Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Να μαι κι εγω! Μια χαρα διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολυ!

Αυτες τις μερες φαγαμε αρακα, κεφτεδακια, χυλοπιτες με κιμα και σημερα θα φαμε τα περισσευματα. Αυριο λεμε για φασολαδα!

Εμεις πηραμε εχτες τα προσωρινα αποτελεσματα των παιδικων και δεν μπαινει στο σχολειο που θελουμε οποτε θα πληρωνουμε δυστυχως φετος, οχι οτι δεν το περιμενα.

Αχ παιδια με κουρασε αυτος ο καιρος με τοση ζεστη και υγρασια, δεν παλευεται. Δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ερχεται κλεισουρα και χειμωνας και παρολο που ανοιξε ο παιδικος εγω δεν μπορω να μπω σε σειρα.

Ουτε να γραψω δεν μπορω, εχω μουχλιασει στη δουλεια απο την απραξια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα, να 'μαι κι εγώ!

Πετάω από χαρά γιατί από αύριο έχω 1 εβδομάδα άδεια να κάτσω με τα παιδάκια μου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς!!!

Με έχει πιάσει ένα άγχος, μια ανατριχίλα κάτι τέτοιο φέτος με το σχολείο....

Αύριο το πρωί θα τους φτιάξω τηγανίτες με μερέντα ή μέλι και το μεσημέρι μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο γιατί μου το ζήτησαν και είναι από τα αγαπημένα τους.

Μαγειρικά της εβδομάδας: Δευτέρα περισσεύματα από Σ/Κ, Τρίτη κοτόπουλο κοκκινιστό με πιλάφι, Τετάρτη φακές, σήμερα Πέμπτη φιογκάκια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας και αύριο μπριζολίτσες.

Την Κυριακή μέλη του φόρουμ διοργανώνουν πάρτυ ανταλλαγής στον Κολωνό. Έχω πάει 2 φορές, είναι ευκαιρία για ξεκαθάρισμα παιδικών ειδών και για νέες γνωριμίες!

Παραθέτω link για ενημέρωση.

http://happyswap.blogspot.gr/

Φιλιά!

καλημερα !!

Μπραβο βρε Αφροδιτακι !! Τι καλα που θα κατσεις με τα παιδακια σου !!!

Ιωαννακι κ εγω μια απο τα ιδια, εχω απ οταν ηταν ο μεγαλος 2 χρ που κανω καθε χρονο αιτηση για παιδικο ,ουτε καν μεσω ΕΣΠΑ, κ μετα κ με τον μικρο κ παντα ηταν απο τα τελευταια στην λιστα .. λες κ περνουμε τα πολλα λεφτα ..

Σημερα κοτοπουλο με πατατες ! Αυριο θα εχω αδεια θα ειμαι σπιτι θα δω τι θα κανω!

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε γιουβαρλάκια. Αύριο θα φτιάξω σουφλέ ζυμαρικών.

Έναρξη των σχολείων άυριο κι εγώ θα πάω στο νηπιαγωγείο με το αντράκι μου! Θα δούμε κιόλας αν θα έχει συμμαθητές από το προηγούμενο σχολείο. Σίγουρα θα είναι μαζί με ένα αγοράκι που μένουν απέναντί μας και κάνουν παρέα στην γειτονιά. Η κόρη μου ξεκινάει κι εκείνη στο νέο της σχολείο κι ευτυχώς θα πηγαίνει εκεί και μία από τις φιλενάδες της.

Ιωάννα ευτυχώς ο καιρός άλλαξε και δεν κολλάμε από την υγρασία! ΄

Αφροδιτάκι το γνωρίζω από πέρισυ αυτό το event με την ανταλλαγή ρούχων. Καλή ιδέα! Καλό ξεκίνημα και στα σχολεία σας!

Τζενάκι έχεις αδειούλα κι εσύ αύριο ε? Άντε καλή αρχή!

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω ξανά, γι΄αυτό εύχομαι σε όλες σας καλό ξεκίνημα με τα σχολεία και καλή σχολική χρονιά!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες:P

Σήμερα ξεκίνησα με τόση όρεξη και μόλις έκατσα στο λάπτοπ, κόλλησα... για αυτό θα τα πω εν τάχει για να πάω να συνεχίσω τις δουλειές μου. Από φαί θα κάνω μπριάμ στο φούρνο... προς το παρόν ξεγέλασα την πείνα με καλτσουνάκια που έστειλε η μαμά από το νησί και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια με τις μυρωδιές από τους φούρνους που τα έψηναν... τι όμορφα που ήταν!

