Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα η ώρα πήγε δώδεκα χωρίς να το καταλάβω! Έχουμε τρελή δουλειά!

Σήμερα τρώμε μπιφτέκια στον φούρνο που θα συνοδευτούν από πουρέ.

Στρουμφίτα περαστικά σου! Κι εμάς μία συνάδελφος είχε γαστρεντερίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα και της είπαμε να μην έρθει αν δεν συνέλθει για να μην κολλήσει και τους υπόλοιπους.

Πολλά φιλιά σε όλες και στο αγόρι της παρέας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Πωπω τι χαλια καιρος! Εγω κοριτσια συνηλθα απο την γαστρεντεριτιδα κι ευτυχως επανηλθαν και οι δυναμεις μου. Τι απαισια που ειναι!

Σημερα τρωμε ρολο κιμα απο χτες

Αγγελικη κουραγιο στο νεο σου χωρο. Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι πολυ και χαλιεσαι

Τζενη θα πατε σκ στο χωριο ε? καλα να περασετε

Σμουρφιτα περαστικα, καλα εκανες και πηρες αδεια να ξεκουραστεις και να αναρρωσεις

Τα φιλια μου στους υπολοιπους

Γεια σας κορίτσια και αγόρι:tongue:

Τι κάνετε? Εγώ είχα την βαπτιστήρα λίγες μέρες και περάσαμε τέλεια:P... πήγαμε βόλτες, κάναμε κρέπες, βάψαμε νύχια, φυτέψαμε, και ότι προλάβαμε, δεδομένου του καιρού, που μας τα χάλασε λίγο χτες... η μικρή μόλις ήρθαν να την πάρουν, κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα!... αλλά της υποσχέθηκα ότι θα το ξανακάνουμε σύντομα:D

Μαγειρικά έκανα σουβλάκια κοτόπουλο, κρέπες αλμυρές και γλυκές, μπριάμ και χτες που ήρθαν οι κουμπάροι έκανα μεζέδες για μπύρα: καρότα ψητά και σβησμένα με μπαλσάμικο, τυροπιτάκια, πίτες ψητές με λουκάνικο από πάνω να ψήνεται και να ποτίζει τις πίτες και αγγουράκια ψιλοκομμένα με λεμόνι και αλάτι.... είχα και μία αποτυχία και λυπήθηκα το κόπο μου πιο πολύ παρά τίποτα άλλο: έφτιαξα γαύρο μαρινάτο, αλλά με άλλη συνταγή, που ήθελε να τον αφήσεις στο ξύδι και να τον ξεπλύνεις καλά...! εγώ φαίνεται δεν τον ξέπλυνα όσο έπρεπε, οπότε παραψήθηκε, έλιωνε στο στόμα και ήταν πάρα πολύ ξινός! Πήγε στα σκουπίδια κατευθείαν:(

Καλημέρα κι απο μενα!

Ζεστανε ο καιρος αλλά από Τεταρτη θα ξαναχαλάσει ειπαν. Εμεις παντως πηγαμε για μπανιο το ΣΚ κι ηταν υπεροχα. !!!! τέλεια!:P

Το Σαββατο βρηκα και φραουλες σε καλή τιμη για τα δεδομενα εδω και πηρα για να φτιαξω μαρμελάδα για τα παιδια. Πώς έγινε?

Νικο τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε. Μπραβο για τα γατακια που φροντιζεις.

Νινα γιατι ειστε πεσμενοι; Προσπαθηστε να ξαναβρειτε το κεφι σας. Κι εγω χαλια εδω αλλά το παλευω κυριως για χαρη των παιδιων. Μάλλον κουρασμένοι είμαστε και μας βγαίνει έτσι...

