Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κ καλο μηνα φιλαρακια μου ! καλο καλοκαιρι να εχουμε ( λεμε τωρα ετσι οπς παει δεν μας βλεπω να μπαινουμε στην θαλασσα!!).

Θυμαστε που σας ελεγα για το κλιματιστικο; υποφερω πραγματικα! πιαστηα τοσο πολυ που χτες ειλικρινα δεν μπορουσα να στριψω το κεφαλι μου! παλι καλα με ετριψαν λιγο οι αντρες του σπιτιου κ σημερα ειναι λιγο καλυτερα αλλα αισθανομαι το κεφαλι μου οτι θα πεσει μπροστα σαν εκρεμμες...

Νικο τα παιδια ειναι οι πιο σκληροι κριτες εχεις δικιο αλλα πανω απο ολα πρεπει να το κανεις για το Νικο γιατο το αξιζεις κ γιατι θυμαμαι ποσο χαρουμενος ησουν περσυ που ειχες αδυνατισει!

Νινακι πως εγινε το παγωτο με το ραβανι;

Φωτεινη πολυ ωραι ατα φαγακια σας !! γιαμι γιαμι!

Αγγελικη μου τελεια κ τα δικα σου ολα !!!Ζηλευω σουβλακια !!! Υπομονη με την δουλεια, εγω πια εχω απελπιστει που δνε εχω κουραγιο ουτε να γκρινιαξω.Φουλ μεχρι τελος Ιουλιου ....

Μαγειρικα τωρα το Σαββατο εκανα κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες κ τηε δευτερη δοση μαρμελαδας φραουλα ( συνολικα 5 κιλα φραουλες ) ,την Κυριακη μουσακα κ χτες κοτοπουλο μπουτακια στο φουρνο με πατατες.Εκανα κ αρακα να ειναι ετοιμος για αυριο κ μια μικρη σπανακοπιτα με ενα φυλλο κουρου που ειχα στο ψυγειο.

Εβρασα κ κολοκυθακια απο τον κηπο του μπαμπα να εχουμε για σαλάτα. Μου εστειλε μπολικα κολοκυθακια οποτε εκτος απο τηγανιτα που αρεσουν στους αντρες λεω να κανω κ μια κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο που μου αρεσει κ εμενα !!

Τωρα ειδα το μην σου Νινακι !! μπραβο για το ραβανι !! μιαμ μιαμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας σε ολους! Καλο μηνα να εχουμε κι εκπιζω να θυμηθει το καλοκαιρακι να ερθει γιατι μεχρι τωρα δεν το εχουμε δει!

Σημερα θα φαμε φασολακια, εχτες φαγαμε ψαρακι με χορτα, την Κυριακη σπιτικα χαμπουργκερ και το Σαββατο ουτε που θυμαμαι!

Νινα να ζησετε να ειστε παντα αγαπημενοι!

Αγγελικη αν δεν κανω λαθος ειχες γεννεθλια? Να τα εκατοστησεις.

Δυστυχως δεν προλαβαινω να ειμαι τυπικη, να τα διαβασω ολα γιατι στη δουλεια τρεχω στο σπιτι τα ιδια

Εχει παει κανεις στην Αιγλη Ζαππειου? Ξερετε τι φορανε εκει?

Την καλησπερα μου σε ολη την παρεα

Γεια σας σε ολους! Καλο μηνα να εχουμε κι εκπιζω να θυμηθει το καλοκαιρακι να ερθει γιατι μεχρι τωρα δεν το εχουμε δει!

Σημερα θα φαμε φασολακια, εχτες φαγαμε ψαρακι με χορτα, την Κυριακη σπιτικα χαμπουργκερ και το Σαββατο ουτε που θυμαμαι!

Νινα να ζησετε να ειστε παντα αγαπημενοι!

Αγγελικη αν δεν κανω λαθος ειχες γεννεθλια? Να τα εκατοστησεις.

Δυστυχως δεν προλαβαινω να ειμαι τυπικη, να τα διαβασω ολα γιατι στη δουλεια τρεχω στο σπιτι τα ιδια

Την καλησπερα μου σε ολη την παρεα

Ιωάννα, καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές! Δεύτερον στην Αίγλη Ζαππείου έχω πάει σε τραπέζι για βαπτίσια, οπότε είχα ντυθεί ανάλογα... φαντάζομαι εξαρτάται λοιπόν από την περίσταση το πώς θα ντυθείς.

Γεια σας κορίτσια και αγόρια.