Καλησπέρα και πάλι.

Όντως ειμαστε μια πολύ ωραια παρεουλα (εγω αποτελώ τα πολύ δυτικά προαστια της γειτονιας μας:tongue: ).

Νινα τωρα που το ανεφερες πως παει ο πατερας σου; Σε ευχαριστώ που ρωτάς! Ευτυχώς από την στιγμή που έφυγαν για το νησί, έγινε άλλος άνθρωπος: άρχισε να περπατάει, τρώει καλύτερα και φτου να μην το ματιάσω, είναι πολύ καλά! Παλι καλά που δεν εκδηλώθηκε τιποτε. Εδω κυκλοφορει μια ιωση και πολυς κοσμος ειναι με πυρετο. Όσον αφορα τη μεταφορα εδω στην επαρχια υπαρχουν αυτα. Αυτο που μου εχει κανει αρκετη εντυπωση ειναι οτι οι γονεις δεν προσφερονται ευκολα να εξυπηρετησουν καποιον αλλο γονιο παρά μονο σε μεγαλη αναγκη. Αλλά τετοιες λεπτομερειες μπορω μονο απο κοντα να σας τις πω. Η νύφη μου που μένει επαρχία, δεν το έχει αυτό το πρόβλημα... έχει τη μητέρα από την κολλητή της μίας κόρης και κάνουν εναλλάξ τις διαδρομές... αλλά είναι να σου τύχει, φαίνεται;)

Αγγελικη τα νεα για την κορη σου ειναι ακομα μια φορα υπεροχα. Τυχερουλα που θα εχει και τη φιλεναδουλα της μαζι αν και δεν θα αργησει να κανει νεες φιλες κι εκει.

Τζενη ελα στη δικη μου μαμα - θα τρως για 3 μερες:P. Ξεκινησες παλι τη διαιτα; Δε σας εχω πει τα νεα: η ζυγαρια συνεχιζει να παιρνει την κατιουσα. Απο το Πασχα περιπου (γιατι δεν ζυγιζομαι και πολυ συχνα) εχω χασει γυρω στα 4,5κιλά! Χωρις διαιτα αλλά η αλήθεια ειναι οτι εχω ζοριστει πολύ από την αρχη του ετους και μου εχει κοπει η ορεξη. Να φανταστειτε οτι δεν μπορω να φαω παραπανω από ενα μπισκοτο με σοκολάτα!!!!! Η μερεντα ειναι στο βαζακι και απλώς την κοιταζω (συνηθως τα λεμε πιο κοντα). Τι να κάνεις και εσύ? σου έχουν πέσει μαζεμένα πολλά και κάπου πρέπει να ξεσπάσεις... αλλά να προσέχεις... να τρέφεσαι τουλάχιστον σωστά!

Να μαι κι εγω! Μια χαρα διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολυ!

Αυτες τις μερες φαγαμε αρακα, κεφτεδακια, χυλοπιτες με κιμα και σημερα θα φαμε τα περισσευματα. Αυριο λεμε για φασολαδα!

Εμεις πηραμε εχτες τα προσωρινα αποτελεσματα των παιδικων και δεν μπαινει στο σχολειο που θελουμε οποτε θα πληρωνουμε δυστυχως φετος, οχι οτι δεν το περιμενα.

Αχ παιδια με κουρασε αυτος ο καιρος με τοση ζεστη και υγρασια, δεν παλευεται. Δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ερχεται κλεισουρα και χειμωνας και παρολο που ανοιξε ο παιδικος εγω δεν μπορω να μπω σε σειρα. Και εγώ δεν το μαζεύω το μυαλό... όλη την ώρα σκέφτομαι το Σ/Κ που θα πάμε για μπάνιο... δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τον χειμώνα!

Ουτε να γραψω δεν μπορω, εχω μουχλιασει στη δουλεια απο την απραξια Μία εποχή που δούλευα σε ένα γραφείο και δεν είχαμε καθόλου δουλειά, γύρναγα σπίτι και ένιωθα πιο κουρασμένη από κάθε άλλη φορά... δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα μετά... φοβερή η ψυχολογική κούραση!

Καλημέρα, να 'μαι κι εγώ!

Πετάω από χαρά γιατί από αύριο έχω 1 εβδομάδα άδεια να κάτσω με τα παιδάκια μου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς!!! Τι ωραία! ότι έπρεπε είναι αυτή η άδεια:P... θύμησε μου πόσο είναι τα παιδάκια σου.

