Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ερημιες σημερα ε;

Νικο μη στενοχωριεσαι πολυ για τα παραλογα που ζουμε ως γονεις γιατι θα παθεις τιποτε. Κι εγω αντιμετωπιζω περιεργες καταστασεις εδω που ειμαι αλλά προσπαθω να μην με επηρεαζει. Όταν βρεθουμε απο κοντα θα μπορεσουμε σιγουρα να πουμε περισσοτερα. Σου στελνω και π.μ.

Αγγελικη με το καινουριο συστημα που εχουν στα σχολεια οι διευθυντες δεν θελουν να εχουν εκροες μαθητων- δεν τους συμφερει απ'οσο ξερω. Θα ηθελε η κορη σου να δωσει σε καποιο προτυπο ισως;

Στο θεμα μας μαλλον αρακα θα φαμε σημερα.

Φιλια και καλό ΣΚ! Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι που τελειωσε η εργασιακη αυτη εβδομαδα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τελικά τώρα μπόρεσα να μπω!

Φωτεινή μου η εισαγωγή στα πρότυπα και πειραματικά λύκεια γίνεται με κλήρωση πλεόν. Συμμετείχε σε μία κλήρωση αλλά δεν κληρώθηκε. Βγήκε 21η επιλαχούσα, κοινώς φέξε μου και γλύστρησα! Το κακό είναι ότι από την στιγμή που καταργήθηκαν οι εξετάσεις σε αυτά τα σχολειά μοιραία πέφτει και το επίπεδό τους αφού μπαίνουν και μαθητές που δεν είναι άριστοι. Τέλος πάντων θα δείξει τον Σεπτέμβρη γιατί μεταγραφές δεν γίνονται αυτήν την περίοδο.

Εύχομαι σε όλη την παρέα καλό Σαββατοκύριακο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες.

Τι κάνετε? Πώς είστε σήμερα? Τι στιγμές ζούμε?! Απίστευτες μέρες, αγωνία, άγχος... έλεγα δεν θα πω τίποτα, αλλά πώς να γίνει αυτό, όταν κάθε λεπτό αλλάζουν τα δεδομένα?! Χτες που ήμουν αρκετά στους δρόμους, είδα απίστευτες ουρές στα ΑΤΜ και παρόλο που το πρωί ήταν πολύ λίγος ο κόσμος, το μεσημέρι οι ουρές ήταν τεράστιες! Τελοσπάντων αφήνω αυτή τη συζήτηση... προς το παρόν.

Από φαγητό την Παρασκευή έκανα πίτσα, το Σάββατο καρμπονάρα, με συνταγή χωρίς κρέμα γάλακτος και μας άρεσε πολύ και χτες ψήσαμε μπριζόλες και όλα τα σχετικά... για σήμερα κάνω φασολάκια με πατάτες.

Φιλιά σε όλους και ψυχραιμία!

Καλημερα καλη βδομαδα να εχουμε με ψυχραιμια γιατι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Μαγειρικα δεν εκανα τρελα πραγματα γιατι την Παρασκευη εβγαλα ενα φρονημιτη κι εφαγα κρεμες και γιαουρτια. Το Σαββατο εκανα φακη για να μην θελει μασημα κι εχτες μπιφτεκακια. Πηγαμε σε μια βαφτιση εχτες και οταν τελειωσε και ειμασταν εξω για το κερασμα επιασε μια καταιγιδα! Λυπηθηκα που της το χαλασε γιατι ολοι εφευγαν τρεχοντας.

Δεν εχω πολυ διαθεση σημερα λογω των εξελιξεων και δεν θα κρυψω την ανησυχια μου! Ευχομαι να βρεθει η λυση!

Σημερα θα φαμε μουσακα!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Χρονια Πολλά στους εορταζοντες σημερα!

Ξερω οτι το κλιμα ειναι βαρυ. Εχω επιλεξει να ειμαι ψυχραιμη και λογικη. Ο πανικος δεν ειναι ποτε καλος συμβουλος κατα τη γνωμη μου. Βεβαια ζω και επαρχια που γενικα η θεωρηση των πραγματων ειναι διαφορετικη πιστεψτε με.

Αγγελικη νομιζα οτι η εισαγωγη σε αυτου του τυπου τα σχολεια ηταν με εξετασεις κι οχι με κληρωση. Κριμα... Κατα τα αλλα εχεις δικιο.

Το Σαββατο φαγαμε αρακα που ειχε περισσεψει. Χτες ειχαμε ψαροσουπα απο κοκκινοψαρο. Για σημερα δεν ξερω. Ειχε και κρυο το ΣΚ. Το Σαββατο το πρωι εβρεξε (για να μην ξεχνιομαστε κι εμεις).

Φιλια

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!

Και εμείς εδώ μια από τα ίδια...ούτε εγώ θα σχολιάσω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτο. Μόνο ψυχραιμία αν και περήφανος βλέπω ότι η παρέα μας το κατέχει αυτό!