Αγγελικη πηξιμο ε;

Εμεις το Σαββατο ειχαμε μελιτζανες ιμαμ και ομελετα για τα πιτσιρικια. Χτες σουτζουκακια με πουρε. Για σημερα μαλλον περισσευματα. Απο σημερα θα ειναι σπιτι κι η μικρη κι η γιαγια αρχισε τα "τι να μαγειρεψουμε στο παιδι που δεν τρωει" κλπ. Προβλεπω να μου δυσκολευει κι ο μικρος που ειναι σε φαση μιμησης αυτο το διαστημα. Ωχ ωχ! αρχίζουν τα όργανα!! υπομονή!

Φιλια

καλημερα κ καλη βδομαδα!!

Τι κανετε όλα καλα;

Τελειωσαν κ τα σχολεια σημερα αρχισαν επισημα οι διακοπες.Πηγα κ εγω το πρωι πηρα τον τιτλο προοδου κ η αληθεια ειναι οτι συγκινηθηκα κ απο τα καλα λογια της δασκαλας κ απο την ολη φαση. Μπράβο στο νεαρό! πάντα να σε κάνει περήφανη! :PΟ νεαρος παρολα αυτα διακοπαρει απο χτες στο χωριο ! Ο μικρος που εμεινε εδω στεναχωριεται που εφυγε ο αδερφος του κ προσπαθω να τον κανω να ξεχνιεται κ να περναει κ εδω πολυ καλα.Χτες τον πηγα σε ενα παιδοτοπο ανοιχτο που του αρεσε κ σημερα θα δουμε που θα παμε. Δυστυχώς έτσι είναι όταν είναι δύο τα παιδιά...

Αγγελικη μου δεν ειναι ουτε μια μερα να περνεις αδεια...

Νικο αυτο το γατακι που κρατας ειναι ιδιο με την γατουλα μου που ειχα μικρη κ μου την σκοτωσανε ..... Πολυ συγκινηθηκα τωρα ..

Νινακι πως πανε τα κεφια; Ο συζυγος με το χερι του πως παει; Μία χαρά το χέρι πια.. ευτυχώς!:) τα κέφια καλυτερεύουν επίσης.

Φωτεινη αρχισαν οι μουρμουρες της γιαγιας ε; υπομονη υπομονη υπομονη !

Καλα εκανες κ πηρες φραουλες γιατι νομιζω πως ειναι οι τελευταιες.Πηγα κ εγω το πρωι κ πηρα αλλα 2 κιλα γιατι δεν προλαβε η μαμα μου να κανει με τα τρεξιματα με την γιαγια κ της εστειλα απο αυτη που ειχα φτιαξει για το καλοκαιρι που θα ειναι εκει ο μικρος κ πηρα να συμπληρωσω μην ξεμεινουμε το χειμωνα. Τι κολλημα κ αυτο μονο φραουλα κ βατομουρο τρωει ... Το βερυκοκο κ το πορτοκαλι τα πεταξα ουτε καν τα δοκιμασε ... Κρίμα! γιατί δεν το έκανες καμία πάστα φλώρα? Αν εχω χρονο την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω να κανω κ ενα κιλο κερασι ...

Το Σαββατο φαγαμε ζυμαρικα με σαλτσα κ το βραδυ εξω.Χτες το μεσημερι εκανα πιτσα που εμεινε κ για σημερα.

Καλημέρα! Πρωινη σημερα πριν αρχισει να ερχεται ο κοσμος. Εδω χαλασε ηδη ο καιρος και σε ορισμενα σημεια βρεχει- σε εσας;

Αγγελικη υπομονη θα το συνηθισεις σιγα σιγα. Το χειμωνα θα ειναι πιο δυσκολα πιστευω. Παλι καλά που γλίτωσες κι απο τους αδιακριτους, ουδεν κακον αμιγες καλού έτσι δεν λένε;

