Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν κοτόσουπα επειδή πονούσε ο λαιμός της Εβιρίνας. Καλή αρχή και σε μας. Έφτιαξα όμως και μπριζόλα με σάλτσα μουστάρδας και πατάτες για τον Έβιρο για να τον κρατήσει το φαγητό μεταά τη δουλειά. Χτες είχα μακαρόνια με σάλτσα κι έφτιαξα και ένα χόμους από μαυρομάτικα φασόλια.

Εδώ και 3 μέρες ανάβουμε το καλοριφέρ νωρίς το βράδυ γιατί η θερμοκρασία του σπιτιού σταθεροποιηθήκε στους 19 βαθμούς και κρυώναμε. Τα χαλιά τα στρώσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το πόδι μου έχει βελτιωθεί κατά 90 - 95%. Συγκεκριμένα αισθάνομαι ακόμη λίγο ότι κάποια νεύρα ή τένοντες δεν ανοίγουν όπως στο άλλο πόδι σε συγκεκριμένες κινήσεις που κάνω και επίσης, την προηγούμενη Κυριακή ήθελα να βάλω ένα τακούνι περίπου 4-5 εκ. για να πάω στην Εκκλησία αλλά μόνο 3 βήματα μπόρεσα να κάνω και τα έβγαλα. Δε είναι έτοιμο ακόμη να στέκεται πάνω σε τακουνάκι. Θα ξαναδοκιμάσω τις επόμενες μέρες.

Όσο για το πρήξιμο, υπάρχει λίγο γύρω από τον αστράγαλο και στο πάνω μέρος του πέλματος τόσο που πλέον δε με εμποδίζει να φοράω κλειστό παπούτσι, ευτυχώς.

Καλησπερα! Ειδατε τη βροχη μας; Εκανα χτες δυο ωρες να γυρισω σπιτι και παλι καλα που τα καταφερα τελικα. Σκεφτηκα να σταματησω στη μεση τηςδιαδρομης σε κατιγνωστους μου. Λογω των πλημμυρων εκανα το γυρο του μισου νησιου τελικα αλλα η βροχη ηταν καταρρακτωδης και ειχε αρκετους βραχους και χωματα στο δρομο.

Πωπω τι λες τώρα!!!!!

Εβίρι την είδα την συνταγή με την πέστροφα στο μπλόγκ... πώς είναι η γεύση της? δεν έχω φάει ποτέ και σκέφτομαι να την κάνω κάποια στιγμή.

Δεν μπορώ να πω ότι μοιάζει με κάποιο γνωστό ψάρι. Έχει τη δική της γεύση.

Όσο για την εντριβή, έχω ακούσει και εγώ για τη τσικουδιά, αλλά για τις ασπιρίνες δεν ήξερα... θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά!

Εμένα μου έκαναν μ' αυτή εντριβή οι γονείς μου κι όταν ήμουν μικρή. Τη ζέσταιναν στο μπρίκι στο γκαζάκι μαζί με δύο κανονικές ασπιρίνες μέσα, εξάλλου τότε δεν υπήρχαν οι έξτρα και την επόμενη μέρα ήμουν βελτιωμένη.

Εγω το Σαββατο ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο λογο των γνωστων γυναικολογικων, καιρο ειχε να με πιασει ετσι.Ησυχασα αργα το βραδυ μετα απο 3 παυσιπονα ,ουτε ομοιπαθητικα με επιασαν ουτε τπτ.

Τζένη να ερευνήσεις τι περιέχουν τα ομοιοπαθητικά χάπια. Πριν από μερικούς μήνες που διάβαζα τη ζωή του Αγίου Παϊσίου για να γράψω σχετικά στο περιοδικό της εκκλησίας έμαθα ότι ήταν εντελώς εναντίον της ομοιοπαθητικής ιατρικής. Το ίδιο και ο Άγιος Πορφύριος που σε έναν πιστό είχε πει να μη δώσει στη γυναίκα του κάποιο μεγάλο χάπι γιατί ήταν διαβασμένο από μάγους στην Ολλανδία.

