Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεουλα! Πως μου ειστε;

Τζενη ταλαιπωρειται πολύ η μαμα σου ε; Εχεις δικιο. Ακουσα οτι τελος αυτης της εβδομαδας θα ανακοινωθουν οι αναπληρωτες οπότε απο την αλλη σιγα σιγα θα ερχονται. Εδω στο νησι καποια σχολεια εχουν μονο 1 ή και κανενα δασκαλο να φανταστεις. Μπραβο για τον μικρο που ειναι ενθουσιασμενος. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.

Αγγελικη ακουγεται πολυ οργανωμενο το σχολειο σας κι ετσι πρεπει. Οπως λες τα 5 ευρω δεν ειναι σημαντικα μπροστα σε ολα αυτα. Εγω παντως αυτο που διαπιστωνω καθε μερα ειναι οτι οι γονεις στην Αθηνα (που ξερω αλλά υπολογιζω και στα αλλα μεγαλα αστικα κεντρα) ειναι ηρωες. Εδω ο κοσμος εχει εντελως αλλη νοοτροπία. Εδω πχ οι μισοι γονεις θα γκρινιαζαν αν επρεπε να δινουν 5 ευρω το μηνα κι οχι λογω κρισης επειδη δεν εχουν, το οποίο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αλλά λογω νοοτροπίας. Εμας παντως εχει το σχολειο καθαριστρια. Επισης κι εμας ηλεκτρικο φουρνο εχουν για το ζεσταμα των φαγητων. Τελος λυθηκε και το θεμα της μεταφορας της κορης μου αφου προσφερθηκε μια μαμα να την πηγαινοφερνει μαζι με το δικο της παιδι. Για να ειμαι ειλικρινης φετος προεκυψαν λυσεις κι ετσι ειμαι πιο χαλαρη.

Χτες ειχαμε πατατες με λουκανικα. Για σημερα δεν ξερω, ο,τι αποφασισει η γιαγια. Χτες ξεκινησα να ασχολουμαι με τα ρουχα των παιδιων για να εχω χρονο μπροστα μου για στενεματα και κοντυματα καθως εδω μαλλον δροσιζει γρηγοροτερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα!

Φωτεινούλα χαίρομαι που δίνονται λύσεις ικανοποιητικές στα θεματάκια σου! Έχεις δίκιο, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα! Καλά κάνεις κι ετοιμάζεις τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά. Κι εγώ έχω αρχίσει να βγάζω κάτι λεπτές φόρμες και μπλουζάκια λεπτά για τις πρώτες δροσούλες. Ήδη δεν κάνει την πολύ ζέστη που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα κι εδώ! Ειδικά το βραδάκι αν είσαι έξω μπορεί και να χρειαστείς καμία ζακετούλα.

Για σήμερα έχω φτιάξει σουπιές κοκκινιστές. Θα συνοδευτούν με πατατούλες τηγανιτές. Για τον μικρό, επειδή μάλλον δεν θα τις φάει, θα βράσει η πεθερά μου ταλιατέλες.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Σας φιλώ όλες και όλους! Πάω να δουλέψω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα φιλαρακια μου τι κανετε?

Φωτεινη μου πολυ χαιρομαι που φετος σου πανε πολυ καλυτερα τα πραγματα ! Εισαι που εισαι μακρυα με χιλια ζορια τουλαχιστον να μην εχεις κ ενα σωρο δυσκολιες ! Μπραβο βρε κοριτσακι.Ο μικρος τι κανει? Πως παει με την προσαρμογη?

Αγγελικη μου κ εγω τους εχω βγαλει ζακετουλες γιατι το βραδυ εχει ψυχρουλα.Παλι καλα των παιδιων τα εχω ολα κατω κ δεν εχω πολυ φασαρια.το μονο που πρεπει να κανω ειναι να ξεκαθαρισω χειμωνιατικα-καλοκαιρινα ρουχα που δεν τους κανουν κ δεν θα ξαναφορεθουν ωστε να τα δωσω κ να μου ελευθερωθει χωρος.Πολυ ωραιες κ οι σουπιες.

