Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα μαγειροπαρεάκι!

Είπα να μπω πρωί και να δώσω το παρόν σήμερα.

΄

Τελικά χτες πήγαμε για ψώνια με την κόρη μου αλλά προλάβαμε μόνο τα μισά. Είχε προπόνηση στον στίβο χτες και αργήσαμε να κατέβουμε στα μαγαζιά. Θα το επαναλάβουμε το Σάββατο το μεσημέρι. Πήρε ένα ωραίο λουλουδάτο φόρεμα και μία ποδηλατική βερμούδα που ήθελε για τις προπονήσεις της. Τα υπόλοιπα το Σάββατο.

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει από προηγούμενες μέρες.

Σας φιλώ και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα τι κανετε;

Αγγελικη μεγεια !! καλοφορετα να ειναι !!

Νινακι ασε κ εγω εβγαλα κ φορεσα ζακετα χτες το βραδυ! Γεμιστα θα κανω σημερα να εχουμε για αυριο και μεθαυριο.Αγαπημενο φαγητο!

Εμεις σημερα φακες! Χτες κοτοπουλο με μπαμιες !

Καλημέρες!

Σήμερα τρώμε ομελέτα με κοτόπουλο, που περίσσεψε και σκέφτομαι να κάνω ραβανί... λέτε αν το κάνω και το βάλω στην κατάψυξη με παγωτό από πάνω, να είναι εντάξει? όπως τα παγωτά της έβγα νομίζω...

Με αυτόν τον καιρό, που πάει να βρέξει, ψιχαλίζει λίγο και σταματάει, είμαι μέσα-έξω συνέχεια, γιατί έχω πλύνει τα μικρά χαλάκια της κρεβατοκάμαρας και τρέχω να τα μαζέψω... χτες ίσα που τα πρόλαβα όταν γύρισα.

ggeny και εγώ φόρεσα ζακέτα χτες! Πώς πάει η δουλειά? έχετε ηρεμήσει καθόλου?

Αγγελική έχετε και άλλο shoping δηλαδή! Ωραία!:P

Για να ρωτήσω αν ξέρετε: έχει μπλοκάρει το facebook μου και μου ζητάει την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας, αλλά δεν δέχεται αυτή που νομίζω ότι είναι... τι μπορώ να κάνω? ξέρει κανείς?

Φιλιά σε παρόντες και απόντες:D

Γεια σας κούκλες!!!

Μόλις ήρθα στο γραφείο και έφτιαξα τον καφέ μου για να ξεκινήσω! Είμαι καλύτερα!!! Ακόμα βήχω αλλά όχι αυτό το τρομερό που έβηχα ΟΛΗ ΜΕΡΑ τόσο δυνατα που είχα ραγίσει τα πλευρά μου...τώρα ηρέμησα...βέβαια μιλάμε κορίτσια για πολλάααα φάρμακα! εισπνεόμενα, αντιβιώσεις, σιρόπια κ.τ.λ αλλά όλα οκ. Προσπαθώ να φτιάξω πρόγραμμα για να αρχίσω τρέξιμο. Η αλήθεια είναι ότι...κορίτσιααα ίσως λίγο το παράκανα και έχω...ξεπεράσει...τα...120 κιλά πλέον :-) προσπαθώ να το σταματήσω αλλά παιδιά δεν μπορώ με τίποτα! όσο τρώω τόσο πεινάω ακόμα πιο πολύ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

τι καλά! και εμένα μου χουν λείψει πολύ τα ψώνια!!! τι ωραία να πηγαίνεις με την κούκλα σου και να περνάτε καλά!!! Καλή επιτυχία να έχει και στις εξετάσεις αν και είμαι σίγουρος! Απ ότι έχω καταλάβει είναι αστεράκι μεγάλο!!

ΝΙΝΑ μου καλή και εγώ έβαλα φανέλα απο μέσα χτες (που ποτέ δεν ήμουν φαν της φανέλας) γιατί λίγο κρύωνα και προσέχω πιο πολύ τώρα. Άσε που εδώ από χτες ΦΥΣΑΕΙ πολύ και μάλιστα λίγο ψυχρό αεράκι!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου να τα εκατοστήσεις!!! Τώρα το είδα!!

