Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κ καλη βδομαδα!!

Τι κανετε όλα καλα;

Τελειωσαν κ τα σχολεια σημερα αρχισαν επισημα οι διακοπες.Πηγα κ εγω το πρωι πηρα τον τιτλο προοδου κ η αληθεια ειναι οτι συγκινηθηκα κ απο τα καλα λογια της δασκαλας κ απο την ολη φαση. Ο νεαρος παρολα αυτα διακοπαρει απο χτες στο χωριο ! Ο μικρος που εμεινε εδω στεναχωριεται που εφυγε ο αδερφος του κ προσπαθω να τον κανω να ξεχνιεται κ να περναει κ εδω πολυ καλα.Χτες τον πηγα σε ενα παιδοτοπο ανοιχτο που του αρεσε κ σημερα θα δουμε που θα παμε.

Αγγελικη μου δεν ειναι ουτε μια μερα να περνεις αδεια...

Νικο αυτο το γατακι που κρατας ειναι ιδιο με την γατουλα μου που ειχα μικρη κ μου την σκοτωσανε ..... Πολυ συγκινηθηκα τωρα ..

Νινακι πως πανε τα κεφια; Ο συζυγος με το χερι του πως παει;

Φωτεινη αρχισαν οι μουρμουρες της γιαγιας ε; υπομονη υπομονη υπομονη !

Καλα εκανες κ πηρες φραουλες γιατι νομιζω πως ειναι οι τελευταιες.Πηγα κ εγω το πρωι κ πηρα αλλα 2 κιλα γιατι δεν προλαβε η μαμα μου να κανει με τα τρεξιματα με την γιαγια κ της εστειλα απο αυτη που ειχα φτιαξει για το καλοκαιρι που θα ειναι εκει ο μικρος κ πηρα να συμπληρωσω μην ξεμεινουμε το χειμωνα. Τι κολλημα κ αυτο μονο φραουλα κ βατομουρο τρωει ... Το βερυκοκο κ το πορτοκαλι τα πεταξα ουτε καν τα δοκιμασε ... Αν εχω χρονο την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω να κανω κ ενα κιλο κερασι ...

Το Σαββατο φαγαμε ζυμαρικα με σαλτσα κ το βραδυ εξω.Χτες το μεσημερι εκανα πιτσα που εμεινε κ για σημερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα στην παρεουλα! τι κανετε? εγω περασα μια απιστευτη γαστρεντεριτιδα και τωρα παλευω να συνελθω. Πιστευω οτι ο οργανισμος μου δεν εχει δυναμεις γι αυτο και αρρωσταινω.

Σημερα θα φαμε μακαρονια με σαλτσα με λουκανικα.

Αχ βρε παιδια τι ωραιο καιρο που εχει αυτες τις μερες!!! Κατι ακουσα για βροχες και ξενερωσα γιατι πηγα και πηρα μαγιο αλλα δεν βλεπω να το χρησιμοποιω. Ελπιζω να καταφερω να μπω και μετα να τα πουμε

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει γίγαντες με λουκάνικα.

Ιωάννα περαστικά σου! Μήπως πρέπει να πας στον γιατρό και να σου δώσει βιταμίνες προκειμένου να δυναμώσεις? Όσο για τον καιρό, από ότι άκουσα, από αύριο θα θυμίζει φθινόπωρο. :(

Πολλά φιλιά σε όλες και στο αγόρι της παρέας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα παρεακι τι κανετε;

Ιωαννακι μου δεν σε παει καλα φετος νομιζω... Περαστικα βρε κοριτσακι μου κ ξεκουραση οσο ειναι δυνατον !!

Αγγελικη ωραιο φαγακι εκανες !! καλα που μου τους θυμισες του γιγαντες εχω παααρα πολυ καιρο να κανω! Στα προσεχως λοιπον!

Εμεις σημερα κ αυριο τρωμε γιουβαρλακι κ βλητα για σαλατα!

καλησπερα παρεακι τι κανετε;

Ιωαννακι μου δεν σε παει καλα φετος νομιζω... Περαστικα βρε κοριτσακι μου κ ξεκουραση οσο ειναι δυνατον !!

Αγγελικη ωραιο φαγακι εκανες !! καλα που μου τους θυμισες του γιγαντες εχω παααρα πολυ καιρο να κανω! Στα προσεχως λοιπον!

Εμεις σημερα κ αυριο τρωμε γιουβαρλακι κ βλητα για σαλατα!