Καταρχήν να ευχηθώ καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους. Να πω Αγγελική μου σε σένα χρόνια πολλά για το αστέρι της παρέας, να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις πάντα με τις χαρές που σου δίνει.

Τα νέα μου τώρα. Την προηγούμενη Δευτέρα στις 25/05 έκανε εγκαίνια η Εκκλησία του Έσσλινγκεν και παρευρεθήκαμε από νωρίς. Η λειτουργία τέλειωσε στις 13.00 το μεσημέρι. Ήταν βέβαια κουραστικό για μας κι ευτυχώς που είχα κάθισμα γιατί διαφορετικά θα λιποθυμούσα. Μετά είχαν κανονίσει να υπάρχουν χοροί Ποντιακοί σουβλάκια, καφέδες, γλυκά κλπ. Το μόνο κακό ήταν ότι έβρεχε και δεν μπορούσαμε να καθίσουμε καθώς όταν τα καθίσματα στον αυλόγυρο της Εκκλησίας ήταν κατειλημμένα και τα μοναδικά ελεύθερα ήταν κάτι λίγα που βρέχονταν χωρίς τέντα. Έτσι πήραμε τα σουβλάκια σε πακέτο και τα φάγαμε στο σπίτι.

Προχτές που ήταν Ψυχοσάββατο πήγαμε με την Εβιρίνα στην Εκκλησία, κοινωνήσαμε και πήγα και κόλλυβα. Ήταν όμως τόσες οι πιατέλες...που γέμισαν πέντε τραπέζια μέσα στο ναό. Έτσι καταλήξαμε να τα μοιράζουμε η μία στην άλλη.

Να σας πω και τα μαγειρικά μου. Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με κιμά, χτες μαγείρεψε ο Έβιρος κριθαράκι με τόνο κονσέρβας και λαχανικά, την Κυριακή φάγαμε κοτόπουλο στο ειδικό σκεύος που στέκεται όρθιο μαζί με πατάτες και λαχανικά και το Σάββατο λουκάνικα με πατάτες και αυγά.

Εβιρι τι ωραια που περασατε! Φανταζομαι τη συγκινηση που ειδες την Εβιρινα να χορευει! Κι εχεις δικιο ηταν ωραια που την ειδατε ενδιαμεσα Πασχα και καλοκαιρι. Παντα τετοια να εχετε!

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου.

Νοσηλευεται απο χτες ο αδερφος του με υγρο στον πνευμονα (εχει και αλλα σοβαρα προβληματα υγειας) στην επαρχια όπου ζει κι ετσι θα παει εκει φυσικά.

Περαστικά του βρε Φωτεινή μου.

Εβιράκι τι καλά που μπορέσατε και κανατε και την βόλτα σας αλλά χαρήκατε και την κορούλα σας για λίγο! Άντε και πλησιάζει ο καιρός να έρθετε Ελλάδα!

Ευχαριστώ Αγγελική μου, θέλουμε ακόμη δύο μήνες. Θα έρθουμε 29/07 που είναι η τελευταία μέρα του σχολείου.

Χτες μίλησα με την ricola μας. Είναι καλά αλλά ο μικρόυλης της την απασχολεί όλη μέρα. Ο οποίος είναι ένας κούκλος και της μοιάζει! Σας στέλνει τα φιλιά της!

Αχ σ' ευχαριστούμε πολύ που μας ενημέρωσες. Πολύ ωραία. Να της δώσεις και τα δικά μας χαιρετίσματα την επόμενη φορά.

Έβιρι πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου! Τι ωραία που ήρθε η μεγάλη Εβιρίνα, έτσι τώρα δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμη μέχρι το καλοκαίρι που θα ξαναβρεθείτε.

Σ' ευχαριστώ Στρουμφίτα μου. Ναι έτσι είναι.

Πολύ ωραία τα μέρη που επισκεφτήκατε. Έχω πάει επανειλημμένως και ως παιδί με τους γονείς μου και ως φοιτήτρια και με τον σύζυγο και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Τύχατε στο gay parade;;; Τι μου θύμισες.... 1η φορά στη ζωή μου εκεί το είδα. Τη 2η φορά είμασταν στη Σουηδία και βλέπαμε τα 2 μέτρα παλικάρια με φτερά και πούπουλα, αλλά τους είχαν σχετικά περιορισμένους σε συγκεκριμένους χώρους εκδηλώσεων και όποιος ήθελε να μπει έπρεπε να έχει ειδική άδεια.

Εγώ ένα έχω να πω: Η κοινωνία μας αποδομείται.