ΦΩΤΕΙΝΗ μου ούτε εγώ μπαίνω τώρα με τπτ στην θάλασσα. εδώ σήμερα εχει κρύο! Αν και σκεφτόμουν να μπω για να αρχίσω λίγο γυμναστική αλλά είναι κρύα!

ΤΖΕΝΑΚΙ να δεις που η φαρίνα ήταν χαλασμένη! για αυτό είχε χρώμα!! Μήπως την είχαν καιρό?

ΝΙΝΑ τώρα το είδα για το χέρι του άντρα σου! περαστικά!!

ΕΒΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τώρα είδα τα νέα σου!! Μπράβο στο κορίτσι!!! Φυσικά και νιώσατε υπερήφανοι!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Τι καλά!! Και το Βέλγιο πρέπει να ναι πανέμορφο!!! Τι ωραία! Πολύ τα χάρηκα τα νέα σου!

Διαφημίσεις

καλησπερα κ καλο χειμώνα να έχουμε !!!

Ενταξει δεν υπαρχει αυτο το πραγμα! Εδω εχουν ανοιχτο κ κλιματισμο στο κρυο , πνευμονια κοντευω να παθω. Εννοειται πριν λιγο τους ειπα να το κλεισουνε !

Παλι καλα που δεν εχω κ ρουχα απλωμενα γιατι με την λασποβροχη θα γινοταν χαλια.Το αυτοκινητο μου απο μαυρο εχει ενα ωραιοτατο καφε χρώμα...

Νικο να προσεχεις πααααρα πολυ.Τωρα εχεις κ ευαισθησια κ ειναι πολυ ευκολο να ξανακυλισεις κ να σου γθρισει ασχημα.Οσο για τα κιλα τωρα που ανοιγει ο καιρος ( θεωρητικα μιλαμε παντα οτι ανοιγει ενοοω) λιγη γυμναστικη θα βοηθησει, κολυμπι,ποδηλατο,περπατημα κ εκτος αυτο πρεπει να τρως γλυκα με μετρο !Το ξερω οτι σου αρεσουν πολυ κ εμενα επισης, αλλα ειναι για καλο σου! μην αφησεις ν απαρεις κ αλλο βαρος γιατι δεν φευγουν τα ατιμα !

Νινακι δεν σε βλεπω να στεγνωνεις χαλια σημερα !!! δεν ξερω για το ραβανι να σου πω, μωσαικο ομως εχω βαλει, στην τουρτα παγωτο που σου ελεγα,κανω βαση μωσαικο κ απο πανω το παγωτο κ ειναι τελειο!

Σημερα ( και αυριο) το μενου εχει γεμιστα με ρυζακι !

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Τι βρόχη έριξε πριν από λίγο? Μιλάμε δεν έβλεπα το απέναντι κτίριο! Έλπίζω να σταματήσει μέχρι τις 6,30 που σχολάω γαιτί δεν θέλω να κάνω λασπόλουτρο!

Νινάκι βρήκες μέρα να πλύνεις και να στεγνώσεις χαλιά! Δεν ξέρω να σου απάντήσω για το facebook. Ξεμπλόκαρες?

Νίκο ευχαριστώ καταρχήν για τις ευχές σου! Κι εσύ να χαίρεσαι την γυναίκα και τα ζουζούνια σου! Και πρόσεχε πολύ αυτές τις μέρες γιατί αυτός ο καιρός είναι ύπουλος! Άρπάζεις το κρύωμα χωρίς να καταλάβεις!

Τζενάκι κι εμάς εδώ έχουν κλιματισμό αλλά ευτυχώς δεν είναι πολύ δυνατός.

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι στιφάδο με πατάτες τηγανιτές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Καλέ τι καιρος ειναι αυτος τελη Μαΐου βρε παιδια; Κι εδω κανει μπουρινια αλλά εμαθα στην Αττικη χτες του εδωσε και καταλαβε.

Νικο χαιρομαι που πας καλύτερα. Προσεχε ομως γιατι αυτος ο καιρος ειναι υπουλος. Οσο για τα κιλά προσπαθησε να τα χασεις για την υγεια σου πανω απ'ολα!

