Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα! Καλό φθινόπωρο να έχουμε... είδα στο google την αρχική του σελίδα και ενθουσιάστηκα... γεμάτη κολοκύθες σε διάφορα σχήματα... οπότε έμαθα ότι είναι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου!

Σήμερα έχουμε φθινοπωρινή ισημερία! Γι΄αυτό θεωρείτε ως η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου.

Αγγελική θα στρώσει...μην ανησυχείς... αποκλείεται να χειμωνιάσει από τώρα!

Αυτό ελπίζω κι έγω!

Εβίρι το μοσχαράκι στη γάστρα έχω πεθυμήσει... θα το κάνω τις επόμενες μέρες. Όσο για την ξινή, τελικά φαίνεται τα ξινά πάνε στους ξινούς! Ο σύζυγος μου είπε ίσως μου το κράτησε μανιάτικο, επειδή κάποια στιγμή που μας είχε δώσει τον Μάιο σταφύλι, είπα ότι είναι ξινό ακόμα... αλλά Μάιο μήνα, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς?

Και που τα βρήκε τα σταφύλια Μάη μήνα? Θα ήταν κάτι ρογίτσες τόσες δα!

Για σήμερα θα κάνω ομελέτα φούρνου... σας αφήνω να προλάβω να κάνω εξωτερικές δουλειές, πριν πιάσει η βροχή πάλι.

Δεν ξέρω τι γίνεται έξω τώρα αλλά πριν από λίγο που βγήκα από την σπηλιά (!) έδειχνε να ανοίγει ο καιρός.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα σας!!!! Εδω ο καιρος εκλεισε παλι.

Νινα συγνωμη που θα το πω αλλα εσυ φταις που τα εδωσες, με αχαριστους ανθρωπους καλα ειναι να μην κανεις πολυ παρεα, μην της ξαναδωσεις τιποτα. Να παμε για κανα καφεδακι, σε βολευει πρωινα που ειναι το παιδι σχολειο?

Εβιρι η Μερκελ μας πηρε ακομα και το καλοκαιρι! Χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Τα ισπανικα ειναι ευκολα, εχω παρει ενα πτυχιο και ουτε πολυ διαβασμα δεν θελουν.

Φωτεινη σε σας αρχισε το μουλιασμα ε? Η μικρη σου κανει προοδο με το φαγητο και χαιρομαι που το διαβαζω, ν απαλλαγεις απο ενα αγχος

Αγγελικη αν ξαναβγεις απο το μουντρουμι σου μαλλον θα δεις και παλι συννεφια

Τζενη πως πατε με το κρυολογηματακι? Κι εμας ο μικρος εχει ακομα ενα βραχνιασμα και λιγη καταρροη

Κοριτσια εχω κατι μελιτζανες και σκεφτομουνα να τις κανω μελιτζανοπιτα. Εχετε καμμια συνταγη? Σημερα θα φαμε σουπα που εμεινε απο χτες αλλα εκανα και λιγες φακες μηπως ο μικρος δεν φαει στο σχολειο

Ιωαννάκι η πεθρά μου φτιάχνει μία αυτοσχέδια πίτα με φύλο που έχει μέσα μελιτζάνα. Τις κόβει κυβάκια, τις τηγανίζει να μαλακώσουν, τις αφήνει σε χαρτί κουζίνας να σουρώσουν τα πολλά λάδια και μετά μαζί με διάφορα άλλα υλικά όπως πιπεριές, ζαμπόν, τυρί, κιμά καβουρδισμένο, αυγό και ότι άλλο της περισσεύει φτιάχνει την πίτα. Ηπειρώτισσα βλέπεις φτιάχνει πίτες με τα πάντα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε;

Εμεις ειμαστε μια χαρα. Μαλλον απλο σιναχακι ηταν οποτε ολα καλα!

Ο καιρος βεβαια ακομα μια ετσι μια αλλιως αλλα διαβασα πως απο Πεμπτη Παρασκευη φτιαχνει παλι.

Νινακι καλυτερα να τα εδινες τα πραγματα σε καποιον που τα ειχε πραγματικα αναγκη . Η ξινιλα της θα της μεινει οχι ηταν ξινα τα σταφυλια !!! Ωραια πραγματα φτιαχνεις βρε κοριτσι !!

