Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσιαααα

Σήμερα είμαι τόσο χαρούμενος!!!

Υπάρχει ένα περιοδικό για την παιδική λογοτεχνία που κυκλοφορεί μια φορά κάθε εποχή (ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ το τονίζω αυτό για να μην πάρω κόκκινη κάρτα) και μέσα γράφουν οι πιο διακεκριμένοι, γνωστοί και αγαπημένοι συγγραφείς του παιδικού βιβλίου. Κυκλοφορεί δωρεάν για download από πολύ γνωστές και αξιόλογες εκδόσεις (τις ξέρετε) αλλά δεν μπορώ να γράψω εδώ κάτι. Το τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε εικονογραφώ εγώ και είναι τόσο χαρούμενος γιατί πάντα το διάβαζα και το θαύμαζα το περιοδικό αυτό εδώ και χρόνια αφού οι καλύτεροι ζωγράφοι το έντυναν με τα έργα τους! Και αυτή την φορά είμαι εγώ!

Τι καλά!

Δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ να μη το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Ήταν ένας στόχος για μένα! Όσες ειδικά έχετε παιδάκια μεγαλύτερα λόγω της εκπαιδευτικής του ιδιότητας (ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕφΑΡμΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). Τα έχω όλα στο blog!

Παιδιά πάω να σας διαβάσω να μαγειρέψω μια τηγανιά που έχω βγάλει απ το πρωί για να ξεπαγώσει και επιστρέφω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Τζένη πολύ άστατος ο καιρός, αλλά φαντάζομαι ότι θα κρατήσει μέχρι φθινόπωρο το καλοκαίρι. Κρίμα που δεν μπορέσατε να ευχαριστηθείτε τη θαλασσούλα, αλλά θα έχετε κι άλλα ΣΚ μπροστά σας να κάνετε τις βουτιές σας! Πολύ νόστιμα τα φαγητά σας!!! Κολοκυθάκια αυγολέμονο έχω φάει, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ. Θέλω να προσπαθήσω μια φορά γιατί κατά καιρούς μου τα ζητάει ο σύζυγος.

Νίνα τι έγινε τελικά με το παγωτό και τις πατάτες με τα αυγά; Ήταν τόσο νόστιμα όσο διαβάσαμε;

Φωτεινή γλιτώσατε εσείς τις βροχές και ήρθαν σ'εμάς! Έτσι για αλλαγή! Τελικά χταποδάκι με μακαρονάκι είχατε; Πολύ ωραίο και καλοκαιρινό φαγητό!

Ιωάννα ωραία η ιδέα σου για το ταμπελάκι! χαχαχα

Νίκο πολύ ωραία δουλειά και σπουδαίο κατόρθωμα για την επαγγελματική σου πορεία! Πάντα τέτοια!!!

Η υπόλοιπη παρέα τι κάνει;

Μαγειρικά σήμερα έχει πίτσα το μενού από τα χεράκια του συζύγου. Τελικά χθες δεν έφτιαξε τίποτα και όταν γύρισα σπίτι είχε αφήσει και τα ψώνια μέσα στη μέση και ψιλονευρίασα :mad: Για να επανορθώσει λοιπόν και λόγω του ότι έχω γενέθλια, θα μου φτιάξει πίτσα! :D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες τελέιωσε και για την κόρη μου επίσημα η σχολική χρονιά. Πήρε το απολυτήριό της, αποχαιρέτησε τους καθηγητές της και ανοίγει τα φτερά της για το λύκειο πιά!

Η επίδοσή της καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη φορά και τα λόγια που άκουσα από τους καθηγητές της με συγκίνησαν πολύ! Τι να πω... δακρύζω ακόμη και τώρα που τα γράφω...

Νοιώθω ευλογημένη που έχω ένα παιδί σαν την κόρη μου! Κι ελπίζω και ο μικρός μου να ακολουθήσει τα χνάρια της!

