Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Φωτεινή σου ευχομαι να ξανακυλησει γρηγορα το μικρασιατικο αιμα

Ειναι αλλα τοσο ευκολα κ νοστιμα.........

Πεθερα! Χωριο! Ανοιχτομυαλη! ????????

Που? Θελω κ εγω μια τετοια.........! Χαχαχα

Αγγελικη ανεξαντλητο δεν λες τιποτα.....

Να φανταστεις εγω δεν το ηξερα καν, αλλα ο αντρας μου της ειχε πει για τη σπερματεγχυση, αλλα υποθετω αδιαφορησε. Τη δευτερη φορα ομως της ειπε οτι στην πρωτη εφταιγε αυτος, δεν της εξηγησε για σπερματα κ τετοια, απλα οτι αυτος ειχε το προβλημα. Ε! Μια μερα μετα με πηρε τηλ να με ρωτησει τι κανω κ διαφορα...

Οταν καταλαβα τι ειχε γινει ποσα μου περασαν απο το μυαλο οτι θα ειχε σκεφτει κ θα μου ειχε σουρει....?

Περιττο να σου πω οτι ολο το ξηρομερο λογικα πλεον θα ξερει οτι εχουμε προβλημα.....

Κ για να μπω στο κλιμα μετα απο ωρες στις δημοσιες υπηρεσιες

εφτιαξα σφαιρα ενα σπετσοφαι.....

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα!

Πως τα περνατε;

Κοτοπουλο με πιπεριες δεν κανω. Δεν θα το δοκιμασει κανεις.

Τζενη μου το εφτιαξα το γλυκο οπως μου ειπες. Πρεπει να το εσωσα. Σ'ευχαριστω.

Αγγελικη μου οντως τα παιδια χαιρονται παρα πολύ οταν τα πηγαινοφερνουμε εμεις σχολειο. Το παρατηρησα κι εγω τις προηγουμενες μερες. Σημερα εχουμε ενημερωση στο νηπιαγωγειο απο τις δασκαλες. Εγω τα γλυκα του κουταλιου δεν τα τρωω. Αλλα θα αρχισω να τα φτιαχνω μαλλον...

Μαρα σου στελνω πμ. Το μικρασιατικο αιμα μαλλον κοιμαται. Δεν πειραζει.

Αφροδιτακι πηζεις ε; Κουραγιο βρε κοριτσι.

Για σημερα εφτιαξα μακαρονια μακρια σαν φιδια (κανονικα μακαρονια δηλαδη) που ζητησε η κορη μου. Εχω κι ετοιμο κιμα στην καταψυξη κι αν θελουν ας τον βγαλουν. Εφτιαξα και κρεμα Γιωτη για να παρει για δεκατιανο στο σχολειο μαζι της κι εφαγαν και το βραδυ. Εχουν μεινει και γεμιστα (!!!!) για οποιον θελει.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε φασολάκια! Για να δω, θα τα φάει ο μικρός στο σχολείο ή θα φάει μόνο το ψωμί με το τυρί?

Ερχόμενη στην δουλειά είχε μία πολύ ωραία ηλιόλουστη μέρα σήμερα! Πήρα μία μικρή δόση γιατί όταν ξαναβγώ από το λαγούμι θα έχει αρχίσει να πέφτει ο ήλιος!:rolleyes:

Μάρα, αυτό που οι επαρχιώτισες αγορομάνες δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο κανακάρης τους μπορεί να έχει πρόβλημα να τεκνοποιήσει, με ξεπερνάει!

Φωτεινή μου έδωσες ιδέα με την κρέμα Γιώτη! Θα πάρω δοκιμαστικά ένα φάκελο και θα φτιάξω για να δω αν θα αρέσει στον μικρό.

Πολλές καλημέρες και πολλά φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα σας, τι μου κανετε?

Σήμερα θα φαμε λαζανια στο φουρνο με τυρια και κρεμα γαλακτος απο χτες. Δεν μπορω να σκεφτομαι καθολου τη μαγειρική. Στη δουλεια δεν εχω τιποτα να κανω και για να περναει η ωρα διαβαζω μυθιστορηματα, ετσι δεν σκεφτομαι τιποτα και διατηρω την ψυχικη μου υγεια, ειναι καλο ηρεμιστικο.

Κρυωνω πια τα πρωινα και το τζιν μπουφαν με παγωνει πιο πολυ, δεν ξερω και ποτε να στρωσω το δωματιο του παιδιου, ειναι κρυα τα πλακακια.

