Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ninaki καθε φορα που διαβαζω ποστ σου πραγματικα σκεφτομαι "αχ τι ωραιο που ειναι αυτοπ, αχ τι ωραιο που ειναι εκεινο" !! μπραβο χρυσοχερα !!! Ελιες κανει η μαμα μου αν θες το απογευμα να την ρωτησω.Παλια τις χαραζε-αρα γινοτανκ σχετικα γρηγορα- τα τελευταια χρονια οχι, αργουν λιγο να γινουν αλλα δεν "νερουλιαζουν" οπως αυτες που τις χαραζεις.

Ιωαννακι μου καλη επιστροφη στην δουλεια κ περαστικα στο αντρακι σου! Τι ωραια φαγακια εκανες κ εσυ!! Η κουζινα για μενα ειναι αντι-στρες ειλικρινα ομως. Με ηρεμει .Μακαρι να μην εβαζα κ ευκολα κιλα κ να ετρωγα κ απο ολα οσα φτιαχνω συνεχως τρεισευτυχισμενη θα ημουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Λοιπόν Τζένη φτιάξε εσύ την μηλόπιτα και θα έρθω εγώ να σου φέρω γεμιστά, να πιούμε καφέ και να φάμε και το γλυκό μας!!!

Ιωάννα περαστικά στον γιόκα σου! Αυτός ο καιρός είναι ότι χειρότερο για κρυολογήματα και ιώσεις!

Νινάκι ο μπαμπάς μου φτιάχνει ελιές κατά καιρούς. Θυμάμαι ότι τους αλλάζει νερά τακτικά αλλά επίσης έχω την εντύπωση πως τους βάζει μέσα και χοντρό αλάτι. Όταν του μιλήσω θα τον ρωτήσω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κορίτσια οι ελιές είναι χοντρές σαν γίγαντες και πράσινες... μαζεύω προτάσεις, οπότε αναμένω οδηγίες. Προς το παρόν ρώτησα μαμά και πεθερά και μου είπαν 15 μέρες στο νερό που θα το αλλάζω κάθε μέρα και αφού ξεπικρίσουν, σε αλατόνερο για 2 μέρες... μετά στο ξύδι και στο λάδι.. τις έχω ήδη χαράξει και βάλει στο νερό.:P

καλησπέρα κορίτσια!

καλή βδομάδα να έχουμε!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

κ εμείς το ευχόμαστε γιατι έχουμε κουραστεί πολύ με τις αναποδιές...

νινάκι πρώτον τις ελιές καλά σου είπαν μαμά κ πεθερά κ εμείς έτσι τις κάνουμε..

δευτερον πεθερά ε? χαχαχα τα έχω γράψει κ σε διπλανό καφέ αναλυτικα, πριν το γαμο χάλια πολύ χάλια.

την ειχα δικαιολογήσει πολλές φορές στην αρχη του στυλ είναι απο χωριό η νοοτροπία τους κτλ

όταν χόντρυνε το θέμα ξεκαθάρισα τη θέση μου..

είδαν ότι είμαι σταθερή στη θέση μου αυτη της σκύλας δλδ κ ησύχασα..

δεν αφηνω πια περιθώρια ούτε για κιχ..

στο γαμο αλλα δράματα..

κ για να είμαι δίκαιη ούτε κ η μάνα μου είναι καλύτερη σε κάποια θέματα...

γαμος? εγώ ο αντρας μου η κουμπάρα μου κ ο κουμπάρος του. αυτο κ τέλος!

κ θα επαναληφθεί αν ποτέ κάνουμε παιδί κ στα βαφτησια. όποιος μιλάει για εμένα τον αντρα μου ή το σπίτι μας όχι με συμβουλευτικό τρόπο τρωει χ με συνοπτικές διαδικασίες..

έτσι προφυλλασω το σπίτι μας απο κακεντρεχείς.

μαγειρική ε?

