Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Eviri περαστικά κοπέλα μου...... Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα.

Γύρισα κι εγώ, έχω λίγες μέρες άδεια ακόμη, την Δευτέρα πίσω στην δουλειά :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Μας έχει πιάσει σχολικός οίστρος στο σπίτι και ασχολούμαστε με τις προετοιμασίες για σχολικές προμήθειες κτλ.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

Μαγειρικά εχθές μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο και σήμερα αρακά. Αύριο θα φτιάξω σουτζουκάκια με πιλάφι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλώς ήρθες Αφροδιτάκι!

Εμείς με τα του σχολείου δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη! Μάλλον το επόμενο Σάββατο θα κάνουμε μία επίσκεψη σε μεγάλο πολυκατάστημα που είναι κοντά στο χωριό για τις σχετικές πρώτες προμήθειες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας. Εδώ είμαι και εγώ.

Γύρισα, αλλά το μυαλό ακόμα διακοπεύει:D

Είμαι μία εβδομάδα σπίτι, αλλά ο σύζυγος έχει ακόμα άδεια, οπότε γυρουλεύουμε (που λέμε στο χωριό). Στο ίντερνετ μπαίνω ελάχιστα και μου λείψατε αρκετά... οπότε είπα να μπω για λίγο!

Εβίρι τι κακό σε βρήκε! Πολύ στενοχωριέμαι που το έπαθες αυτό και δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα... πάντως μου κάνει εντύπωση που στο ΚΑΤ, που είναι υποτίθεται κορυφή σε τέτοια περιστατικά, δεν το βρήκαν από την αρχή... μάλλον θα έπεσες σε κανέναν ειδικευόμενο:( Περαστικά σου εύχομαι και σύντομα να περάσει.

Ιωάννα ωραία είναι στην Αθήνα τον Αύγουστο... δεν έχει κίνηση, απολαμβάνεις διαδρομές, μπάνιο και βόλτες που σε άλλη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις... εμείς πέρσι που την περάσαμε εδώ, πήγαμε στο μουσείο της Ακρόπολης και στις κοντινές παραλίες, όπου το καταευχαριστηθήκαμε:D

Αγγελική μάλλον το είχες ανάγκη να μην κάνεις τίποτα! και καλά κάνεις!:tongue: απόλαυσε το όσο μπορείς!

Φωτεινή καλά λέει η Αγγελική: μην σκέφτεσαι από τώρα το χειμώνα... απόλαυσε την τώρα κατάσταση όσο μπορείς.... όσο για τους επισκέπτες, δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω! Δύο φορές είπαμε σε κάποιους φίλους να έρθουν από το σπίτι να τα πούμε και ήρθαν από το πρωί και έφυγαν αργά το βράδυ! Δεν περάσαμε άσχημα, αλλά τώρα στις διακοπές θέλουμε λίγο ησυχία και χαλαρότητα.

Αφροδιτάκι είναι η καλύτερη περίοδο για τα σχολικά τώρα που δεν έχουν γυρίσει ακόμα από τις διακοπές τους όλοι.

Εμείς από φαγητά δεν θα σας πω τίποτα... είμαι ακόμα σε mood άδειας:cool:... από την άλλη βδομάδα θα μιλάω για αυτό. :tongue:

Φιλιά σε όλους και καλό υπόλοιπο:tongue:

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Πέρασα ένα πολύ ήσυχο Σαββατοκύριακο αφού δεν ανέβηκα στο χωριό γιατί το Σάββατο το βράδυ επέστρεψε ο άντρας μου. Θα πάμε μαζί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Νινάκι καλά κάνετε εσύ κι αντρούλης σου κι απολαμβάνεται χαλάρες στιγμές!

Χτες μαγείρεψα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και φάγαμε. Περίσεψε κρεατάκι και για σήμερα όπότε θα τηγανίσω πατάτες για συνοδευτικό.

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μαγειροπαρεάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη! Μίλησα πριν από λίγο με την καθηγήτρια αγγλικών της κόρης μου και με ενημέρωσε ότι πήρε το lower με πολύ καλή βαθμολογία μάλιστα! Έφυγε κι αυτή η έννοια από το κεφάλι της μαιμουδίτσας μου και από αρχές Σεπτέμβρη ξεκινάει για proficiency.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Αφροδιτη, Νινα καλώς επιστρεψατε! Και του χρονου με υγεια!

