Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελικη για τις πληροφορίες.

Τοσα χρόνια ειχα την εντυπωση πως στις αντιστάσεις δεν γινεται να ψησουμε ταυτοχρονα 2 ταψια , εννοω σε δυο σχαρες !! Παντα τετοια κοριτσι , γεια στα χερια σου!

Νινακι τα μερη μας ειναι πολυ ωραια, οχι να το πενευτούμε !!

Εμεις να ειμαστε καλα κ οι σκουπιδοντενεκέδες !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλή βδομάδα κορίτσια...

νινα ευχαριστώ για την διόρθωση,

θα με συγχωρέσει ο μοναδικός αντρας για το λάθος μου..... λογικά!!!

φωτεινή μου, μου αρέσει πάρα πολύ...

γενικα με την οδήγηση έχω ένα πάθος

δεν με νοιάζει αν είναι αυτοκινητο ή μηχανή

απλα λατρεύω

κ ουσιαστικά βγάζω χρήματα κάνοντας κάτι που μου αρέσει...

πολύ δύσκολο για αυτην την εποχή...

βεβαια τώρα με τις προσπάθειες έχω σταματήσει εδώ κ τρεις τέσσερις βδομάδες, κ τρέχω μόνο για συνεργεία κ τέτοια... μπλιαχ!

την παράσταση το σκ την έκλεψε ο ανιψιός..

15 χρονων, 1.92 ύψος, 62 κιλά...

έφαγε το Σάββατο το μεσημέρι 2 πιάτα μακαρόνια με κοκκινιστό μοσχαράκι, μετά απο δυο ώρες έφαγε 3 φέτες ψωμί με μερεντα, δεν χόρτασε κ έφαγε αλλο 1 πιάτο μακαρόνια με κρέας, το απογευμα έφαγε 2 τοστ ζαμπόν τυρί,

το βραδυ έφαγε 2 κρεπες ζαμπόν τυρί κρέμα γάλακτος μπεικον ντομάτα κ 9 κρεπες μερεντα μπισκότο.. την Κυριακή το πρωί έφαγε 3 τοστ ζαμπόν τυρί κ 5 κρεπες με μερεντα κ μπισκότο, βγηκε βολτα στο χωριό με τους φίλους του έφαγε 1 σουβλάκι, κ γυρισε για μεσημεριανό 4 μεγάλα μπιφτέκια 1 πιάτο πατάτες τηγανιτές 1 μπωλ αγγουροντομάτα 1 κρεπα αλμυρή κ 1 ψητό καλαμπόκι....

βαρεθηκα να τα γραφω κιόλας...

είναι απίστευτο !!!

σήμερα εμείς έχουμε κοτόπουλο μασαλα με ρύζι μπασματι, έφτιαξα κ ένα χοιρινό με σελινο να υπάρχει, γιατι αυριο θα φτιάξω φακές κ ο αντρακος αμα φάει φακές μετά απο δυο ώρες πεινάει...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Τζενάκι μου ούτε κι εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα γινόντουσαν! Τελικά μία χαρά έγιναν, απλά χρειάστηκε να κάνω σκάτζα τα ταψιά πάνω κάτω!

Μάρα είναι πολύ σημαντικό να σου αρέσει η δουλειά που κάνεις! Κι εσύ το έχεις πετύχει, μπράβο!

Για τον ανηψιό σου τι να πω....ζωή να έχει και καλά να είναι το παλικαράκι σας, αλλά καλύτερα μου φαίνεται είναι να τον ντύνεις παρά να τον ταίζεις!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες!!!

Κορίτσια σήμερα είμαι με εντολή γιατρού ξαπλωμένος όλη μέρα στο κρεβάτι :mad:

Πάλι καλά έχω ένα gameboy από τα φοιτητικά χρόνια :rolleyes: και το ξέθαψα να μου κάνει παρέα. Δοκίμασα να γράψω αλλά η ψυχολογία μου δεν κάνει για συγγραφή σήμερα...

Μπήκα να δω τα νέα σας

Σας φιλώ όλες

υ.γ

Μαγειρονέα δεν έχω έχω καιρόοοο να μπορω κουζίνα αλλά που θα πάει.

