Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλή Κυριακή!!!

λίγο αργά βεβαια..

όχι νινάκι μου δεν το εννοω

πλάκα κάνω...

απλα έχω μια ασχημη ψυχολογία

ένα με πήρε λίγο απο κάτω...

οκ δεν θα πεθάνουμε κιόλας....

απλα αποφασισα να μην κάνω αλλη προσπάθεια

τουλάχιστον για καμποσο καιρό να χαλαρώσουμε κ να το αφησουμε στην τύχη του..

όλα καλά νινάκι....

όλα θέλουν τον χρόνο τους....

κ εμείς κ οι καταστασεις.....

αλλα μαγειρική αρνούμαι ακόμα πεισματικά!!!

3BElp3.png

JcrJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σημερα!

Τζενη μου ξεκινω με εσενα γιατι αν δεν κανω λαθος γιορταζει ο ενας γιος σου σημερα. Να τον χαιρεσαι και να ειναι γερος σαν τα ψηλά βουνα! Τι ταλαιπωρια τραβηξες τις προαλλες με τη νεροποντη.

Εβιρι μου τι ωραια που σε ξανακουσαμε! Το πόδι βλέπω βελτιωνεται, αργα αλλά σταθερα. Ειναι πολυ σημαντικό.

Μαρα μου σε σκεφτομουν εκεινες τις μερες. Φυσιολογικο να υπαρχει μια πικρα αλλά ψηλά το κεφαλι. Χαλαρωστε κι οταν ειστε ετοιμοι ψυχολογικά ξαναπροσπαθειτε. Δεν ειναι κακο το να χαλαρωνει κανεις.

Νινα, Ιωαννα σε εσας λογικά θα εχει αρκετη ψυχρα.

Νικο χαιρομαι που οι φυσικοθεραπειες αποδιδουν. Οσο για το κουνημα δεν νομιζω οτι κινδυνευεις. Φοβερη η περιγραφη της ενεσης - εχει δικιο η Αγγελικη. Στην κουζινα με το μαλακο.

Αγγελικη μαλλον πρπει να το παρουμε αποφαση οτι χειμωνιασε (αν κι εγω εδω το εχω παρει εδω και καιρο).

Σας σκεφτομουν ολους την ημερα με την κακοκαιρια. Το κακο στην Αθηνα ειναι οτι ολα ειναι τσιμεντο και δεν απορροφαται το νερο πουθενα. Εδω στην επαρχια αισθανομαστε λιγο διαφορετικα.

Στρουμφιτα ξαναχαθηκες. Ολα καλά;

Το ΣΚ ειχε ερθει ο αντρας μου. Το Σαββατο φτιαξαμε ψαρι βραστο για το μεσημερι, το βραδυ πηραμε απ'εξω σουβλακια και την Κυριακη ειχαμε μπριζολες πανε. Περισσεψαν και για σημερα (ειπαμε μαγειρευουμε για ενα λοχο) κι ειπα στη γιαγια να φτιαξει πουρε για συνοδευτικο. Στην κορη εφτιαξα τορτελινια για το σχολειο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες σήμερα!

Το Σαββατοκυριακάτικο μενού μας είχε ως εξής:

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε καβουρογαριδομακαρονάδα! Είχα κάτι καβούρια στην κατάψυξη και πήραμε και γαριδούλες από την λαική. Τα έβρασα μαζί και μετά σούρωσα το ζουμί κι έβρασα σε αυτό τα μακαρόνια. Τις γαριδούλες στην συνέχεια τις έφτιαξε ο άντρας μου με κόκκινη σαλτσούλα με ούζο και συνοδέψαμε τα μακαρόνια. Το βράδυ ψήσαμε κλέφτικο και κοντοσουβλάκια στον φούρνο.

Χτες φάγαμε στην πεθερά μου σουτζουκάκια με ρυζάκι και πατατούλες τηγανιτές. Είχε φτιάξει και ρολάκια μελιτζάνας και για επιδόρπιο ραβανί.