Με έχει πιάσει ένα άγχος, μια ανατριχίλα κάτι τέτοιο φέτος με το σχολείο....

Αύριο το πρωί θα τους φτιάξω τηγανίτες με μερέντα ή μέλι και το μεσημέρι μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο γιατί μου το ζήτησαν και είναι από τα αγαπημένα τους. Μιαμ μιαμ... χωράει άλλο ένα πιάτο?:tongue:

Μαγειρικά της εβδομάδας: Δευτέρα περισσεύματα από Σ/Κ, Τρίτη κοτόπουλο κοκκινιστό με πιλάφι, Τετάρτη φακές, σήμερα Πέμπτη φιογκάκια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας και αύριο μπριζολίτσες.

Την Κυριακή μέλη του φόρουμ διοργανώνουν πάρτυ ανταλλαγής στον Κολωνό. Έχω πάει 2 φορές, είναι ευκαιρία για ξεκαθάρισμα παιδικών ειδών και για νέες γνωριμίες!

Παραθέτω link για ενημέρωση.

http://happyswap.blogspot.gr/

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Αφροδιτάκι το γνωρίζω από πέρισυ αυτό το event με την ανταλλαγή ρούχων. Καλή ιδέα! Καλό ξεκίνημα και στα σχολεία σας!

Περισσότερο ρούχα αλλά και παπούτσια, παιχνίδια, σχολικά, αξεσουάρ, βιβλία καθώς και είδη προικός!

Nina-Tom θα πάνε 1η και 4η Δημοτικού.

Όσο για το φαγητό κόπιασε εσύ κι έχω και φρέσκα χωριάτικα αυγά και λαχανικά για σαλάτα! :) :)

Καλημέρα κι απο μενα!

Μολις εβγαλε λιγο ηλιο. Απο χτες το βραδυ εβρεχε πολυ, η νυχτα ειχε γινει μερα απο τις αστραπες κι ειχε πολυ αερα. Εχει ομως και πολλη υγρασια.

Ιωαννα κριμα για το ΕΣΠΑ. Το ξερω οτι το περιμενες αλλα και παλι ειναι κριμα. Τωρα που ο κοσμος εχει περισσοτερη αναγκη κοβονται κι αυτες οι δυνατοτητες.

Αφροδιτη, Τζενη, Αγγελικη βλεπω ολες πηρατε αδεια για αυριο. Τι καλά! Εγω δυστυχως οχι. Η μικρη θα παει ειτε με τον παππου ειτε με τη γιαγια. Θα το συζητησουμε το βραδυ. Ο μικρος πηγε σημερα πρωτη μερα παιδικο και απ'οτι μας ειπαν εκλαιγε. Τον πηραμε στα 45 λεπτα. Ελπιζω και πιστευω οτι θα βελτιωθει σταδιακα η κατασταση.

Νινα πολυ ευχαριστα τα νεα για τον πατερα σου! Παντα ετσι.

Αφροδιτη σε αυτην την εκδηλωση ειχα παει μια φορα που ημουν Αθηνα. Ειναι πολύ ενδιαφερουσα και μπραβο στις κοπελες που τη διοργανωνουν. Γιατι τετοιο αγχος με το σχολειο των παιδιων φετος; Ευγε για το σουπερ αυριανο πρωινο!

Για σημερα εφτιαξα απο χτες χταποδακι κοκκινιστο και θα συνοδευτει λογικα με καποιο ζυμαρικο. Χτες το μεσημερι δοθηκε πολυ σκληρη μαχη για να φαει η κορη μπιφτεκακια κοτοπουλου (πρεπει να ακουστηκαμε σε ολο το χωριο) κι απο την ωρα που γυρισα ακουγα μονο γκρινια γιαυτο το θεμα κι απο τις δυο εμπλεκομενες πλευρες. Πολυ βασανο αυτο το θεμα βρε παιδια.

Φιλια σε ολη την παρεα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αφροδιτη, Τζενη, Αγγελικη βλεπω ολες πηρατε αδεια για αυριο. Τι καλά! Εγω δυστυχως οχι. Η μικρη θα παει ειτε με τον παππου ειτε με τη γιαγια. Θα το συζητησουμε το βραδυ. Ο μικρος πηγε σημερα πρωτη μερα παιδικο και απ'οτι μας ειπαν εκλαιγε. Τον πηραμε στα 45 λεπτα. Ελπιζω και πιστευω οτι θα βελτιωθει σταδιακα η κατασταση.

