Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα Αγγελικη μου

Η ψυχολογια ολων μας πιστευω δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα, οσο καλα γινεται ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα.

Καλα να περασετε στα πατρια εδαφη, να ξεκουραστεις κ να γεμισιες μπαταριες!

Την Παρασκευη θα παμε κ εμεις τον μικρο.

Σημερα τρωμε μπριαμ στο οποιο εβαλα κ λιγο κοτοπουλο κ ανθοτυρο μεσα γιατι ο συζυγος θεωρει οτι δεν χορταινει οταν ειναι σκετο ...

Για αυριο εχω φερει απο το χωριο φασολακια ,που θα φαμε για 2 μερες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κι απο μενα!

Δε θα σχολιασω τα διαδραματιζομενα γεγονοτα αλλά συμφωνω με τις προλαλησασσες οτι χρειαζεται ψυχραιμια. Αυτο που με θλιβει ειναι οταν μαθαινω απο φιλους μου ποσοι ανθρωποι τετοιες στιγμες εχουν δειξει το χειροτερο εαυτο τους.

Αγγελικη μου καλά να περασεις στις διακοπουλες σου! Αντε να ξεκουραστεις λιγακι και να αποφορτιστεις.

Τζενη ξεκινανε κι οι διακοπες του μικρου επιτελους! Θα ξεκουραστεις κι εσυ απο το αγχος του υπολοιπου καιρου αν και δεν προβλέπω να καθεσαι και στα αυγα σου. Απολαυσε παντως οσο μπορεις τη δυνατοτητα για χαλάρωση και ξεκουραση.

Μαγειρικα την προηγουμενη εβδομαδα εκανα πολλα και διαφορα καθως ειχαν ερθει οι Αθηναιοι μας και πηραν προμηθειες. Απο καποια φαγητα κρατησαμε κι εμεις τις μεριδουλες μας οποτε μεχρι σημερα εχουμε ετοιμα φαγητακια προς μεγαλη ανακουφιση της γιαγιας.

Ήθελα να αναφερω και κατι αλλο που συμβαινει. Ξεκινησα να κοβω την πανα στον μικρο για να μπορεσει το Σεπτεμβριο να παει παιδικο σταθμο. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεχεται να παει τουαλετα μονο με εμενα κι οχι με τη γιαγια. Μου κανει εντυπωση αυτο καθως εγω λειπω αρκετες ωρες την ημερα. Βεβαια γενικοτερα εχει κολλησει μαζι μου τον τελευταιο καιρο αλλά τουλάχιστον συνεργαζοταν στην καθημερινοτητα του με τη γιαγια.

Το υπολοιπο παρεακι τι κανει;

Φιλια και κουραγιο

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

1 και σήμερα έμεινε και θα πάω, θέλω να πιστεύω, να ξεκουραστώ! Βασικά να αλλάξω παραστάσεις θέλω γιατί έχω αρχίσει και κουράζομαι ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν αγχώνομαι, αλλά ακούω διάφορα από παντού και αυτό με έχει κουράσει.

Σήμερα κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στο ψυγείο από φαγητά προηγούμενων ημερών.

Φωτεινή προβλέπεται να έρθεις καθόλου Αθήνα ή θα έρθει ο αντρούλης σου στην άδειά του εκεί? Σχετικά με την πάνα κι εγώ έχω ξεκινήσει να κόψω την νυχτερινή στον μικρό μου εδώ κι ένα μήνα περίπου. Τον σηκώνουμε 1 με 2 φορές μέσα στην νύχτα για να κατουρήσει και για την ώρα πάει καλά! Εντάξει, έιχαμε και τα ατυχηματάκια μας κάποιες φορές που μας έπαιρνε ο ύπνος κι αργούσαμε να τον πάμε στην τουαλέτα αλλά γενικά πάει καλά!

Το Εβιράκι μας έχει να φανεί κάμποσες μέρες! Αρχηγεεεεεε, παρουσιάσου!!!

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερααααα !!!

Φωτεινη μου μηπως τον αγχωνει αθελα της η γιαγια ? δεν ξερω τι αλλο να πω.. Παντως αφου με εσενα παει αυτο ειναι θετικο.

