Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει σπανακόρυζο.

Η υγρασία είναι απίστευτη σήμερα! Έριξε ένα λασποψιλόβροχο το πρωί και τώρα ετοιμάζεται πάλι. Θα ήθελα να ήμουν στο χωριό με αυτόν τον καιρό. Εδώ στην πόλη με εκνευρίζει. :rolleyes:

Τα ξαναλέμε σε λίγο, πλάκωσε δουλίτσα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα περα για περα !!

Αλλαξε πολυ ο καιρος σημερα κ θα αλλαξει ακομα περισσοτερο απο οτι ακουω. Για να δουμε, χειμωνιαζει σιγα σιγα οσο κ αν αρνουμαι να το συνειδητοποιήσω ... Λιγο μπουκωμα κ εμεις ολοι , ο μεγαλος με αντιβιωση γιατι μαζεψε υγρο στο αυτακι του.

Αγγελικη ποσο δικιο εχεις !! βροχη , χωριο, τζακι/σομπα, καφεδακι ζεστο τι τελειο !!!

Νινακι η μαμα μου ειχε παρει μια μηχανη απο τυο γνωστο παιχνδιδομαγαζο 10 ευρω κ μια χαρα την κανει την δουλεια της. Αφου δεν εχει προβλημα ο συζυγος μια χαρα ,η σαλατουλα ειναι οτι καλυτερο !! Εγω τρωω σαλάτα με ολα τα φαγητα .

Νικο πως εισαι; Ειδες καθολου βελτίωση; Ασε την κουζοινα προς το παρων προεχει η υγεια σου τωρα, να γινεις καλά πρώτα κ μετα θα βγάλεις τα σπασμένα που λένε.

Μαρα σαν να διαβαζω την ιστορια του αντρα μου πριν 20βαλε χρονια ειναι ο ανηψιος σου. Παντως κ τωρα που πέρασε τα 40 εχει θεμα αρκετα συχνα με τα γονατα κ την μεση .

Την ιδια εχεδον συνταγη κανουμε στα μπισκοτα, αλλα εμενα ειναι οι μισες ποσότητες.

Φωτεινη μου αν εχεις καποια μπισκοτα η κουλουρακια που κανεις κ τα τρωει, μπορεις να αντικαταστησεις 2-3 κουταλιές της σούπας αλέυρι με κακαο κ να τα κανεις σοκολατένια.

Εγω κανω τα παρακλατω cookies κ πραγματικα δεν τα αλλάζω ειναι πεντανοστιμα κ κρατιουνται ( αν μεινουν) μερες σε κουτι η μπωλ κλειστά.

cookies με κομματια σοκολάτα

280 γρ αλευρι για ολες τις χρήσεις κοσκινισμένο(2 κουπες ειναι)

150 γρ καστανή ζάχαρη

100 γρ ασπρη ζάχαρη

220 γρ βουτυρο (1κουπα)

2 βανίλιες

1 αυγο μεγάλο +1 κροκο

1/2 κγ σοδα μαγειρικη

1/2 κγ αλάτι

250 γρ σταγόνες σοκολάτας ( εγω προτιμω κομματια σοκολατας , παιρνω 2 κουβερτουρες κ τις κοβω με το μαχαιρι κ καταλαβαινεις καλυτερα το κομματι σοκολάτας που τρως).

Χτυπας το βουτυρο το οποίο εχεις αφησει να μαλακώσει πολυ καλα μαζι με τα δυο είδη ζαχαρης.Μετα προσθέτεις τα αυγα κ χτυπας μεχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.Επειτα ρίχνεις κουταλια κουταλια το αλεύρι στο οποίο εχεις ριξει μεσα κ τις βανίλες,την σόδα κ το αλάτι κ ανακατευεις ειτε με το μιξερ ειτε με το συρμα.Τελος ριχνεις την σοκολατα.Η ζυμη ειναι μαλακη κ δεν πλάθεται.

Στρωνουμε χαρτι σε δυο λαμαρινες του φουρνου κ ριχνουμε κουταλια κουταλια ( με κουταλι του γλυκου οχι της σουπας) το μειγμα αφηνοντας αρκετη αποσταση γιατι απλωνουν.Τα ψηνω στον αερα 160 βαθμους γυρω στα 18-20 λεπτά αλλα αυτο καμια φορα εξαρταται κ απο τον φουρνο.Οταν τα βγαζω εχουν κανει πατω αλλα οταν τα πιανω ειναι μαλακα.Μην τα φοβηθειτε οσο κρυωνουν μετα σκληραίνουν.

