Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια και αγόρι καλησπέρα.

Μπήκα λίγο γρήγορα, γιατί έχω λίγο τρέξιμο... δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, αλλά θα προσπαθήσω το Σ/Κ.

Εμείς όλα καλά... το χέρι του συζύγου είναι εντάξει... λίγο η μέση μου με έχει πιάσει σήμερα, αλλά με αυτόν τον καιρό τι να περιμένεις!

Από φαί χτες έκανα μακαρόνια με κυμά, σήμερα ντολμαδάκια.

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.

Σήμερα γύρισα στο σπίτι μεσημέρι και το μόνο που πρόλαβα να μαγειρέψω ήταν λίγο ρυζάκι, ευτυχώς που υπήρχε ένα χοιρινό φιλετάκι από χτες και λίγα φασόλια από προχτές και τη βγάλαμε καθαρή συμπληρώνοντας με μια ωραία σαλάτα και όλα καλά.

Παιδιά σήμερα η μέρα ήταν πολύ ζεστή. Είχα πάει σε μια κηδεία το πρωί και στο νεκροταφείο στεκόμασταν αρκετή ώρα ορθοστασία περιμένοντας να έρθει ο παπάς και να αρχίσει η ταφή. Η Εκκλησία που εψάλλη η εξόδιος ακολουθία με το νεκροταφείο δεν είναι στην ίδια περιοχή αλλά σε απόσταση 10΄με το αυτοκίνητο.

Μέχρι να φύγουμε από 'κει πήγε 12.00. Το κεφάλι μου να καίει, φορούσα μαύρα που τραβούσαν τη ζέστη, τα πόδια μου αφενός να φλογίζονται στα εκτεθιμένα στον ήλιο σημεία τους, αφετέρου να έχουν πρηστεί από τη ζέστη και να μην μπορώ να σταθώ καθόλου αφού με έσφιγγαν και με πονούσαν. Μη φανταστείτε ότι είχα τακούνια χαμηλές εσπαντρίγιες είχα χωρίς κορδόνια.

Το πρόσωπό μου είχε κατακοκκινίσει από τον ήλιο και φανταστείτε ότι έβλεπα την καράφλα του παπά απέναντί μου που ήταν αρκετά κόκκινη και σκεφτόμουν πόσο κάηκε ο άνθρωπος.

Μωρέ όλοι μπαρουτιάσαμε σήμερα. Ευτυχώς πριν φύγω από το σπίτι έκλεισα τα εξώφυλλα για να μην μπαίνει η ζέστη μέσα.

Πριν λίγο άνοιξα κάποια τζάμια και είδα ότι υπάρχει διαφορά. Αύριο θα έχει πάλι 32 βαθμούς αλλά θα βρέχει λέει. Για να δούμε...

Ερχεται και για ΣΚ ο αντρας μου ο οποιος δεν ειναι πολύ καλά, τον εχει πιασει κατι σαν αυχενικο και θελει νταντεμα απ'οτι μου ειπε. Εν τω μεταξυ ειμαι αυπνη γιατι ο μικρος σηκωσε χτες ξαφνικα πυρετο. Ας ελπισουμε οτι θα περασει ευκολα η μερα.

Περαστικά και στους δυο τους Φωτεινή μου, ελπίζω όπως λες κι εσύ να περάσει γρήγορα.

Τρελός αυτός ο καιρός... το βράδυ ξύπνησα από τη βροχή και τις βροντές, το πρωί έβαλα ζακέτα γιατί κρύωνα και τώρα σκάω...

Τις ενέσεις τι ώρα τις έκανες;

Έχει όμως και 1-2 καλά!

1ον θυμάστε που σας έλεγα ότι έχω μία σπαστικιά πίσω μου, η οποία έβλεπε τι έβλεπα και τι έγραφα στον υπολογιστή? Τώρα δεν έχω κανέναν απόλύτως πίσω μου παρά μόνο κάτι ντουλάπες. Yes!!!!

2oν είμαστε πιό ήσυχα.

Πάλι καλά που δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά.

Κ εγω ειχα την Δευτερα λιγο πυρετο κρυαδες κ πονο σε ολο το κορμι αλλα περασε σε μια μερα.

Περαστικά σου Τζένη μου, αν και όπως λες πέρασε κιόλας.

Κορίτσια εδώ κάνει κατακλυσμό!!! Πριν είχε και αστραπόβροντα... ευτυχώς πήρα ομπρέλα μαζί μου το πρωί!

Πού καταντήσαμε, να σκάμε στη Στουτγκάρδη και να μουλιάζετε στην Αθήνα με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Είναι από τα άγραφα.!!!!!

Εμείς όλα καλά... το χέρι του συζύγου είναι εντάξει... λίγο η μέση μου με έχει πιάσει σήμερα, αλλά με αυτόν τον καιρό τι να περιμένεις!

Δικιολογημένα Νίνα μου σε έπιασε η μέση σου. Περαστικά σου εύχομαι.

