Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα κ καλη εβδομαδα !!

Ιωαννακι καλο Φθινοπωρο κ καλη αρχη στον παιδικο.Στον ιδιο θα πατε που πηγαινατε κ περσυ; Κ εμας αυριο ανοιγει αλλα μιας κ εχω εδω την μαμα θα τον αρχισω απο την ερχομενη εβδομαδα να προσαρμοστει πρωτα λιγο στην Αθηνα μην του κακοφανει !

Αγγελικη κ εγω μπιφτεκια σημερα απο τα γνωστα την προηγουμενης εβδομαδας.Τα ειχα βαλει ομως καταψυξη οποτε τα ξεπαγωσα στην συντηρηση κ τα ζεστανα στο μικροκυμματων κ ηταν σαν φρεσκα. Οντως ειναι αρκετες μερες στην απλη ψυξη αλλα κ εγω εχω φαει κοτοπουλο 6 ημερων κ δεν επαθα τιποτα χαχαχα !! Πολυ κινηση χτες ε; εμας λιγα πραγματα αλλα φυγαμε κ σχετικα νωρις γυρω στις 4 κ καναμε 2 ωρες να φτασουμε.

Φωτεινη καλη η σκεψη σου , κ εγω συμφωνω καλυτερα αργοτερα να εδραιωθει το κοψιμο της πανας! Αχ αυτο το φσγητο ελπιζω να βρουμε σιγα σιγα την σειρα μας.

εμας σημερα η μαμα θα φτιαξει σπανακορυζο.Το ζητησε ο μικρος ,για να δουμε θα φαει ομως.Οταν κανω εγω το τσακιζει , στον παιδικο τρωει λιγο η καθολου ,το ιδιο κ της μαμας μου ....

Νικο πως εισαι ;;;

Εβιρακι πως παει το ποδι, εισαι λιγο καλυτερα;

Νινακι που τρεχεις παλι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κορίτσια την Τετάρτη έχουμε πει με την Νίνα να βρεθούμε στο mall κατά τις 6. Θα συνδιάσουμε κάποιες δουλειές και είπαμε να τα πούμε από κοντά! Θα χαρώ πολύ να δω και όποια άλλη μπορεί να έρθει ως εκεί! Τι λέτε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Ξεκινησε το παλικαρι μου σχολείο, ευτυχως δεν ειχαμε κλαματα. Πηγα μαζι και τον φιλο του που θα παει φετος πρωτη χρονια οποτε πηγα 2 παιδακια. Ο φιλος του λιγο δυσκολευτηκε αλλα αφου ηταν με τον δικο μου δεν εκλαψε. Στον ιδιο σταθμο τον πηγα δεν ηθελα να εχει αλλαγες για καλο της ψυχολογιας του.

Αυριο ειναι πιθανο να μπορεσω να ερθω. Που θα κατσετε?

Σημερα παιδια θα φαμε κραετοσουπα, μου εχει λειψει πολυ. Δεν ταιριαζει με τον καιρο αλλα τι να κανουμε.

Καλη δουλιτσα σε ολους, τα λεμε και μετα!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τελικά φάγαμε τα μπιφτέκια χτες και ήταν μία χαρά! Για σήμερα έφτιαξα μία ταπεινή μακαρονάδα γιατί φεύγοντας από την δουλειά θα πάω να φτιάξω το μαλλί. Τώρα για αύριο θα δω τι θα φάμε...

Ιωαννάκι σου στέλνω πμ για τις λεπτομέριες της συνάντησης.

Φιλάκια και καλό μήνα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημεραααα !!!

τι κανετε;

Κοριτσια εγω αν τελικα μπορεσω θα σας παρω τηλεφωνο να μου πειτε που θα ειστε !

Μαγειρικα σημερα θα κανει η μαμα κεμπαπ με τηαγνιτες πατατες.

Ιωαννακι καλη αρχη !!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

Επισημως αρχη φθινοπωρου - ανεπισημως καλοκαιρακι ακομα.

Κανονιζετε συναντηση ε; Skype θα εχετε για να ειμαι κι εγω με τον τροπο μου παρουσα; (χιχιχι). Δεν πειραζει καποια στιγμη θα μπορεσω κι εγω να σας δω. Ζηλευω παντως δεν το κρυβω.