Αν θες Φωτεινη σε αυτα μπορεις να αφαιρεσεις λιγο αλευρι κ να βαλεις κακαο κ να κανεις cookies σοκολατας με κομματια σοκολατας η να χωρισεις το μειγμα στην μεση κ να τα κανεις μισα μισα.

Στα μαγειρικα μας τωρα χτες ειχαμε φασολια χαντρες κ σημερα μπιφτεκια με πατατες.

Καλημέρα!

Χειμώνιασε ή μου φαινεται; Ριχνει καρεκλες εδω κι απ'οτι μαθαινω κι αλλου στην Ελλαδίτσα μας.

Ευχαριστω πολυ για τις συνταγες κοριτσια. Κατι θα προσπαθησω να κανω.

Χτες ειχαμε σουπια με μακαρονακι κοφτο. Για σημερα δεν ξερω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και από μένα!

Σήμερα τρώμε σπανακόρυζο που έμεινε από χτες και 2-3 κομμάτια ρολό χοιρινό από την Κυριακή.

Κι εδώ Φωτεινή βρέχει από χτες το βράδυ και κατά διαστήματα ρίχνει νερό με το τσουβάλι! Το πρωί σταμάτησε λιγάκι την ώρα που κάναμε τις μετακινήσεις μας για δουλειές - σχολεία και άρχισε ξανά κατά τις 9.

Πολλά φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα

Θελω το κρεββατακι μου κ μια κουβερτούλα !!!!!

Οντως Αγεγλικη οπως τα λες σαν να ριχνει νερο με το τσουβάλι είναι ορισμένες φορές.

Εμεις σήμερα φακούλες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!

Λοιπόν έχουμε και λέμε η ξάπλα πήγε γενικά καλά αν εξαιρέσουμε ένα ψιλοπιάσιμο αλλά κάπως μαλάκωσε τις δισκοκήλες (3 είναι απ οτι μ παν). Σήμερα το πρωί ξεκίνησα φυσικοθεραπεία και κάθομαι και κουνάω την μέση μου πέρα δώθε συνέχεια γιατί λέει έτσι δυναμώνει...τι ντροπηηηη:oops: αλλά μοιαζει να λειτουργεί καθώς σήμερα περπατούσα χωρίς να πονάω πολύ!

Αύριο λέω λιγουλάκι να μπω κουζίνα. με στοργή και προδερμ βέβαια, λιγο λίγο και σιγά σιγά γιατι τσάκωσε το μάτι μου μια νόστιμη συνταγή με μπισκότα και θα σκάσω αν δεν το κάνω ο λιχούδης το ομολογώ.

Επίσης απ οτι ειδα έχω μεινει πίσω και έχουμε νέο μελος.

Καλώς ήρθες και απο μενα ΜΑΡΑ είμαι ο άντρας της παρέας, λίγο ταλαίπωρος αυτή την περίοδο και επίσης λίγο γκρινιάρης, αλλά γενικά αντέχομαι :tongue:

Στα άλλα νέα παιδιά σήμερα ήρθε μια κουλίδου νοσοκόμα να μου κάνει την ένεση και με μαύρισε η κακούργα. Αυτή πάει για αλλαγή δεν παίζει με μαύρισε σήμερα η ρουφιάνα αυτό δεν ήταν ένεση λες και κράδαινε το σφυρί του θωρ μου κάρθωσε την ένεση και αναστέναξε το κρεβάτι...με τον πολύ κακό τρόπο όμως. που θα πάει...θα περάσει

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε φακές.

Για να δούμε τι θα δούμε με τον καιρό σήμερα? Βάζει και κρύο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Χειμωνιάζει...

Νίκο μου έλειψες! Γέλασα με την περιγραφή της νοσοκόμας και της ένεσης! Βέβαια θα μου πεις γελάς με τον πόνο μου? Αλλά ήταν τόσο αστεία η περιγραφή!! ¨Ελπίζω σήμερα να είσαι πολύ καλύτερα και φυσικά να βρεις μία νέα νοσοκόμα, δίμετρη, κουκλάρα και κυρίως με ελαφρύ χέρι για να σε κάνει να ξεχάσεις τα δεινά που πέρασες με την προηγούμενη! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα !!!!

Τι κανετε βρε παιδιά ; είστε ολοι καλά μετα την χτεσινή κακοκαιρία; Εγω τρομαξα να πάω σπιτι, ο δρομος ηταν σε πολλα σημεια κλειστός ,γεματος λασπη ,σπασμενα δεντρα κ βουλιαγεμνος.