Σου βάζω ένα λινκ να διαβάσεις σχετικά με τη γνώμη των δύο Αγίων περί εναλλακτικής ιατρικής με περισσότερες λεπτομέρειες. Θα δεις το τίτλο με ροζ γράμματα.

http://agiabarbara.pblogs.gr/gerontas-paisios.html

Είχα φτιάξει κι ένα αρμυρό κέικ το οποίο όμως δεν με πολυενθουσίασε.

Δεν είναι όλες οι συνταγές νόστιμες. Έχω φτιάξει κι εγώ στο παρελθόν κάποια που δε μου άρεσε και σκέφτηκα ότι πήγαν χαμένα τα υλικά και ο κόπος. Έτυχε όμως να δοκιμάσω κι άλλη συνταγή που μου άρεσε πολύ. Τώρα βέβαια, το κακό είναι ότι δεν τις κράτησα και δεν μπορώ να ξέρω ούτε ποια να ξαναφτιάξω ούτε ποια να αποφύγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα μας!

Σήμερα τρώμε ότι και χτες γιατί περίσσεψε αρκετό. Για τον μικρό έφτιαξα λίγα μακαρονάκια άσπρα με τυράκι γιατί δεν του άρεσε το κοφτό με το χταποδάκι.

Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο και για τα δύο τα παιδιά μου. Η κόρη μου θα κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον καρκίνο της μήτρας και ο μικρός του εντεροϊού. Να τον δείτε πως περηφανεύεται που μεγάλωσε και κάνει τα εμβόλια στο χέρι και όχι στον ποπό!

Αύριο το πρωί θα πάω να ψωνίσω δωράκι για τον αδερφό μου που είχε τα γενέθλιά του χτες. Θα πάμε να φάμε στην μαμά μου την Κυριακή το μεσημέρι και θα είναι κι εκείνος εκεί.

Εβιράκι μου χαίρομαι που το πόδι σου σχεδόν επανήλθε. Το τακούνι, έστω και χαμηλό, καταπονεί το πόδι οπότε άστο ακόμη. Στρώσατε διαβάζω! Κι εδώ δρόσισε αρκετά και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βγάλω κανένα χειμωνιάτικο. Δεν τον βλέπω τον καιρό να ζεσταίνει άλλο.

Στρουμφιτούλα μου ζακέτα πήρες σήμερα?

Πολλά φιλάκια και καλημέρες σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια τι μου κανετε?

Φωτεινη οταν ακουσα για τις βροχες που ειχατε ησουν η πρωτη σκεψη μου, ανησυχησα.

Βρε κοριτσια τι κρυο εινια αυτο, αυτες τις μερες επεσε πολυ η θερμοκρασια του σπιτιου και κρυωνω, εχει φτασει τους 23 και το δωματιο μου εγραψε 21,5 ειναι λιγο για τετοια εποχη. Ηρθε εχτες το βραδυ ενας φιλος μου απο τον Πειραια και μου ελεγε οτι εκει ηταν μαλακος ο καιρος και χωρις ιδιαιτερ οαερα ενω εδω βουιζε απο τη δυναμη, Νινα κι εσεις ετσι θα ειστε λογικα ε?

Τις προηγουμενες μερες ποναγε τρομερα ο λαιομος μου και δεν μιλαγα καθολου, τελικα μονο με αντιβιωση συνηλθα,νωρις τα ξεκινησαμε

Σημερα θα φαμε μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα

Πειτε μου τη γνωμη σας βρε κοριτσια, ο μικρος αν κοιμηθει το μεσημερι καταληγει το βραδυ να κοιμηθει μετα τις 11 και μ εχει κουρασει ολο αυτο. Αν δεν κοιμηθει το μεσημερι θα θελει να κοιμηθει 8.30 με 9 αρα μας περιοριζει σε εξοδους και στο να τον βλεπω λιγο παραπανω. Ειναι λογικο σε τοσο μικρη ηλικια να κοπει ο μεσημεριανος υπνος?