Καλημέρα παρεούλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Τι κάνετε; Πώς είστε; Πώς περάσατε το ΣΚ;

Το Σάββατο είχε ο σύζυγος δουλειά, οπότε κράτησα εγώ τη μικρή και την ευχαριστήθηκα! Είχαμε καιρό να περάσουμε χρόνο μαζί και μου είχε λείψει.

Την Κυριακή κάναμε και το τρίτο χρυσό δοντάκι και ήταν για ακόμα μια φορά συνεργάσιμη, έφαγε και το αντίδωρο της μετά, μια χαρά!

Στείλαμε στα πεθερικά μου μια γεμάτη βαλίτσα με ρούχα της μικρής και τα έδωσαν σε ένα ζευγάρι (παλιοί συμμαθητές του συζύγου) που έχουν μια πιο μικρή ζουζούνα και μας πήραν να μας ευχαριστήσουν. Πολύ χάρηκα που δώσαμε χαρά και βοηθήσαμε μια άλλη οικογένεια, έστω και με αυτά τα λίγα πραγματάκια!

Μαγειρικά, το Σάββατο κολοκυθάκια με αυγά και τηγανητά καλαμαράκια. Την Κυριακή μαγείρεψε ο καλός μου πατάτες με λουκάνικα και τυρί στο φούρνο. Επίσης έκανα μια γαλατόπιτα, κολοκυθοπιτάκια και λουκανικοπιτάκια με σφολιάτα που είχα καιρό στην κατάψυξη και έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή. Για σήμερα έχουν περισσέψει λουκάνικα από χθες και θα βράσω παντζάρια για σαλάτα.

Επιστρέφω στη δουλειά και τα ξαναλέμε!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα !! τι κανετε;

Ειχα γραψει ενα κατεβατο την Παρασκευη κ το εχασα κ μετα νευριασα κ δεν ξαναεγραψα παλι απο την αρχη!

Εβιρακι μου ζωη σε εσας ,συλλυπητηρια. Οσο για τον καιρο τρελαιθηκε μαζι με ολα τα υπολοιπα.

Στρουμφιτακι μπραβο στην Μελενια!!

Εμεις περασαμε ενα κουραστικο Σαββατο κ ενα υπεροχο απογευμα Κυριακης!

Χτες το απογευμα καναμε παρτυ για τα γεννεθλια του μικρου κ περασαμε υπεροχα,το καταευχαριστηθηκαν μικροι μεγαλοι ! Εσβησε κ το κερακι του δυνατα κ με την πρωτη κυριος!

Τα αλλα ευχαριστη που σας εγραφα κ την Παρασκευη ειναι οτι δειλα δειλα αρχισαμε κ τρωμε κανονικα , οχι βεβαια ακομα ολα τα φαγητα αλλα απο το τιποτα θεωρω οτι ειναι μεγαλο βημα!

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε ψαροσουπα κ το βραδυ πηραμε κοτοπουλο απ εξω κ χτες το μεσημερι σνιτσελ κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες.Σημερα φασολακια λαδερα.

Καλημέρα!!!

Ειχα γραψει ενα κατεβατο την Παρασκευη κ το εχασα κ μετα νευριασα κ δεν ξαναεγραψα παλι απο την αρχη! Είναι πολύ εκνευριστικό όταν συμβαίνει αυτό!

Εβιρακι μου ζωη σε εσας ,συλλυπητηρια. Οσο για τον καιρο τρελαιθηκε μαζι με ολα τα υπολοιπα.

Στρουμφιτακι μπραβο στην Μελενια!! Ευχαριστούμε!!!

Χτες το απογευμα καναμε παρτυ για τα γεννεθλια του μικρου κ περασαμε υπεροχα,το καταευχαριστηθηκαν μικροι μεγαλοι ! Εσβησε κ το κερακι του δυνατα κ με την πρωτη κυριος! Χρόνια πολλά!!! Να τον χαίρεστε!!!!

Τα αλλα ευχαριστη που σας εγραφα κ την Παρασκευη ειναι οτι δειλα δειλα αρχισαμε κ τρωμε κανονικα , οχι βεβαια ακομα ολα τα φαγητα αλλα απο το τιποτα θεωρω οτι ειναι μεγαλο βημα! Μπράβο του παιδιού! Είναι μεγάλο βήμα αυτό. Σιγά σιγά θα τα φάει όλα. Αφού ξεκίνησε μην ανησυχείς καθόλου!

Μαγειρικα το Σαββατο φαγαμε ψαροσουπα κ το βραδυ πηραμε κοτοπουλο απ εξω κ χτες το μεσημερι σνιτσελ κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες.Σημερα φασολακια λαδερα.