Για σημερα η γιαγια θα φτιαξει ή φασολάδα ή γιγαντες δεν ξερω. Χτες με το που γυρισα απο τη δουλεια πηγαμε για μπανιο με τα πιτσιρικια κι ετσι δεν μαγειρεψα. Να σας πω την αλήθεια δεν πολυθελουν οι δικοι μου να μαγειρευω (φανταστειτε τι καλή μαγειρισσα που ειμαι) και βρισκουν καθε φορα δικαιολογιες. Σιγά που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις καλά! απλά έχουν διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος, όπως κάθε μαγείρισα δεν είναι ίδια με άλλη... αλλά αν εσένα σε ξεκουράζουν από αυτό, ώστε να κάνεις κάτι άλλο ή να απολαύσεις τα παιδιά σου, καλύτερα!:D

Φιλια και θα τα ξαναπουμε

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ο καιρός εδώ για την ώρα είναι καλός. Έτσι ήταν τουλάχιστον πριν από 1,5 ώρα που ήρθα στην δουλειά! Για τώρα δεν ξέρω να σας πω!!!

Χτες ήταν η γιορτή του μικρού μου. Ανέβασαν μία πολύ όμορφη θεατρική παράσταση. Την ευχαριστήθηκε πολύ κι εκείνος αλλά κι εμείς! Μπράβο στον μικρό!! Πάντα τέτοια!:P

Φαγητό για σήμερα έχει διάφορα που έχουν μείνει από προηγούμενες μέρες.

Πολλά φιλιά!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Βροχερός ο καιρός σήμερα και κάνει και κρύο...

2 μέρες τώρα δεν έχω πάει στο γραφείο, είμαι με αναρρωτική καθώς με έπιασε και εμένα η γαστρεντερίτιδα, αλλά δεν το αντιλήφθηκα εγκαίρως με αποτέλεσμα να πάρω την αναρρωτική λόγω εξάντλησης! Περαστίκααα!! βρε τι έπαθες! ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα! για πες συμπτώματα που είχες στην αρχή, γιατί αρχίζω να αναρωτιέμαι αν το φούσκωμα που νιώθω σήμερα σημαίνει κάτι:rolleyes:

Μαγειρικά από το Σάββατο έχουμε κάνει φασολάκια μαυρομμάτικα με ρύζι, έψησε ο σύζυγος πανσέτες και κεμπάπ την Κυριακή, κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα τόνου, ρολάκια μελιτζάνας με τυρί, τυρόπιτα, ψαρομπίφτεκα με σολωμό, πατζάρια βραστά για σαλάτα. Εγλω την έχω βγάλει με ρύζι και φιδέ. Για σήμερα έχουμε υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών.

Τζένη μου καλά να περάσει ο μεγάλος σου στο χωριό και να κάνετε κι εσείς την εκδρομούλα σας τα ΣΚ, όσο για τον μικρό είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί και θα καλοπερνάει!

Αγγελική υπομονή θα τον συνηθίσεις τον χώρο αυτό, εκτός κι αν σας ξαναμετακομίσουν. Μπράβο για τη γιορτή του μικρού! Άντε και του χρόνου!!!

Φωτεινή τι ωραία που πηγαίνετα για μπάνιο!!! Για το φαγητό μην σε στενοχωρεί, μια χαρά μαγειρεύεις, απλώς οι μεγάλοι άνθρωποι το έχουμε ξαναπεί έχουν τις παραξενιές τους. Ακόμα κι αν κάνεις την ίδια συνταγή για πράδειγμα με τη μαμά σου πάλι θα βρει κάτι να πει ότι δεν είναι καλό. Γι'αυτό χαλάρωσε, απόλαυσε τη θάλασσα και είναι ευκαιρία να ξεκουραστείς από το μαγείρεμα και την κουζίνα.

Ιωάννα ελπίζω να έχετε τελικά καλά νέα για τον μικρό. Με το καλό η γιορτούλα σας!!! Συνήλθες από τη γαστρεντερίτιδα;

Νίνα, Εβιρι, Νίκο τι κάνετε; Πώς είστε;

Φιλιά σε όλους! Καλό Σαββατοκύριακο!! Να λιώσουμε στα μπάνια και στον ήλιο:P:p

Πωπω τι χαλια καιρος! Εγω κοριτσια συνηλθα απο την γαστρεντεριτιδα κι ευτυχως επανηλθαν και οι δυναμεις μου. Τι απαισια που ειναι!

