Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Νίνα μου το λουλούδι είναι πολύ όμορφο! Είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί πολύ η βαφτιστήρα σου!

Σήμερα τρώμε κάτι υπόλοιπα που έχουν μείνει από τις προηγούμενες μέρες στο ψυγείο.

Σήμερα έχει ωραία μέρα, απο ότι πρόλαβα να δω δηλαδή όταν ανέβηκα για λίγο σε άλλο όροφο!

Θα τα ξαναπούμε ελπίζω και αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παρεούλα!!!

Κάθε μέρα διαβάζω τα νέα σας και πάνω που πάω να γράψω κάτι γίνεται στο γραφείο και το αναβάλλω.

Νίκο καταρχήν συγχαρητήρια για το καινούριο βιβλίο! Το έργο της Φλόγας και του Χαμόγελου το ξέρω κι εγώ από γνωστούς μου που προσφέρουν έργο εκεί. Μακάρι να μην χρειαζόντουσαν τέτοιες οργανώσεις, αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Νίνα μου πολύ ωραίο το λουλούδι σου!!! Είμαι σίγουρη ότι η μικρή θα ενθουσιαστεί όταν το δει!

Αγγελική όντως είχε ωραία μέρα χθες το πρωί, αλλά μετά χάλασε και άρχισε να βρέχει...ουφ...αρχίζει να με κουράζει λίγο αυτός ο καιρός... σήμερα το πρωί έκανε κρύο και ήταν έτοιμος να βρέξει, παίρνω ομπρέλα μαζί μου και μέχρι να φτάσω στο γραφείο είχε βγάλει έναν υπέροχο ήλιο κι έκανε ζέστη...

Φωτεινή κουνηθήκαμε κι εμείς... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Μόλις ξεκίνησε ο σεισμός ξύπνησα και περίμενα να δω μην ξυπνήσει η μικρή και τρομάξει. Ο σύζυγος συνέχισε να κοιμάται και του το είπα το πρωί. Η δε μικρή χαμπάρι δεν πήρε! Πως είναι ο σύζυγος;

Ιωάννα πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ; Μακάρι κοπέλα μου να τον πάρουν τον μικρό! Θα είναι μεγάλη ανάσα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

Τζένη πως ήταν οι κόκκινες φακές; Πως τις έκανες; Δεν τις έχω πάρει ποτέ και έχω την απορία.

Μαγειρικά τώρα...την Τρίτη φάγαμε χανιώτικο μπουρέκι που είχε φέρει η μαμά, Τετάρτη καλαμαράκια τηγανητά και παντζάρια σαλάτα. Σήμερα μου είπε ο σύζυγος να κάνω κανελόνια επειδή θα έρθει ο κουμπάρος μας το απόγευμα και είναι το αγαπημένο του, αλλά εγώ σχολάω σχετικά αργά και δεν ξέρω αν θα προλάβω. Αν είχα κάνει από χθες τον κιμά δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά τώρα....

Λοιπόν, επιστρέφω στη δουλειά και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Έβγαλε ήλιο? Εδώ που είμαι δεν βλέπω τίποτα και το πρωί που ήρθα είχε ακόμη συννεφιά. :confused:

Στρουμφίτα μην αγχώνεσαι και για τον κουμπάρο! Μαγείρεψε ότι μπορείς.

Εμείς σήμερα έχουμε μακαρόνια με σαλτσούλα. ¨Οταν έφτιαξα την σάλτσα για το σουφλέ μελιτζάνας μου βγήκε αρκετή και περίσεψε. Έτσι σήμερα θα συνοδέψει τα μακαρονάκια!

Να σας ρωτήσω κάτι. Έφτιαξα την Κυριακή τυροπιτάκια και μου περίσεψε γέμιση. Την έχω βάλει στην κατάψυξη, δεν πιστεύω να χαλάει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Έβγαλε ήλιο? Εδώ που είμαι δεν βλέπω τίποτα και το πρωί που ήρθα είχε ακόμη συννεφιά. :confused:

Στρουμφίτα μην αγχώνεσαι και για τον κουμπάρο! Μαγείρεψε ότι μπορείς.

Εμείς σήμερα έχουμε μακαρόνια με σαλτσούλα. ¨Οταν έφτιαξα την σάλτσα για το σουφλέ μελιτζάνας μου βγήκε αρκετή και περίσεψε. Έτσι σήμερα θα συνοδέψει τα μακαρονάκια!

Να σας ρωτήσω κάτι. Έφτιαξα την Κυριακή τυροπιτάκια και μου περίσεψε γέμιση. Την έχω βάλει στην κατάψυξη, δεν πιστεύω να χαλάει?