Αχ τι ωραία φαγητά! Νόστιμα!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Τζενακι να τον χαιρεστε να ειναι παντα γερος! Ειδες που ξεκινησε να τρωει? ολα γινονται καποια στιγμη

Εβιρι να σου πω την αληθεια ζηλευω τη ζεστη που εχετε, εδω ο καιρος δεν λεει να στρωσει κι εχω βαρεθει! Καλα για θαλασσα ουτε λογος

Νινα χαιρομαι που ειστε καλα!

Αγγελικη ειδες τελικα? η μετακομιση εχει και θετικα στοιχεια

Σμουρφιτα καλη η ιδεα με τα λουκανικα, εχω καποια και θα τα βαλω κι εγω στο φουρνο. Καλα κανατε και δωσατε ρουχαλακια και ιδιως οταν ξερεις οτι καποια οικογενεια τα χρειαζεται

Φωτεινη τι κανεις? η μικρη πως παει με το φαγητο? Τον νταντεψες τον αντρουλη σου?

Εμεις σημερα τρωμε φακες, εχτες φαγαμε γιουβετσι, το Σαββατο εφτιαξα πιτσα!

Καλησπέρα κι απο μενα!

Τζενακι να τον χαιρεσαι τον μικρο σου! Να ειναι πολύχρονος κι ευτυχισμένος! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα με το φαγητο. Σιγα σιγα θα βελτιωθει πολύ μην ανησυχεις.

Σμουρφιτα να τη χαιρεσαι τη μικρή κυρια σου! Καλά εκανες κι εδωσες τα ρουχα. Κι εγω δινω της μικρης σε μια φιλη μας και κανονισα και με τον παπα εδω να δωσω του πιτσιρικά μου.

Εβιρι εδω ο καιρος ειναι αστατος που λενε. Το ΣΚ σε μας εβρεξε λιγο.

Ιωαννα μου τι κανεις; Τον νταντεψα λιγακι, οσο αφηναν τα πιτσιρικια που δεν ξεκολλαγαν απο πανω του. Παντως μου ηρθε με κολλάρο και το χερι σε φακελο. Δεν ειναι αρκετα ελαφρια η κατασταση του τωρα αλλά θα περασει που θα παει. Ο μικρος ειναι απυρετος αλλά οχι πολυ κεφατος. Μαλλον τον τριγυριζει ακομα. Εμενα ποιος θα με νταντεψει απο την αυπνια και το τρεξιμο; (Μην απαντησετε... ξερω)

Αγγελικη πως παει; Έχει και τα καλά της η μετακομιση.

Νινα πως παει η μεση σου;

Εμεις μαγειρικά το Σαββατο ειχαμε το μεσημερι μπριζολες πανε με πατατες και σαλάτα ενω το βραδυ φαγαμε πιτσα εξω λογω του αγωνα. Χτες φτιαξαμε μουσακα κι εχουμε και για σημερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η ώρα είναι 4 περίπου και μόλις τελείωσα την δουλειά (εικονογράφηση και κάποια άρθρα που γράφω) και πριν πάω για ύπνο είπα να σας δω :P χθες ήρθα σπίτι ....ήμουν σε μια παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου και θέλω να σας μιλήσω για αυτό. Δεν θα μιλήσω για το βιβλίο και εκδοτικό κτλ γιατί ξέρω τους κανόνες του φόρουμ και δεν έχω σκοπό να κάνω κανένα είδος διαφήμισης αλλά πραγματικά θέλω να σας πω μόνο για την φλόγα που ούτε εγώ ήξερα και αλήθεια κορίτσια συγκλονίστηκα...στο συγκεκριμένο βιβλίο λοιπόν το συγγραφικό ποσό πάει εξ ολοκλήρου στην φλόγα...εγώ όμως δεν είχα ιδέα τι πραγματικά ήταν και τι κάνουν οι άνθρωποι αυτοί μέχρι που τους γνώρισα ο ίδιος στην εκδήλωση! Είναι ένας σύλλογος γονέων που τα έχουν αναλάβει όλα μόνοι τους...γονείς που κάποιοι (δυστυχώς αρκετοί) έχουν χάσει τα παιδιά τους από τον καρκίνο...και ο πόνος τους τους ένωσε για να μείνουν όλοι μαζί και να φτιάξουν τον σύλλογο ώστε να μην χρειαστεί να θρηνήσουν άλλοι γονείς θύματα από την αρρώστια αυτή. Και είναι απίστευτο πως σε αυτό το κράτος παράνοιας καταφέρνουν με ένα σωρό δυσκολίες να βοηθούν τόσα παιδιά...ήταν αλήθεια μια συγκλονιστική εμπειρία η γνωριμία μου με τον σύλλογο και με έκανε να σκεφτώ και να αναθεωρήσω πολλά πράγματα...ήταν σοκαριστική μια εικόνα που είδα από ένα κορίτσι που παλεύει με την ασθένεια και είχε ζωγραφίσει τον σύλλογο σαν μια γυναίκα έγκυο που είχε στην κοιλιά της τα παιδιά της φλόγας...μια μάνα για αυτά τα παιδιά...ειλικρινά όλο αυτό με επηρέασε πολύ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! εύχομαι υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου και όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στον σύλλογο φλόγα όπως και στο χαμόγελο του παιδιού...κορίτσια αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες...από χθες το βράδυ που ήρθα σπίτι τα σκέφτομαι συνέχεια όλα αυτά...τόσα προβλήματα στον κόσμο και μερικές φορές λες γιατι τα παιδιά ρε γαμώτο να βασανίζονται έτσι...τέλος πάντων, ελπίζω να μη σας στενοχώρησα απλά είμαι στο γραφείο και ήθελα πραγματικά να μιλήσω κάπου και να εκφραστώ για όλη αυτή την εμπειρία... καληνύχτα κούκλες και καλή αυριανή

