Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Βρε Φωτεινή τι πρωτάκουστο νέο ήταν αυτό? Βρέχει στα μέρη σας? Πάει χάλασε ο κόσμος! Πάντως κοριτσάκι μου είναι μεγάλη δοκιμασία για τα νεύρα αυτό το πράγμα! Χαρά στην υπομονή σου, αλλά θα μου πεις και τι να κάνεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρααααα!!!

που είπαμε ότι βρέχει???

οι παππούδες κ οι θείες καλοπιάσματα

μόνο τις Κυριακές....

εγώ θα το κάνω σήμερα βεβαια γιατι σκ πάω να καλοπιάσω αλλα ανίψια, του αντρα μου....

φωτεινουλα μου η όρεξη μου μετριάστηκε.

χτες ήμουν συνεργείο απο τις 8 το πρωι

έφυγα στις 7 το απογευμα είπα να δουλέψω κ λίγο (ταξιτζής είμαι)

κ τελικά γύρισα 11 το βραδυ χωρίς καμια ορεξη

να φάω.. με το ζόρι έφαγα ένα φρουιζελε το πρωί κ ένα γιαούρτι το βραδυ για τα χάπια...

χτες το βραδυ ο αντρας μου ζήτησε μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες. εγώ του είπα ότι θα προτιμούσα να μου ζήταγε διαζύγιο...

χαχαχαχα

αλλα τι να κάνω που δεν έχω χαρέμι κ τον έχω έναν κ δεν του χαλάω χατίρι...?

για να γλυτώσω βεβαια λίγο γιατι ακομα κουρασμένη είμαι του έφτιαξα ένα πολύ ωραίο πρωινό. Πτι μπερ με μερεντα.. Χα!

αφηστε που τον ταΐζω ότι να ναι τρωει κ αυτος όσο δουλευει κ αλλες μπούρδες κ δεν παίρνει γραμμάριο.... το μόνο που έχω καταφέρει τόσα χρόνια είναι μια πολύ μικρή κοιλίτσα...

3BElp3.png

JcrJp3.png

καλημεραααα

Κοριτσια τι κρυο ειναι αυτο σημερα ; Ειμαι με την ζακετα κουμπωμενη κ τα ποδια μου που φοραω ανοιχτο παπουτσι εχουν παγωσει.

Μαρα δυσκολο επαγγελμα ε; καλα να περασετε το ΣΚ!!

Φωτεινη μου καλο κουραγιο !! Κ εδω ειπαν ολο το ΣΚ θα βρεχει ,για να δουμε!

Αγγελικη πολυ ωραιο φαγητο εχετε σημερα ! Θα βγαλεις χειμωνατικα ε; να σου πως δεν εχεις κ αδικο ετσι οπως παει ο καιρος ...

Εμεις σημερα τρωμε φασολάκια απο το χωριο .Χτες το εφτιαξα τελικα το ρυζογαλο κ δεν εχει μεινει ουτε για ζητω ...Να δω το βραδυ τι θα τους φτιαξω που δεν θα θελουν φασολακια

όχι κ τόσο!

εξαρτάται τον ανθρωπο νομίζω...

θα μου πείτε που έχει κρύο κ βροχές?

εγώ εβαλα το φαγητό στο φουρνο

βγηκα να σκουπίσω τον κηπο

κ έχω ιδρώσει....

θέλω κ εγώ βροχές κ κρύο........

3BElp3.png

JcrJp3.png

Μάρα το επάγγελμά σου θέλει πολύ υπομονή και διπλωματία! Και μπορώ να φανταστώ ότι τα έχεις!

Βροχές έχει στο Ιόνιο οπου μένει η Φωτεινή μας. ¨Οσο για τις δροσούλες κι εδώ στην Αθήνα έχει, τουλάχιστον το πρωί που ερχόμουν στην δουλειά!

Τζενάκι εγώ ανοιχτό παπούτσι έχω να φορέσω από τις αρχές του μήνα γιατί κρύωναν τα πόδια μου στην δουλειά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω Αγγελικη ειχα αρχισει κ φοραγα κλειστα αλλα απο χτες τα ξαναφορεσα, κακως ομως !!