Εμείς αφήσαμε προς το παρόν το θέμα με τα σχολεία και τώρα να σας πω την αλήθεια ξεκουράζομαι! Από έμπνευση 0 οπότε αφού δεν μπορώ να γράψω και να ζωγραφίσω απλά εκμεταλεύομαι τον χρόνο να κοιμηθώ και εγώ που έχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό να το κάνω :-D Την αγάπη μου κούκλες μου και όλα θα πάνε καλά!

Παρεούλα καλημέρα!!!!

Καλό μήνα να έχουμε με ψυχραιμία και αισιοδοξία! Μην μας πάρει από κάτω, μπόρα είναι και θα περάσει!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!! Πραγματικά με συγκινήσατε! Εύχομαι κι εγώ από καρδιάς να είστε πάντα καλά, με υγεία και χαρά με τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα υπερβολική δουλειά και οι τελευταίες εξελίξεις όπως καταλαβαίνετε δημιούργησαν επιπλέον τρέξιμο και προβλήματα ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου...

Μαγειρικά, στα γενέθλιά μου τελικά έφτιαξε ο σύζυγος πίτσα για εμάς και τυρόψωμο για τη μικρή και ήταν τέλεια!!! Τις άλλες μέρες φάγαμε μακαρόνια με μανιτάρια, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, ψαρομπιφτεκάκια, κολοκυθάκια με αυγά (εύκολο και γρήγορο!), μελιτζάνες ιμάμ, κολοκυθόπιτα. Κάποια από αυτά τα κάναμε εμείς, ενώ άλλα ήρθαν με ταπεράκια!

Πάω να συνεχίσω στη δουλειά και θα επιστρέψω. Ευελπιστώ να μπαίνω πιο συχνά τις επόμενες ημέρες!

Πολλά φιλιά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλό μήνα μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού έχει φασολάκια.

Σχετικά με τα τεκτενόμενα των ημερών, είμαι πολύ ψύχραιμη έως αισιόδοξη θα έλεγα! Κάτι μου λέει πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος! Δεν λέω ότι όλα θα είναι ρόδινα, αλλά δεν θα ζήσουμε τρομερά δύσκολες καταστάσεις! Ελπίζω να έχω δίκιο!

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας! Πάω να δουλέψω και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κανετε βρε παιδια; πως πανε τα πραγματα ; Για να δουμε τι θα δουμε ....

Μπιφτεκια με πατατες σαλατα κ βλητα το μενου για χτες κ σημερα.. Για αυριο κ μεθαυριο λεω να κανω φακες.

Φιλακια πολλα σε ολους σας κ ολα καλα να πανε !

Καλημέρα παιδιά.

Πώς τα βλέπετε τα πράγματα? Εγώ ανησυχώ πολύ...ακούω τόσα ότι θα γίνουν με την μία απάντηση ή με την άλλη, που πραγματικά δεν ξέρω πια τι να πιστέψω... υπάρχει και πολύ φανατισμός στις συζητήσεις, που φοβάσαι και να μιλήσεις... πριν από λίγο με έβρισε ένας στο facebook, που απλά συμφώνησα με κάποιον που έλεγε ότι φτάνουν οι πιεστικές κουβέντες και αφήστε μας να αποφασίσουμε ότι πιστεύουμε!!:confused: Συγχύστηκα πολύ, μπορώ να σας πω, αλλά δεν του απάντησα...

Για αυτό μπήκα να σας πω κάτι άλλο να ξεχαστώ... χτες λοιπόν έκανα μουσακά, ο οποίος θα μας καλύψει και σήμερα... θέλω να κάνω μπάρες με βρώμη σήμερα... έχετε καμία συνταγή?

Δεν σας είπα τους πειραματισμούς μου στην κηπουρική... έβαλα που λέτε, σπόρους πεπονιού και γέμισα πεπονιές:P... να δούμε αν μεγαλώσουν και φυσικά αν κάνουν κανένα πεπονάκι!:D... επίσης έβαλα σπόρους καυτερής πιπεριάς, που επίσης πάνε καλά... αλλά σίγουρα θα αργήσουν να βγάλουν καρπό (αν βγάλουν!), αφού τώρα μεγαλώνουν τα φυτά.

Χαιρετώ προς το παρόν και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους μας.

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μπιφτεκάκια στον φούρνο. Θα συνοδευτούν με ρυζάκι ή πουρέ.

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκες Νινάκι, λυπάμαι πολύ! Δυστυχώς υπάρχουν ανεγκέφαλοι, για να μην τους χαρακτηρήσω αλλιώς, που δεν δέχονται καμία άλλη άποψη πέρα από την δική τους! Το ότι έγώ έχω αποφασίσει υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης δεν σημαίνει ότι θα βρίσω τον άλλο που υποστηρίζει το αντίθετο!