Νινα καλά κανεις και γυρουλευεις. Χρειαζεται κι αυτη η χαλάρωση για να γεμισουν οι μπαταριες μας. Όσο για τους φιλους χαρηκα πολύ που ηρθαν (ειναι η κολλητη μου) αλλά καθως εγω δουλευα τα πρωινα και μετα ξεκινουσαν οι βολτες μεχρι αργα το βραδυ κουραζομουν λιγακι. Δεν πειραζει θα ξεκουραστω το χειμωνα που δεν θα μπορω να κυκλοφορω απο τις βροχες...

Ιωαννα μου η Αθηνα ειναι πιο ξεκουραστη τον Αυγουστο πιστευω. Ειχα κατσει 2-3 φορες και δεν με πειραξε ιδιαιτερα. Θυμαμαι οτι την τελευταια φορα ειχα ευχαριστηθει τα θερινα σινεμα που τα λατρευω. Κανενα νεο απο το ΕΣΠΑ;

Αφροδιτη αν και αδειουχα οργανωνεσαι ε;

Εβιρι πως παει το ποδι;

Αγγελικη χαλάρωσες το ΣΚ;

Τις προηγουμενες μερες μαγειρευτηκαν οσπρια διαφορα αλλά και παστιτσιο για να παρουν οι ταξιδιωτες μαζι τους. Αυτη τη φορα καταλαβε κι ο μικρος οτι φευγει ο μπαμπας του κι ειχαμε δραματα. Η μικρη ειχε κολλησει επανω μου. Επισημως μπαινω σε φθινοπωρινη πλεον διαθεση αφου εδω εχει δροσισει αρκετα.

Φιλια σε ολη την παρεουλα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα φίλοι μου!

Αγγελική συγχαρητήρια για lower. Και εις ανώτερα! Έφυγε μία έννοια από το κεφάλι.:D

Φωτεινούλα ευτυχώς καταφέραμε έστω και λίγες διακοπές και γέμισαν οι μπαταρίες... να είσαι καλά για τις ευχές. Και εδώ δρόσισε τις τελευταίες μέρες... προς τα ξημερώματα εγώ ψάχνω το σεντόνι για να σκεπαστώ;). Η δε χθεσινή μέρα ξεκίνησε με ψιλή βροχή το πρωί, η οποία όμως δε με πτόησε για βουτιά στη θάλασσα.

Από φαγητά για σήμερα θα κάνω φασολάκια με πατάτες... τελευταία λόγω κάποιων τραπεζιών που είχαμε και εξορμήσεων, τρώγαμε πολύ συχνά κρέας... το βαρεθήκαμε πραγματικά... οπότε ξεκινάει αποτοξίνωση αυτή την βδομάδα!:P Αυτό που με ικανοποιεί πολύ είναι η σάλτσα ντομάτας, που ξεκίνησα να κάνω και φέτος μου πήζει καλύτερα από πέρσι. Έκανα τα πρώτα βάζα και θα συνεχίσω, ώστε να έχω μπόλικη για τον χειμώνα.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ευχαριστώ κορίτσια για το κοριτσάκι μου! Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε αρκετά φέτος αλλά οι κόποι της ανταμείφθηκαν!

Νινάκι χαίρομαι που η σαλτσούλα φέτος σου βγαίνει καλύτερη! Θα έχεις αποθέματα λοιπόν για τον χειμώνα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μαγειροπαρεάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη! Μίλησα πριν από λίγο με την καθηγήτρια αγγλικών της κόρης μου και με ενημέρωσε ότι πήρε το lower με πολύ καλή βαθμολογία μάλιστα! Έφυγε κι αυτή η έννοια από το κεφάλι της μαιμουδίτσας μου και από αρχές Σεπτέμβρη ξεκινάει για proficiency.

Συγχαρητήρια! Να είναι γερή και πάντα τέτοια!

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενα μου φιλαρακια τι κανετε ;

Επεστρεψα κ εγω την Κυριακη απο τις διακοπες με γεματες μπαταριες !! ξεκουραστηκα παααρα πολυ, εκανα πολλα μπανια που τα προηγουμενα χρονια που ηταν πιο μικρα τα αγορια δεν μπορουσα να απολαυσω οπως θελω μιας κ με ηθελαν συνεχως μαζι τους , πηγαμε πολλες βολτες, ειδαμε φιλους ολα τελεια ! Την Παρασκευη θα παμε να μαζεψουμε κ τα παιδια οποτε απο Κυριακη θα ειμαστε κανα ολοι μαζι στο σπιτι μας. Θα φερω κ την μαμα μαζι μεχρι να μπουμε σε σειρα με τα σχολεια οποτε θα εχω παλι βηθεια.