Εμεις σημερα κανελλονια απο χτες.Ο μικρος πλεον τρωει τα παντα απο μεσημεριανο στο σχολειο.Το crash test ειναι σημερα που πρωτη φορα θα οτυς κανουν γεμιστα.Στο σπιτι τα ΣΚ ψηλοκανει νερα αλλα πιστευω θα στρωσει.Αφου τρωει εκει κ δεν μενει νηστικος ειμαι πολυ χαρουμενη.Το πρωινο ακομα δεν το αγγιζει αλλα μην τα θελω κ ολα δικα μου, ετσι δεν ειναι;

Οι υπολοιπες τι κανετε;

τζενάκι μου πολύ καλά τα νέα με το φαγητό του μικρούλη σου! Εντάξει θέλει τον χρόνο του για όλα τα γεύματα αλλά αφού μπήκε το νερό στο αυλάκι....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κι από μένα κι από τη χώρα του σκότους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά.

Ήρθα στις 12/09 το βράδυ μέσω Θεσσαλονίκης. Είχα μια μικρή ταλαιπωρία με ανέβα-κατέβα σε σκάλες για να κάνει το αεροπλάνο ανεφοδιασμό σε καύσιμα όταν προσγειωθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά όλα καλά.

Από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στο Ντόιτσλαντ διαπιστώσαμε ψύχρα. Το σπίτι ήταν και είναι λίγο παγωμένο και όπως φαίνεται τις επόμενες μέρες θα στρώσουμε τα χαλιά. Το πρώτο πράγμα που βάλαμε μπαίνοντας μέσα ήταν ζακετούλα και κάλτσες. Το βράδυ φυσικά σκεπαζόμαστε με μία κανονική κουβέρτα συν μία πικέ από πάνω.

Εγώ βελτιώνομαι σιγά σιγά, αλλά το μόνο που ακόμη θέλει υπομονή είναι το πρήξιμο. Δε με πειράζει που υπάρχει αλλά με εμποδίζει να φορέσω κλειστά παπούτσια και δυο φορές που βγήκα μέχρι τώρα αναγκάστηκα να φορέσω πέδιλο διχάλα ενώ από πάνω φορούσα πουκάμισο τρουακάρ και ζακέτα. Έχω και μια ιδέα: να βάλω επίδεσμο στα δύο πόδια μαζί με τα παπούτσια για να μην κρυώνω.

Πού θα πάει όμως θα περάσει κι αυτό αρκεί να περάσει σύντομα γιατί αύριο θα έχουμε 17 βαθμούς κι εγώ ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ. Μπα δεν το βλέπω να γίνεται. Εκτός, αν με πάει ο άντρας μου με το αυτοκίνητο.

Η μικρή στο σχολείο ξεκίνησε στις 14/09. Φέτος έχουν καινούργιους καθηγητές και επίσης, έχουν καινούργιο μάθημα Ισπανικών.

Όσο για το φαγητό, σήμερα φάγαμε μπριάμ στο φούρνο χτες αποφάγια της Κυριακής και τη Δευτέρα φακές χωρίς λάδι.

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα καταπληκτικο νεο: χτες οταν γυρισα εφτιαξα για μενα (μονο εγω τα τρωω) τορτελινια αλα κρεμ. Με εβλεπε η μικρη που τα εφτιαχνα και μπυ ζητησε να δοκιμασει στο τελος. Δοκιμασε, της αρεσαν πολυ απ'οτι ειπε κι εφαγε ενα μπολακι! Ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που τρωμε σαλτσα!!!! Έστω και ασπρη. Ειμαι πολυ χαρουμενη. Βεβαια η λετομερεια που εκανε τη διαφορα απ'οτι πιστευω: ημαστε οι δυο μας, ολοι οι αλλοι κοιμονταν.

Χαίρομαι με τη χαρά σου Φωτεινή μου και χάρηκα πολύ περισσότερο όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μέσω της Αγγελικής.

Εβιρακι μου πως εισαι; τελος καλο ολα καλα κοριτσακι , να ειναι μεχρι εδω !! Ο ξαδερφος στο υπεξ δουλευει εδω, εκει νομιζω στην πρεσβεια η κατι αντιστοιχο.

Καλά είμαι, έχω συνέλθει κατά το πλείστον.

Δε νομίζω πως τίθεται ζήτημα να έχουν ανακαλέσει τον ξάδερφό σου λόγω εκλογών, αλλά μάλλον έληξε η απόσπασή του κι επέστρεψε.

