Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλως το Αφροδιτακι μας !! Ωραια μερη κ τα δυο!! Εγω ειμαι κ μιση μιση στην καταγωγη μαμα Ηπειρωτισα μπαμπας Ευβοιωτης.

Τις μελιτζανες με φετα εγω τις φτιαχνω ως εξης:Τις κοβω φετες ( αν τις φοβασαι μπορεις να τις ξεπικρισεις λιγο :τις αλατιζεις κ τις αφηνεις στην λεκανη κανα μισαωρο,μετα τις ξεπλενεις κ μαγειρευεις κανονικα) κ τις βαζω σε ταψι κ γαστρα.Απο πανω βαζω φετες κρεμμυδι μπολικο κ φετες σκορδο.Τριβω φρεσκες ντοματες,ριχνω αλατι πιπερι λαδι κ τα ανακατευω.Τελος ριχνω νερο κ λιγο λαδακι απο πανω κ τις ψηνω.

Ενδιαμεσα ανακατευω μια δυο φορες κ αν δω οτι χρειαζεται νερο ( πολυ σπανιο γιατι βγαζει κ η ντοματα) προσθετω.Τελος οταν ειναι ετοιμες ριχνω τριμμενη φετα κ ψηνω ακομα λιγο ισα να λειωσει το τυρι.Εμενα μου αρεσει κ βαζω κ λιγο πιπερια σε φετες μεσα.

Αλλοι παλι τηγανιζουν πρωτα λιγο τις ντοματες κ τα κρεμμυδια-σκορδα κ βραζουν την σαλτσα οπως κανουμε για τα ζυμαρικα κ μετα τα βαζουν ολα μαζι στο φουρνο να ολοκληρωθει το ψησιμο κ τελος το τυρι, αλλα ετσι γινοται πιο βαρυ το φαγητο.

χαχαχα κι εμένα αυτή είναι ακριβώς η καταγωγή μου!!

Δεν έχουμε σπίτια σε κανένα μέρος από τα 2 αλλά μου αρέσουν πολύ. Φέτος πήγαμε Πρέβεζα και λέμε του χρόνου να πάμε Θεσπρωτία αν έχουμε φυσικά την δυνατότητα.

Ευχαριστώ για την συνταγή, θα προτιμήσω τον δικό σου τρόπο γιατί αποφεύγω τα τηγανητά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Πως ειστε σημερα;

Αχ βρε Τζενη ποσες συνταγες ξερεις κι εσυ! Καλό οτι αδυνατισα κι ευτυχως δεν καταλαβα πως. Μακαρι να χασω καμια 10αρια ακομα.

Εγω δυστυχως τηγανιζω αρκετα γιατι αρεσει σε ολους, μικρους - μεγαλους....

Νυσταζω σημερα. Λογω των βραδινων εξοδων μας κοιμαμαι καθε βραδυ κατα τη 1 οπότε...

Δεν ξερω τι θα φαμε σημερα. Και χτες γεμιστα ειχαμε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημέρααα !! Τι κανετε;

Αχ Φωτεινη μου κ εγω τωρα που εγιναν ετσι τα πραγματα σκεφτομαι ποσο τοσο καιρο προσπαθω να κοβω φαγητο για διαιτα κ μπορει σε λιγο καιρο να μην εχοουμε να φαμε κ να κανουμε αναγκαστικη διαιτα ..πφφφ . Εχουμε τοσα πολλα στο μυαλο μας αυτο το καλοκαιρι και που να βρεθει ορεξη για πολλα πολλα ασε ....

Εμεις σημερα τις μελιτζνες με τις τηγανιτες πιπεριες με σαλτσα για το συζυγο κ εγω σαλάτα με τυρακι κ παξιμαδάκια.Ειπα να μην φαω φουλ τηγανιτο μιας κ το ΣΚ που παμε χωριο ολο κ κατι θα τηγανισει η μαμα κ θα φαω..

Εμενα φετος ειχε βαλει ι μαμα πατατες στον κηπο κ εκει που ο μεγαλος δεν ετρωγε καθολου τηγανιτη πατατα απο οταν πηγε χωριο τις εχει τσακισει,συνεχως πατατες ζηταει ...

Καλημέρα παιδιά.