Η Εβιρι που γυρναει και μας ξεχασε?

Αχ βρε κοριτσια σας βλεπω να εχετε ορεξη για μαγειρεμα, τρεχετε ολη τη μερα και εγω βουλιαζω στο τιποτα, δεν θελω να κανω τιποτα, μονο να διαβαζω, να μη σκεφτομαι και στην ουσια να ζω αυτο που διαβαζω για να μη ζω τη δικη μου πραγματικοτητα. Κατι πρεπει να κανω.

Ευτυχως εγω προβλημα με πεθερα δεν ειχα, μια χαρα μου εκατσε η γυναικα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιωάννα!

Μήπως αν μπεις στην κουζίνα και ξεκινήσεις να ασχολήσαι θα σου έρθει η όρεξη? Τρώγωντας έρχεται η όρεξη, δεν λένε?

Το δωμάτιο του παιδιού μπορείς να το στρώσεις μία και μένεις βόρεια προάστεια και όσο να ΄ναι έχετε περισσότερη ψυχρούλα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κοριτακια τι κάνετε;

Μαρα μου οπως τα λες ακριβως οι πεθερες ολα τα στραβα στις νυφες τα ρίχνουνε, παλι καλα ομως που ο αντρας σου εχει ξεκαθαρισει την θεση του κ δεν εχεις μεγαλο προβλημα.Ολα καλα θα πανε κοριτσακι, εχεις ολη μου την θετική ενεργεια!

Φωτεινη πολυ χαιρομαι που το εσωσες το γλυκο. Πολυ καλή κ ευκολη λυση η κρεμουλα,εμενα δυστυχως δεν την τρωνε.Τουλαχιστον ο μεγαλος εφαγε το ρυζογαλο την παρασκευη κ χτες μου ζητησε να φτιαξω παλι, εστω κ ετσι να παιρνει λιγο γαλα.

Μακρια σαν φιδια ετσι τα λεει κ εμενα ο μεγαλος αλλα δεν τα θελει με τιποτα...ιδιοτροπιες.. εμαθε απο τον παιδικο σταθμο που τρωγανε τα μικρουλια κ τ ααπλα ζυμαρικα δνε τα θελει.

Αγγελικη μου οντως εχει πολυ ωραια μερα σημερα !! Για να δουμε ο μικρος με τα φασολάκια τι θα κανει !!

Ιωαννακι μου εγω παντος ονταν μπαινω στην κουζινα μου λειτουργει σαν αγχωλητικο,ασχολουμε με τα διαφορα εκει κ αν εχω νευρα μου φευγουν η κακη διαθεση ξεχνιεμαι.Απο αυτα που διαβαζω τελευταια καταλαβαινω πως περνας ζορι κ σε εχει ριξει πολυ ψυχολογικα.Γνωμη μου ειναι να σηκώσεις το κεφαλι ψηλα κ να παλεψεις ,εισαι δυνατη κ δεν θα σε ριξει κατω τιποτα παρολο τις οποιες δυσκολιες που αντιμετωπίζεις. Το να κανουμε πως δεν υπαρχει ενα προβλημα , αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η οτι λυθηκε. Να κοιτας τον γιος σου και να παιρνεις δυναμη κ να παλευεις,σε χρειαζεται . Προσεξε πολυ τον εαυτο σου γιατι ετσι οπως πας μπορει κ η καταθλιψη να σου χτυπησει την πορτα κ να εχεις κ αλλα προβληματα.Μην με παρεξηγεις με ολη την καλη διαθεση στα γραφω, ειμαστε εδω μαζι τοσα χρονια φιλες μου σαν νοιωθω.

Στα μαγειρικα τωρα σημερα σνιτσελ κοτοπουλο με πατατες εχει το μενου. Χτες το απογευμα την φτιαξαμε κ την σπανακοπιτα κ παλι καλα ισα που προλαβα κ κρατησα να παρει ο γιος μου με τον αντρα μου μαζι σημερα.Τελικα με την ετοιμη ζυμη κανεις τον κοπο ειδικα με τα σπανακια πλυνε καθαρισε κλπ κ δεν φτουραει καθολου η πιτα αλλα κ τι να κανεις ..

Το απογευμα αν προλαβω θα κανω το ρυζογαλο που ζηταει το παιδι.

Αγγελικη μου οντως εχει πολυ ωραια μερα σημερα !! Για να δουμε ο μικρος με τα φασολάκια τι θα κανει !!

