Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπερα! Ειδατε τη βροχη μας; Εκανα χτες δυο ωρες να γυρισω σπιτι και παλι καλα που τα καταφερα τελικα. Σκεφτηκα να σταματησω στη μεση τηςδιαδρομης σε κατιγνωστους μου. Λογω των πλημμυρων εκανα το γυρο του μισου νησιου τελικα αλλα η βροχη ηταν καταρρακτωδης και ειχε αρκετους βραχους και χωματα στο δρομο.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα.

Ευτυχώς είμαι καλά... μάλλον ήταν κάποιο κρύωμα και πέρασε. Σήμερα έφτιαξα κοτομπουκιές στο φούρνο, με τηγανιτές πατάτες και χόρτα... χτες είχα φασολάδα.

Φωτεινή σε σκεφτόμουν πολύ χτες, με αυτά που άκουγα και ανησυχούσα... εγώ στην θέση σου θα σταμάταγα στους γνωστούς, από το να είμαι στο δρόμο με τόσο φοβερή κακοκαιρία... εκτός αν δεν είχες τα παιδιά μαζί σου και πήγαινες να τα πάρεις.

Εβίρι την είδα την συνταγή με την πέστροφα στο μπλόγκ... πώς είναι η γεύση της? δεν έχω φάει ποτέ και σκέφτομαι να την κάνω κάποια στιγμή. Όσο για την εντριβή, έχω ακούσει και εγώ για τη τσικουδιά, αλλά για τις ασπιρίνες δεν ήξερα... θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά!

Ιωάννα ευτυχώς που η πεθερά είναι σωστή...

Αγγελική έχεις την υπόγα, έχεις και το θέμα του αερισμού! Έλεος!:mad:

Ο καιρός μας τα χάλασε σήμερα... και αύριο λέει τα ίδια.. κρίμα:(

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Τι κακοκαιρια ηταν κ αυτη το Σαββατο, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Εγω το Σαββατο ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο λογο των γνωστων γυναικολογικων, καιρο ειχε να με πιασει ετσι.Ησυχασα αργα το βραδυ μετα απο 3 παυσιπονα ,ουτε ομοιπαθητικα με επιασαν ουτε τπτ.Ακμα βεβαια υπαρχει ενας ελαφρυς πονος αλλα καμια σχεση με το Σαββατιατικο.Παλι καλα που ειχαν μεινει κ γεμιστα απο την Παρασκευη.

Φωτεινη μου δυσκολευτηκες πολυ ε ; τα ιδια περασν κ οι δικοι μου το Σαββατο κ σε καταλαβαινω.Ειχες κ τα παιδια στο αυτοκινητο; Φανταζομαι την αγωνια σου ...

Νινακι παλα καλα ηταν περαστικα γρηγορα !! ωραιο το φαγακι σου!

Το Σαββατο το μεσημερι οπως εγραψα φαγαμε περισευμα γεμιστα κ το βραδυ βγηκαμε εξω.Χτες το μεσημερι σουτζουκακια με πατατες τηγανιτες που εμειναν κ για σημερα κ θα συνοδευτουν με ρυζακι .Εκανα κ τυροπιτακια κουρου για χτες το βραδυ κ σημερα δεκατιανο , εφτιαξα μπολικη ζυμη κ κρατησα κ για αλλη μερα στην καταψυξη κ εκανα κ λουκανικοπιτες,ζαμπονοτυροπιτες.

καλη βδομαδα κ φιλια σε ολα τα κοριτσια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Πέρασα ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο σε γενικές γραμμές. Το Σάββατο το πρωί κάναμε μαζί με τα παιδιά τις βασικές δουλειές του σπιτιού, δηλάδη σκούπισμα, ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα. Ο μικρός ασχολείται και του αρέσει να βοηθά στις δουλειές κι εγώ τον ενθαρρύνω. Βέβαια από κάποια στιγμή και μετά που θέλει να επεκταθεί σε πιο ειδικές δουλειές όπως καθάρισμα τζαμιών λέω στην κόρη μου και τον παίρνει και πάνε στην γιαγιά για να τελειώσω εγώ! Σιδέρωσα και ένα σωρό ασιδέρωτα που είχαν μαζευτεί αλλά ήδη στεγνώνουν 2 πλυντήρια ακόμη!