Σήμερα τρώμε γίγαντες με πιπεριές, συνταγούλα που έχει βάλει στο μπλογκ της το Εβιράκι μας.

Εβιρι χάρηκα που έδωσες το παρόν! Καταλαβαίνω πόσο γεμάτες είναι οι μέρες σου οπότε δεν σε παρεξηγώ!

Νινάκι κι εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα χτες μόλις είδα τον ήλιο ήταν να βάλω πλυντήριο!

Μάρα μου καλά κάνεις και σταμάτησες να το κυνηγάς το θέμα. Πολλές φορές τα καλά νέα έρχονται όταν δεν ασχολείσαι!

Φωτεινή τα έβγαλα τα περισσότερα χειμωνιάτικα πιά! Πήρες δόση αντρούλη το Σαββατοκύριακο ε? Τι καλά!

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρα κ καλή βδομάδα!!

χρόνια πολλά !!

εμείς θα φάμε κοτόσουπα για το πρώτο κρύωμα.

θα πάω να προμηθευτώ απο τη μαμά μου

ένα χωριάτικο κοτόπουλο, κοκορα ότι έχει ευχαρίστηση....

εκανα τυροπιτακια κ κουλουράκια πασχαλινά

να έχουμε για να παίρνουμε στη δουλεια..

όντως χειμωνιασε!!

έχει σήμερα όμως έναν ωραίο ήλιο με δροσούλα.

3BElp3.png

JcrJp3.png

καλημερααα

Παλι εγραψα ενα κατεβατο κ χαθηκε .....

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ εγω ευχομαι στην καθεμια ξεχωριστα οτι επιθυμει.

Φωτεινη μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ ευχομαι κ εσεις σιντομα να ειστε ξανα ολοι μαζι !!

Εβιρακι μου απο οτι καταλαβα το ποδι παει καλυτερα μπραβοο!! Οσο για την ρουτινα ασε ολοι στα ιδια ειμαστε μην νομιζεις.

Μαρα μου μην απελπιζεσα, εχε πιστη κ ολα θα γινουν.Εγω πιστεω πως καθε εμποδιο ειναι για καλό. Ευχομαι ολοψυχα συντομα να μαθουμε τα ευχαριστα κ για σενα κ για οποια κοπελα επιθυμει να γινει μανουλα.

Νινακι εσεις εκει πανω θα εχετε πουντιασει φανταζομαι. Εγω πρωτη μερα φορεσα καλτσες .. Τι εγινε με τις ελιες τελικα σε τι φαση εισαι; Η μαμα μο υειπε μετα το ξεπικρισμα κανει αλμη με το αυγο αν θες να την ρωτησω να μου πει σχετικα.

Αγγελικη μου παντα διαβαζω τα φαγητα σας κ μου τρεχουν σαλάκια !! Παλι καλα που η πεθερα σου παρολα τα στραβα βοηθαει κ λιγο,εμενα ειναι εντελως γ@@@@α.

Η Ιωαννα μας εχει μερες να μπει, ευχομαι να ειναι καλα.

Νικο πως εισαι;

Εμεις το Σαββατο φαγαμε γεμιστα κ χτες κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ.Σημερα κεμπαπ με τηγανιτες πατατες.

Χτες εκανα γαλακτομπουρεκι για την γιορτη του γιου μου κ κεικ σοκολατας που εφερα να κερασω στο γραφειο.

Αυριο το βραδυ θα μαζευτουμε να κανουμε μια μικρη γιορτη μιας κ μετα ειναι αργια κ θα ειναι καλυτερα για ολους μας.

Διαφημίσεις

Μάρα πήγα πριν από λίγο να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και όντως είναι χαρά Θεού έξω!

Τζενάκι η πεθερά σε αυτά δεν έχει θέμα. Αλλού έχει...

Να το χαίρεσαι το αντράκι σου και να περάσετε όμορφα στην γιορτούλα σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ggeny να τον χαίρεσαι....