Κ εγω θελω να του κοψω την βραδινη πανα, εχει καιρο τωρα που ξυπναει στεγνος αντε μεσα στην βδομαδα να ξυπνησει βρεγμενος μια φορα.Σκεφτομαι οτι τωρα στο χωριο ισως ειναι ευκαιρια. Λεω να παρω αυτο το μουσαμα νομιζω το λενε για το κρεββατι κ να αρχισω.Παρατηρησα ομως πως τα ΣΚ που πηγαινουμε χωριο βγαιενι ααπο την σειρα του κ ξυπναει βρεγμενος τι να πω ...

Αγγελικη σιγουρα θα γυρισεις ανανεωμενη! εδω εμεις που παμε για ενα ΣΚ κ οπως κ να το κανες ξεφευγεις.Λιγο η θαλασσα λιγο ο καθαρος αερας , βλεπεις κ κοσμο αλλαζει η διαθεση!

Κοριτσια εχει ενα μηνα σχεδον που εχει φυγει ο μεγαλος για χωριο κ ενα απογευμα δεν εχω κατσει , ολο κ κατι κανω.Ειναι κ το γυμναστηριο που παω τι να πω δεν ξεκουραζομαι.

Ελπιζω απο Δευτερα οτι θα ειναι καλυτερα σε ολα !!!

Χτες ειχε κ επισημα γεννεθλια το μικρο μου αγορακι κ ξεκινησαμε διαδικασια να φτιαξουμε τουρτιτσα να κανει αυριο παρτυ στο παιδικο σταθμο.Καναμε μαζι χτες το παντεσπανι κ το απογευμα θα κανουμε την κρεμα να την γεμισουμε κ την επικαλυψη ,στολισμα κ ετοιμη.Το περιμενει πως κ πως παρολο που καναμε παρτυ πριν ενα μηνα θελει να κανει παρτυυ στο σχεολειο με τα φιλαρακια του εκει.

Παρολο τις δυσκολιες που εχουμε αυτες τις μερες αυτο που διαπιστωσα ειναι πως κ με λιγα μια χαρα μπορεις να κανεις παρτυ κ να το χαρουν τα μικρα.Η τουρτα μαζι με τα πιατακια-ποτηρακια-μπαλονια-χυμους ,κατι καραμουτζες κ μικροδωρακια για τα μικρα ουτε 30 ευρω δεν κοστισαν συνολικα ... Καλα να ειμαστε κοριτσια την υγεια μας να εχουμε κ ολα καλα θα πανε !!

Σημερα θα φαμε φρεσκα φασολακια τα οποια θα φτασουν κ για αυριο.

Ξεχασα να σας γραψω οτι με το θεμα φαγητο παμε πολυ καλα.Καθε μερα τρωει στο σταθμο , μαλιστα οταν εχουν φακες που του αρεσουν η ζυμαρικο ζηταει κ δευτερο πιατο.

Ακομα ομως δεν δοκιμαζει φρουτα η στεγνα φαγητα να φαει στο χερι πχ τοστακι,πιτα κλπ κ ετσι δεν εχω τι να του δινω για σνακ που εχει κολλησει στο γιαουρτι ,δημητριακα κ μιραντα αλλα δεν απογοητευομαι ηδη σεν πολυ λιγο καιρο εχει κανει τεραστια βελτιωση.

Διαφημίσεις

Τζένη μου, να τα εκατοστήσει ο μικρούλης σου κι επισήμως λοιπόν!

Αν υπάρχει καλή θέληση, κάνεις γενέθλια με λίγα χρήματα! Άλλωστε τα μικρούλια μας χαίρονται περισσότερο με την διαδικασία παρά με τα φαγητά!

Εγώ του μικρού, έχω αγοράσει υποσέντονα για την ακράτεια από το σούπερ μάρκετ, και του στρώνω κάτω από το σεντόνι στο κρεβάτι του.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζενακι να χαιρεσαι τον μικρουλη σου! Να τα εκατοστησει!

Πραγματικα τα μικρα παιδια χαιρονται με απλά πραγματα, εμεις αγχωνομαστε πως θα τα ικανοποιησουμε.

Για το κρεββατι εγω εχω αγορασει τα ενισχυμενα υποσεντονα που ειναι αδιαβροχοποιημενα (σε ενα μαγαζι λευκων ειδων η ταμπελιτσα που ειχε βαλει ο ιδιοκτητης εγραφε "σεντονια για κατουρημα"-ηταν αστειο οταν το διαβασα αλλά σορρυ για το αντιαισθητικο του θεματος) και το εχω στρωσει σαν υποσεντονο κατω απο το κατωσεντονο.