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μπήκα να πω μία καλημέρα και να επιστρέψω στην δουλειά, γιατί χτες είχα άδεια οπότε σήμερα με περιμένουν πολλά!

Χτες έγραψα τον μικρό μου στο νηπειαγωγείο. Ήταν κι αυτός μαζί μου και από ότι μου είπε του άρεσε. Θα είναι στο ίδιο σχολείο και ένα κοριτσάκι που είναι και στον σταθμό μαζί οπότε θα έχει ήδη μία φίλη. Όχι ότι θα δυσκολευτεί να κάνει νέους βέβαια!

΄Θα σας πω τα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου αργότερα γαιτί πρέπει να δουλέψω!

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημεραααα

τι κανετε βρε παιδια; τον καταλαβατε τον σεισμο; κουνηθηκατε; παλι αυπνη εμεινα!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον μικρο κ σε εσας οτι καλυτερο σας ευχομαι!

Φωτεινη μου περαστικα μωρε !!!

Αγγελικη μεγαλωσε κ το αντρακι μας ε; πως περναν τα χρονια ετσι γρηγορα !!!

Ιωαννακι μου ακομα δεν μπορω να το πιστεψω με το φαγητο.Βεβαια ακομα τρωει πολυ λιγα φαγητα κ εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας αλλα αφου εγινε η αρχη δεν αγχωνομαι καθολου! Να μπει κ αυτος σε μια σειρα να ησυχασω απο τα 2 φαγητα την μερα.

Σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζακι.Τα ειχα ετοιμα καταψυξη οποτε μονο τα μαγειρεψα.

Για αυριο εχω παει να δοκιμασω κοκκινες φακες.Θα σας πω αυριο τα νεα!

Νικο δουλευει η μητερα ενος φιλου μου εκει κ περνουμε ημερολογια κ γενικα οτι μπορουμε να συνεισφερουμε στην φλογα, οι ανθρωποι κανουν πραγματικες προσπαθειες για τα παιδακια.

φιλια

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι πάλι...

Νίκο μου τώρα είδα το μήνυμά σου και έχεις δίκιο! Και η Φλόγα αλλά και Το χαμόγελο του παιδιού, κάνουν αξιέπαινη δουλειά! Μακάρι να μην υπήρχε λόγος ύπαρξής τους....

Είδα και την ώρα της ανάρτησης σου. Ο σεισμός σε βρήκε ξύπνιο ε? Τρομάξανε τα παιδιά? Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Τον κατάλαβα εγώ τον σεισμό αλλά δεν ταράχτηκα. Γύρισα πλευρό και συνέχισα τον ύπνο μου.

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε πατατούλες τηγανιτές με χόρτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια.

Την Κυριακή έφτιαξα χοιρινή τηγανιά που την συνοδέψαμε με ρυζάκι και πατάτες.

Χτες είχαμε φακές και σήμερα σουφλέ μελιτζάνας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αχ βρε παιδια δεν τους μπορω καθολου τους σεισμους! Το Σαββατο ειχαμε μια κουβεντα με την πεθερα μου και μου ειπε πως στη δουλεια της επιασε κουβεντα με μια πελατισσα η οποια δουλευει στο αστεροσκοπειο και της ειχε παει ενημερωση απο τον Βαροτσο οτι περιμενουν σεισμο γυρω στα 5 ριχτερ το επομενο δεκαημερο και της ελεγα οτι λεει βλακειες να μην ανησυχει.

Βρε Φωτεινη νομιζα οτι ο αντρας σου δεν θα ηταν τοσο ασχημα. Περαστικα ευχομαι. Εγω λεω καλα οτι ειμαι, τωρα δεν ξερω αν ειμαι θα δειξει ο καιρος

Νικο επειδη ενα σπιτι απο το χαμογελο του παιδιου ειναι κοντα στο σπιτι μου και οταν ειχαμε καλυτερα οικονομικα ειχαμε ασχοληθει οφειλω να πω οτι τα προβληματα μας ειναι ενα τιποτα σε σχεση με τα προβληματα αλλων ανθρωπων και αντι να λεμε δοξα το Θεο καθομαστε και μιζεριαζουμε, μας καταβαλει η καθημερινοτητα γιατι τα βλεπουμε απ εξω ολα αυτα. Οταν συνηδειτοποιησουμε πραγματικα οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα τοτε θα γινουμε και καλυτεροι ανθρωποι.