Εύχομαι όλες σας να ζήσετε ανάλογες στιγμές με τα παιδιά σας!

Και τώρα στα μαγειρικά μας...

Χτες φάγαμε μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και για σήμερα το μενού έχει μελιτζάνες στην γάστρα με φέτα.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νεά σας, θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο και θα επανέλθω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα !!

Επιτελους μετα απο καιρο μια φορα που μπηκα κ διαβαζω μονο ευχαριστα νεα!! Πολυ χαιρομαι!!

Νικο μου συγχαρητηρια κ εις ανωτερα !! πολυ μεγαλο συν στο βιογραφικο σου αλλα κ προσωπικη ευχαρίστηση αφου ειναι κατι που θαυμαζεις απο χρονια !! Μπραβο βρε Νικο τουλαχιστον βλεπεις τους κοπους σου να δικαιώνονται!!

Αγγελικουλα μου συγχαρητηρια για την κορακλα !! Παντα τετοια κ παντα χαρες να παιρνετε!!! Μπραβο στο κοριτσι μας!!!

Στρουμφιτακι μου γλυκο χρονια σου πολλα ! Να χαιρεσαι την Μελενια σου κ τον αντρουλη σου κ να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ υγειης.Αντε κ του χρόνου με ενα μπέμπη !

Ιωαννακι δεν εχεις κ αδικο, αυτα που κοροιδευαμε παλιοτερα μας ηρθανε !! χαχαχα !! Πολυ ωραια τα φαγακια σας κ τα δυο!

Φωτεινη μου επιτέλους να ησυχασετε κ εσεις λιγο απο τις βροχες! Εδω σε εμας με την συχνοτητα που ριχνει κ δεν αντεχονται ποσο μαλλον εσας που την βγαζατε ετσι σχεδον ολο το χρονο !! Ωραιο το χταποδακι με το κοφτο μακαρονακι , αλλα εμενα δεν το τρωνε τα παιδια.

Εμεις σημερα τρωμε απο χτες κολοκυθακια γεμιστα.Εβρασα κ βλητα με κολοκυθακια για σαλάτα κ εψησα κ λιγο κοτοπουλακι να υπαρχει για βραδυνο.

Για αυριο κ μεθαυριο θα κανω φασολακι ααπο τα πρωτα του μπαμπα!

αααααααααααααα Αγγελική μου ΜΠΡΑΒΟ στο ΑΣΤΕΡΙ σου! Μπράβο και πάλι Μπράβο!!! Άντε τώρα ώρα για το Λύκειο! Καλη πρόοδο της εύχομαι να ναι πάντα πρώτα απ όλα γερή και δυνατή και να συνεχίζει έτσι να κάνει τον εαυτό της, και την οικογένεια της υπερήφανους!

Στρουμφιτάκι, Τζένη μου, ευχαριστώ κορίτσια!!! Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το περιοδικό!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου όμορφα; Εγώ σήμερα φασολάκια θα κάνω με πατατούλες αν και κάτι δεν πάει καλά. Πριν από μια ώρα δεν ξέρω γιατί άρχισα να ζαλίζομαι πολύ έντονα! Τώρα πέρασε βέβαια...και δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα κουραστικές μέρες αν και...περνάμε ένα μεγάλο λούκι με τις εγγραφές στο προνήπιο και είναι πολύ κρίμα που δεν μπορώ να σας πω απ εδώ ακόμα! Όταν τελειώσει ή μπορέσω να βρω μια άκρη για αυτό θα σας πω! Αλλά ένα preview θα σας δώσω...για να βολευτεί μια μικρή κοινότητα ταλαιπωρείται και ξοδεύεται άδικα μια ολόκληρη περιοχή...ντροπή...θα σας τα πω κάποια στιγμή