Σήμερα έχω την εντύπωση από το πρωί ότι είναι Παρασκευή... μάλλον βιάζομαι να τελειώσει η εβδομάδα;)

Από φαγητά αυτή την εβδομάδα είχαμε φασολάκια φρέσκα, γεμιστά (από τη μαμά:D), παστίτσιο από την κατάψυξη και σήμερα είναι άγνωστο:o... ίσως αυγά με ντομάτα, που έχουμε καιρό να φάμε και είναι εύκολο!

καλημέρααα !! Τι κανετε; Γειά σου!!

Αχ Φωτεινη μου κ εγω τωρα που εγιναν ετσι τα πραγματα σκεφτομαι ποσο τοσο καιρο προσπαθω να κοβω φαγητο για διαιτα κ μπορει σε λιγο καιρο να μην εχοουμε να φαμε κ να κανουμε αναγκαστικη διαιτα ..πφφφ . Εχουμε τοσα πολλα στο μυαλο μας αυτο το καλοκαιρι και που να βρεθει ορεξη για πολλα πολλα ασε .... έτσι είναι δυστυχώς Τζένη μου! σήμερα είδα μια κοινοποίηση στο face, για τους πληγήσαντες της Λακωνίας και μου σκίστηκε η καρδιά, που δεν έχουν τα βασικά πολλοί από αυτούς! Τι μπορεί να πάθει ο κόσμος από τη μία στιγμή στην άλλη?!:(

Εμεις σημερα τις μελιτζνες με τις τηγανιτες πιπεριες με σαλτσα για το συζυγο κ εγω σαλάτα με τυρακι κ παξιμαδάκια.Ειπα να μην φαω φουλ τηγανιτο μιας κ το ΣΚ που παμε χωριο ολο κ κατι θα τηγανισει η μαμα κ θα φαω..

Εμενα φετος ειχε βαλει ι μαμα πατατες στον κηπο κ εκει που ο μεγαλος δεν ετρωγε καθολου τηγανιτη πατατα απο οταν πηγε χωριο τις εχει τσακισει,συνεχως πατατες ζηταει ...

Καλημέρα!

Πως ειστε σημερα; Εγώ να σου πω την αλήθεια, λίγο ανακουφισμένη που έχει κοπάσει ο αέρας! Τι τρομάρα πήρα προχτές που είχαμε φωτιά κοντά στο σπίτι, δεν λέγεται!

Αχ βρε Τζενη ποσες συνταγες ξερεις κι εσυ! Καλό οτι αδυνατισα κι ευτυχως δεν καταλαβα πως. Μακαρι να χασω καμια 10αρια ακομα. Ε όχι και 10 κιλά! Θα μείνεις οδοντογλυφίδα!

Εγω δυστυχως τηγανιζω αρκετα γιατι αρεσει σε ολους, μικρους - μεγαλους....

Νυσταζω σημερα. Λογω των βραδινων εξοδων μας κοιμαμαι καθε βραδυ κατα τη 1 οπότε...

Δεν ξερω τι θα φαμε σημερα. Και χτες γεμιστα ειχαμε.

Φιλια

χαχαχα κι εμένα αυτή είναι ακριβώς η καταγωγή μου!!

Δεν έχουμε σπίτια σε κανένα μέρος από τα 2 αλλά μου αρέσουν πολύ. Φέτος πήγαμε Πρέβεζα και λέμε του χρόνου να πάμε Θεσπρωτία αν έχουμε φυσικά την δυνατότητα. Υπέροχα μέρη!

Ευχαριστώ για την συνταγή, θα προτιμήσω τον δικό σου τρόπο γιατί αποφεύγω τα τηγανητά.

Την ίδια συνταγή έχω κάνει με τις μελιτζάνες βραστές, αν θες επίσης να αποφύγεις το τηγάνι. Πολύ ωραίο φαγάκι και νόστιμο!

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Βρε Νινα τοσο κοντα σας ηταν η φωτια; Πολλές πυρκαγιες φετος βρε παιδι μου.

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια αλλά αν χασω 10 κιλά δεν μενω οδοντογλυφιδα δυστυχως....

