Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι.

Καλή βδομάδα να έχουμε και ας ελπίσουμε τουλάχιστον αφού ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη συμφωνία, να ξεκολλήσουν τα πράγματα γενικώς!;)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα περαστικά:D

ioanna81 καλά έκανες και εξηγήθηκες έτσι στην δουλειά... αφού έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν κάτι καλύτερο!

ggeny δεν θυμάμαι αν σου είπα χρόνια πολλά για τον μικρό σου, οπότε να τον χαίρεσαι! πήγατε Σ/Κ έξω? αυτή τη φορά είχε ωραίο καιρό για μπανάκια. τα μπελαλίδικα φαγητά πρόεκυψαν, καθώς κρατάνε αρκετές μέρες και ήθελα να απαλλάξω στην αρχή τον σύζυγο από το μαγείρεμα.

Smurfita έστω και Σ/Κ είναι ωραία για μπανάκια... μήπως τώρα που υποτίθεται ότι μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά, κανονίσεις την άδεια σου τελικά?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 Καλές διακοπές!!:P να περάσετε υπέροχα!! δεν μας είπες πού πάτε, να ζηλέψουμε λίγο παραπάνω!:tongue:

Σήμερα τρώμε φασολάδα... την έκανε χτες ο καλός μου, με λίγη βοήθεια.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα και καλη βδομαδα. Τι κανετε?

Ωραια συμφωνια καναμε παλι!

Ο καιρος επιτελους καλοκαιρινος, οτι πρεπει για μπανιο

Σημερα τρωμε μακαρονια με κιμα.

Χαθηκαμε παλι ε?

Καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε ( ας ελπισουμε δηλαδή) ...

Ευχαριστω κ παλι για τις ευχες να ειστε καλα!!

Ιωανανκι ωραιο φαγακι θα φατε σημερα... καλε την τυχη μας καναμε μην το συζητας ... μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα λεει μια παροιμια ...

Νινακι μια χαρα ωραιοτατη ειναι κ η φασολαδιτσα !! Αντε σιγα σιγα μαστερ σεφ θα γινει ο αντρουλης σου !!!

Εγω ξυπνησα σημερα με τρλο πονοκεφαλο, εχω παρει ηδη το δευτερο παυσιπονο ....

Το πρωι πριν την δουλεια πηγα λιγο λαικη κ πηρα ωραια φρουτακια μιας κ λαχανικα πλεον τα εχω ολα παραγωγης μας.

Για φαγητο αυγα βραστα με σαλατα σημερα.Δεν ηθελα να παρω φαγητο ,προτημησα να το φανε σημερα οι δικοι μου με τα μικρα κ να ξεκουραστει κ λιγο η μαμα. Α ξεχασα,μας εβαλε κ πακετακι κολοκυθοπιτα οποτε μια χαρα θα την βγαλουμε κ σημερα.

Καλημέρες! Τι κάνετε?

Σαν να ανεβαίνει η θερμοκρασία πάλι σήμερα! Ότι πρέπει για όσους είναι διακοπές:D

Καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε ( ας ελπισουμε δηλαδή) ...

Ευχαριστω κ παλι για τις ευχες να ειστε καλα!!

Ιωανανκι ωραιο φαγακι θα φατε σημερα... καλε την τυχη μας καναμε μην το συζητας ... μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα λεει μια παροιμια ...

Νινακι μια χαρα ωραιοτατη ειναι κ η φασολαδιτσα !! Αντε σιγα σιγα μαστερ σεφ θα γινει ο αντρουλης σου !!! χα χα χα λες?:P

Εγω ξυπνησα σημερα με τρλο πονοκεφαλο, εχω παρει ηδη το δευτερο παυσιπονο .... Περαστικά κοπέλα μου! Μήπως είναι μάτι?

Το πρωι πριν την δουλεια πηγα λιγο λαικη κ πηρα ωραια φρουτακια μιας κ λαχανικα πλεον τα εχω ολα παραγωγης μας.

Για φαγητο αυγα βραστα με σαλατα σημερα.Δεν ηθελα να παρω φαγητο ,προτημησα να το φανε σημερα οι δικοι μου με τα μικρα κ να ξεκουραστει κ λιγο η μαμα. Α ξεχασα,μας εβαλε κ πακετακι κολοκυθοπιτα οποτε μια χαρα θα την βγαλουμε κ σημερα.

Αχ, η μάνα πάντα φροντίζει!! Πόσο κρίμα είναι που την ξεχνάμε πολλές φορές και την πληγώνουμε... με έχει στενοχωρήσει πολύ μία τέτοια κατάσταση κοντινή μου, για αυτό το λέω:(

Καλημερα και καλη βδομαδα. Τι κανετε?