Σημερα τρωμε ρολο κιμα απο χτες

Αγγελικη κουραγιο στο νεο σου χωρο. Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι πολυ και χαλιεσαι

Τζενη θα πατε σκ στο χωριο ε? καλα να περασετε

Σμουρφιτα περαστικα, καλα εκανες και πηρες αδεια να ξεκουραστεις και να αναρρωσεις

Τα φιλια μου στους υπολοιπους

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα Ιωάννα!

Φιλιά!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Τι καιρός είναι αυτός πάλι? Ελπίζω να μην βρέχει ως το απόγευμα που θα σχολάσω.

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε προσφυγάκια τηγανιτά με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ, σπιτικά σουβλάκια με πίτα.

Την Κυριακή έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με κριθαράκι. Έφτιαξα και τυροπιτάκια με την γέμιση που μου είχε μείνει από την προηγούμενη φορά. Επίσης έφτιαξα την σοκολατόπιτα της ¨Εβιρι. Ήταν τέλεια! Δεν έλιωσα όμως από πάνω κουβερτούρα, όπως έκανε το Εβιράκι μας στην συνταγή, αλλά χτύπησα κρέμα γάλακτος με λίγη ζαχαρίτσα κι έφτιαξα σαντιγύ.

Για σήμερα θα φάμε από το χθεσινό κοτόπουλο που έμεινε.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Πάω να δουλέψω κι επιστρέφω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλη βδομαδα και καλο χειμωνα να εχουμε!

Νινα εγω οταν εκανα τον γαυρο τον αφηνα μια μερα στο αλατι, το ξεπλενα και το αφηνα και μιση μερα ή μια στο ξυδι. Το εχυνα κι εβαζα λαδι και γινοταν μια χαρα.

Εχτες πηγαμε για για μπανιο αλλα ο ηλιος κρατησε καμμια ωρα και μετα συννεφιασε οποτε τα μαζεψαμε και φυγαμε, με 26 βαθμους δεν μπορω να πω οτι ζεσταθηκα για να μπω απλα επαιξε το παιδι και χαρηκε και αυτο με ικανοποιησε.

Σημερα θα φαμε παπουτσακια που θα κανει η μαμα. Το σκ ειχα πολλες δουλειες και κουραστηκα αρκετα

Που ειστε οι υπολοιπες?

Καλημέρα παρεούλα!!!

Βρε παιδιά τι καιρός είναι αυτός;;;; Αμάν πια.... από το πρωί έχουν ανοίξει οι ουρανοί! Απαπαπαπα.... Έγινα και μούσκεμα μέχρι να φτάσω στο γραφείο!

Λοιπόν μαγειρικά το Σάββατο είχαμε μπριάμ και την Κυριακή έφτιαξε ο καλός μου μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και έχει μείνει και για σήμερα.

Το Σάββατο το πρωί πήγα βόλτα με τη μικρή και περάσαμε πολύ ωραία, την Κυριακή πήγαμε οικογενειακώς σε ένα πάρκο, η μικρή έπαιξε, έτρεξε, χάζεψε τα σκυλάκια-παπάκια κλπ., κοιμήθηκε κι εμείς ήπιαμε ωραίο καφέ! Από χθες όμως το απόγευμα έχει ανεβάσει πυρετό και υποπτεύομαι ότι είναι από δόντια και όχι γαστρεντερίτιδα που λέει ο μπαμπάς της αφού δεν έχει άλλες ενδείξεις...θα δούμε... πάντως δεν ανησυχώ (πολύ).