Εύχομαι κι εγώ να βελτιωθεί και να πάνε όλα καλά!

Αφροδιτη σε αυτην την εκδηλωση ειχα παει μια φορα που ημουν Αθηνα. Ειναι πολύ ενδιαφερουσα και μπραβο στις κοπελες που τη διοργανωνουν. Γιατι τετοιο αγχος με το σχολειο των παιδιων φετος; Ευγε για το σουπερ αυριανο πρωινο!

Είναι που πάει Δημοτικό και η μικρή μου και με έχει πιάσει κάτι....σαν νοσταλγία για τα χρόνια που ήταν μικρά παιδάκια. Άγχος γιατί φοβάμαι για το πως θα καταφέρω....να τα βγάλω πέρα.

:) :) :)

Καλησπέρα!

Βραδυνή απόψε:D Τι κάνετε? Πώς πήγε η πρώτη μέρα στα σχολεία? Εγώ σκέφτομαι την βαπτιστήρα που πάει δευτέρα δημοτικού και δεν το πιστεύω πόσο μεγάλωσε!:D

Σήμερα από φαί έκανα σαρδέλες ψητές στο φούρνο και έφτιαξα επίσης γαύρο μαρινάτο.. για αύριο μάλλον θα κάνω μία απλή μακαρονάδα.

Περισσότερο ρούχα αλλά και παπούτσια, παιχνίδια, σχολικά, αξεσουάρ, βιβλία καθώς και είδη προικός!

Nina-Tom θα πάνε 1η και 4η Δημοτικού. Αααα ωραία! Όσο να ΄ναι ένα άγχος για το πρωτάκι σου, λογικό είναι να έχεις:D

Όσο για το φαγητό κόπιασε εσύ κι έχω και φρέσκα χωριάτικα αυγά και λαχανικά για σαλάτα! :) :) Ευχαριστώ! Τέτοια αυγά είναι πειρασμός! Αλήθεια, γιατί δεν ήρθες στη συνάντηση να γνωριστούμε από κοντά? Κανόνισε την επόμενη φορά!

Φιλιά σε όλους και καλό Σ/Κ να έχουμε... και καλό ταξίδι στο Εβιράκι, που γυρίζει στα ξένα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Ξεκινήσαν το σχολείο και τα δύο καμάρια μου, ο μικρός νηπιαγωγείο ( ή μικρή 1η όπως του αρέσει να την λέει ) και η μεγάλη 1η Λυκείου!

Θα σας γράψω λεπτομέριες σχετικά με την λειτουργία του νηπιαγωγείου αργότερα. Μας έδωσαν λίστα με τα υλικά που χρειάζονται και έχοντας παραλείψει 3-4 που δεν βρήκα πλήρωσα 97 ευρώ! :? Μου ήρθε κάπως μπορώ να πω!

Στα μαγειρκά μας τώρα. Το Σάββατο το μεσημέρι τηγανίσαμε αθερίνα που είχε ψαρέψει ο άντρας μου τα ξημερώματα, και την συνοδέψαμε με ντοματοσαλάτα. Την Κυριακή φάγαμε μοσχαράκι κοκκινιστό με ρυζάκι και πατατούλες τηγανιτές. Είχα φτιάξει και πιτάκια με ζύμη κουρού γεμισμένα με φέτα και ζαμπόν. Τα έφτιαξα δοκιμαστικά για να δω αν αρέσουν στον μικρό για να τρώει στο σχολείο.

Χθες είχε γενέθλια και η κόρη μου οπότε το απόγευμα ήρθαν οι νοννοί της και σβήσαμε κεράκια. Επείδή δεν κάθισαν πολύ λόγω σχολείων σήμερα, έβγαλα τσιπουράκι με μία πιατέλα με δύο είδη ζαμπόν, ντοματούλα, φέτα, πιπεριές σε λαδάκι και ξίδι και ψωμάκι.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα, τα ξαναλέμε αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!

Καλη αρχη σε ολα τα παιδακι κ υπομονη κοριτσια !!!

Αρχισαμε κ εμεις σημερα, οχι κ τοσο καλα αφου θα αλλαξει δασκαλα κ τους μισους συμμαθητες του αφου απο 3 τμηματα θα γινουν 2... ζορικα

Ο μικρος μια χαρα στον παιδικο σταθμο-προνηπιο 3σευτυχισμενος !!