Γελασα Τζενη με αυτο που ειπες οτι δεν με παει! Πραγματικα ειναι μια απο τις πιο δυσκολες χρονιες που εχω περασει αλλα που θα παει θα κανει ξαστερια. Κι ερχεται κι αλλο δυσαρεστο, μου ειπαν απο το σταθμο οτι αντι για 10 θεσεις που θα δηλωνε στο εσπα θα δηλωσει 5 οποτε ο δικος μου που εχει λιγα μορια θα μεινει εκτος και ή που θα πρεπει να πληρωσουμε ή θα πρεπει ν αλλαξει σχολειο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ιωαννα μου περαστικά! Κι εδω εχει εξαρση η γαστρεντεριτιδα. Μηπως να κοιταξεις λιγο και την Ιωαννα να δυναμωσεις; Για το μικρο ευχομαι ο,τι καλύτερο. Ελπιζω να τα καταφερετε και με το ΕΣΠΑ. Γιατι εχεις λιγα μορια ενω ουσιαστικά εισαι απληρωτη; Δεν εμφανιζεται αυτο στη δηλωση σου;

Αγγελικη ωραιο φαγητακι οι γιγαντες. Οι υπολοιποι δεν το θελουν δυστυχως.

Τζενη ωραια τα γιουβαρλάκια. Χτες τελικά δεν εφτιαξα τη μαρμελάδα. Μου εφαγαν σχεδον ολες τις φραουλες ενω τις ειχα πλυνει και τις ειχα ετοιμες!!!!!!!!!

Τι κανουν τα υπολοιπα παιδια; Εδω υπαρχει τρελό τρεξιμο στη δουλεια λογω καλοκαιριου υποτιθεται (απο μεθαυριο λεει καταιγιδες εδω...). Για σημερα γεμιστα μαλλον θα εφτιαχνε η γιαγια. Χτες εκανα παγωτο κι ασχοληθηκα με κατι δραστηριοτητες τις μικρής. Εν τω μεταξυ ξεκινησαμε και το κοψιμο πανας στον πιτσιρικά κι ειμαστε με μια σφουγγαριστρα.

Φιλια σε ολη την παρεα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Σήμερα τρώμε διάφορα, που έχουν μείνει από προηγούμενες μέρες στο ψυγείο.

Και αύριο διάφορα θα φάμε γιατί έχει κάμποσο φαγητό στο ψυγείο.

Θα σχολάσω νωρίς σήμερα γιατί είναι η παράσταση του μικρού το απόγευμα. Θα πάω σφαίρα σπίτι να κάνω ένα μπανάκι, να ετοιμαστώ, να ξυπνήσω τον μικρό και να φύγουμε για το θέατρο. Οπότε θα σας πω τα νεά αύριο.

Νινάκι εσύ με είχες ρωτήσει για το περιβάλλον στο γραφείο? Δεν μπορώ να συνηθήσω αυτό το κλείσιμο. Πάω στο γραφείο ευδιάθετη και φεύγω με νεύρα! Κι αν όχι νεύρα σίγουρα πεσμένη ψυχολογικά.... Αφού και στο σπίτι όταν φτάνω δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα.

Το μόνο καλό είναι ότι το γραφείο μου είναι σε καλή θέση και δεν έχω αδιάκριτα μάτια πίσω μου...

Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ αργότερα πριν σχολάσω. Σας φιλώ όλες και τον Νίκο μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Πρωινη σημερα πριν αρχισει να ερχεται ο κοσμος. Εδω χαλασε ηδη ο καιρος και σε ορισμενα σημεια βρεχει- σε εσας;

Αγγελικη υπομονη θα το συνηθισεις σιγα σιγα. Το χειμωνα θα ειναι πιο δυσκολα πιστευω. Παλι καλά που γλίτωσες κι απο τους αδιακριτους, ουδεν κακον αμιγες καλού έτσι δεν λένε;

Για σημερα η γιαγια θα φτιαξει ή φασολάδα ή γιγαντες δεν ξερω. Χτες με το που γυρισα απο τη δουλεια πηγαμε για μπανιο με τα πιτσιρικια κι ετσι δεν μαγειρεψα. Να σας πω την αλήθεια δεν πολυθελουν οι δικοι μου να μαγειρευω (φανταστειτε τι καλή μαγειρισσα που ειμαι) και βρισκουν καθε φορα δικαιολογιες.

Φιλια και θα τα ξαναπουμε

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ο καιρός εδώ για την ώρα είναι καλός. Έτσι ήταν τουλάχιστον πριν από 1,5 ώρα που ήρθα στην δουλειά! Για τώρα δεν ξέρω να σας πω!!!