Ιωαννακι μελιτζανοπιτα ουτε εχω κανει ουτε εχω φαει ποτε ,υπαρχουν ομως πολλες εναλλακτικες για μελιτζανες! Εμενα μου αρεσουν πολυ με φετα κ σαλτσα στο φουρνο .

Αγγελικη ερχομαι το βραδυ ε ; μιαμ μιαμ μιαμ

Εβιρακι το ζηλεψα το μοσχαρακι σου !!!!

Η Φωτεινη που ειναι σημερα;

Εμεις λυσσα μουσακα απο χτες . Για αυριο βλεπουμε

Καλημέρα κι απο μενα!

Σε εσας θα φτιαξει ο καιρος κι εδω λεει οτι θα χαλασει.

Ιωαννα μου αφου τελικά δεν συμφερει η αλλη δουλεια αστην. Θα βρεθει κατι αλλο. Απόλαυσε την αδειουλα σου. Οσο για τον μικρο μηπως καταλαβε τιποτα για το νεο ωραριο κι αντεδρασε για να σου δειξει οτι σε θελει; Περαστικά σας κιολας με την καταρροη. Μελιτζανοπιτα δεν εχω φτιαξει ποτε ουτε εχω φαει αλλά για να λεει η Αγγελικη συνταγη ηπειρωτισσας γινεται.

Εβιρι χαιρομαι που το ποδι παει καλύτερα! Φαινεται οτι ο καιρος εκει σε βοηθαει να προσαρμοστεις καλυτερα. Φανταζεσαι να κανονιζαμε καφεδακι στη χωρα του σκοτους;

Ωραιο το μοσχαρακι στη γαστρα. Σιγα σιγα να το βαλω κι εγω στο προγραμμα.

Τζενη χαιρομαι που ειστε καλυτερα απο το μπουκωματακι. Η μαμα σου συνεχιζει να πηγαινοερχεται ε; Κατι ακουσα οτι την επομενη εβδομαδα ισως αρχισουν να παρουσιαζονται οι δασκαλοι κι οι νηπιαγωγοι στα σχολεια. Οσο για το μουσακα δεν πειραζει- πινετε και περισσοτερο νερο για ενυδατωση.

Αγγελικη σε σκεφτομουν για το κατεργο τις προηγουμενες μερες που μιλουσαμε για τον καιρο. Δεν το συνηθισες ακομα ε; Εγω παντως το πηρα αποφαση οτι εφυγε το καλοκαιρακι αυτην την εβδομαδα.

Νινα αστην να λεει. Εσυ εκανες την καλή σου πραξη. Βεβαια αν τα εδινες σε καποιον που εχει αναγκη περισσοτερο θα το εκτιμουσε αλλά δεν πειραζει. Έριξε και σε εσας νερο ε;

Χτες γιορταζε η μικρη μου κι ετσι ειχαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (δεν εφαγε) και καρυδοπιτα, την οποια τσακισε ο μικρος αν και δεν τρωει τα γλυκα γενικά. Για σημερα δεν ξερω γιατι χτες βγηκαμε για σουβλακια με κατι φιλους της μικρης και δεν μαγειρεψα. Απο Δευτερα εχω αδεια γιατι φευγουν οι παππουδες για ιατρικα θεματα στην Αθηνα και θα κατσω εγω με τα παιδια.

Φιλια σε ολο το παρεακι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Φωτεινή μου να χαίρεσαι την κορούλα σου! Πολύχρονη να είναι! Όσο για το κάτεργο, τώρα που θα χειμωνιάσει και ο καιρός θα είναι περισσότερο μουντός σίγουρα θα με χαλάει ακόμη περισσότερο αφού δεν θα μπορώ να βλέπω ουρανό! Πφ συνηθίζεται η υπόγα???

Τζενάκι χαίρομαι που είστε καλά τώρα! Αυτός ο καιρός πάντως είναι ότι πρέπει για την αρπάξεις! Έλα σήμερα κατά τις 5 που θα στρώσω να φάμε κι εμείς. Θα σου βάλω πιάτο!

Σήμερα όπως σας είπα από χτες έχουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Για αύριο για πείτε καμία ιδέα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Φωτεινή να χαίρεσαι το παιδί, καλόχρονο και γερό να είναι!

Θα ήθελα να ζητήσω κι από εσάς γνώμες για παιδοδοντίατρο και ορθοδοντικό στην Αθήνα.....