Καλημέρα και σ'εσένα!!!

Μπα μη νομίζεις...μια βγαίνει μια κρύβεται...

ΠΟλύ ωραία τα μακαρονάκια με τη σαλτσούλα!!!

Για τη γέμιση θα σου πω μόνο ότι η μαμά μου όταν περισσεύει πάντα τη βάζει στην κατάψυξη και μετά την επόμενη φορά τη χρησιμοποιεί. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα κοντά στο Πάσχα που φτιάχνει τα καλτσουνάκια και μπορεί να μην έχει αρκετό φύλλο οπότε τα υπόλοιπα τα φτιάχνει άλλη μέρα.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!!

Τι κάνετε; Πώς είστε;

Σήμερα κουτουλάω.... έχω απίστευτο πονοκέφαλο και νυστάζω....

Χθες τελικά έκανα τα κανελόνια αφού γύρισα το απόγευμα στο σπίτι και αφού πήγαμε να πάρει ο σύζυγος παπούτσια και στη συνέχεια στο σούπερ μάρκετ. Έγιναν πολύ ωραία και δεν έμεινε καθόλου φαγητό για σήμερα, οπότε θα φτιάξω τουρλού με λαχανικά όταν γυρίσω το μεσημέρι σπίτι.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημεραααα !! τι κανετε;

Τελευταια μερα σημερα κλεινουν κ τα σχολεια . Απο Δευτερα ο μεγαλος μου ο γιος θα διακοπαρει στο χωριο ετσι θα αρχισουμε κ εμεις τα πηγαινε ελα καθε Σαββατοκυριακο !

Στουμφιτακι μου ποτε προλαβες βρε θηριο κ τα εκανες τα κανελλονια; μπραβοοο!!

Αγγελικη μου δεν παθαινει τιποτα η γεμιση στην καταψυξη μη αγχωνεσαι!

Νινακι πολυ ωραιο το λουλουδι σου !!!

Ιωαννακι ολοι ετσι λενε τωρα που εγινε ο σεισμος οτι το ξερανε τι να πω ...

Φωτεινη μου πως πατε εσεις; Εβιρακι;Νικο; ολα καλα;

Εμεις χτες φαγαμε σπανακορυζο κ σημερα μπουτια κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο !

Χτες το βραδυ μαζευτηκαμε με φιλους κ ψησαμε διαφορα κ περασαμε τελεια !

Καλημέρα!

Ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια σημερα ε;

Πως τα περνατε; Τζενακι τον μικρο θα τον κρατησεις εδω;

Νινα καταπληκτικο το λουλουδι. Πολύ ωραια χρωματα. Η μικρη οντως θα ενθουσιαστει.

Στρουμφιτα μια χαρα σε κοβω που προλαβες κι εφτιαξες κανελλονια. Κι εγω ολο λεω να φτιαξω αλλά οποτε το προγραμματιζω μου το γυρνανε οι αλλοι σε παστιτσιο που τους αρεσει πιο πολύ.

Χτες ηταν η γιορτη του νηπιαγωγειου μας. Τα πιτσιρικια ηταν μια χαρουλα κι ηταν πολύ ωραια που αποχαιρετησαν τα παιδακια που θα πανε δημοτικο του χρονου ενω τα αλλα ανανεωσαν το ραντεβου τους το Σεπτεμβριο.

Για σημερα μαλλον μακαρονια με κιμα.

Καλό ΣΚ και φιλια σε ολη την παρεα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και από μένα.

Η θερμοκρασία όντως ανέβηκε λίγο Φωτεινή! επιτέλους:P

Σήμερα θα κάνω ρολό κιμά με πατάτες... ίσως φτάσει και για αύριο, ώστε να μην έχω μαγείρεμα, αν πάμε προς θάλασσα (που δεν το βλέπω, αλλά ας είμαι εγώ έτοιμη:P)

Αγγελική δεν έχω διαβάσει πώς είναι οι συνθήκες στο νέο σου περιβάλλον... για πες. Για τη γέμιση, εγώ δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να μπει στην κατάψυξη, λόγω αυγού... αλλά για να το λένε οι υπόλοιπες, κάτι θα ξέρουν:D

Τζένη ωραία τώρα που θα αρχίσετε τα Σ/Κ στο χωριό:P... αυτές οι βραδιές οι καλοκαιρινές με τους φίλους και τα μπάρμπεκιου, είναι τα καλύτερα!:P