Πάω να σας διαβάσω

ούτε στο ντύσιμο συμφέρει....

χαχαχα 47 no παπούτσι???!!!!!!!

στα παντελόνια για να του είναι οκ στο μακρος πρέπει να μπει αλλος ένας τουλάχιστον

αμα δεν θέλει αλλον παρέα πάμε για βαφτιστηκα..

τα ρούχα για δωρο δεν ενδείκνυται......

3BElp3.png

JcrJp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς τον Νικόλα μας!

Κάτσε ξάπλα και ξεκουράσου αφού σου το είπε ο γιατρός! Μακάρι να συνέλθεις σύντομα!

Μάρα και ο αδεφός μου έχει ύψος 1,90 και φοράει 48 νούμερο παπούτσι! Οπότε ξέρω από ντερέκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

σας είχα υποσχεθεί συνταγη

για τραγανα cookies...

Υλικά:

- 1 + 2/3 φλυτζάνια βούτυρο (όχι μαργαρίνη)

- 1 + 1/4 φλυτζάνια ζάχαρη λευκη

- 1 + 1/4 φλυτζάνια ζάχαρη μαυρη

- 4 βανιλιες

- 2 αυγα

- 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

- 1 κουταλάκι του γλυκού γεματο baking powder

- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σοδα

- 1 κουταλάκι του γλυκού αλατι

- 3-4 σακουλάκια σταγόνες σοκολάτας

. (εγώ βαζω 4 σακουλάκια σοκολάτα γάλακτος)

μεγάλη βοηθεια το μιξερ

ειδικά αν έχετε το εξαρτημα για τη ζύμη.

ανακατεύουμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτουμε τα αυγά κ συνεχίζουμε το ανακάτεμα. στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια τη σόδα το αλάτι κοσκινιζουμε το αλευρι κ το μπεικιν. τέλος με ελαφρύ ανακάτεμα προσθέτουμε τη σοκολάτα...

ο εύκολος τρόπος για να τα κάνετε μπισκότα χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σας με το ζυμάρι που κολλάει στα χέρια, τουλάχιστον έμενα με έχει βολέψει, παίρνω το ζυμάρι το χωρίζω σε τρία κομμάτια τα πλάθω σαν μπαγκέτα ψωμι

τα βαζω σε ένα ταψί στο ψυγείο τα αφηνω μια δυο ώρες κ μετά κόβω φέτες με το μαχαίρι περίπου ένα δάχτυλο ίσως λίγο πιο λεπτές...

λαδοχαρτο στο ταψί κ λίγο μακριά το ένα απο το αλλο. στους 175 το χρόνο δεν τον θυμαμαι

απλα όσο περισσότερο τα αφήσετε τόσο πιο τραγανα θα γίνουν μετά απο λίγο βεβαια θα γινουν κάρβουνο.....

αφηστε τα να κρυώσουν...

ζάχαρη μπορείτε να βάλετε κ λιγότερη...

σίγουρα βούτυρο κ όχι μαργαρίνη...

κ chocolate chips παίζουν με μαύρη με γάλακτος κ με λευκή σοκολάτα, εξαρτάται απο το τι σας αρέσει ή μπορείτε να βάλετε κ απο τις τρεις...

καλή επιτυχία!!!

κ αν κάποια τα φτιάξει ακουω συμβουλές κ εντυπώσεις...!!!

3BElp3.png

JcrJp3.png

9 κρεπες ????? πωωωω η κουνιαδα σου φανταζομαι ολη μερα θα μαγειρευει για να τον χορτασει !!!

κ δεν χορταίνει...

τόσα χρόνια που ήταν πιο φυσιολογικός σε ύψος

η πεθερά μου τον ζάλιζε φάε κ φάε παιδί μου..

τώρα δεν τον προλαβαίνει...

χαχαχαχα

αγγελικη πόσο χρονών είναι?

ψήλωσε απότομα?

ο γιατρος του είπε ότι τα παιδιά παίρνουν το πολύ 8 πόντους τον χρονο

αυτος τα δυο τελευταία παίρνει 14 τον πρώτο κ 16 τον δεύτερο, κ πονάει η μέση του καμπουριάζει όταν σηκώνεται απο την καρέκλα δεν μπορεί να ισιώσει την πλάτη του συν του ότι νιώθει ασχημα διπλα στους φίλους του..