Αν θέλετε μου στέλνετε π.μ. γιατί η προηγούμενη παιδοδοντίατρος μας έκαψε την γούνα :(:(:(.

Μαγειρικά τώρα:

Δευτέρα μουσακά (από την Κυριακή)

Τρίτη γιουβαρλάκια

Τετάρτη φασολάδα

Πέμπτη σήμερα, περισσεύματα από γιουβαρλάκια και φασολάδα.

Παρασκευή σουφλέ ζυμαρικών με μπέηκον και μανιτάρια.

Σάββατο σολωμό ψητό με χόρτα και πατάτες βραστές.

Κυριακή κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο.

Καλημέρα!

καλημέραααα

Φωτεινη μου χρονια πολλα ,χαρουμεν,δημιουργικα κ ευτιχισμενα για την κορακλα σου ! Γερη να ειναι κ να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε! Απο Δευτερα μαμα full time ε; καλυτερα νομιζω πως θα ειναι απο ολες τις αποψεις αφου θα εισαστε μονοι σας !! Κοιτα να απολαυσεις τα παιδακια σου !!!

Αφροσιτακι τι να πω , τα σαλια μου τρεξανε με το μενου σου ! εγω εχω καλη παιδο-οδοντιατρο αλλα δεν ειναι κ πολυ φτηνη ειναι η αληθεια. Θα σου στειλω μην.

Αγγελικη μου ευχαριστω πολυ για την φιλοξενεια, ειναι σαν να ηρθα !!

Η μαμα πηγαινοερχεται εδω κ ενα μηνα τι να κανουμε δεν εχουμε αλλον κανεναν να παιρνει το παιδι. Ετσι λενε οτι απο Δευτερα ισως αρχισουν τα ολοημερα αλλα ακομα δεν εχουμε καμια ενημερωση,ως σηνυθως αν ειναι να γιναι κατι θα το μαθουμε Παρασκευη.

Σημερα εμεις προχειρα, ζητησε ο γιος ντοματες με αυγα ( στραπατσαδα,καγιανας η οπως το λενε σε καθε τοπο) κ πατατες τηγανιτες.Για βραδυ θα δουμε.

Καλημέρα!

Αρχίσανε οι δροσερές μέρες και αρχίσανε και τα κρυώματα... μέρες τώρα με ενοχλεί ο λαιμός μου, χτες με πόναγαν τα πόδια μου και τελικά ανέβασα δέκατα το βράδυ... άντε καλή αρχή!:mad:

Οπότε λέω να κάνω κοτόσουπα για σήμερα.

Καλημερα σας!!!! Εδω ο καιρος εκλεισε παλι.

Νινα συγνωμη που θα το πω αλλα εσυ φταις που τα εδωσες, με αχαριστους ανθρωπους καλα ειναι να μην κανεις πολυ παρεα, μην της ξαναδωσεις τιποτα. Ας έχει χάρη που γέννησε τον άνθρωπο που είναι μαζί μου και είναι χρυσάφι, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν την ξανάβλεπα... Να παμε για κανα καφεδακι, σε βολευει πρωινα που ειναι το παιδι σχολειο? Ναι το πρωί με βολεύει καλύτερα... θα σου τηλ/σω από βδομάδα, όταν θα είμαι καλύτερα, μη σε κολλήσω τίποτα.

Εβιρι η Μερκελ μας πηρε ακομα και το καλοκαιρι! Χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Τα ισπανικα ειναι ευκολα, εχω παρει ενα πτυχιο και ουτε πολυ διαβασμα δεν θελουν.

Φωτεινη σε σας αρχισε το μουλιασμα ε? Η μικρη σου κανει προοδο με το φαγητο και χαιρομαι που το διαβαζω, ν απαλλαγεις απο ενα αγχος

Αγγελικη αν ξαναβγεις απο το μουντρουμι σου μαλλον θα δεις και παλι συννεφια

Τζενη πως πατε με το κρυολογηματακι? Κι εμας ο μικρος εχει ακομα ενα βραχνιασμα και λιγη καταρροη

Κοριτσια εχω κατι μελιτζανες και σκεφτομουνα να τις κανω μελιτζανοπιτα. Εχετε καμμια συνταγη? Σημερα θα φαμε σουπα που εμεινε απο χτες αλλα εκανα και λιγες φακες μηπως ο μικρος δεν φαει στο σχολειο

γεια σας κοριτσακια τι κανετε;

Εμεις ειμαστε μια χαρα. Μαλλον απλο σιναχακι ηταν οποτε ολα καλα! Ωραία!