Δουλίτσα έχω αρκετή αφού δεν ήρθα Πέμπτη-Παρασκευή, και να φανταστείτε ότι έκανα δουλειά από το σπίτι!

Αυτά για την ώρα, φιλιά σε όλες και στο Νίκο!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι κάνετε;

Εδώ έχει αεράκι αλλά δεν βρεχει τουλάχιστον. Χτες ειχε ωραια μερα και πηγαμε και για μπανιο τρεις μαμαδες με 7 παιδακια. Περασαν ωραια τα μικρα αλλά κι εμεις πιστευω.

Το Σαββατο φαγαμε φακες και χτες πανσετες με πατατες στο φουρνο.

Ευχαριστω κοριτσια για τα καλά σας λόγια αλλά καλή μαγειρισσα δεν με λες. Υποφερτη ειμαι. Η γιαγια μας ομως ειναι καλή κι ο παππους δεν συμβιβαζεται.

Στρουμφιτα περαστικα και καλή αναρρωση απο τη γαστρεντεριτιδα. Καλα εκανες κι εκατσες σπιτι. Ειναι ατιμη αυτη η αρρωστια.

Ιωαννα πολυ χαιρομαι που συνηλθες κι εσυ απο τη γαστρεντεριτιδα. Πηγατε κι εσεις για μπανιο ε;

Νινα τι ωραια που περασατε ομορφα με τη βαφτιστηρα σου! Καλά για τα μεζεδακια σου δεν το συζητω.

Αγγελικη τη σοκολατοπιτα κανω οτι δεν τη διαβαζω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κορίτσια βλέπω πήγατε θάλλασα ε? Εγώ αν δεν πάει μέσα Ιουλίου δεν μπαίνω στην θάλασσα! Και σκέφτομαι πως έχω αλλάξει μεγαλώνοντας. Όταν ήμουν πιό μικρή δεν κρατιόμουν για να πάω στην θάλασσα! Μιλάμε δεν υπολόγιζα ούτε συννεφιά, ούτε δροσιά, τίποτα! Τώρα και να μην βουτήξω καθόλου δεν με χαλάει...

Στρουμφίτα περαστικά στην μικρούλα σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κορίτσια βλέπω πήγατε θάλλασα ε? Εγώ αν δεν πάει μέσα Ιουλίου δεν μπαίνω στην θάλασσα! Και σκέφτομαι πως έχω αλλάξει μεγαλώνοντας. Όταν ήμουν πιό μικρή δεν κρατιόμουν για να πάω στην θάλασσα! Μιλάμε δεν υπολόγιζα ούτε συννεφιά, ούτε δροσιά, τίποτα! Τώρα και να μην βουτήξω καθόλου δεν με χαλάει...

Στρουμφίτα περαστικά στην μικρούλα σου!

κι εγω καπως ετσι ειμαι, δεν μπαινω ευκολα ενω μικρη επαιρνα φορα κι απλα βουταγα, δεν εβαζα πρωτα το ποδαρακι μου να δω τι θερμοκρασια εχει κι αν μ αρεσει να μπω. Εχτες δεν μπηκα δεν ζεσταινομουνα μη σου πω πως οταν συννεφιασε κρυωνα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!

Το φθινόπωρο καλά κρατεί τελικά:mad:... άντε να δούμε πότε θα δούμε κανονικό καλοκαίρι!

Από μαγειρικά το Σάββατο έκανα ντολμαδάκια, τα οποία μου έπιασαν... παρόλα αυτά ήταν νόστιμα και μάλλον το λάθος που έκανα ήταν ότι έβαλα σάλτσα ντομάτας, μετά το τύλιγμα... κατά τα άλλα, έκανα την συνταγή όπως συνήθως... την Κυριακή φάγαμε έξω το μεσημέρι, καθώς είχαμε πάει με παρέα στις νεροτσουλήθρες της Κορίνθου... περάσαμε πολύ ωραία και παίξαμε σαν μικρά παιδιά, μικροί-μεγάλοι!:D.. σήμερα έκανα μία συνταγή που είχε κάνει ο Άκης: πατάτες με αυγά στο φούρνο... θα σας πω αύριο αν είναι καλή... επίσης έκανα παγωτό (τι πρωτότυπο!), αλλά έφτιαξα μόνη μου καραμέλα με ζάχαρη και κρέμα γάλακτος, την έβαλα μέσα και ανυπομονώ να δω πώς έγινε.