Τζενη νηπιαγωγειο ε? Μεγαλωσε. Αρχιζει κι εμενα το αγχος για το εσπα γιατι αν δεν περασει χαθηκα, θα ειναι πολυ μεγαλο προβλημα. Ελπιζω να μην το ζησω κι αυτο φετος

Αγγελικη ζηλεψα τα χορταρακια, θελω βλητα!

Εμεις σημερα θα φαμε κεφτεδακια και τυροπιτα

Τα φιλια μου και στις υπολοιπες!

Ιωάννα αυτήν την ειδοποίηση του Βαρώτσου που λες εγώ την είχα διαβάσει στο ίντερνετ πριν 3-4 εβδομάδες. Τον θεωρώ πολύ σοβαρό επιστήμονα τον συγκεκριμένο και δυστυχώς πολλοί τον αμφισβητούν.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

Κουνηθηκατε λίγο σημερα ε; Αφου ηταν στη θαλασσα μικρο το κακό. Νικο εσεις που ειστε πιο κοντα ολα καλά; Πως αντεδρασαν τα παιδια; Προχτες που εκανε εναν καλουλη εδω η μικρη αδιαφορησε εντελως ενω ο μικρος σχολιασε έκπληκτος οτι η κουνια του που εχει ροδες κουνηθηκε μονη της. Καλά για προβλέψεις σεισμων εχω ακουσει τα δυο τελευταια χρονια άπαιχτα πραγματα αλλά γενικα πιστευω οτι το ΒΑΝ μαλλον κανει δουλεια. Τωρα γιατι δεν το υιοθετουν δεν ξερω.

Ιωαννα οντως υπαρχει κοσμος που πραγματικα υποφερει αφανταστα. Δυστυχως ομως η καθημερινοτητα αλλά και η κατασταση που βιωνουμε γυρω μας λογω κρισης μας απορροφουν. Πιστευω οτι θα σε παρουν στο ΕΣΠΑ και το ευχομαι ολοψυχα. Εγω ζηλεψα τα κεφτεδακια σου αλλά και την τυροπιτα.

Αγγελικη μεγαλωσε ο μικρος ε; Νηπιαγωγειο τι ωραια. Μετα αρχιζουν τα βασανα του σχολειου αλλά αν παρει απο την αδελφη του ολα θα κυλησουν σαν νερακι. Τηγανια δεν εχω φτιαξει ποτε. Δεν ειναι οι δικοι τετοιων γευσεων και μου λειπουν τα διαφορετικα.

Νικο ποσες αλήθειες λες....

Τζενη μη φοβασαι τοσο τους σεισμους αν και τα κουνηματα σε πολυκατοικιες ειναι πιο εντονα (μιλαει οπως καταλάβατε η ειδική στους σεισμους-χιχι). Καλά κανεις και ενθαρρυνεσαι απο την αρχη του μικρου. Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος.

Εμεις για σημερα εχουμε διαφορα απο το ψυγειο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι.

Τι κάνετε? Κουνηθήκαμε καλά και εμείς προχτές! Βέβαια τι να πει και ο Νίκος, που είναι πιο κοντά, αλλά όπως και να έχει ο σεισμός ήταν αισθητός σε πολλά μέρη. Εγώ ξύπνησα από το κούνημα, λέω στον σύζυγο: "κουνάει, σεισμό κάνει?", γέλασε που τον κατάλαβα, ενώ κοιμόμουν και μου λέει: άντε πάλι σεισμογράφε, ξύπνησες?... με κοροιδεύει, γιατί την τελευταία φορά που έκανε, τον καταλάβα πάλι και έπεσα μέσα στα ρίχτερ.

Φαγητά αυτές τις μέρες δεν θυμάμαι από πότε σας είπα... τελοσπάντων έκανα ρεβυθοκεφτέδες, κοτόπουλο με πατάτες και κολοκύθα, παγωτό με πτι-μπερ για μία επίσκεψη που πήγαμε και τους άρεσε πολύ, ενώ για σήμερα έχω γίγαντες με βλήτα και κολοκύθα για σαλάτα.

Σας βάζω μία υπέροχη φωτογραφία από ένα λουλούδι που μου είχε φέρει πέρσι η βαφτιστήρα μου... είναι αμαρυλλίς και το κράταγε με μεγάλη χαρά που θα μου το έδινε στη γιορτή μου, αλλά τρόμαξε με το σκυλί, της έπεσε και έσπασε το λουλούδι:(... στενοχωρήθηκε πολύ το καημένο! Τώρα όμως έβγαλε το νέο λουλούδι και ανυπομονώ να της το δείξω, για να χαρεί.

i6K8ipxm.jpg

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.