Τωρα βγηκε εκτακτη ανακοινωση για μεγαλη κακοκαιρια που θα επιρεασει πολυ Ιονιο κ θα κρατησει μεχρι αυριο το μεσημερι.Φωτεινη μου να προσεχεις πολυ !!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπήκα τις προάλλες και έγραψα ένα κατεβατό, αλλά το έχασα:mad:... από τα νεύρα μου, δεν ξαναέγραψα τίποτα... τώρα διάβασα όλα τα καθέκαστα... να δω τι θα θυμηθώ να σχολιάσω...:o

Ας αρχίσουμε με τον καιρό που σήμερα είναι υπέροχος εδώ στην Αθήνα... Φωτεινούλα, ελπίζω να είναι και εκεί ηλιόλουστα, να ανοίξει λίγο το ματάκι σας!:D

Από φαγητά αυτή την εβδομάδα έκανα: σουτζουκάκια με λαχανικά (πολύ εύκολο και νόστιμο! το έκανε ο Καλλίδης μία μέρα στην Ελένη), ομελέτα φούρνου, φασολάκια με κατσικάκι, λαυράκι και πέστροφα στο τηγάνι και ψητά λαχανικά, ρεβύθια και σήμερα έφτιαξα το πρωί λουκουμάδες, ενώ ετοίμαζα μακαρονάδα για μεσημέρι, αλλά ο σύζυγος έκανε κέφι να φάμε έξω και σιγά μην έλεγα εγώ όχι:tongue:

Ήθελα να σας πω για τους λουκουμάδες ότι έκανα μία πολύ εύκολη συνταγή: 1 φαρίνα και 1 πορτοκαλάδα με ανθρακικό μόνο!:D Ανακατεύουμε σιγά σιγά την φαρίνα με την φάντα και όταν έχουμε ένα πηκτό χυλό, ψήνουμε σε ηλιέλαιο... μετά το κλασικό πασπάλισμα με μέλι και κανέλα... πολύ γρήγορο, χωρίς να περιμένουμε να φουσκώσει ο χυλός και έχουμε γλυκό στο πιτς φυτίλι!:P Μακαρόνια χειροποίητα έχει κάνεις καμία? Σήμερα έλεγα να φτιάξω, αλλά τελικά πάνε για αύριο... θα σας πω την Δευτέρα πώς πήγαν.

Κορίτσια, και εμείς όταν είμασταν παιδιά, ότι είχε το τραπέζι τρώγαμε και τσιμουδιά δεν βγάζαμε... εγώ που είχα πρόβλημα με τις πατάτες, απλά έκανα μία ώρα να φάω! Είχαν σηκωθεί όλοι και εγώ ακόμα έτρωγα!:D... αλλά δεν σήκωνε αντίρρηση η μαμά... τώρα ακούω οι περισσότεροι γονείς να έχουν πρόβλημα σοβαρό και στενοχωριέμαι... και φοβερές ιδιοτροπίες επίσης! Τι να πω?

Mara το θέμα πεθεράς είναι καυτό! Ευτυχώς που ο σύζυγος αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση και νιώθω τυχερή, αλλά το τι κάνει αυτή η γυναίκα, δεν λέγεται... είναι πάντως και εμένα χειρότερα από τότε που πέθανε ο πεθερός μου. Μεγάλο θέμα! Αλήθεια πού μένεις και έχει τέτοια ζέστη?

Ιωάννα και εγώ πιστεύω ότι άμα μπεις στην κουζίνα, θα αρχίσεις να φτιάχνεις διάφορα και θα ξεφύγεις... αν πάλι δε σε γεμίζει πια το θέμα, σκέψου τι σε ευχαριστεί και ξεκίνα το... ίσως γυμναστική, κάποιο χόμπι, κάτι για τον μικρό... είναι δύσκολη περίοδος και πρέπει να δραστηριοποιηθείς, αλλιώς δε σε βλέπω καλά.;)

Με τα ρούχα ξεκίνησα να φυλάω μερικά καλοκαιρινά και έβγαλα λίγα χειμωνιάτικα... ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα επίσης... κάποια πράγματα τα κρατάω συνέχεια, μήπως τα χρειαστώ, αλλά φτάνει πια... καιρός να τα πάρει κανένας άλλος... ευτυχώς που στην περιοχή μας έχουμε κάδους για ρούχα, παπούτσια και τσάντες, οπότε ξέρω πού να τα βάλω.

Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους!

Κοριτσάκια μου υπέροχα καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;;

χάθηκα...το ξέρω!

Τρέχω με την δουλειά και με τα σχολεία κτλ κτλ.

Αυτά είναι τα ευχάριστα.

Υπάρχουν και τα lσχετικά δυσάρεστα :( και ένας λόγος που χάθηκα.

Εδώ και καιρό έχω δισκοκήλες...3 για την ακρίβεια που με έχουν εξοντώσει...τι να σας λέω...για αρχή κρατήστε ότι πλέον περπατώ με βοήθεια...τώρα τρέχω στους γιατρούς προσπαθώντας να γλιτώσω την επέμβαση αν και δεν το βλέπω να την γλιτώνω.

Όλα εξαιτείας ενός δυνατού τραυματισμού που είχα πριν δύο χρόνια με τα ξύλα (σας είχα πει τότε αν καμιά θυμάται), ε τελικά όλο αυτό βγήκε τώρα με αυτό τον τρόπο.

Ελπίζω να μην με ξεχάσατε, μου λείπετε πολύ πραγματικά.

Πάω για την ένεση μου...:(:(:(:(

φιλιά <3

κορίτσια καλησπέρα!

αφου έφαγα αμαρετι φράουλα, κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρόνια, γαλακτομπούρεκο, κρεπες με ζαμπόν τυρί κ μπεικον, κ μια με σοκολάτα κ μπισκότο

(διήμερο στην αδερφη του αντρα μου)

μπήκα να σας διαβασω κιόλας..

αγγελική μου όλα θέλουν υπομονή!

ΟΛΑ!!!

νινα μου αφου είστε σύμμαχοι αστο να καίει κ να σιγοβράζει, δικό της πρόβλημα....

Παλαιό Φάληρο μένουμε κ σήμερα πριν φυγουμε πάλι ζεστη είχε........

Χριστίνα μου δεν σε ξέρω αλλα λυπήθηκα με αυτα που διαβασα..

εύχομαι να είναι περαστικά όσο πιο γρηγορα γίνεται....

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εγω ειχα ενα γεματο διημερο, με παρτυ συμμαθητων των παιδιων και αλλα. Ωραια ηταν.

Μαρα μου κανεις επαγγελμα που θελει υπομονη αν με ρωτησεις. Βεβαια σε πολλους αρεσει, ελπίζω και σε εσενα. Κακοπερασες μαγειρικα στην αδελφη του αντρα σου βλέπω!

Νικο περαστικά. Προσεχε την υγεια σου στο εχουμε ολες ξαναπει. Φυσικα και δεν σε ξεχναμε!

Νινα ενδιαφερουσα η συνταγη για τους λουκουμαδες. Φαινεται πανευκολη. Δυστυχως εδω δεν ειναι καθολου ηλιολουστα. Βρεχει απο την Παρασκευη, ευτυχως το ΣΚ ηταν ποτιστικη βροχη κι οχι καταιγιδα. Σημερα το πρωι (αξημερωτα για να καταλαβετε) ειδαμε και την πρωτη ομιχλη στο δρομο.

Τζενη εγω εχω να φορεσω ανοιχτο παπουτσι εδω και εναμιση μηνα (λογω βροχων).

Μαγειρικα, την Παρασκευη ειχαμε φασολαδα, φαγαμε και το Σαββατο μαζι με μια ομελετα που ξανατιμησε η κορη μου και την Κυριακη μας έδωσαν χοιρινο γεμιστο στη γαστρα. Για σημερα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο. Μου εδωσαν και κατι κυδωνια κι αυριο που ειναι αργια εδω σκεφτομαι να τα κανω γλυκο. Και το καταπληκτικο νεο- ξαναμπηκα σε ενα παντελονι και μια φουστα μου το Σαββατο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Τι ωραίο καιρό που είχαμε το Σαββατοκύριακο? Τον ευχαριστήθηκα παρά το γεγονός ότι δεν βγήκα έξω! Αλλά στέγνωσα 3 πλυντήρια!