Οι γονεις μου ηδη εχουν αρχισει κ μελαγχολουν που θα φυγουν τα εγγονακια τους. Ακομα κ η μαμα που θα ειναι εδω σκεφτεται απο τωρα πως οταν γυρισει θα ειναι μοι τους στο σπιτι κ την πιανουν τα κλαματα.

Εβιρακι μου γλυκο καλως ηρθες στην Ελλαδα ! Αν κ απο οτι διαβαζω δεν ειχαμε κ ευχαριστα νεα με την διπλη αναποδια που σου ετυχε . Τουλαχιστον να μεινει ως εδω κ να ειναι γρηγορα περαστικα!

Εξω πως ειναι τα πραγματα με την δουλεια του συζυγου μετα τις πολιτικες εξελιξεις;Τον ξαδερφο μου με την οικογενεια του τον εφεραν πισω απο αρχες Ιουλιου ...

Αγγελικη μου συγχαρητηρια καταρχην για την κορη σου! Παντα αξια κ εις αωτερα! Βρε ειναι αστερι τελεια κ παυλα !! Ετσι κ εγω την τελευται αεβδομαδα πριν την αδεια που εμεινα μονη μου μου βγηκε η κουραση του χειμωνα κ πραγματικα σερνομουν,δεν εκανα απολυτως τιποτα αλλα δεν το μετανοιωσα. Το καταλαβα ποσο κουρασμενη ημουν τις πρωτες μερες τις αδειας που δεν χορταινα τον υπνο ,ενω μετα οσο περνουσαν οι μερες κοιμομουν ολο κ λιγοτερο κ αποκορυφωμα τις τελευταιες μερες που ειχα αυπνίες χαχαχα ! Τελικακ κ η πολυ ξεκουραση δεν κανει καλο !!

Φωτεινουλα μου πολυ χαρηκα που περασατε ωραια! Οσο για την κουραση ειναι ευχαριστη κ μας αρεσει.Καταλαβαινω τα παιδακια σου ποσο θα στεναχωριουνται.Συνηθησανε τον μπαμπα κ θα τους φυγει παλι... Υπομονη βρε κοριτσακι μου κ ας ελπισουμε σε μια μεταθεση εδω το συντομοτερο δυνατον.

Ιωαννακι μου τι κανεις; Ο μικρουλης σου; Μια χαρα ειναι κ στην Αθηνα τον Αυγουστο! Εχει ησυχια κ μπορεις να πας οπου θες πολυ γρηγορα κ να απολαυσεις μερη που δεν μπορεις ολη την χρονια λογο χρονου στην κινηση κλπ.Βασικα αν εχεις αδεια κ πολυ ελευθερο χρονο οπου κ να εισαι μια χαρα περνας, καλη διαθεση να υπαρχει κ καλη παρεα φυσικα.

Νινακι μου !!!! Ποσο σε καταλαβαινω με τα τραπεζωματα κ τις κρεατοφαγιες! Φαγαμε τοσο πολυ αυτες τις μερες που σιχαθηκα σχεδον ολα τα φαγητα . Ασε αυτες οι αρμενικες βιζιτες οσο καλα να περνας απο ενα σημειο κ μετα ειναι λιγο κουραστηκες ειναι η αληθεια.

Αν δεν σου κανει κοπο ,οποτε μπορεις πες μου πως κανεις την σαλτσα ντοματας μια κ τις εχουμε σε αφθονία φετος! Ευχαριστωωωω

Δροσισε λιγακι ε; παλι καλα γιατι δεν παλευοταν αλλο αυτη η κατασταση.Φετος πρωτη φορα που στο χωριο δυσανασχετουσαμε μεσημερι απο την ζεστη.

Afroditaki εμεις ακομα δεν καναμε τιποτα με τα σχολικα ! Απο βδομαδα κ βλεπουμε !!

Στο χωριο μαγειρικα δεν εκανα κ πολλα πολλα μιας κ η μαμα ηθελε να μαγειρευει αυτη για να ξεκουραστω.Βεβαια βοηθουσα κ εγω λιγο αλλα μικροπραγματα.