αυτο είναι το θέμα μας ε?

ξεχάστηκα....!!! χαχαχα

χτες να πω ότι πήγαμε έξω για φαγητό γιατι δουλεύαμε όλη μέρα κ έφαγα μια γαβάθα σαλάτα μόνη μου δυο φέτες ψωμί μια μπριζόλα δικη μου με πατάτες κ τη μισή μπριζόλα κ τις μισές πατάτες του αντρα μου?

κ για γλυκο έφαγα κ τα τέσσερα κομμάτια χαλβά?

ο αντρας μου με κοίταγε σαν εξωγήινο...

κ σήμερα συνεχίστηκε η λαιμαργία μου.

ζεστό ψωμάκι με βούτυρο κ μαρμελάδα

κ την ώρα που μαγείρευα μεσημεριανό

το πολυαγαπημένο του αντρα μου κ του ανιψιού μου μακαρονάκι κοφτό με ντομάτα κ φέτα σκέφτομαι λοιπόν δεν φτιάχνω κ ένα χαλβά να υπάρχει?

ε! το έφτιαξα κ ταυτόχρονα έκανα κ ένα κέικ με σταγόνες σοκολάτας.

εννοείται τσίμπησα απο ολα

μετά το έριξα στα ροδια. κ συνεχιζω ακάθεκτη με νεκταρίνια κ ακτινίδια..

ακομα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται κ έχω φάει τόσο πολύ δυο μερες τώρα....

λέω να ψήσω κ κανένα καλαμπόκι για βραδυ

αλλα δεν το έχω ξανακάνει στο φούρνο...

αυριο πάλι το μακαρονάκι αλλα επειδή βαρεθηκα τη χωριάτικη θα κάνω λίγο μπρόκολο

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα! Πως τα περνατε;

Έβρεξε και στα μερη σας ε; Και σε μας εδω τις εκανες τις μπορες του.

Μαρα όλα καλά να σου πανε ευχομαι και συντομα να ανακοινωσεις ευχαριστα νεα! Μου φαινεται οτι κι εσυ εισαι φοβερη μαγειρισσα οποτε χρειαζομαστε τα φωτα σου. Εφτιαξα κι εγω παρεα με τα παιδια ενα κεικ το Σαββατο αλλά δεν ηταν κι απο τα καλύτερα μου. Δεν πειραζει ομως το φαγαμε.

Νινα τι ατυχημα ηταν αυτο καλε! Ευτυχως που δεν επεσε καυτο επανω σου να ειχες αλλα τρεχαματα. Τα υπολοιπα διορθωνονται ολα. Η πεθερα μου που φτιάχνει ελιες τις κανει οπως σου ειπαν κι οι δικες σου.

Ιωαννα μου περαστικά στον μικρουλη σου! Πως ειναι σημερα; Καλη αρχη και στη δουλεια σου.

Τζενη σημερα θα εχουμε μαλλον εμεις γεμιστα. Ελα γιατι σιγουρα θα φτιαξει για σαραντα ατομα. Μηλοπιτα ακουω μμμμ! Θα μας βαλεις συνταγουλα γιατι εγω δεν εχω καποια καλή; Το εχω καταλαβει οτι η μαγειρικη σου αρεσει απλά μου κανει εντυπωση η ταχυτητα σου. Πρεπει να εισαι γρηγορη στις κινησεις σου. Εγω ειμαι τα ζωα μου αργα...

Λοιπον για σημερα οπως ειπα γεμιστα. Την Κυριακη ειχαμε ψαρια με χορτα και βολευτηκαμε και χτες. Καταφερα την κορη μου και δοκιμασε ομελετα και μου ειπε οτι της αρεσε. Εφτιαξα και κρεατοσουπα και τορτελινια με κρεμα γαλακτος για τη μικρη στο σχολειο.

Φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα !!!1 Τι κανετε;

Φωτεινη μου ναι, η αληθεια ειναι οτι γενικα ειμαι πολυ γρηγορη, επειδη δεν εχω κ πολυ ελευθερο χρονο εχω μαθει κ τα κανω ολα σε χρονο ντε τε που λενε.Φαντασου τα τσουρεκια τα ξεκινησα το Σαββατο το βραδυ 10 παρα να τα ζυμωνω κ 11 μπηκαν για ψησιμο.

Για μενα κ το γιο μου η καλυτερη μηλοπιτα ειναι με ζυμη ταρτας.Για βαση κανω την ζυμη ταρτας του αντρα της Αγγελικης η οποια ειναι η καλυτερη εβερ κ για γεμιση κοβω 4-5 μηλα σε κυβακια τα βαζω σε ενα κατσαρολακι, τα πασπαλιζω με ζαχαρη κ κανελα κ τα αφηνω να τραβηξουν τα υγρα.Οταν ειναι σχεδον ετοιμο ριχνω μεσα ενα σφηνακι κονιακ κ 1/2 κουπα νερο στο οποιο εχω διαλυσει 1 καλη κσ κορν φλαουρ κ το ριχνω στα μηλα μεσα κ γινεται σαν κρεμα.Αποσυρω απο την φωτια κ ριχνω μεσα λιγες σταφιδες κ καμια φορα αν εχω τριβω κ λιγο καρυδι κ μια πρεζα μοσχοκαρυδο.

Σε μια ταρτιερα στρωνω την μιση ζυμη κ λιγο παραπανω, απο πανω βαζω χλιαρη την γεμιση κ απο πανω την υπολοιπη ζυμη αλλα την τριβω με τον τριφτη στο χοντρο που τριβουμε κρεμμυδι.Την ψυνω στις αντιστασεις πανω κατω κ οταν κρυωσει πασπαλιζω κ με λιγη αχνη. μιαμ μιαμ μιαμ .

Επισης αν τα παιδια σου τρωνε καλυτερα το κεικ μπορεις να κανεις μια δοση απλο κεικ βανιλιας κ να ριξεις μεσα 2-3 μηλα σε κομματακια πασπαλισμενα με κανελα κ αν θες σταφιδες η σε μια ταρτιερα η ταψακι αλοιφεις με μπολικο βοθτυρο κ βαζεις απο πανω φετες τα μηλα , ριχνεις κανελα κ ζαχαρη κ απο πανω μιση δοση κεικ.Οταν ψηθει το γυρνας αναποδα. Ολες οι εκδοχες ειναι πολυ νοστιμες.

Μεχρι να αποφασισεις ομως πως θα την φτιαξεις ελα ναφαμε μαζι, θα φτιαξω εγω κ θα κανει κ η Αγγελικη τα γεμιστα.Ειμαι σιγουρη πως η μαμα σου θα κανει για ενα λοχο , μηπως δεν φτασουν !!!

Μαρα μου καλα εκανες κ ξεκαθαρισες την θεση σου !! Σου ανοιξε η ορεξη ; μηπως περιμενεις τα μηνιαια;

Αγγελικη εχεις την καλυτερη ιδεα !!!

Νινακι καλη επιτυχια με τις ελιες . Αλλαζε συνεχεια το νερο κ οταν ξεπικρισουν θα ρωτησω κ εγω την μαμα μου πως τις φτιαχνει.

Ιωαννακι πως ειναι στην δουλεια;

Σημερα τρωμε γιουβαρλακια .

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε γεμιστά που έμειναν από χτες.

Μάρα καλά έκανες και έβαλες με αυστηρότητα τα όριά σου! Όμως είσαι και τυχερή γιατί προφανώς ο άντρα σου σε στηρίζει σε αυτό και δεν φοβάται μήπως στεναχωρήσει την μανούλα!

Φωτεινή βλέπω η μικρή σου μεγαλώνει σιγά σιγά την γκάμα των φαγητών που τρώει! Μπράβο στην προσπάθεια σου!