πολύχρονος κ ευτυχισμένος!!!

να περάσετε καλά σήμερα!!!

ευχαριστώ πολύ για την ευχή σαου!!

αγγελικη πλήρωσες κ νιώθεις καλά???

μπραβο!!!!!!

εγώ πήγα για ενφια φπα μια δόση δωρο για τον κουμπάρο κ κλαίω....

μόνο το δωρο καταχάρηκα!!!

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλησπέρα παιδιά μου, χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες για την ημέρα.

Τζένη να χαίρεσαι το αγοράκι σου και να τον καμαρώνεις πάντα.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν μία μερίδα κοτόπουλο κοκκινιστό με κους κους που περίσσεψε από χτες και παντζάρια με πατατοσαλάτα για τους υπόλοιπους έφτιαξα και λίγο πουρέ για τη μικρή.

Το πρωί είχαμε πολύ ομίχλη που ευτυχώς μέχρι τις 08:30 που ξεκίνησα για την εκκλησία άρχισε να διαλύεται κάπως. Είναι η εποχή τώρα που θα έχουμε συχνές επισκέψεις από την κυρά ομίχλη. Δε θυμάμαι αν σας έχω ξαναπεί ότι δε μου αρέσει καθόλου όταν υπάρχει ούτε να τη βλέπω από το παράθυρο.

Πρωινή σήμερα.. το σκυλί αποφάσισε να μας ξυπνήσει από τις 6:30 με το γάβγισμα της, οπότε άρχισε η μέρα νωρίς... ευκαιρία να μπω να σας διαβάσω.

Γιατί άραγε Νίνα, μήπως αισθάνθηκε κάτι κακό;

Από φαί χτες έψησε ο καλός μου πέστροφα στην σχάρα και έκανα χόρτα, σαλάτα, γαρίδες σαγανάκι μαζί. Το βράδυ έψησα τυροπιτάκια και μπισκότα σαν αυτά που περιέγραψε η Τζένη, παρόμοια συνταγή δηλαδή, απλά δεν είχα σοκολάτα και έβαλα κακάο. Σήμερα σουτζουκάκια με πατάτες τηγανιτές.

Τι τέλεια φαγητά και γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβιράκι θέλει ακόμα χρόνο το πόδι, από ότι φαίνεται... βήμα βήμα πάντως καλά το πας, να το δοκιμάζεις έτσι.

Τελικά, θα βγει αληθινός ο γιατρός που είπε ότι θα χρειαστώ έξι μήνες.

Από κρύο πώς πάτε? ο αδερφός μου χτες μου είπε ότι είχε ήλιο και γύρω στους 17 βαθμούς στο Ντίσελντορφ, ενώ εδώ κρυώνουμε πολύ!

Σήμερα είχαμε καλό καιρό. Μόλις διαλύθηκε η ομίχλη βγήκε ο ήλιος και ο ουρανός είχε ελάχιστα σύννεφα (μάλλον ατμός ήταν) με μέτρια θερμοκρασία γύρω στους 16. Κάποιες μέρες λίγο νωρίτερα είχαμε αρκετό κρύο.

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε καβουρογαριδομακαρονάδα! Είχα κάτι καβούρια στην κατάψυξη και πήραμε και γαριδούλες από την λαική. Τα έβρασα μαζί και μετά σούρωσα το ζουμί κι έβρασα σε αυτό τα μακαρόνια. Τις γαριδούλες στην συνέχεια τις έφτιαξε ο άντρας μου με κόκκινη σαλτσούλα με ούζο και συνοδέψαμε τα μακαρόνια. Το βράδυ ψήσαμε κλέφτικο και κοντοσουβλάκια στον φούρνο

Μου τρέξαν τα σάλια με αυτά που διαβάζω.

εμείς θα φάμε κοτόσουπα για το πρώτο κρύωμα.

Περαστικά σας και σύντομα.

