Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Η ζέστη καλά κρατεί αλλά τι να κάνουμε? Ευτυχώς που υπάρχουν οι ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά! Χθες έφτιαξα μελιτζάνες ιμάμ που θα φάμε σήμερα και την Δευτέρα που θα επιστρέψουμε.

Νινάκι εντάξει η μέση σου? Έχει και ο μπαμπάς μου θέμα με την μέση του αλλά εκείνος κάνει θεραπεία με παγοκύστες. Όταν τον πονάει βάζει την παγοκύστη για 7 λεπτά στο σημείο που έχει την ενόχληση και ηρεμεί!

Ιωάννα ελπίζω να ξεκουραστείς στιην άδειά σου και να χαλαρώσεις περνώντας ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σου!

Τζενάκι άντε μία μέρα έμεινε και σε σένα! Ναι, αύριο το απογευματάκι θα πάμε Εύβοια να πάρουμε τα παιδιά και να τα ανεβάσουμε Γιάννενα.

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Παρασκευή σημερα!

Ζεστη ε; Λενε οτι απο σημερα το απογευμα θα δροσισει. Κουραγιο!

Νινα περαστικά! Άτιμο πραγμα η μεση. Κι οπως λες αντε να βαλεις θερμοφορα.

Ιωαννα μου ευχομαι να ξεκουραστεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου γιατι το εχεις αναγκη. Μη σκεφτεσαι απο τωρα το χειμωνα που ερχεται και σε παιρνει απο κατω! Ευχομαι μετα το καλοκαιρι να λυθουν με τον καλύτερο δυνατο τροπο και ολα τα προβλήματα σου.

Αγγελικη εχετε φουλ ταξιδιωτικο προγραμμα αυτο το ΣΚ ε; Καλό δρομο να εχετε και καλή επιστροφή!

Τζενακι καλές διακοπες και σε εσενα και ευχομαι να ξεκουραστεις επιτελους! Άντε να χαρεις ανεμελια με την οικογενεια σου!

Ευχαριστω πολύ για τα περαστικά για τον μικρο! Ευτυχως ολα πανε καλά, χτες δεν πονουσε καθολου. Τη διαιτα του συνεχιζουμε λιγακι και μας κοιταει στο πιατο τι τρωμε ολοι. Για σημερα διαφορα απομειναρια και 2 μπουτια κοτοπουλο στο φουρνο για τα πιτσιρικια.

Σημερα αν ολα πανε καλά ερχεται κι ο αντρας μου με την αδεια του και το περιμενω πως και πως. Να τρεχει και κανενας αλλος σε παραλιες, βολτες κλπ και να χαλαρωσω κι εγω λιγο. Εγω αδεια θα παρω την εβδομαδα πριν τον 15αυγουστο για να παμε στην αλλη γιαγια να μας δει. Μετα παλι εδω...

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα είναι μέρα διαδρομών για εμάς. Αλλά μου αρέσει η όλη διαδικασία! Οπότε τώρα οι διαδρομές μας θα είναι προς τα Γιάννενα.

Φωτεινούλα με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου! Καιρός είναι να πάρεις κι εσύ μία ανάσα!

Ιωάννα και Τζενάκι καλές διακοπές να έχετε κι εύχομαι να γυρίσετε πίσω ανανεωμένες και ξεκούραστες!

Εβιράκι ήρθατε Ελλάδα?

Πολλές καλημέρες σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Ημερα ταξιδιων βλεπω σημερα ε; Καλο ταξιδι να εχουμε ολοι, καλο δρομο κ να γεμισουμε μπαταριες οσο μπορουμε για να ειμαστε δυνατοι για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται !!

Νινακι μου περαστικα !!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ για τα περαστικά:)... σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα, καθώς λίγο ένας δυνατός πονοκέφαλος που με ξύπνησε το πρωί, λίγο κάτι άλλα θέματα που προέκυψαν... μάλλον η πανσέληνος κάνει καλή δουλειά;)

Τζένη καλά να περάσεις στις διακοπές σου:P γέμισε τις μπαταρίες σου στο φούλ!:D

Φωτεινή άντε να έρθει ο σύζυγος να πάρεις μία ανάσα!

Η smurfita πού είναι αλήθεια? να πήζει άραγε ακόμα στη δουλειά?:o

Από φαί σήμερα μάλλον κοφτό μακαρονάκι θα μπει στα πιάτα... χτες έκανα χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και σαλάτα ταμπουλέ.