Για να δούμε Τζένη γιατί χτες που του είπα ότι έχει φασολάκια ψιλοστράβωσε! Γι΄αυτό κι εγώ για να μην μείνει και νηστικός του έστειλα και μία φετούλα ψωμί μαζί για να την φάει τουλάχιστον μαζί με το τυρί. Βέβαια δεν του είπα ότι γι΄αυτό την έβαλα αλλά για να βουτήξει στην σαλτσούλα από τα φασολάκια. Μην του βάζω και ιδέες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

προχτές είχα πάει απο την κουμπάρα μου

ένα απο τα θέματα που συζητήσαμε είναι

τι τρωει η βαφτιστήρα μου..

λοιπόν λογικό είναι ότι καμια μαμά δεν θέλει

να βλεπει το παιδί της νηστικό

αλλα υπάρχουν μαμάδες που ξεχνάν ότι δεν είχαν καν φαγητό να φανε κ έμεναν νηστικες

κ τελικά δεν πάθαν τίποτα..

πολλά χρόνια της έλεγα να κάνει αυτο που έκανε η μάνα μου με επιτυχία...

αυτο έχουμε αν θες. μας άφηνε το πιάτο πάνω στο τραπέζι δεν το μάζευε..

στην αρχη δεν τρώγαμε κ περιμέναμε το απογευματινό φρούτο. μετά είδαμε ότι μας έκοβε απο το πρωινό να περιμένουμε απογευματινό οπότε κάποια αρχίσαμε να τα τρώμε.

αυτα που δεν φάγαμε ποτέ σεβάστηκε τελικά

ότι ήταν επιλογή μας κ γουστο μας..

εξήγησα λοιπόν στην κουμπάρα μου ότι τώρα που το παιδί πάει σχολείο αγγλικά χορούς κ τέτοια δεν γινεται κακα τα ψέματα να μένει νηστικό.

τελικά την έπεισα να το δοκιμασει Σάββατο που δεν έχει τίποτα με τα ρεβυθια αν τα φάει την επόμενη μέρα θα έχει κάτι πολύ γευστικό αν όχι την Κυριακή θα φάει κάτι αδιαφορο...

θα παίξουν τηλέφωνα απο Παρασκευή για ψυχολογική υποστήριξη...

αλλα η μικρή την δουλεύει.

μαζί μου έχει φάει κ ρεβυθια κ φασόλια κ με τη μάνα της με τίποτα...

ελπίζω να τα καταφέρει γιατι το θέμα είναι τα παιδιά να τρώνε τα πάντα για τη μελλοντική τους Υγεία....

ελπίζω αν γινω μαμά να καταφέρω να είμαι πιο αυστηρή σε αυτο το θέμα...

3BElp3.png

JcrJp3.png

Μάρα αυτό ακριβώς έκανε και η μαμά μου! Ποτέ μα ποτέ δεν έπαιζε εναλλακτική λύση! Οπότε αναγκαστικά τρώγαμε από όλα με τον αδερφό μου. Όταν πια είχαμε φτάσει Γυμνάσιο μας άφηνε το περιθώριο να μην τρώμε το βασικό φαγητό, αν δεν μας άρεσε τελικά, αλλά να βολευτούμε είτε με κάποιο συνοδευτικό που υπήρχε στο τραπέζι ή με ψωμάκι και τυράκι! Αλλά και πάλι άλλο μαγειρικό σκεύος δεν έμπαινε στο μάτι της κουζίνας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Κι η μαμα μου το ιδιο εκανε σε εμας (εξαιρεση μονο η περιπτωση αλλεργιας) αλλά στην κακοφαγη την κορη μου με κατηγορει οτι την αφηνω νηστική οπότε....

Ιωαννα μου προσεχε λιγο τον εαυτο σου! Κι εμενα μου αρεσει η ζωη των μυθιστορηματων και των ταινιων αλλά η πραγματικοτητα ειναι αλλιως. Για προσπαθησε να βρεις κατι να σε ενεργοποιησει γιατι ο γιος σου σε χρειαζεται!

Τζενη εμενα ευτυχως την τρωνε οπως και το ρυζογαλο οποτε βολευομαι. Ωραια ιδεα το σνιτσελ αλλά το τρωει μονο ο μικρος.

Αγγελικη εγω για να την αναγκασω να φαει δεν της βαζω τιποτα γιατι θα μου αφησει το φαγητο. Χτες εφαγε 1,5 μπιφτεκακι.

αχ βρε φωτεινουλα

είπαμε είναι δύσκολο

αλλα το παιδί σου ξέρει το κουμπί σου...