Ιωαννα μου εχει παρεουλα το αγορακι σου. Αυτο ειναι πολυ καλό και για τα δυο παιδακια.

Τζενη πως τα πηγε ο μικρος με το σπανακορυζο; Εγω χτες ειχα κρατησει ζωμο απο το κρεας που εβρασα για το γιουβετσι και το εφτιαξα στη μικρη κρεατοσουπα την οποια και εφαγε.

Αγγελικη ολα καλά με τα μπιφτεκια λοιπον.

Για σημερα εχουμε λιγα γεμιστα απο προχτες και λιγο γιουβετσι απο χτες οπότε θα περασει η μερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μακάρι Αγγελική μου !! ναι το εχω το τηλεφωνό σου !!

Φωτεινη ναι το εφαγε το σπανακόρυζο κ σήμερα εφαγε ενα πιατο ψαρόσουπα !

Για να δουμε !! Μπραβο κ σε σενα για την κορη σου !! Κατι θα κανουμε πιστέυω σιγα σιγα !

Καλησπέρα.

Καλό μήνα να έχουμε... συμφωνώ με Φωτεινή: ανεπισήμως καλοκαιράκι ακόμα!:tongue:... άκουσα για άνοδο θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες... οπότε καλά κρατεί!

Το τραπέζι πήγα πολύ καλά τελικά το Σάββατο... περάσαμε όμορφα και είχε υπέροχη βραδιά... με τα κουνούπια να μας παραμονεύουν, αλλά δε πτοηθήκαμε!

Χτες έκανα μία τούρτα στον αγαπημένο μου που είχε γενέθλια και χάρηκα γιατί είχα πολύ καιρό να κάνω τούρτα, οπότε είχα ένα άγχος... αλλά τελικά ήταν πετυχημένη. Σήμερα έχουμε φασολάδα.

Ελπίζω να έρθετε αύριο, να τα πούμε από κοντά.

Η Σμουρφίτα τι έχει γίνει αλήθεια? Εβίριιιι!!

Καλησπέρα παιδιά καλό μήνα σας εύχομαι.

Σήμερα φάγαμε ζυμαρικά σουφλέ.

Έμαθα ότι θα υπάρξει συνάντηση τελικά και ξεσηκώνομαι κι εγώ να έρθω. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω γιατί δεν έχω κάνει ακόμη τόσο μακρινή διαδρομή μετά το χτύπημα. Εξάλλου, τώρα έχω λίγες μέρες που περπατάω χωρίς πατερίτσες.

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά που μου ευχηθήκατε.

Εβίρι τι κακό σε βρήκε! Πολύ στενοχωριέμαι που το έπαθες αυτό και δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα... πάντως μου κάνει εντύπωση που στο ΚΑΤ, που είναι υποτίθεται κορυφή σε τέτοια περιστατικά, δεν το βρήκαν από την αρχή... μάλλον θα έπεσες σε κανέναν ειδικευόμενο:-( Περαστικά σου εύχομαι και σύντομα να περάσει.

Το ίδιο είπαν και οι δικοί μου (ο άντρας μου και η κόρη μου). Ο γιατρός ήταν νέος σε ηλικία και η μέρα ήταν Κυριακή πρωί γι' αυτό πιστεύουν ότι ήταν ειδικευόμενος. Ο γιατρός του Ασκληπιείου ήταν πιο μεγάλος και πήγα και καθημερινή.

Μαγειροπαρεάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη! Μίλησα πριν από λίγο με την καθηγήτρια αγγλικών της κόρης μου και με ενημέρωσε ότι πήρε το lower με πολύ καλή βαθμολογία μάλιστα! Έφυγε κι αυτή η έννοια από το κεφάλι της μαιμουδίτσας μου και από αρχές Σεπτέμβρη ξεκινάει για proficiency.

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!!!! Χίλια μπράβο στο αστέρι σου Αγγελική μου. Να έχει πάντα επιτυχίες και πάντα έτσι να την καμαρώνετε κι εσείς. Εύχομαι πολύ σύντομα να γράφω ακριβώς τα ίδια και για το προφίσιενσι.