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεα σου! πρπειε να ηταν πολυ ωραια κ συγκινητικα !!!Κ σε αλλες χαρες στα κοριτσακι σου !

Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη μου.

Εβιρακι χαρηκα πολυ που σε διαβασα παλι και φυσικα θα ενιωσες πολυ περηφανη για το κοριτσι σου. Ωραια περασατε χαλαλι η κουραση

Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου.

Εμείς είμαστε έτσι και έτσι... ο σύζυγος έχει χτυπήσει άσχημα το χέρι του και είναι με αντιβίωση... μία βδομάδα τώρα και δεν του έχει περάσει ακόμα!

Ήταν αρκετό τελικά!! Τι να πεις... οι ατυχίες της ζωής.

Εγώ έχω κάποια γυναικολογικά θέματα και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη... και για τους δυό μας, γιατί μας έχουν ρίξει όλα αυτά...

Θέματα που λύνονται μην τα φοβάσαι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και όπως ακριβώς τα έχεις ονειρευτεί.

Εβίρι πολύ χαίρομαι που περάσατε υπέροχα με όλη την οικογένεια! να χαίρεσαι την κοράκλα σου και να σε κάνει πάντα υπερήφανη, γιατί το αξίζεις!

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίνα μου, με συγκινείς.

Πήγαν και στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο φέτος?

Όχι Νίνα μου ήταν τον Οκτώβριο του 2013 το Ηρώδειο και τον Απρίλιο του 2014 ήταν το Μέγαρο Μουσικής λίγο μετά που φύγαμε από την Ελλάδα από τις διακοπές του Πάσχα πέρσι.

Ουάου! τι όμορφα! πολύ θα ήθελα να τους έβλεπα... ξέρεις όταν ακούω την κρητική λύρα να παίζει, αυτόματα το πόδι μου κουνιέται στο ρυθμό της:-D... έπρεπε να έμενα Κρήτη εγώ!

Την Κρήτη την έχεις κλεισμένη στην καρδιά σου και είναι το ίδιο.

Καλά δεν ήξερα ότι υπήρχε παρέλαση γκέι:eek: αν είναι δυνατόν! και με παιδιά?! άντε μετά να εξηγήσεις στα μικρά παιδιά, γιατί είναι έτσι ντυμένοι και συμπεριφέρονται έτσι?!

Και πού να σου λέω η διπλανή μου σε κάποιο σημείο που στάθηκα για να τραβήξω βίντεο φορούσε κάτι πλαστικά γυαλιά σαν αποκριάτικα που στη μέση κρεμόταν το αντρικό μόριο με φορεμένο ένα προφυλακτικό. Εντάξει δηλαδή... το παρατραβάνε. Και να 'ταν μόνο αυτό!!! Δύο νεαροί από 18 - 20 ετών περίπου, αγόρια σαν τα κρύα τα νερά να λικνίζονται στο ρυθμό ενός ξένου τραγουδιού κι ο ένας να σκύβει μπροστά στον άλλο χαμηλά προσποιούμενος.....κι ο άλλος να δείχνει ότι το απολαμβάνει και να κάνει τις ανάλογες κινήσεις. Δηλαδή, ευτυχώς που φορούσαν τα ρούχα τους κι ευτυχώς που δεν είχα μαζί μου τη μικρή Εβιρίνα.

Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα πού είναι η μανούλα αυτών των αγοριών να τα καμαρώσει και να τα φτύνει...για να μην τα ματιάσει.

Πάντως έτσι εγώ γέλασα με την ψυχή μου ,όταν είχαμε πάει Ζάκυνθο και είδαμε 2 πανύψηλα όμορφα αγόρια ντυμένα γυναίκες! Και έναν άλλον με τιραντέ φουστανάκι άσχημο και γελοίο συγχρόνως! χα χα χα είναι για γέλια και για κλάματα!

Ακριβώς έτσι. Εμένα μου μοιάζουν αξιολύπητοι.

Αυτο που λετε για τις gay parade και τις εμφανισεις, μου φαινεται αρκετα τραβηγμενο. Γενικά μου φαινονται ολα υπερβολικά και αυτο που γινοταν στο παρελθον που ολα ηταν κρυφα και απαγορευμενα αλλά και αυτη η υπερ-προβολή που ζουμε τα τελευταια χρονια. Δεν ξερω, ειμαι υπερ του μετρου. Ελευθερια επιλογων αλλά χωρις υπερβολές σε ολους τους τομεις.

