Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα!:D

Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα?! Εδώ δεν κουνάει φύλλο! Ευτυχώς που έρχεται Σ/Κ να κάνουμε καμία βουτιά.

Προχτές ήταν πολύ όμορφα που ειδωθήκαμε ξανά με τα κορίτσια:tongue:... κρίμα που δεν μπόρεσες Τζένη, αλλά πού θα πάει, θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά! Όσο για την Φωτεινή, τι να πώ... πιο πιθανό είναι να πάμε εμείς καμία εκδρομούλα από εκεί:P

Αγγελική καλό δρόμο και με το καλό να έρθετε απαρτία πίσω:tongue:

ggeny πουρέ φακές;) χμμ ενδιαφέρον χα χα ... τυχαίνουν αυτά!

Φωτεινή μόνο στο ίντερνετ είδα την φώτο του παιδιού και αποφεύγω γενικώς το θέμα... δεν μπορώ τέτοιες εικόνες..:(

Ιωάννα τι καλό τρως σήμερα?

Εγώ έχω ρεβύθια... τέλειωσα και την τελευταία δόση σάλτσα ντομάτας... κουράστηκα, δεν κάνω άλλη.... ευτυχώς που έχω λίγη τούρτα στο ψυγείο να χτυπήσω αργότερα, να καλύψω τις θερμίδες που έκαψα με την σάλτσα τόση ώρα:tongue:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Επιστρέψαμε όλοι πιά από το χωριό και μπάινουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς σχολείου! Πήραμε και τις τσάντες μας το Σάββατο και περιμένουμε την Παρασκευή.

Σήμερα τρώμε αρακά. Χτες η πεθερά μου είχε μαγειρέψει μπιφτέκια και τα συνόδεψε με μακαρόνια και σαλατούλα ντομάτα-αγγούρι.

Πάω να δουλέψω κι επανέρχομαι αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!

Καλως ηρθατε Αγγελική μου !!! Εμενα ξεκινησε ο μικρος σημερα πρωτη μερα κ ο μεγαλος θα αρχισει οπως ολοι την Παρασκευη !!

Μαγειρικα ολο σουρτα φερτα ειμασταν το ΠΣΚ. Την Παρασκευη γυρνώντας σπιτι εκανα μια γαλατοπιτα χωρις φυλλο.Μετα βγηκαμε μια βολτα κ το βραδυ που γυρισαμε πεινασμενοι δεν αφησαμε ουτε για δειγμα.

Το Σαββατο πηγαμε μονοημερη για μπανακι κ φαγαμε εξω κ το βραδυ εκανα μονο τραχανα για τα παιδια.

Χτες εφτιαξα παστιτσιο κ κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο γιατι θα μου χαλουσαν τα κολοκυθακια, ετσι εμεινε πολυ φαγητο κ για σημερα κ θα ξεκουραστει λιγο κ η μαμα .

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Βλέπω ωραια τα περασατε το ΣΚ. Μπραβο!

Αγγελικη καλώς ηρθατε ολοι παρεα πια. Προετοιμαζεστε ψυχολογικά για τα νεα δεδομενα ε; Ο μικρος φετος που θα παει, νήπιο ή στον παιδικο που ηταν και περυσι;

Μαγειρικα το Σαββατο ειχαμε ιμαμ και χτες γιουβαρλακια σουπα. Περισσεψε κι απο τα δυο οπότε για σημερα ειμαστε ΟΚ.

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το νηπιαγωγείο του μικρού για να με ενημερώσουν για την ώρα του αγιασμού αλλά και πως μετά από 2 ωρίτσες θα ακουλουθήσει ενημέρωση αποκλειστικά των γονέων. Επίσης με ρώτησαν αν εργάζομαι προκειμένου να μου χορηγήσουν γονική άδεια! Αυτό που με εντυπωσίασε στα παραπάνω είναι ότι το νηπιαγωγείο είναι δημόσιο και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοια οργάνωση! Αν λειτουργούν και με τέτοιο τρόπο και με τα παιδιά τότε είμαι σίγουρη πως θα έχουμε μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά!