Αυτό που με ικανοποιεί πολύ είναι η σάλτσα ντομάτας, που ξεκίνησα να κάνω και φέτος μου πήζει καλύτερα από πέρσι. Έκανα τα πρώτα βάζα και θα συνεχίσω, ώστε να έχω μπόλικη για τον χειμώνα.

Μπράβο Νίνα μου, κάνεις πολύ καλά. Μακάρι να μπορούσα να σε μιμηθώ. Αν πάει η κόρη μου στη λαϊκή και μου φέρει καλές ντομάτες θα φτιάξω κι εγώ εδώ στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν έχω άλλη ελπίδα. Στη Γερμανία οι ντομάτες που πουλάνε δεν κάνουν για σάλτσα. Εγώ μόνη μου δεν μπορώ να πάω στη λαϊκή γιατί ακόμη δεν οδηγώ και η απόσταση είναι μεγάλη. Έτσι λοιπόν, κάθομαι στον πύργο μου τι να κάνω!!

Εβιρακι μου γλυκο καλως ηρθες στην Ελλαδα ! Αν κ απο οτι διαβαζω δεν ειχαμε κ ευχαριστα νεα με την διπλη αναποδια που σου ετυχε . Τουλαχιστον να μεινει ως εδω κ να ειναι γρηγορα περαστικα!

Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη μου. Έχω βρει πολλά θετικά σημεία από το ατυχηματάκι αυτό κι έτσι δεν παραπονιέμαι. Χόρτασα ξεκούραση, έβγαινα στη βεράντα για να ξεσκάσω και σκέφτομαι ότι αν πήγαινα σε κάποιο μέρος που θα είχε υποθετικά μόνο βουνό δε θα έκανα μπάνια έτσι το παίρνω και τώρα. Άσε που υπάρχουν και χειρότερα ατυχήματα κι εγώ θεωρώ ότι μου έτυχε ξώφαλτσα. Τέλος καλό, όλα καλά και δόξα τω Θεώ.

Εξω πως ειναι τα πραγματα με την δουλεια του συζυγου μετα τις πολιτικες εξελιξεις;Τον ξαδερφο μου με την οικογενεια του τον εφεραν πισω απο αρχες Ιουλιου ...

Όχι εμείς ευτυχώς δεν είχαμε πρόβλημα. Το μόνο που φοβόταν ο άντρας μου ήταν μήπως του κόψουν την άδεια σε περίπτωση που προκηρύσσονταν εκλογές νωρίς το Σεπτέμβριο ή στο τέλος Αυγούστου.

Ο ξάδερφός σου γιατί επέστρεψε, είναι δάσκαλος/καθηγητής σε σχολείο;

Χτες το απόγευμα έκανα για πρώτη φορά φανουρόπιτα,την οποία πήγα το πρωί στην εκκλησία. Παρόλο που είχε ωραία όψη, δε μου καλοψήθηκε μέσα... δεν πειράζει όμως, σημασία έχει ο σκοπός που έγινε!:-)

Βοήθειά σου Νίνα μου και να πραγματοποιηθεί η κάθε σου επιθυμία με τη βοήθεια του Αγίου. Εφτιαξα κι εγώ φέτος και πήγαμε μαζί με τα δύο παιδιά.

Πώς έγινε το ντεκουπάζ στο ντουλάπι;

Τα νέα μου είναι καλά εκτός απ ένα δύο θεματάκια που με ταλαιπώρησαν...

Νίκο μου ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Έχω πολλά νέα βιβλία που ετοιμάζονται για την νέα σαιζόν και πολλές άλλες εκπλήξεις, αλλά και το πρώτο μου βιβλίο (κείμενο & εικονογράφηση) που μαγειρεύεται και πλησιάζει και αυτό με ενθουσιάζει.

Αυτά είναι ωραία νέα που μας φέρνεις και χαίρομαι πολύ για σένα. Πάντα τέτοια να ακούμε.

