Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Ειστε ολες καλα? Με αυτο τον καιρο πραγματικα δεν ξερω τι να βαλω, του παιδιου μια κοντομανικο μια μακρυμανικο του φοραω μεχρι που τελικα θα αρρωστησει. Βεβαια για να λεμε την αληθεια κανει ωραιο φθινοπωρο και ετσι οπως το παει τουλαχιστον μεχρι τελος του μηνα δεν θα χρειαστουμε θερμανση.

Σημερα θα φαμε λιγα κανελονια που εμειναν απο χτες και υπαρχει κι ενα πιατο φακη απο προχτες, ουτε που θυμαμαι τι φαγαμε αυτη τη βδομαδα.

Απο βδομαδα ξεκιναω παλι δουλεια οποτε υποθετω θα μπορω να μπαινω πιο συχνα

Φωτεινη ευχομαι γρηγορη αναρρωση στη μαμα σου. Ελπιζω να περασες καλα που ηρθε και ο αντρας σου. Να κανω την ερωτηση αν εγινε κατι με τη μεταθεση ή μπα?

Εβιρι πιστευω τωρα το ποδι θα ειναι μια χαρα πια

Αγγελικη καλη η ιδεα για γιουβαρλακια και οτι πρεπει για τον καιρο που εχει, μπαινει στη λιστα

Νινα δεν σ εβλεπα πουθενα και αναρωτιομουνα που εισαι και εννοειται ειναι και ΟΤΕ που θα επρεπε θα ειναι πιο γρηγοροι και τακτικοι. Καλως ηρθες στον πολιτισμο!!!

Τζενακι τι κανεις? Οσο κραταει ο καιρος συνεχιζεις να κανεις γεμιστα ε? Φετος δεν ευχαριστηθηκα καθολου ντοματες, δεν εβρισκα νοστιμες και μαλακες σαν ξυλα ηταν ολες με μεγαλα κοτσανια μεσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κοριτσια τι κανετε;

ιωαννακι μου καλα ειμαστε κ εμεις εδω στο τρεξιμο.Ακομα δεν μπορουμε να μπουμε σε προγραμμα "χειμωνα" αλλα το παλευουμε.Οσο εχω εδω την μαμα μου τα παιδια βγαινουν εκτος σειρας κ δυσκολευομαι πολυ ειναι η αληθεια.

Γεμιστα φτιαχνουμε ακομα γιατι φερνει η μαμα ντοματες απο τον κηπο μας στο χωριο που κρατανε ακομα κ ειναι πεντανοστιμες, αλλιως οπως τα λες σαν ξυλα ειναι μεσα. Αντε καλη αρχη στην δουλεια ,καλο κουραγιο κ γερα νευρα .Τα φιλια μου στο μικρο !

Φωτεινη μου τα κεφαλια μεσα κ παλι ε; τι καλα ομως που ηρθε ο αντρουλης σου ΣΚ!! Η μαμα πως ειναι τωρα;

Νινακι κ του χρονου να ειμαστε καλα να ξανακανουμε τα μπανακια μας! Το τραβηξες μεχρι αργα ομως παραπονο δεν εχεις! Κ τα φαγακια σου λαχταριστα οπως παντα! Το ψαρι αυτο που λες δεν το εχω κανει ποτε οποτε δεν εχω αποψη.

Αγγελικη , Εβιρι,Στρουμφιτα τι κανετε;

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα θα φαμε τα γεμιστα απο χτες.

Καλημερα μαγειρομαμαδες!!!

Εγω δεν ειμαι ακομα μαμα...

Αλλα ειμαι θεια κ τυχαινει να μενω πανω κατω με τα ανιψια μου.

Ο μεγαλος ειναι 3,5 κ με επισκεπτεται καθε μερα

Η θεια ειναι για τα απαγορευμενα.

Ολη τη βδομαδα ειχα κοτοσουπα παστιτσιο ρεβυθια φυσικα τιμησε το τραπεζι μου μονο για το παστιτσιο...

Εχει πολυ πλακα πως οταν βλεπουν κατι διαφορετικο τρεχουν

Το σκ που ειχε ρεπο οο αντρας μου εψησε κατι λουκανικα απο ενα χωριο που μας φεραν

Κ κατι κεμπαπ που ειχα φτιαξει κ ειχα στην καταψυξη

Κ φυσικα τηγανητες πατατες..