Στρουμφίτα χαράς το κουράγιο σου, να κάτσεις να κάνεις τα κανελόνια το βράδυ! εγώ θα έκανα μία μακαρονάδα με κιμά και πολύ θα ήταν. Για αυτό είσαι σήμερα σαν κοτόπουλο?:(... ελπίζω να ξεκουραστείς το Σ/Κ.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Tι ωραιες κ συγκινητικες που ειναι αυτες οι γιορτες Φωτεινη μου !! Εμεις την εχουμε την αλλη Παρασκευη αργα το απογευμα! Τον μιρμο θα τον κρατησω εδω μεχρι 10-15 Ιουλιου γιατι εχει λογοθεραπείες ως τοτε κ μετα θα παει κ αυτος.Το θεμα ειναι οτι θα εχουμε γκρινια οταν θα φευγουμε απο το χωριο τις Κυριακες που θα θελει κ αυτος να κατσει ...

Νινακι ωραιο φαγακι !!! Θα πατε για μπανακι ειπανε για ανοδο της θερμοκρασιας!

Διαφημίσεις

κουκλεςςς

τι κάνετε;;;

είναι η τρίτη φορά που το γράφω αυτό το ποστ γιατί το λαπτοπ έχει θέμα και με πετάει συνέχεια ζητώντας μου να ξανακάνω εγγραφή :evil:

λοιπόν τα νέα μου!

αυτή την περίοδο είμαι σπίτι και δουλεύω με πολλά υπέροχα νέα βιβλία αλλά και να ασχοληθώ και λίγο με τον κήπο μου (από το τέλος του μήνα παρουσιάσεις πάλι).

Σήμερα βρήκα ένα ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΦΡΙΚΤΟ ποντίκι στον κήπο και έπαθα σοκ γιατι τα σιχαίνομαι σε ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΌ βαθμό. Πάλι καλά ένα απο τα 14 γατιά που έχω στον κήπο το...φρόντισε το θέμα άμεσα :cool:

Λόγω εποχής έχω ξεκινήσει τα εθελοντικά με τα γεννητούρια από αδέσποτα τριγύρω...τις προάλλες βρήκα μια γάτα με πολύυ λεπτά γατάκια. την τσέκαρα και είδα ότι είχε πετρωμένο στηθος και τα μικρά βουλωμένη μύτη...άρα υπέθεσα κάποια μαστίτιδα; (τα μικρά επειδή δεν μπορούσαν να πιουν δεν εβγαζε γαλα αυτα πεινουσαν αυτη πέτρωσε) τους ξεβουλωσα μυτες με κανανε σουρωτήρι στα δαγκώματα και τελικά ήπιαν γαλα. τώρα π τα δα ηταν σαν γουρουνοπουλακια.

τέλος πονάει η μέση μου αφού είμαι τελείως θεόχοντρος πλέον...αλλά πως να σταματήσεις τα υπέροχα φονταν της εβιρι που ειναι σαν μπουκιτσεεες παραδεισουυυυυυυυυυυυ

11150495_1637196369845282_6291455365507059904_n_zps1xlskgak.jpg

Νίνα τι ωραίο λουλούδι!!!!!!!!!! παιδιά είχα κάτι τουλίπες φέρει από Ολλανδία και ήταν πανέμορφες αλλά δεν κράτησαν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και θέλω να βάλω ένα λουλουδάκι στο μπαλκόνι και δεν ήξερα αλλα θα βάλω αυτό!!

ΤΖΕΝΗ μου τώρα με τα Σ/Κ στο χωριό ελπίζω να ξεκουραστείς

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου τις αγαπώ τις γιορτές αυτές! Και λόγω δουλειάς πάω σε πολλά σχολεία που μπορεί να έχουν θέμα γιορτής κάποιο βιβλίο που έχω κάνει (πχ σαν θεατρικό ή κάτι) και πάντα συγκινούμαι!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγω έχω βάλει γέμιση στο ψυγείο και ήταν μια χαρα μέτα!!! Να την βάλεις μια χαρά θα είναι!

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Θέλαμε ζέστη και ήρθε επιτέλους! Δεν έχετε παράπονο!:D Όσοι πήγαν θάλασσα, θα το καταευχαριστήθηκαν! Εμείς προτιμήσαμε την δροσιά του σπιτιού... συν το ότι είμασταν λίγο σαν κοτόπουλα... λίγη ζαλάδα είχα εγώ, λίγο πεσμένος ο σύζυγος, είπαμε να αράξουμε σπίτι να ξεκουραστούμε.