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα μας!:D

Τελικά οι πατάτες με τα αυγά δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα... οι πατάτες, παρόλο που τις έβρασα πριν μπουν στο φούρνο, εμένα μου φάνηκαν άγευστες και του συζύγου άψητες;)... ευτυχώς που είχα βάλει μέσα κολοκύθα, μανιτάρια και τα αυγά, οπότε δεν μείναμε νηστικοί! Το δε παγωτό ήταν φανταστικό από γεύση και από φάτσα! Για σήμερα έβαλα φασολάδα και θα κάνω πατατοκεφτέδες με τις χθεσινές πατάτες. Αυτές τις μέρες ξεκίνησα τα βαψίματα των καρεκλών και του τραπεζιού της αυλής και έχω ακόμα δουλειά, καθώς έχω κάνει διχρωμίες και θέλει χρόνο να στεγνώσει. Το καλό είναι ότι ένα πρόβλημα που είχα ιατρικό υποχώρησε και είμαι χαρούμενη από χτες που γύρισα από τον γιατρό:D... έκανα και μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, έκοψα το μαλλί, έτσι για ανανέωση!

Καλημέρα!!!

Τελικά κορίτσια δόντια είναι.... χθες είδαμε ότι έσκασε εντελώς ένα ακόμα δοντάκι κι ετοιμάζονται άλλα 2.

Για σήμερα το μενού έχει....ότι φτιάξει ο σύζυγος αφού έχει αργότερα δουλειά και θα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο. Προθυμοποιήθηκε κιόλας και είπα να μην του κόψω τη χαρά :tongue:Και πολύ καλά έκανες!:P

Νίνα πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! Τέτοια καραμέλα έχω φτιάξει μια φορά και ήταν πολύ ωραία! Ναι, δεν το περίμενα ότι θα γίνει έτσι καλή.

Αγγελική με τον καιρό αλλάζουμε, έχεις δίκιο. Πάντως αυτό που θυμάμαι είναι ότι από παιδί μέχρι πριν 4 χρόνια για να μπω στη θάλασσα έκανα 40 ώρες. Πριν 4 χρόνια είχαμε πάει διακοπές και είχαμε πάρει ποδήλατα με αποτέλεσμα να καιγόμαστε από τον ήλιο και μόλις φτάναμε στη θάλασσα έμπαινα μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ε από τότε μου έμεινε και μπαίνω χωρίς να το πολυσκέφτομαι. Τη σοκολατόπιτα σκέφτομαι κι εγώ να τη φτιάξω, αλλά ακόμα το καθυστερώ.

Φωτεινή και Ιωάννα τι ωραία που πήγατε κι εσείς για μπάνιο με τα μικρά σας! Ανυπομονώ να πάμε κι εμείς, αλλά όλα κάτι τυχαίνει και δεν τα καταφέρνουμε. Χθες το συζητάγαμε και λέγαμε μήπως το κάνουμε το ΣΚ που έρχεται, αλλά θα δούμε.

Το υπόλοιπο παρεάκι τι κάνει; Για εμφανιστείτε σιγά σιγά!!!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε.

Οσο για το καιρο τι να γραψω, αρχες ανοιξης η φθινοπωρου μου θυμιζει κ πραγματικα δεν μου κανει καθολου ορεξη να μπω στην θαλασσα. Πηγαμε την Κυριακη στο χωριο με τα παιδια κ ο ουρανος ηταν καταμαυρος.Μολις μπηκαν μεσα αρχισε η βροοχη κ φυγαμε.Απο τοτε σταματησε χτες το απογευμα.... Τι κρίμα!:( ειδικά εκεί που έχει ωραία θάλασσα!

Στρουμφιτακι σιδερενιο το δοντακι σας!