Ιωάννα τις καθημερινές ο δικός μου κοιμάται στο σχολείο νωρίς. Δηλαδή γύρω στις 2,15 ξαπλώνουν και μέχρι τις 3,30 ξυπνάνε γιατί σχολάνε 3,45. Οπότε αυτή η μία ώρα τον φρεσκάρει λιγάκι και γύρω στις 9,30 το βράδυ πηγαίνει αδιαμαρτύρητα για ύπνο. Το Σάββατο το μεσημέρι πέφτει για ύπνο γύρω στις 3 και συνήθως δεν σηκώνεται πριν τις 6 - 6,30. Αλλά επειδή όλο και κάτι κάνουμε τα Σαββατόβραδα δεν με πειράζει που κοιμάται αργά. Την Κυριακή επιδιώκω να κοιμηθεί στις 2,30 το μεσημέρι και το αργότερο 5 τον ξυπνάω για να κοιμηθεί νωρίς το βράδυ.

Κατά την γνώμη μου είναι πόλύ μικρά για να κόψουν τελείως τον μεσημεριανό ύπνο. Δεν αντέχουν όλη μέρα και όταν βραδιάζει τους βγάινει όλη η κούραση και έχουν γκρίνια ή υπερδιέργεση.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα την αδειουχα!

Εδω ο καιρος εχει ψυχρανει το πρωι και το βραδυ εδω και αρκετες μερες. Το μεσημερι λογω φοβερης υγρασιας εχει ζεστη ακομα. Τις μπορουλες μας τις εχουμε αλλά ενταξει ηρεμα πραγματα.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ειλικρινα. Ηταν μια ακομα περιπετεια κι οπως ειπε κι η κολλητη μου πιστευει οτι εχω ζησει διαφορα φυσικα φαινομενα στο νησι και καιρος ειναι να σταματησω λιγο τη δραση (χιχιχι). Το διπλανο χωριο απο εμας ειχε προβλημα και οι κεντρικοι οδικοι αξονες γυρω απο την πρωτευουσα του νησιου. Να σας πω την αληθεια δεν σταματησα στους γνωστους μου γιατι φοβομουν το σκοταδι που θα επεφτε σε λιγη ωρα. Τα παιδια δεν τα ειχα μαζι μου αλλά θα εφευγαν οι δικοι μου το αλλο πρωι οποτε επρεπε να ειμαι μαζι τους.

Αγγελικη μου εγω εχω βγαλει ηδη λεπτα χειμωνιατικα. Ηθελα να δω και τι εχω ωστε να αγορασουν τιποτα απο Αθηνα για πιο οικονομικα. Αυτο με τον κλιματισμο ειναι ο,τι χειροτερο.

Εβιρι χαιρομαι που το ποδι αναρρωνει καλά. Πιστευω οτι ειναι νωρις για τακουνακι μετα απο τετοιο ατυχημα. Περαστικα στην Εβιρινα! Κοιταζα προχτες το μπλογκ σου για ιδεες και βρηκα πολλες. Να δω πως θα τους πεισω να τις δοκιμασουμε.

Ιωαννα μου περαστικα και σε εσενα. Οντως νωρις αρχισαν οι ιωσεις αλλα τις ευνοει αυτος ο καιρος. Εδω με την πρωτη υγρασια αρχισαν τα μπουκωματα. Οσον αφορα το μικρο πιστευω πως ειναι νωρις να κοψει το μεσημεριανο υπνο. Αν κοιμοταν λιγοτερο μηπως εφτιααχνε η κατασταση;

Στρουμφιτα αφου η αλλαγη ειναι για καλο παλι καλά. Τη γλιτωσες την πουντα;

Νινα παλι καλά που ηταν κατι ελαφρυ σε εσενα. Κι εγω εχω παγωτο στο ψυγειο αλλά δεν το δοκιμαζω (δεν ξετρελλαινομαι κιολας αλλά να μη ζηλεψουν τα παιδια).