Συμφωνώ μαζί σου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει χωρίς φανφάρες. Παρόλ' αυτά δε σημαίνει ότι πρέπει και να το θεωρήσουμε φυσιολογικό.

Παντως και φετος με δυσκολεψε η Eurovision που ετυχε να δει η μικρη την περσινη νικητρια (ή περσινο νικητή; ) και ρωτουσε πως μπορει μια κοπελα να εχει μουσι. Της ειπα οτι ειναι αντρας ηθοποιος που εχει ντυθει με γυναικεια ρουχα γιατι κατι τετοιο ειναι συνηθισμενο σε αυτο το επαγγελμα. Ισως να μην ηταν πολύ σωστο οπως το χειριστηκα αλλά μου φανηκε το πιο αθωο και το πιο απλό.

Πολύ σωστά το χειρίστηκες. Κι εγώ φέτος τους σιχάθηκα όλους στη Γιουροβίζιον.

Εμεις το ΣΚ εδω στα ιδια τα γνωστα , αλλα μαθαμε κ δυσαρεστα νεα για ενα προσωπο κ μας εχει ριξει ολους πολυ.

Εύχομαι να το ξεπεράσετε σύντομα.

Το Σάββατο το πρωί έδωσε γραπτές εξετάσεις η κόρη μου για lower. Το επόμενο Σάββατο δίνει και προφορικά.

Καλή επιτυχία της εύχομαι κάτι που εγώ το θεωρώ δεδομένο.

Το βράδυ είχε καλέσει κάποιους φίλους της για την γιορτή της και ο άντρας μου τους έψησε σουβλάκια και πιτούλες. Είχε φτιάξει και τζατζίκι και μία σως, εγώ τους τηγάνισα πατάτες και το καταευχαριστήθηκαν!

Μπράβο που περάσατε τόσο ωραία. Το αξίζει το αστεράκι σου.

Την Κυριάκή είχαν έρθει οι γονείς και ο αδερφός μου και φάγαμε το μεσημέρι. Ήρθαν για να χαιρετήσουν την κόρη μου για την γιορτή της αλλά και γιατί είχα κι εγώ τα γενέθλιά μου χτες.

Να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις Αγγελική μου και να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου κι εμείς.

Είχα φτιάξει κλέφτικο και τηγάνισα πατατούλες, σως και τζατζίκι και σαλάτα ανάμεικτη με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριές και ξύδι μπαλσάμικο.

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτομπέικον στον φούρνο με κρέμα γάλακτος. Θα τα συνοδέψουν με ότι αποφασίσουν.

Υπέροχα όλα 'γεια στα χέρια σου.

Την Κυριακή το πρωί πήγαμε στην εκκλησία τη μικρή μας με τη νονά της κι έκανε το πρώτο της χρυσό δοντάκι! Ήταν πολύ ήσυχη και άνοιξε κατευθείαν το στοματάκι της και δεν δυσφόρησε καθόλου!

Με 'γεια το χρυσό δοντάκι κι εύχομαι να βάλει αμέτρητα χρυσά δοντάκια.

Δεν λέει να καλυτερέψει και σκέφτομαι κατά πόσο στο ΚΑΤ έκαναν σωστή δουλειά! Βέβαια δεν μπορεί και να το ξεκουράσει, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό...

Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάτε για να το ξαναδεί ο γιατρός;

Ημέρα εξετάσεων η σημερινή για την κόρη μου η οποία γράφει Ιστορία. Μετά θα έχουν ένα μεγαλούτσικο κενο και θα ξαναγράψει 3/6.

Καλή επιτυχία και στις εξετάσεις του σχολείου της. Καλή επιτυχία και σε όλα τα παιδιά που γράφουν εξετάσεις αυτές τις μέρες σε οποιαδήποτε τάξη.

Σήμερα τρώμε ομελέτα με κοτόπουλο, που περίσσεψε και σκέφτομαι να κάνω ραβανί... λέτε αν το κάνω και το βάλω στην κατάψυξη με παγωτό από πάνω, να είναι εντάξει? όπως τα παγωτά της έβγα νομίζω...

Προσωπικά δε γνωρίζω, αν και μου φαίνεται ωραία ιδέα. Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα κομμάτι σε πλαστικό δοχείο μαζί με παγωτό και μέσα στην ίδια μέρα μόλις το βγάλεις αν είναι καλό και όπως πρέπει βάλε και το υπόλοιπο του ταψιού. Ό,τι κάνεις να μας πεις κι εμάς τις εντυπώσεις.

Γεια σας κούκλες!!!

