Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι υγρασία ήταν αυτή απόψε και το πρωί? Και τι παλιόκαιρος είναι αυτός τώρα? Ελπίζω να μην βρέχει όταν σχολάσω:rolleyes:

Και μετά την γκρίνια του καιρού να σας πω για τα μαγειρικά μου.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε αθερίνα τηγανιτή που είχα στην κατάψυξη από την προηγούμενη εβδομάδα. Όνειρο ήταν! Την συνόδεψα με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ έψησε ο άντρας μου κοτόπουλο παιδάκια και πιτούλες στα κάρβουνα. Τα συνοδέψαμε με πατατούλες τηγανιτές και σπιτική μαγιονέζα.

Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν και φάγαμε μαζί οι γονείς μου και ο αδερφός μου με την κοπέλα του. Είχα φτιάξει μοσχαράκι στιφάδο με μακαρόνια. Μου έιχαν φέρει από την Εύβοια κολοκυθάκια και μελιτζάνες οπότε έφτιαξα κολοκυθόπιτα αλμυρή και σουφλέ μελιτζάνας.

Για σήμερα έχω ετοιμάσει αρακά.

Νίνα αυτό με το καρότο στα γεμιστά το διάβασα κι εγώ και την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω.

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα.

Μπηκα την Παρασκευη κ κλασικα εγραψα ενα κατεβατο κ χαθηκε.μετα τσαντιστηκα κ βγηκα χωρις να γραψω τπτ.

Χαλασε ο καιρος πολυ σημερα, το πρωι σκοτεινιασε τοσο πολυ που ηταν σαν βραδυ ...

Το ΣΚ εμεις πηγαμε Ευβοια να ψηφισουμε που φαγαμε κρεατικα κυριως.

Σημερα ταπεινες φακουλες.

Αγγελικη μου ,τι ωραια φαγακια που εκανες!! Γεια στα χερια σου !

Νινακι κ εμεις κολυμπησαμε ,χτες ειδικα νομιζω ηταν απο τις καλυτερες θαλασσες.Το ευχαριστηθηκαμε πολυ.Αν και νομιζω πως ηταν κ το τελευταιο μας μπανιο.Θα το εχω υποψιν κ το καροτακι.

Στρουμφιτακι ελπιζω τωρα να ηρεμησετε λιγο απο ολες τις αποψεις.

Τι καλά που κάνατε μπανάκι Τζενάκι μου! Αλλά σήμερα ο καιρός έχει αρκετή ψύχρα. Το πρωί που ερχόμουν στην δουλειά είχε ζέστη και πριν λίγο που βγήκα έξω ανατρίχιασα απο το κρύο! Και είμαι και χωρίς ζακέτα και με σχετικά αμάνικη μπλούζα! Θα πάω τουρτουρίζοντας στο σπίτι μου φαίνεται...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Πως τα πατε με τη δροσουλα; Σε εμας φυσικά εβρεξε. Εριξε μια πολύ καλή μπορα προχτες το βραδυ κι εκτοτε ολο και ριχνει. Το Σαββατο ομως ειχε πολυ καλό καιρο και πηγαμε και για μπανιο. Μαλλον ηταν το τελευταιο της χρονιας αλλά δεν πειραζει.

Στρουμφιτα ελπίζω τωρα να ηρεμησετε απο το τρεξιμο. Ευτυχως που μπορουσε κι η κοπελα που σας κραταει τη μικρη και δεν ειχατε κι αλλο άγχος. Μπραβο και για το συνεργειο που βρηκατε γιατι σπανιζουν τοσο υπευθυνοι ανθρωποι.

Νινα κραταω την ιδεα για το τριμμενο καροτο αν και δεν ξερω ποτε θα τη δοκιμάσω. Ακομα παλευω να κανω το σουφλε μελιτζανας της Αγγελικης αφου σκεφτομαι τις αντιδρασεις.

Αγγελικη ωραιο το μενου σας το ΣΚ. Εμεις εδω βαλαμε το καλοκαιρινο μπουφανακι, την ομπρελιτσα μας, οργανωθηκαμε οπως και να το κανουμε. Τελικά το γλιτωσες το κρυωμα;

Λοιπον το Σαββατο εφτιαξα τορτελινια αλα κρεμ που ζητησε η κορη μου κι εφαγε(!!!!) και την Κυριακη χοιρινο λεμονατο με πουρε. Χτες λιγα περισσευματα με κατι φακες που ειχαμε στην καταψυξη και για σημερα εχω κρεατοσουπα φτιαξει.