Τζενάκι είσαι όντως ταχύτατη! Κρατάω τον τρόπο που φτιάχνεις την μηλόπιτα και θα την κάνω κι εγώ έτσι!

Εβιράκι που είσαι? Καιρό έχεις να μπεις!

Στρουμφιτούλα, Αφροδιτάκι είστε καλά?

Νικοοοοοοοοοοο σε έχει φάει η δουλειά ε? Να προσέχεις μην πάθεις πάλι καμία υπερκόπωση!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα μαγείρισσες!!!

δεν ειμαι καλή μαγείρισσα με συνταγές

έχω μικρασιατικο αιμα κ τα κάνω όλα με τη φαντασία. απλα έχω κάποιες προτιμήσεις σε υλικά..

ο αντρας μου παράπονο το έχει να φτιάξω δυο φορές το ίδιο παστίτσιο ή τα ίδια κεφτεδακια...

ggeny τα μηνιαία είναι 20/10.

κ εκεί που έλεγα ότι είναι τυχαίο γεγονος

σε διπλανό καφέ μου δώσαν κ μια ελπίδα

γιατι το σώμα μας το καταλαβαίνει πριν τις εξετάσεις.... χαπακωνομαι κ περιμένω...

δεν είχα τον αντρα διπλα μου όχι

τον έφερα με πολύ κόπο..

σε έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει στο βουνο

μέσα στα καπνα αντε να του εξηγήσεις το οιδιπόδειο... έχουμε χωρίσει εξαιτίας της κ εγώ έχω βρεθει στο νοσοκομείο απο αυτο..

πέρασαν τρεις μήνες για να μου μιλήσει κ να με ρωτήσει τι είχε γίνει. πάλι καλά ήξερε ότι εγώ κ τα ψέματα είμαστε εχθροί κ κατάλαβε ότι η μαμά του του είχε πει ψέματα...

θα σας πω μια ιστορία που εγώ γελάωε το ποσο χαζή ειλικρινής είμαι..

ένα φεγγάρι νοικιαζαμε ένα σπίτι διπλα απο τη βαφτηστηρα μας. έχουν έρθει τα πεθερικά μου γιατι ο πεθερός μου (θεός ο ανθρωπος, υπέροχος) είχε ένα πρόβλημα με την καρδιά του. μείναν κάμποσες μέρες εννοείται ότι εγώ ντρέπομαι να συνευρεθώ με τον αντρα μου με τα πεθερικά σπίτι, μετά απο μια βδομαδα περίπου φευγουν να πανε στην αδερφη του αντρα μου.

ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μαζί ένα μπανακι για να πάμε για δουλειά κ μας χτυπάει την πόρτα η κουμπάρα απο διπλα να ρωτήσει που είναι η θείτσα. της λέω ότι φυγαν κ προσπαθώ να την κάνω να μην μπει γιατι είμαι με την πετσέτα κ ο αντρας γυμνός στο μπάνιο..

περνάει λοιπόν ο καιρός γυρίζουν τα πεθερικά είχαν βγει οι εξετάσεις κ έπρεπε να δουμε τι θα κάνουν, κ πάει η μ@λ@κισμενη η κουμπάρα κ λέει στην πεθερά μου ότι όταν με ρώτησε που είναι κ της είπα ότι έφυγαν ότι σήκωσα τα χέρια κ καλά ότι τους μουτζώνω προς την κατεύθυνση που πήγαιναν.. πάλι ησυχία κ κανεις δεν μου μίλαγε, ο αντρας μου μου έλεγε θα σου πω σε μια βδομαδα(που θα είχαν φυγει οι γονεις του)

τελικά δεν έφυγαν εγώ επέμενα βγήκαμε για καφέ μου είπε τι είχε γίνει...