Εμεις το Σαββατο φαγαμε γεμιστα κ χτες κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ.Σημερα κεμπαπ με τηγανιτες πατατες.

Χτες εκανα γαλακτομπουρεκι για την γιορτη του γιου μου κ κεικ σοκολατας που εφερα να κερασω στο γραφειο.

Αχ, τι ωραία κι αυτά!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Πως τα περασατε χτες;

Εβιρι μου το σημαντικο ειναι οτι βλέπεις βελτίωση. Όσο για την ομιχλη αν καθομου σπιτι δε θα με πειραζε αλλά οταν οδηγω μεσα σε αυτην με κουραζει. Εδω χτες το πρωι ειχε 9 βαθμους και σημερα 12.

Νινα μου το σκυλι σας μαλλον δεν καταλαβε την αλλαγη της ωρας.

Αγγελικη τι καταπληκτικο μενου ηταν αυτο!

Αχ βρε Μαρα μου αρεσει το χιουμορ σου. Παλι καλά που ευχαριστηθηκες και μια αγορα.

Τζενακι καλά να περασετε σημερα στη γιορτη σας. Καλά κανατε και το μεταθεσατε για σημερα να ειναι πιο ξεκουραστο και για εσενα.

Σημερα θα κανουν τα μικρα γιορτουλα στα σχολεια τους. Στον μικρο θα παει ο παππους, στη μικρη κανενας γιατι ειναι κλειστη. Αυριο θα παρελασει το νηπιαγωγειο. Για φαγητο δεν ξερω τι θα εχουμε γιατι χτες δεν ειχα καθολου ορεξη για μαγειρικη. Γενικα δεν ειμαι στα καλύτερα μου, βαριεμαι να μαγειρευω τα ιδια και τα ιδια εξαιτιας της κορης.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε χτένι κοκκινιστό με πουρέ ή πατάτες τηγανιτές, ότι αποφασίσουν τα παιδιά.

Δεν ξύπνησα και πολύ καλά σήμερα καθώς ξάπλωσα χτες βράδυ με πονοκέφαλο και σηκώθηκα το πρωί πάλι με πονοκέφαλο! Έχω πάρει παυσίπονο και περιμένω να δράσει...

Ο μικρούλης μου σήμερα έχουν γιορτή στο νηπειαγώγειο χωρίς γονείς. Θα πάει να τον πάρει η γιαγιά σε καμία ωρίτσα.

Η κόρη μου θα πάει στο παλιό της σχολείο να παρακολουθήσει εκεί την γιορτή και να πάρει και το αριστείο της για την περσινή χρονιά.

Μάρα σχετικά με την πληρωμή ακολουθώ το ρητό που λέει " Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, κάτσε κι απόλαυσέ τον!!!" Βέβαια δεν το απόλαυσα αλλά μαύρα δεν τα βάφω! Την υγεία μας να έχουμε και τις δουλίτσες μας κι από και πέρα όλα τα άλλα γίνονται!

Εβιράκι μιά χαρά θερμοκρασίες έχετε! Κι εμείς εδώ αυτήν την εβδομάδα έχουμε ηλιάκο και θερμοκρασία γύρω στους 20 βαθμούς.

Φωτεινή εσείς έχετε περισσότερες ψυχρούλες λόγω υγρασίας φαντάζομαι.

Αυτά τα ολίγα παρεάκι μου! Τα λέμε και πιό μετά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα σε ολους. Εχω καιρο να μπω γιατι εχω πολυ δουλεια λογω ενος εργοστασιακου ελεγχου που εχουμε την Πεμπτη και εκει που δουλευω δεν εχω υπολογιστη. ειμαστε σε γενικες γραμμες καλα, εχω καποια θεματα με το μικρο και ανησυχω, στο σχολειο εχουν πεσει οι επιδοσεις του, ειναι μια βδομαδα που τρωει και τα φτυνει τα φαγητα κι εχει βγαλει ενα μεγαλο γρομπαλακι στη κατω γναθο, σημερα θα παμε γιατρο και ο θεος βοηθος. Χαρηκα που ειστε ολες καλα, εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα.

