Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ειδες Αγγελικη ; Αυτο σκεφτομουν χτες που το εγραψες οτι θα φατε κ σημερα κ μετα ξεχαστηκα να το γραψω !!!

Εγω απο οταν εφυγαν για διακοπες τα παιδια καθε δευτερη μερα μαγειρευω.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μπιφτέκια στον φούρνο με πατατούλες. Έμεινε ακόμη λίγος αρακάς βέβαια και ίσως τον βάλω συνοδευτικό με τα μπιφτέκια.

Τζενάκι κι εγώ μία από τα ίδια με το μαγείρεμα τώρα που είμαστε οι δυό μας με τον άντρα μου.

Φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες.

Καλώς ήλθες Τζένη... καλό χειμώνα δε λέω γιατί μου κακοφαίνεται, οπότε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού:P. Χαίρομαι που πέρασες ωραία και ξεκούραστα στις διακοπές... χρειάζεται για να έχουμε δυνάμεις για τον υπόλοιπο χρόνο! Για την σάλτσα, την κάνω ως εξής: πλένω τις ντομάτες, τις πολτοποιώ στο μούλτι, τις βάζω σε μαξιλαροθήκες και αφήνω να στραγγίξουν καλά 2-3 ώρες. Τις ζουμπάω και λίγο να φύγουν τα τελευταία νερά. Μετά σε μεγάλη κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά για ξεκίνημα και μετά σε πολύ χαμηλή, γιατί πετάγεται και βάζω λίγο αλάτι. Τις βράζω για ένα 20λεπτό και βάζω αμέσως στα αποστειρωμένα βάζα. Αφού κρυώσουν, όλα στο ψυγείο. Αν τις φτιάξεις αμέσως μόλις τις πάρεις ή κόψεις, είναι βέβαια καλύτερα.

Αγγελική ο αρακάς έχει την τιμητική του φαίνεται! αυτό θα κάνω σήμερα.

Φωτεινή θυμάμαι που έχεις ξαναπεί πόσο ακριβά είναι τα λαχανικά εκεί:mad:... δεν υπάρχει κανένας καλός γείτονας με περιβολάκι να προμηθεύεσαι? ο μπαμπάς σου βάζει λίγα, από ότι θυμάμαι. Έχεις σκεφτεί μήπως να σου στέλνει ο σύζυγος κανένα καφασάκι με διάφορα λαχανικά με πρακτορείο, που μπορείς να τα παραλάβεις την άλλη μέρα και να γλυτώνεις κάποια χρήματα?

Χτες το απόγευμα έκανα για πρώτη φορά φανουρόπιτα,την οποία πήγα το πρωί στην εκκλησία. Παρόλο που είχε ωραία όψη, δε μου καλοψήθηκε μέσα... δεν πειράζει όμως, σημασία έχει ο σκοπός που έγινε!:)

Η δροσούλα που έχει ξεκινήσει δε μου αρέσει πολύ... θέλω να κρατήσει και άλλο το καλοκαίρι...δε μου έφτασε!:D

Κορίτσια και εννοείται αγόρι, αν μπορείς, τι θα λέγατε για καμία συνάντηση προς Τετάρτη? Όσο είναι ακόμα νωρίς, πριν τα χειμωνιάτικα τρεξίματα?:P

Σας αφήνω τώρα...πάω να κάνω ντεκουπάζ σε ένα εξωτερικό ντουλάπι... ελπίζω να μην πάθει σοκ, όταν το δει ο σύζυγος.:D

Φιλιά!

καλημεραααα !!

Αγγελικη ενταξει θα νομιζουν οτι ειμαστε συννενοημενες ! Μπιφτεκια με πατατες κ εμεις χτες κ σήμερα!!!