Τζενη πως ειστε εσεις; Εγω σπανακι δεν τολμω να κοιταξω ακομα. Αργοτερα βλεπουμε αν και θα ηθελα μια σπανακοπιτα.

Μαγειρικα εχω κανει φακες, σουπιτσα και μακαρονια φιογκακια. Φτιαχνω και διαφορα ακομα φαγητα γιατι θα ερθει ο αντρας μου να παρει προμηθειες.

Τολμω να πω οτι επιτελους ξεκουραστηκα λιγο και ηρεμησα. Εκανα και τις δημοσιες σχεσεις μου (χανω πολλα που δεν παω εγω τα παιδια στο σχολειο τους), ανταλλαξαμε επισκεψεις και με κατι φιλες κι ειπαμε και δυο κουβεντες, εκανα και πιο χοντρες δουλειες καθαριοτητας μια που ημουν μονη. Τα παιδια εχουν κολλησει πολυ επανω μου και κυριως η κορη ενω ο μικρος τα παει καλά στον παιδικο, γελαει οταν πηγαινει κι εχει κανει και φιλους. Η γιαγια εκανε την επεμβασουλα της κι ολα πηγαν πολύ καλά. Ολο το διαστημα δεν ηθελε να την κανει κι επεμενα εγω και σημερα μου ειπε στο τηλεφωνο οτι παλι καλά που την εκανε τωρα και δεν την αφησε για αργοτερα!!!!

Φιλια σε ολο το παρεακι!!!!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα τις καθημερινές ο δικός μου κοιμάται στο σχολείο νωρίς. Δηλαδή γύρω στις 2,15 ξαπλώνουν και μέχρι τις 3,30 ξυπνάνε γιατί σχολάνε 3,45. Οπότε αυτή η μία ώρα τον φρεσκάρει λιγάκι και γύρω στις 9,30 το βράδυ πηγαίνει αδιαμαρτύρητα για ύπνο. Το Σάββατο το μεσημέρι πέφτει για ύπνο γύρω στις 3 και συνήθως δεν σηκώνεται πριν τις 6 - 6,30. Αλλά επειδή όλο και κάτι κάνουμε τα Σαββατόβραδα δεν με πειράζει που κοιμάται αργά. Την Κυριακή επιδιώκω να κοιμηθεί στις 2,30 το μεσημέρι και το αργότερο 5 τον ξυπνάω για να κοιμηθεί νωρίς το βράδυ.

Κατά την γνώμη μου είναι πόλύ μικρά για να κόψουν τελείως τον μεσημεριανό ύπνο. Δεν αντέχουν όλη μέρα και όταν βραδιάζει τους βγάινει όλη η κούραση και έχουν γκρίνια ή υπερδιέργεση.

εμενα ο μεσημεριανος υπνος ειναι 3-5 αλλα τον καλυπτει τοσο που πριν τις 11 δεν θα κοιμηθει, δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει νωρις. Εχτες κοιμηθηκε νωρις γιατι δεν κοιμηθηκε το μεσημερι κι ευτυχως ηταν ηρεμος γιατι συνηθως ειχε νευρα αν δεν κοιμοταν, δεν ξερω τι να κανω

Φωτεινή έρχεται ο αντρούλης σου το Σαββατοκύριακο? Με το καλό να τον δεχτείς! Σιδερένια η μαμά σου! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!

Ιωάννα γιατί δεν δοκιμάζεις να τον κοιμίζεις λιγότερο? Δηλαδή 3 με 4,30. Μπορεί μισή ώρα να κάνει την διαφορά. Ή 2 με 4. Να ξυπνάει δηλαδή νωρίς το απόγευμα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φωτεινή έρχεται ο αντρούλης σου το Σαββατοκύριακο? Με το καλό να τον δεχτείς! Σιδερένια η μαμά σου! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!