Χτες τελικά περάσαμε πολύ όμορφα στο mall! Είμασταν η Έβιρι, το Νινάκι μας, η Ιωαννίτσα κι εγώ. Κάποια στιγμή είχαμε και τηλεφωνική επικοινωνία με την Φωτεινή. Χάρηκα που σας είδα κορίτσια κι ελπίζω να κανονίσουμε σύντομα ακόμη μία συνάντηση με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτήν την φορά!

Συμφωνώ μαζί σου Αγγελική. Περάσαμε πολύ ωραία κι εγώ χάρηκα πολύ που σας συνάντησα μετά από ένα χρόνο και σας είδα όλες καλά και λαμπερές.

Από χτες έχω συγκλονιστει με τη φωτογραφια του μικρου προσφυγα που πνιγηκε. Σκεφτομαι ποσες ακομα τετοιες φωτογραφιες υπαρχουν και δεν εχουν δει το φως της δημοσιοτητας. Κι ολα αυτα γιατι τα συμφεροντα καποιων δημιουργουν πολεμους...

Συγκλονιστικό είναι κάθε θύμα πολέμου ή μετανάστευσης δυστυχώς. Αν δε σταματήσει ο εμφύλιος και ο οσονούπω Γ' ΠΠ, δε θα σταματήσουν τα κύματα μετανάστευσης.

Προχτές ήταν πολύ όμορφα που ειδωθήκαμε ξανά με τα κορίτσια:tongue:... κρίμα που δεν μπόρεσες Τζένη, αλλά πού θα πάει, θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά! Όσο για την Φωτεινή, τι να πώ... πιο πιθανό είναι να πάμε εμείς καμία εκδρομούλα από εκεί:-P

Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο.

Να φανταστειτε οτι δεν μπορω να φαω παραπανω από ενα μπισκοτο με σοκολάτα!!!!! Η μερεντα ειναι στο βαζακι και απλώς την κοιταζω (συνηθως τα λεμε πιο κοντα).

Εγώ όταν έχω μερέντα στο ντουλάπι δεν την κοιτάζω...την αιφνιδιάζω. Τη βουτάω πριν προλάβει να κάνει κιχ. Πάντως εύγε για το χάσιμο των κιλών.!!!!

Δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ερχεται κλεισουρα και χειμωνας και παρολο που ανοιξε ο παιδικος εγω δεν μπορω να μπω σε σειρα.

Θα έλεγα ότι όσο έχει καλό καιρό, ειδικά τώρα με τα τριαντάρια στη θερμοκρασία, να βγαίνεις βόλτες για να μην κλειστείς έτσι απότομα και δε χρειάζεται κιόλας από τώρα.

Κ

Την Κυριακή μέλη του φόρουμ διοργανώνουν πάρτυ ανταλλαγής στον Κολωνό. Έχω πάει 2 φορές, είναι ευκαιρία για ξεκαθάρισμα παιδικών ειδών και για νέες γνωριμίες!

Παραθέτω link για ενημέρωση.

http://happyswap.blogspot.gr/

Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό.

Μας έδωσαν λίστα με τα υλικά που χρειάζονται και έχοντας παραλείψει 3-4 που δεν βρήκα πλήρωσα 97 ευρώ! :? Μου ήρθε κάπως μπορώ να πω!

:shock::shock::shock::shock: Από κοσμηματοπωλείο ψωνίσατε σχολικά;

Χθες είχε γενέθλια και η κόρη μου οπότε το απόγευμα ήρθαν οι νοννοί της και σβήσαμε κεράκια. Επείδή δεν κάθισαν πολύ λόγω σχολείων σήμερα, έβγαλα τσιπουράκι με μία πιατέλα με δύο είδη ζαμπόν, ντοματούλα, φέτα, πιπεριές σε λαδάκι και ξίδι και ψωμάκι.

Να τα εκατοστήσει το αστεράκι σου Αγγελική μου. Να την καμαρώνεις πάντα σε ό,τι κι αν κάνει.

Διαφημίσεις

καλημέρααα

Καλη προσαρμογη κ παλι στο κρυο Εβιρακι μου !! Σιγα σιγα θα περασει κ το ποδι !! Καλη αρχη κ στο κοριτσακι σου με το σχολειο.