Σαν τρελος εκανε ο μικρουλης....

Προς το παρόν χωρις παιδια απολαμβανω τη μαγειρικη

Κ μια φορα τη βδομαδα παιζει κ κατι απαγορευμενο για να το ριχνουμε εξω κ να μας τιμαει ο μικρουλης...

Με τη μαγειρικη τα παω πολυ καλα παιζει κ το μικρασιατικο αιμα κ ταξιδια προς ινδιες..

Θα σας πω μερικα που λατρευει ο μικρος...

Γεμιστα με μακαρονακι κοφτο κ φετα..

Ρεβυθια οχι χυλο ψιλοσκληρα με μπολικο καρυ κ πιπερι καγιεν

Κοτοπουλο μασαλα με ρυζι (ετοιμη σαλτσα παιζει σε βαζακι στο βασιλοπουλο)

Κ φυσικα τα ζυμαρικα που αρεσουν σε ολα τα παιδια με φρεσκια ντοματα κρεμμυδι κ πιπερια στο μπλεντερ..

Συμβουλη μου ελαχιστο αλατι πολλα μπαχαρικα

Εχουμε ενα νοστιμο αποτελεσμα κ μια καλη αμυνα στο κακο(καρκινο)

Οι πρασινες πιπεριες βοηθουν παρα πολυ στο αναπνευστικο κ στο ασθμα ωμες σκετες

Ψαρια με ω3

Συκωτι που εγω δεν το αντεχω

Κ μπροκολο ελαχιστα βρασμενο για να μην χανει τις θρεπτικες ουσιες του.

Κ φυσικα τα παιδια θελουν γλυκα

Τα περιβοητα τρουφακια με βουτυρο καρυδας

Κ καποια στιγμη θα σας γραψω μια φοβερη συνταγη για cookies..

Καλημερα κ καλη συνεχεια μανουλες!!

Εμεις οι θειες υπαρχουμε για τις κακες διατροφικες συνηθειες των παιδιων σας!!!!!!:tongue:

3BElp3.png

JcrJp3.png

Καλημέρα και σημερα! Αν και Παρασκευη εγω εχω αλλη αισθηση λογω της αδειας ππου ειχα μεχρι την Τεταρτη.

Λενε οτι θα χαλασει πολυ ο καιρος το ΣΚ. Για να δουμε τι θα δουμε φετος.

Βρε παιδια αυτο που λετε για τις ντοματες το παρατηρησα κι εγω. Πολυ λιγες φορες βρηκα ντοματες χωρις αυτο το ξυλο μεσα. Τζενη τυχερη εισαι που εχουν οι δικοι σου κηπο και σε προμηθευουν.

Ιωαννα κι εγω δεν ξερω πως να ντυσω τα παιδια αφου το πρωι κανει αρκετη ψυχρα και το μεσημερι λογω υγρασιας ζεστη. Ωραια τα κανελονια θελω να φτιαξω αλλα δεν με αφηνουν. Μεταθεση ουτε και φετος βλεπω αν και για να πω την αληθεια πιστευω οτι θα αργησει γιατι δεν εχω τις απαραιτητες γνωριμιες. Μαθαινω αλλους που παιρνουν χαλαρα ενω εγω με παιδια κλπ ουτε με το κυαλι δεν τη βλεπω. Την υγεια μας να εχουμε κι εχει ο Θεος και για μας.

Τζενη ουτε κι εμεις εχουμε μπει σε προγραμμα χειμωνα ακομα. Ηρθαν οι αναπληρωτες; Εμεις αυτην την εβδομαδα ξεκινησαμε κανονικα ολοημερο.

Νινα φοβερη αποτοξινωση ε; Τα υπολοιπα ασχολιαστα.

Μαρα καλως μας ηρθες! Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που εγραψες. Τι γλυκα που γραφεις για τα ανιψια! Το συκωτι ουτε εμενα μου αρεσει. Φανταζομαι ο ανιψιος θα σε λατρευει με τις λιχουδιες που του φτιαχνεις ε;

Χτες το βραδυ ηρθε κι ο παππους μας. Ειπα στη γιαγια να φτιαξει λιγες χυλοπιτες για σημερα γιατι δεν προβλεπω η κορη να φαει τις φακες στο σχολειο. Δεν ξερω τι θα δω οταν γυρισω.

