδυ έκανα μία τηγανιά πατάτες με πράσινη σαλάτα. Έφτιαξα και μπάρες δημητριακών για ξεκάρφωμα... χα χα έχω ταράξει τα γλυκά τελευταία!

καλημέραααα

Χαυηκα αυτες τις μερες γιατι επεσε μαζεμενη δουλεια κ δεν προλαβαινω καθολου.

Ιωαννακι περαστικα στον μικρουλη σου !!! Εχει βαση αυτο που υποψιαζεσαι να ειναι ολα αυτα ψυχοσωματικα,γιατι δεν τον σταματας να δεις αν θα υπαρξει διαφορα, αφου δεν του αρέσει κιόλας γιατι να πηγαίνει μωρε κ να στεναχωριέται. Εξαλλου για να χαρουν δεν τα παμε σε δραστηριότητες;

Μαρα ευχομαι ολα να πανε καλα !!!

Νινακι μια χαρα σε κοβω!! Εκδρομουλα αν κ με πεθεριξ μπραβοοο !!! Θαραλλέα, ε? :PΕγω δεν το ηξερα οτι κ 28η τρωνε μπακαλιάρο,νομιζα μονο την 25η Μαρτιου. Και εγώ το ίδιο ξέρω, αλλά είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος... η Εβίρι μας έλυσε την απορία τελικά:D

Φωτεινη μου πολυ χαιρομαι που διαβαζω οτι περάσατε καλα κ μάλιστα ειχατε κ ήλιο.

Αγγελικη μου τι κάνεις; παρέλασε προχτές η κορακλα σου;

Σημερα τρωμε σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές.Χτες φάγαμε φασολάκια κ προχτες κοκορα με μακαρόνια.

Ιωάννα όσο αφορά την πεθερά, ότι και να κάνει, δεν αλλάζουν τα πράγματα... θα είμαι παντρεμένη με τον γιο της! Οπότε αν δεν κάνω εγώ κάτι να βελτιώσω τα πράγματα μεταξύ μας, δεν περιμένω και πολλά από την ίδια.

Δεν σας είπα και καλό μήνα σήμερα! Καλό μήνα λοιπόν και καλό χειμώνα πλέον! Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!

Καληνύχτα φίλοι μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλό μήνα!

Είχα αδειούλα από την Πέμπτη και γι΄αυτό δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.

Φέτος η κόρη μου δεν έκανε παρέλαση καθώς επελέγησαν παιδιά από την 2α και την 3η Λυκείου. Κατέβηκαν όμως μαζί με τον αδερφό της και τον άντρα μου και είδαν την παρέλαση ως θεατές. Ακόμη είναι σε περίοδο προσαρμογής στο σχολείο της καθώς και οι καθηγητές πρέπει να την γνωρίσουν αλλά και να κάνει και νέες παρέες. Για την ώρα ψιλοκάνει παρέα με την διπλανή της. Τον Απρίλιο οργανώνουν εκδρομή η 1η και η 2α Λυκείου στην Βιέννη και δεν θέλει να πάει καθώς δεν έχει κάνει παρέες. Στεναχωριέμαι λιγάκι γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις. Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να πάει τελικά.

Πέμπτη και Παρασκευή πηγαινοέφερνα τον μικρό στο σχολείο και είχε τόση χαρά! Έλαμπε το προσωπάκι του κάθε φορά που με έβλεπε έξω από την τάξη να τον περιμένω! Έχω πολλές τύψεις που δεν το κάνω καθημερινά αλλά δυστυχώς το ωράριο μου δεν το επιτρέπει...:(

Νινάκι ανάψατε ξυλόσομπα ε? Χρειάζεται εκεί στα Βόρεια Προάστεια! Το Σάββατο το πρωί έστρωσα το παιδικό δωμάτιο. Ο μικρός παίζει πολύ στο πάτωμα και τα πλάκακια είναι κρύα πιά! Διάβασα και εκδρομούλα με τα της πεθερούλας! Καλά κάνεις και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες!

Ιωάννα δεν είναι απίθανο να είναι ψυχοσωματικά αυτά που σου βγάζει το παιδί. Η περιόδος που διανύει δεν είναι κι εύκολη! Ελπίζω να ηρεμήσετε σύντομα!

Φωτεινή είναι ωραίο να ξεφεύγεις που και που. Την Παρασκευή το πρωί κατέβηκα στο κέντρο του Πειραιά για μία δουλίτσα και κέρασα τον εαυτό μου ένα καφεδάκι κι ένα κρουασάν σοκολάτας! Είχα πάρει κι ένα περιοδικό το οποίο όμως δεν διάβασα γιατί σερφάριζα στο διαδύκτιο!

Μάρα σήμερα θα έχεις νέα από τον γιατρό? Ελπίζω να είναι καλά!

Τζενάκι ούτε κι εμείς τρώμε μπακαλιάρο την 28η Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια έφτιαξα και φάγαμε τα ζυμαρικά με κόκκινη και λευκή σάλτσα από τις συνταγούλες στο μπλόγκ την Έβιρι.

Εβιράκι πως είναι ο καιρός εκεί? Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε με ήλιο αλλά στο βάθος είδα πολλά σύννεφα οπότε υποψιάζομαι πως θα εξελιχθεί η μέρα...