Ωραια συμφωνια καναμε παλι! Σιγά μην την γλυτώναμε Ιωάννα!

Ο καιρος επιτελους καλοκαιρινος, οτι πρεπει για μπανιο Ναι! πήγες καθόλου θάλασσα αυτές τις μέρες?

Σημερα τρωμε μακαρονια με κιμα.

Χαθηκαμε παλι ε?

Σήμερα θα φάμε μοσχαράκι κοκκινιστό, που είχα βάλει στην κατάψυξη, με μακαρόνια. Για το μεσημέρι μου άρεσε η ιδέα της Τζένης, της σαλάτας με βραστά αυγά...

Καλή συνέχεια σε όλους.

καλημεραααα !!! Τι κανετε ; ολα καλα;

Νινακι ειχες δικιο χτες, ματι ηταν τελικα .. Αφου πηρα 2 παυσιπονα κ δεν ειδα αποτελεσμα σκεφτηκα το ματι κ τελικα μετα το ξεματιασμα ηρεμησα ... μμμμμ ωραιο το κικκινιστο !!! Μια χαρα ηταν τα αυγα χτες με την σαλατιτσα ωραιοτατα ! Το βραδυ φαγαμε καρπουζι κ πεπονι .Τα ΣΚ ολο κ κατι παραπανω θα φαμε οποτε μεσα στην βδομαδα προσπαθουμε να προσεχουμε.

Για σημερα τρωμε κεφτεδακια με πατατες στην κατσαρολα.Ειχα σε ενα μικρο ταπερακι ετοιμα λιγα κεφτεδακια αψητα κ δεν ηξερα πως να τα κανω, ετσι εφτιαξα σαλτσα με κρεμμυδακι κ φρεσκια ντοματουλα κ τα εβρασα μεσα κ μαζι εβαλα κ πατατες κ καροτα κ εγιναν μουρλια.Θα το καθιερωσω κ για το χειμωνα που βαζω στο παιδι μαζι στο σχολειο ειναι φαγητο που τρωγεται ανετα ζεσταμενο την επομενη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Νινα πως παει η αναρρωση; Έχεις δικιο για τις μαμαδες αλλά ελα που εχουμε το θαρρος να ξεσπαμε εκει...

Κι εδω εχει ανεβει η θερμοκρασια. Αν ειναι ξυπνια τα πιτσιρικια μπορει να τα παω για μπανιο το απογευμα.

Τζενη ωραια ιδεα - περιπου οπως κανουμε τα κοκκινιστα γιουβαρλακια ε;

Εμεις την Κυριακη φαγαμε κατσικακι με πατατες στο φουρνο και κολοκυθακια βραστα σαλάτα και περισσεψε και για χτες. Για σημερα μακαρονια ειπαμε. Ειχε ερθει κι ο αντρας μου ΣΚ οποτε το φαγητο ηταν πιο σπεσιαλ.

Δεν μπαινω καθημερινα πια γιατι η διαθεση ειναι καπως και δεν φταιει η πολιτικη κατασταση γιαυτο. Εχω "μαζεψει" διαφορα εδω και καιρο και μ'εχουν ριξει. Που θα παει θα γυρισει ο τροχος.

Το υπολοιπο παρεακι τι κανει; Στρουμφιτα τι εγινε με την αδεια σου τελικα;

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτές τις μέρες, για ακόμη μια φορά, τρέχω και δεν φτάνω....

Να φανταστείτε χθες έβαλα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, το ξέχασα και το έκαψα. Κι όταν λέμε κάψιμο εννοούμε κάρβουνο! Ευτυχώς είχα φτιάξει ξεχωριστά φαγητό της μικρής.

Με την άδεια, ακόμη δεν έχω ιδέα κι έχω αρχίσει να στενοχωριέμαι γιατί ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε διακοπές και μπανάκια με τη μικρούλα...

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε τις πολιτικές εξελίξεις και αν δεν ξεμπερδέψουμε, δεν προβλέπεται να φεύγω.

Εκτός αυτών πήγε η αδερφή μου να βγάλει μια ελιά που είχε στο χέρι κοντά 20 χρόνια και αποφάσισε να το κάνει τώρα. Ξεκίνησε με λέιζερ και της είπαν ότι έπρεπε να κάνει τοπική επέμβαση ρουτίνας και οι γονείς μου κόντεψαν να πεθάνουν. Τελικά δεν είναι κάτι, αυτό είπε ο γιατρός, αλλά εκείνοι στο κεφάλι τους το έχουν κάνει τεράστιο και θεωρούν ότι έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι τους.