Μόλις ήρθα στο γραφείο και έφτιαξα τον καφέ μου για να ξεκινήσω! Είμαι καλύτερα!!! Ακόμα βήχω αλλά όχι αυτό το τρομερό που έβηχα ΟΛΗ ΜΕΡΑ τόσο δυνατα που είχα ραγίσει τα πλευρά μου...

Αυτό βρε Νίκο είναι σοκαριστικό!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

τώρα ηρέμησα...βέβαια μιλάμε κορίτσια για πολλάααα φάρμακα! εισπνεόμενα, αντιβιώσεις, σιρόπια κ.τ.λ αλλά όλα οκ. Προσπαθώ να φτιάξω πρόγραμμα για να αρχίσω τρέξιμο.

Περαστικά σου, καλή ανάρρωση και τώρα που γράφω ελπίζω να είσαι εντελώς καλά.

ΕΒΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τώρα είδα τα νέα σου!! Μπράβο στο κορίτσι!!! Φυσικά και νιώσατε υπερήφανοι!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Τι καλά!!

Και το Βέλγιο πρέπει να ναι πανέμορφο!!! Τι ωραία! Πολύ τα χάρηκα τα νέα σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο μου.

Κι εγώ χαίρομαι με τα δικά σου επαγγελματικά νέα που τα βλέπω κάθε φορά στο προφίλ μου.

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου και δεν έχει μαγείρεμα... Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι Νίνα μου με παντοτινή αγάπη.

Το ραβανί είναι έτοιμο και καταπληκτικό! Σαν το συνιστώ:-P

Το έβαλες στην κατάψυξη μαζί με το παγωτό τελικά;

Θυμαστε που σας ελεγα για το κλιματιστικο; υποφερω πραγματικα! πιαστηα τοσο πολυ που χτες ειλικρινα δεν μπορουσα να στριψω το κεφαλι μου! παλι καλα με ετριψαν λιγο οι αντρες του σπιτιου κ σημερα ειναι λιγο καλυτερα αλλα αισθανομαι το κεφαλι μου οτι θα πεσει μπροστα σαν εκρεμμες...

Μα τι ήταν κι αυτό στη δουλειά σου!!!! Τόσο θερμές και θερμοί ήταν οι άλλοι που το είχαν αναμμένο;

Ιωάννα μου εγώ από την Αίγλη το μόνο που ήξερα ήταν το βαιρετέ που λειτουργούσε τα καλοκαίρια. Θεωρώ όμως, ότι μάλλον θα πρέπει να ντυθείς ανάλογα με το λόγο για τον οποίο θα παρευρεθείς κι όχι τόσο με το χώρο.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα.

Μπήκα πρωί γιατί σήμερα και αύριο θα ασχοληθούμε με την μετακόμιση που σας έλεγα, οπότε ίσως να μην μπορέσω να ξαναμπώ. Θα σας πω πως θα είναι όταν εγκατασταθούμε στην υπόγα!!!

Στα μαγειρικά σήμερα τελικά θα φάμε το κρασάτο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι.

Εβιράκι πολύ κουραστικό το πρόγραμμα της εκκλησίας! Καλά κάνατε που πήρατε τα σουβλάκια στο σπίτι και τα φάγατε ξεκούραστα! Ευχαριστώ για τις ευχές σου τόσο για την κόρη μου όσο και για μένα! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Πολλές καλημέρες σε όλη την παρέα! Θα προσπαθήσω να τα ξαναπούμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλό μήνα, έστω και καθυστερημένα! Άντε να δούμε καλοκαιράκι, να κάνουμε και κανένα μπανάκι!

Μαγειρικά αυτές τις μέρες φάγαμε κεμπάπ που έψησε ο σύζυγος, παντζάρια, κριθαράκι κοκκινιστό, ρεβύθια στη γάστρα. Το ΣΚ είχαμε αρκετό τρέξιμο κι εγώ πολύ πλύσιμο και σίδερο, αφού φρέσκαρα τα ρούχα του συζύγου για τη δουλειά του. Χθες επέστρεψαν οι γονείς μου από το χωριό και πήγαμε να τους δούμε και να δουν κι εκείνοι τη μικρή. Τσιμπήσαμε εκεί το βράδυ, η μαμά είχε φτιάξει πίτσα κι εγώ της πήγα μίνι ντόνατς για γλυκό.

Αγγελική μου καλή μετακόμιση! Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι τόσο χάλια!