Ο μικρος παει καλά στον παιδικο, καθεται πλεον περισσοτερες ωρες και δεν κλαιει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα σε ολες !!! Χαθηκα λιγακι γιατι πηρα ενα μηνα ανευ αποδοχων γιατι ειχα βρει μια δουλεια και ειχαμε συμφωνησει να παω για ενα μηνα δοκιμαστικα αλλα τελικα δεν εκατσε. Επρεπε να δουλευω 10ωρα, να κανω 50χλμ τη μερα μονο για τη δουλεια, να μου κολλαει 4ωρα ενσημα και απο το να μη βλεπω το παιδι καθολου και ολα τα λεφτα να πηγαινουν στη βενζινη τα παρατησα. Α, θα δουλευα και Σαββατα. Απο την παλια δουλεια δεν μου ακυρωσανε την ανευ οποτε θα καθομαι μεχρι τις 12/10.

Ο μικρος εδω και 2 εβδομαδες εχει ξεκινησει το κλαμα στον παιδικο, οταν τον πηγαινω κλαιει και θελει αγκαλια, φοβερο πισωγυρισμα και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αφου μου λεει οτι περναει καλα.

Με τη μαγειρικη σας βλεπω ολες μια χαρα μονο εγω δεν στρωνομαι ν ασχοληθω.

Οσο για τα μπανια που λετε εγω τα εχω ηδη μαζεψει τα μπανιερα μας.

Σημερα θα φερει η μαμα ψαροσουπα να φαμε κι εκει που ελεγα να εκανα αρακα με πηρε τηλ και μου λεει θα μαγειρεψω εγω, τι χαρα που πηρα βαριομουνα πολυ.

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, τα φιλια μου και ιδιαιτερα στην Εβιρι μας που παλι ξενιτευτηκε και μας αφησε μονες αλλα μου φαινεται οτι πρεπει ολες να κανονισουμε καφε στη Γερμανια..

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Εντελώς φθινοπωρινός ο καιρός χτες και σήμερα! Ελπίζω να στρώσει όμως γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς να αποχαιρετήσουμε οριστικά το καλοκαίρι! Εντάξει, να μην κάνει πολύ ζέστη αλλά να κυκλοφορείς άνετα με κοντομάνικο!

Φωτεινή δεν μου κάνει εντύπωση ο καιρός που έχετε! Φημίζεται το Ιόνιο και η δυτική Ελλάδα για τον βροχερό καιρό! Χτες ευτυχώς την ώρα που σχόλασα είχε σταματήσει να βρέχει και είχε υποχώρησει η πολύ ψύχρα!

Μπράβο στην κορούλα σου που τρώει περισσότερα φαγάκια και στο αντράκι σου που προσαρμόζεται στν σταθμό!

Σήμερα τρώμε γίγαντες στην γάστρα με λουκάνικα.

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέραααα !! κρυο σήμερα ε; εγω με τον μεγαλο την αρπαξαμε λιγακι.Λιγο τρεχει η μυτη ,λιγο ο λαιμος αχ αρχισαμε ....

Ιωαννακι μου κατσε να ξεκουραστεις σπιτακι σου να ηρεμησεις.Τι ανεφ αποδοχως, λες κ σε πληρωνει ..Κατι θα κατσει κοριτσι εχε τα ματια σου ανοιχτα κ θα δικαιωθεις. Παλι καλα που εχεις κ την μαμα μεγαλη βοηθεια.

Αγγελικη μου πως εφτασες χτες; ελπιζω να μην σε πετυχε η μπορα.

Φωτεινη μπραβο στην κορακλα σου !!! Να τον φτιαξεις το σουφλε μελιτζανας ειναι πολυυυ νοστιμο !!

Σημερα η μαμα θα κανει μουσακα παραγγελια του γιου.

Καλημερα σε ολες !!! Χαθηκα λιγακι γιατι πηρα ενα μηνα ανευ αποδοχων γιατι ειχα βρει μια δουλεια και ειχαμε συμφωνησει να παω για ενα μηνα δοκιμαστικα αλλα τελικα δεν εκατσε. Επρεπε να δουλευω 10ωρα, να κανω 50χλμ τη μερα μονο για τη δουλεια, να μου κολλαει 4ωρα ενσημα και απο το να μη βλεπω το παιδι καθολου και ολα τα λεφτα να πηγαινουν στη βενζινη τα παρατησα. Α, θα δουλευα και Σαββατα. Απο την παλια δουλεια δεν μου ακυρωσανε την ανευ οποτε θα καθομαι μεχρι τις 12/10.