Φωτεινούλα όπως κατάλαβες δεν τον στέλνω στον σταθμό που πήγαινε μέχρι τώρα γιατί δεν με συνέφερε οικονομικά. Τα χρήματα που μου δίνουν από την δουλειά είναι σχεδόν τα μισά αλλά το χειρότερο είναι ότι μπαίνουν στην μισθοδοσία μου με αποτέλεσμα να με ανεβάζουν κλιμάκιο. Φέτος εξαιτίας αυτής της τακτικής κλήθηκα να πληρώσω 600 ευρώ εφορία! Οπότε δεν το ξανακάνω!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα:D (τέτοια ώρα..)

Καλή βδομάδα και καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια που ξεκινάνε σιγά σιγά το σχολείο τους!

Το Σ/Κ ήταν λίγο από όλα: το Σάββατο έκανα μουσακά και το βράδυ φάγαμε με φίλους έξω ψαρικά, ενώ την Κυριακή πήγαμε όλη μέρα στη θάλασσα εξοπλισμένοι με σάντουιτς και κολοκυθοκεφτέδες που έκανα με τους κολοκυθοκορφάδες που περίσσεψαν... χτες είχα μία περίεργη διάθεση, αρκετά πεσμένη... ελπίζω να μην με κόλλησε την ίωση που είχε ένα μωράκι που είδαμε το Σάββατο;) Για σήμερα θα φάμε χωριάτικη σαλάτα... κάτι ελαφρύ θέλαμε, οπότε είναι νομίζω μία χαρά.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα! Επίσης!:P

Επιστρέψαμε όλοι πιά από το χωριό και μπάινουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς σχολείου! Πήραμε και τις τσάντες μας το Σάββατο και περιμένουμε την Παρασκευή.

Σήμερα τρώμε αρακά. Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αρακά και χωριάτικη, αλλά επικράτησε η σαλάτα:D Χτες η πεθερά μου είχε μαγειρέψει μπιφτέκια και τα συνόδεψε με μακαρόνια και σαλατούλα ντομάτα-αγγούρι.

Πάω να δουλέψω κι επανέρχομαι αργότερα...

καλημερα κ καλη εβδομαδα !! Επίσης!:D

Καλως ηρθατε Αγγελική μου !!! Εμενα ξεκινησε ο μικρος σημερα πρωτη μερα κ ο μεγαλος θα αρχισει οπως ολοι την Παρασκευη !!

Μαγειρικα ολο σουρτα φερτα ειμασταν το ΠΣΚ. Την Παρασκευη γυρνώντας σπιτι εκανα μια γαλατοπιτα χωρις φυλλο.Μετα βγηκαμε μια βολτα κ το βραδυ που γυρισαμε πεινασμενοι δεν αφησαμε ουτε για δειγμα. Και εγώ στην θέση σου, το ίδιο θα έκανα!:tongue:

Το Σαββατο πηγαμε μονοημερη για μπανακι κ φαγαμε εξω κ το βραδυ εκανα μονο τραχανα για τα παιδια.

Χτες εφτιαξα παστιτσιο κ κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο γιατι θα μου χαλουσαν τα κολοκυθακια, ετσι εμεινε πολυ φαγητο κ για σημερα κ θα ξεκουραστει λιγο κ η μαμα .

Μπράβο βρε κορίτσι, δύο φαγητά μπελαλίδικα σε μία μέρα!
Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Βλέπω ωραια τα περασατε το ΣΚ. Μπραβο!

Αγγελικη καλώς ηρθατε ολοι παρεα πια. Προετοιμαζεστε ψυχολογικά για τα νεα δεδομενα ε; Ο μικρος φετος που θα παει, νήπιο ή στον παιδικο που ηταν και περυσι;

Μαγειρικα το Σαββατο ειχαμε ιμαμ και χτες γιουβαρλακια σουπα. Περισσεψε κι απο τα δυο οπότε για σημερα ειμαστε ΟΚ. Αχ τι καλά που είναι όταν περισσεύει φαί και δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου τι να μαγειρέψεις πάλι!

Φιλάκια

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το νηπιαγωγείο του μικρού για να με ενημερώσουν για την ώρα του αγιασμού αλλά και πως μετά από 2 ωρίτσες θα ακουλουθήσει ενημέρωση αποκλειστικά των γονέων. Επίσης με ρώτησαν αν εργάζομαι προκειμένου να μου χορηγήσουν γονική άδεια! Αυτό που με εντυπωσίασε στα παραπάνω είναι ότι το νηπιαγωγείο είναι δημόσιο και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοια οργάνωση! Αν λειτουργούν και με τέτοιο τρόπο και με τα παιδιά τότε είμαι σίγουρη πως θα έχουμε μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά! Μακάρι Αγγελική! Πάντως όντως ακούγεται εντυπωσιακό το όλο θέμα.