Ο καιρος βεβαια ακομα μια ετσι μια αλλιως αλλα διαβασα πως απο Πεμπτη Παρασκευη φτιαχνει παλι. Ναι, σαν σουηδικό ντους μας έχει κάνει!

Νινακι καλυτερα να τα εδινες τα πραγματα σε καποιον που τα ειχε πραγματικα αναγκη . Ακόμα και εμείς θα τα χαιρόμασταν... ξέρεις πόσο τα λυπήθηκα, που προφανώς τα πέταξε? Αφού όταν της έδωσα σάλτσα ντομάτας, της έδωσα από τα μικρά βάζα, μην τυχόν της ξυνίσει και αυτή!:rolleyes: Η ξινιλα της θα της μεινει οχι ηταν ξινα τα σταφυλια !!! Ωραια πραγματα φτιαχνεις βρε κοριτσι !! Ευχαριστώ, αλλά και εσύ δεν πας πίσω!

Ιωαννακι μελιτζανοπιτα ουτε εχω κανει ουτε εχω φαει ποτε ,υπαρχουν ομως πολλες εναλλακτικες για μελιτζανες! Εμενα μου αρεσουν πολυ με φετα κ σαλτσα στο φουρνο .

Αγγελικη ερχομαι το βραδυ ε ; μιαμ μιαμ μιαμ

Εβιρακι το ζηλεψα το μοσχαρακι σου !!!!

Η Φωτεινη που ειναι σημερα;

Εμεις λυσσα μουσακα απο χτες . Ωχ έπεσε παραπάνω αλάτι? δεν πειράζει, θα πιείτε μπόλικο νερό, που κάνει καλό. Για αυριο βλεπουμε

Καλημέρα κι απο μενα!

Σε εσας θα φτιαξει ο καιρος κι εδω λεει οτι θα χαλασει.

Ιωαννα μου αφου τελικά δεν συμφερει η αλλη δουλεια αστην. Θα βρεθει κατι αλλο. Απόλαυσε την αδειουλα σου. Οσο για τον μικρο μηπως καταλαβε τιποτα για το νεο ωραριο κι αντεδρασε για να σου δειξει οτι σε θελει; Περαστικά σας κιολας με την καταρροη. Μελιτζανοπιτα δεν εχω φτιαξει ποτε ουτε εχω φαει αλλά για να λεει η Αγγελικη συνταγη ηπειρωτισσας γινεται.

Εβιρι χαιρομαι που το ποδι παει καλύτερα! Φαινεται οτι ο καιρος εκει σε βοηθαει να προσαρμοστεις καλυτερα. Φανταζεσαι να κανονιζαμε καφεδακι στη χωρα του σκοτους;

Ωραιο το μοσχαρακι στη γαστρα. Σιγα σιγα να το βαλω κι εγω στο προγραμμα.

Τζενη χαιρομαι που ειστε καλυτερα απο το μπουκωματακι. Η μαμα σου συνεχιζει να πηγαινοερχεται ε; Κατι ακουσα οτι την επομενη εβδομαδα ισως αρχισουν να παρουσιαζονται οι δασκαλοι κι οι νηπιαγωγοι στα σχολεια. Οσο για το μουσακα δεν πειραζει- πινετε και περισσοτερο νερο για ενυδατωση.

Αγγελικη σε σκεφτομουν για το κατεργο τις προηγουμενες μερες που μιλουσαμε για τον καιρο. Δεν το συνηθισες ακομα ε; Εγω παντως το πηρα αποφαση οτι εφυγε το καλοκαιρακι αυτην την εβδομαδα.

Νινα αστην να λεει. Εσυ εκανες την καλή σου πραξη. Βεβαια αν τα εδινες σε καποιον που εχει αναγκη περισσοτερο θα το εκτιμουσε αλλά δεν πειραζει. Έριξε και σε εσας νερο ε; Ναι πολύ! Αλλά σήμερα έχει υπέροχη μέρα... κρίμα που δεν μπορώ να βγω.:(

Χτες γιορταζε η μικρη μου κι ετσι ειχαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (δεν εφαγε) και καρυδοπιτα, την οποια τσακισε ο μικρος αν και δεν τρωει τα γλυκα γενικά. Για σημερα δεν ξερω γιατι χτες βγηκαμε για σουβλακια με κατι φιλους της μικρης και δεν μαγειρεψα. Απο Δευτερα εχω αδεια γιατι φευγουν οι παππουδες για ιατρικα θεματα στην Αθηνα και θα κατσω εγω με τα παιδια.