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε αθερίνα τηγανιτή με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ είχα κάτι υπόλοιπα στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες και έφτιαξα και μία πατατοσαλάτα και τσιμπίσαμε. Είχα φτιάξει κι ένα αρμυρό κέικ το οποίο όμως δεν με πολυενθουσίασε.

Την Κυριακή το μεσημέρι φαγαμε στην πεθερά μου μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια.

Για σήμερα έχω φτιάξει μοσχάρι στην γάστρα με μπύρα. Συνοδευτικό θα το αποφασίσει ο λαός το μεσημεράκι.

Φωτεινή σε σκεφτόμουν με αυτά που άκουγα για τον καιρό αυτές τις μέρες. Ευτυχώς είστε καλά! Πως είναι ο καιρός σήμερα?

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροαπαρέα! Τα ξαναλέμε αργότερα γιατί έχω λίγη δουλίτσα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα.

Τι κακοκαιρια ηταν κ αυτη το Σαββατο, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Εγω το Σαββατο ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο λογο των γνωστων γυναικολογικων, καιρο ειχε να με πιασει ετσι.Ησυχασα αργα το βραδυ μετα απο 3 παυσιπονα ,ουτε ομοιπαθητικα με επιασαν ουτε τπτ.Ακμα βεβαια υπαρχει ενας ελαφρυς πονος αλλα καμια σχεση με το Σαββατιατικο.Παλι καλα που ειχαν μεινει κ γεμιστα απο την Παρασκευη. Πω πω τι τράβηξες! Πολύ ταλαιπωρία βρε κορίτσι! Η άτιμη περίοδος κάνει τα δικά της!

Φωτεινη μου δυσκολευτηκες πολυ ε ; τα ιδια περασν κ οι δικοι μου το Σαββατο κ σε καταλαβαινω.Ειχες κ τα παιδια στο αυτοκινητο; Φανταζομαι την αγωνια σου ...

Νινακι παλα καλα ηταν περαστικα γρηγορα !! ωραιο το φαγακι σου!

Το Σαββατο το μεσημερι οπως εγραψα φαγαμε περισευμα γεμιστα κ το βραδυ βγηκαμε εξω.Χτες το μεσημερι σουτζουκακια με πατατες τηγανιτες που εμειναν κ για σημερα κ θα συνοδευτουν με ρυζακι .Εκανα κ τυροπιτακια κουρου για χτες το βραδυ κ σημερα δεκατιανο , εφτιαξα μπολικη ζυμη κ κρατησα κ για αλλη μερα στην καταψυξη κ εκανα κ λουκανικοπιτες,ζαμπονοτυροπιτες. Μιαμ μιαμ, ζωγράφισες πάλι!!:P

καλη βδομαδα κ φιλια σε ολα τα κοριτσια

Χτες φάγαμε με κουνιάδα και πεθερά ψητά και σήμερα θα κάνω μακαρόνια με κυμά.

Ο καιρός μας κάνει κόλπα σήμερα και δεν ξέρω αν πρέπει να απλώσω ρούχα έξω ή όχι... τελικά μου φαίνεται το στεγνωτήριο είναι η καλύτερη λύση τώρα που χειμωνιάζει. Εσείς το προτιμάτε ή όχι?

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Την Παρασκευή έγραφα ένα κατεβατό και μετά ξέχασα να το κάνω αντιγραφή, με πέταξε έξω το σύστημα και...πάει... Μετά δεν είχα κουράγιο να ξαναγράψω! Το ίδιο έπαθα και σήμερα, αλλά από αφηρημάδα!