Νινακι ανυπομονο να μας πεις για τις πατατες με τα αυγα πως εγιναν στο φουρνο.Κ για τις νεροτσουληθρες θελω λεπτομερειες!!! Για τις πατάτες, ανάφερα πριν... όσο για τις νεροτσουλήθρες είναι πάρα πολύ ωραία! αξίζει να πάτε, γιατί οι μεγάλοι αράζουν με το καφεδάκι τους και τα παιδιά ξεσαλώνουν μπροστά τους χωρίς ιδιαίτερο φόβο... όλα τα παιδιά της παρέας φεύγοντας έλεγαν πόσο ωραία περάσανε! όχι ότι και εμείς οι μεγάλοι πολυκάτσαμε στις ξαπλώστρες:D... του δώσαμε και κατάλαβε!:tongue:.. επίσης μου είπαν ότι υπάρχουν και στο Δαφνί, οπότε είναι πιο κοντά.

Φωτεινη μου τελεια ειναι τα μπανακια με παρεα!! Ξεσαλωνουν τα μικρα λεμε κ εμεις καμια κουβεντα! Μια χαρα μαγειρισα εισαι! Τρανταχτη αποδειξη η κορη σου που αρχισε κ τρωει μονο απο τα δικα σου φαγητα !

Αγγελικη τι κανεις; Τα πηγες τα παιδα στο χωριο η οχι ακομα; Τα φαγητα κ το κολασμενο γλυκο σου κανω πως δεν τα διαβασα γιατι μου τρεχουν τα σαλια.

Ιωαννακι μου ολες οι κρυουλιαρες εδω μαζευτηκαμε! Μονο η Νινα ειναι θαρραλεα!! Ωραια που ειναι τα παπουτσακια !!!

Εμεις το ΣΚ ειμασταν χωριο.Το Σαββατο βαφτισαμε την ανηψουλα μου κ φαγαμε στο τραπεζι οποτε δεν μαγειρεψα.Την Κυριακη μου ειχε παραγγειλει ο γιος μου κανελλονια κ δεν ηξερε η μαμαμ μου πως τα φτιαχνω κ ετσι τα εκανα εγω κ η μαμα κοιταζε ! Τι όμορφα! Άξια η κόρη!! Πολυ ωραια εγιναν.

Χτες την βγαλαμε με φρουτα κ σαλατες μιας κ λιγα κανελονια που εμειναν τα αφησαμε για το μικρο στο χωριο.

Γι ασημερα κ αυριο εκανα κολοκυθακια που μου εδωσε ο μπαμπας μου γεμιστα με κιμα αυγολεμονο.Κοριτσια εγιναν λουκουμι.Ετριψα μεσα στην γεμιση μπολικο κολοκυθακι κ λιγους κολοκυθοανθους κ η γλυκα τους δεν περιγραφεται.

Ο Νικος κ η Εβιρι που χαθηκαν οεο;

Φιλια πολλα σε ολους

Καλημέρα κι απο εδω! Δε θα το πιστεψετε εχουμε γλιτωσει τις βροχες! Μας ήρθαν εμάς φαίνεται! αλλά το δικαιούστε νομίζω!:D Εχει λιγη ψυχρα κυριως το πρωι και το βραδυ και αρκετο αερα αλλά αντεχεται.

Κοριτσια εχετε δικιο για τις αλλαγες που βιωνουμε. Κι εγω τωρα δεν μπαινω πολύ ευκολα και για να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω οτι θα ειχα βουτηξει ακομα αλλά τα πιτσιρικια και ο κοσμος εδω δεν κρατιουνται. Αφου με κοροιδευουν οτι καθυστερησα πολύ!!!!! Βεβαια λογω του πιτσιρικα μου δεν μπορω να πω οτι ευχαριστιεμαι το μπανιο αλλά απο το ολοτελα...

Στρουμφιτα κι εγω δοντακι πιστευα οτι θα ηταν! Καλοστεριωτο! Τι καλά που εχεις και το συζυγο που μαγειρευει!

Νινα παλι παγωτο; Θα σε λατρευε η κορη μου! Εμενα παλι η καραμελα δεν μου αρεσει καθολου.