Σημερα εχουμε αφιξεις, ερχεται ο αδελφος μου με την ανηψια μου για διακοπες και την αλλη εβδομαδα ο αντρας μου. Για φαγητο εφτιαξα χτες φασολακια με κατσικακι. Ειναι ενα φαγητο που το φτιαχνω εγω γιατι αρεσει στον αντρα μου ενω οι δικοι μου δεν το εφτιαχναν ποτε. Ακουστε λοιπον την εμπιστοσυνη που υπαρχει στις μαγειρικες μου ικανοτητες (καλά δεν ειμαι και καμια μαγειρισσα ολκης το ξερω) που η μαμα μου, ενω ηθελαν να φτιαξω αυτο το φαγητο γιατι τους αρεσε οταν το ειδαν να το φτιαχνω στον αντρα μου κι ηθελαν να το δοκιμασουν, χτες που ηρθε το πληρωμα του χρονου μου ελεγε πως επρεπε να φτιαξω τη συνταγη για να ειναι πετυχημενη!!!!!

Καλό ΣΚ παιδια, καλό ταξιδι σε οσους ταξιδεψουν !

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Επέστρεψα σήμερα στην δουλειά και είμαι κάπως...

Θα επανέλθω όμως!

Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουράστηκα, χάρηκα τα παιδάκια μου!

Για σήμερα θα φάμε κάτι απέξω καθώς γυρίσαμε χτες το απογευματάκι και δεν μαγείρεψα κάτι. Για αύριο θα φτιάξω κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!!

Αγγελικη καλως ηρθες κ καλη προσαρμογη !!! πολυ χαιρομαι που ξεκουραστηκες !!

Φωτεινη με το καλο να τους δεχτεις κ καλα να περασετε !!

Εγω απο Δευτερα θα παρω αδεια αν ολα πανε καλα. Ο συζυγος ηδη διακοπραει με τα παιδια απο Παρασκευη.

Οποτε αυτη την βδομαδα για μενα γρηγορα κ ευκολα φαγητα.Σημερα αυγα βραστα με σαλατα γιατι ηρθα κατευθειαν το πρωι απο το χωριο.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγγελικη μου καλως ήρθες και καλό κουραγιο τωρα στη δουλεια! Εννοειται ευκολα φαγητακια τωρα που δεν ειναι τα παιδια εδω.

Τζενακι ξεκουρασου τωρα που μπορεις, πηγαινε και καμια βολτουλα!

Εμεις μαζευτηκαμε αρκετοι στο σπιτι. Ξεκινησε η γιαγια να ρωτα τον καθενα τι θελει για φαγητο αλλά εγω κι ο αδελφος μου της ειπαμε οτι θα μαγειρευεται ενα φαγητο και σε οποιον αρεσει. Καθως δεν ημουν σιγουρη οτι θα ακολουθησει τις οδηγιες μας ανελαβα παλι εγω τα ηνια του μαγειρεματος με συνοπτικες διαδικασιες οπως καταλαβαινετε. Χτες ειχαμε παστιτσιο και περισσεψε και για αυριο ενω για σημερα εφτιαξα ρολο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες.

Φιλακια και καλα να περνατε ολοι!

Τζενάκι χαλάρωσε όσο μπορείς και απόλαυσε τις μέρες που θα είσαι μόνη στο σπίτι! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα!

Φωτεινή πολύ καλά έκανες και ανέλαβες το μαγείρεμα! Σιγά μην δίνατε ο καθένας την παραγγελιά του! Ταβέρνα θα το κανατε???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πως τα πατε με τη ζέστη;

Τζενη χαλαρωνεις ή το εχεις ριξει στη γενική;

Αγγελική πως παει το πηξιμο; Τουλάχιστον στο νεο γραφειο εχετε δροσια τωρα;

Νινα, Ιωαννα, Αφροδιτακι και υπολοιπο παρεακι τι κανετε; Αρχηγε μας ήρθες;

Εμεις σημερα συμφωνησαμε για σουτζουκακια με ρυζι (ελπιζω να τηρηθει). Χτες τρεχαμε με τον μικρο μου ξαφνικα γιατι πονουσε στην κοιλιακη χωρα και θελαμε να αποκλεισουμε σκωληκοειδιτιδα και κηλη οποτε μου τον εφεραν εδω στην πρωτευουσα του νησιου για τις εξετασεις. Ευτυχως δεν ηταν τιποτα απο αυτα, μαλλον κολικος εντερου και τον εχουμε σε διαιτα. Ο κακομοιρης πειναει και κοιταει τι τρωμε εμεις. Ειμαι κλασσικά αυπνη για να τον παρακολουθω δυο βραδια τωρα αλλά ειναι το λιγοτερο σε σχεση με το να χρειαζοταν καποιο χειρουργειο που εδω δεν γινεται και να ετρεχα αλλιως.