Ιωάννα γιατί δεν δοκιμάζεις να τον κοιμίζεις λιγότερο? Δηλαδή 3 με 4,30. Μπορεί μισή ώρα να κάνει την διαφορά. Ή 2 με 4. Να ξυπνάει δηλαδή νωρίς το απόγευμα.

το εχω δοκιμασει και δεν πετυχε, στις 2 δεν μπορει να κοιμηθει γιατι γυρναει 1 και απο το σταθμο κι εχει υπερενταση και θελει καμμια ωρα να χαλαρωσει

Φωτεινη να καλοδεχτεις τον αντρουλη σου, να περασετε ομορφα και περαστικα στη μαμα σου

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Τι ωραίο καιρό που είχαμε το Σαββατοκύριακο? Μακάρι να κρατήσει έτσι! Εννοείται πως δεν έβγαλα χειμωνιάτικα όπως σχεδίαζα.

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε αθερίνα τηγανιτή με χόρτα. Το απόγευμα έφτιαξα κι ένα κέικ με γιαούρτι για να έχει ο μικρός για δεκατιανό στο σχολείο. Το βράδυ έψησε ο άντρας μου σουβλάκια και κεμπάπ στα κάρβουνα. ¨Εψησε και πιτούλες κι εγώ τηγάνισα πατάτες. Η κόρη μου με τον μικρό έφτιαξαν σπιτική μαγιονέζα η οποία συνόδεψε τέλεια τα ψητά μας!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου αρνάκι στον φούρνο με πατάτες και κανελόνια γεμιστά με κιμά και τυριά.

Το απόγευμα που γυρίσαμε έφτιαξα σπανακόρυζο για να πάρει ο μικρός σήμερα μαζί του στο σχολείο. Εφτιαξα και κριθαράκι με κιμά στην κατσαρόλα. Οπότε το μεσημέρι θα φάει ο καθένας ότι από τα δύο θέλει.

Αυτά τα όλιγα για την ώρα! Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ καλη εβδομάδα να εχουμε !!

Φωτεινη τι κανετε; πως τα περασατε με τον αντρουλη σου; Γυρισαν οι δικοι σου;

Ιωαννακι κ εμενα τωρα που τον φερνει το σχολικο 2:30 μιας κ ειναι η μαμα μου σπιτι κοιμαται μετα της 3 κ το βραδυ αργει να κοιμηθει ... Εχεις δικιο δεν γινεται με το που θα ερθει απο το σχολειο να κοιμηθει αμεσως,οσες φορες εχω αδεια κ τον παιρνω νωρις παντα καταληγουμε να κοιμηθουμε αργα κ αυτο με γκρινια.

Αγγελικη τι ωραια πραγματα ειναι αυατ που φτιαξατε παλι !! Να σου πω πως ζηλεψα τα ψητα σας !

Εγω την Παρασκευη το απογευμα εκανα γαλατοπιτα κ φαγαμε το βραδυ κ για πρωινο το Σαββατο.Το Σαββατο εκανα πιτσα κ φαγαμε μεσημερι βραδυ κ λιγο ζυμαρακι που περισεψε το εκανα την Κυριακη το πρωι κουλουρια γεμιστα με ανθοτυρο κ τα φαγαμε για πρωινο. Χτες το μεσημερι φαγαμε κοτορα με μακαρονια κ μπροκολο.Το απογευμα εκανα κρεπες με σοκολατα-μπανανα κ εφτιαξ ακ λιγα κριτσινια με καροτο να υπαρχουν για τσιμπολογημα.Σημερα θα κανει η μαμα φακες κ εγω το απογευμα μουστοκουλουρα μιας κ τα ζηταει ο μεγαλος μου γιος.Θα τα εκανα χτες το απογευμα αλλα δεν ειχα πορτοκαλι καθολου.