Φιλιά Ιωάννα, Αγγελική, Νίκο, Εβίρι και λοιπούς που μας παρακολουθούν:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από την εξαφανισμένη της παρέας.

Τι κάνετε όλοι; Πώς τα πάτε με τη ζέστη; Βρίσκεστε σε διακοπές;

Ξέρω ότι εξαφανίστηκα πολύ καιρό τώρα, επειδή είχα μπλέξει με πολλά πράγματα με τα οποία γέμιζα το χρόνο μου. Ύστερα ήρθε ο Ιούλιος κατά τον οποίο ξόδεψα κάποιες μέρες για την προετοιμασία του ταξιδιού προς Ελλάδα κι έτσι πέρασε αρκετός καιρός που δεν έμπαινα στο μαγειροκαφέ.

Βρίσκομαι στην Ελλάδα, ήρθα την προηγούμενη Πέμπτη στις στις 30/07. Την τελευταία μέρα του ταξιδιού έφυγα με 18 βαθμούς και ήρθα στην Αθήνα βρίσκοντας 40 - 41. Όμως ζήσαμε κι εμείς στη Στουτγκάρδη μέρες απείρου κάλλους με ανυπόφορη ζέστη επίσης των 40 βαθμών. Χωρίς κλιματιστικό στο σπίτι δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Βέβαια, το σπαστικό εκεί είναι ότι μέσα σε 4 νύχτες ύπνου την πρώτη θες να βγάλεις και τις πέτσες σου, τη δεύτερη είσαι κανονικά, την τρίτη σκεπάζεσαι με σεντόνι και την τέταρτη με πικέ κουβέρτα. Για πότε πηγαίναμε από τους 40 στους 22 κι από τους 22 στους 37 ούτε κι εγώ δεν καταλάβαινα. Ειδικά φέτος ο καλοκαιρινός καιρός στη Γερμανία ήταν απρόσμενα και παρατεταμένα ζεστός κι ενδιάμεσα βέβαια κατέβαινε πάλι η θερμοκρασία και μας έκανε σκωτσέζικο ντους.

Κατά τα άλλα θα μείνω μέχρι τις 12/09 μέρα ταξιδιού της επιστροφής. Οπότε θεωρώ ότι κάποια από τις μέρες που θα μπορείτε κι εσείς θα σας δω από κοντά.

Προς το παρόν αντιμετωπίζω μια μικρή δυσκολία. Έχω πάθε διάστρεμα στο πόδι κοντά στον αστράγαλο και είμαι με επιδέσμους και πατερίτσες. Δεν κυκλοφορώ έξω γιατί δεν μου επιτρέπει ο γιατρός να το πατήσω ακόμη το πόδι. Θα ξεκινήσω δειλά δειλά την επόμενη εβδομάδα να το πατάω στο όριο του πόνου και βλέπουμε.

Έτσι για 15 μέρες και παραπάνω ίσως, ξεχνάω τη θάλασσα. Έχασα την πρώτη εβδομάδα διακοπών και δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει με τη δεύτερη που απομένει. Ίσως να πάω ίσως όχι.

Πάντως ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστους ή τις αρχές Σεπτεμβρίου θα μπορέσω να σας δω λιγάκι.

Στέλνω σε όλες και σε όλους τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου και σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλά μπάνια αν είστε σε διακοπές ή να περνάτε ήρεμα όσοι δεν έχετε φύγει ακόμη.

Ημέρα ταξιδιού για μένα η σημερινή καθώς θα ανέβουμε Γιάννενα για να δούμε τα παιδιά. Θα αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις και θα επιστρέψουμε.

Αυτήν την εβδομάδα φάγαμε γεμιστά, μελιτζάνες με φέτα στον φούρνο και μακαρονάκια με τυρί.

Εβιράκι καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη! Το διάστρεμα εδώ το έπαθες? Περαστικά σου! Όσο για τη συνάντηση, αρχές Σεπτέμβρη νομίζω πως θα έχουμε επιστρέψει όλες από τις διακοπές οπότε και θα μπορούμε να τα πούμε από κοντά.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Να περνάτε καλά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ναι Αγγελική εδώ το έπαθα. Την Κυριακή μετά την εκκλησία είπαμε να πάμε για καφέ στο Nalu στη θάλασσα στην Αλίμου. Στα σκαλοπάτια του μου γύρισε το πόδι κι αυτό το ΚΡΑΠ το ακούω ακόμη στα αφτιά μου.

Το άσχημο είναι ότι αυτά τα σκαλοπάτια έχουν κατηφορική κλίση και όποιος τα κατεβαίνει πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Χρόνια Πολλά για τις μέρες που περασαν!