Σε άλλα νέα είμαστε οκ αν εξαιρέσεις το πόδι μου, το οποίο μετά από μια εργασιακή μανία που με έπιασε πριν καιρό και ίσως, λιγουλάκι το παράκανα κατέληξα το επόμενο πρωί να πονάω σαν τρελός...από τον γλουτό και κάτω πόνος τρομερός μέχρι την γάμπα. Μετά από ακτινογραφίες και γιατρούς κατέληξα σε υποχρεωτική ξεκούραση και δυστυχώς 3 ενέσεις την μέρα αφού έχω χειροτερέψει πολύ :-( και τις μισώ τις ενέσεις...

Είναι λογικό να έχεις τέτοια προβλήματα εξαιτίας της καθιστικής ζωής απο τη δουλειά σου. Γι' αυτό σε ενοχλεί το νεύρο που ίσως να προέρχεται από 'κει.

Λοιπον κοριτσια εκανα κι εγω φανουροπιτα η οποια εγινε πολυ καλη και τα τελευταια χρονια κανω καθε φορα στη γιορτη του.

Βοήθειά σου Ιωάννα εύχομαι να πραγματοποιηθεί η κάθε σου επιθυμία με τη βοήθειά του.

Ευχομαι να πεσει ο αερας γιατι θελω να παω Τηνο το Σαββατο το εχω πολυ αναγκη

Σου το εύχομαι να πας με το καλό.

Κορίτσια την Τετάρτη έχουμε πει με την Νίνα να βρεθούμε στο mall κατά τις 6. Θα συνδιάσουμε κάποιες δουλειές και είπαμε να τα πούμε από κοντά! Θα χαρώ πολύ να δω και όποια άλλη μπορεί να έρθει ως εκεί! Τι λέτε?

Πού ακριβώς θα είναι το σημείο συνάντησης;

Κανονιζετε συναντηση ε; Skype θα εχετε για να ειμαι κι εγω με τον τροπο μου παρουσα; (χιχιχι). Δεν πειραζει καποια στιγμη θα μπορεσω κι εγω να σας δω. Ζηλευω παντως δεν το κρυβω.

Πολύ ωραία ιδέα!!! Μακάρι να σε βλέπαμε Φωτεινή μου.

Χτες έκανα μία τούρτα στον αγαπημένο μου που είχε γενέθλια και χάρηκα γιατί είχα πολύ καιρό να κάνω τούρτα, οπότε είχα ένα άγχος... αλλά τελικά ήταν πετυχημένη. Σήμερα έχουμε φασολάδα.

Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι πάντα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σημερα ειναι η πολυποθητη συναντηση ε; Μπραβο, με το καλο να βρεθειτε ολες και ολοι!

Νινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Παντα υπαρχει αφορμη για μια τουρτα η οποια και φυσικα θα ηταν υπέροχη απο τα χερακια σου!

Εβιρακι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Χαιρομαι που παει καλύτερα το ποδι. Και χαιρομαι ακομα περισσοτερι για την αισιοδοξη ματια με την οποία ειδες την περιπετεια σου! Πλησιαζουν δυστυχως οι μερες που θα φυγεις;

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα καταπληκτικο νεο: χτες οταν γυρισα εφτιαξα για μενα (μονο εγω τα τρωω) τορτελινια αλα κρεμ. Με εβλεπε η μικρη που τα εφτιαχνα και μπυ ζητησε να δοκιμασει στο τελος. Δοκιμασε, της αρεσαν πολυ απ'οτι ειπε κι εφαγε ενα μπολακι! Ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που τρωμε σαλτσα!!!! Έστω και ασπρη. Ειμαι πολυ χαρουμενη. Βεβαια η λετομερεια που εκανε τη διαφορα απ'οτι πιστευω: ημαστε οι δυο μας, ολοι οι αλλοι κοιμονταν.

Φιλια και καλά να περασετε

καλημέρα καλημερα !!

Αχ Φωτεινη μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!! Μπραβο βρε κοριτσι !!! ειδες τελικα μονες σας ποσο καλα τα πατε !!! μπραβο κ παλι !!!! φτου φτου φτου στο κοριτσι μας!!