Πολύχρονη, να είναι καλά και να την χαίρεστε!!:D... ωραία με τα παιδιά μόνη σου ή αγχώνεσαι?

Φιλια σε ολο το παρεακι

καλημέραααα

Φωτεινη μου χρονια πολλα ,χαρουμεν,δημιουργικα κ ευτιχισμενα για την κορακλα σου ! Γερη να ειναι κ να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε! Απο Δευτερα μαμα full time ε; καλυτερα νομιζω πως θα ειναι απο ολες τις αποψεις αφου θα εισαστε μονοι σας !! Κοιτα να απολαυσεις τα παιδακια σου !!!

Αφροσιτακι τι να πω , τα σαλια μου τρεξανε με το μενου σου ! εγω εχω καλη παιδο-οδοντιατρο αλλα δεν ειναι κ πολυ φτηνη ειναι η αληθεια. Θα σου στειλω μην.

Αγγελικη μου ευχαριστω πολυ για την φιλοξενεια, ειναι σαν να ηρθα !!

Η μαμα πηγαινοερχεται εδω κ ενα μηνα τι να κανουμε δεν εχουμε αλλον κανεναν να παιρνει το παιδι. Ετσι λενε οτι απο Δευτερα ισως αρχισουν τα ολοημερα αλλα ακομα δεν εχουμε καμια ενημερωση,ως σηνυθως αν ειναι να γιναι κατι θα το μαθουμε Παρασκευη.

Σημερα εμεις προχειρα, ζητησε ο γιος ντοματες με αυγα ( στραπατσαδα,καγιανας η οπως το λενε σε καθε τοπο) κ πατατες τηγανιτες.Για βραδυ θα δουμε. Λοιπόν μικρή δεν την έτρωγα την στραπατσάδα... τώρα μου αρέσει πολύ... πόσο αλλάζουμε τελικά στα γούστα, όσο μεγαλώνουμε!!

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα πέστροφα με πατάτες στο φούρνο, ενώ εγώ και η Εβιρίνα φάγαμε τηγανητές πατάτες και σαλάτα γιατί νηστεύουμε.

Εβιράκι έχετε καλοκαιρία ε? Τι καλά!

Εγώ το αντίθετο βλέπω Αγγελική. Έχουμε βαρβάτο φθινόπωρο. Όλως τυχαίως μόνο την ημέρα που είχατε τις μεγάλες καταστροφές με τους υδροστρόβιλους, την ταραχτική βροχή και τα σχετικά φαινόμενα εμείς εδώ είχαμε καταγάλανο ουρανό και ολοστρόγγυλο ήλιο. Όμως δεν έκανε ζέστη, αντιθέτως είχαμε χαμηλή θερμοκρασία. Χτες στρώσαμε και τα χαλιά. Όπου να 'ναι τις επόμενες μέρες βλέπω να ανάβουμε το καλοριφέρ γιατί η θερμοκρασία άρχισε να κατεβαίνει στο σπίτι. Δύο μέρες τώρα έχει μόνο 19 βαθμούς μέσα.

Δεν ξέρω τι γίνεται έξω τώρα αλλά πριν από λίγο που βγήκα από την σπηλιά (!) χαχαχαχαχα

έδειχνε να ανοίγει ο καιρός.

Εβιρι η Μερκελ μας πηρε ακομα και το καλοκαιρι!

Αυτό πραγματικά έγινε κάπου τον Ιούνιο και Ιούλιο, όταν στην Ελλάδα είχατε κάτι ψύχρες.

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου. Σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα.

Τα ισπανικα ειναι ευκολα, εχω παρει ενα πτυχιο και ουτε πολυ διαβασμα δεν θελουν.

Χαίρομαι πολύ που το ακούω.

Κοριτσια εχω κατι μελιτζανες και σκεφτομουνα να τις κανω μελιτζανοπιτα. Εχετε καμμια συνταγη?

Όχι κάποια δική μου. Αν έφτιαχνα θα κοιτούσα το ίντερνετ.