Για το ολοημερο ακομα τιποτα απο Οκτωβρη κ βαλε ....

Αγγελικη μου να την χαιρεστε την κορακλα σας.Παντα χαρες να σας δινει κ να ειναι γερη κ ευτυχισμενη!

Νινακι πολυ ευχαριστα τα νεα με τον μπαμπα σου, χαρηκα πολυ !!

Φωτεινη μου η προσαρτμογη ειναι λιγο δυσκολη αλλα θα δεις μερα με την μερα τα πραγματα θα είναι ολο κ καλύτερα !!

Εβιρακι τι κανεις;πως εφτασες;

Αφροδιτακι μην αγχωνεσαι θα την βρουμε την ακρη κ ολα θα γινουν !!

Ιωαννακι τι κανει ο μικρος; εσυ με την δουλεια κανα νεο?

Στα μαγειρικα τωρα την Παρασκευη φαγαμε κοτοπουλο με πατατες που ειχε μεινει απο την Πεμπτη,το Σαββατο τσιπουρες με βλητα κ κολοκυθάκια βραστα κ χτες φαγαμε σε γεννεθλια.Σημερα μεγαλη νηστεια γεμιστα με ρυζι. Λαδακι τρωμε

Φωτεινη μου μακαρι να αδυνατιζα κ εγω χωρις διαιτα! Οχι δεν κανω διαιτα απλα οταν βρισκω ευκαιρια τρωω κατι ελαφρυ γιατι το καλοκαιρι το παρακαναμε !! Βασικα 2-3 κιλακια θελω να χασω ακομα κ αυτα αν κ οποτε δεν με αγχωνει ...

Καλημέρα κι απο μενα!

Ο καιρος εδω εχει δροσισει. Πρωι και βραδυ χρειαζεται το καλοκαιρινο μπουφανακι. Το μεσημερι κανει ακομη ζεστη. Πως ειναι σε εσας;

Αγγελικη εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι το μεγαλο αστερι σου! Να ειναι παντα καλά κι ευτυχισμενη. Εμας ακομα δεν μας εδωσαν λιστα αλλά περυσι μας ειχαν πει ο,τι μπορει ο καθενας να παρει κι οχι ολα μαζι αν δεν μπορουμε. Το μονο που μας ζητησαν αν μπορουμε ειναι να βοηθησουμε λιγο στα καθαριστικά γιατι δεν υπαρχει μεγαλο κονδυλι. Το διορισμο αναπληρωτων περιμενουμε για να ξεκινησει το ολοημερο.

Νινα μεγαλωσε η βαφτιστηρα ε; Πως σου φαινεται τωρα; Η δικη μου ειναι εφηβη πια και δεν το πιστευω.

Τζενη δεν πιστευω οτι χρειάζεσαι και τα 2-3 κιλακια που λες αλλα αν σε κανει να σε αισθανεσαι καλύτερα γιατι οχι; Ο μικρος προσαρμοζεται σιγα σιγα. Σιγουρα θα πανε ολα καλά. Λογω του χαρακτηρα του περιμενα αυτες τις αντδρασεις. Απο την Πεμπτη θα ξεκινησουν και κατι αλλα παιδακια που ηδη τα γνωριζει οποτε θα ειναι καλύτερα. Πάντως χτες ηρεμησε αμεσως απ'οτι μας ειπαν.

Αφροδιτακι αφου ειναι πρωτακι η μικρη ειναι φυσιολογικο να εχεις αγχος. Πιστευω παντως πως θα τα καταφερετε μια χαρα.

Ιωαννα, Στρουμφιτα, Νικο, Εβιρι και λοιπη παρεουλα τι κανετε;

Το ΣΚ ηρθε εκτακτως ο αντρας μου. Ετσι το Σαββατο φαγαμε πιλάφι με σουτζουκακια και την Κυριακη χορτα αντιδια με μπαρμπουνια και κολοκυθακια τηγανητα. Χτες φαγαμε οτι ειχε περισσεψει και σημερα θα βγαλουμε οτι εχει η καταψυξη.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δροσούλες έχουμε και κοιμόμαστε μία χαρά τα βράδια! Δεν θέλω να κρυώσει κι άλλο ο καιρός ακόμη. Έτσι για μένα είναι πολύ καλά!

Σήμερα θα φάμε γεμιστά και το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα ετοιμάσω σουπιές κοκκινιστές για άυριο.