Πως τα περνατε; Όλα καλά; Ξεκουράζεστε καθολου;

Εβιρι μου περαστικά σου! Ήρθες στην πατριδα κι επαθες ατυχημα; Ατυχια μεγαλη! Πως τα περνατε; Ευχαριστιεσαι την παρεα των κοριτσιων σου;

Εγω ειχα αδεια την προηγουμενη εβδομαδα και πηγαμε στο χωριο του αντρα μου. Ωραια ηταν αλλά μας τα χαλασε ο καιρος αφου σχεδον καθε απογευμα έβρεχε (γκρρρρρρ). Τουλάχιστον ειχε δροσια. Το βραδυ ηθελες το καλοκαιρονι μπουφανακι. Σημερα ξανα τα κεφαλια μεσα και δυστυχως για εμενα δεν προλαβα να ξεκουραστω καθολου. Ο αντρας μου θα ειναι εδω ακομα μια εβδομαδα κι εχουν ερθει και κατι φιλοι. Από την αλλη εβδομαδα ξαναμπαινουμε στη ρουτινα μας.

Φιλια πολλά σε ολο το παρεακι!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα κι από μένα!

Χρόνια Πολλά για την προχθεσινή μέρα!

Εγώ γύρισα χτες το βράδυ από το χωριό, που είχα παέι για Σαββατοκύριακο. Ο άντρας μου θα μείνει εκεί αυτήν την εβδομάδα μαζί με τα παιδιά.

Φωτεινή ελπίζω αυτή η εβδομάδα να μην σε ζορίσει και να περάσει σχετικά χαλαρά στην δουλειά. Σχετικά με την βροχή αυτό βλέπανε και στο χωριό όλη την περασμένη εβδομάδα. Αλλά πολλές φορές σκοτείνιαζε και μπουμπούνιζε κι έβρεχε γύρω γύρω αλλά όχι στο χωριό! Χτες όμως που είχαν και το πανηγύρι, δυστυχώς έπιασε βρόχη λίγο μετά που είχε ξεκινήσει κι έτσι τελείωσε άδοξα!

Εβιράκι πως πάει το πόδι? Που είστε αυτήν την εβδομάδα?

Νινάκι γυρίσατε?

Πολλά φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε βρε κορίτσια ? Ερημιες? Εμεις Αθήνα είμαστε, παμε βόλτες και για μπανιο και ηρεμουμε.

εβιρι βρε τι επαθες καλοκαιριατικα? Ελπιζω τωρα που γραφω να είσαι ηδη καλα και ν απολαμβάνεις τη θάλασσα

να περνατε ολοι καλα!

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά για τη γιορτή της Παναγίας που πέρασε και χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες.

Σήμερα πήγα για επανεξέταση στο Ασκληπιείο στη Βούλα κι έπεσα από τα σύννεφα (δεύτερο πέσιμο μέσα σε λίγες μέρες) επειδή ο γιατρός διέγνωσε κάταγμα στη φτέρνα. Γι' αυτό δεν υποχωρεί το πρήξιμο, γι' αυτό έχω μελάνωμα στο πέλμα από κάτω. γι' αυτό ακόμη δεν το πατάω καλά το πόδι. Και δε μου φτάνει αυτό, αλλά με την κλινική εξέταση που μου έκανε με πόνεσε πολύ και νομίζω ότι με έφερε πίσω αρκετές μέρες. Πάνω που σήμερα είχα δει βελτίωση, πήγα καλά στη Βούλα και γύρισα χειρότερα.

Δεν πειράζει όμως θα το παλέψω πού θα πάει.

Μου κάνει εντύπωση όμως πώς δεν το διέγνωσε ο γιατρός του ΚΑΤ;

Εβιρι μου περαστικά σου! Ήρθες στην πατριδα κι επαθες ατυχημα; Ατυχια μεγαλη! Πως τα περνατε; Ευχαριστιεσαι την παρεα των κοριτσιων σου;

Ναι πραγματικά ήταν ατυχία γιατί το χτύπημα με ακινητοποίησε. Ούτε μπάνια, ούτε βόλτες, ούτε ψώνια, ούτε δουλειές στο σπίτι, ούτε διακοπές.

Εβιράκι πως πάει το πόδι? Που είστε αυτήν την εβδομάδα?