Νινακι μου βοηθεια σας ! Οπως το είπες ο σκοπός μετραει στην προκειμενη περίπτωση.Εγω δεν εχω κάνει ποτε αλλα απο συνταγες που ειδα ειναι σαν το κεικ το νηστισιμο που κανουμε ε;Ευχαριστω για την συνταγουλα.Αλλη μια ερωτηση κ σταματαω το υποσχομαι,η σαλτσα βγαινει πηχτη σαν το πελτε η πιο αραιη; ας πουμε για να φτιαξεις αρακα πχ ποση απο αυτη βαζεις;

ευχαριστωωωω

Σημερα φευγουμε για χωριο, θα φερουμε τα παιδακια μας !! Γιούπιιιιιι !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τζενάκι απόλυτη ταύτιση είχαμε στο φαγητό αυτήν την εβδομάδα!!! Που να γνωριζόμσταν κιόλας!!!!

Καλό ταξίδι να έχετε και καλή επιστροφή!

Εμείς πάμε να δούμε τα παιδάκια μας αυτό το Σαββατοκύριακο και θα τα φέρουμε πίσω το επόμενο.

Μαγειροπαρεάκι τι λέτε για συνάντηση την Τετάρτη που έρχεται? Για πείτε γνώμες...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!

Το ξέρω ότι άργησα λίγο να εμφανιστώ μα τρέχω σαν τρελός. Τα νέα μου είναι καλά εκτός απ ένα δύο θεματάκια που με ταλαιπώρησαν...

Έχω πολλά νέα βιβλία που ετοιμάζονται για την νέα σαιζόν και πολλές άλλες εκπλήξεις, αλλά και το πρώτο μου βιβλίο (κείμενο & εικονογράφηση) που μαγειρεύεται και πλησιάζει και αυτό με ενθουσιάζει.

Σε άλλα νέα είμαστε οκ αν εξαιρέσεις το πόδι μου, το οποίο μετά από μια εργασιακή μανία που με έπιασε πριν καιρό και ίσως, λιγουλάκι το παράκανα κατέληξα το επόμενο πρωί να πονάω σαν τρελός...από τον γλουτό και κάτω πόνος τρομερός μέχρι την γάμπα. Μετά από ακτινογραφίες και γιατρούς κατέληξα σε υποχρεωτική ξεκούραση και δυστυχώς 3 ενέσεις την μέρα αφού έχω χειροτερέψει πολύ :( και τις μισώ τις ενέσεις...

Φυσικά φταίει και το βάρος...αφού είπε ότι ο πόνος έρχεται απ την μέση μου αλλά κυρίως λέει έφταιγε το γεγονός ότι δεν σηκωνόμουν να κάμω διάλειμμα αλλά δουλεύα πολλές ώρες χωρίς να σηκωθώ έστω 2 λεπτά... αυτό ήταν το λάθος...

σε άλλα νέα το καλοκαίρι ήταν πολύ...οικογενειακό...και γενικά ψυχρές αέριες μάζες έκαμαν την εμφάνιση τους από την Ευρώπη κάνοντας πολλές ζημιές στην τοπική παραγωγή και προσφάτως μετά από πολύ χάος υποχώρησαν σταδιακά...

:rolleyes::twisted:

Τώρα θα πάρω ένα κουράγιο να πάω σούπερ μαρκετ γιατί είδα ένα παγωτό στο μπλογκ της εβιρι μας και θέλω να το κάνω αλλά μου λειπουν υλικά και λέω κουράγιο γιατί τώρα με το πόδι το αυτοκίνητο...με πονάει ιδιαίτερα αλλά το θέλω το παγωτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mad::mad::mad:

Φιλιά κούκλες και χάρηκα πολύ που επέστρεψα

Καλώς το αγόρι της παρέας!

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την δουλειά σου! Οι ταλαντούχοι άνθρωποι δεν χάνονται! Τώρα σχετικά με το θέμα πόδι - μέση, καιρό τώρα σου λέμε όλες να προσέχεις και να μην κουράζεσαι! Έχεις δίκιο από μία μεριά λόγω πολλών υποχρεώσεων αλλά από την άλλη αν πέσεις κάτω δεν πρόκειται να φέρεις σε πέρας τίποτα τελικά! Με μέτρο λοιπόν και η δουλειά σου αλλά και η ξεκούραση! Σχετικά με τις τοπικές καιρικές συνθήκες που μας περιέγραψες χαίρομαι που ο καιρός βελτιώθηκε τελικά! ;)

Πολλά φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!