Νικο ειναι θετικο που ειδες βελτίωση, μπράβοοο!! Οσο για την κουλιδου εννοείται πως θα την αλλάξεις. Αντε μας έλειψες με τις ωραίες περιγραφές σου!! με το μαλακό σημερα στην κουζίνα ε;

Σημερα το μενου έχει πιτσα.

καλημέρα κορίτσια κ γκρινιάρη!!!!

μας φάγαν οι αποτυχημένες προσπάθειες....

οπότε μια πικρα την έχω κ η μαγειρική γινεται

με τα χίλια ζόρια...

φυγανε κ τα ανιψάκια μου

αυριο βαφτίζουν τον μικρούλη

κ θα κάτσουν κ μια βδομαδα στο χωριό της νύφης μου οπότε δεν έχω πολλούς λόγους να μπαίνω στην κουζίνα...

βεβαια έχω σκεφτεί απο τώρα, μολις γυρισουν να φτιάξω στον μεγάλο μια μηλόπιτα ....

πάντως σήμερα λέω να βαλω μια τσίπουρα στη λαδόκολλα να την πετάξω στο φούρνο

κ να συνεχίσω να κλαίω τη μοίρα μου...

χαχαχαχαχα

νομίζω ότι φαίνομαι τραγικά απελπισμένη....!!!

είδες Νίκο?

δεν είσαι ο μόνος!!!

περαστικά μας!!!:-P:-P:-P

3BElp3.png

JcrJp3.png

Γεια σας καλά μου παιδιά.

Πέρασε καιρός πάλι που δεν εμφανίστηκα. Τα νέα μου από 'δω είναι συνηθισμένα με καθημερινότητα, ρυθμούς σχολείου και χειμώνα. Όπου να 'ναι ετοιμάζονται τα παιδιά για τις φθινοπωρινές διακοπές τους που θα είναι 1η Νοεμβρίου για μία εβδομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα φόρεσα για πρώτη και για μία φορά ένα τακουνάκι μέτριο σε ύψος και χοντρό. Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως να με τσιτώνει, μετά το συνήθισα λίγο αλλά ύστερα από 2 - 3 ώρες που το φορούσα ήθελα να το πετάξω. Σημασία έχει ότι το κατέκτησα κι αυτό.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν μακαρόνια με σάλτσα κολοκυθιού και ντομάτας.

Αύριο το πρωί θα πάω να ψωνίσω δωράκι για τον αδερφό μου που είχε τα γενέθλιά του χτες.

Αγγελική μου ξέρω ότι ποτέ δεν είναι αργά για ευχές. Να τα εκατοστήσει ο αδερφός σου, να τον χαίρεστε.

Κατά την γνώμη μου είναι πόλύ μικρά για να κόψουν τελείως τον μεσημεριανό ύπνο. Δεν αντέχουν όλη μέρα και όταν βραδιάζει τους βγάινει όλη η κούραση και έχουν γκρίνια ή υπερδιέργεση.

Συμφωνώ κι εγώ με αυτή την άποψη.

Η γιαγια εκανε την επεμβασουλα της κι ολα πηγαν πολύ καλά. Πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά. Περαστικά της, σιδερένια και καλή ανάρρωση.

αυτές τις μέρες έκανα παγκάσιους χτες που δεν με ενθουσίασε... αλήθεια εσείς που το κάνετε συχνά, κατεψυγμένο παίρνετε? και πώς το ψήνετε?..

Όλες τις φορές κατεψυγμένο έχω πάρει. Ως επί το πλείστον τον φτιάχνω τηγανητό, αλλά και ψητό στο φούρνο με πατάτες έχει γίνει πολύ νόστιμος.

Καλημερα μαγειρομαμαδες!!!

Εγω δεν ειμαι ακομα μαμα...

Αλλα ειμαι θεια κ τυχαινει να μενω πανω κατω με τα ανιψια μου.

Γεια σου Μάρα, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ. Να τα χαίρεσαι τα ανηψάκια σου και να ακούσουμε σύντομα κι από σένα τα ευχάριστα. Όπως και από τη Νίνα μας.

Χτες έπαθα μία καταστροφή στην κουζίνα απίστευτη! Είχα βάλει ταψί κεραμεικό να ψήσω πατάτες με κοτόπουλο, ανοίγω να αλλάξω θέση στο ταψί, γιατί έψηνα συγχρόνως μηλοπιτάκια και μου φεύγει το ταψί, σκάει στον τοίχο, γίνεται κομμάτια, χαλάει μία γωνία από τον τοίχο γιατί ήταν βαρύ και χάνω και το φαί!