κ εμείς δεν ξέρουμε τίποτα απο αυτα.

το σοι του πεθερού μου είναι ψηλοί αλλα σε φυσιολογικά πλαίσια...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε ρολό χοιρινό που έμεινε από την Κυριακή.

Μάρα ο αδερφός μου είναι 40 χρονών.

Μέχρι τα 15 του ήταν μπουλούκος και κανονικός στο ύψος του. Ξαφνικά, μέσα σε ένα καλοκαίρι ψήλωσε απότομα με αποτέλεσμα να τον πονάνε πολύ τα γόνατά του, σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει! Ο γιατρός που τον είχαμε πάει μας είπε ότι ήταν φυσιολογικό να συμβεί αυτό καθώς ο οργανισμός προσπαθούσε να ανταποκριθεί στην αλματώδη ανάπτυξη. Το καλό ήταν ότι επειδή μικρός έπινε πάρα πολύ γάλα, είχε μεγάλο απόθεμα ασβεστίου κι έτσι δεν χρειάστηκε να πάρει κανένα συμπλήρωμα. Όταν δε πήγε φαντάρος έχασε και κάτι λίγα περιτά κιλά που είχε και τώρα είναι μία χαρά!

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγόρι και κορίτσια:D

Με τα χθεσινά ξέχασα να σας πω τι μαγείρεψα... έφτιαξα μακαρόνια χειροποίητα, σαν ταλιατέλες βγήκαν... τελικά είναι εύκολο, αλλά δεν αξίζει βέβαια με τις τιμές που έχουν τα μακαρόνια. Σήμερα έχουμε φακές.

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελικη για τις πληροφορίες.

Τοσα χρόνια ειχα την εντυπωση πως στις αντιστάσεις δεν γινεται να ψησουμε ταυτοχρονα 2 ταψια , εννοω σε δυο σχαρες !! Παντα τετοια κοριτσι , γεια στα χερια σου! Εγώ συνήθως τα βάζω στον αέρα... δεν ήξερα ότι μπορούμε και στις αντιστάσεις δύο φαγητά... ευχαριστούμε Αγγελική:).

Νινακι τα μερη μας ειναι πολυ ωραια, οχι να το πενευτούμε !! Ναι όντως, πάμε συχνά Εύβοια, αλλά στην Λίμνη έχουμε χρόνια να πάμε... κάναμε και κάμπινγκ παλιά εκεί... ήταν τέλεια!

Εμεις να ειμαστε καλα κ οι σκουπιδοντενεκέδες !! εννοείται!:D

καλή βδομάδα κορίτσια...

νινα ευχαριστώ για την διόρθωση,

θα με συγχωρέσει ο μοναδικός αντρας για το λάθος μου..... λογικά!!! Ναι μωρέ, είναι καλό παιδί ο Νίκος:D... εξάλλου θα το κατάλαβες ότι γράφει ο Νίκος από τα σχόλια των υπολοίπων.

φωτεινή μου, μου αρέσει πάρα πολύ...

γενικα με την οδήγηση έχω ένα πάθος

δεν με νοιάζει αν είναι αυτοκινητο ή μηχανή

απλα λατρεύω

κ ουσιαστικά βγάζω χρήματα κάνοντας κάτι που μου αρέσει...

πολύ δύσκολο για αυτην την εποχή...

βεβαια τώρα με τις προσπάθειες έχω σταματήσει εδώ κ τρεις τέσσερις βδομάδες, κ τρέχω μόνο για συνεργεία κ τέτοια... μπλιαχ!

την παράσταση το σκ την έκλεψε ο ανιψιός..

15 χρονων, 1.92 ύψος, 62 κιλά... Ελπίζω τουλάχιστον να κάνει αθλητισμό με τέτοια προσόντα... σίγουρα θα του κάνει καλό με αυτή την ανάπτυξη!