Στα μαγειρικά μας τώρα...Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα. Το βράδυ φάγαμε στην αδερφή του άντρα μου που είχε τα γενέθλιά της. Είχαν ψήσει πανσέτες και παιδάκια κοτόπουλο. Είχε πατατούλες τηγανιτές, πιτούλες ψημένες και τζατζίκι.

Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν οι δικοί μου και φάγαμε στο σπίτι μας. Είχα φτιάξει ρολό χοιρινό στον φούρνο, κλέφτικο σε λαδόκολα, πατατούλες φούρνου και ρυζάκι πιλάφι. Έκοψα και σαλάτα λάχανο καρότο. Έμεινε και για σήμερα.

Νινάκι μία συνάδελφος είχε πάει για μπάνιο το Σαββατοκύριακο! Πως και δεν το επιχείρησες?

Νίκο περαστικά σου βρε παιδί μου! Το θυμάμαι που μας έγραφες για τον τραυματισμό σου! Αν είναι να βελτιωθεί η κατάστασή σου, πάρτο απόφαση και κάνε την επέμβαση. Να προσέχεις!!!

Μάρα διάβασα ότι ήσουν λιτοδίαιτη αυτό το Σαββατοκύριακο ε?

Φωτεινή μου δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση ο καιρός που έχετε! Άλλωστε όπως ξέρεις γνωρίζω πολύ καλά τον καιρό της δυτικής Ελλάδας!

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας για την ώρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κ καλη εβδομαδα να έχουμε !!

Νικο καταρχην πολυ χαρηκα που σε διαβασα! Περαστικα για την μεση σου.Κανε οτι καλυτρο νομίζεις.κ εγω το θυμαμαι με τα ξυλα κοιτα πως μπορει να εξελιγθει , ειναι ατιμο θεμα η μεση ...Φιλια στα παιδακια σου !

Νινακι την διαβαζω πολυ αυτη την συνταγη τελευταια.Γευστικα πως ειναι; Καλα κανατε κ βγηκατε κ σημερα μερα ειναι για τα ζυμαρικα !!

Φωτεινη μου πολυ ευχαριστα νεα διαβαζω !! Μπραβο βρε κοριτσι !! Αυτα ειναι να χανεις κιλα χωρις διαιτα. Καλη επιτυχια με το κυδωνι, ειναι απο ταγλυκα του κουταλιο που τρωγονται ευχαριστα , ειδικα αν εχει μεσα κ αμυγδαλακι!

Αγγελικη μου χρυσοχερα μου εσυ !!! λαχαριστα ολα οσα εκανες.Εχω μια απορια κ ηθελα να σε ρωτησω.Πως τα εψησες ολα αυτα τα φαγητα στο φουρνο, μαζι στον αερα η με την σειρα.Εχω αυτο το θεμα σε τραπεζια οταν θελω να κανω δυο κρεατα φουρνο δεν ξερω πως να τα ψησω γιατι πρπ κ τα δυο να φαγωθουν ζεστα κ δεν μπορεις να ψησεις πρωτα το ενα κ μετα το αλλο.ΝΑ την χαιρεστε την κουνιαδα.

Μαρα μου κ εσενα η κουνιαδα σε περιποιηθηκε βλεπω ! Πολυ ωραια ολα.

Εμεις το Σαββατο το φαγαμε μπακαλιαρακια τηγανιτα με μπροκολο.Χτες εφτιαξα κρεπες για πρωινο κ τ μεσημερι κοτοπουλο με πατατες στην γαστρα.Εκανα κ μια αποτυχημενη τυροπιτα, στο προγραμμα κ αυτα να τα λεμε ομως οχι μονο τα καλα !!! Σημερα θα κανει η μαμα μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια.

Παιδια μου εφερε κατι ντοματες απο τον κηπο αλλο να σας το λεω κ αλλο να δοκιμασετε.Ζαχαρη ,πεντανοστιμες !Ουτε τον Αυγουστο δεν ηταν τοσο ωραιες !