Καλό ΣΚ αν δεν τα ξαναπουμε και φιλάκια!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Έλειπα χτες από την δουλειά καθώς είχα ραντεβού για το καθιερωμένο εμβολιάκι του μήνα. Βλέπω είχαμε κίνηση στο καφέ μας και μία νέα άφιξη!

Χτες φάγαμε λίγο από όλα και σήμερα το μενού μας έχει φακές.

Νινάκι εβδομαδιαία αποτοξίνωση ε? Καλά αυτοί στον ΟΤΕ είναι ανεκδιήγητοι! Και στους γονείς μου έκαναν την βλακεία τους. Κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο παρουσιάστηκε βλάβη σε τηλέφωνο και ίντερνετ η οποία δεν προερχόταν από την εταιρία που είχαν οι δικοί μου αλλά από το δίκτυο του ΟΤΕ. Τους ενημέρωσαν για την βλάβη από την εταιρία τηλεφωνίας και τελικά έφτιαξαν το ίντερνετ αλλά όχι το σταθερό. Το κατάλαβαν οι δικοί μου τέλος Σεπτέμβρη που γύρισαν από Εύβοια και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν τηλέφωνο! Τους πήραν και τους τα έψαλαν για τα καλά και την επόμενη ήρθαν και το έφτιαξαν!

Αυτή η υγρασία τσακίζει κόκκαλα όντως! Εγώ έχω μία εβδομάδα τώρα που ξυπνάω στον ύπνο μου γιατί πονάνε τα κόκαλά μου.

Φωτεινούλα μου επέστρεψες στην δουλειά ε? Αλλά εντάξει δεν πρόλαβε να σου κακοφανεί αφού το Σαββατοκύριακο μας χτυπά την πόρτα!

Ιωαννάκι ο καιρός φέτος αποφάσισε να μας δείξει πως είναι το φθινόπωρο! Νομίζω πάντως πως καλοριφέρ θα αργήσουμε να ανάψουμε ακόμη.

Τζενάκι μου το ίδιο πρόβλημα με τις ντομάτες είχε και ο κουμπάρος μας που είναι παραγωγός. Ο γεωπόνος του είπε πως φταίει το γεγονός ότι από την πολύ ζέστη οι ντομάτες ωριμάζουν γρήγορα εξωτερικά και μέσα μένουν αγίνωτες. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις παίζει ρόλο και ο σπόρος.

mara87 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μας δίνεις και σου εύχομαι να γίνεις κι εσύ μανούλα! Για την ώρα να χαίρεσαι τα ανηψάκια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα θα φάμε γίγαντες, που ξέχασα να τους μουλιάσω (πρώτη φορά είναι?:?), αλλά τους έβαλα από το πρωί σε αλατόνερο και το μεσημέρι θα είναι μία χαρά.

Χτες έπαθα μία καταστροφή στην κουζίνα απίστευτη! Είχα βάλει ταψί κεραμεικό να ψήσω πατάτες με κοτόπουλο, ανοίγω να αλλάξω θέση στο ταψί, γιατί έψηνα συγχρόνως μηλοπιτάκια και μου φεύγει το ταψί, σκάει στον τοίχο, γίνεται κομμάτια, χαλάει μία γωνία από τον τοίχο γιατί ήταν βαρύ και χάνω και το φαί!:evil: Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα. Τριπλό το κακό όπως καταλαβαίνετε! Ευτυχώς έσωσα το κοτόπουλο, αλλά οι πατάτες με κομματάκια από το σπασμένο ταψί πήγαν κατευθείαν στα σκουπίδια! Τι να πω τώρα?!

Καλημερα κοριτσια! Ειστε ολες καλα? Με αυτο τον καιρο πραγματικα δεν ξερω τι να βαλω, του παιδιου μια κοντομανικο μια μακρυμανικο του φοραω μεχρι που τελικα θα αρρωστησει. Βεβαια για να λεμε την αληθεια κανει ωραιο φθινοπωρο και ετσι οπως το παει τουλαχιστον μεχρι τελος του μηνα δεν θα χρειαστουμε θερμανση. Ναι φέτος το φθινόπωρο είναι κανονικότατο! Και αφού δεν βάζουμε θέρμανση ακόμα και οικονομικό!:D

Σημερα θα φαμε λιγα κανελονια που εμειναν απο χτες και υπαρχει κι ενα πιατο φακη απο προχτες, ουτε που θυμαμαι τι φαγαμε αυτη τη βδομαδα.