Από φαγητό το Σάββατο φάγαμε το υπόλοιπο ρολό κυμά με τηγανιτές πατάτες και χτες είχαμε ντολμαδάκια από την πεθερά. Σήμερα θα κάνω αρακά με πατάτες.

κουκλεςςς

τι κάνετε;;; Γεια σου βρε Νίκο!

είναι η τρίτη φορά που το γράφω αυτό το ποστ γιατί το λαπτοπ έχει θέμα και με πετάει συνέχεια ζητώντας μου να ξανακάνω εγγραφή :evil:

λοιπόν τα νέα μου!

αυτή την περίοδο είμαι σπίτι και δουλεύω με πολλά υπέροχα νέα βιβλία αλλά και να ασχοληθώ και λίγο με τον κήπο μου (από το τέλος του μήνα παρουσιάσεις πάλι).

Σήμερα βρήκα ένα ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΦΡΙΚΤΟ ποντίκι στον κήπο και έπαθα σοκ γιατι τα σιχαίνομαι σε ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΌ βαθμό. Πάλι καλά ένα απο τα 14 γατιά που έχω στον κήπο το...φρόντισε το θέμα άμεσα :cool:

Λόγω εποχής έχω ξεκινήσει τα εθελοντικά με τα γεννητούρια από αδέσποτα τριγύρω...τις προάλλες βρήκα μια γάτα με πολύυ λεπτά γατάκια. την τσέκαρα και είδα ότι είχε πετρωμένο στηθος και τα μικρά βουλωμένη μύτη...άρα υπέθεσα κάποια μαστίτιδα; (τα μικρά επειδή δεν μπορούσαν να πιουν δεν εβγαζε γαλα αυτα πεινουσαν αυτη πέτρωσε) τους ξεβουλωσα μυτες με κανανε σουρωτήρι στα δαγκώματα και τελικά ήπιαν γαλα. τώρα π τα δα ηταν σαν γουρουνοπουλακια. Μπράβο Νικόλα, χαίρομαι που ασχολείσαι με τα καημένα ζωάκια, που κάποιοι άλλοι παρατάνε... εγώ όταν πάω βόλτα την σκύλα μου, έχουμε μόνιμη παρέα τα "αδέσποτα" άλλου είδους: τα ταίζουν, τα ποτίζουν, αλλά μόνιμα ελεύθερα στην γειτονιά:mad:

τέλος πονάει η μέση μου αφού είμαι τελείως θεόχοντρος πλέον...αλλά πως να σταματήσεις τα υπέροχα φονταν της εβιρι που ειναι σαν μπουκιτσεεες παραδεισουυυυυυυυυυυυ

11150495_1637196369845282_6291455365507059904_n_zps1xlskgak.jpg

Φεύγω σφαίρα για τον μανάβη και σούπερ, πριν με πιάσει η πολλή ζέστη. Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Έλειπα την Παρασκευή γιατί είχα να κάνω την δόση του εμβολίου της ανοσοθεραπείας και σήμερα , τι άλλο, πήζω!

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε προσφυγάκια με βλήτα και το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια μιά και έιχε έρθει ο αδερφός μου με την κοπέλα του.

Την Κυριακή έφτιαξα μοσχαράκι στιφάδο με πατατούλες τηγανιτές και για σήμερα έχει φασολάκια.

Χαίρομαι που είστε όλοι καλά! Θα τα ξαναπούμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Ζεστανε ο καιρος αλλά από Τεταρτη θα ξαναχαλάσει ειπαν. Εμεις παντως πηγαμε για μπανιο το ΣΚ κι ηταν υπεροχα.

Το Σαββατο βρηκα και φραουλες σε καλή τιμη για τα δεδομενα εδω και πηρα για να φτιαξω μαρμελάδα για τα παιδια.

Νικο τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε. Μπραβο για τα γατακια που φροντιζεις.

Νινα γιατι ειστε πεσμενοι; Προσπαθηστε να ξαναβρειτε το κεφι σας. Κι εγω χαλια εδω αλλά το παλευω κυριως για χαρη των παιδιων.

Αγγελικη πηξιμο ε;

Εμεις το Σαββατο ειχαμε μελιτζανες ιμαμ και ομελετα για τα πιτσιρικια. Χτες σουτζουκακια με πουρε. Για σημερα μαλλον περισσευματα. Απο σημερα θα ειναι σπιτι κι η μικρη κι η γιαγια αρχισε τα "τι να μαγειρεψουμε στο παιδι που δεν τρωει" κλπ. Προβλεπω να μου δυσκολευει κι ο μικρος που ειναι σε φαση μιμησης αυτο το διαστημα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...