ξέρει ότι θα σε κακολογήσει για να πληγωθείς

κ τελικά να της κανεις το χατίρι.

τα παιδιά είναι αφανταστα χειριστικα ειδικά με τους γονεις τους....

εγώ εβλεπα μελιτζάνα κ έκανα εμετό χωρίς μα την ακουμπησω

το ίδιο ακριβώς η αδερφη μου με τα αυγα

κ ο αδερφός μου με τα μανιτάρια

σε αυτες τις περιπτώσεις καταλάβαινε ότι δεν το κάνουμε απο πείσμα οπότε δεν μας πήγαινε κόντρα

να τα βλεπουμε μόνο όχι να τα φάμε κ αντιδρούσαμε έτσι

εκεί λες ότι κάτι αλλο παίζει...

με τα μανιτάρια εγώ πήγα να φάω χαρούμενη μια φορά τσουπ πάλι εμετοί

ξαναδοκιμάζω πάλι τα ίδια.. ε! δεν ξανά έφαγα...

μεγάλη σε ηλικία 25-26

παίρνω μια κοτόπιτα απο ένα φούρνο τη ρωτάω την ηλίθια αν έχει μανιτάρια μου λέει οχι

τρώω λοιπόν κ δυστυχως είχε μανιτάρια στη μέση του δρόμου πάλι εμετους...

το να μην δεχεται κάτι ο οργανισμός μας είναι απόλυτα λογικό κ φυσιολογικο

εκεί δεν πιέζουμε το παιδί να φάει...

το να μας δουλεύει όμως φωτεινή δεν πρέπει να το αφήνουμε έτσι...

όσο κ να στεναχωριέσαι τώρα να σκέφτεσαι

ότι όταν μεγαλώσει θα είναι διατροφικά υγιής ανθρωπος κ ότι όλο αυτο που περνας τελικα

είναι για καλό της.....

3BElp3.png

JcrJp3.png

Μάρα εννοείται πως στην υποψία αλλεργίας δεν πιέζεις το παιδί να φάει αλίμονο! Εγώ δεν έχω θέμα αλλεργίας σε κανένα φαγητό αλλά υπάρχουν κάποια τα οποία δεν θα φάω γιατί δεν μου αρέσει η γεύση τους. Αλλά και πάλι δεν θα το κάνω μπροστά στον μικρό. Θα κάτσω στο τραπέζι να φάω το ελάχιστο που γίνεται και όταν ο μικρός πάει για ύπνο θα φάω κάτι άλλο πρόχειρο. Που δεν θα απαιτεί μαγείρεμα εννοείται!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ζυμαρικά σουφλέ κατσαρόλας από την συνταγή που υπάρχει στο μπλογκ της Εβιρι.

Σήμερα ενώ η μέρα ξεκίνησε με ήλιο τελικά χάλασε! Μίλησα πριν λίγο με την πεθερά μου και μου είπε ότι έχει συννεφιάσει αρκετά και μάλλον το πάει για βροχή...Εγώ εδώ στο καταγώγι δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα!!!!

Δρόσισε ο καιρός αρκετά νομίζω οπότε μάλλον αυτό το Σαββατοκύριακο θα βγάλω τα χειμωνιάτικα. Όχι τα χοντρά εννοείται αλλά τα λεπτά μακρυμάνικα νομίζω είναι ότι πρέπει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Μαντεψτε τι καιρο εχει εδω. Ναι καλά καταλάβατε...βρεχει καρεκλες. Κι ειμαστε ακομα στα μεσα Οκτωβριου. Φανταστειτε γκρινια που θα ακουσετε απο εμενα τους υπολοιπους μηνες.

Χτες ειχαμε ενημερωση στο νηπιαγωγειο μια που ηρθαν οι δασκαλες (στο δημοτικο ακομα δεν εχουν ερθει, τι να πουμε). Κατι ειπαν για το φαγητο κι εγω τους ειπα οτι απλά η δικη μου δεν τρωει πολύ και πολλα πραγματα.

Μαρα μου κι εγω της δικης σου αποψεως ειμαι και δεν πτοουμαι. Υποχωρουν οι παππουδες ομως. Πως παει η ορεξη σου;

Αγγελικη κι εγω σημερα δεν θα ηθελα να καταλαβαινω τη βροχη.

Μαγειρικα δεν ξερω τι θα εχουμε. Χτες αργησα λιγο με τη συναντηση που ειχαμε και μετα ασχοληθηκα λιγο με τα παιδια.

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...