Κοριτσακια χτες τελικα τα εφαγε τα γεμιστα κ του αρεσαν κιολας πολυ.Αφου ειχαμε στο ψυγειο απο προχτες κ εφαγε κ σπιτι παλι γεμιστα για βραδυ.

Σημερα φασολακια λαδερα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Εβιράκι έχετε τόσες ψύχρες που θα στρώσετε χαλιά ε? Ποπο αδιανόητο μου φαίνεται μέσα Σεπτέμβρη! Αχ Ελλαδίτσα με το ωραίο κλίμα σου!

Καλή αρχή στην Εβιρίνα! Ξεκινάει Ισπανικά ε? Είναι όμορφη γλώσσα αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολη.

Ελπίζω το πόδι σου να ξεπριστεί σύντομα για να μπορέσεις κι εσύ να βάλεις κλειστό παπούτσι και να ζεσταθείς!

Πολλά φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!

Από αύριο επιστροφή στην δουλειά, ευχαριστήθηκα βόλτες και μεσημεριάτικους ύπνους με τα κορίτσια μου.

Στα μαγειρικά μας τώρα....

Δευτέρα: Αυγά τηγανιτά με λουκάνικα και χωριάτικη σαλάτα.

Τρίτη: μπριάμ

Τετάρτη: σουτζουκάκια με σπαγγέτι

Σήμερα Πέμπτη: περισσεύματα από μπριάμ και συνόδεψα τα σουτζουκάκια με πιλάφι.

Παρασκευή και Σάββατο: γεμιστά

Eviri καλή χρονιά και καλή προσαρμογή ξανά στα ''ξένα''.

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα γιουβέτσι με κιμά και φέτα.

Ο καιρός ήταν από το πρωί βροχερός με ψύχρα. Τελικά με πήγε ο σύζυγος στο σούπερ μάρκετ με το αυτοκίνητο. Το κλειστό παπούτσι με ενοχλεί αρκετά αλλά ευτυχώς μπόρεσα να το φορέσω για 1 ώρα περίπου. Άρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα ευελπιστώ ότι θα υποχωρήσει μάλλον πλήρως το πρήξιμο.

Καλη προσαρμογη κ παλι στο κρυο Εβιρακι μου !! Σιγα σιγα θα περασει κ το ποδι !! Καλη αρχη κ στο κοριτσακι σου με το σχολειο.

Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη μου.

Κοριτσακια χτες τελικα τα εφαγε τα γεμιστα κ του αρεσαν κιολας πολυ.Αφου ειχαμε στο ψυγειο απο προχτες κ εφαγε κ σπιτι παλι γεμιστα για βραδυ.

Έχει κι ένα καλό λόγο να τα φάει αφού τα φτιάχνεις νόστιμα :-D

Εβιράκι έχετε τόσες ψύχρες που θα στρώσετε χαλιά ε? Ποπο αδιανόητο μου φαίνεται μέσα Σεπτέμβρη! Αχ Ελλαδίτσα με το ωραίο κλίμα σου!

Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται εδώ Αγγελική. πέρσι και πρόπερσι τα στρώσαμε ακόμα πιο νωρίς.

Καλή αρχή στην Εβιρίνα! Ξεκινάει Ισπανικά ε? Είναι όμορφη γλώσσα αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολη.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Τα Ισπανικά είναι μάθημα επιλογής στο σχολείο τους. Τα επέλεξε ανάμεσα σε Ρωσικά, Λατινικά και κάποιο μάθημα που δεν είναι γλώσσα αλλά έχει κάποια σχέση με επιστήμες (το οποίο δεν κατάλαβα τι σήμαινε). Είναι εύκολη γλώσσα αν κρίνω από τα Ιταλικά που γνωρίζω με τα οποία καταλαβαίνω πολλά πράγματα από την Ισπανική γλώσσα.

Ελπίζω το πόδι σου να ξεπριστεί σύντομα για να μπορέσεις κι εσύ να βάλεις κλειστό παπούτσι και να ζεσταθείς!

Αν δεν ξεπρηστεί θα το τυλίγω σαν κοκορέτσι μαζί με το πέδιλο.

Από αύριο επιστροφή στην δουλειά, ευχαριστήθηκα βόλτες και μεσημεριάτικους ύπνους με τα κορίτσια μου.