Χτες ήταν η γιορτή του μικρού μου. Ανέβασαν μία πολύ όμορφη θεατρική παράσταση. Την ευχαριστήθηκε πολύ κι εκείνος αλλά κι εμείς!

Φαγητό για σήμερα έχει διάφορα που έχουν μείνει από προηγούμενες μέρες.

Πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα σας! Για την ωρα ο καιρος ειναι καλος αλλα λενε βροχη για το βραδυ. Σημερα τρωμε ρολο κιμα αυτον με το αυγο μεσα! Εμεις γιορτη καλοκαιρινη εχουμε στις 4/7 και ο μικρος θα ντυθει κουβανος, θα γελασουμε παλι!

Ειστε ολοι καλα?

Διαφημίσεις

καλημερααα !!

Φωτεινη δεν επειραζει αφου δενθελουν να μαγειρευεις καλυτερα για σενα να ξεκουραστεις κιολας!! Καντε τα μπανακια σας κ το καλοκαιρι το φαγητο ειναι πιο ευκολο φιαχνεις γρηγορα ωραια φαγακια!

Εδω προς το παρων εχει καλο καιρο αλλα απο το μεσημερι-απογευμα ειπανε για καταιγιδες!

Αγγελικη μου υπομονη κοπελα μου! σιγα σιγα θα το συνηθισεις.Μακρι να ειναι ολα τα αλλα ( εννοω οι συνθηκες εργαισας) καλα κ να ειναι αυτο το μονο ασχημο. Μπραβο για τα παιδακια ! Εμεις εχουμε αυριο το απογευμα την γιορτη!

Απο φαγητο μπριαμ σημερα !

Καλημέρα παρεούλα!!!

Βροχερός ο καιρός σήμερα και κάνει και κρύο...

2 μέρες τώρα δεν έχω πάει στο γραφείο, είμαι με αναρρωτική καθώς με έπιασε και εμένα η γαστρεντερίτιδα, αλλά δεν το αντιλήφθηκα εγκαίρως με αποτέλεσμα να πάρω την αναρρωτική λόγω εξάντλησης!

Μαγειρικά από το Σάββατο έχουμε κάνει φασολάκια μαυρομμάτικα με ρύζι, έψησε ο σύζυγος πανσέτες και κεμπάπ την Κυριακή, κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα τόνου, ρολάκια μελιτζάνας με τυρί, τυρόπιτα, ψαρομπίφτεκα με σολωμό, πατζάρια βραστά για σαλάτα. Εγλω την έχω βγάλει με ρύζι και φιδέ. Για σήμερα έχουμε υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών.

Τζένη μου καλά να περάσει ο μεγάλος σου στο χωριό και να κάνετε κι εσείς την εκδρομούλα σας τα ΣΚ, όσο για τον μικρό είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί και θα καλοπερνάει!

Αγγελική υπομονή θα τον συνηθίσεις τον χώρο αυτό, εκτός κι αν σας ξαναμετακομίσουν. Μπράβο για τη γιορτή του μικρού! Άντε και του χρόνου!!!

Φωτεινή τι ωραία που πηγαίνετα για μπάνιο!!! Για το φαγητό μην σε στενοχωρεί, μια χαρά μαγειρεύεις, απλώς οι μεγάλοι άνθρωποι το έχουμε ξαναπεί έχουν τις παραξενιές τους. Ακόμα κι αν κάνεις την ίδια συνταγή για πράδειγμα με τη μαμά σου πάλι θα βρει κάτι να πει ότι δεν είναι καλό. Γι'αυτό χαλάρωσε, απόλαυσε τη θάλασσα και είναι ευκαιρία να ξεκουραστείς από το μαγείρεμα και την κουζίνα.

Ιωάννα ελπίζω να έχετε τελικά καλά νέα για τον μικρό. Με το καλό η γιορτούλα σας!!! Συνήλθες από τη γαστρεντερίτιδα;

Νίνα, Εβιρι, Νίκο τι κάνετε; Πώς είστε;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα!

Αχ βρε Στρουμφιτακι μου τι παρεσες καημενο μου !! κατσε σπιτακι να ξεκουραστεις! θεριζει η ατιμη η γαστρεντεριτιδα... Κ εδω στο γραφειο εχουν αρρωστησει ενα σωρο ..

Σημερα τρωμε περισευμα μπριαμ απο χτες.

Φιλια σε ολους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...