Και θα το κάνω πιό συγκεκριμένο, λέγοντάς σου πως θεωρώ αδιανόητο να βρίσω τον κουμπάρο μου ο οποίος υποστηρίζει το αντίθετο από αυτό που θεωρώ εγώ σωστό. Το τι πιστεύει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι με έχει παντρέψει και ότι έχει βαφτήσει την κόρη μου! Και ναι, την επόμενη του δημοψηφίσματος θα συνεχίσω να του μιλάω και να τον καλώ στο σπίτι μου και θα πηγαίνω στο δικό του! Για όνομα του Θεού δηλαδή!

Παμε στα κηπουρικά σου! Χάρηκα που διάβασα ότι φυτρώσαν τα πεπονάκια και οι πιπερίτσες σου! Ελπίζω να φάς και καρπούς και φυσικά να μας πεις πως ήταν! Πολύ θα ήθελα να είχα κι εγώ αυλή για να μπορώ να βάζω κι εγώ κηπευτικά!

Αυτά τα ολίγα!

Φιλιά σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπέρα παρεακι τι κανετε;

Βρε τι τραβαμε .... δεν τολμας πια να ανοιξεις το στομα σου.. Εδω μας φτασανε να τσακωνομαστε μεταξυ μας.. Κ εμας εδω στο γραφειο τα ιδια.. κ το κακο ειναι οι φανατισμενοι προς μια κατευθυνση που δνε σεβονται την γνωμη του αλλου.Ας αποφασισει ο κεθενας μονος του !! Λες κ ειμαστε ηλιθιοι κ χρειαζοματσε υποδειξεις!

Καλα εκανες Νινακι κ δεν απαντησες !! Ωραιος ο μουσακας!!

Αγγελικη συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις !!! Κ τα μπιφτεκακια επισης !!

Εμεις σημερα τρωμε φακες !

Καλησπέρα σας!!!!

Νίνα καλά έκανες και δεν απάντησες! Μερικοί άνθρωποι είναι απλά ανυπόφοροι. Θεωρούν ότι αυτοί που πιστεύουν το αντίθετο από εκείνους είναι βλάκες ή ανίδεοι. Λες και δεν μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει τη δική του άποψη, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Η δε κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Τα ίδια στο γραφείο, στη στάση, στο δρόμο ακόμα και στο φανάρι!

Νίνα μπράβο για την κηπουρική!!! Είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλώσουν και θα σε ανταμείψουν με τους καρπούς τους! Πολύ ωραίος ο μουσακάς! Μπάρες θυμάμαι είχα δει τον Παρλιάρο να κάνει, αλλά δεν είχα ασχοληθεί με το άθλημα!

Αγγελική ωραιότατα τα μπιφτεκάκια! Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Αυτό θα έλειπε να σταματήσουμε να μιλάμε σε ανθρώπους κοντινούς μας, επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα!

Τζένη νοστιμότατες οι φακές! Συμφωνώ με αυτό που περιγράφεις. Το ότι τρωγόμαστε μεταξύ μας είναι το χειρότερο νομίζω...

Λοιπόν, μαγειρικά εμείς χθες φάγαμε ψιλοφάσουλα και σήμερα πατάτες με λουκάνικο και τυρί στο φούρνο, ενώ η μικρή τρώει σουτζουκάκια κοτόπουλου. Έφτιαξα και μια κολοκυθόπιτα για τη μικρή, αλλά όλο πάμε και τσιμπάμε κι εμείς! Αυτές τις μέρες ήθελα να φτιάξω ένα κέικ ή μπισκότα, αλλά δεν έχω προλάβει. Ελπίζω να τα καταφέρω είτε σήμερα είτε το ΣΚ.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα κι απο μενα!

Μακαρι ο κοσμος να ηταν λογικος οπως περιγραφετε παιδια. Αλλά δυστυχως δεν ειναι ειναι. Κι εγω ακουσα για αδελφια που δεν μιλιουνται μεταξυ τους λογω διαφορετικων αποψεων. Ήμαρτον!

Αγγελικη και Τζενη συμφωνω μαζι σας.

Νινα καλά εκανες και δεν απαντησες. Ειμαι σιγουρη οτι στην κηπουρικη οι κοποι σου θα αποδωσουν. Ωραιος ο μουσακας.

Στρουμφιτα πως παει το τρεξιμο;

Τα μαγειρικα μου θα σας τα πω απο εβδομαδα αφου ερχονται οι Αθηναιοι μας αυτο το ΣΚ και φτιαχνω διαφορα για να παρουν προμηθειες μαζι τους.

Φιλια

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Χαθήκαμε λιγάκι νομίζω... Είναι οι μέρες περίεργες αλλά νομίζω πως ότι κι αν έρθει θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και λογική!

Από Δευτέρα έχω άδεια και θα πάω μαζί με τα παιδιά στην μαμά μου στην Εύβοια. Να ξεφύγουμε λιγάκι!

Σήμερα τρώμε μελιτζάνες στην κατσαρόλα με φέτα. Μας έστειλε ο κουμπάρος μας από την Εύβοια μαζί με άλλα λαχανικά και κηπευτικά.

Πολλά φιλιά σε όλη την παρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...