Νικο περαστικα και προσεχε.

Θα τα πουμε τις επομενες μερες που θα τελειωσω με τον ελεγχο. Σας φιλω

Ιωάννα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μικρούλη σου και να είναι καμία μολυνσούλα. Καλά ξεμπερδέματα με τον έλεγχο στην δουλειά και περιμενούμε νέα από τον μικρούλη σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες:P

Σήμερα ζήλεψα λιγουλάκι... τα παιδιά και τους γονείς, που είχαν αράξει μετά την γιορτή τους στον ήλιο και πίνανε καφεδάκι ή τρώγανε:D... κρίμα που είχα δουλειά και δεν μπορούσα να αράξω και εγώ! Αλλά επιφυλάσομαι για αύριο, αν κάνει καλό καιρό:tongue:

Από φαγητό χτες έκανα παστίτσιο σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ίσα που πρόλαβα και σήμερα έχουμε φασολάδα... ότι πρέπει με το κρυουλάκι που έχει.

Με το ΕΝΦΙΑ μου ήρθε λίγο κόλπος χτες... δεν είχα ακούσει ότι ξεκίνησε η πληρωμή του και το άκουσε τυχαία ο σύζυγος το πρωί... οπότε άρχισα το ψάξιμο με τον λογιστή της μαμάς, επειδή λείπουν ακόμα οι γονείς μου, να μου πει κωδικούς ΤΑΧΙS, να την ενημερώσω για τα ποσά, να δω τα δικά μας και ευτυχώς που τα πληρώνω μέσω web banking, οπότε γλίτωσα τουλάχιστον τις ουρές. Ουφ..

καλή Κυριακή!!!

λίγο αργά βεβαια..

όχι νινάκι μου δεν το εννοω

πλάκα κάνω...

απλα έχω μια ασχημη ψυχολογία

ένα με πήρε λίγο απο κάτω...

οκ δεν θα πεθάνουμε κιόλας....

απλα αποφασισα να μην κάνω αλλη προσπάθεια

τουλάχιστον για καμποσο καιρό να χαλαρώσουμε κ να το αφησουμε στην τύχη του..

όλα καλά νινάκι....

όλα θέλουν τον χρόνο τους....

κ εμείς κ οι καταστασεις.....

αλλα μαγειρική αρνούμαι ακόμα πεισματικά!!!

Μπράβο, έτσι θέλω να σε ακούω! Και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο... δεν ξέρεις καμία φορά τι μέλει γενέσθαι;)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σημερα!

Νινα, Ιωαννα σε εσας λογικά θα εχει αρκετη ψυχρα. Ναι έχει αρκετή! Με μπουφάν είμαι από χτες και φυσικά πάπλωμα στο κρεβάτι!

Νικο χαιρομαι που οι φυσικοθεραπειες αποδιδουν. Οσο για το κουνημα δεν νομιζω οτι κινδυνευεις. Φοβερη η περιγραφη της ενεσης - εχει δικιο η Αγγελικη. Στην κουζινα με το μαλακο.

Αγγελικη μαλλον πρπει να το παρουμε αποφαση οτι χειμωνιασε (αν κι εγω εδω το εχω παρει εδω και καιρο).

Σας σκεφτομουν ολους την ημερα με την κακοκαιρια. Το κακο στην Αθηνα ειναι οτι ολα ειναι τσιμεντο και δεν απορροφαται το νερο πουθενα. Εδω στην επαρχια αισθανομαστε λιγο διαφορετικα. Έχεις δίκιο σε αυτό, δεν το είχα σκεφτεί.

Στρουμφιτα ξαναχαθηκες. Ολα καλά; Ναι βρε κορίτσι, τι να γίνεται άραγε? ελπίζω να είναι όλα καλά!