Αγγελικη κι εγω σαν την κορη σου δεν ειμαι του shopping. Με γεια τα πραγματακια σας.

Μαγειρικα αυτες τις μερες τραχανάς, κολοκυθοτυροπιτα με κολοκυθακια απο τον κηπο της πεθερας μου κι επειδη περισσεψε φυλλο εφτιαξα και ρολακια με διαφορα τυριά, λουκάνικο βραστο, γαλοπουλα και μουσταρδα. Καλά βγηκαν. Κατα τα αλλα τιποτα ιδιαιτερο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα !!!

καλε τι κρυο ειναι αυτο παλι; βγαλαμε ζακετες το πρωι !!!

Πολυ ωραια η πιτουλα σου Φωτεινη !!! κ τα ρολακια τελεια πρπεει να εγιναν!

Αγγελικη τελειο φαγακι! εμενα δεν το τρωνε τα παιδια κ εχω πολυυυ καιρο να κανω !

γεμιστα παλι σημερα !!

Καλημέρα και καλό χειμώνα να πω? :confused:

Από απόψε λένε στρώνει ο καιρός. Για να δούμε....

Σήμερα τρώμε ότι υπάρχει στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες.

Φωτεινή ωραία ιδέα αυτή με τα ρολάκια. θα την έχω στο νου μου.

Τζενάκι εγώ το πρωί στην μηχανή φόρεσα μπουφάν! Τι να πεις... Τουλάχιστον να μην βρέχει το μεσημέρι γιατί σχολώντας θέλω να πάω να αλλάξω κάτι.

Αυτά τα ολίγα. Πολλά φιλιά σε όλες και στον Νίκο μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααα κορίτσιααα είμαι φρικτός. όχι μόνο έκανα μια φρικτή μηλόπιτα...με σαντιγί...που βγήκε ψιλοχάλια αλλά είμαι τόσο λαίμαργος που την έφαγα κιόλας (όχι όλη λίγοοοο....ίσως...την μισή;)...και τώρα την εξαφάνισα...αποφάσισα μετά από τούτη την παρακμή να ξεκινήσω δίαιτα!!! Τόσο δύσκολο γαμώτο!

Είστε όλες καλά;;; Ετοιμάζομαι για δουλειά σήμερα το βράδυ και είπα να περάσω μια και να γράψω πριν ξεκινήσω. Ήρθε η ώρα για δίαιτα!

Τις προάλλες ήμασταν σε παρουσίαση για το δεύτερο βιβλίο (με τους κερδιστανούς και την φάλαινα) και κάποια στιγμή κάποιος ρώτησε (κατά την διάρκεια δραματοποίησης του κειμένου) ποιός θα είναι κερδιστανός, ποιος χανιστανός και ποια η φάλαινα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "μη πουν εμένα φάλαινα μη πουν εμένα" τελικά την σκαπούλαρα και έφαγε άλλος την κρυάδα! αλλά πάω βουρ για δίαιτα! τα παιδιά μπορούν να γίνουν επικίνδυνα ειλικρινή με τέτοια πράγματα (πχ το βάρος)

την κάνω! φιλιααα

Καλημέρα!!

Επιτέλους ξημέρωσε με ήλιο:P... τι καλά!

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου και δεν έχει μαγείρεμα... θα φάμε μία πρόχειρη μακαρονάδα το μεσημέρι, που έκανα για χτες και περίσσεψε για σήμερα και το βράδυ έξω... ελπίζω να παραμείνει έτσι καλός ο καιρός μέχρι τότε:tongue:... το ραβανί με παγωτό το έκανα και περιμένω να παγώσει να δοκιμάσω.

Γεια σας κούκλες!!!