Καλά είμαι Αγγελική μου, είχα κατέβει για δυόμιση μέρες στο χωριό μόνο και μόνο για να δω τα πεθερικά μου και να περάσουμε όλοι μαζί της Παναγίας τη γιορτή γιατί το προηγούμενο διάστημα ήμουν στο σπίτι στην Αθηνα με τη μαμά μου.

Επιστρέψαμε την Κυριακή και στο τέλος της βδομάδας φεύγει ο άντρας μου για έξω.

εβιρι βρε τι επαθες καλοκαιριατικα? Ελπιζω τωρα που γραφω να είσαι ηδη καλα και ν απολαμβάνεις τη θάλασσα

να περνατε ολοι καλα!

Ιωάννα μου είμαι καλύτερα από την πρώτη εβδομάδα. Βλέπω ότι η ανάρρωση αργεί να έρθει, αλλά παίρνω θάρρος ότι υπάρχει βελτίωση. Δυστυχώς μπάνια δεν έκανα φέτος και δε νομίζω να προλάβω να κάνω κανένα γιατί δεν μπορώ να περπατήσω ακόμη στην άμμο με πατερίτσες κλπ. Δεν πειράζει όμως, πες πως πήγα σε βουνό για διακοπές.

Εύχομαι να περνάτε καλά όλες και όλοι και να κάνετε πολλά μπάνια.

Πως περνάτε όσοι διακοπεύετε? Εγώ αυτήν εβδομάδα είμαι μόνη μου στο σπίτι και είχα κάνει πρόγραμμα να κάνω μία γενική καθαριότητα στο σπίτι. Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει το παραμικρό τελικά!!! Με έχει πιάσει μία βαρεμάρα και μόλις πηγαίνω σπίτι τρώω, βάζω πλυντήριο, μαζεύω αυτά που έχω ήδη απλωμένα από το βράδυ και μετά την πέφτω στον καναπέ χαζεύοντας τηλεόραση. Άντε στο τσακίρ κέφι να μπω στον υπολογιστή και να χαζέψω λιγάκι.

Εβιράκι τελικά το χτύπημα ήταν πιό σοβαρό από ότι σου είπαν αρχικά. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάστασή σου σύντομα μήπως και καταφέρουμε να σε δούμε και λιγάκι πριν φύγεις.

Ιωάννα δεν φύγατε καθόλου? Τουλάχιστον οι μέρες σας εδώ περνούν με ηρεμία οπότε κάτι είναι κι αυτό!

Πολλά φιλάκια σε όλη τη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην ομορφη παρεουλα μας!

Εβιρι μου τελικά ήταν πιο σοβαρο απ'οτι εδειχνε στην αρχη ε; Περαστικά σου κι ευχομαι συντομα να περασει. Κριμα που εχασες κατα καποιον τροπο τις χαρες του καλοκαιριου.

Αγγελική δεν πειραζει που χαλαρωνεις χρειαζεται κι αυτο. Απολαυσε την ηρεμια και την ξεκουραση.

Εγω δυστυχως δεν ξεκουραζομαι καθολου γιατι ολο εξω ειμαι καθως εχουμε κατι φιλους εδω. Κυριακη κοντη γιορτη βεβαια γιατι ολοι φευγουν. Από αποψη διαθεσης δεν ειμαι καθολου καλά γιατι σκεφτομαι που θα φυγει ο αντρας μου και θα μπουμε σε διαδικασιες φθινοπωρου - χειμωνα και απελπιζομαι.

Μαγειρικα δεν κανω τιποτα γιατι δεν ειμαι σπιτι. Το Σαββατο λεω να φτιαξω κανενα οσπριο που θελει ο αντρας μου να παρει μαζι του και βλέπουμε απο την επόμενη εβδομαδα πως θα οργανωθουμε.

Φιλια

Τελικά αποφάσισα να ασχοληθώ με το σπίτι το Σαββατοκύριακο που θα είμαι συνεχώς εκεί. Τις καθημερινές που γυρνάω στο σπίτι γύρω στις 6 το απόγευμα δεν έχω την διάθεση να κάνω ζόρικες δουλειές.

Χτες τηγάνισα κι έφαγα πατατούλες με φέτα, που είναι από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά. Σήμερα σχολάω αργά οπότε θα ψήσω μία πίτσα που έχω στην κατάψυξη.

Φωτεινή πέρασαν οι μέρες που είχες τον αντρούλη σου κοντά σου! Τουλάχιστον έμεινε κάμποσο καιρό μαζί σας. Μην σκέφτεσαι από τώρα τον χειμώνα παιδάκι μου! Έχουμε καιρό ακόμη...

Σας φιλώ όλες και όλους και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...