Επίσης Τζενάκι!

Αγγελικη μου χρυσοχερα μου εσυ !!! λαχαριστα ολα οσα εκανες.Εχω μια απορια κ ηθελα να σε ρωτησω.Πως τα εψησες ολα αυτα τα φαγητα στο φουρνο, μαζι στον αερα η με την σειρα.Εχω αυτο το θεμα σε τραπεζια οταν θελω να κανω δυο κρεατα φουρνο δεν ξερω πως να τα ψησω γιατι πρπ κ τα δυο να φαγωθουν ζεστα κ δεν μπορεις να ψησεις πρωτα το ενα κ μετα το αλλο.ΝΑ την χαιρεστε την κουνιαδα.

Έχει χαλάσει ο μηχανισμός του αέρα στον φούρνο μου κι έτσι τα έψησα στις αντιστάσεις. Έβαλα πρωί πρωί το ρολό να ψηθεί. Μόλις ήταν σχεδόν έτοιμο, ήθελε δηλαδή κανένα τεταρτάκι το πολύ, το έβγαλα και το άφησα να κρυώσει. Έβαλα και έψησα ταυτόχρονα το κλέφτικο στην πάνω σχάρα και τις πατάτες στην κάτω. Όταν είδα ότι οι πατάτες ήταν έτοιμες τις ανέβασα στην πάνω σχάρα για να πάρουν χρώμα και κατέβασα το κλέφτικο κάτω. Στην μίαμιση ώρα το άνοιξα για να πάρει χρώμα και να τραβήξει και τα ζουμιά του.

Εντωμεταξύ είχε κρυώσει το ρολό, του έβγαλα το διχτάκι, το έκοψα σε φέτες και το έβαλα μέσα στο ταψί όπου έιχε το ζουμάκι που έιχε βγάλει και το έψησα για ακόμη 15 λεπτά μόλις βγήκαν οι πατάτες. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ ζουμερό ρολό που μου έκανε εντύπωση γιατί τι χοιρινό συνήθως μου στεγνώνει. Και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότο ο αέρας μπορέι να είναι πίο γρήγορος στο μαγέιρεμα αλλά στεγνώνει τα φαγητά.

Παιδια μου εφερε κατι ντοματες απο τον κηπο αλλο να σας το λεω κ αλλο να δοκιμασετε.Ζαχαρη ,πεντανοστιμες !Ουτε τον Αυγουστο δεν ηταν τοσο ωραιες !

Μου έχει τύχει κι εμένα να φάω τέτοια εποχή ντομάτα πιο γλυκιά κι από το καλοκαίρι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι υπέροχο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό! Ο καιρός πολύ καλός και έτσι την κοπανήσαμε για μία μονοήμερη εκδρομή στην Εύβοια, προς την Λίμνη... φοβερή διαδρομή ανάμεσα στην φύση και στα νερά! Φάγαμε και τα κοψίδια μας, τους λουκουμάδες και το καταευχαριστηθήκαμε.

Κοριτσάκια μου υπέροχα καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;; Καλώς τον!:P

χάθηκα...το ξέρω!

Τρέχω με την δουλειά και με τα σχολεία κτλ κτλ.

Αυτά είναι τα ευχάριστα.

Υπάρχουν και τα lσχετικά δυσάρεστα :( και ένας λόγος που χάθηκα.

Εδώ και καιρό έχω δισκοκήλες...3 για την ακρίβεια που με έχουν εξοντώσει...τι να σας λέω...για αρχή κρατήστε ότι πλέον περπατώ με βοήθεια...τώρα τρέχω στους γιατρούς προσπαθώντας να γλιτώσω την επέμβαση αν και δεν το βλέπω να την γλιτώνω.