σα χαζή εγώ βαζω τα γέλια αυτος μου φώναζε να σταματήσω, γυρνάω λοιπόν κ του λεω

"είσαι τόσο βλαμμένο? υπήρχε περίπτωση να μουτζώσω που δεν είναι καν στο στυλ μου ενώ ήταν κ ο πατέρας σου? είσαι τόσο χαζό? αν ήταν η μάνα σου μπορεί να το έκανα με τον πατέρα σου μαζί όχι!"

κ εκεί που περίμενα ότι θα τσαντιστεί γι αυτο που του είπα για τη μητέρα του γέλασε κ μου είπε ότι έχω δίκιο...

απο τότε λοιπόν κατάλαβε για δεύτερη φορά ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας λένε κ εμείς τελικά νομίζουμε...

το θέμα πεθερά θέλει πολύ κόπο!!!

κ να μην ζούμε με την αυταπάτη ότι η δικη μας μαμά είναι τέλεια πεθερά.....

3BElp3.png

JcrJp3.png

Χάθηκα λίγο αλλά πολύ δουλειά, meetings, σεμινάρια, σύλλογος σχολείου :confused::confused::confused::confused: δεν έχω χρόνο αλλά έχω λίστα φαγητού!

Το Σάββατο φάγαμε περισσεύματα, την Κυριακή μοσχάρι με κριθαράκι γιουβετσάκι, εχθές και σήμερα κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο (μαγείρεψα μαι μεγάααλη κατσαρόλα για 2 μέρες).

Τετάρτη φακές.

Πέμπτη μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο και σαλάτα μπρόκολο-καρότο.

Παρασκευή λαχανόρυζο.

Σάββατο αυγά τηγανιτά με τυχόν περισσεύματα της εβδομάδας και σαλάτα.

Η μηλόπιτα με πέθανε ggeny......πως φτιάχνεται η ζύμη τάρτας;;; Το έχω χάσει μάλλον αυτό το επεισόδιο....

Καλημέρα!

Εδω ο καιρος ψυχρανε αρκετα τις τελευταιες μερες. Το μεσημερι κανει ακομη ζεστη αλλά οχι και τρελη.

Τζενη ευχαριστω παρα πολυ για την ταχυτατη απαντηση σου! Τη ζυμη ταρτας ετσι την κανω κι εγω οποτε θα δοκιμασω. Σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση- μακαρι να ημουν κοντα να τα λεγαμε πιο ευκολα.

Αγγελικη ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Οντως αρχισε να πειναει λιγο (μεγαλωνει βλεπεις κι αυξανονται οι αναγκες) και προσπαθει να δοκιμασει. Το κακο ειναι οτι ειναι δεκτικη μονο μαζι μου. Έτσι για ο,τι κερδιζω εγω χανεται κατι αλλο απο τους υπολοιπους (τελευταιο θυμα τα μπιφτεκια). Που θα παει θα τα καταφερουμε. Δεν υποχωρω.

Αφροδιτακι παρα το γεματο σου προγραμμα κανεις ωραιο προγραμμα φαγητου. Ζηλεψα τα γεμιστα κολοκυθακια με αυγολέμονο.

Μαρα την υγεια σου προσεχε! Ολα τα αλλα διορθωνονται. Εγω δεν παραπονιεμαι γιατι πεθεροπληκτη δεν ειμαι. Αν και η πεθερα μου ειναι μια γυναικα μεγαλη και του χωριου (στα καπνα που λες κι εσυ) ειναι πολύ ανοιχτομυαλη και καλοσυνατος ανθρωπος. Κι εγω εχω και μικρασιατικο αιμα μεσα μου αλλά καπου εχει χαθει και δεν εμφανιζεται οταν μαγειρευω.

Για σημερα εχουμε γεμιστα απο χτες (τι σας ελεγα; ). Χτες εφτιαξα με μια φιλη μου για πρωτη φορα γλυκο του κουταλιου σταφυλι. Μου εδεσε λιγο παραπανω απ'οτι επρεπε. Την επομενη φορα θα τα καταφερουμε καλύτερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα

Αφροδιτακι πολυ ωραιο το μενου σου !!!