Φιλια

Καλημέρα σε όλη την μαγειροπαρέα!

Έχω ρίξει πολύ ιδρώτα αυτές τις μέρες με την ζέστη! Αλλά ιδρώνω μόνο στο κεφάλι επειδή έχω πολύ μαλλί. 2 βράδυα τώρα κοιμάμαι με κλιματιστικό. Και αύριο άκουσα πως θα είναι ζόρικα τα πράγματα με την ζέστη και μετά πέφτει λίγο η θερμοκρασία.

Φωτεινή περαστικά στον μικρούλη σου! Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Πολλά φιλάκια σε όλη την παρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Τι τρομερή ζέστη είναι αυτή?!:eek: καύσωνας κανονικός! Τυχεροί όσοι είναι κοντά στην θάλασσα!:D

Χτες με είχε πιάσει η μέση μου:mad:... άντε με αυτή τη ζέστη, να βάλεις θερμοφόρα:mad:...ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα.

Από φαγητά χτες φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες και προχτές αρακά... για σήμερα δεν ξέρω ακόμα... πραγματικά έχει στερέψει το μυαλό από ιδέες... η ζέστη εισχώρησε στο κεφάλι και δεν στροφάρει:P

Καλημέρα! Πως τα πατε με τη ζέστη; Δόξα το Θεό, έχουμε μπόλικη. Εσύ πώς τα πας?

Τζενη χαλαρωνεις ή το εχεις ριξει στη γενική;

Αγγελική πως παει το πηξιμο; Τουλάχιστον στο νεο γραφειο εχετε δροσια τωρα;

Νινα, Ιωαννα, Αφροδιτακι και υπολοιπο παρεακι τι κανετε; Αρχηγε μας ήρθες;

Εμεις σημερα συμφωνησαμε για σουτζουκακια με ρυζι (ελπιζω να τηρηθει). Χτες τρεχαμε με τον μικρο μου ξαφνικα γιατι πονουσε στην κοιλιακη χωρα και θελαμε να αποκλεισουμε σκωληκοειδιτιδα και κηλη οποτε μου τον εφεραν εδω στην πρωτευουσα του νησιου για τις εξετασεις. Ευτυχως δεν ηταν τιποτα απο αυτα, μαλλον κολικος εντερου και τον εχουμε σε διαιτα. Ο κακομοιρης πειναει και κοιταει τι τρωμε εμεις. Ειμαι κλασσικά αυπνη για να τον παρακολουθω δυο βραδια τωρα αλλά ειναι το λιγοτερο σε σχεση με το να χρειαζοταν καποιο χειρουργειο που εδω δεν γινεται και να ετρεχα αλλιως. Ω τον καημένο τι τραβάει! Αλλά ευτυχώς που δεν είναι τίποτα χειρότερο! Η κλασική μάνα βέβαια ταλαιπωρείται:(... κουράγιο κοπέλα μου!

Φιλια

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!!

Αγγελικη καλως ηρθες κ καλη προσαρμογη !!! πολυ χαιρομαι που ξεκουραστηκες !!

Φωτεινη με το καλο να τους δεχτεις κ καλα να περασετε !!

Εγω απο Δευτερα θα παρω αδεια αν ολα πανε καλα. Ο συζυγος ηδη διακοπραει με τα παιδια απο Παρασκευη. Άντε με το καλό να πας και εσύ!:tongue:

Οποτε αυτη την βδομαδα για μενα γρηγορα κ ευκολα φαγητα.Σημερα αυγα βραστα με σαλατα γιατι ηρθα κατευθειαν το πρωι απο το χωριο.

Καλημέρα σε όλη την μαγειροπαρέα!