Τι κανετε πως τα περασατε χτες;

Κοριτσια εγω την Τριτη που σας ειπα οτι θα προσπαθησω να ερθω,ξεχαστηκα τελειως οτι χτες ειχα αδεια το βραδυ το θυμηθηκα κ μετα δεν προλαβα να μπω να σας ενημερώσω.Ηταν χτες το μεσημερι το ραντεβου με την γιατρο που παρακολουθει τον μικρο για τον λογο του κ ετρεχα μεχρι αργα στο νοσοκομειο.Μας εδωσε εγκριση για αλλον ενα χρονο κ μας ειπε οτι εχει δει μεγαλη διαφορα απο περσυ , για να δουμε.Με αυτα κ με εκεινα γυρισαμε σπιτι αργα το μεσημερι φαγαμε κ κοιμηθηκαμε .

Εβιρακι μου πως εισαι; τελος καλο ολα καλα κοριτσακι , να ειναι μεχρι εδω !! Ο ξαδερφος στο υπεξ δουλευει εδω, εκει νομιζω στην πρεσβεια η κατι αντιστοιχο.

Νινακι να τον χαιρεσαι τον αντρουλι σου ! παντα αγαπημενοι να ειστε !! Μοραβο κ για το τραπεζι , ημουν σιγουρη πως ολα θα πηγαιναν τελεια!!

Αγγελικουλα καλημερα !!!

Χτες σηκωθηκαμε πρωι κ καναμε γεμιστα να ειναι ετοιμα με την επιστροφη απο το νοσοκομειο.Για σημερα θα κανει η μαμα φακες κ εγω θα φαω ενα μπιφτεκι που εμεινε απο προχτες το βραδυ.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες τελικά περάσαμε πολύ όμορφα στο mall! Είμασταν η Έβιρι, το Νινάκι μας, η Ιωαννίτσα κι εγώ. Κάποια στιγμή είχαμε και τηλεφωνική επικοινωνία με την Φωτεινή. Χάρηκα που σας είδα κορίτσια κι ελπίζω να κανονίσουμε σύντομα ακόμη μία συνάντηση με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτήν την φορά!

Σήμερα τρώμε φασολάκια και λίγα μακαρόνια που έχουν μείνει από χτες και προχτές.

Αύριο το πρωί θα πάω στο νοσοκομείο για το καθιερωμένο εμβολιάκι και μετά θα φύγουμε με τον άντρα μου για το χωριό. Το Σάββατο το βραδάκι, πρώτα ο Θεός, θα είμαστε πάλι στην βάση μας όλοι μαζί πιά! Οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα.

Πολλά φιλάκια σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Χαιρομαι που περασατε ωραια! Μακάρι να κατορθωσω κι εγω να σας δω απο κοντα καποια φορα.

Τζενακι κριμα που δεν τα καταφερες παλι. Συγχαρητηρια για την προοδο του μικρου.

Αγγελικη καλό δρομο να εχετε και με το καλό να επιστρεψετε.

Στα θεμα μας μακαροναδα ειχαμε χτες. Για σημερα δεν ξερω.

Από χτες έχω συγκλονιστει με τη φωτογραφια του μικρου προσφυγα που πνιγηκε. Σκεφτομαι ποσες ακομα τετοιες φωτογραφιες υπαρχουν και δεν εχουν δει το φως της δημοσιοτητας. Κι ολα αυτα γιατι τα συμφεροντα καποιων δημιουργουν πολεμους...

Φιλια και καλό ΣΚ.

καλημερα!!!

Κριμα Φωτεινη μου κ εγω στεναχωρηθηκα , καθε φορα που ειναι να βρεθουμε λες κ καποιος το κανει επιτηδες κ ολα πανε αναποδα ...

Οσο για την φωτο την ειδα κ με επιασε σφιξιμο στο στομαχι ....

Σημερα κανει η μαμα κοκκινιστο μοσχαρι με οτι θελουν τα παιδια. Χτες τις φακες τις εκανε πουρε φακης γιατι τις εβαλε στην χυτρα... Εγω θα παρω κανα καλαμακι κοτοπουλο απέξω ( τρωω στο γραφειο κ βαρεθηκα το βραδυ να φτιαξω κατι για μενα).

Καλο ταξιδι Αγγελικη μου κ με το καλο να φερεις τα παιδακια !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...