Αγγελικη μου δεν προβλεπεται να ανεβω συντομα Αθηνα. Στην αδεια του θα ερθει εδω ο αντρας μου κι ελπιζω να τα καταφερω να πεταχτουμε και στην αλλη γιαγια να μας δει λιγακι η καημένη. Έχει γινει παρα πολύ δυσκολο να ερχομαι Αθηνα εστω και ΣΚ.

Η αρχηγος μας λογικα τελος του μηνα θα ερθει Ελλαδα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχές σας κ εσεις οτι καλυτερο για τις οικογενειες σας κ τα αγαπημενα σας προσωπα !!

Κατι τετιπο σκεφτομαι κ εγω Φωτεινη κ απο πανω τα υποσεντονα που γραφει η Αγγελικη κ μετα το σεντονι! Φρουριο !! χααχαχα !! Μια γνωστη σε κουβεντα μου το περιεγραφε σαν "κατρουλιερα" κ δεν μπορουσα να καταλαβω περι τινος προκειται χαχαχα !!

Οσο για τις μετακινησεις ετσι οπως παμε θα τα παρκαρουμε τα αυτοκινητα .. εμεις παμε καθε ΣΚ στο χωριο για να βλεπουμε το παιδι αλλα παλι καλα ειναι κοντα κ τα εξοδα δεν ειναι κ τοσα πολλα,ενω εσεις Φωτεινη απο το νησι εχετε κ καραβι το κοστος ανεβαινει παααρα πολυ κ δεν αξιζζει για ενα ΣΚ.

Τζενάκι μην το παρακάνεις με πολλά υποσέντονα γιατί επειδή αυτά δεν αναπνέουν, ο μικρός θα ιδρώνει πολύ! Εγώ δεν καλύπτω όλο το στρώμα αλλά υπολογίζω και το βάζω στο σημείο που πιάνει από το στήθος του και κάτω. Βάσω 2 υποσέντονα το ένα δίπλα από το άλλο και είναι οκ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι.

Χαθήκαμε όντως τις τελευταίες μέρες, αλλά λογικό ήταν... με όλα αυτά που συμβαίνουν!

Η Εβίρι φαντάζομαι και εγώ ότι ετοιμάζεται για την πατρίδα... δεν της έστειλα μήνυμα τελικά, γιατί και εγώ δεν είχα το μυαλό μου στην θέση του...;)

Από φαγητά έφτιαξα διάφορα αυτές τις μέρες, όπως παστίτσιο, μουσακά, μοσχαράκι κοκκινιστό, μπάρες δημητριακών και τα κλασικά όσπρια.

καλημερααααα !!!

Φωτεινη μου μηπως τον αγχωνει αθελα της η γιαγια ? δεν ξερω τι αλλο να πω.. Παντως αφου με εσενα παει αυτο ειναι θετικο.

Κ εγω θελω να του κοψω την βραδινη πανα, εχει καιρο τωρα που ξυπναει στεγνος αντε μεσα στην βδομαδα να ξυπνησει βρεγμενος μια φορα.Σκεφτομαι οτι τωρα στο χωριο ισως ειναι ευκαιρια. Λεω να παρω αυτο το μουσαμα νομιζω το λενε για το κρεββατι κ να αρχισω.Παρατηρησα ομως πως τα ΣΚ που πηγαινουμε χωριο βγαιενι ααπο την σειρα του κ ξυπναει βρεγμενος τι να πω ...

Αγγελικη σιγουρα θα γυρισεις ανανεωμενη! εδω εμεις που παμε για ενα ΣΚ κ οπως κ να το κανες ξεφευγεις.Λιγο η θαλασσα λιγο ο καθαρος αερας , βλεπεις κ κοσμο αλλαζει η διαθεση!

Κοριτσια εχει ενα μηνα σχεδον που εχει φυγει ο μεγαλος για χωριο κ ενα απογευμα δεν εχω κατσει , ολο κ κατι κανω.Ειναι κ το γυμναστηριο που παω τι να πω δεν ξεκουραζομαι.

Ελπιζω απο Δευτερα οτι θα ειναι καλυτερα σε ολα !!!