Απο βδομαδα ξεκιναω παλι δουλεια οποτε υποθετω θα μπορω να μπαινω πιο συχνα Είχες ακόμα άδεια? Κρίμα... νόμιζα ότι ήταν μόνο μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη, αλλιώς θα είχαμε βρεθεί.

Φωτεινη ευχομαι γρηγορη αναρρωση στη μαμα σου. Ελπιζω να περασες καλα που ηρθε και ο αντρας σου. Να κανω την ερωτηση αν εγινε κατι με τη μεταθεση ή μπα?

Εβιρι πιστευω τωρα το ποδι θα ειναι μια χαρα πια

Αγγελικη καλη η ιδεα για γιουβαρλακια και οτι πρεπει για τον καιρο που εχει, μπαινει στη λιστα

Νινα δεν σ εβλεπα πουθενα και αναρωτιομουνα που εισαι και εννοειται ειναι και ΟΤΕ που θα επρεπε θα ειναι πιο γρηγοροι και τακτικοι. Καλως ηρθες στον πολιτισμο!!! Πες το ψέματα!

Τζενακι τι κανεις? Οσο κραταει ο καιρος συνεχιζεις να κανεις γεμιστα ε? Φετος δεν ευχαριστηθηκα καθολου ντοματες, δεν εβρισκα νοστιμες και μαλακες σαν ξυλα ηταν ολες με μεγαλα κοτσανια μεσα

Εγώ ευτυχώς έχω βρει έναν παραγωγό, που έχει κατάστημα μετά τον Αγ. Στέφανο και έχει καταπληκτικές ντομάτες... τώρα που αρχίζει να κάνει κρύο, έχει πια ελάχιστες... καιρός για μαρουλάκια.

Καλημέρα κοριτσια τι κανετε;

ιωαννακι μου καλα ειμαστε κ εμεις εδω στο τρεξιμο.Ακομα δεν μπορουμε να μπουμε σε προγραμμα "χειμωνα" αλλα το παλευουμε.Οσο εχω εδω την μαμα μου τα παιδια βγαινουν εκτος σειρας κ δυσκολευομαι πολυ ειναι η αληθεια.

Γεμιστα φτιαχνουμε ακομα γιατι φερνει η μαμα ντοματες απο τον κηπο μας στο χωριο που κρατανε ακομα κ ειναι πεντανοστιμες, αλλιως οπως τα λες σαν ξυλα ειναι μεσα. Τυχερή! Στο έχω πει πολλές φορές! Αντε καλη αρχη στην δουλεια ,καλο κουραγιο κ γερα νευρα .Τα φιλια μου στο μικρο !

Φωτεινη μου τα κεφαλια μεσα κ παλι ε; τι καλα ομως που ηρθε ο αντρουλης σου ΣΚ!! Η μαμα πως ειναι τωρα;

Νινακι κ του χρονου να ειμαστε καλα να ξανακανουμε τα μπανακια μας! Το τραβηξες μεχρι αργα ομως παραπονο δεν εχεις! Ναι, αλλά φαντάσου ότι ξεκίνησα τα μπάνια περίπου στο τέλος Ιουλίου, με τον παλιόκαιρο που έκανε! Κ τα φαγακια σου λαχταριστα οπως παντα! Το ψαρι αυτο που λες δεν το εχω κανει ποτε οποτε δεν εχω αποψη.

Αγγελικη , Εβιρι,Στρουμφιτα τι κανετε;

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα θα φαμε τα γεμιστα απο χτες.

Καλημερα μαγειρομαμαδες!!!

Εγω δεν ειμαι ακομα μαμα...

Αλλα ειμαι θεια κ τυχαινει να μενω πανω κατω με τα ανιψια μου.

Ο μεγαλος ειναι 3,5 κ με επισκεπτεται καθε μερα

Η θεια ειναι για τα απαγορευμενα.

Ολη τη βδομαδα ειχα κοτοσουπα παστιτσιο ρεβυθια φυσικα τιμησε το τραπεζι μου μονο για το παστιτσιο...