Ωραία φαγητά και νοστιμότατα αυτά που είχατε τις τελευταίες ημέρες!

Τζένη αυτό με τα κεφτεδάκια το κάνω κι εγώ και βάζω μέσα πατάτες και μανιτάρια και είναι μούρλια!!!

Για σήμερα υπολογίζω να κάνω τηγανιά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχω πάλι κανένα ατύχημα!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Αχ βρε Στρουμφιτακι παει το κοτοπουλακι .. κριμα μωρε αλλα φαντασου για να γινει αυτο ποσα πραγματα ειχες στο μυαλο σου ... δεν νομιζω να υπαρχεις ατομο που δεν του εχει συμβει ομως ε; εγω εχω κανει καρβουνο ρεβυθια κ ωωω ναι ναι σουπα !!

Απο τοτε βαζω παντα χρονομετρο κ χτυπαει παω κοιταω το φαγητο κ ξαναβαζω αν χρειαστει γιατι με τοσα πραγματα που κανουμε ταυτοχρονα πως να τα θυμηθεις ολα.

Η ψυχολογια δειν ειναι κ οτι καλυτερο λογω των πολιτικων εξελιξεων στην χωρα μας αλλα θελω να ελπιζω για καλύτερο αυριο.

Μαγειρικα για σημερα εκανα μακαροναδα φουρνου με κοκκινη σαλτσα με γαλοπουλα κ πιπεριές.Εχω βαλει κ ρεβυθια να μουλιαζουν να κανω για αυριο κ μεθαυριο ρεβυθια ασπρα.Λεω πρωτη φορα να τα κανω αλευρολεμονο που μας ειχε πει η Εβιρι.

Καλησπέρα σε όλους.

Τι αέρας είναι αυτός σήμερα? Μας πήρε και μας σήκωσε!

Σήμερα έκανε τουρλού ο καλός μου, μαζί με λουκάνικο. Μία χαρά ήταν:D

Καλημέρα κι απο μενα!

Νινα πως παει η αναρρωση; Έχεις δικιο για τις μαμαδες αλλά ελα που εχουμε το θαρρος να ξεσπαμε εκει... Καλά πάω Φωτεινή μου, ευχαριστώ. Για τις μαμάδες μωρέ έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορώ να βλέπω να τις πικραίνουν... ξέρω βέβαια ότι είναι μονόδρομη αυτή η σχέση, γιατί ξέρουμε πως ότι και να τους κάνουμε, πάλι δίπλα μας θα είναι... αλλά γιατί?

Κι εδω εχει ανεβει η θερμοκρασια. Αν ειναι ξυπνια τα πιτσιρικια μπορει να τα παω για μπανιο το απογευμα.

Τζενη ωραια ιδεα - περιπου οπως κανουμε τα κοκκινιστα γιουβαρλακια ε;

Εμεις την Κυριακη φαγαμε κατσικακι με πατατες στο φουρνο και κολοκυθακια βραστα σαλάτα και περισσεψε και για χτες. Για σημερα μακαρονια ειπαμε. Ειχε ερθει κι ο αντρας μου ΣΚ οποτε το φαγητο ηταν πιο σπεσιαλ.

Δεν μπαινω καθημερινα πια γιατι η διαθεση ειναι καπως και δεν φταιει η πολιτικη κατασταση γιαυτο. Εχω "μαζεψει" διαφορα εδω και καιρο και μ'εχουν ριξει. Που θα παει θα γυρισει ο τροχος. Έχεις δίκιο, γιατί δεν είναι μόνο τα πολιτικά, έχουμε και ο καθένας τα δικά του! Αλλά τι να κάνουμε? πρέπει να το παλεύουμε όσο μπορούμε!

Το υπολοιπο παρεακι τι κανει; Στρουμφιτα τι εγινε με την αδεια σου τελικα;

Φιλια

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτές τις μέρες, για ακόμη μια φορά, τρέχω και δεν φτάνω....

Να φανταστείτε χθες έβαλα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, το ξέχασα και το έκαψα. Κι όταν λέμε κάψιμο εννοούμε κάρβουνο! Ευτυχώς είχα φτιάξει ξεχωριστά φαγητό της μικρής.

Με την άδεια, ακόμη δεν έχω ιδέα κι έχω αρχίσει να στενοχωριέμαι γιατί ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε διακοπές και μπανάκια με τη μικρούλα...