Εβιρι χαιρομαι που το ποδι παει καλύτερα! Φαινεται οτι ο καιρος εκει σε βοηθαει να προσαρμοστεις καλυτερα.

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. Σ' αυτό έχεις δίκιο γιατί το κρύο είναι αυτό που χρειάζεται για να περάσει το πρήξιμο και επειδη εδώ δεν έχω το κέφι να βάζω παγοκύστη αφού κρυώνω, το καλύτερο είναι που έχει ψύχρα.

Φανταζεσαι να κανονιζαμε καφεδακι στη χωρα του σκοτους;

Μωρέ για μένα θα ήταν μεγάλη χαρά. Μακάρι να ερχόσασταν.

Χτες γιορταζε η μικρη μου κι ετσι ειχαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (δεν εφαγε) και καρυδοπιτα, την οποια τσακισε ο μικρος αν και δεν τρωει τα γλυκα γενικά.

Χρόνια της πολλά, να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε πάντα.

Σήμερα όπως σας είπα από χτες έχουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Για αύριο για πείτε καμία ιδέα....

Φασολάκια φρέσκα, μπάμιες, μελιτζάνες ιμάμ, φακές, ρεβύθια στη γάστρα, ρεβύθια με μελιτζάνες, κολοκυθάκια με ρύζι αυγολέμονο, μπριάμ, γεμιστά στο φούρνο, χταποδάκι με μελιτζάνες, μακαρόνια με σάλτσα, σουφλέ ζυμαρικών, καλαμαράκια με πατάτες και ελιές.

Αρχίσανε οι δροσερές μέρες και αρχίσανε και τα κρυώματα... μέρες τώρα με ενοχλεί ο λαιμός μου, χτες με πόναγαν τα πόδια μου και τελικά ανέβασα δέκατα το βράδυ... άντε καλή αρχή!:mad:

Οπότε λέω να κάνω κοτόσουπα για σήμερα.

Περαστικά Νίνα μου, ελπίζω με την κοτόσουπα να βοηθηθείς αρκετά και αν πάρεις και καμιά βιταμινούλα, να πιεις και χαμομήλι κάτι θα γίνει. Α, πες και στον Τομ να σου κάνει εντριβή με ζεστό οινόπνευμα (προσοχή αν δε γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο το ζεσταίνουμε) ή με ζεστή τσικουδιά που να περιέχει μέσα δύο απλές ασπιρίνες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολο το παρεακι!

Εδω απο χτες το απογευμα ριχνει τη βροχη του - δεν εχω παραπονο.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Και σεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να εχετε παντα υγεια και χαρα στα σπιτια σας!

Νινα μου περαστικά σου! Μηπως να ξεκινησεις να τονωνεις το ανοσοποιητικο σου με καμια βιταμινουλα; Η κοτοσουπα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι φαρμακο.

Εβιρι θα στρωσετε χαλια ε; Εγω προβλέπω τον αλλο μηνα. Εχουν ελαττωθεί πολυ τα "ατυχηματα" του μικρου αλλά ακομα φοβαμαι. Δεν εχει ψυχρανει και υπερβολικα ο καιρος οποτε αντεχεται ακομη.

Αφροδιτακι ωραιοτατο μενου! Δυστυχως δεν ξερω παιδοδοντιατρο και δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αγγελικη μου, δυστυχως ολα συνηθιζονται (στο λεω εγω που δουλευα 8 χρονια χωρις να βλεπω ηλιο).

Τζενη κι εμεις απο μερα σε μερα περιμενουμε ενημερωση. Αντε να μπουμε στη σειρα μας λιγακι. Ναι απο Δευτερα μονο μαμα και μονη. Κι εγω ειμαι πολύ χαρουμενη για το χρονο που θα περασω με τα παιδια μου. Απλά το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι αποφασισα να μην ανεβω κι εγω Αθηνα στον αντρα μου γιατι ο μικρος προσαρμοστηκε πολυ καλά στον παιδικο και δεν θελω τωρα που ειναι νωρις να του το χαλάσω. Ετσι χανουμε μια ευκαιρια να περασουμε λιγο χρονο μαζι.

Χτες τελικα ειχαμε μακαρονια. Για σημερα μαλλον μακαρονια παλι αφου ειδα οτι περισσεψαν (ειπαμε μαγειρευουμε για λοχο).

Φιλια σε ολη την παρεα και καλό ΣΚ!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει σουφλε ζυμαρικών τελικά.