Ειχα αναλαβει τις κρεπες που κολλησαν μπαμπας κ γιος κ κολλησαν κ την γιαγια κ ηθελαν σχεδον καθε μερα για πρωινο.Μια μερα τους εκανα κλουκουμαδες με την τρυπουλα στην μεση που μας ειχε δειξει κ το Νινακι, αλλη μια μερα πορτοκαλοπιτα κ κατι μακαρονοσαλάτες κλπ.

Σημερα θα φαμε αρακα λαδερο με πατατες κ καροτα .

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την κόρη μου! Κι εσείς να ακούτε πάντα τα καλύτερα για τα παιδάκια σας!

Τζενάκι καλώς ήρθατε! Χαίρομαι που ευχαριστήθηκες τις διακοπούλες σου! Και του χρόνου να είστε καλά! Εμείς τα παιδιά θα τα φέρουμε πίσω το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα το μενού μας έχει αρακά, ο οποίος βγήκε μπόλικος κι έτσι θα φάμε σίγουρα και αύριο.

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεακι!

Πως τα περνατε;

Τζενη καλως ορισες! Χαιρομαι παρα πολυ που περασες ωραια και κυριως που ξεκουραστηκες και γεμισες μπαταριες καθως το χρειαζοσουν μετα το τρεξιμο του χειμωνα. Χαιρομαι που ευχαριστηθηκες τη θαλασσα - ειναι πολύ σημαντικο. Στενοχωριουνται απο τωρα οι δικοι σου ε; Συνηθισανε κοσμο. Ο μικρος πως τα παει με το φαγητο;

Την προηγουμενη εβδομαδα επειδη ειχαμε κοσμο και μαγειρευαμε διαφορα ο,τι περισσευε το βαζαμε στην καταψυξη κι ετσι τρωμε διαφορα τετοια αυτες τις μερες για να ξεκουραστει η γιαγια. Μονο στα παιδια κανουμε κατι φρεσκο ανα δυο ημερες. Βρε παιδια να σας πω τον καημο μου; Πηγα χτες στο φθηνο μαναβικο του νησιου και τα φασολακια τα φρεσκα τα ειχε 3,90 το κιλο! Μου φανηκαν πανακριβα. Και σκεφτομαι οτι ζω επαρχια και υποτιθεται οτι στα λαχανικα θα ημουν πιο τυχερη.... Στα μερη του αντρα μου μου ελεγαν εντελως διαφορετικες τιμες. Δεν ξερω τι να πω.

Οι υπολοιποι τι κανουν;

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερααα !!

Καλως την Φωτεινη !!!

Καλυτερα να τρωτε κρεας εκει παρα λαχανικα! Αν δεν κανω λαθος τωρα που ειναι στην εποχη τους γυρω στο 1 με 1,5 ευρω θα τα βρεις τα φασολακια ! Εδω στο πανακριβο μαναβικο της γειτονιας αρχες αρχες καλοκαιριου που δεν ειχαν βγει καλα καλα κ τα ειχα παρει 2 ευρω οχι σχεδον 4!

Ο μικρος τσινιζει λιγο στο χωριο μιας κ χαιδευεται αλλα δεν παμε κ πισω.Τρωει πιο πολυ σουπες αλλα πιστυω να μπουμε σε σειρα απο βδομαδα.

Καλα κανετε κ τρωτε περισευματα να ξεκουραστει κ η γιαγια λιγο.

Εμεις σημερα τρωμε απο χτες αρακα. Το βραδυ βγηκαμε εξω οποτε περισεψε το φαγητο.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραία δροσούλα που έχει αυτές τις μέρες! Ευχαριστιέμαι ύπνο! Μάλλον δεν θα έχουμε ξανά υψηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα τρώμε αρακά που έμεινε από χτες, για να μην πω ότι ίσως φάμε κι αύριο! Ξεχάστηκα και αντί να βάλω να μαγειρέψω το μισό πακέτο, έβαλα όλο το κιλό στην κατσαρόλα!

Φωτεινή τα φασολάκια είναι ντόπια? Γιατί τα λαχανικά που έρχονται από άλλες περιοχές είναι συνήθως ακριβότερα.

Η υπόλοιπη παρεούλα τι κάνει? Πολλά φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...