Λοιπόν μαγειρικά Παρασκευή και Σάββατο είχαμε κοτόπουλο γιουβέτσι και Κυριακή φτιάξαμε κους-κους και λουκάνικο στο φούρνο. Για σήμερα έχουμε υπόλοιπο κους κους και θα δω τι άλλο θα φτιάξω το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι. Την περασμένη εβδομάδα έκανα ένα κέικ σοκολάτας από τη συνταγή που έχει η φαρίνα των γνωστών μύλων (δεν την είχα ξανακάνει) και ήταν πάρα πολύ ωραίο! Φανταστείτε ότι τελείωσε μέσα σε 2 μέρες. Λογικά θα το ξανακάνω μεσοβδόμαδα.

Το Σαββατοκύριακο πέρασα χρόνο με τη μικρούλα και πήγαμε βόλτα στο Ζάππειο το Σάββατο το απόγευμα. Εκεί είδαμε το περίπτερο συμμετοχών για τον αγώνα δρόμου από το "Άλμα ζωής" και μας έδωσαν για τη μικρή μπλουζάκι-καπελάκι και αριθμό συμμετοχής! Είχα πάει κι έκανα την δική μου εγγραφή μαζί με την αδερφή μου και μας έκαναν "δωράκι". Συγκινήθηκα βρε κορίτσια... Κράταγε και την τσαντούλα της η μικρή περήφανη-περήφανη...

Σήμερα είχα ανακατατάξεις στη δουλειά και μου αλλάζουν πάλι γραφείο, αλλά από ότι φαίνεται θα είναι για καλύτερο!

Φιλιά πολλά σε όλες και ελπίζω να είστε καλά και να προσέχετε με αυτόν τον παράλογο καιρό και τα κλιματιστικά! Θα τα πούμε λογικά σε λίγο πάλι.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Eπίσης Τζενάκι μου!

Εγω το Σαββατο ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο λογο των γνωστων γυναικολογικων, καιρο ειχε να με πιασει ετσι.Ησυχασα αργα το βραδυ μετα απο 3 παυσιπονα ,ουτε ομοιπαθητικα με επιασαν ουτε τπτ.Ακμα βεβαια υπαρχει ενας ελαφρυς πονος αλλα καμια σχεση με το Σαββατιατικο.Παλι καλα που ειχαν μεινει κ γεμιστα απο την Παρασκευη.

Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που με πιάνει είναι το πονστάν!

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα.

Καλή εβδομάδα Νινάκι!

Ο καιρός μας κάνει κόλπα σήμερα και δεν ξέρω αν πρέπει να απλώσω ρούχα έξω ή όχι... τελικά μου φαίνεται το στεγνωτήριο είναι η καλύτερη λύση τώρα που χειμωνιάζει. Εσείς το προτιμάτε ή όχι?

Φιλιά σε όλους.

Στεγνωτήριο δεν έχω και δεν είμαι και πολύ φαν! Προτιμώ τον φυσικό τρόπο στέγνώματος, όσο κι αν χρειαστεί!

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Επίσης Στρουμφιτάκι!

Την Παρασκευή έγραφα ένα κατεβατό και μετά ξέχασα να το κάνω αντιγραφή, με πέταξε έξω το σύστημα και...πάει... Μετά δεν είχα κουράγιο να ξαναγράψω! Το ίδιο έπαθα και σήμερα, αλλά από αφηρημάδα!

Την έχω πατήσει κι εγώ κάμποσες φορές!

Σήμερα είχα ανακατατάξεις στη δουλειά και μου αλλάζουν πάλι γραφείο, αλλά από ότι φαίνεται θα είναι για καλύτερο!

Αν είναι για καλύτερα τότε αξίζει η μετακίνηση!

Φιλιά πολλά σε όλες και ελπίζω να είστε καλά και να προσέχετε με αυτόν τον παράλογο καιρό και τα κλιματιστικά! Θα τα πούμε λογικά σε λίγο πάλι.

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Πολύ υγρασία βρε παιδιά!... τα πάντα μούσκεμα είναι... άντε να φύγει ο νοτιάς να στεγνώσουμε λιγάκι.