Εχει πολυ πλακα πως οταν βλεπουν κατι διαφορετικο τρεχουν

Το σκ που ειχε ρεπο οο αντρας μου εψησε κατι λουκανικα απο ενα χωριο που μας φεραν

Κ κατι κεμπαπ που ειχα φτιαξει κ ειχα στην καταψυξη

Κ φυσικα τηγανητες πατατες..

Σαν τρελος εκανε ο μικρουλης....

Προς το παρόν χωρις παιδια απολαμβανω τη μαγειρικη

Κ μια φορα τη βδομαδα παιζει κ κατι απαγορευμενο για να το ριχνουμε εξω κ να μας τιμαει ο μικρουλης...

Με τη μαγειρικη τα παω πολυ καλα παιζει κ το μικρασιατικο αιμα κ ταξιδια προς ινδιες..

Θα σας πω μερικα που λατρευει ο μικρος...

Γεμιστα με μακαρονακι κοφτο κ φετα..

Ρεβυθια οχι χυλο ψιλοσκληρα με μπολικο καρυ κ πιπερι καγιεν

Κοτοπουλο μασαλα με ρυζι (ετοιμη σαλτσα παιζει σε βαζακι στο βασιλοπουλο)

Κ φυσικα τα ζυμαρικα που αρεσουν σε ολα τα παιδια με φρεσκια ντοματα κρεμμυδι κ πιπερια στο μπλεντερ..

Συμβουλη μου ελαχιστο αλατι πολλα μπαχαρικα

Εχουμε ενα νοστιμο αποτελεσμα κ μια καλη αμυνα στο κακο(καρκινο)

Οι πρασινες πιπεριες βοηθουν παρα πολυ στο αναπνευστικο κ στο ασθμα ωμες σκετες

Ψαρια με ω3

Συκωτι που εγω δεν το αντεχω

Κ μπροκολο ελαχιστα βρασμενο για να μην χανει τις θρεπτικες ουσιες του.

Κ φυσικα τα παιδια θελουν γλυκα

Τα περιβοητα τρουφακια με βουτυρο καρυδας

Κ καποια στιγμη θα σας γραψω μια φοβερη συνταγη για cookies..

Καλημερα κ καλη συνεχεια μανουλες!!

Εμεις οι θειες υπαρχουμε για τις κακες διατροφικες συνηθειες των παιδιων σας!!!!!!:tongue:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!:tongue:

Ούτε εγώ έχω παιδιά, αλλά από ανίψια μπόλικα! και μία υπέροχη βαπτιστήρα που με ξετρελαίνει! Και έχεις δίκιο: εμείς είμαστε για να τα κακομαθαίνουμε. Οι μανούλες να μην ακούν παρακαλώ:P

Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;

Μαρα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Νινακι τι ηταν αυτο που επαθες χτες; πωωω !! το χειροτερο νομιζω πως ηταν η ζημια στον τοιχο πφφφ. Εγω 2 φορες εχω παρει κεραμικο κ μου κοπηξκε κ τις 2 φορες στα δυο μεσα στον φουρνο κ ουτε ξαναπηρα , μακρυα κ αγαπημενοι. Πες μας μετα για τους γιγαντες πως εγιναν τελικα.Μια φορα προσπαθησα να κανω ρεβυθια χωρις μουλιασμα κ παρολο που τα εβαλα στην σοδα, τπτ στραγαλια.

Αγγελικη πως πας με την θεραπεια; εχεις δει καθολου βελτιωση; Ωραιοτατες κ οι φακουλες!

Φωτεινη μου τυχεροι ειστε!! Εμεις ακομα τπτ κ ειμαστε κ προτυπο τρομαρα τους! Απο οτι εμαθα σημερα κατα το τελος του μηνα ... μου ερχεται να ουρλιαξω απο τα νευρα μου ...

Εμεις σημερα κοτοπουλο με πατατες

Νινάκι τριπλό το χτύπημα ε? Πάλι καλά που δεν σου έπεσε σε κανένα πόδι να τρέχεις!!! Μήπως σε είχε δει η πεθερούλα νωρίτερα? :tongue:

Τζενάκι είναι πολύ νωρίς να δω βελτίωση στην αλλεργία μου τόσο σύντομα αν σκεφτείς πως η όλη διαδικασία κρατάει περίπου 5 χρόνια κι εγώ δεν έχω κλέισει ακόμη τον πρώτο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

ευχαριστώ για την υποδοχή!