Ιωάννα όντως έχει σχέση με την περίσταση για το πως θα ντυθείς και εξαρτάται και από την ώρα της ημέρας. Έχω βρεθεί σε γάμο βράδυ, οπότε είχα ντυθεί ανάλογα, σε εταιρική εκδήλωση οπότε φορούσα κοστούμι και καθημερινή για βόλτα οπότε φορούσα casual ρούχα.

Έβιρι πολύ ωραίο το πρόγραμμά σας! Καλά κάνατε και πήρατε τα σουβλάκια σε πακέτο, αυτό θα έλειπε να βραχείτε ή να τη βγάλετε όρθιοι μετά από τόσες ώρες.

Τζένη ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. Πες βρε παιδί μου κι εσύ ότι έχεις πρόβλημα...μπορεί και να καταλάβουν οπότε να μετριάσουν τη χρήση κλιματιστικού. Τρελαίνομαι για κολοκυθόπιτα (και με φύλλο και χωρίς), το ίδιο και η μικρή μου οπότε θα κάνω κάποιο απόγευμα μέσα στην εβδομάδα (ή τουλάχιστον ελπίζω).

Νίνα πώς πάει το χέρι του συζύγου; Μήπως να πηγαίνατε να το ξαναδει γιατρός; Τη χρωμοπαγίδα τη βάζω ανάμεσα στα ρούχα. Άλλες φορές τη βρίσκω όπως κι εσύ στο λάστιχο κι άλλες μέσα στον κάδο, αλλά πάντα είναι χρωματισμένη (οπότε κάνει τη δουλειά της). Α ναι και χρόνια πολλά για την επέτειό σας! Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!!

Φωτεινή πολύ ωραία τα φαγάκια σας! Τελικά έφαγε η μικρή από το σουφλέ; Μικροί μεγάλοι, όλοι καλά;

Επιστρέφω στη δουλειά και τα ξαναλέμε! Φιλιά !!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα καλημερα τι κανετε;

Εβιρακι μου πως αντεξατε τοσες ωρες στην εκκλησια; ωχ εγω που ζαλιζομαι με το λιβανι επρεπε να ειμαι εκει στην 1 ωρα θα ειχα λιποθυμησει. κριμα ομως που εβρεξε κ δεν ευχαριστηθηκατε την εκδηλωση! Κ εδω χαμος το Ψυχοσαββατο.Εγω πηγα ενα προσφορο για τους παπουδες κ δεν μπορεις να φανταστεις τι πανικος γινοταν.Μια ωρα πριν τον εσπερινο κ ηδη ειχε γεμισει ενα τραπεζι τυπου τραπεζαριας απο κολυβα...

Ιωαννακι κ εγω το ιδιο με τα κοριτσια θα σου πω,ντυσου αναλογα με την περισταση που θα πας κ οχι με το χωρο.

Στρουμφιτακι πολυ πλυσιμο ε; αστα να παμε με αυτα τα ρουχα καθε μερα!

Ωραια η πιτσα αλλα κ τα ντονατσακια δεν πανε πισω !!

Αγγελικη περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις !! Ωραιο το φαγακι σου!

Εμεις σημερα περισευματα, αλλος αρακα ,αλλο κοτοπουλο με πατατες οτι θελει ο καθενας.

Καλησπέρα κι από μένα.

Σήμερα φάγαμε λίγο απ' όλα σε αποφάγια. Ξέχασα όμως ότι αυτή τη βδομάδα τρώνε κρέας Τετάρτη και Παρασκευή κι έφτιαξα φασόλια χάντρες τα οποία φύλαξα στο ψυγείο για να φάμε τα χτεσινά και προχτεσινά φαγητά.

Σήμερα έκανε αρκετή ζέστη εδώ. Το πρωί βγήκα για καφέ με μια φίλη μου και πρώτη φορά έβαλα ραντάκι και πέδιλο. Την Παρασκευή αναμένεται να έχουμε 32 βαθμούς. Μήπως θέλετε να σας δώσουμε λίγη ζέστη;

Μπήκα πρωί γιατί σήμερα και αύριο θα ασχοληθούμε με την μετακόμιση που σας έλεγα, οπότε ίσως να μην μπορέσω να ξαναμπώ. Θα σας πω πως θα είναι όταν εγκατασταθούμε στην υπόγα!!!

Ελπίζω να μη σας φύγει η ούγια από το βάρος. Εύχομαι με τον καιρό να γίνει ευχάριστος ο χώρος και να μην είναι τόσο άσχημος όσο δείχνει.