Έχω ρίξει πολύ ιδρώτα αυτές τις μέρες με την ζέστη! Αλλά ιδρώνω μόνο στο κεφάλι επειδή έχω πολύ μαλλί. 2 βράδυα τώρα κοιμάμαι με κλιματιστικό. Και αύριο άκουσα πως θα είναι ζόρικα τα πράγματα με την ζέστη και μετά πέφτει λίγο η θερμοκρασία. Εμείς απόψε αν δεν ανοίγαμε το κλιματιστικό, δεν θα κοιμόμασταν με τίποτα! Τι ζέστη βραδυνή ήταν αυτή?!:o και υποτίθεται ότι είμαστε πιο δροσερά από τα μέρη μας...

Φωτεινή περαστικά στον μικρούλη σου! Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες. Μιάμ μιαμ!

Πολλά φιλάκια σε όλη την παρέα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια και το αγόρι τι κάνετε? όλα καλά?:)

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Φωτεινη ευτυχως που δεν ειχε κατι ο μικρος και ειχες χειροτερα μετα, περαστικα του.

Εμεις απο υγεια ειμαστε καλα. Η δουλεια παει απο το κακο στο χειροτερο και γενικα σε ολα τα επιπεδα ειμαστε καπως χαλια γι αυτο και δεν γραφω πολυ γιατι δεν εχει αλλαξει κατι. Την Παρασκευη βγαινω σε αδεια και θα λειψω ολο τον Αυγουστο, πηρα και ανευ αποδοχων εξαλλου κι εδω που ειμαι δεν εχω αποδοχες. Αυτο που κανω ολο τον καιρο ειναι ν ασχολουμαι οσο πιο πολυ μπορω με το παιδι, μαγειρικα ασχολειται η μανα μου κι ευτυχως γλυτωσα απο το νταλκα. Ενα κεικ εκανα μονο κι ενα γλυκο με γιαουρτι και ζελε. Μπαινω σας διαβαζω κι αναρωτιεμαι που ειναι η Εβιρι, εχει μιλησει καμμια μαζι της? Αν τυχον κανονισετε για κανα καφε θα ειμαι Αθηνα οποτε να με υπολογισετε. Ελπιζω να χαλαρωσω λιγο αυτο το μηνα γιατι με περιμενει σκληρος χειμωνας κι ελπιζω ολες να περασετε πολυ πολυ καλα. Θα μπαινω να μαθαινω νεα σας και ελπιζω απο Σεπτεμβρη ν ανασυγκροτηθω με τη μαγειρικη!!! Σας φιλω

καλησπερα κοπελιες τι κανετε ; πως παει η ζεστη; καμινι σημερα ε;

Εγραψα ενα κατεβατο το πρωι κ με πεταξε εξω,ηταν αποσχολημενος ο σερβερ .... ελεος !!!

Εν ολιγης εχω πηξει στο γραφειο κ γυρναω αργα το βραδυ σπιτι. φευγοντας καθε μερα ολο κ κατι θα παω να ψωνισω που χρειαζομαστε για το χωριο , λιγο γυμναστηριο κ με αυτα κ με αυτα καταληγω σπιτι βραδυ.

Απο φαγητο δεν εχω ξανακανει τιποτα.Εφτιαξα την Δευτερα κοτοπουλο κ μπιφτεκια κ τρωω ολη την βδομαδα.Αυριο ειναι η τελευταια μερα δουλειας ,απο Δευτερα ξεκιναει επιτελους η αδεια μου !!

Φωτεινη μου τι λαχταρα ηταν κ αυτη που τραβηξατε !! Κ ο μικρος βεβαια που ποναγε ο καημενος! ο κολικος λενε ειναι απο τους πιο ασχημους πονους!περαστικα κ να ειναι ως εδω!

Ιωαννακι μου ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην κ να σταματησεις να ταλαιπωρησαι τοσο πολυ κ να ανεβει κ η ψυχολογια σου !!!

Αγγελικη μου κ εγω ετσι ,χωρις κλιματιστικο δεν γινεται τιποτα! Υπομονη δεν μπορουμε ν ακανουμε τιποτα ! Θα φυγεις για Γιαννενα;

Νινακι πως πατε εσεις; θα φυγετε καθολου;

Εγω επιστρεφω 24 ,οποτε αν κανονισετε κατι πειτε μου, ειμαι μεσα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...