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα καλο μηνα και καλη βδομαδα να εχουμε. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν.

Ειχα ενα πολυ γεματο σ/κ, πηγα το Σαββατο σε μια εκθεση με καλλυντικα και ψωνισα καινουργια παραγματα και χαρηκα πολυ. Μετα σε μια φιλη μου και επαιξε το παιδι παρα πολυ το καταχαρηκε. Εχτες γιορταζε ο μπαμπας μου και φαγαμε εκει, το μεσημερι εστρωσα ολο το σπιτι και τα καλοριφερ αναψαν και το βραδυ πηγαμε στη Πεντελη με τα πεθερικα μου για φαγητο. Καλα ηταν

Ειπα το παιδιου οτι δεν θα ξαναπαει κολυμβητητριο και εφαγε καπως καλυτερα αυτες τις μερες και ηταν πιο ηρεμος, να δουμε πως θα παει. Το γρομπαλακι υπαρχει αλλα μου φαινεται ενα κλικ μικροτερο

Σημερα θα φαμε κρεατοσουπα.

Αγγελικη εχει καιρο μεχρι την εκδρομη, μπορει να εχει αλλαξει γνωμη μεχρι τοτε και να κανει παρεα με καποια παιδια

Νινα την αγαπας την κουζινα ε? Ολο και κατι φτιαχνεις περιεργο

Την καλημερα μου σε ολες , εχω λιγη δουλιτσα

Ιωάννακι μου με γειά τα καλλυντικά! Ανανεώθηκες! Μπράβο που περάσατε όμορφα στην βολτούλα σας!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβει να πάει τελικά γιατί πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι κάποια ημερομηνία. Θα δείξει...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα ,καλο μηνα κ καλη εβδομάδα να έχουμε !!

Ιωαννακι μου ,ξεχασα να σου γραψω κ την Παρασκευη περσυ ειχε βγαλει κ εμενα ο μεγαλος κατι στο λαιμο .Ξυπνησε το πρωι κ οταν το ειδα εχασα την γη κατω απο τα ποδια.

Παιρνω πανικοβλητη την παιδιατρο πηγαμε απο εκει κ ηταν λεμφαδενιτιδα.Καποια ιωση περασε κ τον χτυπησε εκει χωρις να εχει κανενα απολυτως αλλο συμπτωμα.Πηρε αντιβιωση κ ολα οκ. Χαιρομαι που περασατε καλα το ΣΚ , το χρειαζόσασταν !! Ειδες η ψυχολογια τι σου κανει, αφου ζοριζεται ας τον μην το πας μικρος ειναι ακομα ας κανει πραγματα που τον ευχαριστουν! Απο φαγητο κ εγω καμμενη ειμαι.Οπως εγραψε κ η Φωτεινη υπομονη , υπομονη κ υπομονη !!!

Αγγελικη μου ευχομαι η κορη σου συντομα να κανει παρεακι κ να περασει σούπερ.Κ εγω ειχα αλλαξει δευτερα Λυκειου σχολειου κ δυσκολευτηκα ειναι η αληθεια γιατι απο την πρωωτη οι περισσοτεροι εχουν κανει τις παρεες τους τα ξερεις πως ειναι αυτα αλλα τελικα συντομα βρηκα νεες φιλες κ περναγαμε μια χαρα !

Εβιράκι μου πολυ καιρο ειχαμε να σε διαβάσουμε !! Τις ζηλεψα τις πατατουλες σου σαν γνωστη πατατου που είμαι !!

Νινακι να στρωσεις θα δεις μεγαλη διαφορα στο κρυο. Εμεις στρωσαμε την 28η γιατι ολημερα σερνονται κατω τα μικρα κ η διαφορα στην θερμοκρασια εγινε αμεσως αισθητη.

Εβγαλα κ τα δικα μας τα χειμωνιάτικα την Παρασκευη , μαζεψα κ οσα δεν κανουν στα παιδια για την κιβωτο κ ειμαστε πλεον ετοιμοι για την νεα σεζον. Το μονο που θελω τωρα ειναι ενα καινουριο χαλι στο παιδικο , το εχω στο προγραμμα να γινει το μεθεπομενο ΣΚ μιας κ αυτο θα λείπουμε .Προς το παρον εστρωσα το παλιο κ οταν παρουμε το καινουριο θα το μαζεψω να το δωσω.

Φωτεινη μου τα σνιτσελ τα κανω συνηθως τηγανιτα ,γίνονται πιο ζουμερα.

Τα εχω δοκιμασει κ στον αερα μια χαρα γινονται απλα οι υπολοιποι τα προτιμουν τηγανιτα. Το ολοημερο θα αρχισει αυτη τηην βδομαδα οποτε θα φυγει κ η μαμα κ εγω θα μπω ξανα στο προγραμμα φαγητου.

Το Σαββατο φαγαμε σουφλε με τυρια κ αλλαντικα κ χτες κατσικακι γιουβετσι . Εφτιαξα κ μηλοπιτα,μπισκοτα κ κεικ γιατι περιμενα παρεα για καφε.

Τζενάκι μου είμαι σίγουρη ότι η κόρη μου θα βρει παρεούλες στο νέο σχολείο. Απλά είναι κρίμα να χάνει κάποιες δράσεις του σχολείου εξαιτίας αυτής της έλλειψης.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...