Χτες ειχε κ επισημα γεννεθλια το μικρο μου αγορακι κ ξεκινησαμε διαδικασια να φτιαξουμε τουρτιτσα να κανει αυριο παρτυ στο παιδικο σταθμο.Καναμε μαζι χτες το παντεσπανι κ το απογευμα θα κανουμε την κρεμα να την γεμισουμε κ την επικαλυψη ,στολισμα κ ετοιμη.Το περιμενει πως κ πως παρολο που καναμε παρτυ πριν ενα μηνα θελει να κανει παρτυυ στο σχεολειο με τα φιλαρακια του εκει. Πολύ ωραία που τα κάνατε μαζί.... θα του άρεσε ακόμα περισσότερο!:p

Παρολο τις δυσκολιες που εχουμε αυτες τις μερες αυτο που διαπιστωσα ειναι πως κ με λιγα μια χαρα μπορεις να κανεις παρτυ κ να το χαρουν τα μικρα.Η τουρτα μαζι με τα πιατακια-ποτηρακια-μπαλονια-χυμους ,κατι καραμουτζες κ μικροδωρακια για τα μικρα ουτε 30 ευρω δεν κοστισαν συνολικα ... Καλα να ειμαστε κοριτσια την υγεια μας να εχουμε κ ολα καλα θα πανε !! Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι αν θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε πιο οικονομικά πάρτυ, ειδικά στα παιδιά που το μόνο που θέλουν είναι να συναντηθούν με τους φίλους τους και να παίξουν όλοι μαζί!:D

Σημερα θα φαμε φρεσκα φασολακια τα οποια θα φτασουν κ για αυριο.

Ξεχασα να σας γραψω οτι με το θεμα φαγητο παμε πολυ καλα.Καθε μερα τρωει στο σταθμο , μαλιστα οταν εχουν φακες που του αρεσουν η ζυμαρικο ζηταει κ δευτερο πιατο.

Ακομα ομως δεν δοκιμαζει φρουτα η στεγνα φαγητα να φαει στο χερι πχ τοστακι,πιτα κλπ κ ετσι δεν εχω τι να του δινω για σνακ που εχει κολλησει στο γιαουρτι ,δημητριακα κ μιραντα αλλα δεν απογοητευομαι ηδη σεν πολυ λιγο καιρο εχει κανει τεραστια βελτιωση.

Εγώ θα απέχω λίγο από το θέμα φαγητού για λίγο καιρό, καθώς έκανα μία επέμβαση και δεν θα μπορώ να μαγειρεύω... θα αναλάβει ο σύζυγος και ίσως μαμά ή πεθερά... αλλά θα σας παρακολουθώ και θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας! Εξάλλου η παρέα μας είναι πέρα από μαγειρικά πλέον!:P

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ανυπομονώ να πάει μεσημέρι να σχολάσω! Το απόγευμα φεύγουμε για διακοπούλες! Επιτέλους!

Από φαγητό μάλλον πατατούλες με αυγά θα φάνε τα παιδιά. Εγώ κάτι θα τσιμπολογήσω στην δουλειά όπως και ο άντρας μου.

Νινάκι μου σιδερένια! Ελπίζω να αναρρώσεις πολύ γρήγορα!

Πολλά φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

Χάθηκα κι εγώ αυτές τις μέρες, όπως όλες μας....

Καταρχήν, Τζένη να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!!! Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!! Συγχαρητήρια επίσης για την πρόοδο στο φαγητό!!!

Καλή επιτυχία κορίτσια που προσπαθείτε να κόψετε τις πάνες. Εμείς έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας οπότε δεν αγχώνομαι. Μόνο η μαμά μου τσιρίζει ότι έχουμε ήδη καθυστερήσει!

Καλά να περάσετε επίσης και όσες φύγετε για ΣΚ ή ξεκινούν οι διακοπές σας! Κυρίως φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε!

Νίνα μου σιδερένια και καλή ανάρρωση! Μην ανησυχείς για το μαγείρεμα, δικαιούσαι να απέχεις και να ξεκουραστείς και να σε φροντίσουν και οι άλλοι λίγο!

Αγγελική δεν έμεινε πολύ ακόμα! Καλό δρόμο να έχετε!!!

Λοιπόν μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε φασολάκια χάντρες κοκκινιστά, κολοκυθόπιτα, σπανακόπιτα, μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο με μουστάρδα και κρασάκι, και χθες έκανα υπέροχα πεϊνιρλύ με μια συνταγή που βρήκα στο γαστρονόμο. Ήταν πεντανόστιμα και σούπερ από εμφάνιση. Να φανταστείτε τα έβγαλα φωτογραφία!