Έτσι κι αλλιώς δεν σας πληρώνουν καιρό τώρα! Κάτσε να ξεκουραστείς τουλάχιστον!

Σημερα θα φερει η μαμα ψαροσουπα να φαμε κι εκει που ελεγα να εκανα αρακα με πηρε τηλ και μου λεει θα μαγειρεψω εγω, τι χαρα που πηρα βαριομουνα πολυ.

Θησαυρός η μανούλα!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, τα φιλια μου και ιδιαιτερα στην Εβιρι μας που παλι ξενιτευτηκε και μας αφησε μονες αλλα μου φαινεται οτι πρεπει ολες να κανονισουμε καφε στη Γερμανια..

Ναι μωρέ! Να πεταχτούμε ένα απογευματάκι!!!!

καλημέραααα !! κρυο σήμερα ε; εγω με τον μεγαλο την αρπαξαμε λιγακι.Λιγο τρεχει η μυτη ,λιγο ο λαιμος αχ αρχισαμε ....

Περαστικά σας βρε Τζενάκι μου! Δεν είναι δύσκολο να την αρπάξεις με αυτόν τον καιρό! Ελπίζω τουλάχιστον να μην χειροτερέψετε!

Σχόλασα 2,30 χτες κι εκείνη την ώρα δεν είχε φορτώσει ακόμη ο καιρός!

Κι άλλη μανούλα θησαυρός!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εντελώς φθινοπωρινός ο καιρός χτες και σήμερα! Ελπίζω να στρώσει όμως γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς να αποχαιρετήσουμε οριστικά το καλοκαίρι! Εντάξει, να μην κάνει πολύ ζέστη αλλά να κυκλοφορείς άνετα με κοντομάνικο!

Φωτεινή δεν μου κάνει εντύπωση ο καιρός που έχετε! Φημίζεται το Ιόνιο και η δυτική Ελλάδα για τον βροχερό καιρό! Χτες ευτυχώς την ώρα που σχόλασα είχε σταματήσει να βρέχει και είχε υποχώρησει η πολύ ψύχρα!

Μπράβο στην κορούλα σου που τρώει περισσότερα φαγάκια και στο αντράκι σου που προσαρμόζεται στν σταθμό!

Σήμερα τρώμε γίγαντες στην γάστρα με λουκάνικα.

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

απ οτι ακουσα ο καιρος θα ειναι φθινοπωρινος και με τις αναλογες θερμοκρασιες οποτε μαλλον σιγα σιγα πρεπει να μπουμε στο κλιμα

Ιωαννακι μου κατσε να ξεκουραστεις σπιτακι σου να ηρεμησεις.Τι ανεφ αποδοχως, λες κ σε πληρωνει ..Κατι θα κατσει κοριτσι εχε τα ματια σου ανοιχτα κ θα δικαιωθεις. Παλι καλα που εχεις κ την μαμα μεγαλη βοηθεια.

Φωτεινη μπραβο στην κορακλα σου !!! Να τον φτιαξεις το σουφλε μελιτζανας ειναι πολυυυ νοστιμο !!

Ασε κι εμας μια απο τα ιδια, μυξες και μπουκωμα κι αυτο σκεφτηκα κι εγω, απο τωρα? Μουσακας ε? πολυ καλο. Βεβαια και οι γιγαντες με τα λουκανικα ειναι κι αυτο καλο, θα ερθω και στις δυο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!:)

Φοβερός καιρός,ε? Χτες έριξε πολλή βροχή και έπιασε τόσος αέρας ξαφνικά, που νόμισα ότι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την Καλαμάτα, είχε έρθει;)... έτρεχα μέσα στην βροχή να σώσω την τέντα, μην την διαλύσει,φορώντας ένα αδιάβροχο, αλλά τελικά έγινα μούσκεμα!