Αν και ξεκίνησε πάλι ο αέρας εδώ, ελπίζω το τριήμερο να κυλήσει πιο ήρεμα.

Σήμερα θα ψήσω σαρδέλες και βράζω βλήτα με κολοκυθάκια. Αύριο θα έχω κόσμο σπίτι και σκέφτομαι το εξής δείπνο (πείτε μου την γνώμη σας): γλυκόξινο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, συνοδευμένο με ρύζι, ρολάκια κυμά γεμιστά με αυγά, ατομικές αλμυρές τάρτες με τοματίνια, γεμιστά μανιτάρια και για σαλάτα χωριάτικη και βλήτα... για επιδόρπιο, μια και θα είναι βράδυ, καρπούζι, σταφύλι και γενικώς φρούτα....σκέφτομαι μήπως είναι λίγο μόνο το ρύζι για συνοδεία και πρέπει να κάνω και πατάτες... τι λέτε?

καλημεραααα !!

Αγγελικη ενταξει θα νομιζουν οτι ειμαστε συννενοημενες ! Μπιφτεκια με πατατες κ εμεις χτες κ σήμερα!!! Αυτά είναι! Τι ομάδα θα είμασταν άλλωστε?:P

Νινακι μου βοηθεια σας ! Ευχαριστώ!:D Οπως το είπες ο σκοπός μετραει στην προκειμενη περίπτωση.Εγω δεν εχω κάνει ποτε αλλα απο συνταγες που ειδα ειναι σαν το κεικ το νηστισιμο που κανουμε ε;Ευχαριστω για την συνταγουλα.Αλλη μια ερωτηση κ σταματαω το υποσχομαι,η σαλτσα βγαινει πηχτη σαν το πελτε η πιο αραιη; ας πουμε για να φτιαξεις αρακα πχ ποση απο αυτη βαζεις; Αυτή η συγκεκριμένη συνταγή, βγαίνει ελαφρώς πηχτή, σαν πελτές, αλλά όχι τόσο πυκνή... στον αρακά να φανταστείς προσθέτω και νερό, αλλιώς είναι στεγνός.... και ότι, μα ότι θέλεις να με ρωτήσεις, ευχαρίστως να σου απαντήσω!:D

ευχαριστωωωω Παρακαλώωωω!

Σημερα φευγουμε για χωριο, θα φερουμε τα παιδακια μας !! Γιούπιιιιιι !!! Με το καλό!!

Καλημέρα κούκλες!!!

Το ξέρω ότι άργησα λίγο να εμφανιστώ μα τρέχω σαν τρελός. Τα νέα μου είναι καλά εκτός απ ένα δύο θεματάκια που με ταλαιπώρησαν...

Έχω πολλά νέα βιβλία που ετοιμάζονται για την νέα σαιζόν και πολλές άλλες εκπλήξεις, αλλά και το πρώτο μου βιβλίο (κείμενο & εικονογράφηση) που μαγειρεύεται και πλησιάζει και αυτό με ενθουσιάζει. Αααα για αυτό χάθηκες? Ανυπομονούμε να μάθουμε για τα βιβλία!!

Σε άλλα νέα είμαστε οκ αν εξαιρέσεις το πόδι μου, το οποίο μετά από μια εργασιακή μανία που με έπιασε πριν καιρό και ίσως, λιγουλάκι το παράκανα κατέληξα το επόμενο πρωί να πονάω σαν τρελός...από τον γλουτό και κάτω πόνος τρομερός μέχρι την γάμπα. Μετά από ακτινογραφίες και γιατρούς κατέληξα σε υποχρεωτική ξεκούραση και δυστυχώς 3 ενέσεις την μέρα αφού έχω χειροτερέψει πολύ :( και τις μισώ τις ενέσεις...