Όλα εξαιτείας ενός δυνατού τραυματισμού που είχα πριν δύο χρόνια με τα ξύλα (σας είχα πει τότε αν καμιά θυμάται), ε τελικά όλο αυτό βγήκε τώρα με αυτό τον τρόπο. Και εγώ το θυμάμαι... αχ τι έπαθες πάλι! Δύσκολο θέμα η μέση! Ελπίζω να μπορέσεις να γλυτώσεις την επέμβαση, αν και δύσκολο:(

Ελπίζω να μην με ξεχάσατε, μου λείπετε πολύ πραγματικά. Και εμάς μας λείπεις... να μπαίνεις πιο συχνά... έναν σε έχουμε εξάλλου!:tongue:

Πάω για την ένεση μου...:(:(:(:(

φιλιά <3

κορίτσια καλησπέρα!

αφου έφαγα αμαρετι φράουλα, κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρόνια, γαλακτομπούρεκο, κρεπες με ζαμπόν τυρί κ μπεικον, κ μια με σοκολάτα κ μπισκότο

(διήμερο στην αδερφη του αντρα μου)

μπήκα να σας διαβασω κιόλας..

Για πες: πάντα έτσι τρως ή τώρα προέκυψε? για να ξέρω τι να συμπεράνω...:D

αγγελική μου όλα θέλουν υπομονή!

ΟΛΑ!!!

νινα μου αφου είστε σύμμαχοι αστο να καίει κ να σιγοβράζει, δικό της πρόβλημα....

Παλαιό Φάληρο μένουμε κ σήμερα πριν φυγουμε πάλι ζεστη είχε........ Το φαντάστηκα ότι θα μένεις κάπου προς τα εκεί... άλλος Θεός εκεί!

Χριστίνα μου δεν σε ξέρω αλλα λυπήθηκα με αυτα που διαβασα..

εύχομαι να είναι περαστικά όσο πιο γρηγορα γίνεται....

είναι ο Νίκος που μας γράφει... ο μοναδικός άντρας της παρέας!

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εγω ειχα ενα γεματο διημερο, με παρτυ συμμαθητων των παιδιων και αλλα. Ωραια ηταν.

Μαρα μου κανεις επαγγελμα που θελει υπομονη αν με ρωτησεις. Βεβαια σε πολλους αρεσει, ελπίζω και σε εσενα. Κακοπερασες μαγειρικα στην αδελφη του αντρα σου βλέπω!

Νικο περαστικά. Προσεχε την υγεια σου στο εχουμε ολες ξαναπει. Φυσικα και δεν σε ξεχναμε!

Νινα ενδιαφερουσα η συνταγη για τους λουκουμαδες. Φαινεται πανευκολη. Δυστυχως εδω δεν ειναι καθολου ηλιολουστα. Βρεχει απο την Παρασκευη, ευτυχως το ΣΚ ηταν ποτιστικη βροχη κι οχι καταιγιδα. Σημερα το πρωι (αξημερωτα για να καταλαβετε) ειδαμε και την πρωτη ομιχλη στο δρομο. Τη Παρασκευή νομίζω ότι είδα και εγώ ομίχλη εδώ... για την ακρίβεια ήταν σαν να έβγαιναν τα σύννεφα από την γη προς το πάνω... απίστευτο θέαμα!

Τζενη εγω εχω να φορεσω ανοιχτο παπουτσι εδω και εναμιση μηνα (λογω βροχων).

Μαγειρικα, την Παρασκευη ειχαμε φασολαδα, φαγαμε και το Σαββατο μαζι με μια ομελετα που ξανατιμησε η κορη μου και την Κυριακη μας έδωσαν χοιρινο γεμιστο στη γαστρα. Για σημερα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο. Μου εδωσαν και κατι κυδωνια κι αυριο που ειναι αργια εδω σκεφτομαι να τα κανω γλυκο. Και το καταπληκτικο νεο- ξαναμπηκα σε ενα παντελονι και μια φουστα μου το Σαββατο. Μήπως το έχεις παρακάνει με τα κιλά? πόσα έχεις χάσει?:eek:

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Τι ωραίο καιρό που είχαμε το Σαββατοκύριακο? Ναι, ήταν ωραιότατος! Τον ευχαριστήθηκα παρά το γεγονός ότι δεν βγήκα έξω! Αλλά στέγνωσα 3 πλυντήρια!