Φωτεινούλα όπως κατάλαβες δεν τον στέλνω στον σταθμό που πήγαινε μέχρι τώρα γιατί δεν με συνέφερε οικονομικά. Τα χρήματα που μου δίνουν από την δουλειά είναι σχεδόν τα μισά αλλά το χειρότερο είναι ότι μπαίνουν στην μισθοδοσία μου με αποτέλεσμα να με ανεβάζουν κλιμάκιο. Φέτος εξαιτίας αυτής της τακτικής κλήθηκα να πληρώσω 600 ευρώ εφορία! Οπότε δεν το ξανακάνω!!!

Ninaki μου πολυ ωραια πρεπει να περασατε το Σκ ε ? μπραβοοοο!!! Παντα τετοια !!

Φωτεινη μου ωραια φαγακια !!! Τι καλα που περισεψαν κιολας κ γλιτωσατε ενα μαγειρεμα !!

Αγγελικη μου μολις μου ελυσες μια απορια γιατι πληρωσαμε φετος εφορια ενω παντα ειχαμε επιστροφη ..... Μα υπολογιζα κ εγω κ δεν μου εβγαιναν με τιποτα ..πφφφφφ

Εμεις παλι στον ιδιωτικο ...

Τζενάκι το φυσάω και δεν κρυώνει φέτος με την εφορία! Αν το ήξερα θα τον έστελνα και πέρισυ στο δημόσιο που ήταν προνήπιο.

Νινάκι είχατε ένα γεμάτο και όμορφο Σαββατοκύριακο! Πάντως με τόση ζέστη που είχε όντως το μπανάκι ήταν ότι πρέπει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Νινα μου κι εσυ εκανες πολλά και διαφορα και μπελαλιδικα βλεπω. Καλά κανατε και πηγατε στη θαλασσα. Ειχε πολυ ζεστη και υγρασια το ΣΚ. Πως εισαι; Εκδηλωθηκε τιποτα;

Αγγελικη μου μπραβο για τις δασκαλες. Εγω πιστευω οτι παντου υπαρχουν αξιολογα και υπευθυνα ατομα. Μακαρι να περασει μια υπεροχη χρονια ο γιος σου γιατι απο του χρονου αρχιζουν τα διαβασματα και τα ζορια. Για το οικονομικο και το θεμα της εφοριας εχεις δικιο απο τη στιγμη που εχεις λυσει το θεμα του ωραριου (εχεις ατομο να το παραλαβει) γιατι πολλοι επιλεγουν το ιδιωτικο γιαυτο το λογο.

Τζενη κι εσυ την πατησες οπως η Αγγελικη ε; Τι να κανεις... Και φετος τα ιδια;

Εβιρακι επεστρεψες στη χωρα του σκοτους ή ακομα;

Ιωαννα, Στρουμφιτα, Νικο, Αφροδιτακι και λοιπες μαγειρισσες δωστε το "παρών" και τις ιδεες σας!

Έχετε δικιο οταν μαγειρευουμε περισσοτερο που ξενοιαζουμε καποια μερα. Η συνηθεια ειναι της μαμας μου που αν δεν μαγειρεψει για ενα λοχο νομιζει οτι δεν μαγειρεψε. Οπότε ελεγχει και τις ποσοτητες που μαγειρευω κι εγω. Για σημερα εφτιαξα φακες.

Την Παρασκευη δεν μπορω να παρω αδεια οπότε δεν θα παω εγω στον αγιασμο. Πρεπει να λυσω και το θεμα ποιος θα πηγαινοφερνει τη μικρη στο σχολειο γιατι δεν αντεχω να πληρωνω και φετος ταξι οσο κι αν ειναι η πιο καλή λυση (ο περσινος ταξιτζης την προσεχε παρα πολυ).

Χτες εριξε μια ψιχαλα και την Πεμπτη αναμενουμε καταιγιδες. Δεν μπορειτε να φανταστειτε την ψυχολογια μου.