έφαγε το Σάββατο το μεσημέρι 2 πιάτα μακαρόνια με κοκκινιστό μοσχαράκι, μετά απο δυο ώρες έφαγε 3 φέτες ψωμί με μερεντα, δεν χόρτασε κ έφαγε αλλο 1 πιάτο μακαρόνια με κρέας, το απογευμα έφαγε 2 τοστ ζαμπόν τυρί,

το βραδυ έφαγε 2 κρεπες ζαμπόν τυρί κρέμα γάλακτος μπεικον ντομάτα κ 9 κρεπες μερεντα μπισκότο.. την Κυριακή το πρωί έφαγε 3 τοστ ζαμπόν τυρί κ 5 κρεπες με μερεντα κ μπισκότο, βγηκε βολτα στο χωριό με τους φίλους του έφαγε 1 σουβλάκι, κ γυρισε για μεσημεριανό 4 μεγάλα μπιφτέκια 1 πιάτο πατάτες τηγανιτές 1 μπωλ αγγουροντομάτα 1 κρεπα αλμυρή κ 1 ψητό καλαμπόκι....

βαρεθηκα να τα γραφω κιόλας...

είναι απίστευτο !!! χα χα χα μου θυμίζεις τα αδέρφια μου, που σε αυτή την ηλικία είχαν ταινία! δεν σταμάταγαν να τρώνε!

σήμερα εμείς έχουμε κοτόπουλο μασαλα με ρύζι μπασματι, έφτιαξα κ ένα χοιρινό με σελινο να υπάρχει, γιατι αυριο θα φτιάξω φακές κ ο αντρακος αμα φάει φακές μετά απο δυο ώρες πεινάει... και εγώ φακές έχω σήμερα και σκέφτομαι τι άλλο να κάνω πέρα από τη σαλάτα, για να χορτάσει ο καλός μου, ο οποίος μόλις βλέπει τις φακές στραβώνει επίσης, εκτός από το ότι δεν χορταίνει!

Καλησπέρες!!!

Κορίτσια σήμερα είμαι με εντολή γιατρού ξαπλωμένος όλη μέρα στο κρεβάτι :mad:Μου φαίνεται ότι αν δεν στο έλεγε ο γιατρός, δεν θα ξεκουραζόσουν με τίποτα... αλλά γιατί τόσο αυστηρός? ξάπλα όλη μέρα!?

Πάλι καλά έχω ένα gameboy από τα φοιτητικά χρόνια :rolleyes: και το ξέθαψα να μου κάνει παρέα. Δοκίμασα να γράψω αλλά η ψυχολογία μου δεν κάνει για συγγραφή σήμερα...

Μπήκα να δω τα νέα σας

Σας φιλώ όλες

υ.γ

Μαγειρονέα δεν έχω έχω καιρόοοο να μπορω κουζίνα αλλά που θα πάει.

Πάω να σας διαβάσω

Καλησπερα κι απο μενα!

Σημερα ειναι τοπικη γιορτη εδω κι εχουμε αργια. Τι καλα.

Νικο μου κατσε στο κρεβατι κι ευχομαι να περασουνολα γρηγορα!

Μαρα μου ο ανηψιος ειναι φοβερος. Αν τα παιδια αναπτυσσονται αποτομαετσι πονανε. Προσοχη μονο μην τους δη μιουργηθεικαμια σκολιωση. Ευχαριστουμε για τη συνταγη. Ξερεις καμια ευκολη για κουλουρια μεσοκολατα που ζηταει η μικρη;

Νινα πως ταεκοψες τα μακαρονια; Εχεις μηχανημα για φυλλο; Δεν τοεχω παρακανειτωρα στα κιλα - οταν τα πηρα τοπαρακανα.

Ιωαννα πως παει;

Αγγελικη σημερα ειναι ηλιολουστα εδω αλλα η υγρασια υπαρχει.

Τζενη οντως εχετε πολυ ωραια μερη. Κι εμεις ομωςδεν παμε πισω-χιχι

Σημερα σουπιτσα γιατι ολοι ειμαστε μπουκωμενοι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Νινάκι αξίζει ο κόπος για τα χειροποίητα μακαρόνια? Τρως πόση ώρα και στο τέλος έχω την αίσθηση ότι δεν φτουράνε κιόλας!

Φωτεινή εδώ είμαστε μέσα στην μούχλα σήμερα! Συννεφιά και υγρασία:confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αγγελικη η αληθεια είναι ότι πονάει πολύ...