Μόλις ήρθα στο γραφείο και έφτιαξα τον καφέ μου για να ξεκινήσω! Είμαι καλύτερα!!! Ακόμα βήχω αλλά όχι αυτό το τρομερό που έβηχα ΟΛΗ ΜΕΡΑ τόσο δυνατα που είχα ραγίσει τα πλευρά μου...τώρα ηρέμησα...βέβαια μιλάμε κορίτσια για πολλάααα φάρμακα! εισπνεόμενα, αντιβιώσεις, σιρόπια κ.τ.λ αλλά όλα οκ. Προσπαθώ να φτιάξω πρόγραμμα για να αρχίσω τρέξιμο. Η αλήθεια είναι ότι...κορίτσιααα ίσως λίγο το παράκανα και έχω...ξεπεράσει...τα...120 κιλά πλέον :-) προσπαθώ να το σταματήσω αλλά παιδιά δεν μπορώ με τίποτα! όσο τρώω τόσο πεινάω ακόμα πιο πολύ!!! Νίκο, νομίζω ότι ξέφυγες! για βάλε φρένο, γιατί δεν σε βλέπω καλά! Βέβαια με τόσα φάρμακα πρέπει να τρως καλά, αλλά μετά πρέπει να δρομολογήσεις οπωσδήποτε καλή διατροφή!

ΝΙΝΑ τώρα το είδα για το χέρι του άντρα σου! περαστικά!! ευχαριστώ!

καλησπερα κ καλο χειμώνα να έχουμε !!! Για χτες ήταν πραγματικότητα! Έβγαλα και δεύτερη κουβέρτα πικέ για το βράδυ, γιατί ξεπάγιασα την προηγούμενη νύχτα!

Ενταξει δεν υπαρχει αυτο το πραγμα! Εδω εχουν ανοιχτο κ κλιματισμο στο κρυο , πνευμονια κοντευω να παθω. Εννοειται πριν λιγο τους ειπα να το κλεισουνε ! Τι μου θυμίζεις?! Στην τελευταία μου δουλειά, είχα αυτό το πρόβλημα! Και είμασταν 2 άτομα στο γραφείο, αλλά τι να πεις όταν η άλλη ζεσταίνεται? την έβγαζα με ζακέτα συνέχεια!;)

Παλι καλα που δεν εχω κ ρουχα απλωμενα γιατι με την λασποβροχη θα γινοταν χαλια.Το αυτοκινητο μου απο μαυρο εχει ενα ωραιοτατο καφε χρώμα...

Νικο να προσεχεις πααααρα πολυ.Τωρα εχεις κ ευαισθησια κ ειναι πολυ ευκολο να ξανακυλισεις κ να σου γθρισει ασχημα.Οσο για τα κιλα τωρα που ανοιγει ο καιρος ( θεωρητικα μιλαμε παντα οτι ανοιγει ενοοω) λιγη γυμναστικη θα βοηθησει, κολυμπι,ποδηλατο,περπατημα κ εκτος αυτο πρεπει να τρως γλυκα με μετρο !Το ξερω οτι σου αρεσουν πολυ κ εμενα επισης, αλλα ειναι για καλο σου! μην αφησεις ν απαρεις κ αλλο βαρος γιατι δεν φευγουν τα ατιμα !

Νινακι δεν σε βλεπω να στεγνωνεις χαλια σημερα !!! δεν ξερω για το ραβανι να σου πω, μωσαικο ομως εχω βαλει, στην τουρτα παγωτο που σου ελεγα,κανω βαση μωσαικο κ απο πανω το παγωτο κ ειναι τελειο! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλειο με μωσαικό! για να δούμε και με το ραβανί...

Σημερα ( και αυριο) το μενου εχει γεμιστα με ρυζακι !

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Καλέ τι καιρος ειναι αυτος τελη Μαΐου βρε παιδια; Κι εδω κανει μπουρινια αλλά εμαθα στην Αττικη χτες του εδωσε και καταλαβε.

Νικο χαιρομαι που πας καλύτερα. Προσεχε ομως γιατι αυτος ο καιρος ειναι υπουλος. Οσο για τα κιλά προσπαθησε να τα χασεις για την υγεια σου πανω απ'ολα!

Αγγελικη κι εγω σαν την κορη σου δεν ειμαι του shopping. Με γεια τα πραγματακια σας.

