Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

κοριτσια σημερα ειχε βολτα με την θεια και την μικρη ξαδελφη στην θαλασσα οποτε φαγαμε αυγουλακια και σαλατουλα και πατατες!!! μουρλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια,σημερα μιας κ εχω τρελλο πονοκεφαλο θα μου φερει φαγητο ο αδερφος μου απο την μανουλα,κατι για ψαρια ακουσα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη ;)...καλο σαβ/κυριακο σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα.

εμεις σημερα θα ψησουμε στα καρβουνα μπριζολιτσες και μπιφτεκακια.

σαλατουλα,πατατες κια τυρακι για συνοδεια και ειμαστε οκ!!!!!

για τον θησαυρουλη μου εκανα μοσχαρι με πατατουλες,μπροκολο,καροτακι και φασολακια.

καλα εγινε πεντανοστημο!!!!!

καλο μας σαβατοκυριακο!!!!!!!:-P:razz::-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τηγανίζω ψάρια (παγκάσιο) με πατατούλες. Αυτά τα ψάρια αν δεν τα έχετε δοκιμάσει να τα δοκιμάσετε. Μοιάζουν με τη γλώσσα αλλά είναι πιο μαλακά χωρίς κόκαλο και πολύ πιο νόστιμα.

καλησπέρα κοριτσάκια μου! εμείς σήμερα φάγαμε έξω, σε μια συνοικιακή ταβερνίτσα - όνειρο!

ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : το τελευταίο διάστημα (από το Πάσχα και μετά, ίσως και λίγο πριν...) μας έχουν φιλέψει πολλά αυγά τα οποία φυσικά κι έχω στο ψυγείο!

ερώτηση λοιπόν : πόσο καιρό μπορούν να διατηρηθούν?

υ.γ. κι αύριο έξω θα φάμε! θα βγούμε με τη μάνα μου, λόγω της γιορτής της μητέρας!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! εμείς σήμερα φάγαμε έξω, σε μια συνοικιακή ταβερνίτσα - όνειρο!

ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : το τελευταίο διάστημα (από το Πάσχα και μετά, ίσως και λίγο πριν...) μας έχουν φιλέψει πολλά αυγά τα οποία φυσικά κι έχω στο ψυγείο!

ερώτηση λοιπόν : πόσο καιρό μπορούν να διατηρηθούν?

υ.γ. κι αύριο έξω θα φάμε! θα βγούμε με τη μάνα μου, λόγω της γιορτής της μητέρας!!

καλησπέρα νομίζω δε χαλάνε τα αυγά τα κόκκινα (η παράδοση τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει!!!) ωστόσο εγω επειδή κι εμένα μου στείλαν αρκετά τα έκανα μια ωραιότατη πατατοσαλάτα.Έβρασα δηλ. λίγες πατατούλες έκοψα φρέσκο κρεμμυδάκι και άνιθο έκοψα και τ'αυγουλάκια μέσα και έβαλα λίγο λαδάκι και σπιτική μαγιονέζα κι έγινε μια χαρά φαί!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ Ρινιώ μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση και την ωραία ιδέα αλλά τ' αυγά είναι άβραστα!!:shock:

:-P:razz::-P:razz::-P

άνοιξα το μαλλί και φαίνεται το ξανθό πέρασε και στη φαιά ουσία!!!!!πάντως στο ψυγείο δε χαλάνε αλλά καλύτερα να τα καταναλώσεις γιατί όπως όλα κι αυτά έχουν φυσιολογική αλλοίωση

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

εμεις σημερα φαγαμε σνιτσελ κοτοπουλο ο αντρουλης και εγω ομελετιτσα με σαλατα..

για το βραδυ δεν ξερω τι θα του κανω, εγω θα φαω γιαουρτακι.

του εχω υποσχεθει και σπιτικα κρουασαν, να δω ποτε θα τα κανω..

Γεια σας κορίτσια. Τηγανίζω ψάρια (παγκάσιο) με πατατούλες. Αυτά τα ψάρια αν δεν τα έχετε δοκιμάσει να τα δοκιμάσετε. Μοιάζουν με τη γλώσσα αλλά είναι πιο μαλακά χωρίς κόκαλο και πολύ πιο νόστιμα.

Εviri εγω το ξερω αυτο το ψαρι, μπορειτε να το κανετε και στην λαδοκολλα στον φουρνο με φρεσκο κρεμμυδακι, λεμονι και λαδι (λιγο) και γινεται πολυ ωραιο!

αχ Ρινιώ μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση και την ωραία ιδέα αλλά τ' αυγά είναι άβραστα!!:shock:

δεν χαλανε τα αυγα καλη μου στο ψυγειο.. τουλαχιστον για 20 μερες...

αν ειναι και απο χωριο, μπορεις και παραπανω καιρο!

zopiron ανάλογα το ψυγείο, τα αυγά διατηρούνται ακόμη και ένα μήνα (να μη σου πω και παραπάνω) χωρίς να πάθουν τίποτα. Φυσικά, δε θα είναι φρέσκα και κατάλληλα για μικρά παιδάκια, αλλά για μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική δεν παθαίνουν τίποτα. Το πολύ, πολύ να φτιάξεις αρκετά φαγητά που χρειάζονται αυγά, όπως ομελέτες, σαλάτες, αυγολέμονο, αυγοφέτες (ψωμάκια τηγανισμένα με γάλα και αυγό), γλυκιά ομελέτα (με άχνη ζάχαρη - αν θες τη συνταγή να ψάξω να τη βρω), και γλυκά που είναι αρκετά.

Κο κο κο κο κο..... εεεε θέλω να πω καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν φτιάξεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...