Στα μαγειρικά μας: χτες έκανα αρακά κοκκινιστό και έφτιαξα μιξ γκριλ με μπριζόλα και μπιφτέκια.... σήμερα έχουμε κοφτό μακαρονάκι σουφλέ... επίσης έκανα μπάρες δημητριακών, με μία συνταγή που δεν έχει ζάχαρη, ούτε αυγά, ούτε βούτυρο, οπότε δεν θέλει και ψυγείο... είναι ότι πρέπει για υγιεινές υπογλυκαιμίες:P

Θυμήθηκα να σας πω το εξής, να δείτε που όλα τα παράξενα συμβαίνουν στους παράξενους τελικά: η μητέρα μου έστειλε από το νησί διάφορα πράγματα και σκέφτηκα να δώσω μερικά καλούδια στην "μαμά"... το αποτέλεσμα ήταν να μου τα βγάλει όλα σκάρτα που της έδωσα, δηλ. τα αγγούρια ήταν πικρά, οι ντομάτες παραγινωμένες (για πέταμα συγκεκριμένα), τα σταφύλια ξυνά και μόνο τα σκαλτσούνια δεν χαρακτηρίστηκαν.... τι έχετε να πείτε?:rolleyes:

Τζένη με αυτόν τον καιρό, δεν είναι δύσκολο να την αρπάξεις... ελπίζω να είναι κάποιο αθώο συναχάκι και για τους δυό σας!

Φωτεινή όλο και μικρές αλλαγές βλέπω η μικρή με το φαί:D...μπράβο σας!:P... όσο για την βροχή σας, δεν σχολιάζω... το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση;)

Ιωάννα, μήπως να πηγαίναμε για κανένα καφεδάκι, τώρα που αδειεύεις?

Και για να μην ξεχνιόμαστε: εγώ τα καλοκαιρινά δεν τα φυλάω ακόμα... είμαι αισιόδοξη!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Καλησπέρα σας!:)

Γειά σου Νινάκι!

Φοβερός καιρός,ε? Χτες έριξε πολλή βροχή και έπιασε τόσος αέρας ξαφνικά, που νόμισα ότι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την Καλαμάτα, είχε έρθει;)... έτρεχα μέσα στην βροχή να σώσω την τέντα, μην την διαλύσει,φορώντας ένα αδιάβροχο, αλλά τελικά έγινα μούσκεμα!

Όντως κάποια στιγμή μου είπε η κόρη μου ότι φύσαγε πάρα πολύ! Εγώ δεν πήρα κα ιπολλά πράγματα χαμπάρι στο καταγώγιο που δουλευω!!!!

Θυμήθηκα να σας πω το εξής, να δείτε που όλα τα παράξενα συμβαίνουν στους παράξενους τελικά: η μητέρα μου έστειλε από το νησί διάφορα πράγματα και σκέφτηκα να δώσω μερικά καλούδια στην "μαμά"... το αποτέλεσμα ήταν να μου τα βγάλει όλα σκάρτα που της έδωσα, δηλ. τα αγγούρια ήταν πικρά, οι ντομάτες παραγινωμένες (για πέταμα συγκεκριμένα), τα σταφύλια ξυνά και μόνο τα σκαλτσούνια δεν χαρακτηρίστηκαν.... τι έχετε να πείτε?:rolleyes:

Να μην της ξαναδώσεις τίποτα! Ορίστε μας!!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: εγώ τα καλοκαιρινά δεν τα φυλάω ακόμα... είμαι αισιόδοξη!

Κι εγώ κι εγώ!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.

Τι ήταν κι αυτό που πάθατε βρε παιδιά χτες; !!!!! Ένα παράδοξο που συνέβη έιναι ότο ενώ εσείς είχατε βροχές, υδροστρόβιλους κι ανεμοστρόβιλους και λοιπές καταστροφές εμείς εδώ είχαμε έναν καταγάλανο ουρανό και τεράστιο ήλιο όλη τη μέρα. Βέβαια, δεν έκανε ζέστη αντιθέτως έκανε ψύχρα γύρω στους 17 είχαμε. Τι να πω!!!!

Μαγειρικά σήμερα τηγάνισα ψάρι και πατάτες, την Κυριακή έφτιαξα κοκκινιστό μοσχαράκι στη γάστρα με συνοδεία πουρέ και χτες φάγαμε διάφορα αποφάγια.

Εβιρι καλή προσαρμογη στη χωρα του σκοτους! Καλή σχολικη χρονια στην Εβιρινα σου! Τα Ισπανικά μου αρεσουν πολύ σαν γλώσσα και δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυσκολα. Εδω εχει ανταπεξελθει στα γερμανικά το κοριτσι μας.

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές Φωτεινή μου.

Για τα Ισπανικά κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν κρίνω από τα Ιταλικά που έχω μάθει. Κι επειδή οι δύο γλώσσες είναι παραπλήσιες το ίδιο θεωρώ κι εγώ.