φωτεινή ναι με λατρεύει

η μαμά του μαγειρεύει νεροβραστα

οπότε τον ταΐζω όσο μπορώ υγιεινά

βεβαια είμαι θεία οπότε έχει κ τα τυχερά του

σε γλυκά κ καραμέλες.

για τις ντομάτες να σου πω ότι πρώτη φορά αγόρασα φέτος κ έμεινα έκπληκτη

απο τις ντομάτες της λαϊκής (π.φαληρου)

προμηθεύομαι γενικα απο γονεις πεθερικά συμπεθερους κουμπάρους κτλ

κ του πατέρα μου οι ντομάτες κ της πεθεράς μου

είχαν στη μέση αυτο το "ξύλο"

αγγελικη τα σκατουλια τα χαίρομαι κάθε μέρα

κ μετά απο αρκετά χρόνια προσπαθειών είμαστε σε καλό δρόμο, κάναμε τη δεύτερη σπερματέγχυση την τρίτη κ περιμένουμε αποτελεσματα σε καμια δεκαρια μέρες...

νινα επεισοδιακό ατύχημα..

να σκέφτεσαι ότι δεν χτύπησε κανεις...

είναι πολύ σημαντικό στα ατυχήματα.

το φαΐ ξαναγίνεται

κ η γωνία με λίγο κόπο ...

να τα χαίρεσαι τα μπόλικα ανιψάκια κ τη βαφτιστήρα

η δικη μας βαφτιστήρα εμοιασε στον άντρα μου

μόνο κρέας! Είναι όμως σαμιαμιδακι....

νινα πεθεροπληκτη κ εσύ ε?

3BElp3.png

JcrJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Το Σαββατοκύριακό μας μαγειρικά είχε ως εξής:

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε συκώτι τηγανιτό με πατάτες. Είχα πολλούς μήνες να φάω και το καταευχαριστήθηκα! Το απόγευμα έφτιαξα ένα κέικ για να έχουν τα παιδιά για πρωινό αλλά και να δώσω στον μικρό στο σχολείο. Το βράδυ είχαμε σπιτικά σουβλάκια με πίτα.

Την Κυριακή φάγαμε στην πεθερά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια αλλά και πατάτες τηγανιτές. Για επιδόρπιο είχε φτιάξει μηλόπιτα και λαχταριστά μήλα ψητά στην κατσαρόλα. Το απόγευμα έφτιαξα γεμιστά για να φάμε σήμερα. Τζενάκι θα σου κρατήσω μερίδα! Επίσης έφτιαξα και τυροψωμάκια με ντοματούλα και ζαμπόν που έγιναν πολύ ωραία!

Μάρα εύχομαι αυτήν τη φορά να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμήτε!

Πολλά φιλάκια σε όλην την υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια !!!

Αγγελικη μου σε ευχαριστω παρα πολυ που με σκεφτηκες !! Εννοειται θα τα τιμησω τα γεμιστα σου !! Επισης με αποζημιωσες που μου τρεξαν τα σαλια με την μηλοπιτα !!! Εχω ποσες μερες που την σκεφτομαι αλλα αν την φτιαξω θα την τσακισω κ επισης κ ο συζηγος δεν κανει να τρωει πολλα γλυκα γιατι εχει οριακο ζαχαρο αλλα που θα παει θα την φτιαξω, θα καλεσω φιλους ενα απογευμα για καφε να την φαμε επι τοπου να μην μεινει σπιτι !!

Μαρα μου ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα !! Ετσι ειναι οι θειες-θειοι ,παππουδογιαγιαδες να κακομαθαινουν τα παιδια! Αν ειναι με μετρο ειναι καλο κ αυτο ,ολα στο προγραμμα ειναι !!

Κ εγω ασχοληθηκα αρκετα το Σαββατο με την κουζινα μιας κ ειχα ετοιμο φαγητο απο Παρασκευη .Εφτιαξα 2 τσουρεκια μεγαλα κ κουλουρακια με λαδι-πορτοκαλι - σουσαμι για το παιδι.Πολυ ωραια εγιναν. Το μεσημερι φαγαμε περισευματα μπαμιες κ κοτοπουλο με πατατες κ το βραδυ σουβλακια.