Για σημερα εχουμε χταποδακι λογικα με μακαρονακι για να φαει κι η μικρη. Ηθελα καιρο να το φτιαξω αλλά ολο μου το ανεβαλλαν οι υπολοιποι. Αχ πόσο μου έχει λείψει! Δεν το κάνω ποτέ, γιατί δεν αρέσει στο σύζυγο τα ζυμαρικά με ψαρικά:( μου φαίνεται θα το κάνω παραγγελιά στη μαμά και θα πάω να φάω εκεί!

Φιλακια

Γεια σας και απο μενα! Τελικα εχτες φαγαμε γεμιστα και παπουτσακια θα φαμε σημερα! Η Εβιρι χαθηκε τελειως, εχει καποια το τηλ της να μαθουμε αν ειναι καλα? Έχω εγώ, αλλά νομίζω ότι της τρώει πολύ χρόνο το μπλόγκ... θα της στείλω μήνυμα πάντως και θα σας πω.

Κοριτσια αυτο με τον καιρο δεν το αντεχω καθολου.

Νινα το παγωτακι θα το ετρωγα αλλα την επομενη φορα που θα το κανεις και θα μας καλεσεις μην βαλεις καραμελα. Μην σε νοιάζει... έλα εσύ και θα φας ότι παγωτό θες!

Φωτεινη πως και τη γλυτωσατε τη βροχη?

Τζενη την επομενη φορα που θα κανονισουμε για καφε το ταμπελακι δεν θα λεει τι μαγειρευουμε σημερα αλλα φορουμ κρυουλιαρηδων

Smurfita ευτυχως που ηταν δοντακι και οχι ιωση. Ταλαπωρουνται τα καημενα

Αγγελικη τι κανεις?

και ο Νικος χαθηκε αλλα μου φαινεται οτι ελεγε οτι ειχε δουλειες

Κορίτσιαααα

Υπάρχει ένα περιοδικό για την παιδική λογοτεχνία που κυκλοφορεί μια φορά κάθε εποχή (ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ το τονίζω αυτό για να μην πάρω κόκκινη κάρτα) και μέσα γράφουν οι πιο διακεκριμένοι, γνωστοί και αγαπημένοι συγγραφείς του παιδικού βιβλίου. Κυκλοφορεί δωρεάν για download από πολύ γνωστές και αξιόλογες εκδόσεις (τις ξέρετε) αλλά δεν μπορώ να γράψω εδώ κάτι. Το τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε εικονογραφώ εγώ και είναι τόσο χαρούμενος γιατί πάντα το διάβαζα και το θαύμαζα το περιοδικό αυτό εδώ και χρόνια αφού οι καλύτεροι ζωγράφοι το έντυναν με τα έργα τους! Και αυτή την φορά είμαι εγώ!

Τι καλά!

Δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ να μη το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Ήταν ένας στόχος για μένα! Όσες ειδικά έχετε παιδάκια μεγαλύτερα λόγω της εκπαιδευτικής του ιδιότητας (ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕφΑΡμΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). Τα έχω όλα στο blog! Μπράβο Νίκο! Συγχαρητήρια!!:P Είναι διπλή η χαρά σου, αφού ήταν και στόχος σου!

Παιδιά πάω να σας διαβάσω να μαγειρέψω μια τηγανιά που έχω βγάλει απ το πρωί για να ξεπαγώσει και επιστρέφω

Τζένη πολύ άστατος ο καιρός, αλλά φαντάζομαι ότι θα κρατήσει μέχρι φθινόπωρο το καλοκαίρι. Κρίμα που δεν μπορέσατε να ευχαριστηθείτε τη θαλασσούλα, αλλά θα έχετε κι άλλα ΣΚ μπροστά σας να κάνετε τις βουτιές σας! Πολύ νόστιμα τα φαγητά σας!!! Κολοκυθάκια αυγολέμονο έχω φάει, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ. Θέλω να προσπαθήσω μια φορά γιατί κατά καιρούς μου τα ζητάει ο σύζυγος.