Αυτή τη στιγμή που γράφω φοράω ένα πουκάμισο αμάνικο, ζακέτα καλικαιρινή και από πάνω μία πασμίνα! Δεν φτάνει που μας έχουν στην υπόγα ο εξαερισμός-κλιματισμός εδώ μέσα είναι ελεεινός! Και άκρη δεν βγάζουμε με τον συντηρητή του κτιρίου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι εμείς φταίμε που έχει κρύο γιατί ανοιγοκλείνουμε το μηχάνημα! Και τι θα κάνω ρε #%$#%#^% θα μεινω να ξεπαγιάσω? Έχω κάτι νεύρα ......:evil:

Θα ξαναμπώ αργότερα γιατί έχω δουλίτσα τώρα.

Πολλά φιλιά στο παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημεραααα !! Ειμαι χαρουμενη σημερα αφου ειναι παρασκευη !

Κοριτσια το πρωι στο σχολειο δεν μας ειπαν απολυτως τπτ.Ουτε καν αν θα αλλαξει κατι στην ωρα που σχολάνε..... Απελπισια ...

Αγγελικη μου συμπασω !! Εγω εχω μονιμα εδω ολο το χρονο μια εσαρπα χοντρη πλεκτη κ κουκουλωνομαι !!! Μπορει τον Αυγουστο να βραζεις κ τον Σεπτεμβριο με τις μερες σαν τις προηγουμενες να ειναι εδω μεσα ψυγειο ...Παλι ωραιο φαγακι θα φτιαξεις!!

Φωτεινη μου εχεις δικιο με το σκεπτικο σου για τον μικρο .. καλυτερ ατωρα που συνηθισε να μην χασει την σειρα του !!

Εβιρακι ποσα χρονια εχω να φαω πεστροφα !! Η γιαγια μου η συγχωρεμενη τις εκανες τηγανιτες τελειες !!

Νινακι πως παει το κρυωμα;

Εμεις σημερα θα γεμιστα που θα κανει η μαμα.Μια χαρα θα μου κατσει αφου θα μεινει κ για αυριο, γιατι το πρωι εχουμε παρτυ κ θα ερθουμε πισω αργα το μεσημερι .

καλημερα στην παρεουλα μας! ωραιος καιρος σημερα.

Νινα περαστικα σου και περιμενω τηλ!

Αγγελικη το υπογειο συνηθιζεται, ο κλιματισμος ειναι προβλημα γιατι μπορεις ευκολα να παθεις ψυξη, να προσεχεις

Φωτεινη να χαιρεσαι το παιδακι σου να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη! οι βροχες θα ερθουν και απο δω απο αυριο. Ελπιζω να χαρεις τα παιδακια σου την αλλη βδομαδα και να ηρεμησεις

Εβιρι νωρις νωρις στρωνεται, ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω ακομα

Αφροδιτακι ωραιο μενου εχεις! Ορθοδοντικο δυστυχως δεν ξερω

Τζενη μακαρι να εβγαζες γρηγορα ακρη με το σχολειο, αμαν σ αυτη τη χωρα τιποτα δεν λειτουργει. Πολυτιμη η βοηθεια της μαμας!

Εχτες ειχα μια δυσκολη μερα αλλα σημερα ειπα να μαγειρεψω κεφτεδακια με πατατες , βεβαια ο μικρος θα εχει φαει αλλα θα τα τηγανισω για μενα και θα φαμε το βραδυ παρεα. Ευτυχως ηρθε και η πεθερα μου και ειχα χορηγια ψωνια απο το σουπερ μαρκετ και γαυρακι που θα κανω αυριο, να ναι καλα!

Αχ Τζενακι κι εδω τα ιδια δεν ειπαν τιποτα για τους αναπληρωτες. Αν μαθω κατι τη Δευτερα θα σας πω.

Ιωαννα μου ευχαριστω για τις ευχες. Ωραια τα κεφτεδακια. Εχω καιρο να φτιαξω - μπορει τωρα που θα ειμαι μονη με τα παιδια. Μπραβο στην πεθερα σου.

Αγγελικη ο κλιματισμος ειναι το χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις. Σε μια εταιρια που δουλευα κυκλοφορουσα το χειμωνα με κοντομανικο και το καλοκαιρι με ζακετα με τους ανισορροπους που ειχα μαζι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...