Φυσικά φταίει και το βάρος...αφού είπε ότι ο πόνος έρχεται απ την μέση μου αλλά κυρίως λέει έφταιγε το γεγονός ότι δεν σηκωνόμουν να κάμω διάλειμμα αλλά δουλεύα πολλές ώρες χωρίς να σηκωθώ έστω 2 λεπτά... αυτό ήταν το λάθος... Μέχρι να διαβάσω όλο το κείμενο, κατάλαβα ότι είναι θέμα μέσης το πρόβλημα σου (παθούσα βλέπεις και ξέρω τα συμπτώματα:() Όταν είναι σε έξαρση, κάνουν πολύ καλό οι ζεστές κομπρέσες... θα μου πεις ποιός τις αντέχει μέσα στο καλοκαίρι?! έλα όμως που κάνουν δουλειά!

σε άλλα νέα το καλοκαίρι ήταν πολύ...οικογενειακό...και γενικά ψυχρές αέριες μάζες έκαμαν την εμφάνιση τους από την Ευρώπη κάνοντας πολλές ζημιές στην τοπική παραγωγή και προσφάτως μετά από πολύ χάος υποχώρησαν σταδιακά... χα χα χα οι κλασσικές ψυχρές αέριες μάζες, που σας έρχονται κάπου κάπου, υποθέτω;).... για να βγαίνετε από την ρουτίνα ήρθαν και εσύ αμέσως παρεξηγήθηκες! δεν σε καταλαβαίνω!:shock:

:rolleyes::twisted:

Τώρα θα πάρω ένα κουράγιο να πάω σούπερ μαρκετ γιατί είδα ένα παγωτό στο μπλογκ της εβιρι μας και θέλω να το κάνω αλλά μου λειπουν υλικά και λέω κουράγιο γιατί τώρα με το πόδι το αυτοκίνητο...με πονάει ιδιαίτερα αλλά το θέλω το παγωτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mad::mad::mad:

Φιλιά κούκλες και χάρηκα πολύ που επέστρεψα

Καλησπέρα κι απο μενα!

Καλε τι ταυτιση ηταν αυτη! Αυτο θα πει οτι ειμαστε μια δεμενη παρεα. (Κι εγω αρακα εφαγα χτες)

Νινα βοηθεια σας! Δεν πειραζει για το ψησιμο, ο σκοπος μετρα. Ωραια ιδεα η σαλτσα ντοματα, τη θυμαμι κι απο περυσι αλλά με τις τιμες εδω....τρομαζω. Ο μπαμπας μου δεν βαζει τιποτα, η πεθερα μου βαζει καποια πραγματα. Εχω βρει καποιους με κηπο και παιρνω κατα καιρους για πιο υγιεινα (δεν εχουν καθολου λιπασματα) αλλά ειναι ακομα πιο τσιμπημενες οι τιμες και προσπαθω να κρατιεμαι. Τα ντοπια ειναι πιο ακριβα γιατι τα θεωρουν πιο καλά!!!!!! Το μενου σου ειναι πολύ καλό και πλουσιο. Εγω δεν θα εβαζα και πατατες για να μην βαρυνει κι αλλο λογω καλοκαιριου.

Τζενη τι ωραια! Καλά να περασετε και με το καλό να επιστρεψετε!

Αγγελικη καλό ταξιδι και σε εσας!