Χαιρομαι που το ποδι σου παει καλύτερα κι ελπιζω να γινει γρηγορα εντελώς καλά ωστε να μην κρυωνεις κι εσυ.

Ευχαριστώ, έτσι ελπίζω κι εγώ. Σήμερα είχαμε ραντεβού στον ορθοδοντικό και εκείνη την ώρα είχε και βροχή και ψύχρα. Φόρεσα κάτι χαμηλά παπούτσια σαν σπορτέξ-μπαλαρίνες με κάλτσα. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Λίγο μόνο φαίνεται ότι κουτσαίνω και επιπλέον δεν έχω ταχύτητα στο δρόμο γιατί μετά πονάει σε διάφορα σημεία το πόδι κι ο αστράγαλος. Όλα καλά.!!!!

Εβιράκι ίσως στην επαναφορά του ποδιού σου βοηθά και ο κρύος καιρός της Γερμανίας. Όπως και να έχει αφού μπήκε το πόδι σου σε κλειστό παπούτσι, έστω και για μία ωρίτσα, είσαι σε καλό δρόμο!

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο Αγγελική μου. Ήδη έχω δει μεγάλη διαφορά και μόλις χτες το συζητούσα με τον Έβιρο ότι έχει υποχωρήσει αισθητά το πρήξιμο κι έχει μείνει ελάχιστο μόνο έτσι για να θυμόμαστε ποιο είναι το χτυπημένο πόδι. Στο κάτω κάτω τι θα κάνει; Θα περάσει εντελώς κάποια στιγμή, πού θα πάει!!

Κου κου........τσαααα!!!!

Καλώς τη Στρουμφίτα. Κρίμα που δε συναντηθήκαμε φέτος. Ευελπιστώ όμως του χρόνου.

Γεια σας παρεούλα!!!! Μου έχετε λείψει πάρα πολύ!!!!!

Κι εσύ μας έλειψες.

Καλή σχολική χρονιά για τα παιδάκια σας!!! Εύχομαι να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Ευχαριστούμε πολύ. Σε λίγα χρόνια (πίστεψέ με δε θα αργήσουν να περάσουν) θ' ακούς κι εσύ την ίδια ευχή από μας για τη μπέμπα σου.

Επίσης, ξεκινήσαμε να αλλάξουμε κάτι σωλήνες στο μπάνιο και καταλήξαμε να ξηλώσουμε όοοολο το μπάνιο, πάτωμα και τοίχους!

Χριστούλη μου, ούτε να το διαβάζω δε θέλω. Πάλι καλά που πέσατε σε καλούς μαστόρους.

Χτες πήγαμε για βουτιά και η θάλασσα ήταν απλά υπέροχη:-P...πόσο χαίρομαι που έχει ακόμα καλό καιρό!

Τη μία μέρα πήγατε εσείς στη θάλασσα, την άλλη μέρα ήρθε αυτή σε σας. Έτσι είναι οι επισκέψεις ανταλλάσσονται.

Εβίρι καλώς ήλθες στα ξένα πάλι... χαίρομαι που είναι λίγο καλύτερα το πόδι σου, αλλά αυτό το πρήξιμο είναι πολύ καιρό... δεν θα έπρεπε να έχει υποχωρήσει?

Ξέρω κι εγώ Νίνα μου κατά το κεφάλι που είχε (το πόδι) καλά να πάθει. Παρατηρώ ότι η βελτίωση υπάρχει, αλλά έρχεται αργά αργά. Ίσως είχε δίκιο ο δεύτερος γιατρός κι έπρεπε να μπει σε γύψο.

Ξέχασα να σας πω ότι προχτές έκανα γεμιστά και η μητέρα μου μου είπε να βάλω τριμμένο καρότο μέσα στη γέμιση... η γεύση τους δεν λέγεται!... δεν το περίμενα ότι θα έκανε τόση διαφορά λίγο καρότο... δοκιμάστε το να δείτε.:-D

Πολύ ωραία ιδέα, μπράβο Νίνα (και στη μαμά σου)!!!!!!!! Το καρότο γενικά όπου μπει έχει την ιδιότητα να κάνει πιο γλυκό το φαγητό.