Νίνα τι έγινε τελικά με το παγωτό και τις πατάτες με τα αυγά; Ήταν τόσο νόστιμα όσο διαβάσαμε; τζίφος η υπόθεση!!:(

Φωτεινή γλιτώσατε εσείς τις βροχές και ήρθαν σ'εμάς! Έτσι για αλλαγή! Τελικά χταποδάκι με μακαρονάκι είχατε; Πολύ ωραίο και καλοκαιρινό φαγητό!

Ιωάννα ωραία η ιδέα σου για το ταμπελάκι! χαχαχα

Νίκο πολύ ωραία δουλειά και σπουδαίο κατόρθωμα για την επαγγελματική σου πορεία! Πάντα τέτοια!!!

Η υπόλοιπη παρέα τι κάνει;

Μαγειρικά σήμερα έχει πίτσα το μενού από τα χεράκια του συζύγου. Τελικά χθες δεν έφτιαξε τίποτα και όταν γύρισα σπίτι είχε αφήσει και τα ψώνια μέσα στη μέση και ψιλονευρίασα :mad:Αααα μας τα χάλασε! πάνω που τον παινεύαμε:D Για να επανορθώσει λοιπόν και λόγω του ότι έχω γενέθλια, θα μου φτιάξει πίτσα! :D

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και χαρούμενα πάντα!!:P Να σε χαίρονται όλοι!!

Χτες τελέιωσε και για την κόρη μου επίσημα η σχολική χρονιά. Πήρε το απολυτήριό της, αποχαιρέτησε τους καθηγητές της και ανοίγει τα φτερά της για το λύκειο πιά!

Η επίδοσή της καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη φορά και τα λόγια που άκουσα από τους καθηγητές της με συγκίνησαν πολύ! Τι να πω... δακρύζω ακόμη και τώρα που τα γράφω...

Νοιώθω ευλογημένη που έχω ένα παιδί σαν την κόρη μου! Κι ελπίζω και ο μικρός μου να ακολουθήσει τα χνάρια της!

Να τα χαίρεσαι και τα δύο παιδάκια σου και εύχομαι πάντα επιτυχίες, αλλά κυρίως να είναι σωστοί άνθρωποι και να σε κάνουν υπερήφανη όταν βγουν στην κοινωνία! Είναι πολύ σημαντικό να τους μεγαλώνεις όπως πρέπει και να βλέπεις τα αποτελέσματα μέσα από τα έργα τους και την συμπεριφορά τους!

Χτες φάγαμε μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και για σήμερα το μενού έχει μελιτζάνες στην γάστρα με φέτα.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νεά σας, θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο και θα επανέλθω...

Διάβασα εν τάχυ τα νέα σας!

Καταρχήν Νίκο πολλά συγχαρητήρια για την νέα σου επαγγελματική επιτυχία! Θα μπω και στο blog σου αργότερα να θαυμάσω την δουλειά σου!

Στρουμφιτούλα μου να τα εκατοστήσεις!

Τζενάκι τα παιδιά Εύβοια θα πάνε το άλλο Σαββατοκύριακο. Προέκυψαν κάτι υποχρεώσεις αυτό το ΣΚ κι έτσι πάμε για το επόμενο.

Νινάκι χάιρομαι που είχες καλά νέα από τον γιατρό σου! Και μεγειά το μαλλάκι!

Φωτεινούλα, Ιωάννα πολλά φιλιά!

Εβιράκι για δώσε το παρόν! Μας λείπεις αρχηγέ μας!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Διαβασα τα νέα σας αλλά φυσικα δεν τα θυμαμαι ολα.

Στρουμφιτα μου χρονια πολλά! Να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Αγγελικη μου συγχαρητηρια για την κορουλα σου! Παντα τετοια! Αντε με το καλό τωρα να προχωρησει στο λύκειο (μεγαλωσε τοσο ε; ) Πιστευω οτι κι ο γιος σου ειναι εξισου αστερι.