Μαγειρικα αυτες τις μερες τραχανάς, κολοκυθοτυροπιτα με κολοκυθακια απο τον κηπο της πεθερας μου κι επειδη περισσεψε φυλλο εφτιαξα και ρολακια με διαφορα τυριά, λουκάνικο βραστο, γαλοπουλα και μουσταρδα. Καλά βγηκαν. Κατα τα αλλα τιποτα ιδιαιτερο. Τι ωραία να έχεις και τα δικά σου κολοκύθια! ωραία μου ακούγονται τα ρολάκια σου:D

Φιλια

ααααααααα κορίτσιααα είμαι φρικτός. όχι μόνο έκανα μια φρικτή μηλόπιτα...με σαντιγί...που βγήκε ψιλοχάλια αλλά είμαι τόσο λαίμαργος που την έφαγα κιόλας (όχι όλη λίγοοοο....ίσως...την μισή;)...και τώρα την εξαφάνισα...αποφάσισα μετά από τούτη την παρακμή να ξεκινήσω δίαιτα!!! Τόσο δύσκολο γαμώτο! Βρε αθεόφοβε, δεν άφησες λίγη να δοκιμάσει κανένας άλλος?! έτσι κάνω και εγώ όταν δεν μου πάει καλά αυτό που φτιάχνω!

Είστε όλες καλά;;; Ετοιμάζομαι για δουλειά σήμερα το βράδυ και είπα να περάσω μια και να γράψω πριν ξεκινήσω. Ήρθε η ώρα για δίαιτα!

Τις προάλλες ήμασταν σε παρουσίαση για το δεύτερο βιβλίο (με τους κερδιστανούς και την φάλαινα) και κάποια στιγμή κάποιος ρώτησε (κατά την διάρκεια δραματοποίησης του κειμένου) ποιός θα είναι κερδιστανός, ποιος χανιστανός και ποια η φάλαινα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "μη πουν εμένα φάλαινα μη πουν εμένα" τελικά την σκαπούλαρα και έφαγε άλλος την κρυάδα! αλλά πάω βουρ για δίαιτα! τα παιδιά μπορούν να γίνουν επικίνδυνα ειλικρινή με τέτοια πράγματα (πχ το βάρος) χα χα τα παιδιά είναι απίστευτοι κριτές! τα ακούς κανονικά από το στόμα τους!

την κάνω! φιλιααα

Καλημέρα! Καλο μηνα να εχουμε!

Πως τα περνατε; Νομιζω πως εφτιαξε ο καιρος αρκετα αν και τις πρωινες ωρες την εχει την ψυχρα του.

Νικο προσεχε! Μου κανει εντυπωση πως μπορεις να φας κατι που δεν ειναι επιτυχημενο.

Νινα μου να ειστε παντα καλά κι ευτυχισμενοι! Ειμαι σιγουρη πως το ραβανι θα ειναι υπεροχο. Δοκιμασαμε κι εμεις το παγωτο κι ηταν πολύ καλό. Αρεσε και στους υπολοιπους οποτε την επομενη φορα θα φτιαχτει μεγαλυτερη δοση.

Μαγειρικα εφτιαξε διαφορα η γιαγια για να στειλει στους Αθηναιους οποτε φαγαμε παστιτσιο, ρολο κιμα, κρεατοπιτα τοπικη. Για σημερα φτιαχνω σουφλε με μακαρονια βιδες για να συνδυασω και την κακοφαγια της κορης μου.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλη την μαγειροπαρέα!

Πως περάσατε το τριήμερο? Για όσους δεν δούλευαν δηλαδή. Εγώ ξεκουράστηκα αρκετά και ευχαριστήθηκα τα ζουζούνια μου!

Στα μαγειρικά μας τώρα. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε θράψαλα με χόρτα. Το βράδυ είχε έρθει ο αδερφός μου με την κοπέλα του και παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή έφτιαξα κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.Χτες είχα γεμιστά κι επειδή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη και θα γυρίζω αργούτσικα σπίτι έφτιαξα και χταποδάκι κρασάτο στο οποίο θα προσθέσω μακαρονάκι κοφτό για μεσοβδόμαδα.

Νινάκι να τα εκατοστήσετε με τον αντρούλη σου και να είστε πάντα αγαπημένοι!

Νίκο αυτή η εποχή που έχει πολλά φρούτα και λαχανικά νομίζω πως είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις δίαιτα.

Αυτά για την ώρα, θα τα ξαναπούμε κι αργότερα. Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα... καλό καλοκαίρι να έχουμε:P... έρχεται σιγά σιγά!