Εβιράκι πολύ κουραστικό το πρόγραμμα της εκκλησίας! Καλά κάνατε που πήρατε τα σουβλάκια στο σπίτι και τα φάγατε ξεκούραστα! Ευχαριστώ για τις ευχές σου τόσο για την κόρη μου όσο και για μένα! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Έβιρι πολύ ωραίο το πρόγραμμά σας! Καλά κάνατε και πήρατε τα σουβλάκια σε πακέτο, αυτό θα έλειπε να βραχείτε ή να τη βγάλετε όρθιοι μετά από τόσες ώρες.

Ευχαριστώ Στρουμφίτα μου. Έτσι ακριβώς.

Εβιρακι μου πως αντεξατε τοσες ωρες στην εκκλησια; ωχ εγω που ζαλιζομαι με το λιβανι επρεπε να ειμαι εκει στην 1 ωρα θα ειχα λιποθυμησει. κριμα ομως που εβρεξε κ δεν ευχαριστηθηκατε την εκδηλωση!

Και φαντάσου ότι ξυπνήσαμε στις 07.00 για να ετοιμαστούμε, ήμασταν εκεί στις 08.00 γιατί θέλουμε 15' με το αυτοκίνητο διαδρομή και ήμασταν νηστικοί μέχρι το μεσημέρι για να πάρουμε το αντίδωρο.

Ξέχασα να σας πω, επειδή τα έγραψα εν τάχυ χτες, ότι στην Αγία Τράπεζα έβαλαν οστά τριών Αγίων που θεώρησα τόσο σημαδιακό το γεγονός όσο σαν να με αφορούσε προσωπικά. Πρόκειται για αγίους που έχουν: το δεύτερο όνομα της κόρης μου, το όνομα του πατέρα μου και τον άγιο της ενορίας μας στην Ελλάδα. Θεωρούσα σχεδόν λες και με καλούσαν προσωπικά οι Άγιοι σ' αυτά τα εγκαίνια για να τους ασπαστώ.

Τώρα που το λέω δεν έγραψα επίσης, ότι το προηγούμενο απόγευμα είχε μέγα εσπερινό με την υποδοχή των λειψάνων των τριών αγίων, περιφορά τους στον αυλόγυρο της Εκκλησίας που τους έραιναν με λουδούδια και δάφνες και προσκύνηση από το λαό. Εμείς πήγαμε στον εσπερινό και τα προσκηνύσαμε δύο φορές.

Κ εδω χαμος το Ψυχοσαββατο.Εγω πηγα ενα προσφορο για τους παπουδες κ δεν μπορεις να φανταστεις τι πανικος γινοταν.Μια ωρα πριν τον εσπερινο κ ηδη ειχε γεμισει ενα τραπεζι τυπου τραπεζαριας απο κολυβα...

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο Τζένη μου. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κάνουν τέτοιες προσφορές για τους νεκρούς τους. Αυτές είναι ανώτερες κι από ελεημοσύνη στους φτωχούς κι εδώ που τα λέμε οι νεκροί δεν έχουν κανένα να τους βοηθήσει παρά μόνο εμάς τους ζωντανούς για να ανακουφιστούν λίγο από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μπήκα εν τάχυ να πω ένα γειά και να επιστρέψω στην δουλειά γιατί σήμερα πρέπει να τελειώσουμε νωρίς για να μεταφερθούν τα γραφεία μας.

Θα σας πω τα νεότερα αύριο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Γινεται πανικος στη δουλεια και δεν μπορεσα να μπω τις προηγουμενες μερες. Αρχιζουν οι ζεστες και τρελλαινεται ο κοσμος.

Εβιρι μπραβο που πηγατε στην εκκλησια αλλά αντεξατε τοσες ωρες; Εγω ζαλίζομαι και σιγουρα θα ειχα λιποθυμησει.

Αγγελικη πες μας πως διαμορφωθηκε ο χωρος μετα τη μετακομιση μηπως κι εφτιαξε λιγακι.

Ιωαννα μου δεν εχω παει ποτε στην Αιγλη. Κι εγω ανάλογα με το event θα ντυνομουν.

Τζενη κι εγω την ειχα πατησει ετσι σε μια εταιρια με το κλιματιστικο. Το καλοκαιρι κυκλοφορουσα με ζακετα και το χειμωνα με το κοντομανικο.

Στρουμφιτα ξεκινησε δουλεια ο συζυγος; Η μικρη δεν δοκιμασε τελικα σουφλε. Εφαγε σκετα μακαρονια.