Σήμερα γύρισα στο σπίτι μεσημέρι και το μόνο που πρόλαβα να μαγειρέψω ήταν λίγο ρυζάκι, ευτυχώς που υπήρχε ένα χοιρινό φιλετάκι από χτες και λίγα φασόλια από προχτές και τη βγάλαμε καθαρή συμπληρώνοντας με μια ωραία σαλάτα και όλα καλά. Εσύ πάντα βρίσκεις μία λύση για το φαγητό:tongue:

Παιδιά σήμερα η μέρα ήταν πολύ ζεστή. Είχα πάει σε μια κηδεία το πρωί και στο νεκροταφείο στεκόμασταν αρκετή ώρα ορθοστασία περιμένοντας να έρθει ο παπάς και να αρχίσει η ταφή. Η Εκκλησία που εψάλλη η εξόδιος ακολουθία με το νεκροταφείο δεν είναι στην ίδια περιοχή αλλά σε απόσταση 10΄με το αυτοκίνητο.

Μέχρι να φύγουμε από 'κει πήγε 12.00. Το κεφάλι μου να καίει, φορούσα μαύρα που τραβούσαν τη ζέστη, τα πόδια μου αφενός να φλογίζονται στα εκτεθιμένα στον ήλιο σημεία τους, αφετέρου να έχουν πρηστεί από τη ζέστη και να μην μπορώ να σταθώ καθόλου αφού με έσφιγγαν και με πονούσαν. Μη φανταστείτε ότι είχα τακούνια χαμηλές εσπαντρίγιες είχα χωρίς κορδόνια.

Το πρόσωπό μου είχε κατακοκκινίσει από τον ήλιο και φανταστείτε ότι έβλεπα την καράφλα του παπά απέναντί μου που ήταν αρκετά κόκκινη και σκεφτόμουν πόσο κάηκε ο άνθρωπος.

Μωρέ όλοι μπαρουτιάσαμε σήμερα. Ευτυχώς πριν φύγω από το σπίτι έκλεισα τα εξώφυλλα για να μην μπαίνει η ζέστη μέσα.

Πριν λίγο άνοιξα κάποια τζάμια και είδα ότι υπάρχει διαφορά. Αύριο θα έχει πάλι 32 βαθμούς αλλά θα βρέχει λέει. Για να δούμε...

Συλλυπητήρια καταρχήν! Αλλά και τόση ζέστη πια εκεί, είναι απίστευτη! Πόσο έχουν αλλάξει οι καιρικές συνθήκες:o

Καλημέρα παρεούλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Τι κάνετε; Πώς είστε; Πώς περάσατε το ΣΚ;

Το Σάββατο είχε ο σύζυγος δουλειά, οπότε κράτησα εγώ τη μικρή και την ευχαριστήθηκα! Είχαμε καιρό να περάσουμε χρόνο μαζί και μου είχε λείψει.

Την Κυριακή κάναμε και το τρίτο χρυσό δοντάκι και ήταν για ακόμα μια φορά συνεργάσιμη, έφαγε και το αντίδωρο της μετά, μια χαρά!

Στείλαμε στα πεθερικά μου μια γεμάτη βαλίτσα με ρούχα της μικρής και τα έδωσαν σε ένα ζευγάρι (παλιοί συμμαθητές του συζύγου) που έχουν μια πιο μικρή ζουζούνα και μας πήραν να μας ευχαριστήσουν. Πολύ χάρηκα που δώσαμε χαρά και βοηθήσαμε μια άλλη οικογένεια, έστω και με αυτά τα λίγα πραγματάκια! Μπράβο που το σκεφτήκατε! Εδώ ο δήμος έχει βάλει ειδικούς κάδους για ρούχα, παπούτσια και άλλα, οπότε εγώ τα πάω εκεί, αφού δεν ξέρω κάποια οικογένεια να τα δώσω.

Μαγειρικά, το Σάββατο κολοκυθάκια με αυγά και τηγανητά καλαμαράκια. Την Κυριακή μαγείρεψε ο καλός μου πατάτες με λουκάνικα και τυρί στο φούρνο. Επίσης έκανα μια γαλατόπιτα, κολοκυθοπιτάκια και λουκανικοπιτάκια με σφολιάτα που είχα καιρό στην κατάψυξη και έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή. Για σήμερα έχουν περισσέψει λουκάνικα από χθες και θα βράσω παντζάρια για σαλάτα. Ωραιότατα όλα!!

Επιστρέφω στη δουλειά και τα ξαναλέμε!

Ειχα γραψει ενα κατεβατο την Παρασκευη κ το εχασα κ μετα νευριασα κ δεν ξαναεγραψα παλι απο την αρχη!

Στρουμφιτακι μπραβο στην Μελενια!!