Χτες το μεσημερι φαγαμε εξω κ το βραδυ εψησα απο την καταψυξη απο το στοκ λουκανικοπιτες κ ζαμπονοτυροπιτες , εφερε κ η μαμα τηγανοψωμο με τυρακι ,μια σαλατα κ μια χαρα φαγαμε.Εμειναν κ πηρανε κ μαζι σημερα για δεκατιανο.

Σημεραη κ κατσαρολα εχει αρακα με καροτα κ πατατες.

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε. Σας γραφω πλεον απο τη δουλεια. Να σας πω την αληθεια βαρεθηκα στο σπιτι οχι οτι εδω ειναι καλα αλλα λεω και καμμια κουβεντα. Απλα θα μου λειψουν οι βολτουλες. Τι ηθελα και το μελετησα οτι με αυτο τον καιρο θα αρρωστησει ο μικρος και απο την Πεμπτη ψηθηκε στον πυρετο, απο εχτες ειναι απυρετος αλλα ειχε λιγο πονοκοιλο και δεν τον εστειλα σχολειο.

Μαρα καλως ηρθες και περιμενουμε τις συνταγες σου! καλα αποτελεσματα να εχεις

Νινα πραγματικα σε ματιασανε, μην ξαναπαρεις τετοιο ταψι

Τζενη επιασες κουζινα απο οτι καταλαβα. Ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι και λεω που την βρισκεις την ορεξη για τοσο μαγειρεμα

Αγγελικη ελπιζω την ανοιξη να φανουν μερικα αποτελεσματα απο τα εμβολια και να μην ταλαιπωρηθεις

Φωτεινη πως πατε με βροχες και υγρασια? Εδω εχτες εριξε μια καταιγιδα εγινα μουσκεμα.

Σημερα θα φαμε σπιτικα χαμπουργκερ κι εχτες ειχα κανει πιτσα

Καλημέρα! Καλή βδομάδα!

Επιτέλους βγήκε ο ήλιος σήμερα! Τι βροχή ήταν η χθεσινή?!

Το Σάββατο έφτιαξα μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι, το βράδυ φάγαμε έξω και την Κυριακή μακαρονάδα με σάλτσα... έφτιαξα και ένα κέικ με ρευστή σοκολάτα, που το σέρβιρα με παγωτό βανίλια και γλυκό βύσσινο... σκέτη κόλαση!:P...σήμερα έχουμε ομελέτα φούρνου με λαχανοσαλάτα.

καλησπέρα κορίτσια!!!

ευχαριστώ για την υποδοχή!

φωτεινή ναι με λατρεύει

η μαμά του μαγειρεύει νεροβραστα

οπότε τον ταΐζω όσο μπορώ υγιεινά

βεβαια είμαι θεία οπότε έχει κ τα τυχερά του

σε γλυκά κ καραμέλες.

για τις ντομάτες να σου πω ότι πρώτη φορά αγόρασα φέτος κ έμεινα έκπληκτη

απο τις ντομάτες της λαϊκής (π.φαληρου)

προμηθεύομαι γενικα απο γονεις πεθερικά συμπεθερους κουμπάρους κτλ

κ του πατέρα μου οι ντομάτες κ της πεθεράς μου

είχαν στη μέση αυτο το "ξύλο"

αγγελικη τα σκατουλια τα χαίρομαι κάθε μέρα

κ μετά απο αρκετά χρόνια προσπαθειών είμαστε σε καλό δρόμο, κάναμε τη δεύτερη σπερματέγχυση την τρίτη κ περιμένουμε αποτελεσματα σε καμια δεκαρια μέρες... Ελπίζω να μας πεις ευχάριστα νέα σύντομα!

νινα επεισοδιακό ατύχημα..

να σκέφτεσαι ότι δεν χτύπησε κανεις...

είναι πολύ σημαντικό στα ατυχήματα.

το φαΐ ξαναγίνεται

κ η γωνία με λίγο κόπο ... Αυτά σκέφτηκα και εγώ, οπότε δεν έσκασα και πολύ!

να τα χαίρεσαι τα μπόλικα ανιψάκια κ τη βαφτιστήρα Ευχαριστώ πολύ!:D

η δικη μας βαφτιστήρα εμοιασε στον άντρα μου

μόνο κρέας! Είναι όμως σαμιαμιδακι....