Νινα ολα καλά; Πως παει ο αντρας σου με το χερι του;

Εμεις αυτες τις μερες φτιαχναμε κλασσικα φαγητακια. Αρακας, ρολο κοτοπουλο στο φουρνο (το οποιο δοκιμασε και η κορη και της αρεσε απ'οτι μου ειπε) και για σημερα λεμε ψαροσουπα. Ερχεται και για ΣΚ ο αντρας μου ο οποιος δεν ειναι πολύ καλά, τον εχει πιασει κατι σαν αυχενικο και θελει νταντεμα απ'οτι μου ειπε. Εν τω μεταξυ ειμαι αυπνη γιατι ο μικρος σηκωσε χτες ξαφνικα πυρετο. Ας ελπισουμε οτι θα περασει ευκολα η μερα.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Επιτέλους Παρασκευή!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελός αυτός ο καιρός... το βράδυ ξύπνησα από τη βροχή και τις βροντές, το πρωί έβαλα ζακέτα γιατί κρύωνα και τώρα σκάω...

Μαγειρικά εμείς χθες και προχθές είχαμε γεμιστά, τα οποία έκανα μετά από καιρό και βγήκαν πολύ νόστιμα! Για σήμερα θα κάνω μια ομελέτα όταν γυρίσω γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη χθες και δεν άντεχα ν α φτιάξω τίποτα, οπότε ομελέτα και σαλάτα.

Αγγελική τελειώσατε με τη μετακόμιση; Πως είναι τελικά ο χώρος;

Φωτεινή το ντάντεμα στους άντρες είναι μόνιμο όταν κάπου πονάνε, αρρωσταίνουν κλπ κλπ. Ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί! ;)

Ναι, ξεκίνησε. Του φαίνεται λίγο περίεργο μετά από΄τόσους μήνες άδειας, αλλά προσαρμόζεται εύκολα.

Ο μικρός μήπως κρύωσε λόγω καιρού; τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν αδιάθετος;

Τα υπόλοιπα κορίτσια και το αγόρι της παρέας τι κάνετε;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τα νέα από την μετακόμιση είναι τα εξής:

Ο χώρος χωρίς πολύ φυσικό φως. Έχω ένα φυτό το οποίο πήρα μαζί μου αλλά δεν το βλέπω να επιβιώνει και πολύ. Οπότε θα το μεταφέρω σπίτι κάποια στιγμή.

Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο οπότε ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορείς να μιλήσεις χωρίς να σε ακούει ο δίπλα. :confused:

Δεν θα πω άλλα, για την ώρα....

Έχει όμως και 1-2 καλά!

1ον θυμάστε που σας έλεγα ότι έχω μία σπαστικιά πίσω μου, η οποία έβλεπε τι έβλεπα και τι έγραφα στον υπολογιστή? Τώρα δεν έχω κανέναν απόλύτως πίσω μου παρά μόνο κάτι ντουλάπες. Yes!!!!

2oν είμαστε πιό ήσυχα.

Για φαγητό σήμερα έχουμε λίγο από όλα. Να καθαρίσει το ψυγείο.

Σας φιλώ όλες κι εσένα Νίκο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερααα

Αντε βρε Αγγελικη μου τουλαχιστον εχει κ κατι καλο εκει κατω!! ησυχασες κ απο την σπαστικια !!

Φωτεινη περαστικα! δεν θα ειναι τιποτα ειναι ιωσουλες καλοκαιρινες που κρατανε μια μερα.Κ εγω ειχα την Δευτερα λιγο πυρετο κρυαδες κ πονο σε ολο το κορμι αλλα περασε σε μια μερα.

Στρουμφιτακι θα την βρειτε την σειρα σας σιγα σιγα !

Σουφλε σημερα κ εμεις .

Φιλια σε ολους!

καλημερααα

Αντε βρε Αγγελικη μου τουλαχιστον εχει κ κατι καλο εκει κατω!! ησυχασες κ απο την σπαστικια !!

Καλημέρα Τζενάκι!

Είναι το μόνο που με παρηγορεί!

Πριν λίγο μιλήσαμε στο τηλέφωνο με την πεθερά μου και με ρώτησε τι καιρό έχουμε εδώ γιατί εκεί βρέχει! Περιτό να σου πω ότι με το ζόρι κρατήθηκα να μείνω ψύχραιμη :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική υπάρχει τουλάχιστον αυτό το παρήγορο! Κάτι είναι και αυτό!

Κορίτσια εδώ κάνει κατακλυσμό!!! Πριν είχε και αστραπόβροντα... ευτυχώς πήρα ομπρέλα μαζί μου το πρωί!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...