Χτες το απογευμα καναμε παρτυ για τα γεννεθλια του μικρου κ περασαμε υπεροχα,το καταευχαριστηθηκαν μικροι μεγαλοι ! Εσβησε κ το κερακι του δυνατα κ με την πρωτη κυριος! Μπράβο ο μικρούλης! να τον χαίρεστε! πολύχρονος!!:P

Τα αλλα ευχαριστη που σας εγραφα κ την Παρασκευη ειναι οτι δειλα δειλα αρχισαμε κ τρωμε κανονικα , οχι βεβαια ακομα ολα τα φαγητα αλλα απο το τιποτα θεωρω οτι ειναι μεγαλο βημα!

Καλησπέρα κι απο μενα!

Τζενακι να τον χαιρεσαι τον μικρο σου! Να ειναι πολύχρονος κι ευτυχισμένος! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα με το φαγητο. Σιγα σιγα θα βελτιωθει πολύ μην ανησυχεις.

Σμουρφιτα να τη χαιρεσαι τη μικρή κυρια σου! Καλά εκανες κι εδωσες τα ρουχα. Κι εγω δινω της μικρης σε μια φιλη μας και κανονισα και με τον παπα εδω να δωσω του πιτσιρικά μου.

Εβιρι εδω ο καιρος ειναι αστατος που λενε. Το ΣΚ σε μας εβρεξε λιγο. Ως συνήθως,ε?;)

Ιωαννα μου τι κανεις; Τον νταντεψα λιγακι, οσο αφηναν τα πιτσιρικια που δεν ξεκολλαγαν απο πανω του. Παντως μου ηρθε με κολλάρο και το χερι σε φακελο. Δεν ειναι αρκετα ελαφρια η κατασταση του τωρα αλλά θα περασει που θα παει. Ωωω! περαστικά του! Φταίει και αυτή η υγρασία, που δυσκολεύει περισσότερο τέτοιες καταστάσεις!:| Ο μικρος ειναι απυρετος αλλά οχι πολυ κεφατος. Μαλλον τον τριγυριζει ακομα. Εμενα ποιος θα με νταντεψει απο την αυπνια και το τρεξιμο; (Μην απαντησετε... ξερω) Έλα ντε! ποιός? κράτα γερά μάνααα?!!!

Αγγελικη πως παει; Έχει και τα καλά της η μετακομιση.

Νινα πως παει η μεση σου; Με δυσκόλευε πολύ αυτές τις μέρες, αλλά πέρασε επιτέλους.

Εμεις μαγειρικά το Σαββατο ειχαμε το μεσημερι μπριζολες πανε με πατατες και σαλάτα ενω το βραδυ φαγαμε πιτσα εξω λογω του αγωνα. Χτες φτιαξαμε μουσακα κι εχουμε και για σημερα.

Φιλια

Καλημέρα κορίτσια!

Η ώρα είναι 4 περίπου και μόλις τελείωσα την δουλειά (εικονογράφηση και κάποια άρθρα που γράφω) και πριν πάω για ύπνο είπα να σας δω :P χθες ήρθα σπίτι ....ήμουν σε μια παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου και θέλω να σας μιλήσω για αυτό. Δεν θα μιλήσω για το βιβλίο και εκδοτικό κτλ γιατί ξέρω τους κανόνες του φόρουμ και δεν έχω σκοπό να κάνω κανένα είδος διαφήμισης αλλά πραγματικά θέλω να σας πω μόνο για την φλόγα που ούτε εγώ ήξερα και αλήθεια κορίτσια συγκλονίστηκα...στο συγκεκριμένο βιβλίο λοιπόν το συγγραφικό ποσό πάει εξ ολοκλήρου στην φλόγα...εγώ όμως δεν είχα ιδέα τι πραγματικά ήταν και τι κάνουν οι άνθρωποι αυτοί μέχρι που τους γνώρισα ο ίδιος στην εκδήλωση! Είναι ένας σύλλογος γονέων που τα έχουν αναλάβει όλα μόνοι τους...γονείς που κάποιοι (δυστυχώς αρκετοί) έχουν χάσει τα παιδιά τους από τον καρκίνο...και ο πόνος τους τους ένωσε για να μείνουν όλοι μαζί και να φτιάξουν τον σύλλογο ώστε να μην χρειαστεί να θρηνήσουν άλλοι γονείς θύματα από την αρρώστια αυτή. Και είναι απίστευτο πως σε αυτό το κράτος παράνοιας καταφέρνουν με ένα σωρό δυσκολίες να βοηθούν τόσα παιδιά...ήταν αλήθεια μια συγκλονιστική εμπειρία η γνωριμία μου με τον σύλλογο και με έκανε να σκεφτώ και να αναθεωρήσω πολλά πράγματα...ήταν σοκαριστική μια εικόνα που είδα από ένα κορίτσι που παλεύει με την ασθένεια και είχε ζωγραφίσει τον σύλλογο σαν μια γυναίκα έγκυο που είχε στην κοιλιά της τα παιδιά της φλόγας...μια μάνα για αυτά τα παιδιά...ειλικρινά όλο αυτό με επηρέασε πολύ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! εύχομαι υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου και όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στον σύλλογο φλόγα όπως και στο χαμόγελο του παιδιού...κορίτσια αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες...από χθες το βράδυ που ήρθα σπίτι τα σκέφτομαι συνέχεια όλα αυτά...τόσα προβλήματα στον κόσμο και μερικές φορές λες γιατι τα παιδιά ρε γαμώτο να βασανίζονται έτσι...τέλος πάντων, ελπίζω να μη σας στενοχώρησα απλά είμαι στο γραφείο και ήθελα πραγματικά να μιλήσω κάπου και να εκφραστώ για όλη αυτή την εμπειρία... καληνύχτα κούκλες και καλή αυριανή