ελπίζουμε να σταματήσει να ψηλώνει για να συνέλθει κ το σώμα του...

νινα αθλείται σε λάθος αθλημα...

ποδόσφαιρο παίζει απο μικρούλης

αλλα είναι κ ξεροκέφαλος, του ζήτησε ο προπονητής του Πανιωνίου να πάει εκεί για τερματοφύλακας κ δεν ήθελε... ούτε για μπάσκετ ακούει... τουλάχιστον κανει κανονικα τις προπονησεις του στο ποδόσφαιρο κ στο χωριό έχουν φτιάξει κάτι σαν γυμναστήριο κ κάνει λίγα βάρη εκεί...

με τις φακές συνήθως του κάνω κανένα λουκάνικο για να τον ξεγελάσω, σήμερα θα φάει κ χοιρινό με σελινο που έκανα χτες.. τώρα με ποια σειρά με οποια θέλει.. τον κόβω για μεσημέρι να τρωει φακές κ το βραδυ το χοιρινό..

Εύβοια ε??? Τι ωραία? Αν κ είναι ο πατέρας μου απο εκεί κ πάμε απο μικρά παιδιά υπάρχουν τόσα μέρη που δεν έχουμε πάει.......

φωτεινή έχεις συνταγή για τα κλασσικά τα πασχαλινά τα κουλουράκια?? αν λιωσεις σε Μπεν μαρι κουβερτούρα κ την προσθέσεις στο ζυμάρι θα γινουν σοκολάτας λογικά...

αλλα για κουλούρια όχι δεν έχω φτιάξει ποτέ..

σε μπισκότα μόνο... μπορώ να σου πω κ αυτα που είναι δυο στρώσεις κ στην απο πάνω έχουν μια τρύπα στη μέση συνήθως με μαρμελάδα τα κάνουν, αλλα αντι για μαρμελάδα μπορείς να βαλεις μερεντα......

η το πολύ απλό τρουφάκια που τα κανεις μικρά δινεις ένα κ ξεμπερδεύεις για να μην φάει πολύ γλυκό...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα σας!:D

Πολύ ομίχλη από τα μέρη μας και υγρασία σήμερα... μάλλον για βροχή το κόβω.:mad:

Σήμερα έχουμε μπριζόλες χοιρινές με λαχανικά μάλλον.. δεν έχω αποφασίσει την συνοδεία τους... χτες έκανα τηγανίτες πατάτας στο φούρνο για να έχουμε μαζί με τις φακές και ο καλός μου μου δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να κάνω συνέχεια κάθε είδους κεφτέδες ;)... του φτάνει η σαλάτα για συνοδευτικό... καλύτερα για μένα! χα χα!

Καλησπερα κι απο μενα!

Σημερα ειναι τοπικη γιορτη εδω κι εχουμε αργια. Τι καλα.

Νικο μου κατσε στο κρεβατι κι ευχομαι να περασουνολα γρηγορα!

Μαρα μου ο ανηψιος ειναι φοβερος. Αν τα παιδια αναπτυσσονται αποτομαετσι πονανε. Προσοχη μονο μην τους δη μιουργηθεικαμια σκολιωση. Ευχαριστουμε για τη συνταγη. Ξερεις καμια ευκολη για κουλουρια μεσοκολατα που ζηταει η μικρη;

Νινα πως ταεκοψες τα μακαρονια; Εχεις μηχανημα για φυλλο; Όχι, με τον πλάστη άνοιξα τη ζύμη και μετά με το εργαλείο που κόβουμε την πίτσα, τα έκοψα... για την ακρίβεια, ταλιατέλες είναι. Δεν τοεχω παρακανειτωρα στα κιλα - οταν τα πηρα τοπαρακανα. Νομίζω ότι είχες ξαναπει ότι έχασες κιλά και άρχισα να ανησυχώ!

Ιωαννα πως παει;

Αγγελικη σημερα ειναι ηλιολουστα εδω αλλα η υγρασια υπαρχει.

Τζενη οντως εχετε πολυ ωραια μερη. Κι εμεις ομωςδεν παμε πισω-χιχι

Σημερα σουπιτσα γιατι ολοι ειμαστε μπουκωμενοι. Αχ τι ωραία, τις πεθύμησα!

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...