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μπριζόλες στον φούρνο λεμονάτες. Για συνοδευτικό μάλλον θα τηγανίσουν πατατούλες. Για αύριο δεν μαγειρεύω καθώς έχει μείνει αρακάς από χτες.

Φωτεινή ο μικρός θα κάθεται στο ολοήμερο οπότε θα σχολάει 4 παρά τέταρτο, αν θυμάμαι καλά. Θα μας τα πουν έτσι κι αλλιώς την Παρασκευή στην ενημέρωση.

Φιλαράκια μου επιτέλους έκλεισε και το θέμα μεταγραφής της κόρης μου. Σήμερα οριστικοποιήθηκε η μετεγραφή της σε κάποιο άλλο σχολείο από αυτό που θα πήγαινε κανονικά. Είναι λίγο μακρυά βέβαια αλλά μακράν καλύτερο από αυτό που ανήκαμε. Και το επίσης καλό είναι ότι κατάφερε να πάει εκεί και μία από τις κολλητές της οπότε θα πηγαινοέρχονται παρεούλα. Μου έφυγε ένα βάρος...

Αυτά τα ολίγα για την ώρα...πάω να δουλέψω....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια τι κανετε ;

Φωτεινη μου κ φετος ιδιωτικα θα παμε .. Στα προνηπια πανε με κληρωση κ καθε χρονο επιλεγουν ελαχιστα παιδακια.Επισης εγω εχω κ θεμα με το ωραριο οποτε ειναι μονοδρομος εκει.βεβαια δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο κ στον μαγλο μου γιο που πηγαινε εκει απο 2 χρονων κ τωρα ειναι αψογοι σε ολα.

Δυσκολο το θεμα με τις μετακινησεις των παιδιων στην επαρχια.Αυτο συζητουσαμε με κατι φιλες στο χωριο κ μου ελεγα τα ποσα που δινουν στο ταξι πραγματικα δυσβασταχτο το κοστος στις μερες μας.

Αγγελικη μου πολυ ευχαριστα τα νεα για την κορη σου !! Κ μαλιστα αφου θα παει μαζι κ η κολλητη της ειναι ακομα καλυτερα . Ωραιο κ το φαγακι σας οτι συνοδευτικο κ αν επιλεξετε !

Εγω θα φαω σημερα κοτοπουλο ψητο με βραστα κολοκυθακια κ οι υπολοιποι θα φανε φασολακια που θα κανει η μαμα. Εχω χασει την μπαλα ετσι οπως μαγειρευει η μαμα γιατι σχεδον ποτε δεν περισευει φαγητο για μενα να φαω την επομενη αλλα δεν πειραζει,κανω μονη μου το απογευμα κατι κ τρωω 2-3 μερες.

Καλημέρα παρεούλα.

Ξέρετε τι σκεφτόμουν σήμερα που διάβαζα τα μηνύματα σας? ότι το καλοκαίρι λίγο χαλαρώσαμε, λίγο χαθήκαμε, λίγο βαρεθήκαμε, αλλά τώρα που τα ξαναλέμε πιο τακτικά, νιώθω σαν να γύρισε η παρέα μου από διακοπές και καθόμαστε με καφεδάκι να κουτσομπολέψουμε:D...τελικά έχουμε γίνει ωραία παρεούλα και ας μην έχουμε ειδωθεί όλοι μεταξύ μας... και ας μη γνωρίζουμε επίσης ποιοί άλλοι μπορεί να μας διαβάζουν και να ταυτίζονται μαζί μας:P

Και μετά από αυτή την συναισθηματική εξομολόγηση:tongue:, επανέρχομαι στα καθημερινά μας:D... σήμερα θα κάνω αρακά με πατάτες και ίσως μανιτάρια με μπαλσάμικο για μεζεδάκι.