Νικο συγχαρητηρια για τα επαγγελματικα σου! Θα μπω αλλη στιγμη στο μπλογκ σου να το θαυμασω με την ησυχια μου...

Νινα μπραβο για τα νεα που ακουσες απο το γιατρο. Παντα τετοια ευχαριστα να ακους.

Ιωαννα σωστο αυτο με το ταμπελάκι. Καλέ ας καταφερω να σας συναντησω πρωτα...

Τζενακι εμενα ευτυχως το τρωνε τα παιδια. Βεβαια ο μικρος το χταποδακι το λεει "κλεας" αλλά δε με νοιαζει - αρκει που το τρωει.

Η Εβιρι λογικα περνα τωρα την περιοδο αποχης της απο το ιντερνετ. Θα ετοιμαζεται και για τον ερχομο της εδω. Εβιρακι μας λειπεις...

Χτες ειχαμε κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο. Για σημερα εχουμε λιγα κανονικα γεμιστα και λιγα κολοκυθακια που περισσεψαν οποτε θα βγει η μερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κορίτσιαααα

Τι καλά!

Δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ να μη το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Ήταν ένας στόχος για μένα! Όσες ειδικά έχετε παιδάκια μεγαλύτερα λόγω της εκπαιδευτικής του ιδιότητας (ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕφΑΡμΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). Τα έχω όλα στο blog!

Μπραβο Νικο συγχαρητητρια! Ευχομαι να σου πηγαινουν παντα τοσο καλα ολα!

Μαγειρικά σήμερα έχει πίτσα το μενού από τα χεράκια του συζύγου. Τελικά χθες δεν έφτιαξε τίποτα και όταν γύρισα σπίτι είχε αφήσει και τα ψώνια μέσα στη μέση και ψιλονευρίασα :mad: Για να επανορθώσει λοιπόν και λόγω του ότι έχω γενέθλια, θα μου φτιάξει πίτσα! :D

Δεν πειραζει μωρε για μια φορα που δεν εκανε αυτο που ειπε, δωσε συγχωροχαρτι γιατι σε βοηθαει πολυ. Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις να εισαι παντα γερη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Για ακομα μια φορα πρεπει να σου πω συγχαρητηρια! Καλα κανεις και εισαι τοσο περηφανη για το παιδι σου και παντα ετσι να εισαι. Να δεις και ο μικρος μια χαρα θα παει ! Μπραβο και παλι μπραβο

καλημερα !!

Επιτελους μετα απο καιρο μια φορα που μπηκα κ διαβαζω μονο ευχαριστα νεα!! Πολυ χαιρομαι!!

Εμεις σημερα τρωμε απο χτες κολοκυθακια γεμιστα.Εβρασα κ βλητα με κολοκυθακια για σαλάτα κ εψησα κ λιγο κοτοπουλακι να υπαρχει για βραδυνο.

Για αυριο κ μεθαυριο θα κανω φασολακι ααπο τα πρωτα του μπαμπα!

Λες να σπασει η γκαντεμια και να λεμε και κανα ευχαριστο νεο? Μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!

Φασολακια παραγωγης ε? σκετη νοστιμια θα ειναι

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα μας!:D

Τελικά οι πατάτες με τα αυγά δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα... οι πατάτες, παρόλο που τις έβρασα πριν μπουν στο φούρνο, εμένα μου φάνηκαν άγευστες και του συζύγου άψητες;)... ευτυχώς που είχα βάλει μέσα κολοκύθα, μανιτάρια και τα αυγά, οπότε δεν μείναμε νηστικοί! Το δε παγωτό ήταν φανταστικό από γεύση και από φάτσα! Για σήμερα έβαλα φασολάδα και θα κάνω πατατοκεφτέδες με τις χθεσινές πατάτες. Αυτές τις μέρες ξεκίνησα τα βαψίματα των καρεκλών και του τραπεζιού της αυλής και έχω ακόμα δουλειά, καθώς έχω κάνει διχρωμίες και θέλει χρόνο να στεγνώσει. Το καλό είναι ότι ένα πρόβλημα που είχα ιατρικό υποχώρησε και είμαι χαρούμενη από χτες που γύρισα από τον γιατρό:D... έκανα και μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, έκοψα το μαλλί, έτσι για ανανέωση!