Σήμερα και αύριο το αγοράκι μου δεν θα πάει σχολείο. Έχουν ένα σύστημα προσαρμογής που δείχνει να δουλεύει, από ότι μας είπαν. Τα παιδιά στο τμήμα του ολοήμερου είναι 25. Για να μην πέσουν όλα μάζί λοιπόν τα χώρισαν σε 8άδες οι οποίες ξεκινάνε διαδοχικά. Δηλαδή χτες πήγε η πρώτη 8άδα, μέσα ήταν και ο μικρός μου. Σήμερα θα πάει η 2η, αύριο η 3η και την Πέμπτη όλα μαζί. Έτσι έχουν την δυνατότητα οι δασκάλες να γνωρίσουν καλύτερα τα παιδιά αλλά και να μην γίνεται πανικός στην τάξη αν κάποια παιδάκια κλαίνε και αντιδρούν. Ο μικρός γύρισε ενθουσιασμένος! Κοιμήθηκε κιόλας και καμάρωνε ότι μάζεψε το κρεβατάκι του με την βοήθεια ένος συμμαθητή του και όχι της δασκάλας. Αισθάνθηκε μεγάλος με αυτόν τον τρόπο! Έφαγε σχεδόν όλο το φαγητό που του είχα βάλει και πήγαινε κι έβαζε μόνος του νερό στο ποτηράκι του. Καμάρι να δείτε! Τώρα ξανά την Πέμπτη θα πάει όπου πιά θα είναι όλα τα παιδάκια μαζί.

Τζενάκι αυτές οι ελλείψεις δασκάλων δημιουργούν αναστάτωση στα παιδιά, ειδικά στα μικρά που το θέλουν το πρόγραμμά τους.

Φωτεινούλα κι εσείς με ελλείψεις ε? Σχετικά με την καθαρίστρια εμείς θα δίνουμε 5 ευρώ την μήνα, ξεκινώντας από τον Οκτώβρη. Θα ζεσταίνει τα φαγητά των παιδιών, σε ηλεκτρικό φούρνο παρακαλώ, και θα καθαρίζει τις τουαλέτες 2 φορές την ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι το σχολείο είναι πεντακάθαρο και οι τουαλέτες λάμπουν!

Εβιράκι πως πάτε στα ξένα? Το πόδι συνήλθε?

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημεραααα

Μπραβο στο αγορακι μας βρε Αγγελικη !! Ειδες ποσο μεγάλωσε πω πω !! Μωρε τα 5 ευρω δεν ειναι τιποτα αν τα κανει ολα αυτα τα δινεις με ολη σου την καρδια! Απο αυτα που γραφεις πολυ ωραιο ακουγεται φετος το σχολείο.

Φωτεινη μακαρι να τακτοποιηθει συντομα το θεμα των δασκαλων γιατι κ εγω πηγαινοφερνω καθε βδομαδα την μαμα μου κ δεν μπορει να κατσει κ για πολυ καιρο αλλα κ να μπουμε κ σε μια σειρα !! Θα συνηθισει ο μικρος θα δεις , αρκει να του κατσει καλα κ να του αρεσει.

Εμενα ο μικρος φετος εχει τρελο ενθουσιασμο για το σχολειο.Καθε πρωι ανυπομονει να παει κ ειναι πολυ χαρουμενος.Μακαρι να κρατησει ετσι !!

Μαγειρικα χτες εκανε τα γεμιστα η μαμα κ σημερα κανελλονια με κιμα.Εμειναν κ λιγα γεμιστα απο χτες ,θα μεινουν κ κανελλονια σημερα οποτε αυριο δεν θα εχει μαγειρεμα !!

καλημεραααα

Μπραβο στο αγορακι μας βρε Αγγελικη !! Ειδες ποσο μεγάλωσε πω πω !! Μωρε τα 5 ευρω δεν ειναι τιποτα αν τα κανει ολα αυτα τα δινεις με ολη σου την καρδια! Απο αυτα που γραφεις πολυ ωραιο ακουγεται φετος το σχολείο.

Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ! Χαλάλι τα 5 ευρώ αν το παιδί μου κινείται σε έναν χώρο που αστράφτει από καθαριότητα! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραίο σχολείο σαν χώρος. Μεγάλες αίθουσες, φωτεινές, με μεγάλα παράθυρα αλλά και συρρόμενες μπαλκονόπορτες για να βγαίνουν στην αυλή. Η αυλή τους στρωμένη με συνθετικό χλοοτάπητα και κούνιες. Ο χώρος από μόνος του σε προδιαθέτει ευχάριστα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...