Φωτεινή μου ούτε το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να έχεις θέματα με την μετακίνηση των παιδιών... μπορεί βέβαια να το είχες αναφέρει και να το ξέχασα;)... ελπίζω να βρεις μία καλή λύση για αυτό το θέμα! Τελικά δεν εκδηλώθηκε τίποτα (ευτυχώς) από κρύωμα... μάλλον οι ορμόνες μου χτύπησαν κόκκινο:rolleyes: Και εδώ ο καιρός είναι περίεργος... χτες είχε μία περίεργη συννεφιά, το απόγευμα έριξε μία μικρή ψιχάλα και φοβερή υγρασία!:mad:... όσο για αυτό που μαγειρεύει η μαμά για ένα λόχο, μάλλον τους έχει μείνει από τότε που είμαστε παιδιά και είχε να μαγειρέψει για πολλούς.... δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί και η δικιά μου που μαγειρεύει για δύο, πολλές φορές κάνει κατσαρόλες ολόκληρες!

Τζένη κοτόπουλο ψητό με βραστά κολοκύθια μου μυρίζει δίαιτα.. κάνεις?... με τα παιδιά είναι μεγάλο το θέμα με τις κληρώσεις... εδώ μου έλεγε μία γνωστή μου ότι ακόμα τώρα δεν ξέρει αν θα πάρουν το παιδί προνήπιο! και πώς θα κανονίσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της, άμα το μάθει τελευταία στιγμή? ένα μπάχαλο!

Αγγελική πολύ καλά που τα κατάφερε η μικρή σου με το σχολείο που ήθελε... και ακόμα καλύτερα που θα είναι με την κολλητή της, γιατί σε νέο περιβάλλον είναι ότι πρέπει να έχεις μαζί σου και ένα φίλο!

Πού πήγατε οι υπόλοιποι? η Εβίρι μάλλον έχει τα τελευταία τρεξίματα πριν το γυρισμό, η Ιωάννα όμως, ο Νίκος, η Σμουρφίτα?

Φιλιά!

Νινάκι μου το ίδιο νοιώθω κι εγώ! Ένα παρεάκι είμαστε, που το ιδανικό θα ήταν να γνωριζόμασταν κιόλας από κοντά όλοι! Άλλά παρόλα αυτά, τα λέμε καθημερινά σα να βρισκόμαστε όλοι στην ίδια γειτονιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα και πάλι.

Όντως ειμαστε μια πολύ ωραια παρεουλα (εγω αποτελώ τα πολύ δυτικά προαστια της γειτονιας μας:tongue: ).

Νινα τωρα που το ανεφερες πως παει ο πατερας σου; Παλι καλά που δεν εκδηλώθηκε τιποτε. Εδω κυκλοφορει μια ιωση και πολυς κοσμος ειναι με πυρετο. Όσον αφορα τη μεταφορα εδω στην επαρχια υπαρχουν αυτα. Αυτο που μου εχει κανει αρκετη εντυπωση ειναι οτι οι γονεις δεν προσφερονται ευκολα να εξυπηρετησουν καποιον αλλο γονιο παρά μονο σε μεγαλη αναγκη. Αλλά τετοιες λεπτομερειες μπορω μονο απο κοντα να σας τις πω.

Αγγελικη τα νεα για την κορη σου ειναι ακομα μια φορα υπεροχα. Τυχερουλα που θα εχει και τη φιλεναδουλα της μαζι αν και δεν θα αργησει να κανει νεες φιλες κι εκει.

Τζενη ελα στη δικη μου μαμα - θα τρως για 3 μερες:P. Ξεκινησες παλι τη διαιτα; Δε σας εχω πει τα νεα: η ζυγαρια συνεχιζει να παιρνει την κατιουσα. Απο το Πασχα περιπου (γιατι δεν ζυγιζομαι και πολυ συχνα) εχω χασει γυρω στα 4,5κιλά! Χωρις διαιτα αλλά η αλήθεια ειναι οτι εχω ζοριστει πολύ από την αρχη του ετους και μου εχει κοπει η ορεξη. Να φανταστειτε οτι δεν μπορω να φαω παραπανω από ενα μπισκοτο με σοκολάτα!!!!! Η μερεντα ειναι στο βαζακι και απλώς την κοιταζω (συνηθως τα λεμε πιο κοντα).

Αυτά είναι καλά νέα Φωτεινή! Να χάνεις κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Και το ότι δεν σου κάνει αίσθηση να φας ποσότητα γλυκών είναι κάτι που πολύ πιθανόν να σου μείνει γενικώς!

Άντε να έρθεις κατά το κέντρο, από τα δυτικά προάστεια, για να τα πούμε κι από κοντα! :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...