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε γιουβαρλάκια που έφτιαξε η πεθερά μου. Έχω βάρδια σήμερα και θα σχολάσω αργά οπότε μου έκατσε μία χαρά! Για αύριο έχει μείνει σπανακόρυζο αλλά και κριθαράκι με κιμά που είχα φτιάξει την Κυριακή.

Που είστε καλέ σήμερα? Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χτες από ότι μου είπαν κάποιοι συνάδελφοι στα βόρεια προάστεια της Αθήνας έριξε καρέκλες! Στον Πειραιά ούτε σταγόνα! Αλλά ούτε και στο κέντρο.

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ απο μενα !!

Εγω εδω παρουσα, μπαινω δεν βλεπω φως κ βγαινω με το ιδιο εισητηριο!!

Μια χαρα σου εκατσε Αγγελικη μου χτες !!! Και ωραιο φαγακι !!!

Εμεις χτες μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακι/πατατες τηγανιτες κ σημερα γεμιστα.

Καλημέρα και από μένα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει από τις προηγούμενες μέρες. Και μάλλον και αύριο, γιατί τα γιουβαρλάκια που έφτιαξε η πεθερά μου ήταν πολλά και έμειναν.

Αύριο έχω άδεια καθώς έχω το καθιερωμένο μηνιαίο μου εμβόλιο. Θα συνδιάσω να κάνω και μία άλλη δουλίτσα που θέλω στον ΟΑΕΔ.

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

Μετά από μία βδομάδα χωρίς τηλέφωνο και φυσικά ίντερνετ (φοβερή αποτοξίνωση!), επανήλθα... απίστευτοι οι τύποι στον ΟΤΕ... άλλαξαν τα καφαό και μας άφησαν χωρίς τηλέφωνο τόσες μέρες!!:mad:

Το Σαββατοκύριακο έκανε το τελευταίο μου μπάνιο για τη σεζόν... πιστεύω ότι είναι καιρός να μαζέψω τα μπανιερά πια... από φαί αυτές τις μέρες έκανα παγκάσιους χτες που δεν με ενθουσίασε... αλήθεια εσείς που το κάνετε συχνά, κατεψυγμένο παίρνετε? και πώς το ψήνετε?... έκανα ακόμα μπακαλιάρο με σκορδαλιά, μπιφτέκια με πατάτες τηγανιτές, τα κλασσικά όσπρια, ένα κέικ λίγο αποτυχία, γιατί μου βγήκε σκληρό και σήμερα μακαρόνια με σάλτσα.

Εβίρι χαίρομαι που είναι πολύ καλύτερα το πόδι σου... ανάψατε θέρμανση πια! και χαλιά στρώσατε! και εμείς όπως πάμε, κοντά είμαστε σε αυτά, με την δροσιά που έχει πιάσει.

Φωτεινή ήταν πολύ καλή η άδεια σου αυτή την εποχή... χόρτασες και τα παιδάκια σου!

Αγγελική χτες είδα να κάνει γιουβαρλάκια ο Καλλίδης και μου άρεσε η ιδέα... θα τα δοκιμάσω από βδομάδα.

Με αυτή την υγρασία, με έχει πιάσει η μέση μου και δεν λέει να ησυχάσει... πρώτη φορά κρατάει τόσες μέρες ο πόνος.

Φιλιά!

Καλημέρα!

Μπηκα λιγο βιαστικα να σας γραψω γιατι σημερα επεστρεψα στη δουλεια ξανα και προσπαθω να βγαλω ακρη.

Το ΣΚ μαγειρεψα καμποσα φαγητα για τις προμηθειες του συζυγου. Για το σπιτι εφτιαξα ψαροσουπα, μπριζολες πανε με πατατουλες, τραχανα και μελιτζανες με πατατες γιαχνι.

Ευχαριστω για τις ευχες σας για τη μαμα μου. Ελπιζω να μπορεσω να σχολιασω αργοτερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...