Ιωάννα εγώ τα τελευταία 1-2 χρόνια μπαίνω σχετικά εύκολα στη θάλασσα, ενώ πριν έκανα σαν τους παππούδες σιγά σιγά και με λίγο νεράκι πάνω μου:P... περίεργο είναι όντως πώς αλλάζουμε Αγγελική!

smurfita ελπίζω να είναι τα δοντάκια της μικρής και όχι γαστρεντερίτιδα!

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα!!!

Τελικά κορίτσια δόντια είναι.... χθες είδαμε ότι έσκασε εντελώς ένα ακόμα δοντάκι κι ετοιμάζονται άλλα 2.

Για σήμερα το μενού έχει....ότι φτιάξει ο σύζυγος αφού έχει αργότερα δουλειά και θα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο. Προθυμοποιήθηκε κιόλας και είπα να μην του κόψω τη χαρά :tongue:

Νίνα πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! Τέτοια καραμέλα έχω φτιάξει μια φορά και ήταν πολύ ωραία!

Αγγελική με τον καιρό αλλάζουμε, έχεις δίκιο. Πάντως αυτό που θυμάμαι είναι ότι από παιδί μέχρι πριν 4 χρόνια για να μπω στη θάλασσα έκανα 40 ώρες. Πριν 4 χρόνια είχαμε πάει διακοπές και είχαμε πάρει ποδήλατα με αποτέλεσμα να καιγόμαστε από τον ήλιο και μόλις φτάναμε στη θάλασσα έμπαινα μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ε από τότε μου έμεινε και μπαίνω χωρίς να το πολυσκέφτομαι. Τη σοκολατόπιτα σκέφτομαι κι εγώ να τη φτιάξω, αλλά ακόμα το καθυστερώ.

Φωτεινή και Ιωάννα τι ωραία που πήγατε κι εσείς για μπάνιο με τα μικρά σας! Ανυπομονώ να πάμε κι εμείς, αλλά όλα κάτι τυχαίνει και δεν τα καταφέρνουμε. Χθες το συζητάγαμε και λέγαμε μήπως το κάνουμε το ΣΚ που έρχεται, αλλά θα δούμε.

Το υπόλοιπο παρεάκι τι κάνει; Για εμφανιστείτε σιγά σιγά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε.

Οσο για το καιρο τι να γραψω, αρχες ανοιξης η φθινοπωρου μου θυμιζει κ πραγματικα δεν μου κανει καθολου ορεξη να μπω στην θαλασσα. Πηγαμε την Κυριακη στο χωριο με τα παιδια κ ο ουρανος ηταν καταμαυρος.Μολις μπηκαν μεσα αρχισε η βροοχη κ φυγαμε.Απο τοτε σταματησε χτες το απογευμα....

Στρουμφιτακι σιδερενιο το δοντακι σας!

Νινακι ανυπομονο να μας πεις για τις πατατες με τα αυγα πως εγιναν στο φουρνο.Κ για τις νεροτσουληθρες θελω λεπτομερειες!!!

Φωτεινη μου τελεια ειναι τα μπανακια με παρεα!! Ξεσαλωνουν τα μικρα λεμε κ εμεις καμια κουβεντα! Μια χαρα μαγειρισα εισαι! Τρανταχτη αποδειξη η κορη σου που αρχισε κ τρωει μονο απο τα δικα σου φαγητα !