Άδεια κανονικά ο σύζυγος παίρνει τον Αύγουστο και υποτίθεται ότι κι εγώ θα έπαιρνα την εβδομάδα πριν και μετά τον 15Αύγουστο, αλλά με τις εξελίξεις η δικιά μου άδεια ακυρώθηκε και ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει.... Ελπίζω τουλάχιστον να μπορούμε να πηγαίνουμε κανένα Σάββατο ή Κυριακή για μπανάκι κάπου κοντά.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κοριτσακια τι κάνετε;

Αγγελικη μου εχεις απολυτο δικιο !! Τωρα που το διαβασα καταλαβα πως θα εκανα πατατα! Ο μικρος ιδρωνει απιστευτα πολυ ακομα κ το χειμωνα,οποτε θα ακολουθησω το κολπο σου με 2 υποσεντωνατ το ενα διπλα στο αλλο !! Ευχαριστω !! Οσο για την ωρα ασε δεν περναει με τιποτα!! Κ εγω περιμενω να φυγω για χωριο να δω το αγορακι μου! Δεν εχω κ πολυ δουλεια σημερα κ δεν βοηθαει καθολου να περασει η ωρα! Οι πατταες με τα αυγα ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα !!

νινακι μου σιδερενια κ καλη αναρρωση! Δεν επιραζει που θα απεχεις απο τα μαγειρικα, θα μας λες τι σου εφτιαξαν οι αλλοι ! Ευκαιρια να σε περιποιηθουν κ σενα λιγακι!!! Παντως μεχρι τωρα του εδωσες κ καταλαβε με χρονοβορα φαγητα!!! Δικαιωματικα αξιζεις διαλλειμα!!

Στρουμφιτακι το περιοεργο θα ηταν να μην διαφωνουσε η μαμα σου!! Σαν μια εδω στην δουλεια που ελεγε πως απο 8 μηνων εκοψε στα παιδια της την πανα χαχαχα !! Τωρα που ελεγες για την αδεια αυτο σκεφτομουν σημερα το πρωι. Με τις εξελιξεις εχει περασει σχεδον κ ο μισος Ιουλιος κ δεν εχουμε χαρει καλοκαιρακι .... Μακαρι κοριτσακι μου να πανε καλα τα πραγματα κ θα φτιαξουν κ οι αδειες κ ολα !!

Σκεφτομουν αυτες τις μερες την Ιωαννα , χαθηκε εντελως.Μακρι να ειναι ολα καλα!

Εμεις σημερα τρωμε παλι φασολακια.

Καλημερα κοριτσια. Πραγματικα δεν καταλαβα ποτε περασαν οι μερες. Ολο καρφωμενοι στα νεα ειμασταν, με κουρασε πολυ ολο αυτο, στη δουλεια το γνωστο μπαχαλο αντε να ηρεμησουμε. Σημερα και την αλλη βδομαδα ηθελαν να με βγαλουν σε υποχρεωτικη αδεια αλλα τους ειπα οτι αν δεν βαλουν επιδομα δεν παω πουθενα, οποτε ειμαι στη δουλεια. Απο φαγητα οτι κανει η μαμα, σημερα θα φαμε σουτζουκακια. Ηρθε και μια ξαδερφη μου απο την αμερικη και θα εχω 10 ατομα κοσμο σημερα. Γενικα σπιτι δεν προλαβαινω να κατσω.

Νινα περαστικα ευχομαι και δεν πειραζει ας μαγειρευει αλλος.

Τζενη να το χαιρεσαι το παιδακι σου να ειναι παντα γερο και χαιρομαι που διαβαζω οτι τρωει πλεον.

Σμουρφιτα μου φαινεται οτι ειναι νωρις να ασχλοληθεις με το θεμα πανας.

Αγγελικη σε ζηλευω για τις διακοπες και δυστυχως εγω φετος δεν θα παω πουθενα

Εμεις την εχουμε κοψει την πανα εδω και μηνες και να σας πω την αληθεια δεν εβαλα υποσεντονα γιατι σηκωνεται οταν θελει. Παμε και λιγο καλυτερα στο κομματι υπνου. Εκαναν και γιορτη και ηταν πολυ καλος καμμια σχεση με τα Χριστουγεννα.

Φωτεινη καλυτερα για καλοκαιρι να κατσεις στο νησι, τι να την κανεις την Αθηνα?

Μακαρι να καταφερουμε να συναντηθουμε.

Τα λεμε παλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...