Σήμερα το μενού έχει μπακαλιάρο, σκορδαλιά και βραστά χόρτα... επίσης θα κάνω παγωτό βανίλια με κομμάτια σοκολάτα για τον καλό μου που μου το ζητάει... εγώ σταμάτησα να τρώω παγωτό, γιατί είδα ότι πονάει ο λαιμός μου... λαχταράω να φτιάξω μηλόπιτα, αλλά κρατιέμαι ακόμα;).

smurfita φαντάζομαι καμάρι με την ζουζούνα σου με την τσαντούλα της:P... θα πάρετε μέρος στον αγώνα? όσο για το κέικ σοκολάτα, δεν λέω τίποτα... απλά σκουπίζω τα σάλια μου!

Αγγελική τι τρώτε σήμερα?

Φιλιά σε όλους.

Καλημέρα!

Αγόρασα στεγνωτήριο το καλοκαίρι (λόγω προσφοράς) και το έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε περιόδους βροχών και υγρασίας, π.χ. σήμερα τα άπλωσα κανονικά έξω αλλά το Σ/Κ χρησιμοποίησα το στεγνωτήριο ;). Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ και ειδικά η αποφυγή του άπλωνε-μάζευε με ξετρελαίνει!!!

Φιλιά!

Καλημέρα και από μένα!

Σήμερα τρώμε φακές. Για αύριο θα φτιάξω σπανακόρυζο, με την προυπόθεση ότι η πεθερά μου θα βρει σπανάκι στην λαική.

Σήμερα σχολάω 2,30 και δεν βλέπω την ώρα....

Φιλάκια σε όλους!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα με κρυο !!

Φασολακια για σημερα εχει το μενου αν και ανετα θα ετρωγα κ φασολαδα !!

Αγγελικη η μαμα μου βρηκε την Δευτερα ,βγηκαν τα πρωτα σπανακια κ φτιαξαμε πιτα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Όσο κι αν δεν θέλω να το δεκτώ μάλλον χειμωνιάζει...:-(

Πρέπει να μαζέψω αρχικά τα πολύ καλοκαιρινά ρούχα, να τα πλύνω και να τα φυλάξω. Ευτυχώς έχω ρούχα των παιδιών έξω για τις πρώτες δροσούλες.

Τζενάκι όντως βρήκε σπανάκι η πεθερά μου χτες οπότε σήμερα τρώμε σπανακόρυζο. Για αύριο θα μαγειρέψω χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι.

Πολλά φιλάκια σε ολη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Βρε κορίτσια κρυώνω σήμερα πολύ. Απαπα.... Φοράω πουκάμισο και ξεχάστηκα και δεν πήρα ούτε σακάκι ούτε καμιά εσάρπα.

Χθες ήταν να κάνω πάλι το κέικ, αλλά είχα ξεχάσει να πάρω ένα υλικό κι έτσι θα το φτιάξω σήμερα. Αλλά έκανα μια κρέμα βανίλια για τη μικρούλα μου και φακές για σήμερα.

Αγγελική το σκέφτομαι μέρες τώρα το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι και με βλέπω να το κάνω τις επόμενες ημέρες.

Τζένη πολύ ωραία η σπανακόπιτα. Μόλις βρω κι εγώ σπανάκι σίγουρα θα φτιάξω.

Νίνα πολύ ωραία τα φαγάκια σου! Για το παγωτό δεν πρόκειται να σχολιάσω... Έλα να το φάμε μαζί με το κέικ!

Πάω για δουλίτσα και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι.

Το Σαββατοκύριακο λέω να βγάλω κανένα λεπτό χειμωνιάτικο και να μαζέψω τα πολύ καλοκαιρινά ρούχα. Δυστυχώς μπήκαμε στο φθινόπωρο και από άποψης θερμοκρασιών!

Στρουμφίτα ελπίζω να μην την άρπαξες χτες που ήσουν με το πουκάμισο. Είχε κάμποση ψύχρα.

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σήμερα έβαλα πιο χοντρή μπλούζα, αλλά το βράδυ κατεβάσαμε κουβερλί γιατί κρυώναμε.

Μαγειρικά και σήμερα φακές από χθες.

Φιλιά πολλά και τα ξαναλέμε!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...