Αυτά είναι τα ωραία!!! Να έχεις γεμάτες τις μπαταρίες σου και να αισθάνεσαι πληρότητα κι ότι πέρασες καλά κι ευχαριστήθηκες. Καλό χειμώνα σου εύχομαι.

Κορίτσια και σε σας όλες καλό χειμώνα.

Eviri καλή χρονιά και καλή προσαρμογή ξανά στα ''ξένα''.

Σ' ευχαριστώ πολύ Αφροδιτάκι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Εβιρι καλή προσαρμογη στη χωρα του σκοτους! Καλή σχολικη χρονια στην Εβιρινα σου! Τα Ισπανικά μου αρεσουν πολύ σαν γλώσσα και δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυσκολα. Εδω εχει ανταπεξελθει στα γερμανικά το κοριτσι μας. Χαιρομαι που το ποδι σου παει καλύτερα κι ελπιζω να γινει γρηγορα εντελώς καλά ωστε να μην κρυωνεις κι εσυ.

Τζενη μπραβο για τον μικρο σου! Ειδες που ολα στρωνουν σιγα σιγα;

Αφροδιτακι πολυ χαιρομαι που γεμισες τις μπαταριες και περασες κι αυτες τις μερες παρεα με τα παιδακια σου!

Μαγειρικα χτες ειχαμε ταυτιση με την Αγγελική: ρολο κοτοπουλο με πατατες. Για σημερα εχει περισσεψει κοτοπουλο και γεμιστα απο προχτες και θα βολευτουμε. Παρασκευη σημερα.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τα παιδάκια μου είναι σπίτι αφού λόγω εκλογών τα σχολεία είναι κλειστά. Παρόλα αυτά όμως ο μικρός μου ξύπνησε 7,30 το πρωί!

Φωτεινή και σήμερα εχουμε ταύτιση μαγειρική! Κι εμείς έχουμε ρολό απο χτες αλλά και γεμιστά από την Τρίτη!

Αφροδιτάκι είναι πολύ ωραίο να τελειώνεις την άδεια σου και να νοιώθεις γεμάτη και αναζωογονημένη!

Εβιράκι ίσως στην επαναφορά του ποδιού σου βοηθά και ο κρύος καιρός της Γερμανίας. Όπως και να έχει αφού μπήκε το πόδι σου σε κλειστό παπούτσι, έστω και για μία ωρίτσα, είσαι σε καλό δρόμο!

Αυτά τα ολίγα για την ώρα! Τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κου κου........τσαααα!!!!

Γεια σας παρεούλα!!!! Μου έχετε λείψει πάρα πολύ!!!!!

Καλή σχολική χρονιά για τα παιδάκια σας!!! Εύχομαι να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Δεν έχω μπει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο μαγειροκαφέ μας, αλλά μου έκοψαν την άδεια λόγω των εκλογών και φυσικά και του συζύγου. Γυρίσαμε άρον άρον και από τότε τα κεφάλια μέσα. Πλέον δουλεύουμε και τα ΣΚ. Ευτυχώς είχε προλάβει και είχε γυρίσει η κοπέλα που κρατάει τη μικρή από τις διακοπές της και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το παιδί.

Επίσης, ξεκινήσαμε να αλλάξουμε κάτι σωλήνες στο μπάνιο και καταλήξαμε να ξηλώσουμε όοοολο το μπάνιο, πάτωμα και τοίχους! Ευτυχώς βρήκαμε τους επαγγελματίες και ήταν άμεσα διαθέσιμοι και άκρως εξυπηρετικοί- πράγμα πολύ σημαντικό όταν προκύπτουν τέτοιες δουλειές. Να φανταστείτε ότι για οτιδήποτε έκαναν με ενημέρωναν στο τηλέφωνο και μου έστελναν φωτογραφίες από τις εργασίες. Ευτυχώς όταν γυρνάω το βράδυ στο σπίτι η κοπέλα έχει ήδη καθαρίσει και συμμαζέψει, οπότε υπάρχει η σχετική καθαριότητα για να μπορεί να κυκλοφορεί και η μικρή.