Βρε Νίνα μου, τι ήταν κι αυτό που έπαθες!!!!!!!!!! Μόλις το διάβασα έκανα χιιιιιιιιιιιιιιι.

Υπάρχουν και τα lσχετικά δυσάρεστα :-( και ένας λόγος που χάθηκα.

Εδώ και καιρό έχω δισκοκήλες...3 για την ακρίβεια που με έχουν εξοντώσει...τι να σας λέω...για αρχή κρατήστε ότι πλέον περπατώ με βοήθεια...τώρα τρέχω στους γιατρούς προσπαθώντας να γλιτώσω την επέμβαση αν και δεν το βλέπω να την γλιτώνω.

Αχ, βρε Νίκο σε καταλαβαίνω απόλυτα. Περαστικά σου να είναι και σιδερένιος. Ελπίζω να την γλιτώσεις την εγχείρηση η οποία υπ' όψιν γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν δεις την επιμονή του γιατρού να συμβουλευτείς κι άλλο γιατρό.

Αυτή πάει για αλλαγή δεν παίζει με μαύρισε σήμερα η ρουφιάνα αυτό δεν ήταν ένεση λες και κράδαινε το σφυρί του θωρ μου κάρθωσε την ένεση

χαχαχαχαχα

και αναστέναξε το κρεβάτι...με τον πολύ κακό τρόπο όμως. που θα πάει...θα περάσει

Καλημέρες!:P

Πρωινή σήμερα.. το σκυλί αποφάσισε να μας ξυπνήσει από τις 6:30 με το γάβγισμα της, οπότε άρχισε η μέρα νωρίς... ευκαιρία να μπω να σας διαβάσω.

Απόψε κρύωνα πολύ και μου φαίνεται ότι είναι καιρός για πάπλωμα ή έστω για δεύτερη κουβέρτα... δεν γίνεται αλλιώς.

Από φαί χτες έψησε ο καλός μου πέστροφα στην σχάρα και έκανα χόρτα, σαλάτα, γαρίδες σαγανάκι μαζί. Το βράδυ έψησα τυροπιτάκια και μπισκότα σαν αυτά που περιέγραψε η Τζένη, παρόμοια συνταγή δηλαδή, απλά δεν είχα σοκολάτα και έβαλα κακάο. Σήμερα σουτζουκάκια με πατάτες τηγανιτές.

Εβιράκι θέλει ακόμα χρόνο το πόδι, από ότι φαίνεται... βήμα βήμα πάντως καλά το πας, να το δοκιμάζεις έτσι. Από κρύο πώς πάτε? ο αδερφός μου χτες μου είπε ότι είχε ήλιο και γύρω στους 17 βαθμούς στο Ντίσελντορφ, ενώ εδώ κρυώνουμε πολύ!

καλημερα περα για περα !! :tongue:

Αλλαξε πολυ ο καιρος σημερα κ θα αλλαξει ακομα περισσοτερο απο οτι ακουω. Για να δουμε, χειμωνιαζει σιγα σιγα οσο κ αν αρνουμαι να το συνειδητοποιήσω ... Λιγο μπουκωμα κ εμεις ολοι , ο μεγαλος με αντιβιωση γιατι μαζεψε υγρο στο αυτακι του. Ωχ άρχισαν οι πρώτες ιώσεις:(... περαστικά σας κορίτσι.

Αγγελικη ποσο δικιο εχεις !! βροχη , χωριο, τζακι/σομπα, καφεδακι ζεστο τι τελειο !!!

Νινακι η μαμα μου ειχε παρει μια μηχανη απο τυο γνωστο παιχνδιδομαγαζο 10 ευρω κ μια χαρα την κανει την δουλεια της. Προς το παρόν λέω να μην ασχοληθώ πιο πολύ με τα μακαρόνια... είναι και τόσο φθηνά, που δεν αξίζει νομίζω όλος ο κόπος... άντε να κάνω μία μέρα γεμιστά τορτελίνια και τέλος. Αφου δεν εχει προβλημα ο συζυγος μια χαρα ,η σαλατουλα ειναι οτι καλυτερο !! Εγω τρωω σαλάτα με ολα τα φαγητα . Ναι και εμείς το ίδιο... απαραίτητα σε όλα τα φαγητά.

Νικο πως εισαι; Ειδες καθολου βελτίωση; Ασε την κουζοινα προς το παρων προεχει η υγεια σου τωρα, να γινεις καλά πρώτα κ μετα θα βγάλεις τα σπασμένα που λένε.

Στα μαγειρικα μας τωρα χτες ειχαμε φασολια χαντρες κ σημερα μπιφτεκια με πατατες.