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε τις πολιτικές εξελίξεις και αν δεν ξεμπερδέψουμε, δεν προβλέπεται να φεύγω. Σε σκέφτομαι αυτές τις μέρες συχνά... κακή περίοδος για την δουλειά σου και μάλιστα τώρα που είναι οι άδειες;)... ας ελπίσουμε να ομαλοποιηθούν γρήγορα τα πράγματα, γιατί ακούγονται διάφορα!

Εκτός αυτών πήγε η αδερφή μου να βγάλει μια ελιά που είχε στο χέρι κοντά 20 χρόνια και αποφάσισε να το κάνει τώρα. Ξεκίνησε με λέιζερ και της είπαν ότι έπρεπε να κάνει τοπική επέμβαση ρουτίνας και οι γονείς μου κόντεψαν να πεθάνουν. Τελικά δεν είναι κάτι, αυτό είπε ο γιατρός, αλλά εκείνοι στο κεφάλι τους το έχουν κάνει τεράστιο και θεωρούν ότι έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι τους. Περαστικά στην αδερφή σου. Οι γονείς τα "μαγειρεύουν" πολλές φορές στο μυαλό τους και τα κάνουν τεράστια... ψυχραιμία εσύ!

Ωραία φαγητά και νοστιμότατα αυτά που είχατε τις τελευταίες ημέρες!

Τζένη αυτό με τα κεφτεδάκια το κάνω κι εγώ και βάζω μέσα πατάτες και μανιτάρια και είναι μούρλια!!!

Για σήμερα υπολογίζω να κάνω τηγανιά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχω πάλι κανένα ατύχημα!!!

Τσα, εδώ είμαι κι εγώ! Βρήκα σημείο με wifi και είπα να πω ένα γεια και να διαβάσω τα νέα σας.

Τα παιδάκια μου έχουν γίνει μαύρα από τον ήλιο! Και να φανταστείτε ειναι μόνο μια εβδομάδα εδώ! Και ακολουθούν ακόμη 2! Δεν θα ξεχωρίζουν από τα γυφτακια σε λίγο...

Εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω κάνει μόλις 2 μπάνια γιατί όταν κατεβαινω στην παραλία έχει τοση δροσουλα που πραγματικά δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το καφεδακι μου και μια ξαπλώστρα!

Από ότι είδα είστε όλοι καλά και χαίρομαι γι αυτό! Σας Στέλνω πολλά φιλάκια!

Α! Νινακι στην Βόρεια Εύβοια είμαι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Τσα, εδώ είμαι κι εγώ! Βρήκα σημείο με wifi και είπα να πω ένα γεια και να διαβάσω τα νέα σας.

Τα παιδάκια μου έχουν γίνει μαύρα από τον ήλιο! Και να φανταστείτε ειναι μόνο μια εβδομάδα εδώ! Και ακολουθούν ακόμη 2! Δεν θα ξεχωρίζουν από τα γυφτακια σε λίγο...

Εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω κάνει μόλις 2 μπάνια γιατί όταν κατεβαινω στην παραλία έχει τοση δροσουλα που πραγματικά δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το καφεδακι μου και μια ξαπλώστρα!

Από ότι είδα είστε όλοι καλά και χαίρομαι γι αυτό! Σας Στέλνω πολλά φιλάκια!

Α! Νινακι στην Βόρεια Εύβοια είμαι!

Καλά να περάσετε! Είχαμε πάει κι εμείς Β.Εύβοια περυσι και πρόπερσι. Φέτος προτιμήσαμε Ήπειρο και πήγαμε για 1 εβδομάδα αρχές Ιουλίου.

Τι έγινε με την εγγραφή της κόρης σου;

Έχω ξεχάσει λίγο μενού κτλ λόγω εργασίας και επειδή τα παιδιά έλειπαν για 2 εβδομάδες στους παππούδες.

Τώρα που γύρισαν ξαναμπήκα σε άλλους ρυθμούς.

Σήμερα φάγαμε σουτζουκάκια με σπαγγέτι, αύριο φακές, την Πέμπτη κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και την Παρασκευή μάλλον μπριάμ.