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και χαρούμενα πάντα!!:P Να σε χαίρονται όλοι!!

Δεν πειραζει που δεν πετυχαν οι πατατες, εχεις εξαλλου πιο πολλες επιτυχιες απο αποτυχιες. Χαιρομαι πολυ που το ιατρικο σου θεμα τακτοποιηθηκε αυτο ειναι το σημαντικοτερο

Καλημέρα!

Διαβασα τα νέα σας αλλά φυσικα δεν τα θυμαμαι ολα.

Ιωαννα σωστο αυτο με το ταμπελάκι. Καλέ ας καταφερω να σας συναντησω πρωτα...

Φιλια

Θα ερθεις καθολου Αθηνα το καλοκαιρι? Αν ναι εγω εδω θα ειμαι να παμε για καφε!

Για σήμερα έχω φτιάξει καλαμαράκια κοκκινιστά και θα τα συνοδέψει ρυζάκι.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου! Τώρα έχουμε ξεκινήσει άλλο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μεταγραφή από το σχολείο που ανήκουμε γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο στην περιοχή. Αλλά επειδή αυτό το σχολείο έχει μεγάλη εκκροή μαθητών, ο διευθυντής δεν εγκρίνει τις μεταγραφές! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τελικά να γράψουμε την ζουζούνα μου σε άλλο σχολείο.

Η διάθεσή μου αυτές τις μέρες δεν είναι και η καλύτερη. Μάλλον φταίει ο χώρος εδώ στην δουλειά.

Σας φιλώ όλες και τον Νίκο μας φυσικά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!

Σήμερα αν με πιάσεις απ την μύτη θα σκάσω! το θέμα της μετεγγραφής που σας έλεγα παραπάνω; έχει γίνει μια κατάσταση χάλι!!! Είναι τρομερό να περνάς τέτοιο τρέξιμο για το δικαίωμα σου να πηγαίνεις το παιδί σχολείο χωρίς να χρειάζεται να αφαιμάξεις οικονομικά τον προϋπολογισμό σου...τσ τσ τσ

Για σήμερα έχω φτιάξει καλαμαράκια κοκκινιστά και θα τα συνοδέψει ρυζάκι.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου! Τώρα έχουμε ξεκινήσει άλλο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μεταγραφή από το σχολείο που ανήκουμε γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο στην περιοχή. Αλλά επειδή αυτό το σχολείο έχει μεγάλη εκκροή μαθητών, ο διευθυντής δεν εγκρίνει τις μεταγραφές! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τελικά να γράψουμε την ζουζούνα μου σε άλλο σχολείο.

Η διάθεσή μου αυτές τις μέρες δεν είναι και η καλύτερη. Μάλλον φταίει ο χώρος εδώ στην δουλειά.

Σας φιλώ όλες και τον Νίκο μας φυσικά!

Αχ Αγγελική μου τώρα το είδα! Μια από τα ίδια αλλά με χειρότερο τρόπο αφού εμείς έχουμε και άλλα...τραγελαφικά!! Τι να σου λέω...παλεύουμε για το δικαίωμα μας να μην τρέχουμε σαν παρανοϊκοί κάθε πρωί και όχι μόνο...και όχι μόνο...τι να σας λέω τώρα...:mad::evil:

Μπήκα γρήγορα γρήγορα να πω ένα γειά και να σας πω ότι σήμερα τρώμε φακές.

Θα ξαναμπώ αργότερα που λογικά θα χαλαρώσω από την δουλειά.

Φιλάκια!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...