Να σου πω Τζένη, θα βολευόμουν και με καφεδάκι σε μία καφετέρια στην θάλασσα!
Και εγώ!!:tongue:
Ωχ υπομονη παιδια!

Εγω θα ηθελα ζεστη σοκολατα σε βουνο. Απο θαλασσα εχω χορτασει. χα χα ο καθένας με τον πόνο του:P

Καλησπέρα κούκλες!

Λοιπόν έχουμε και λέμε η ξάπλα πήγε γενικά καλά αν εξαιρέσουμε ένα ψιλοπιάσιμο αλλά κάπως μαλάκωσε τις δισκοκήλες (3 είναι απ οτι μ παν). Σήμερα το πρωί ξεκίνησα φυσικοθεραπεία και κάθομαι και κουνάω την μέση μου πέρα δώθε συνέχεια γιατί λέει έτσι δυναμώνει...τι ντροπηηηη:oops: αλλά μοιαζει να λειτουργεί καθώς σήμερα περπατούσα χωρίς να πονάω πολύ! Μπράβο βρε Νίκο, να ηρεμήσεις λίγο από τον πόνο. Όσο για το κούνημα, αν δεν το παρακάνεις, μπορεί να μη σου μείνει:tongue: χα χα σε πειράζω!:D

Αύριο λέω λιγουλάκι να μπω κουζίνα. με στοργή και προδερμ βέβαια, λιγο λίγο και σιγά σιγά γιατι τσάκωσε το μάτι μου μια νόστιμη συνταγή με μπισκότα και θα σκάσω αν δεν το κάνω ο λιχούδης το ομολογώ.

Επίσης απ οτι ειδα έχω μεινει πίσω και έχουμε νέο μελος.

Καλώς ήρθες και απο μενα ΜΑΡΑ είμαι ο άντρας της παρέας, λίγο ταλαίπωρος αυτή την περίοδο και επίσης λίγο γκρινιάρης, αλλά γενικά αντέχομαι :tongue:

Στα άλλα νέα παιδιά σήμερα ήρθε μια κουλίδου νοσοκόμα να μου κάνει την ένεση και με μαύρισε η κακούργα. Αυτή πάει για αλλαγή δεν παίζει με μαύρισε σήμερα η ρουφιάνα αυτό δεν ήταν ένεση λες και κράδαινε το σφυρί του θωρ μου κάρθωσε την ένεση και αναστέναξε το κρεβάτι...με τον πολύ κακό τρόπο όμως. που θα πάει...θα περάσει

καλημέρα κορίτσια κ γκρινιάρη!!!!

μας φάγαν οι αποτυχημένες προσπάθειες.... Ωχ κατάλαβα κορίτσι:(... λυπάμαι πραγματικά! Και ήμουν τόσο σίγουρη για θετικό αποτέλεσμα από την πείνα που είχες:(... κουράγιο και υπομονή για την επόμενη φορά σου εύχομαι... και δύναμη, γιατί αυτές οι καταστάσεις θέλουν πολλή!

οπότε μια πικρα την έχω κ η μαγειρική γινεται

με τα χίλια ζόρια...

φυγανε κ τα ανιψάκια μου

αυριο βαφτίζουν τον μικρούλη

κ θα κάτσουν κ μια βδομαδα στο χωριό της νύφης μου οπότε δεν έχω πολλούς λόγους να μπαίνω στην κουζίνα... Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι λειτουργεί αρκετά θετικά η μαγειρική στην ψυχολογία.

βεβαια έχω σκεφτεί απο τώρα, μολις γυρισουν να φτιάξω στον μεγάλο μια μηλόπιτα ....

πάντως σήμερα λέω να βαλω μια τσίπουρα στη λαδόκολλα να την πετάξω στο φούρνο

κ να συνεχίσω να κλαίω τη μοίρα μου...

χαχαχαχαχα

νομίζω ότι φαίνομαι τραγικά απελπισμένη....!! Ελπίζω να μην το εννοείς αυτό... όλα γίνονται σε αυτό τον κόσμο, μην απελπίζεσαι... αγκάλιασε τον καλό σου, βγες με καλούς φίλους και σκέψου θετικά για την επόμενη φορά... λογικό είναι τώρα να τα βλέπεις όλα μαύρα, αλλά δεν είναι έτσι... δεν τελείωσε τίποτα ακόμα!

είδες Νίκο?

δεν είσαι ο μόνος!!!

περαστικά μας!!!:-P:-P:-P

Πάω να φτιάξω κανένα καφέ και να απλώσω την μπουγάδα, όσο κρατάει ο ήλιος.

Φιλιά σε όλους και καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...