νινα πεθεροπληκτη κ εσύ ε? Άστα! Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ... ειδικά γιατί πριν το γάμο, είχαμε άψογη σχέση! Και εσύ?

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;

Μαρα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Νινακι τι ηταν αυτο που επαθες χτες; πωωω !! το χειροτερο νομιζω πως ηταν η ζημια στον τοιχο πφφφ. Εγω 2 φορες εχω παρει κεραμικο κ μου κοπηξκε κ τις 2 φορες στα δυο μεσα στον φουρνο κ ουτε ξαναπηρα , μακρυα κ αγαπημενοι. Εγώ έχω ολόκληρη σειρά κεραμεικά λευκά για την κουζίνα, από τη μαμά... οπότε μαγειρεύω συχνά σε αυτά... απλά θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο και φυσικά προσοχή, γιατί βαραίνουν αρκετά με το φαί μέσα! Πες μας μετα για τους γιγαντες πως εγιναν τελικα.Μια φορα προσπαθησα να κανω ρεβυθια χωρις μουλιασμα κ παρολο που τα εβαλα στην σοδα, τπτ στραγαλια. Να σου πω την αλήθεια, συνήθως ξεχνάω να τα βάλω από βραδύς στο νερό, οπότε εφαρμόζω τη μέθοδο του αλατόνερου και πάντα μου γίνονται μία χαρά. Όμως τα βάζω το πρωί και τα βράζω το μεσημέρι, οπότε μουλιάζουν για λίγες ώρες... αυτή τη φόρα μάλιστα, μου έκανε εντύπωση που έγιναν πολύ ελαφριά... ίσως επειδή τους έψησα στο φούρνο... δεν ξέρω.

Αγγελικη πως πας με την θεραπεια; εχεις δει καθολου βελτιωση; Ωραιοτατες κ οι φακουλες!

Φωτεινη μου τυχεροι ειστε!! Εμεις ακομα τπτ κ ειμαστε κ προτυπο τρομαρα τους! Απο οτι εμαθα σημερα κατα το τελος του μηνα ... μου ερχεται να ουρλιαξω απο τα νευρα μου ...

Εμεις σημερα κοτοπουλο με πατατες

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε. Σας γραφω πλεον απο τη δουλεια. Να σας πω την αληθεια βαρεθηκα στο σπιτι οχι οτι εδω ειναι καλα αλλα λεω και καμμια κουβεντα. Απλα θα μου λειψουν οι βολτουλες. Τι ηθελα και το μελετησα οτι με αυτο τον καιρο θα αρρωστησει ο μικρος και απο την Πεμπτη ψηθηκε στον πυρετο, απο εχτες ειναι απυρετος αλλα ειχε λιγο πονοκοιλο και δεν τον εστειλα σχολειο. Περαστικά!

Μαρα καλως ηρθες και περιμενουμε τις συνταγες σου! καλα αποτελεσματα να εχεις

Νινα πραγματικα σε ματιασανε, μην ξαναπαρεις τετοιο ταψι. Έλα που έχω όλη τη σειρά.... αλλά δεν φταίει το ταψί. Εγώ φταίω που δεν υπολόγισα το βάρος του!

Τζενη επιασες κουζινα απο οτι καταλαβα. Ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι και λεω που την βρισκεις την ορεξη για τοσο μαγειρεμα

Αγγελικη ελπιζω την ανοιξη να φανουν μερικα αποτελεσματα απο τα εμβολια και να μην ταλαιπωρηθεις

Φωτεινη πως πατε με βροχες και υγρασια? Εδω εχτες εριξε μια καταιγιδα εγινα μουσκεμα.

Σημερα θα φαμε σπιτικα χαμπουργκερ κι εχτες ειχα κανει πιτσα

Σήμερα θα ξεκινήσω να φτιάξω ελιές για πρώτη φορά.... έχει κάνει καμία σας?

Πρέπει να αρχίσω να βγάζω και κανένα χειμωνιάτικο, γιατί έχει πιάσει δροσούλα πια.... αχ αυτή η εποχή με τα ρούχα κάθε χρόνο!:?

Τι ελιες θα κανεις Νινα? Θυμαμαι οταν εφτιαχνε ο μπαμπας τις χαραζε, τις εβαζε σκεπασμενες σε νερο και τις αλλαζε μερα παρα μερα για να ξεπικρισουν αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο τις ειχε σε νερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...