Στα μαγειρικά μας τώρα...Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα. Το βράδυ φάγαμε στην αδερφή του άντρα μου που είχε τα γενέθλιά της. Είχαν ψήσει πανσέτες και παιδάκια κοτόπουλο. Είχε πατατούλες τηγανιτές, πιτούλες ψημένες και τζατζίκι.

Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν οι δικοί μου και φάγαμε στο σπίτι μας. Είχα φτιάξει ρολό χοιρινό στον φούρνο, κλέφτικο σε λαδόκολα, πατατούλες φούρνου και ρυζάκι πιλάφι. Έκοψα και σαλάτα λάχανο καρότο. Έμεινε και για σήμερα.

Νινάκι μία συνάδελφος είχε πάει για μπάνιο το Σαββατοκύριακο! Πως και δεν το επιχείρησες? Αν δεν φεύγαμε, σίγουρα θα πηγαίναμε για μπάνιο! Να φανταστείς ότι είχαμε πάρει μαζί μας τα μαγιό!:D

Νίκο περαστικά σου βρε παιδί μου! Το θυμάμαι που μας έγραφες για τον τραυματισμό σου! Αν είναι να βελτιωθεί η κατάστασή σου, πάρτο απόφαση και κάνε την επέμβαση. Να προσέχεις!!!

Μάρα διάβασα ότι ήσουν λιτοδίαιτη αυτό το Σαββατοκύριακο ε?

Φωτεινή μου δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση ο καιρός που έχετε! Άλλωστε όπως ξέρεις γνωρίζω πολύ καλά τον καιρό της δυτικής Ελλάδας!

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας για την ώρα!

Νικο καταρχην πολυ χαρηκα που σε διαβασα! Περαστικα για την μεση σου.Κανε οτι καλυτρο νομίζεις.κ εγω το θυμαμαι με τα ξυλα κοιτα πως μπορει να εξελιγθει , ειναι ατιμο θεμα η μεση ...Φιλια στα παιδακια σου !

Νινακι την διαβαζω πολυ αυτη την συνταγη τελευταια.Γευστικα πως ειναι; Εμένα μου άρεσε πολύ... δεν είδα να ζηλεύει τίποτα από την κλασική... σε άλλους δεν αρέσει. Καλα κανατε κ βγηκατε κ σημερα μερα ειναι για τα ζυμαρικα !!

Φωτεινη μου πολυ ευχαριστα νεα διαβαζω !! Μπραβο βρε κοριτσι !! Αυτα ειναι να χανεις κιλα χωρις διαιτα. Καλη επιτυχια με το κυδωνι, ειναι απο ταγλυκα του κουταλιο που τρωγονται ευχαριστα , ειδικα αν εχει μεσα κ αμυγδαλακι!

Μαρα μου κ εσενα η κουνιαδα σε περιποιηθηκε βλεπω ! Πολυ ωραια ολα.

Εμεις το Σαββατο το φαγαμε μπακαλιαρακια τηγανιτα με μπροκολο.Χτες εφτιαξα κρεπες για πρωινο κ τ μεσημερι κοτοπουλο με πατατες στην γαστρα.Εκανα κ μια αποτυχημενη τυροπιτα, στο προγραμμα κ αυτα να τα λεμε ομως οχι μονο τα καλα !!! Σημερα θα κανει η μαμα μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια.

Τζένη και εγώ είχα μία αποτυχία... είπα να κάνω το υπόλοιπο χυλό από τους λουκουμάδες κάτι διαφορετικό... οπότε τον έβαλα σε θήκες για καπ κέικς, πρόσθεσα γλυκό σταφύλι σε κάποια και σε άλλα βύσσινο και λουκούμι, τα έψησα στο φούρνο και από όψη ήταν φοβερά... αλλά από γεύση σαν λάστιχο! Δεν βαριέσαι... εμείς να είμαστε καλά!:tongue:

Νινάκι μου γενικά η βόρεια Εύβοια είναι μαγευτική! Μέσα στο πράσινο! Την διαδρομή προς Λίμνη την κάνουμε τακτικά το καλοκαίρι καθώς την επιλέγουμε για να πάμε στο Πευκί.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...