Αγγελικη τι κανεις; Τα πηγες τα παιδα στο χωριο η οχι ακομα; Τα φαγητα κ το κολασμενο γλυκο σου κανω πως δεν τα διαβασα γιατι μου τρεχουν τα σαλια.

Ιωαννακι μου ολες οι κρυουλιαρες εδω μαζευτηκαμε! Μονο η Νινα ειναι θαρραλεα!! Ωραια που ειναι τα παπουτσακια !!!

Εμεις το ΣΚ ειμασταν χωριο.Το Σαββατο βαφτισαμε την ανηψουλα μου κ φαγαμε στο τραπεζι οποτε δεν μαγειρεψα.Την Κυριακη μου ειχε παραγγειλει ο γιος μου κανελλονια κ δεν ηξερε η μαμαμ μου πως τα φτιαχνω κ ετσι τα εκανα εγω κ η μαμα κοιταζε ! Πολυ ωραια εγιναν.

Χτες την βγαλαμε με φρουτα κ σαλατες μιας κ λιγα κανελονια που εμειναν τα αφησαμε για το μικρο στο χωριο.

Γι ασημερα κ αυριο εκανα κολοκυθακια που μου εδωσε ο μπαμπας μου γεμιστα με κιμα αυγολεμονο.Κοριτσια εγιναν λουκουμι.Ετριψα μεσα στην γεμιση μπολικο κολοκυθακι κ λιγους κολοκυθοανθους κ η γλυκα τους δεν περιγραφεται.

Ο Νικος κ η Εβιρι που χαθηκαν οεο;

Φιλια πολλα σε ολους

Καλημέρα κι απο εδω! Δε θα το πιστεψετε εχουμε γλιτωσει τις βροχες! Εχει λιγη ψυχρα κυριως το πρωι και το βραδυ και αρκετο αερα αλλά αντεχεται.

Κοριτσια εχετε δικιο για τις αλλαγες που βιωνουμε. Κι εγω τωρα δεν μπαινω πολύ ευκολα και για να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω οτι θα ειχα βουτηξει ακομα αλλά τα πιτσιρικια και ο κοσμος εδω δεν κρατιουνται. Αφου με κοροιδευουν οτι καθυστερησα πολύ!!!!! Βεβαια λογω του πιτσιρικα μου δεν μπορω να πω οτι ευχαριστιεμαι το μπανιο αλλά απο το ολοτελα...

Στρουμφιτα κι εγω δοντακι πιστευα οτι θα ηταν! Καλοστεριωτο! Τι καλά που εχεις και το συζυγο που μαγειρευει!

Νινα παλι παγωτο; Θα σε λατρευε η κορη μου! Εμενα παλι η καραμελα δεν μου αρεσει καθολου.

Για σημερα εχουμε χταποδακι λογικα με μακαρονακι για να φαει κι η μικρη. Ηθελα καιρο να το φτιαξω αλλά ολο μου το ανεβαλλαν οι υπολοιποι.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας και απο μενα! Τελικα εχτες φαγαμε γεμιστα και παπουτσακια θα φαμε σημερα! Η Εβιρι χαθηκε τελειως, εχει καποια το τηλ της να μαθουμε αν ειναι καλα?

Κοριτσια αυτο με τον καιρο δεν το αντεχω καθολου.

Νινα το παγωτακι θα το ετρωγα αλλα την επομενη φορα που θα το κανεις και θα μας καλεσεις μην βαλεις καραμελα.

Φωτεινη πως και τη γλυτωσατε τη βροχη?

Τζενη την επομενη φορα που θα κανονισουμε για καφε το ταμπελακι δεν θα λεει τι μαγειρευουμε σημερα αλλα φορουμ κρυουλιαρηδων

Smurfita ευτυχως που ηταν δοντακι και οχι ιωση. Ταλαπωρουνται τα καημενα

Αγγελικη τι κανεις?

και ο Νικος χαθηκε αλλα μου φαινεται οτι ελεγε οτι ειχε δουλειες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...