Εμείς δεν είχαμε τριήμερο, δουλεύαμε χτες, αλλά ήταν αρκετά χαλαρά. Από φαγητό το Σάββατο είχαμε μακαρονάδα από την προηγουμένη μέρα, την Κυριακή κοτόπουλο παιδάκια με πατάτες στο φούρνο....τα έκανα στην σχάρα τα παιδάκια και τις πατάτες από κάτω στο ταψί, τις οποίες έβρασα για λίγο ώστε να ψηθούν στον ίδιο χρόνο ... ήταν πολύ νόστιμα:D Χτες φάγαμε βλήτα, κολοκύθια και μπιφτέκια από τη μαμά... πήγα να τους δω και έφυγα με ταπεράκι!:P Το ραβανί είναι έτοιμο και καταπληκτικό! Σαν το συνιστώ:P

Να ρωτήσω κάτι άσχετο: στο πλυντήριο ρούχων όποτε βάζω χρωμοπαγίδα, κατά την διάρκεια του πλυσίματος, φεύγει και κολλάει στο λάστιχο του πλυντηρίου... έτσι όμως δεν κάνει την δουλειά της... εσείς το αντιμετωπίζετε αυτό? Ενώ την βάζω στο βάθος του πλυντηρίου πάντα, όλο από εκεί την μαζεύω!:mad:

Καλημέρα! Καλο μηνα να εχουμε! Επίσης!!

Πως τα περνατε; Νομιζω πως εφτιαξε ο καιρος αρκετα αν και τις πρωινες ωρες την εχει την ψυχρα του. Ναι και το βράδυ έχει λίγη ψύχρα...

Νικο προσεχε! Μου κανει εντυπωση πως μπορεις να φας κατι που δεν ειναι επιτυχημενο.

Νινα μου να ειστε παντα καλά κι ευτυχισμενοι!Ευχαριστώ πολύ! Ειμαι σιγουρη πως το ραβανι θα ειναι υπεροχο. Δοκιμασαμε κι εμεις το παγωτο κι ηταν πολύ καλό. Αρεσε και στους υπολοιπους οποτε την επομενη φορα θα φτιαχτει μεγαλυτερη δοση. Πολύ χαίρομαι... έκανες και διαφορετικές γεύσεις?

Μαγειρικα εφτιαξε διαφορα η γιαγια για να στειλει στους Αθηναιους οποτε φαγαμε παστιτσιο, ρολο κιμα, κρεατοπιτα τοπικη. Για σημερα φτιαχνω σουφλε με μακαρονια βιδες για να συνδυασω και την κακοφαγια της κορης μου. Καλή τύχη με την κόρη;)

Φιλια

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλη την μαγειροπαρέα! Επίσης:P

Πως περάσατε το τριήμερο? Για όσους δεν δούλευαν δηλαδή. Εγώ ξεκουράστηκα αρκετά και ευχαριστήθηκα τα ζουζούνια μου! Τι ωραία! :D

Στα μαγειρικά μας τώρα. Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε θράψαλα με χόρτα. Τηγανιτά τα κάνεις τα θράψαλα? δεν πετάγεται το λάδι? Το βράδυ είχε έρθει ο αδερφός μου με την κοπέλα του και παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή έφτιαξα κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.Χτες είχα γεμιστά κι επειδή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη και θα γυρίζω αργούτσικα σπίτι έφτιαξα και χταποδάκι κρασάτο στο οποίο θα προσθέσω μακαρονάκι κοφτό για μεσοβδόμαδα.

Νινάκι να τα εκατοστήσετε με τον αντρούλη σου και να είστε πάντα αγαπημένοι! Ευχαριστούμε:tongue:

Νίκο αυτή η εποχή που έχει πολλά φρούτα και λαχανικά νομίζω πως είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις δίαιτα.

Αυτά για την ώρα, θα τα ξαναπούμε κι αργότερα. Σας φιλώ!

Τα άλλα παιδιά της παρέας πού είναι? Smurfita, nefeli, eviri, vesy, ΙΩΑΝΝΑ, ΝΙΚΟ!! Παρουσιαστείτε, αλλιώς θα μείνετε από απουσίες!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...