Η συνταγη της ζυμης ταρτας/πασταφλωρας

1 κούπα βούτηρο ή μαργαρίνη

1/3 κούπας ζάχαρη

2 κρόκους αυγών

2 κουταλιές της σούπας κονιάκ

Ξύσμα από 1 λέμονι ή 1 βανίλια

3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Φωτεινη καλοφαγωτο !! Μην στεναχωριεσαι βαλτο παλι στην κατσαρολα με λιγο νερακι να παρει βραση κ ξαναβαλτο μετα στα βαζα !! Μπραβο για την μικρη , που θα παει σιγα σιγα θα στρωσουμε!

Εμεις σημερα γιουβαρλακια απο χτες .Εβγαλα κ σπανακι απο την καταψυξη να καουμε μια πιτουλα για βραδυ κ αυριο για δεκατιανο.Πηρα χτες απο σμ ενα πακετο φυλο κουρου φωτια κ λαυρα ,4.90 .... Ελεος πια !!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ψυχρούλα είχε σήμερα το πρωί. Αλλά τουλάχιστον έφυγε αυτή η υγρασία που μας είχε ταράξει αυτές τις μέρες!

Χτες σχόλασα νωρίτερα και πήγα και πήρα εγώ τον μικρό μου από το σχολείο. Έκανε μεγάλη χαρά! Μακάρι να μπορούσα να τον παίρνω πιό συχνά αλλά δυστυχώς το ωράριο μου δεν το επιτρέπει! Θα προσπαθώ όμως να το κάνω μία φορά την εβδομάδα που θα σχολάω νωρίτερα, λόγω βάρδιας.

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στην κατσαρόλα με πιπεριές. Για συνοδευτικό έχει ή πουρέ ή ρυζάκι που έφτιαξα για να πάρει μαζί του ο μικρός μου.

Μάρα το θέμα πεθερά είναι ανεξάντλητο! Κι εγώ στην αρχή δεν είχα θέμα με την δικιά μου αλλά μας προέκυψε μετά τον θάνατο του πεθερού μου και την γέννηση του μικρού μου. Δρα υπογείως και εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχουν τα παιδιά της, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους! Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα αναφέρω σκηνικά.

Αφροδιτάκι μου πήζεις ε? Θα σου γράψω σε λιγάκι πως γίνεται η ζύμη τάρτας η οποία είναι βασικά ζύμη για πάστα φλώρα την οποία φτιάχνει ο άντρας μου. Την έφτιαξαν τα κορίτσια κι ενθουσίαστηκαν και την δοκίμασαν και σε άλλες μορφές.

Φωτεινή είμαι σίγουρη ότι το γλυκό κουταλιού θα είναι τέλειο! Το συγκεκριμένο είναι από τα αγαπημένα μου!

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη παρεούλα μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στην κατσαρόλα με πιπεριές. Για συνοδευτικό έχει ή πουρέ ή ρυζάκι που έφτιαξα για να πάρει μαζί του ο μικρός μου.

Αφροδιτάκι μου πήζεις ε? Θα σου γράψω σε λιγάκι πως γίνεται η ζύμη τάρτας η οποία είναι βασικά ζύμη για πάστα φλώρα την οποία φτιάχνει ο άντρας μου. Την έφτιαξαν τα κορίτσια κι ενθουσίαστηκαν και την δοκίμασαν και σε άλλες μορφές.

Ωραίο φαγητό! Οι μικρές μου δεν το τρώνε με τις πιπεριές αλλά τις βγάζω πριν τους το σερβίρω.

Ευχαριστώ για την συνταγή, μου την έγραψε ήδη η ggeny και θα την δοκιμάσω το Σ/Κ.

Πήζω και κάνω υπομονή....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...