Το ΣΚ ειχε ερθει ο αντρας μου. Το Σαββατο φτιαξαμε ψαρι βραστο για το μεσημερι, το βραδυ πηραμε απ'εξω σουβλακια και την Κυριακη ειχαμε μπριζολες πανε. Περισσεψαν και για σημερα (ειπαμε μαγειρευουμε για ενα λοχο) κι ειπα στη γιαγια να φτιαξει πουρε για συνοδευτικο. Στην κορη εφτιαξα τορτελινια για το σχολειο.

Φιλια

καλημερααα

Παλι εγραψα ενα κατεβατο κ χαθηκε .....

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ εγω ευχομαι στην καθεμια ξεχωριστα οτι επιθυμει. Χρόνια πολλά και από μένα, λίγο αργά... να το χαίρεσαι!!

Νινακι εσεις εκει πανω θα εχετε πουντιασει φανταζομαι. Εγω πρωτη μερα φορεσα καλτσες .. Τι εγινε με τις ελιες τελικα σε τι φαση εισαι; Η μαμα μο υειπε μετα το ξεπικρισμα κανει αλμη με το αυγο αν θες να την ρωτησω να μου πει σχετικα. Είναι σε πολύ καλό δρόμο, πιστεύω... έχουν αλλάξει χρώμα, έχουν ξεκινήσει να ξεπικρίζουν και νομίζω σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω την δεύτερη διαδικασία.. αυτό με το αυγό το γνωρίζω από την μαμά, σε ευχαριστώ πολύ!

Αγγελικη μου παντα διαβαζω τα φαγητα σας κ μου τρεχουν σαλάκια !! Παλι καλα που η πεθερα σου παρολα τα στραβα βοηθαει κ λιγο,εμενα ειναι εντελως γ@@@@α.

Η Ιωαννα μας εχει μερες να μπει, ευχομαι να ειναι καλα.

Νικο πως εισαι;

Αυριο το βραδυ θα μαζευτουμε να κανουμε μια μικρη γιορτη μιας κ μετα ειναι αργια κ θα ειναι καλυτερα για ολους μας.

Καλά να περάσετε:D

καλημερα σε ολους. Εχω καιρο να μπω γιατι εχω πολυ δουλεια λογω ενος εργοστασιακου ελεγχου που εχουμε την Πεμπτη και εκει που δουλευω δεν εχω υπολογιστη. ειμαστε σε γενικες γραμμες καλα, εχω καποια θεματα με το μικρο και ανησυχω, στο σχολειο εχουν πεσει οι επιδοσεις του, ειναι μια βδομαδα που τρωει και τα φτυνει τα φαγητα κι εχει βγαλει ενα μεγαλο γρομπαλακι στη κατω γναθο, σημερα θα παμε γιατρο και ο θεος βοηθος. Χαρηκα που ειστε ολες καλα, εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα.

Νικο περαστικα και προσεχε.

Θα τα πουμε τις επομενες μερες που θα τελειωσω με τον ελεγχο. Σας φιλω

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μικρό σου... περιμένουμε νέα.

τρίτη φορά που γραφω ελπίζω να μην με πετάξει πάλι έξω....

φωτεινή μου αφου του αρεσε κιόλας το ευχαριστήθηκα ακομα περισσότερο!!!

αγγελικη κ εγώ της ίδιας αποψης είμαι...

το λέω συχνά το συγκεκριμένο ρητό.....

Ιωάννα δεν σε ξέρω αλλα ελπίζω κ εγώ

να μην είναι κάτι σοβαρό....

νινα εργασιομανής κ εσύ???

κ εγώ όλη μέρα στο δρομο που ειμαι αν έχει λίγο ήλιο βγαινουν όλοι για καφέδες κ ζηλεύω....

έχω κ καλά νέα όχι σίγουρα όμως κ όχι ακομα..

συνεβει κάτι περίεργο με τον κύκλο μου κ ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί κ να είμαι...

με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες!!!!

όπως λέει κ το τραγουδάκι....

αντε πάλι υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!!

3BElp3.png

JcrJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...