Νικο τι ωραια που σε ξανακουσαμε! Συγχαρητηρια για τα επαγγελματικα σου (ανυπομονουμε ολοι να τα δουμε) αλλά θα σε μαλώσω: προσεχε την υγεια σου. Το καταλαβα κι εγω νωρις οτι ειναι θεμα μεσης. Προσπαθησε να χασεις λιγο βαρος (για σενα που εισαι αντρας ειναι και πιο ευκολο λογω του μεταβολισμου) ωστε να την βοηθησεις. Όσο για τις ψυχρες αεριες μαζες ηρθαν για να δροσισουν το καυτο καλοκαιρι - τι παραπονιεσαι;:tongue::tongue::tongue:

Φιλια σε ολη την παρεα και καλό ΣΚ!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Χτες κάναμε 7 ώρες να γυρίσουμε από το χωριό! Είχε πολύ επιστροφή και προφανώς επέστρεψαν και οι τελευταίοι αδειούχοι! Το καταλάβαμε και από τους δρόμους σήμερα το πρωί που είχαν αρκετή κίνηση! Το επόμενο Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε κι εμείς οριστικά πιά μαζί με τα παιδιά!

Σήμερα θα φάμε μπιφτέκια που είχα στο ψυγείο από την Πέμπτη. Δεν νομίζω ότι έχουν πάθει κάτι ε? Και για αύριο θα φτιάξω μία μακαρονάδα.

Πάω να δουλέψω και τα λέμε και πιό μετά!

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κοριτσια κι αγορι της παρεας!!! Σημερα μετα απο εναν μηνα επεστρεψα στη δουλεια και στα γνωστα προβληματα, μου κακοφανηκε πολυ!

Απ οτι διαβαζω ειστε ολοι καλα και περασατε ωραια, αντε να εχουμε ενα καλο φθινοπωρο δεν λεω χειμωνα γιατι αρνουμαι ακομα να πιστεψω οτι το καλοκαιρι μας χαιρεταει!

Νικο προσοχη λιγο με την υγεια σου γιατι πολλα σου εχουν συμβει το χρονο αυτο

Εβιρι πως εισαι?

Λοιπον κοριτσια εκανα κι εγω φανουροπιτα η οποια εγινε πολυ καλη και τα τελευταια χρονια κανω καθε φορα στη γιορτη του. Ευχομαι να πεσει ο αερας γιατι θελω να παω Τηνο το Σαββατο το εχω πολυ αναγκη

Φωτεινη η μικρη πως παει με το φαγητο?

Σημερα θα φαμε χαμπουργκερ σπιτικα και αυριο κοριτσια παμε παιδικο, ξεκιναει το παλικαρι. Δυστυχως φετος δεν περναμε απο το εσπα, καλα δεν το περιμενα κιολας , δεν περιμενω φετος να συμβει κατι καλο.

Θα τα λεμε συχνα απο δω και περα

Καλώς ήρθες Ιωαννάκι!

Καλό ξεκίνημα με τον σταθμό! Όσο για την δουλειά κάνε όσο γίνεται τα στραβά μάτια! Ελπίζω να μπορέσεις να πας Τήνο.

Ουπς έπεσε δουλειά, επιστρέφω σε λίγο...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην παρεουλα!

Αγγελικη ειχε τοση κινηση; Λογικά χτες υπηρχε επιστροφη, οι τελευταιοι θα ειναι το επομενο ΣΚ για να παρουν τα παιδια τους απο γιαγιαδες και παππουδες. Τα μπιφτεκια εγω θα τα φοβομουν τοσες μερες σε απλη ψυξη. Δεν ξερω αν παθαινουν κατι απλά εγω φοβαμαι.

Για σημερα μοσχαρακι γιουβετσι.

Φιλια

Ιωαννα μου καλώς ήρθες! Βοηθεια σου η φανουροπιτα! Ελπιζω να μπορεσεις να πας και στην Τηνο που το θελεις τοσο. Καλή αρχη στο παλικαρακι σου! Κριμα για το ΕΣΠΑ θα ηταν μεγαλη ανασα για εσενα. Κι εμεις κανονικά ξεκιναμε αυριο αλλά θα τον καθυστερησω λιγο για να εδραιωσουμε το κοψιμο της πανας (τα καταφεραμε!). Η μικρη οσο ηταν εδω ο μπαμπας της κι ο θειος της ετρωγε αρκετα. Τωρα που ειμαστε ξανα μονοι μας ψιλοκανει κονξες γιατι ξερει οτι της περναει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...