Μια μαγειρική ερώτηση: πως κάνουμε μελιτζάνες με φέτα στον φούρνο; Κάθε συνταγή ευπρόσδεκτη γιατί δεν το έχω φάει ποτέ και μου φαίνεται ενδιαφέρον....(μπας και το κάνω την Παρασκευή ;))

Καλημέρα! Πως τα πατε με τη ζέστη; Εδω εχει αρκετουτσικη- δεν εχουμε παραπονο (για να ειμαι ειλικρινης την προτιμω απο τη βροχη)

Μαγειρικα δεν κανω κατι καθως μαγειρευει η γιαγια. Όταν γυρναω απο τη δουλεια καποιες μερες παμε για μπανιο και μετα καθε βραδυ βολτα οπότε το σπιτι με βλεπει λιγο. Επίσης γενικα δεν εχω και πολυ ορεξη για φαγητο με αποτελεσμα από το Μαιο που ειχα ξαναζυγιστει να εχω χασει 2,5 κιλά (να και κατι καλο που δεν το περιμενα).

Χτες ειχαμε γεμιστα. Η γιαγια συνεχιζει να κανει ξεχωριστο φαγητο στη μικρη με αποτελεσμα να αντιδρα πλεον ο μπομπιρας. Ελπίζω να προλαβω και να μην "κολλήσει" την ιδιοτροπία της.

Αγγελικη καλά να περνας. Αφροδιτακι ελπίζω να περασες ωραια στην Ηπειρο. Για τις μελιτζανες ειχα φαει μια φορα μια συνταγη που γινοταν οπως περιπου το μπριαμ και προς το τελος ριχναμε τη φετα. Δεν το εχω φτιαξει ομως.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα κοριτσακια κ αγορι τι κανετε;

Μπραβο βρε Φωτεινη αυτο ειναι καλο! να αδυνατιζεις χωρις να κανεις διαιτα!! τελεια !!! Αχ αυτες οι γιαγιαδες αχ αυτες οι γιαγιαδες !!! Κ εγω λεω παλι καλα που θα παρει τωρα ο αντρας μου αδεια κ θα παει νωριτερα γιατι ο μικρος εχει αρχισει κ ζηταει μονο συγκεκριμενα φαγητα να τρωει αφου του περναει με την γιαγια κ δεν θελω....

Καλως το Αφροδιτακι μας !! Ωραια μερη κ τα δυο!! Εγω ειμαι κ μιση μιση στην καταγωγη μαμα Ηπειρωτισα μπαμπας Ευβοιωτης.

Τις μελιτζανες με φετα εγω τις φτιαχνω ως εξης:Τις κοβω φετες ( αν τις φοβασαι μπορεις να τις ξεπικρισεις λιγο :τις αλατιζεις κ τις αφηνεις στην λεκανη κανα μισαωρο,μετα τις ξεπλενεις κ μαγειρευεις κανονικα) κ τις βαζω σε ταψι κ γαστρα.Απο πανω βαζω φετες κρεμμυδι μπολικο κ φετες σκορδο.Τριβω φρεσκες ντοματες,ριχνω αλατι πιπερι λαδι κ τα ανακατευω.Τελος ριχνω νερο κ λιγο λαδακι απο πανω κ τις ψηνω.

Ενδιαμεσα ανακατευω μια δυο φορες κ αν δω οτι χρειαζεται νερο ( πολυ σπανιο γιατι βγαζει κ η ντοματα) προσθετω.Τελος οταν ειναι ετοιμες ριχνω τριμμενη φετα κ ψηνω ακομα λιγο ισα να λειωσει το τυρι.Εμενα μου αρεσει κ βαζω κ λιγο πιπερια σε φετες μεσα.

Αλλοι παλι τηγανιζουν πρωτα λιγο τις ντοματες κ τα κρεμμυδια-σκορδα κ βραζουν την σαλτσα οπως κανουμε για τα ζυμαρικα κ μετα τα βαζουν ολα μαζι στο φουρνο να ολοκληρωθει το ψησιμο κ τελος το τυρι, αλλα ετσι γινοται πιο βαρυ το φαγητο.

Εμεις σημερα τρωμε μπιφτεκια με πουρέ κ σαλατα κολοκυθακια βραστά. Για αυριο θα κανω μελιτζανες με πιπεριες στο τηγανι με σαλτσα.Σαν το φαγητο που εγραψα πριν αλλα ολη η διαδικασια γινεται στο τηγανι κ στο τελος δεν εχει τυρι.Τηγανιζεις τις μελιτζανες κ τις πιπεριές , μετα στο ιδιο τηγανι σωταρεις σκορδο κρεμμυδι σε φετες, ξαναριχνεις τα λαχανικα στο τηγανι ,βαζεις ντοματα φρεσκια αλατι πιπερι μαυρο κ κοκκινο κ βραζεις μεχρι να δεσει η σαλτσα χωρις νερο.Πολυ ωραιο αλλα παχυντικο.

Αντε μια βδομαδα ακομα κ μετα αδεια !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...