Καλημερα σε ολες !!! Χαθηκα λιγακι γιατι πηρα ενα μηνα ανευ αποδοχων γιατι ειχα βρει μια δουλεια και ειχαμε συμφωνησει να παω για ενα μηνα δοκιμαστικα αλλα τελικα δεν εκατσε. Επρεπε να δουλευω 10ωρα, να κανω 50χλμ τη μερα μονο για τη δουλεια, να μου κολλαει 4ωρα ενσημα και απο το να μη βλεπω το παιδι καθολου και ολα τα λεφτα να πηγαινουν στη βενζινη τα παρατησα. Α, θα δουλευα και Σαββατα.

Δηλαδή, δεν είχε τίποτα καλό. Όντως δε συμφέρει με τέτοιες συνθήκες.

Ο μικρος εδω και 2 εβδομαδες εχει ξεκινησει το κλαμα στον παιδικο, οταν τον πηγαινω κλαιει και θελει αγκαλια, φοβερο πισωγυρισμα και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αφου μου λεει οτι περναει καλα.

Σα να σου λέει ότι του λείπεις και θέλει να περνάει μαζί σου περισσότερες ώρες. Σε λίγες μέρες θα το ξεπεράσει πάλι.

Ναιαιαιαιαιαιαιαι, εγώ πετάω τη σκούφια μου, μακάρι να ερχόσασταν.

Τα πρώτα κρυολογηματάκαι εεε; Περαστικά σας παιδάκια. Λίγο νωρίτερα το ίδιο λέγαμε πάλι με τον Έβιρο. Όλος ο κόσμος εδώ είναι με το λαιμό και το συνάχι. Μια κοπέλα στον ορθοδοντικό που είχε σειρά πριν από μας ήταν ήδη άρρωστη λες και είχε πυρετό. Ελπίζω να μην κολλήσει και η Εβιρίνα ή μήπως να κολλήσει τώρα παρά όταν έρθουν τα διαγωνίσματα.

Ναι μωρέ! Να πεταχτούμε ένα απογευματάκι!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D

Στα μαγειρικά μας: χτες έκανα αρακά κοκκινιστό και έφτιαξα μιξ γκριλ με μπριζόλα και μπιφτέκια.... σήμερα έχουμε κοφτό μακαρονάκι σουφλέ... επίσης έκανα μπάρες δημητριακών, με μία συνταγή που δεν έχει ζάχαρη, ούτε αυγά, ούτε βούτυρο, οπότε δεν θέλει και ψυγείο... είναι ότι πρέπει για υγιεινές υπογλυκαιμίες:-P

Όλα τέλεια, μπράβο Νίνα.

Είναι στον άνθρωπο. Εγώ ξέρω ότι δεν είναι σωστό κάποιος να κατηγορεί το δώρο που του φέρνεις. Αλλά έτσι εσύ βγήκες λάδι και καλή νύφη γιατί της πήγες τα καλούδια κι εκείνη έριξε τον ξυνό χυμό λεμονιού στο ύφος και τα σχολίασε. Ποιος βγήκε κερδισμένος; :wink:

Αρνούμαι να πιστέψω ότι φεύγει το καλοκαιράκι! :( Δεν μπορεί θα στρώσει για λίγο ακόμη ο καιρός εεεεε?

Σήμερα τρώμε διάφορα φαγητά που έχουν μείνει στο ψυγείο. Για αύριο θα φτιάξω κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Εβιράκι έχετε καλοκαιρία ε? Τι καλά!

Θα ξαναμπώ αργότερα μαγειροπαρεάκι γιατί έχω δουλίτσα.

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Καλό φθινόπωρο να έχουμε... είδα στο google την αρχική του σελίδα και ενθουσιάστηκα... γεμάτη κολοκύθες σε διάφορα σχήματα... οπότε έμαθα ότι είναι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου!

Αγγελική θα στρώσει...μην ανησυχείς... αποκλείεται να χειμωνιάσει από τώρα!

Εβίρι το μοσχαράκι στη γάστρα έχω πεθυμήσει... θα το κάνω τις επόμενες μέρες. Όσο για την ξινή, τελικά φαίνεται τα ξινά πάνε στους ξινούς! Ο σύζυγος μου είπε ίσως μου το κράτησε μανιάτικο, επειδή κάποια στιγμή που μας είχε δώσει τον Μάιο σταφύλι, είπα ότι είναι ξινό ακόμα... αλλά Μάιο μήνα, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς?

Για σήμερα θα κάνω ομελέτα φούρνου... σας αφήνω να προλάβω να κάνω εξωτερικές δουλειές, πριν πιάσει η βροχή πάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...