Νίκο, θα το κοιτάξω σίγουρα στο ίντερνετ και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ άσχημες καταστάσεις που περνάνε οι άνθρωποι γύρω μας, αλλά αν δεν συμβεί σε κάποιον δικό μας, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και ασχολούμαστε με τα καθημερινά και μιζεριάζουμε με μικροπράγματα! Θυμάμαι όταν είμασταν 1 μήνα στο ΚΑΤ με ένα ατύχημα που είχε ο άντρας μου, για πόσο καιρό μετά πέρναγα από το νοσοκομείο και σκεφτόμουν (και σκέφτομαι ακόμα) πόσοι άνθρωποι υποφέρουν εκεί μέσα!

καλημεραααα

τι κανετε βρε παιδια; τον καταλαβατε τον σεισμο; κουνηθηκατε; παλι αυπνη εμεινα!! Γιατί βρε κορίτσι? τρόμαξες πολύ? είσαστε σε ψηλό όροφο?

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον μικρο κ σε εσας οτι καλυτερο σας ευχομαι!

Φωτεινη μου περαστικα μωρε !!!

Αγγελικη μεγαλωσε κ το αντρακι μας ε; πως περναν τα χρονια ετσι γρηγορα !!!

Ιωαννακι μου ακομα δεν μπορω να το πιστεψω με το φαγητο.Βεβαια ακομα τρωει πολυ λιγα φαγητα κ εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας αλλα αφου εγινε η αρχη δεν αγχωνομαι καθολου! Να μπει κ αυτος σε μια σειρα να ησυχασω απο τα 2 φαγητα την μερα.

Σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζακι.Τα ειχα ετοιμα καταψυξη οποτε μονο τα μαγειρεψα.

Για αυριο εχω παει να δοκιμασω κοκκινες φακες.Θα σας πω αυριο τα νεα!

Νικο δουλευει η μητερα ενος φιλου μου εκει κ περνουμε ημερολογια κ γενικα οτι μπορουμε να συνεισφερουμε στην φλογα, οι ανθρωποι κανουν πραγματικες προσπαθειες για τα παιδακια.

φιλια

αχ βρε παιδια δεν τους μπορω καθολου τους σεισμους! Το Σαββατο ειχαμε μια κουβεντα με την πεθερα μου και μου ειπε πως στη δουλεια της επιασε κουβεντα με μια πελατισσα η οποια δουλευει στο αστεροσκοπειο και της ειχε παει ενημερωση απο τον Βαροτσο οτι περιμενουν σεισμο γυρω στα 5 ριχτερ το επομενο δεκαημερο και της ελεγα οτι λεει βλακειες να μην ανησυχει. Και εμένα χτες μου το είπαν ότι το είχε προβλέψει ο Βαρώτσος!

Βρε Φωτεινη νομιζα οτι ο αντρας σου δεν θα ηταν τοσο ασχημα. Περαστικα ευχομαι. Εγω λεω καλα οτι ειμαι, τωρα δεν ξερω αν ειμαι θα δειξει ο καιρος

Νικο επειδη ενα σπιτι απο το χαμογελο του παιδιου ειναι κοντα στο σπιτι μου και οταν ειχαμε καλυτερα οικονομικα ειχαμε ασχοληθει οφειλω να πω οτι τα προβληματα μας ειναι ενα τιποτα σε σχεση με τα προβληματα αλλων ανθρωπων και αντι να λεμε δοξα το Θεο καθομαστε και μιζεριαζουμε, μας καταβαλει η καθημερινοτητα γιατι τα βλεπουμε απ εξω ολα αυτα. Αυτό ακριβώς είπα και εγώ! Οταν συνηδειτοποιησουμε πραγματικα οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα τοτε θα γινουμε και καλυτεροι ανθρωποι.

Τζενη νηπιαγωγειο ε? Μεγαλωσε. Αρχιζει κι εμενα το αγχος για το εσπα γιατι αν δεν περασει χαθηκα, θα ειναι πολυ μεγαλο προβλημα. Ελπιζω να μην το ζησω κι αυτο φετος

Αγγελικη ζηλεψα τα χορταρακια, θελω βλητα! Έλα από εδώ! έχω και κολοκυθάκια βραστά!:P

Εμεις σημερα θα φαμε κεφτεδακια και τυροπιτα

Τα φιλια μου και στις υπολοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...