Μαγειρικά τώρα, ίσα που προλαβαίνω και φτιάχνω φαγητό για τη μικρή και για εμάς κάνουμε γρήγορα φαγάκια, που περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο μπριζόλες ή κοτόπουλο στο φούρνο, μακαρονάδα, πολλές σαλάτες. Μόνο χθες έστειλε η μαμά μου ταπεράκι με γιουβαρλάκια και έφαγε και η μικρή.

Περιμένω να έρθει η Δευτέρα πως και πως μπας και ηρεμήσω λίγο και να βρω τους ρυθμούς μου γιατί προς το παρόν έχω απίστευτη υπερένταση.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλώς την Στρουμφίτα μας!

Πολύ πήξιμο έχετε κοριτσάκι μου διαβάζω! Τουλάχιστον μακάρι να ηρεμήσετε από Δευτέρα!

Χαίρομαι που είστε καλά! Ευτυχώς που έχεις την κοπέλα και βοηθά την κατάσταση με το σπίτι και την μικρή! Και ευτυχώς που ανέλαβαν οι εργασίες στο σπίτι υπεύθυνοι άνθρωποι! Σπανίζουν στις μέρες μας!

Καλό Σαββατοκύριακο κι ελπίζω από εβδομάδα να μας λες τα νέα σας πιό συχνά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι.

Περιμένοντας τα εκλογικά αποτελέσματα, είπα να μπω να δω τι κάνετε... για να δούμε τι θα γίνει πάλι σήμερα!

Χτες πήγαμε για βουτιά και η θάλασσα ήταν απλά υπέροχη:P...πόσο χαίρομαι που έχει ακόμα καλό καιρό! Από φαί χτες φάγαμε με την πεθερά μου ψαρικά και σήμερα έκανα καρμπονάρα με λουκάνικο, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος... με γιαούρτι την έκανα και έγινε ίσως η καλύτερη που έχω κάνει. Τώρα με έχει πιάσει μία τεράστια λαχτάρα για σοκολάτα, αλλά δεν έχουμε καθόλου σπίτι... κάτι πρέπει να σκεφτώ:D

Εβίρι καλώς ήλθες στα ξένα πάλι... χαίρομαι που είναι λίγο καλύτερα το πόδι σου, αλλά αυτό το πρήξιμο είναι πολύ καιρό... δεν θα έπρεπε να έχει υποχωρήσει?

Σμουρφίτα το φαντάστηκα ότι θα έχεις πολλή δουλειά, αλλά να σας γυρίσουν και από τις διακοπές, δεν το περίμενα! ευτυχώς που βρήκατε μία κοπέλα που είναι εντάξει σε όλα και βοηθάει τώρα που την χρειάζεστε... το μικρούλι σου τι κάνει? όσο για τα φαγητά, μία χαρά τα βρίσκω!

Αγγελική ελπίζω να μη ξυπνήσει και αύριο ο μικρός από τις 7.30... μήπως θέλει να έρθει μαζί σου στην δουλειά?:tongue:

Αφροδιτάκι τι ωραία να γεμίζεις έτσι τις μπαταρίες σου και να απολαμβάνεις τα παιδάκια σου! Και αυτοί οι μεσημεριάτικοι ύπνοι πόσο ωραίοι είναι...το Σ/Κ που μπορούμε, είναι απόλαυση!

Φωτεινή χαίρομαι που τελικά βρήκες λύση με την μετακίνηση στο σχολείο της μικρής! Και εσύ αξίζεις λίγη ηρεμία μετά από το προηγούμενο διάστημα που είχε αρκετά ζόρια!

Ιωάννα ο καιρός ευνοεί ακόμα τις βόλτες, οπότε κοίτα να της χορτάσεις με το αντράκι σου... πώς πάει με τον παιδικό του?

Ξέχασα να σας πω ότι προχτές έκανα γεμιστά και η μητέρα μου μου είπε να βάλω τριμμένο καρότο μέσα στη γέμιση... η γεύση τους δεν λέγεται!... δεν το περίμενα ότι θα έκανε τόση διαφορά λίγο καρότο... δοκιμάστε το να δείτε.:D

Καλό υπόλοιπο Κυριακής και ελπίζω καλά αποτελέσματα, αλλά κυρίως να πάνε καλύτερα τα πράγματα στον τόπο μας, γιατί έχουμε υποφέρει πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...